Profetia 95

YAHUSHUA HA MASHIACH sanoo: "Poimikaa aseenne, MINÄ OLEN elossa!"

Kirjoitettu/puhuttu RUACH HA KODESH:in voitelun alla Apostoli Elisabeth (Elisheva) Elijahn kautta

Sapatti 12. huhtikuuta, 2008
Julkaistu sapattina, huhtikuun 19, 2008Elisabeth puhuu pyhillä kielillä ja englanniksi: Tässä on syy miksi, koska LOHDUTTAJA tuli. YAHUSHUA, et jättänyt meitä yksin, SINÄ lähetit LOHDUTTAJAN. Kaikkien äitien ÄIDIN. SINUN oman niin taivaallisen äitisi. Kiitos, rakastettu YAHUSHUA HA MASHIACH. Oi, että meidät laskettaisiin kelvollisiksi tulla kutsutuiksi SINUN Morsiameksesi. Koskaan, koskaan, koskaan, emme ole omahyväisiä siinä. Näemme, kuinka moni kaatuu tienposkeen. Pidä meitä tiukasti SINUN rintaasi vasten. Älä edes anna olla hengitystilaa saatanalle päästä sisään. Vedä meidät lähemmäksi SINUUN, YAHUSHUA, tänä sapatin päivänä. Kunnioita meitä, kun rukoilemme SINUN läsnäolossasi. Olemme sinun. Saatanalla ei ole otetta meihin. Kaikki sen vuoksi, mitä teit Golgatalla. Tämä on todella ainoa aseemme, joka meillä on tässä maailmassa. Ei ole muuta asetta, paitsi YAHUSHUA HA MASHIACH:in veri ja ruumis. Ei ole muuta asetta. Ei ole mitään, mitään, mitään, mikä voi voittaa pahan tässä maailmassa, paitsi yksi asia. Tämän vuoksi SINÄ käskit tehdä ehtoollisen SINUN kanssasi. Pyhä, pyhä, pyhä, pyhä. SINÄ siunasit meitä niin mahtavasti. Tämä Ministeriö ei enää ole puutteessa. Näytä meille, mitä meidän tulee tehdä, ISÄ YAHUVAH. Näytä meille maa, joka meidän tulee ostaa, oi ISÄ YAHUVAH.

Profeetallinen sana:

Nyt tajuatte, MINUN lapseni. Nyt ymmärrätte, miksi sanoin, että tämä on ase vailla vertaa, kun teette ehtoollisen MINUN kanssani. Sanat, jotka olet puhunut, Elisabeth, eivät ole omia sanojasi, sillä MINUN sanani ovat korkeampia kuin mikään, mitä voisitte ikinä ajatella. Joka kerta, kun teette ehtoollisen, joka kerta kun tulette yhdeksi MINUN kanssani, annan teille MINUN silmäni. Annan teille MINUN korvani. Puhun julki teidän suistanne. Ympärileikkaan teidän sydämenne kun tarjoatte kätenne MINULLE tekemään MINUN tahtoni. Ja jalkanne MINULLE jotta voin johtaa teitä Pyhien askelissa.

Nyt ymmärrät, Elisabeth. Voi, kuinka paljon saatana vihaa tätä. Enkö ole sanonut, että mitä enemmän tarvitsette siunausta, mitä enemmän tarvitsette pelastusta viholliselta, tässä ei ole kyse vain anteeksiantamisesta, tässä on kyse voitosta kaikilla elämienne alueilla. Kerro heille, lapseni. Kerro heille MINUN puolestani.

Kuinka monta organisoitua kirkkoa laittaa vain vohvelin suuhun? Kuivan vohvelin, joka ei ole enempää kuin styroksia. He unohtavat hinnan, jonka maksoin. Ei ole katumusta synnistä, ensin. He juovat viinistä ja sanovat rutiinin toistamisen sanoja. Ei ole sydäntä annettuna MINULLE. Ja rohkeus, kun yksi laittaa vohvelin toisen suuhun ja kutsuu itseään piispaksi. Ja hän kutsuu itseään paaviksi. Ette voi tehdä tätä toistenne puolesta! Ehtoollinen on yksi yhdelle. Nyt, en puhu heistä, jotka ovat invalideja, heistä, jotka tarvitsevat muiden apua laittamaan leivän suuhunsa tai kupin suulleen. Sillä heidän sydämensä on oikeassa paikassa niin kauan, kuin sen, joka antaa ehtoollista, sydän on oikeassa paikassa. Kerro heille, ruoki MINUN lampaitani. Poimikaa tämä ase, joka on kauan sitten hylätty, mutta älkää tehkö sitä epäpuhtain huulin. Älkää tehkö sitä katumattomalla hengellä. Älkää tehkö sitä pelkkänä rituaalina. Toisen ihmisen kirjoittamilla sanoilla. Antakaa MINULLE sydämenne. Ja puhun julki MINUN sanani. Älkää tehkö sitä kun olette synnissä! Muutoin, juotte kadotusta itseenne! Missä on pelko? Missä on pelko?

Kuinka monta näen, eivätkä he enää pelkää. He pysyvät synnissä. He ottavat ehtoollismaljan syntisin huulin. Olen uskollinen antamaan anteeksi. Mutta älkää koskaan tehkö tätä katumattoman sydämen kera, sillä juotte vain kadotusta. Te juotte vain kirouksia. Tulkaa MINULLE katuvan sydämen kera. Pyytäkää MINUA antamaan anteeksi syntinne. Olen uskollinen ja vain yksi pisara MINUN vertani, vain yksi pisara MINUN vertani voi pelastaa koko ihmiskunnan, jos he vain olisivat ottaneet MINUT vastaan. Vain yksi pisara MINUN vertani. Ja katsokaa, kuinka paljon enemmän annoin. Tämän haluan sinun kertovan heille. Tämä on uusi viesti, jonka annan. Tämä on viesti, joka on tarkoitettu olemaan maailman edessä. Tämä on ainut ase, joka teillä on. Kerro heille: "Näin sanoo YAHUSHUA HA MASHIACH", kun näette aseiden osoittavan teitä niin monesta suunnasta, nostakaa ylös ainoa ase, jonka olen antanut teille.

He, jotka kuuluvat MINULLE. He, jotka ovat antaneet elämänsä MINULLE. He, jotka ovat pyytäneet MINUA tulemaan sydämiinsä. He, jotka kamppailevat totellakseen MINUA. He, jotka kamppailevat miellyttääkseen MINUA. He, jotka palvovat MINUA ja asettavat MINUT ensimmäiseksi elämissään ja rakkaudessaan ja avioliitoissaan, nostakaa ylös tämä ase vihollisen edessä. Vain MINUN nimeni ja MINUN vereni, vain MINUN ruumiini kautta, kukaan voi pelastua. Vain YAHUSHUA:n, MESSIAANNE, veren kautta, voi kukaan pelastua! Ei ole nimeä tämän maan pinnalla, universumissa, jossa kukaan voisi pelastua, paitsi MINUN vereni kautta ja hinnan, jonka MINÄ maksoin MINUN ruumiillani, kun annoin MINUN elämäni.

Kukaan ihminen ei vienyt MINUN elämääni! Kukaan ihminen ei voinut murhata MINUA! Vaan MINÄ omasta tahdostani annoin sen. MINÄ sanoin: "Se on täytetty." MINÄ käskin MINUN henkeäni lähtemään. Mutta teillä ei ole aavistustakaan, mitä tein tänä aikana. Teillä ei ole aavistustakaan, sillä vaikka MINUN ruumiini kuoli, MINÄ nousin. Ja tein avoimen show‘n saatanalle, kerran Luciferiksi kutsutulle ja annoin hänen tietää, ja annoin koko helvetin tietää, olen elossa! Ja MINÄ otin helvetin ja kuoleman avaimet hänen käsistään! Ja hän ei voi lähettää ketään helvettiin, ellei se ollut osa MINUN suunnitelmaani, ellei heidän nimiään löydy LAMPAAN Elämän Kirjasta ennen maailman perustamista.

Ja en voi menettää yhtäkään. En menetä yhtäkään. Kaikki, kaikki, kaikki, joiden nimet ovat kirjoitettuina LAMPAAN Elämän Kirjassa, ennen tämän maailman perustamista, kaikki, kaikki, kaikki, kaikki tulevat olemaan taivaassa. He, joiden nimet ovat pois pyyhityt! Kuten he pettivät MINUT taivaassa, he pettävät MINUT maassa. Mutta jopa tuo nimi pyyhittiin pois ennen maailman perustamista. Kuten he pettivät MINUT taivaassa, he pettävät MINUT maan päällä. Kaikki teistä selvittää oman pelastuksensa pelossa ja vapinassa, sillä sielunne tietää jo, minne se menee. Toistatte vain sitä, mikä on jo tehty.

Näette näiden saarnaajien kaatuvan tienposkeen. Näette heidän pettävän lampaat ja karitsat. Näette heidän saarnaavan toista evankeliumia, kuin minkä MINÄ suunnittelin. Mutta kuten he pettävät MINUT nyt, he pettivät MINUT silloin. Sillä kerron teille jotain totuudessa, jota ette tienneet, ja jopa nyt, Elisabeth, kamppailet puhua julki nämä sanat, mutta ei ole sellaista asiaa kuin uusi sielu. Sillä koko maa ja kaikki maan aika on ollut täytetty vanhoilla sieluilla. Tämän vuoksi tiedän päidenne hiusten lukumäärän jokaisella teistä. Tämän vuoksi tiedän kaikkien teidän nimenne, olivatpa he ystäviä tai vihollisia. Tämän vuoksi tiedän, kun valitsin MINUN morsiameni maan päällä, tiedän jo, kuka oli uskollinen taivaassa. Tämän vuoksi tiedän ja kerroin Jeremialle, kun hänet muodostettiin äitinsä kohdussa, kun jokainen hänen elämänsä päivä oli kartoitettu, MINÄ tiesin, että olin määrännyt hänet profeetaksi, koska tiesin, kehen voin luottaa.

Varokaa! Varokaa! Varokaa! Varokaa! Varokaa, voi MINUN lampaat ja karitsat, heitä, jotka täyttävät itsensä kuuluisuudella ja rikkaudella ja täyttävät radioaaltonne. Varokaa! Varokaa! Varokaa! Varokaa heitä, jotka kieltäytyvät saarnaamasta katumuksen viestiä, jotka eivät elä katumuksen elämää, kieltäytyvät elämästä pyhyyden elämää, kieltäytyvät varoittamasta syntisiä synnistä. Varokaa! Varokaa! Varokaa! Varokaa, voi lampaat ja karitsat. Sillä nämä eivät ole MINUN ja kuten he pettivät MINUT aiemmin, he pettävät MINUT nyt taas! Voi ahneuden pastorit, tiedätte, ettette kuulu MINULLE!. Olette farssi! Olette väärennös! MINUN HENKENI ei ole teissä!. Olen nimennyt nimiä ennen tämän Ministeriön kautta! Ja on niin monia muita, joiden nimiä en ole maininnut. Mutta voi, varokaa heitä, lampaat ja karitsat. Ovatko he myyneet sielunsa kuten yleinen huora vain saadakseen verovapauden? Varokaa, voi MINUN lampaat ja karitsat, heitä, jotka yrittävät laittaa kaikkia uskontoja yhteen yhdeksi! Yhden maailman uskonnon uskonto. On vain yksi YAH! Teillä on vain yksi LUOJA. YAHUVAH on HÄNEN nimensä. Muut ääntävät sen YAHWEH. Mutta on vain yksi. On vain yksi MASHIACH (MESSIAS). MINUN NIMENI on YAHUSHUA. Kutsukaa MINUA YAHSHUA:ksi. Mutta älkää ottako nimeä YAH pois, ja luulko, että kuulette MINUN HENGESTÄNI .

Te, jotka kutsutte itseänne Messiaanisiksi juutalaisiksi, niin monta asiaa teette oikein, mutta siinä missä teette kompromissin ja teillä ei ole enää MINUN valoani, olette ottaneet nimen YAH pois MINUN nimestäni rauhoittamaan ortodoksijuutalaisia, sillä he tuntevat LUOJAN nimen. He uskovat rabbien valheet. Mutta lukekaa oma Tooranne. Lukekaa Raamattua. Kuinka monta kertaa on kirjoitettu "MINUN nimessäni, tulette asettamaan kätenne sairaiden päälle, "vain MINUN nimessäni." Eikö Raamattu sano näin?

Ja Toorassa, Tanakissa, kuinka monta kertaa sanotaan, "YAHUVAH:in nimessä"? Mitä tulette tekemään Psalmi 91:n kanssa, ortodoksijuutalaiset? Luette niin uskollisesti Tooraa, ja Tanakia, mutta otatte pois voiman, kun ette sano LUOJANNE, SUOJELIJANNE NIMEÄ. Ja teillä ei ole suojelusta, kun ette ota vastaan MINUN ruumistani ja MINUN vertani, sillä MINÄ olen ISÄ YAHUVAH:in Ainoa Annettu POIKA. MINÄ olen Ainoa Annettu POIKA ja MINUN ÄITINI on nimeltään RUACH HA KODESH. HÄN on VIISAUDEN ÄITI.

Nyt on niin vähän aikaa. Karitsat tulevat lampaiksi yön aikana. MINÄ kaadan MINUN totuuteni. Kasvatan heidät, koska ei ole aikaa jäädä vauvoiksi kauaksi aikaa. Vaadin pyhyyttä enemmän kuin koskaan, koska paha raivoaa kaikkialla. Katson jalokivien kimallusta kun MINÄ ja MINUN ISÄNI katsomme tähän maailmaan. Katsokaa, he, jotka kuuluvat MINULLE, he kimaltavat kuin kirkkain jalokivi, kun MINUN valoni loistaa heihin. Mutta todella, olette näiden epäinhimillisyyden ulosteiden ympäröimät. Ja MINÄ etsin kimallusta ja jalokiviä ja MINÄ tiedän, missä he ovat, ja jopa taivaasta voin katsoa MINUN arvokkaimpia jalokiviäni. Sen vuoksi jokainen teistä, joka asetti MINUT ensimmäiseksi elämässään ja rakkaudessaan, jotka kamppailevat totellakseen hinnalla millä hyvänsä. Jotka moittivat saatanaa ja antavat hänen tietää, ettei hänellä enää ole osuutta teihin. Olette MINUN kalliita jalokiviäni.

Voi, löyhkä, löyhkä, löyhkä, joka tulee maasta! Voi, löyhkä, löyhkä, inhimillisyyden löyhkä, epäinhimillisyyden ympäröimänä. Jopa MINUN omat Pyhät Enkelini itkevät, "Emmekö voi vielä lähteä?" Mutta heidät on lähetetty sinne suojelemaan heitä, joiden nimet löytyvät Lampaan Elämän Kirjasta.

Joillakuilla teistä on suurimmat kamppailunne omissa kodeissanne. Tulette toimeen puolisonne kanssa joka tavalla, paitsi mitä tulee totuuteen, minkä sanon. Tämä on testinne. Tämä on koetuksenne. Ketä rakastatte eniten? Ketä haluatte totella eniten? Ketä tottelette? Kuunteletteko sanoja, jotka he sanovat? Vai totteletteko sanoja, jotka MINÄ sanon? Mikä on sielunne hinta? Sillä jos ette voi tehdä päätöstä nyt, takaan teille, ettette tee oikeata päätöstä tulevassa Suuressa Ahdingossa. Tämä on sielunne. Mikä mies, mikä nainen on sielunne arvoinen? Annoin MINUN ruumiini ja MINUN vereni. Nousin jälleen kuolleista kaikkien nähdä, että saatanalla ei ollut voittoa MINUSTA. Jottette enää olisi epätasa-arvoisesti kytköksissä.

Tämä on sana, jonka MINÄ annan sinun sanoa. Sanoit: "Anna minulle jotain SINUN lampaidesi ja karitsoittesi ruokkimiseksi." Elisabeth, tämän haluan sinun sanovan. Tämän haluan sinun kirjoittavan. Tämä tulee Katherineyah:in puhtaaksi kirjoitettavaksi. YAHUSHUA:n Pahojen Henkien Polkijat, Esirukoilevat Rukoussoturit, Pyhät MINUN edessäni. Voi, te kampailette kuin kuka tahansa. Houkutukset tulevat teille vasemmalta ja oikealta. Mutta te tiedätte pukea päällenne 6. efesolaiskirjeen haarniskan. Osaatte seistä MINUN nimessäni ja MINUN veressäni. Tämä on Ministeriö, jonka olen antanut teille olemaan mahtavia rukoussotureita! Kilven kantajia peittämään Kaikkivaltiastuuli Ministeriötä, peittämään Nikoa ja Elisabethia, peittämään toisianne totuudessa.

Maustetut soturit, tulkaa esiin! Liittykää heihin taistelurintamissa. MINUN Morsiameni YAHUSHUA HA MASHIACH:issa, tule esiin! Liittykää meihin taistelurintamissa. Sillä siellä on voitto. Mitä enemmän tarvitsette pelastusta, mitä enemmän tarvitsette siunausta, mitä enemmän tarvitsette anteeksiantoa, ….mitä enemmän, mitä enemmän, mitä enemmän, älkää heittäkö pois ainoaa asettanne, sitä, mitä kutsutte ehtoolliseksi. Ja kerron teille tämän, älkää ottako sitä syntisellä suulla, syntisellä sydämellä, katukaa, ennekuin teette tämän, ja katuminen ei ole pelkästään sanoja, jotka tulevat suistanne, katuminen on kääntymistä pois siitä, minkä tiedätte pahaksi! Sillä olen uskollinen ja olen tosi ja kun annatte MINULLE sydämenne ja kadutte MINUN edessäni, MINÄ annan teille anteeksi. Ja heille teistä, jotka kuuntelette ja luette tätä, ette ole antaneet elämiänne MINULLE vielä, mutta tulette tänne ja luette sanoja, jotka puhun julki tästä profeetallisesta sormusneidosta, muistutan teitä tästä, älkää odottako tullaksenne täydellisiksi. Älkää odottako, kunnes ajattelette, "Nyt olen pyhä". Sillä se ei voi tapahtua niin. Ensin hyväksytte MINUT Messiaananne. Ensin pyydätte anteeksiantoa synneistänne. Ensin pyydätte MINUA elämään MINUN elämäni teissä, ottamaan pois pahat halut teistä, puhdistamaan teidät MINUN vuodatetulla verelläni ja sitten puhdistamaan teidät. Se on kuin lapsi synnytettäisiin. Kun tuo lapsi tulee ulos, se on äidin nesteiden peittämä. Se täytyy pestä. Sitä täytyy läpsäistä, jotta se hengittää. Hengitä, voi pikkuinen, tule MINULLE. Anna MINUN pestä sinut tämän maailman synneistä. Kuritan heitä, joita rakastan, jotta voit hengittää MINUSSA, jotta MINUN HENKENI voi elää teissä, RUACH HA KODESH voi elää teissä.

MINUN kalliit, kalliit, kalliit lampaani. Haluan, haluan, haluan pelastaa teidät. Älkää, älkää, älkää antako tämän maailman kertoa teille, ettei ole sellaista asiaa kuin synti, sillä syntiset eivät voi periä Taivaan valtakuntaa. Mutta anteeksiannetut syntiset voivat. Tulkaa MINUN luokseni, te kaikki tämän maailman työn ja kuormien uuvuttamat. Antakaa ne MINULLE, sillä MINÄ annan teille levon. Nämä ovat sanat, Elisabeth, jotka haluan sinun sanovan tänä päivänä, tänä sapattina.

Kerro heille, että kymmenen käskyä ovat vielä voimassa. ISÄ YAHUVAH:in oman tulisen käden kirjoittamina. Ne kirjoitettiin kivitauluun, ei kirjoitettu paperiin tai kirjakääröön tullakseen muutetuiksi. Mikä oli syntiä silloin, on syntiä nyt. Ja varokaa mitä tahansa johtajaa, joka kertoo teille mitä tahansa muuta. MINULLA on enemmän sanottavaa, mutta se tulee olemaan toisena päivänä, sillä pyhät tulevat tulemaan pyhemmiksi ja epäpyhät tulevat tulemaan epäpyhemmiksi ja kuka on kuka Hollywoodissa, on todella kuka on kuka helvetissä. Älkää matkiko tämän maailman teitä, sillä vaikka olette tässä maailmassa, teidän ei tule olla osa tätä maailmaa.

MINULLA on enemmän sanottavaa, mutta sanat eivät ole maailmalle kuulla. Ne ovat teille viidelle. Voi, MINUN pikkuiseni, tarvitsette Pääsiäistä. He, jotka lukevat näitä sanoja, he, jotka kuulevat nämä sanat, tarvitsette Pääsiäistä. Tarvitsette pelastusta taakoistanne, vihollisistanne. Ei väliä, kuinka nöyrän Pääsiäisen teette, kunhan teette sen. Tunnustakaa tosiasia, että tarvitsette Pääsiäisen. Tarvitsette uuden alun. Tarvitsette ihmeitä taivaasta. Tarvitsette pelastusta vihollistenne käsistä, sillä varoitan teitä tästä, pahimmat vihollisenne ovat omat hallituksenne ja oma maanne. Varoitan teitä tästä. Amerikka, olet tuomittu. Profetoin sen uudelleen ja uudelleen ja uudelleen ja uudelleen! Joten Amerikka, aion antaa sinulle oman sydämesi mukaisen johtajan. Olet tyranni. Olet raaka. Sinä kerran olit niin siunattu ja nyt olet kirous MINULLE ja kaikki, jotka seuraatte Amerikan jalanjäljissä, kaikki te kansat, puhun tämän profeetallisen Sormusneidon kautta, joten tulette olemaan kirous MINULLE. Joten olette kirous MINULLE. Varoitin sinua Kanada, älä seuraa sisaresi jalanjälkiä. Mutta myit itsesi, voi Kanadan hallitus, voi kanadalaiset, kullan hinnasta, myi itsensä. Nyt syleilee moraalittomuutta, ottaa halukkaasti vastaan ateismin hengen.

Voi Englanti, voi Yhdistynyt Kuningaskunta, sinussa ei ole mitään yhdistynyttä. Kerran olit moraalin puolella, sinussa ei ole enää mitään moraalista. Kaiken, mitä kammoksun, sallit poliitikkojesi omaksua.

Te pyhät, jotka istutte Amerikassa ja sanotte, että ensimmäistä kertaa, ei ole ketään, jota äänestää, annoin teille ainoan kandidaatin, joka seisoi moraalin puolesta ja Ron Paul on hänen nimensä. Joten vaikka, ääntänne ei lasketa, äänestäkää taivaassa. Kirjoittakaa äänenne taivaassa, ne teistä, jotka voivat. Tunnen sydämenne. Mutta älkää tehkö kompromisseja. Obama on iljetys MINULLE. Olen sanonut sen kerran, sanon sen uudestaan.

John McCain on Kainin poika. Sanoin sen kerran, sanon sen uudelleen. Hillary Clinton, sielusi on niin musta kuin musta voi olla. Ei ole pienempää pahaa pyrkimässä presidentiksi. Kaikki te olette pahoja MINUN silmissäni. Ja ainoa toivo, joka oli, media ei edes anna hänelle huomiota. Näettekös, MINULLA on aina ollut ihmiset, ja he ovat piilotetut. Voi, kuinka harvoja tuomari Roy Mooreja MINULLA on, sillä he eivät puhu kuin hän. Amerikka, voi, kuinka erilaista olisi ollut, jos hän, jota kutsutte Roy Mooreksi, presidenttinne olisi ollut, mutta moraalittomuudelle tai pyhyydelle ei ole halua enää ja se koskee kansaa toisensa jälkeen!

Profetoin tämän MINUN Sormusneitoni kautta, se, mikä oli vähemmistössä, olisi enemmistössä, jos ette kamppailisi tätä syntiä vastaan, ja nyt, katsokaa homoseksuaalisuuden henkeä, minne se ei olisi tunkeutunut, koska uskoitte valheeseen. Kauan sitten kerroin tälle MINUN Sormusneidolle, alussa oli Aatami ja Eeva, ei koskaan ollut Aatamia ja Mikkoa. Koskaan, koskaan, koskaan, koskaan, koskaan, koskaan, koskaan, näin ei ollut tarkoitus ja niin keitetyn mustan veren rutto päästetään valloilleen. Teillä ei ole kauaa siihen nyt. Kaikki he, jotka hyväksyvät homoseksuaalisuuden hengen, tai jotka ovat pysyneet hiljaa ja sanoneet: "Antaa heidän tehdä omaa juttuaan." Tulette kärrrrsimään ruton vailla vertaa! Ja he teistä, jotka tiedätte, että se on väärin, vaikkette kuuluisikaan MINULLE, tästä synnistä olette paenneet ja tämä ei tule teihin. Puhukaa julki nyt! Kun teillä vielä on ääni! Te pastorit, jotka olette syleilleet homoseksuaaleja, jottei teidän tarvitsisi kohdata heitä, katsokaa ja nähkää mitä teen teille, sillä tulette jakamaan saman ruton! Kts. Keitetyn Mustan Veren Ruton Uni

He, jotka ovat syleilleet abortteja, eivät ole puhuneet niitä vastaan, pastorit, te, jotka kutsutte itseänne johtajiksi ja ette ole MINUN johtajiani, tulette tuntemaan tuon vauvan tussssskan. Tulette kuulemaan heidän huutonsa korvissanne koko ikuisuuden, kun tuntuu, kuin oma nahkanne keittyy tuossa suolaliuoksessa. Tuntuu kuin omaa ruumistanne revittäisiin kappaleiksi ja rikki. Omat päänne tuntuvat, kuin niitä leikattaisiin poikki. Teillä ei ole aavistustakaan, mitä aion tehdä teille! Te äidit, jotka abortoitte vauvojanne, teillä ei ole tekosyytä MINUN edessäni, jos ette kadu tätä julmuutta. Veri ei koskaan lähde käsistänne! Sillä syntymättömien huudot kaikuvat Taivaan korvissa ja vaikka heidät on turvallisesti viety kotiin, he silti tahtovat tuomiota täällä alhaalla! Tästä puhutaan osittain, kun luette Raamattua, sielut alhaalla haluavat tuomiota ja he itkevät ja he sanovat: "Kuinka kauan vielä?" "Kuinka kauan vielä?" (Ilm. 6:10) Nämä eivät ole pelkästään marttyyreja, jotka antoivat elämänsä MINUN puolestani, nämä ovat syntymättömiä, jotka olisivat syntyneet, jotka olisivat olleet pyhiä MINUN edessäni. Tämän kerron salassa, mitä muut profeetat eivät kerro. Nyt, pureksikaa sitä, mitä olen sanonut tänä päivänä.

Ja kaikki teistä, kaikki teistä, kaikki teistä kuuntelemassa, kaikki teistä, kaikki teistä, kaikki teistä, jotka ottavat vastaan, älkää unohtako, että tarvitsette Pääsiäisen, ja niin moni teistä, jos voitte vain, tehdä nöyrimmän, tulen kunnioittamaan sitä, kun toinen Pääsiäinen lähestyy.

Te organisoidut kirkot, nauran teille. Teillä on MINUN ylösnousemukseni ennen Pääsiäistä. Typerät, typerät, ihmistekoiset uskonnot. Typerät, typerät, ihmistekoiset uskonnot, kuinka monta sielua on viety helvettiin vuoksenne? Mutta yhtäkään en menetä, joiden nimet ovat kirjoitettuna Lampaan Elämän Kirjaan, taas sanon, ennen maailman perustamista.

Mikään muu planeetta ei tarvitse PELASTAJAA paitsi yksi, planeetta, jolle Lucifer, syöstiin maahan. Ajatelkaa sitä, sillä kävelette helvetin päällä. Ajatelkaa sitä. Kun saatana yrittää tehdä maailmasta niin helvetin kaltaisen kuin mahdollista, mukauttamaan teidät hänen kuvaansa. Ajatelkaa sitä. Ja ylistäkää MINUA, sillä jos en olisi antanut hintaa Golgatalla, missä olisitte?

Heille teistä, jotka ette ole kirjoittaneet tälle Ministeriölle, josta puhun, olette tietäneet, olette oppineet, olette ottaneet vastaan sanat, jotka olen puhunut, elämänne ovat muuttuneet! Haluatte pyhyyttä, missä ennen halusitte syntiä, mitä odotatte? Miksette ole esitelleet itseänne? Miksei teistä ole tullut osa Pyhiä sotureita seinällä? Enkö sanonut kauan sitten tämän Sormusneidon kautta: "Ei ole enää yksinäisiä"? Tarvitsette toisianne. Uskokaa MINUA. Saatanan morsian on täysi. Voitte mennä maailman äärestä toiseen ja löydätte heidät. He ovat levittäytyneet kaikkialle, hänen verkostonsa. Käytän tätä Ministeriötä kokoamaan MINUN Pyhän Morsiameni yhteen, sillä he ovat pyhiä MINUN edessäni. Mitä odotatte? Voi, te sanotte, "Kirjoitin kerran, he eivät kirjoittaneet takaisin." Katsokaas, pidän kirjaa. Mitä odotatte?

Sanan loppu

Elisabeth: Kiitos YAHUSHUA. Kiitos. Mikä päivä tänään on?

Niko: Huhtikuun 12. ,alkoi klo 14.20. Loppui klo 15.40.

Elisabeth: Vau, on sapatti! Lauantaina, iltapäivällä ja rukoilin aviomieheni kanssa. Heräsin rukoillen ja tiesin, että sana oli tulossa ja jatkoin sanan odottamista ja odottamista ja odottamista ja moitin paholaista ja ylistin HÄNTÄ ja sitten yhtäkkiä HÄN antoi sanan, "Tottele MINUA ja tee ehtoollinen." Emme edes päässeet ehtoolliseen saakka, aviomiehelläni oli se käsissään ja sanat tulivat julki. Joten kuulin ja niin se alkoi. Totaalisesti odottamatta. Ja me ylistämme SINUA YAHUSHUA HA MASHIACH ja tänä päivänä SINÄ olet ruokkinut SINUN lampaitasi ja karitsoitasi. Tiedän, että lampaat ja karitsat ovat olleet ilman niin kauan ja tiedän, että he tarvitsivat sanaa ja rukoilin sitä ja kunnes me tottelimme ja meillä oli ehtoollisleipä ja viini käsissämme, HÄN ei puhunut kauttani ja se on oppitunti tottelevaisuudessa. Siinä kaikki, mitä haluan sanoa. Kun odotamme Pääsiäispäivää, joka tulee olemaan toisenlainen kuin mikään tähänastinen Pääsiäinen, YAHUSHUA HA MASHIACH:in nimeen. Aamen. Haluatko lisätä mitään?

Niko: Aamen.