Profetia 94

MINÄ, YAHUVAH, sanon: "Älkää aliarvioiko MINUN vihaani, sillä se on kasaantunut niin kuin raivoisa helvetti!"

Kirjoitettu/Puhuttu RUACH HA KODESH:in (Pyhä Henki) voitelun alla profeetta Elisabeth (Elisheva) Elijahn kautta

22. Joulukuuta, 2007

(Huomio: tämä sana tuli julki, koska sapattina Elisabeth johdatettiin lukemaan Hesekielin kirjan luvut 9-16. Hän rukoili myös miehen puolesta, jonka hän näki unessa jonkin aikaa sitten. Tämä mies, nimeltään Kaleb tässä sanassa, on mies, jonka Elisabeth oli nähnyt unessa. Hänet erottaa lumenvalkoisista hiuksista, ilman ryppyjä kasvoillaan. Hänen kasvoillaan on hymy, joka ei lähde, huolimatta siitä, mitä sotilaat tekivät hänelle, tarkoittaen, että häntä kidutettiin ja nälkiinnytettiin. Myös, hän itki, mutta kukaan ei nähnyt sitä. Unessa Elisabeth meni hänen luokseen. Hän ilmestyi tälle. Hän oli rukoillut ja piti yllään rukousshaalia. Hän antoi hänelle (Kalebille) pienen ehtoollisvohvelin, kuin happamattoman leivän. Hän sanoi: "Älä huolestu, tulen takaisin ja seuraavalla kerralla tuon enemmän leipää ja viiniä." Mies rakastaa YAHUSHUAA. Hän tiesi (Elisabeth) olevansa Jerusalemissa. Miehellä oli työ, jossa hänen täytyi rohkaista muita, tästä ainainen hymy hänen kasvoillaan, piilottaen oman henkilökohtaisen murheensa ja YAHUSHUA:n vuoksi kärsimisen. Kun Elisabeth heräsi unesta, hän hämmästyi rakkautta, jota hän tunsi tätä miestä kohtaan.)

Tämä äänitettiin nauhalle ja valitettavasti emme saaneet tämän sanan alkua nauhalle. Mutta tässä on sana täsmälleen, kuten se äänitettiin.

********

…tästä eteenpäin, kun te viisi otatte sen (ehtoollisen), tätä miestä ei ole jätettävän ulkopuolelle (rukouksistanne). Ja tulen antamaan enemmän ilmestyksiä siitä, kuka hän on. Toistaiseksi, voitte kutsua häntä Kalebiksi. Tänä päivänä MINÄ vain komennan sinua, Elisabeth, "Nauti tästä päivästä." Haluan nähdä sinun leikkivän. Haluan nähdä sinun tekevän, mitä olet nauttinut tehdä MINUN kanssani. Anna mielesi levätä. Sillä tulen näyttämään sinulle ja tulen paljastamaan sinulle ja uusi profetia tulee tulemaan julki koskien Israelia, koskien piilotettuja aarteita, alkaen Hesekielin kirjan 9 luvusta.

Sillä tiedä tämä, mies ei voi hiljentää sinua, nainen ei voi hiljentää sinua, paholainen ei voi hiljentää sinua. MINULLA, YAHUVAH:illa, on voima hiljentää sinut ja sinä nöyrästi olet aina MINUN jaloissani. Nauran joka kerta, kun kuulen sinun sanovan: "Minä vain hoidan omia asioitani." Et koskaan hoida omia asioitasi, Elisabeth. Olet aina hoitamassa MINUN. Kun olet pelaamassa peliä, siinä sinä olet MINUN valtaistuimeni edessä. Jatkuvasti MINÄ olen sinun mielessäsi. Sillä Elisabeth, MINÄ olen kasvattanut sinut ja nyt sana tulee tulemaan julki puolustaen heitä, jotka ovat todella MINUN Israelissa, jotka tuntevat olevansa aivan yksin. Kutsut heitä messiaanisiksi juutalaisiksi. Heillä ei ole profeettaa. Mutta MINÄ olen nostanut profeetan ja ole olen sijoittanut sinut juuri sinne, missä olet ja sinua tullaan käyttämään tuomaan heille tuoretta mannaa taivaasta. Sinua tullaan käyttämään lausumaan MINUN tuomioni muille. Sinua tullaan käyttämään tuomaan julki MINUN uusi viinini. Sillä MINULLA on pyhäni, jotka ovat suljettuina sisään Gazan kaistaleella. MINULLA on pyhiä, joita kidutetaan vihollisten myötä. MINULLA on Morsian lukittuna Gazaan. Ja MINÄ kutsun sinut rukoilemaan heidät vapaaksi. MINULLA on Morsian Libanonissa. Kyllä, MINULLA on Morsian Irakissa jopa. Niin piilossa, niin laiminlyötynä. Tarviten sanaa taivaasta. MINULLA on Morsian Kiinassa. He ovat MINUN kiinalainen Morsiameni joten saatana yrittää hiljentää sinut, mutta kerron sinulle, tulet vain huutamaan lujempaa.

Kaikki teistä, kaikki teistä, alkakaa lukea kirjoituksia, jotka olen julkaissut Elisabethille. Kaivautukaa jokaiseen sanaan. Sillä kerron teille, on piilotettu kultainen miina, joka on vasta tulossa, ja se ei ole kaukana. Kun näette näiden asioiden tapahtuvan Israelissa, tietäkää, ettei MINUA niin vain pilkata. Niko, olen jo julkaissut profetian, ja siinä sanoin, sillä MINÄ YAHUVAH sanon, "ette voi antaa pois, mitä MINÄ en ole antanut teille pois annettavaksi." Jälleen, laita tämä huomio maailman eteen. Sillä olen puhunut. On seuraamuksia, jotka kohdataan. Sillä olen kutsunut Israelin katumaan.

Varokaa ajatuksia, jotka tulevat tulemaan kun opiskelette näitä Kirjoituksia, jotka olen Elisabethin käskenyt tänä päivänä lukemaan ja pohtimaan. Kun kuulette äänen sanovan: "YAHUVAH ei tekisi tuota.", tietäkää vain, voi kyllä, tulen tekemään. Älkää aliarvioiko MINUN valtaani. Älkää aliarvioiko MINUN vihaani, sillä se on kasaantunut niin kuin raivoisa helvetti. Se on aiheuttanut helvetin tulemaan niin paljon kuumemmaksi. He puhuvat ilmaston lämpenemisestä, itse helvetin liekit lämmittävät tätä maata. Yhdistettynä siihen, mikä on haudattuna ja piilotettuna maan kylmimmässä osassa. Yhdistäkää tämä ihmistekoiseen saastutukseen, ilman kemikaaleihin, sillä kyseessä on useampi kuin yksi.

Rikkaat luulevat, että vain he tulevat selviytymään. He uskovat valheet, jotka saatana kertoo. Mutta MINUN sanani sanoo: "Lauhkeat tulevat perimään tämän maan." , nöyrät, eivät ylpeät, kopeat eivätkä rikkaat. Olet rikas uskosi kautta MINUUN. Olet rikas aarteiden kautta, joita muut eivät näe. Annoin sinulle suojan, jota ei voi rahalla ostaa. Olen siivet, joiden alle piiloudut. Olen HÄN, joka rohkaisee sinua. MINUN Golgatalla vuodatettu vereni on ainut asia, joka pelastaa sinut MINUN nimeni kautta, MINUN vereni kautta, sinulla on todistus, sinulla on todistajanlausunto. Jopa heille, jotka tässä maassa heidän elämänä sammuvat, he puhuvat vain kuoresta. He eivät voi tappaa sitä, mikä on tarkoitettu ikuiseksi. Olla poissa ruumiista on olla läsnä MINUN rinnallani, heille, joiden nimet ovat kirjoitettuina Lampaan Elämän Kirjaan.

Sanan loppu

Niin on puhuttu, niin on kirjoitettu joulukuun 22. päivänä, 2007, profeetta Elisabeth (Elisheva) Elijah

Elisabeth: Lähetämme siunauksia Kalebille, ISÄ YAHUVAH, YAHUSHUAN MESSIAAN nimeen. Lähetämme rohkaisua hänelle. Lähetämme rukouksia. Kiitämme SINUA, että hän on kuullut nämä rukoukset. Kiitämme SINUA, ISÄ YAHUVAH, että hän tulee kirjoittamaan. Hän tulee pääsemään tietokoneen ääreen. En tiedä, missä hän on, ISÄ YAHUVAH. En tiedä, miten SINÄ tulet tekemään tämän. Mutta jollain tavoin, jotenkin, sana tullaan antamaan ja hän tulee saamaan nämä profetiat rohkaisemaan kaikkia heitä, jotka ovat YAHUSHUAn Morsian Israelissa, Jerusalemissa, YAHUSHUAN nimeen, Libanonissa, missä tahansa he ovatkaan hajaantuneina ympäri tätä maailmaa, taivaallinen ISÄ. SINÄ sanoit, että SINULLA on vain yksi sormusneito. Kun paholainen ajattelee, että hänen täytyy saada minut, varmasti, mutta vain, jos SINÄ sallit sen, ISÄ YAHUVAH. Joten vaikka tämä kärsimys, joka on tullut tähän hauraaseen ruumiiseen, ISÄ YAHUVAH, vain SINÄ voit parantaa sen YAHUSHUAn nimeen. SINÄ olet ainut Pelastaja YAHUSHUA. Vain SINUN vuodatettu veresi. Kiitos SINULLE. Kiitos SINULLE.

Elisabeth: Olen ok.

Joainneyah: Muista, mitä sanoit.

Elisabeth: Kulta, sinulla on nauhoittaja.

Joainneyah: Niko, muistatko?

Niko: Hän näkee jatkuvasti miehen Israelissa, miehen, jolla on valkoiset hiukset, vanhan miehen.

Elisabeth: Olemme yksi. Kun minä kärsin, hän kärsii. Olemme kaikki yksi. Kaikkien meidän pitää ottaa ehtoollinen ja jokainen ehtoollinen.

Niko:…pitää hänet rukouksissamme jokaisella ehtoollisella.

Elisabeth: HÄN sanoi: "Toistaiseksi annan teille nimen Kaleb."

Niko: Salaisuudet Hesekielin kirjan 9. luvussa, tulevat todella vavisuttamaan asioita.

Joainneyah: Kerroin Elisabethille UFO:STA. Ihmiset näkivät UFO:n Raamatussa, niin oli kirjoitettu.

Elisabeth: Hesekiel!

Joainneyah: Minä näin sen.

Elisabeth: Siellä se on. Se on YAHUVAH:in. Paholaisella on jäljennös ja YAHUVAH:lla on oikea, se, joka toi tämän julki.

Joainneyah: Sanoin: "Ei, ehkä hän näki sotavaunut."

Elisabeth: Se on tunnistamaton lentävä kohde.

Joainneyah: Ja se kulki nopeammin kuin valo. Niin minun Raamatussani sanottiin. Elisabeth: Ja Hesekiel näki pyörän puolivälissä ilmaa, eikä vain sitä, kun olin kontaktissa Nikoon, oli aina pyörä, pyörä pyörässä.

Joainneyah: Muistatko jotain muuta?

Elisabeth: Muistatko jotain muuta, kulta?

Niko, No, tuo oli alku. Sinulla on kaikki muu nauhalla.

Elisabeth: Tiedän.

Joainneyah: Paljon sanottiin. Toistit itseäsi myös.

Elisabeth: Israelista, myös, jotain menee Israeliin. Ala lukea Hesekielin kirjaa lukua 9. Meillä on profetia. Toivon, että Niko muistaa, mikä profetia. On kyse kirjoittajan kirjanoppineesta, profeetasta, joka menee ja merkitsee kaikki pyhät ja he, jotka ovat ilman merkkiä Israelissa, tapetaan.

Niko: HÄN sanoi: " Älkää luulko, etten voi tai aio tehdä tuota. Älkää aliarvioiko MINUN vihaani."

Elisabeth: HÄN on niin vihainen.

Joainneyah: Israelille?

Elisabeth: HÄN on vihainen Israelille. HÄN on vihainen epäpyhyydelle. HÄN on vihainen juuri nyt. HÄN sanoi, että paholainen halusi tappaa minut, koska hän ei halunnut tätä sanaa julki.

Elisabeth: Se koski sitä, miksi…se ei koskenut minua. Joten ok, salaisuudet ovat piilotettuina alkaen Hesekielin kirjan 9 luvusta ja sitten HÄN laittoi minut lukemaan 13. luvun vääriin profeettoihin saakka. Vau, tämä on suurta. Tämä on kylläkin YAHUVAH:ia. Tämä on YAHUVAH:ia, joka on vastuussa hyvistä UFO:ista ja siivekkäistä olennoista.

Joainneyah: Tiedän. Saatanalla on jäljennös kaikesta. Se tarkoittaa, että YAHUVAH:lla on oikea tavara. Se tarkoittaa, että UFO:ja todella on. Tarkoitan lentäviä kohteita.

Elisaeth: Kyllä, lentävät kohteet. Siellä ne ovat. Ei niitä voi kieltää. Ei tätä voi kieltää.

Joainneyah: Tiedän.

Elisabeth: He eivät puhu sotavaunuista. Ei sotavaunuja. Minun Raamattuni sanoo, että sillä on siivekkään olennon kasvot. Sillä on ihmisen kasvot, leijonan kasvot ja kotkan kasvot, Se on neljä, taas.

Joainneyah: Mikä? Lentävät kohteet?

Elisabeth: Kun luet Hesekielin kirjan 10. luvun, se puhuu pyöristä ja sitten se puhuu kasvoista. En edes väitä ymmärtäväni. En edes väitä, koska tämä on syvää. Tämä on niin syvää ja se ei ole vielä tapahtunut mutta se on tulemaisillaan tapahtumaan. Koska uskon, että sain tämän ilmestyksen juuri nyt, joka on tulossa julki ja uskon, että kun avaruusolennot tulevat tänne maahan ja ne taistelevat ihmisiä vastaan, uskon, että YAHUVAH lähettää HÄNEN enkelinsä, HÄNEN aseensa myös taistelemaan samaan aikaan koska ihmiset eivät voi voittaa näitä avaruusolentoja.

Joainneyah: Ei, ei.

Elisabeth: Meidän täytyy saada jotain yliluonnollista apua taivaasta. Ja HÄN lähettää sen pyhille.

Joainneyah: Aamen.

Elisabeth: Mutta se on sidottuna Israelin kanssa nyt. Kaiken sen kanssa, mitä Israelissa tapahtuu. Joten luulen, että uusi profetia koskee Israelia. Koska kerroin sen, viimeisimmän jälkeen.

Joainneyah: Todellako?

Elisabeth: Tämä tulee todella koskemaan Israelia, koko lailla. Ylistäkää YAHUSHUAA.