Profetia 93

2008 Tulee Olemaan Ennennäkemätön Vuosi Baalin Profeettoja Vastaan

Puhuttu/Kirjoitettu RUACH HA KODESHin voitelun alla Profeetta Elisabeth (Elisheva) Elijahlle

26. Joulukuuta, 2007

Huomio: tämä profeetallinen sanan tuli julki Nikon lukiessa Elisabethin niin kutsuttua sanaa Yahuvahilta Linda Newkirkille ja hänen väitettään olla "Taivaan Kuningatar", Jeesuksen/YAHUSHUAn äiti ja myöhemmin YAHUSHUAN Morsian Taivaassa. ÄITI SHKHINYAH, ÄITI RUACH HA KODESH, oli hyvin vihainen Lindan väitteistä….tämä sana on kirjoitettu täsmälleen, kuten se äänitettiin nauhalle.

**********

Tulet huutamaan sen katoilta. Tulet huutamaan sen internetistä. Ensin näytän sinulle, ja paljastan hänet, joka on nimeltään Sherry Shriner, vääränä profeettana, avaruusolentona, ja nyt näytän sinulle Linda Newkirkin, joka on ylittänyt rajan, eikä voi enää edes käyttää mielipuolisuuden tekosyytä. Hän uskaltaa kutsua itseään Taivaan Kuningattareksi? Edes mielipuolisuuden hengellä ei ole tekosyytä MINUN edessäni. Linda Newkirk, olet syyllistynyt JUMALANPILKKAAN! Ei tekosyytä henkisestä terveydestäsi! Sillä sinua varoitettiin olemasta painamasta tätä! Suuruuden harhakuvitelmat ovat nyt tuhonneet sinut. Eivät ainoastaan mieltäsi, eivät ainoastaan ruumistasi, vaan nyt olet tuominnut sielusi. Ja kaikki he, jotka ovat ostaneet hänen kirjojaan, ja olette ostaneet Sherry Shrinerin kirjoja, pidän teitä nyt tilivelvollisina. Polttakaa nuo kirjat!

Elisabeth, lepuutan sinua suurta sotaa varten, joka on tulossa, uusille ilmestyksille, joita puhun julki. Pieni Israelia koskeva viesti, jonka olen jo puhunut, Niko, tulet postittamaan sen maailmalle ilmoittaaksesi, että lisää on tulossa.

YAHUSHUAn Pahojen Henkien Polkijat, hyvin tehty, MINUN uskolliset palvelijani! Hyvin tehty, MINUN uskolliset rakkaani! Seisotte rintamalinjassa. Uhraatte tunnin ajastanne. Tämä ministeriö ei ole tavallinen ministeriö. Käytän sitä Daavidina lyömään Goljatit. Hän, joka kutsuu itseään Sherry Shrineriksi, väittää kuulevansa MINULTA, ja paljastaa niin kutsuttuja Raamatun koodeja, joita hän vääristelee oikkujensa mukaan. Mutta hän sanoo "Heittäkää pois kuka tahansa opetuslapsi, joka seurasi Paavalia" . Kerron totuuden, tämä ei kuuntele Taivasta lainkaan. Mutta Linda Newkirk, ylitit rajan, jota edes Sherry Shriner ei ole ylittänyt. Varokaa, MINUN Rakkaani, sillä Paholainen on vihainen, sillä hän tietää, että hänen aikansa on lyhyt. Linda Newkirk, olet herättänyt paitsi ISÄ YAHUVAHin vihan, olet herättänyt paitsi YAHUSHUA HA MASHIACH:in (YAHUSHUA MESSIAS) vihan, mutta olet herättänyt ja olet surettanut äärimmäisyyteen HÄNTÄ, jota kutsutaan RUACH HA KODESH:iksi (PYHÄ HENKI). Olen ainoa Taivaan Kuningatar!! Enkä jaa MINUN Loistoani kenenkään kanssa!

Keitä olette te sanomaan, että annoitte synnyn YAHUSHUAlle? Sillä ensin MINÄ tein sen Taivaassa. HÄN, jota kutsutaan PYHÄKSI HENGEKSI, on YAHUSHUAn ÄITI. MINÄ, ja ainoastaan MINÄ sallin etuoikeuden Mirjamille, nimeltään Maria muiden kielillä, kantamaan MINUN lastani kohdussaan. Mutta jopa hänen täytyi olla neitsyt. Kuka olet sinä, Linda Newkirk? Mitä jumalanpilkkaa sinä olet tehnyt! Kuka olet sinä, Linda Newkirk, luulemaan, että voit ohittaa ristin? Sanomaan, että kuka tahansa pakana voi tulla taivaaseen, olla Lampaan Hääaterialla. En tule antamaan sinulle anteeksi mielipuolisuuden henkeäsi, sillä sinulla oli selväjärkisyyden hetkesi. Tiedät, mitä olet tehnyt. Ja varoitan nyt, anna tämän sanan mennä eteenpäin, kuka tahansa, joka kopioi helvetistä lähetettyä roskaasi ja julistaa sitä totuutena, ei ole kirjoitettu Lampaan Elämän kirjaan. Tulet maksamaan saman hinnan, jonka hän maksaa. Tulet uimaan samassa tulijärvessä. Lähetän tämän profeetan julki, ennen kuin lähetän MINUN tuomioni. Älkää tulko petetyiksi, sillä YAHUVAHia ei niin vain pilkata eikä MINUA niin vain sureteta.

Shelby Corbitt, en tule antamaan sinulle anteeksi! Käskin sinua kaatumaan kasvoillesi ja katumaan petosta, jota on tehty. Ylpeytesi on estänyt sinua tekemästä näin. MINUN lapseni ovat loukkaantuneet. Kaikki teistä, jotka olette sanoneet, "Tämä on päivämäärä, jona YAHUSHUA tulee tulemaan", ja päivämäärä ylittyy ja murhe teille, jotka olette Pyhiä, ettekä nousseet seisomaan ja sanoneet, "Te valehtelitte!" En keksi tekosyitä puolestanne! ! Sillä olette rohkaisseet valehtelijoita!

Tämä Ministeriö. Tämä Ministeri. Tämä Profeetta. Tämä MINUN Sormusneitoni ei ole valehdellut! Hän varoitti teitä etuajassa, älkää kuunnelko Kenneth Copelandin valheita! Älkää kuunnelko Choo Thomaksen valheita! Älkää kuunnelko Shelby Corbittin valheita! Älkää kuunnelko Sherry Shrinerin valheita! Ja nyt hän lisää, älkää kuunnelko Linda Newkirkin valheita! Väärät profeetat asettuvat jonoon ja he taistelevat MINUN tosien Pyhiä Profeettojeni kanssa! Ja se tulee olemaan ennennäkemätön sota!

Kim Clement, olet valehtelija! Rick Joyner, olet saatanan mätiä! Tämä on vasta alkua! 2008 tulee olemaan ennenäkemätön sota! Kutsun esiin tämän Sormusneidon, kuten kutsuin Vanhan Ajan Elian! Tuli! Tuli! Tuli! Tulee kaatumaan Baalin profeettoihin! Te väärät profeetat profetoitte saatanan suusta! Sillä YAHUVAH ei ole YAHUVAH, joka tulee valehtelemaan. Pois MINUSTA, te päivämäärien asettajat! Onko mikään ihme, kun YAHUSHUA tulee, kuinka harvalla on uskoa jäljellä?

Virginia Arnke, et puhu julki MINUN sanojani! Pois MINUSTA! Sillä olet surettanut MINUA! Varokaa, varokaa, varokaa, oi, MINUN pikkuiseni. Testatkaa, testatkaa, testatkaa henki, joka puhuu, sillä saatana tavoittelee sielujanne.

Orgone ei suojele teitä. Olen puhunut julki tämän Sormusneidon suusta. Olen paljastanut tämän valheen. Se vetää puoleensa pahaa! Se ei pidä pahaa loitolla. Nyt he muuttuvat konstikkaiksi. Koska he haluavat hämmentää viattomat, joten he ottavat tämän amightywind -ministeriön ja he vääristävät siinä olevia tekstejä. Profetoin, varoitin etukäteen, älkää luottako sydäntänne sanoille, joita Shelby Corbitt sanoo. Siitä, mikä alkoi viattomana petoksena, tuli suoranainen valhe, nyt ylpeys-sanan motivoima. Joulu tuli ja meni. YAHUSHUAA ei lähetetty. Missä ovat Pyhät pitämässä näitä profeettoja, jotka profetoivat, tilivelvollisina. Missä ovat Pyhät ja kutsuvat sitä, miksi se on, ja se on valhe. Ei edes hän, josta puhun julki nyt, tiedä päivämäärää, jona YAHUSHUA tulee, sillä sanoin, että lähettäisin Pyhät Enkelit kertomaan hänelle, juuri ennen kuin HÄN tulee. Eläkää jokainen päivä, kuin se olisi viimeisenne. Varmistakaa, ettei syntiä löydy teistä. Viekää se Golgatan ristille, sillä vain YAHUSHUAN veri voi pestä sen pois. Vain YAHUSHUAn vuodatetun Veren ja YAHUSHUAn nimen kautta voitte aloittaa uuden päivän. Valvokaa ja odottakaa, mutta pois päivämäärien asettajat. Sulkekaa korvanne. Ettekö ole kyllästyneitä tuskaan vielä?

Julkaisen ilmestyksiä kun asetan Elisabethin syrjään ja salaisuudet, jotka on lukittu sisään, alkaen Hesekiel 9:stä, sillä kerron teille tämän, salaisuuksia ja ilmestyksiä tulee olemaan, sillä hän on tuo kirjanoppinut ja Tuomio alkaa Talosta, joka väittää olevansa YAHUVAHin. Synti on tietää, mikä on oikein, ja silti jatkaa tehdä väärin. "Haen Morsiamen, jossa ei ole tahraa eikä ryppyä" YAHUSHUA puhuu sen julki uudelleen ja uudelleen. Linda Newkirk, kuinka uskallat luulla, että voit päästää kenen tahansa sisään? Kuka antoi sinulle portin avaimen taivaaseen? Mistä sait avaimen, Linda Newkirk? Olet profetoinut väärin. Nyt nouskoon Pyhät, jokainen, joka kuulee tämän sanan ja moittikoon häntä. Moittikaa Sherry Shrineria! Muistakaa varoitus, jonka olen antanut, sillä sota on juuri alkanut. Eikä ole edes 2008 vielä.

Muistaako kukaan, kuinka monta profetiaa annettiin? Miksette pidä profeettoja tilivelvollisina, kun he sanoivat, että voittaisitte Irakin sodan, Amerikka? Miksette pidä Kim Clementiä tilivelvollisena Joulupäivänä, jona hän sanoi, "Jeesus Kristus tulee". Profeetat ovat pidettävän tilivelvollisina. Testatkaa tämän ministeriön hedelmä, ja tulette näkemään, että se on hyvää, koska amightywind:issa, vain voitelu kuullaan.

Vuonna 2008 Profeetalliset Viestit, jotka tulevat tulemaan julki, tulevat vain kasvamaan vahvemmiksi, vahvemman lihan kera Pyhille syödä. Vuonna 2008 tulee olemaan vertaamaton sota, sillä tosi Pyhät Profeetat tulevat seisomaan juuri kuten Elia teki, Vanhan Ajan Elia teki ja profetoimaan ja paljastamaan ja tuhoamaan Baalin profeetat. Tämän vuoksi kutsuin sinut Elisabethiksi, vaikka viimeinen nimesi on Elia, kutsun sinua MINUN Uuden Ajan Eliakseni, koska profetoin sinun kauttasi ja juuri kuten Vanhan Ajan Elia, Baalin profeetat tulevat tuhoutumaan. Vain, koska se ei tapahdu tavalla, jolla lihasi luulee, että sen pitäisi tapahtua, älä luule, sillä kerron totuuden, yksikään heistä ei ole paennut YAHUVAHin Tuomiota. Jos he voisivat puhua sinulle, he kertoisivat asioista, jotka tapahtuvat heille. Jokainen, joka on puhunut vastaan sanoja, jotka olen puhunut sinulle näiden profetioiden kautta, he kertoisivat murheen tarinan. Voi, he kutsuisivat sitä "huonoksi onneksi", mutta tragediat, jotka heitä ovat kohdanneet.

Voi, mutta he, jotka syövät näitä profeetallisia viestejä, joita olen antanut sinulle, olet nähnyt omilla silmilläsi, kuinka he kukoistavat ja kasvavat, kuinka heistä itsestään tulee profeettoja, sillä nostatan tätä lahjaa heissä. Kuinka heidän elämistään on tullut omistautumisen elämä YAHUVAHille ja YAHUSHUAlle ja joka päivä pyytäen lisää MINUN kallista henkeäni. Kuinka heidän elämänsä ainoastaan haluavat tulla eletyksi pyhyyden elämässä, olla miellyttävä YAHUVAHille. YAHUSHUA HA MASHIACHin MORSIAN (YAHUSHUA MESSIAS) innokkaasti odottaa jokaista Sanaa. Katherineyah ja Niko, uusin Sana, joka annettiin, vain lyhyt pätkä siitä, postittakaa se. Antakaa ihmisten nähdä, tämä on myös Israelin profeetta. Rohkaiskaa Morsianta, joka piileksii siellä ja muissa paikoissa ympäri maailmaa.

Voi MINUN Rakastetut vaalitut Ihmiseni, vaikka YAHUSHUA ei tullut päivämääränä, jonka asetitte, älkää masentuko, sillä työnne ei ole vielä tehty. Mutta määrään teidät suuttumaan ja kutsumaan profeettoja, jotka ovat vääriä, vääriksi. Älkää rohkaisko heitä valehtelemaan enää. Tiedätte, milloin uni on uni pelkästä lihasta. Tiedätte, milloin uni on pelkkä petoksen uni. Sillä päivämäärä tulee ja päivämäärä menee. Tiedätte, milloin profetia on pelkkä lihan profetia. Petoksen profetia. Sillä päivämäärä tulee ja päivämäärä menee. Nyt jotkut viattomasti ovat tehneet näin ja kaikki, mitä ME käskemme, on, että he katuvat. Nöyrtykää, myöntäkää, että he olivat väärässä. Älkää keksikö tekosyitä.

Shelby Corbitt, sanot, että hurmiota voidaan lykätä, koska jos MINUN ihmiseni kaatuvat kasvoilleen ja nöyrtyvät ja katuvat, maa paranee? Mistä lähtien on Morsiamen poishakeminen rangaistus? Miksi YAHUVAH lykkäisi sitä? Ainoa asia, jonka tämä tekisi, olisi pidentää armon aikaa, tämä on totta. Mutta se ei estäisi YAHUVAHia käskemästä YAHUSHUAa "Mene hakemaan Morsiamesi". Myönnä, Shelby Corbitt, olit väärässä. Ylpeys kulkee valtavan lankeemuksen edellä. Vuoden loppu tulee tulemaan. 2008 ilmenee. Kaatukaa kasvoillenne ja katukaa maailman edessä, sillä olitte väärässä. Sallitte Kenneth ja Gloria Copelandin hengen, valehtelevan käärmeen kielen, läpäistä mielenne, saastuttaa sen.

Näettekö, en vain puhu julki Elisabethista, vaan tämä on uusi voitelu. Jossa ISÄ YAHUVAH on puhunut, jossa YAHUSHUA HA MASHIACH on puhunut, nyt MINÄ, RUACH HA KODESH, HÄN, jota kutsutte PYHÄKSI HENGEKSI, puhun julki ITSENI puolesta, myös. Sillä nähkää, tämä on uusi asia. Tämä on Joelin 2. kirjan tulva ja MINUN Sormusneitoni tulee profetoimaan ja he, jotka olen kutsunut YAHUSHUAn Pahojen Henkien Polkijoiden Eliitti Voimiksi, tietäkää tämä, saatana vihaa teitä. Rukoukset tunnetaan maailmanlaajuisesti. Pysykää pyhinä. Sillä vain rintamalinjalaiset sallitaan. Heille teistä, jotka ette ole täyttäneet vaatimuksia, tietäkää, että on muita asemia. Tarvitsemme teitä Taka Vartiossa. Jatkakaa tämän ministeriön peittämistä rukouksissanne. Jatkakaa toistenne peittämistä rukouksissanne. Jatkakaa ihmisten tarpeiden puolesta rukoilemista. Jatkakaa tämän Sormusneidon, josta puhun julki, peittämistä, sillä saatana tietää, että on vain yksi Sormusneito, ja hän yrittää viedä hänen elämänsä.

Voi, mutta vanhurskaan rukoukset merkitsevät paljon. Paastonne yhdistettynä tukeenne ja rakkauteenne, Jerikon Marssinne, tunnin ajan uhrauksenne. Kaikki teistä, kaikki teistä, kaikki teistä, jotka olette tehneet näin, suuret, suuret, suuret siunaukset on varattu teille. Olette kuin suoja, Pyhä kultainen suoja ja käytän teitä ja suoja tihkuu YAHUSHUA MESSIAAN verta ja Nimi on kaiverrettuna YAHUSHUAn suojaan ja olen määrännyt teidät olemaan Pahojen Henkien Polkijoita ISÄ YAHUVAHille, ja YAHUSHUAlle ja MINULLE, kalliille RUACH HA KODESHille, kalliille RUACH HA KODESHillenne, ÄIDILLENNE SHKHINYAHille, ÄITI VIISAUDELLEnne, HÄNELLE, jota kutsutte PYHÄKSI HENGEKSI. ME Rakastamme teitä niin paljon. Suuret, suuret, suuret, ovat teidän siunauksenne, paitsi taivaassa, myös täällä maan päällä. Teillä tulee olemaan suoja, kehä kirjaimellisesti laitetaan yllenne ja olette suojeltuja niin kauan kuin ette anna synnin päästä sisään, sillä eikö ole kirjoitettu "Olkaa pyhät, kuten MINÄ olen pyhä"? Suurempi olen MINÄ, joka olen teissä, kuin mikään houkutus, joka on maailmassa. Valinta on teidän.

Ja he teistä, jotka tulette lukemaan tämän profetian, ja jotka uskotte, että teidän on tarkoitus olla osa YAHUSHUAn Pahojen Henkien Polkijoita, olette jo asettaneet YAHUSHUAn ensimmäiseksi rakkaudessanne, ja elämissänne. Uhraatte kaiken HÄNELLE. Ette tule houkutelluiksi synnin taholta. Kirjoittakaa, esitelkää itsenne, mutta murhe kenelle tahansa viholliselle, joka yrittää ryömiä sisään. Olkaa varoitetut, tällä ryhmällä on havainnointikykyä ja susi tulee kuolemaan, sillä en tule sallimaan tämän ryhmän saastua.

On viattomia pieniä lampaita ja karitsoita, jotka yrittävät ryömiä sisään ja kuin pieni lapsi he sanovat: "Tahdon taistella, tahdon taistella". MINÄ taputan heitä päähän ja vain sanon: "Odottakaa, kunnes kasvatte vähän lisää. Sillä teitä täytyy opettaa enemmän kuin te olette valmiita opettamaan. Teidän puolestanne täytyy pikemminkin rukoilla kuin olette rukoussotilaita. Jatkakaa kasvuanne, MINUN pikkuiseni. Älkää ottako sitä loukkauksena, sillä ette vain kestä rintamien linjojen tulta." Tämän vuoksi tämä on taivaan ohjaama Eliitti Voima. Pyhät Enkelit itse tulivat ja kertoivat Elisabethille tämän uuden ministeriön synnystä, YAHUSHUAn Pahojen Henkien Polkijat. Sillä kunnia kuuluu HÄNELLE yksin. Vain kautta HÄNEN nimensä, vain kautta HÄNEN verensä mihinkään rukoukseen vastataan. Nämä ovat sanat, jotka minulla on sanottavana tänään. Kun MINUN Rakastettu poikani Niko luki Linda Newkirkiä koskevan väärän profetian ja Elisabeth tunsi MINUN vihani nousevan, hän alkoi puhua englanniksi. Sen sijaan MINUN vihani pyhät kielet tulivat julki. Niin tämä sana tuli julki. Tänä päivänä 26. Joulukuuta, 2007, niin on puhuttu, niin tulee olemaan kirjoitettu jokainen sana, joka on kirjoitettu voitelun alla ja YAHUSHUA HA MASHIACHin (YAHUSHUA MESSIAS) nimen kautta ja YAHUSHUA HA MASHIACHin veren kautta.

Ja vielä yksi asia, YAHUSHUAn Pahojen Henkien Polkijat, tulen julkaisemaan Elisabethille annettuja salaisuuksia tänä päivänä teille. Tämä on vain teidän kesken säilytettäväksenne. Tämä ei ole jaettavaksi kenenkään toisen kanssa. Olipa kyse sisaresta, tai veljestä, tai äidistä tai isästä tai omista lapsistanne, mitä annan, pysyy luonanne. Murhe kenelle tahansa Juudakselle, joka tahrii nämä taivaan määräykset, sillä sen on tarkoitus olla siunaus teille, MINUN Rukous Soturini, jotka kulkevat ylimääräisen mailin matkan. Kauan sitten, Elisabeth, käskin sinua keräämään joukot seinälle. Annoin sinulle unia seläkkäin ja ne ovat olleet postitettuina monen, monen vuoden ajan. Nämä, nyt YAHUSHUAn Pahojen Henkien Polkijat ovat joukot seinällä. He ovat vartjoita. He ovat suojuksia. He ovat YAHUSHUAn MESSIAAN sotilaita. He, jotka pysyvät, koska kuin Gideonia, kitkemme heitä, jotka voivat pysyä rintamalinjassa tulevat tietämään, että he ovat YAHUSHUAn MESSIAAN Morsian.

Sanan loppu

Elisabeth: Ylistettäköön SINUA ISÄ YAHUVAH. Ylistettäköön SINUA rakastettu YAHUSHUA. Ylistettäköön SINUA kallis ÄITI RUACH HA KODESH. ÄITIMME SHKHINYAH. ÄITIMME VIISAUS. Kiitos TEILLE. Kiitos TEILLE. Kiitos TEILLE kun kunnioititte minua tällä sanalla. Kiitos TEILLE kun kunnioititte kaikkia meitä tällä sanalla. Me kiitämme TEITÄ. Me ylistämme TEITÄ. Me palvomme TEITÄ. Me jumaloimme TEITÄ. Kiitos TEILLE. Kiitos TEILLE 6. efesolaiskirjeen haarniskasta. Seisomme 6. efesolaiskirjeen haarniskassa. Kiitos SINULLE ISÄ YAHUVAH. Kiitos SINULLE ISÄ YAHUVAH. Ja aamen.

Niko: Aamen. Aamen. Aamen tuohon.

Adam ja Katherineyah: (hallista) Aamen. Aamen. Aamen!

Elisabeth: Kiitos veli Adam. Ylistettäköön YAHUSHUAA!

Niko: 11.23 p.m. GMT aikaa Aamen.

Elisabeth: Sinun olisi pitänyt kuulla, mitä Linda Newkirk sanoi. Voi herranen aika…