Profetia 92

Olkaa Hyvillä Mielin, Sillä MINÄ, YAHUSHUA HA MASHIACH (YAHUSHUA MESSIAS), OLEN AINOA HYVÄ PAIMEN ja ajan Sudet tiehensä!

Kirjoitettu/Puhuttu RUACH HA KODESHin (Pyhä Henki) voitelun alla Apostoli Elisabeth (Elisheva) Elijahn kautta

27. lokakuuta, 2007

Julkaistu 17. marraskuuta, 2007

Tämä sana tuli, kun olin vastaamassa sähköpostiin, jonka kirjoitti minulle teini-ikäinen Albertasta, Kanadasta. Kun olin kirjoittamassa hänelle takaisin, voitelu tuli minuun ja Profetia 92 synnytettiin. Kiitos, LW tottelevaisuudestasi lähettäessäsi sähköpostia, koska sinun sähköpostisi nostatti voitelun minussa.

Minulla on sana sinulle, rakastettu sisar, YAHUSHUALTA, tulosta se ja laita Raamattuusi ja lue sitä usein. En odottanut profeetallista viestiä. Sähköpostisi tullaan sisällyttämään profetian kera, ja kirjassa, ottamatta lukuun nimeäsi, tulemme kutsumaan sinua LW:ksi, jotteivät viholliset voi hyökätä kimppuusi henkisesti. YAHUSHUA käytti 17-vuotiasta teiniä Albertasta, Kanadasta, nostattamaan voitelua.

*******

Olkaa huoleti, MINUN Pikkuiseni, sillä MINÄ, YAHUSHUA MESSIAS, olen ainoa Hyvä Paimen, ja paljastan Evankeliset Vauraus Parittajat susiksi, joita he ovat. MINÄ OLEN hakkaamassa sudet pois ja poistamassa niiden torahampaat lihastanne.

Voi, MINUN rakastetut pikkuiseni, puhun niille teistä, jotka palvotte, rakastatte, kamppailette totellaksenne ja elääksenne pyhinä ISÄ YAHUVAHille. Kuinka te miellytätte MINUA, teidän YAHUSHUA MESSIAS:tanne. MINÄ OLEN ainoa hyvä paimen ja ainoa SIELUJENNE PELASTAJA. MINUN lampaani ja karitsani tuntevat MINUN ääneni ja kuten kauris janoaa vettä päivän kuumuudessa, niin myös MINUN lampaani janoavat MINUN seuraavaa sanaani. He tuntevat Elävän Veden maun. Lukiessaan MINUN pyhiä kirjoituksiani he juovat MINUN Elävästä Vedestä päivittäin. Tosi profetiat ovat elävää vettä myös, joka kerta kun luet yhden, otat vastaan uuden ilmestyksen, jos opiskelet ja kysyt MINULTA, mitä et ymmärrä.

Te, joilla on halu omata MINUN oman sydämeni mukainen sydän, miellytätte ISÄ YAHUVAH:ia. Olen asettanut teihin rohkeuden, missä muut ovat kieltäytyneet tästä rohkeuden lahjasta MINUN LOISTOKSENI tai käyttäneet sitä pahoihin tarkoituksiin, omiin motivaatioihinsa.

Älkää seuratko Oprah Winfrey:tä. Älkää tukeko häntä tai rohkaisko häntä, katsomalla hänen ohjelmiaan tai ostamalla kirjoja, joita hän mainostaa. Oprah Winfrey tulee lähettämään teidät helvettiin, jos seuraatte hänen evankeliumiaan. Hän moittii MINUN lapsiani maailman edessä, jotka lähetettiin varoittamaan häntä, että on vain yksi tie taivaaseen, ja se on YAHUSHUA:n MESSIAAN vuodatetun veren kautta. Naiset, joita käytin taistellakseni hänen kanssaan, kutsuivat MINUA kreikkalaisella nimellä JEESUS KRISTUS kun he kohtasivat hänet hänen televisio-ohjelmassaan. Oprah kamppaili heidän kanssaan miljoonien edessä ja moitti heitä ankarasti ja sanoi: "Kieltäydyn uskomasta, että on vain yksi tie taivaaseen." Hän uskoo, että on lukuisia teitä taivaaseen, yksi tie ei voi olla oikea.

Varokaa Oprah Winfreytä, kuten profetoin Elisabeth Elijahin välityksellä vuosia sitten, hän on myynyt sielunsa saatanalle maineesta ja mammonasta ja nyt tekee hyviä töitään sanoen: "Hyvät työt ovat yksi tie taivaaseen". Hänestä tuli Juudas ja missä hän kerran opetti totuutta, hän on nyt hylännyt sen ja valinnut tien, joka johtaa helvettiin. Teitä on varoitettu, ja pidän lapseni tilivelvollisina tukemasta tai rohkaisemasta häntä millään tavoin. Oprah Winfrey tulee johtamaan sieluja antikristukselle, hänelle, jota kutsun saatanan ainoaksi annetuksi pojaksi, joka tuli Juudaksen muodossa.

On nainen, joka on nimeltään Sherry Shriner, hän on kirjojen kirjoittaja ja väittää, että hän osaa purkaa Raamatun koodeja. Hän vääristelee Raamatun koodit mukautumaan mielikuvaan, jonka hän valitsee. Hän sanoo, että hänen nimensä numerologiassa tarkoittaa YAHWEH ja Shriner tarkoittaa "aika":a. No, nyt on AIKA YAHUVAH:ille paljastaa hänet HÄNEN ajoituksellaan. Sherry Shriner sekoittaa totuuden valheisiin. Sherry Shriner on mateleva avaruusolento, josta hän varoittaa, kun hän kirjoitti ja nyt myy kirjaansa "Avarusolennot internetissä". Hän ainoastaan postittaa kuvaansa itsestään, miltä hän näytti koulussa, vuosia sitten. Missä on hänen kuvansa tälle päivälle? Hän pelkää, että muut näkevät, mitä MINÄ, YAHUVAH, paljastan nyt. Hän työskentelee vartion molemmille puolelle, yksi maasta ja yksi helvetistä.

Sherry Shriner pilkkaa Apostoli Paavalia (Saulia) ja sanoo: "Mikä tahansa kirja Raamatussa, jonka hän kirjoitti, heittäkää se pois!" Hän vääristelee kirjoituksia yrittääkseen todistaa, ettei Paavali ollut yksi apostoleista, joten näin ollen hän (Paavali) on käärmeen siemenestä. Sherry Shriner on myynyt sielunsa saatanalle ja sallinut ruumiinsa tulla avaruusolentojen voimien valtaamaksi maineesta ja mammonasta. Hän pilkkaa tätä ministeriötä ja varoitti Elisabethia kun Elisabeth kertoi hänelle, että hänen toinen nimensä on Sherrie ja Elisabeth käytti nimeä Sherrie kun häntä käytettiin synnyttämään Almightywind (Kaikkivaltiastuuli)- Ministeriö. Kuullessaan tämän, Sherry Shriner sanoi Elisabethille vuosia sitten puhelimessa: "On tilaa vain yhdelle Sherrielle, pysy sinä Elisabethina."

Sherry Shriner myös teki Elisabethin nimen Raamatun koodissa, josta hän normaalisti veloittaa 100 dollaria, hän kertoi Elisabethille. Hän kulutti päiviä tehden Elisabethin Raamatun koodia ilmaiseksi ja kertoakseen hänelle, että molemmat heistä ovat kenraaleja ja johtajia. Kuitenkin, hän kertoi Elisabethille, että hänen Raamatun koodissaan olivat sanat "papatuksen kielet". Elisabeth moitti häntä ja muistutti häntä siitä, mitä on kirjoitettu Apostolien Teoissa, että pyhillä tuntemattomilla kielillä puhuminen on puhumista ihmisten ja enkelten kielillä. Sherry Shriner intti ja sanoi: "Paavali opetti noin ja sinun täytyy heittää se pois."

Sherry Shriner pilkkaa puhumista pyhillä kielillä. Hän pilkkaa, koska saatana yhteen aikaan, hänen (Sherryn) oman todistuksensa mukaan, antoi hänelle pahojen henkien kielet. Tämä johtuu siitä, että Sherry Shriner:illa oli pään tietoa eikä sydämen tietoa tuohon aikaan hänestä, jota hän kutsui Jeesukseksi Kristukseksi tuohon aikaan. Nyt, sekoittaakseen ihmiset, hän kutsuu, mitä Apostolien Teot kutsuvat puhumiseksi tuntemattomalla kielellä, paholaisen työksi. Sherry Shriner on väärä profeetta, kerta toisensa jälkeen tämä on todistettu kun hän on antanut Raamatun koodeja päivämäärineen ja mitään ei tapahdu.

Varokaa, Sherry Shriner:illa on jonkin verran tietoa, jonka saatana antoi hänelle vaihtona hänen sielustaan, jota hänen ei koskaan ollut tarkoitus tietää. ÄLKÄÄ menkö hänen nettisivuilleen, ellei teillä ole MINUN, YAHUVAH:in lupaa, sillä siellä on seuranta välineitä molemmille johtajille, joille hän työskentelee. Jos etsitte häntä suojellaksenne itseänne millään tavalla, varokaa, sillä nimenne ovat jo hänen listallaan. Jos olette hankkineet hätäannoksia, joita hän myy, nimenne on listalla, jonka hän on koonnut. Jos olette hänen sähköpostilistallaan, olette myös hallituksen listalla, kuten myös saatanan.

Sherry Shriner myy orgone:aan ja väittää, että hänen orgone:nsa pitää pahat henget, avaruusolennot, sairauden, taudit, köyhyyden ja sääonnettomuudet loitolla. MINÄ, YAHUVAH, nyt määrään, Sherry Shriner, sinua on varoitettu, KUINKA USKALLAT sanoa, että jokin, mitä teit omilla käsilläsi, voittaa pahat henget, parantaa ketään, tai hallitsee säätä. Sherry Shriner, olet VÄÄRÄ PROFEETTA korkeimmassa asteessa.

Herjaat Elisabeth Sherrie Elijahia, koska te tiedätte, molemmat teistä olette kutsuttuja johtajiksi. Hän on johtaja MINULLE, YAHUVAH:ille, YAHUSHUA:lle ja MEIDÄN rakkaalle, kalliille RUACH HA KODESH:ille, myös nimeltään ÄITI VIISAUS. Sherry Shriner, olet myynyt sielusi saatanalle, olet yksi saatanan johtajista, tämä on totta. Sinulla on pään tietoa, tämä on totta, mutta siinä kaikki, mitä sinulla on. Sinä jopa matkit tämän Messiaanisen Ministeriön heprealaisia tapoja, hämmentääksesi ihmiset. Ennen sinun ainoa maali olivat kristityt Jeesuksen nimessä, nyt tähtäät juutalaisiin YAHUSHUAN nimessä.

Sherry Shriner, et ole edes, joksi ihmiset sinua luulevat, olet vääryydentekijä, ja varoitan sinua nyt, anna tämän lähetyksen kaukana ja laajalla varoittaa kaikkia. Sherry Shriner mainostaa orgone:aan mielten, ruumiiden, henkien ja sielujen tuhoksi! Älkää asettako uskoanne orgone:en, asettakaa uskonne MINUUN, YAHUVAH:iin ja YAHUSHUA:an suojelemaan teitä onnettomuuden päivinä! Hän sanoo, että hän tietää, että voi rukoilla YAHUSHUAa suojeluksekseen, mutta se on vaikea tie, sen sijaan hän sanoo: "Ostakaa orgonea ja se on helppo tie". JUMALANPILKKAA! Mikään muu ei voi suojella teitä, paitsi YAHUSHUA:n MESSIAAn NIMI ja vuodatettu veri.

Sherry Shriner, MINÄ, YAHUVAH, moitin sinua sanomasta: "Orgone suojaa ihmisiä pahoilta hengiltä ja paholaismaisia avaruusolentoja täynnä olevilta UFO:ilta." MINUN pikkuiseni, älkää hylätkö varoitusta UFO:ista ja avaruusolennoista, mutta tajutkaa, että vain MINÄ, YAHUVAH, ja YAHUSHUA MESSIAS, voimme ja tulemme suojelemaan teitä onnettomuuden ja ahdingon päivänä. Tämä on totuus orgone:sta, jota hän tekee ja myy ja käskee teidän istuttaa sinne tänne lukuisiin maailman osiin, tai käskee teitä pitämään sitä kaulakorussanne, tai laittamaan sitä makuuhuoneisiinne tai koteihinne.

Tässä on totuus, MINÄ, YAHUVAH, puhun julki Elisabeth Sherrie Elijah:ista. Elisabethilla on Pyhä Soturi Henki kuten Daavidilla oli paimenpoikana, kun hän taisteli Goljatia vastaan. Sherry Shriner ei ole vanhan ajan Kuningas Daavidin sukua, kuten hän väittää. Itse asiassa Sherry Shriner on pahan Goljat puhumassa paholaisten oppeja ja saatanan hänelle paljastamia salaisuuksia ja sekoittaen mukaan jonkin verran raamatullisia totuuksia hämätäkseen ihmisiä. Sherry Shriner on "avaruusolento internetissä" ja hän ei ole, mitä hän esittää olevansa. Teitä on varoitettu.

Lähetän sinut julki, Elisabeth Sherrie Elijah, tekemään, mitä olet pyytänyt MINUA olemaan tekemättä ja se on paljastaa, kamppailla ja puhua julki sanat tälle "avaruusolennolle internetissä" nimeltä Sherry Shriner YAHUVAH:in NIMEEN! Sherry Shriner, tähtäät kristittyihin ja messiaanisiin juutalaisiin, koska he ovat heitä, jotka saatana tahtoo tuhota eniten. Varokaa, pyhät ihmiset ja varoittakaa muita. Orgone, jota hän tekee, hän väittää sen olevan hänen salainen reseptinsä ja, että se toimii eri lailla kuin muu orgone, mutta tosiasiassa se tulee vetämään puoleensa pahoja henkiä, kotinne tulevat olemaan pahojen henkien riivaamia, maa, johon istutatte hänen orgonensa, tulee olemaan kuin seuranta väline paholaiselle ja avaruusolennoille, jotka ovat jo täällä valepuvuissa. He ovat saatanan kaatuneet eliitti joukot!

Koska asetitte uskonne hänen orgoneensa, MINÄ, YAHUVAH, tulen sallimaan sairauksien tulla ruumiisiinne. MINÄ, YAHUVAH, tulen sallimaan kotienne tulla pahan kiusaamaksi. MINÄ, YAHUVAH, tulen sallimaan köyhyyden, missä teillä oli vauraus. Tulen sallimaan tuhoajan tuhota kaiken, mitä omistatte, jollette kadu, kaiva esiin, varoita, ja vaadi hänen kirjoihinsa, hätävarusteisiinsa, ja hänen orgone:ensa kulutettuja rahojanne takaisin, ja pelasta antamiani rahoja, pyhään maahan. MINÄ, YAHUVAH, olen varoittanut teitä, jos olette hänen orgone:nsa varassa suojelemaan teitä, teitä on kipeästi petetty! Tämä naisen kuvajainen nauraa koko matkan pankkiin, koska uskoitte hänen valheitaan! Heille, jotka jatkavat hänen valheidensa uskomista, kuolema ja tuho on kaikki, mitä tulette näkemään.

Miksi luulette, että hän kerskailee, että hänen orgone:nsa on parempaa kuin kenenkään toisen? Koska hänellä on salainen resepti? Hänen orgone:nsa ei tule pelastamaan ketään, ja tulee vahingoittamaan jokaista, joka ei kadu ja pyydä MINULTA anteeksi tyhmyyttään uskomasta saatanan lähettämiä valheita.

Hän paljastaa YAHUSHUA:n viholliset yhdestä tarkoituksesta, ja se on voittaakseen luottamuksenne. Miksi luulette, että hän kutsuu Benny Hinn:iä pahoilla nimillä, ja käskee teitä, Hinn:in opettaessa: "Menkää ja istuttakaa orgonea siellä, missä hän opettaa!" ? Kerron teille, miksi, koska tämä voimistaa hänen oudon taikuuden tultaan! Miten muuten saatana voi saada teidät osallistumaan hänen orgonensa istutukseen jos ette luule, että taistelette pahaa vastaan? Miksi luulette, että hän nyt kerjää rahaa rakentaakseen orgonen tehtaitaan ympäri maailmaa? Kyllä, jopa maailmanlaajuisesti hän haluaa saastuttaa ilmakehän, koska tämä on eduksi saatanan eliitti voimille, jotka tulevat avaruudesta. Ne ovat prinssejä ja ilman voimia ja jotkut ovat jo täällä. NE TARVITSEVAT HÄNEN ORGONEAAN! Tämä orgone vaikuttaa myös maailman lämpenemiseen, joten olkaa varoitetut.

YAHUSHUA:n Pahojen Henkien Polkijat, nouskaa nyt ja peittäkää tämä ministeriö ja tukekaa sitä tavalla, jolla ette ole koskaan tukeneet tähän saakka. Kirjoittakaa ja rohkaiskaa heitä ja asettakaa aika rukoilla. Antakaa Elisabethin ja Nikon tietää, etteivät he ole yksin kun he kohtaavat näitä taisteluita MINUN NIMESSÄNI. Rohkaiskaa heitä ja asettakaa aika kelloon omistautuaksenne rukoilemaan heidän puolestaan ja KAIKKIEN tämän Ministeriön kumppanien puolesta. Olen pyytänyt tätä ministeriötä kestämään hyökkäyksiä ihmisiltä ja pahoilta hengiltä, ja kuitenkin nyt heitä pyydetään taistelemaan kamppailua, joka tulee ulkoavaruudesta ja itsensä helvetin valtakunnista.

Elisabeth on pitkittänyt tätä sanaa tulemasta julki, koska joka kerta, hänen lukiessaan tätä koskevia profetioita, hän tuli taistelluksi yliluonnollisessa valtakunnassa ja unet avaruusolennoista hyökkäsivät häntä vastaan. Kuitenkin jonkun täytyy varoittaa MINUN pyhiä lapsiani, joihin takertuvat mielen hallinnan ja mielen manipuloimisen henget. Jopa vierailu Sherry Shriner:in sivuille ilman MINUN, YAHUVAH:in lupaa, on vaarallinen. ÄLKÄÄ menkö hänen sivuilleen, älkää edes etsikö hänen nimeään, ellette tiedä, että teidän puolestanne rukoillaan, ja paholainen on sidottu pahoine henkineen ja olette vahvoja henkisesti ja teillä on MINUN lupani. Rukoilkaa tätä pahaa Sherry Shrineria vastaan ja sitä, mitä hän tekee ja on tehnyt.

Jos havaitsette, että teidän on myös otettava aktiivinen rooli moittiessanne tämän matelevan avaruusolennon suusta tulevia valheita, joka on myös osa saatanan eliitti voimia, tehkää se NYT! Hän nimeää muita, jotka ovat korkeassa asemassa ja hallituksen virassa ja kutsuu heitä matelijoiksi, kuka paremmin tunnistaisi toisen matelijan, kuin yksi, joka on samasta avaruusolentojen eliitti joukosta? Rakastetut lapset, kerron teille tämän, jottette pelkäisi, kun näette asioiden tapahtuvan, joiden luulitte olevan vain jonkun mielikuvituksen tuotetta. Jopa kauhuelokuvat, joita katsotte, kuvaavat todellisia hirviömäisiä olentoja helvetissä, jotka tulevat kävelemään tämän maan päällä Suuren Ahdingon aikana.

Älkää tulko petetyiksi, on noitien ja saatanallisten liittojen lähettämiä, saatanallisia istutuksia, osallistumassa ja jopa opettamassa kirkoissa ja messiaanisissa temppeleissä. Ne ovat suurimmassa osassa niin sanottuja kristittyjä keskusteluhuoneita ja internetin kristityillä foorumeilla. Ja niissä, saatanalla on saatanalliset istutuksensa sijoitettuina puhujiksi, ja heidän työnsä on ajaa pois kuka tahansa, joka on todella pyhä ja puhuu YAHUVAH:in puolesta, tai MINUN, YAHUSHUA:n MESSIAAN puolesta, ja jotka ovat täynnä MEIDÄN rakastettua, kallista RUACH HA KODESH:iamme. Älkää sanoko, ettette ole tulleet tämän profeetan varoittamiksi, josta nyt puhun.

Tuhansien jäsenien muodostamissa, megakirkoiksenne kutsumissa, on evankelistoja ja pastoreita. Tulette tuntemaan evankelistat ja pastorit, sekä miehet että naiset, jotka tekevät kompromissin MINUN pyhistä totuuksistani ja varastavat MINUN Loistoni. Tulette tuntemaan Evankeliset Vauraus Parittajat, jotka asuvat kartanoissa ja ovat miljonäärejä ja katsovat halveksuen köyhiä ja keskiluokkaa. Kuitenkin, köyhät ja keskiluokka ovat tehneet heistä Evankelisista Vauraus Parittajista miljonäärejä, joita he ovat tänään. Voitte kutsua heitä EVP:ksi, sillä heitä tullaan käyttämään vihollisinanne ja esittelemään ja johtamaan ihmisiä väärälle Kristukselle, saatanan ainoalle annetulle pojalle.

Murhe heille, jotka lukevat tätä, jotka antoivat rahojaan megakirkoille. MINÄ, YAHUSHUA, tulen pitämään teidät tilivelvollisina, minne kylvette siemenenne, onko se hedelmälliseen maahaan kompromissittoman totuuden kera, jossa tulee ravituksi, vai onko se tuottamattomaan maahan, jossa on ihmistekoiset opit, jossa vain pastorit saavat kymmenystenne ja uhrienne rasvat.

John Hagee, olet Juudas, susi lampaiden vaatteissa, saarnaamassa suusi molemmilta puolilta. Valehtelet juutalaisille ihmisille ja sanot: "YAHUSHUA ei tullut maan päälle ollakseen Israelin Messias." Kerrot heille: "YAHUSHUA ymmärtää, miksi ette hyväksy HÄNTÄ Messiaana." Valmistat heitä ottamaan vastaan antikristuksen Messiaana, ja olet myynyt heidät hopeasta ja kullasta. Maineen ja mammonan nälkäsi ruokkimisen tähden, ruokit karitsoille ja lampaille jonkin verran totuutta sekoitettuna iljettäviin VALHEISIIN!

John Hagee, MINÄ olen julkaissut toisen viestin tämän profeetan kautta, ja sinä olet tuomittu, ja kaikkien heidän, jotka ovat sinun seurakunnassasi, olisi parasta paeta, kun vielä on aikaa. Evankeliset Vauraus Parittajat kutsuivat ahneuden ja ylpeyden pahan hengen ja tuo paha henki kutsui Juudaksen pahan hengen. He, jotka olen nimennyt, ja he, jotka tulen nimeämään, ovat tehneet kompromissin MINUN totuuksistani. MINUN NIMENI nostamisen sijaan, he nostavat omat nimensä, asettaen sen rakennuksiin, ministeriöihin ja kirkkoihin.

Evankeliset Vauraus Parittajat nyt rakastavat kultaa ja hopeaa enemmän kuin he rakastavat MINUN karitsoita ja lampaitani, ja jos he eivät kadu ja käänny pois tältä pahalta tieltä, jolla he ovat. Suurin osa heistä, jotka nimesin tässä sanassa, eivät tule koskaan näkemään taivasta. Joillakin oli nimensä ELÄMÄN KIRJASSA ja heidän nimensä pyyhittiin pois! Kuten he pettivät MINUT taivaassa, niin he pettävät MINUT taas maassa, sillä heidän sielunsa tietää jo, mihin se menee, kun se jättää tämän maan. Nyt heillä on jumaluuden muoto, muttei jumaluutta sisällään !

Choo Thomas, kadu nyt julkisesti! Sanat, jotka olet kirjoittanut kirjaan kuvaillen niin sanottuja matkojasi taivaaseen, ovat temppu saatanalta! Rakastetut lapset, vain, koska joku sanoo, että he ovat olleet taivaassa, testatkaa se MINUN Sanallani, ja katsokaa, pitääkö se yhtä MINUN taivaan kuvaukseni kanssa. Jokainen pastori, joka on edistänyt ja edistää valheita, joita Choo Thomas on kirjoittanut, olette myös kelvollisia MINUN raivolleni, jos ette avoimesti KADU ja moiti näitä valheita! Olette auttaneet johtamaan karitsat ja lampaat harhaan! Kuinka ette tunnistaneet näitä valheita, joita hän on kirjoittanut kirjaansa?

Kuka tahansa tosi profeetta moittisi ja varoittaisi. Tiedätte, keitä tosi profeetat ovat, koska niin kuin tämä, jonka kautta puhun nyt, he huutavat äänekkäästi: "Choo Thomas on väärä profeetta, joka väittää, että hän on kävellyt ja keskustellut Jeesuksen kanssa. Hän väittää, että hänellä oli ruumiin ulkopuolinen kokemus ja Jeesus otti hänet taivaaseen 17 kertaa yhdessä kuukaudessa ja joka kerran sitä edelsivät rajut oireet määrättynä hetkenä."

Miksi tekisin tällaisen asian? Enkö ole rakastava paimen, saatana hänen ruumistaan ravistelee, en MINÄ. Saatana rääkkää häntä väkivaltaisesti hänen voiteluksi kutsumassaan, hänen käsissään ja käsivarsissaan saadakseen hänet tuntemaan kuin hänen kätensä murtuisivat. Saatana pilkkaa häntä ja saatana palkitsee hänet, kun MINUN pyhät ihmiseni uskovat tämän harhakuvan. Hän sanoo, että milloin tahansa Jeesus vei hänet taivaaseen, hän kykeni vain itkemään, koska siellä oli niin surullista. Mutta MINÄ, YAHUSHUA, sanon, "Taivas on paikka, jossa on ainoastaan ILOA. Sillä eikö ole kirjoitettu: "Pyyhin silmistänne jokaisen kyyneleen." MINUN rakkaani, sanat eivät pysty ikinä kuvailemaan taivaan kauneutta.

Kaikkien, jotka uskovat näitä valheita, on kaduttava uskomasta, että MINÄ, hyvä paimen, kohtelisin MINUN karitsoitani ja lampaitani näin. Kaikkien heidän, jotka uskovat tämän, on kaduttava olemasta pyytämättä havainnointikykyä, onko tämä totta vai valhetta. Choo Thomas:in kirja on täynnä väärää oppia. Opiskelkaa ja osoittautukaa päteviksi ja polttakaa hänen kirjansa, antaen saatanan tietää, ettette enää ota vastaan hänen valheitaan.

Näinä lopunaikoina, miksi en kertoisi kenelle tahansa, joka on ollut taivaassa, MINUN tosi heprealaista NIMEÄNI? Miksi kehottaisin osallistumaan sunnuntain kirkkoon, tietäen, mihin sunnuntain kirkkoja käytetään Suuressa Ahdingossa? Miksei hän palaisi taivaasta varoituksen kera pastoreille vaihtaa palvonnan päivänsä tosi sapatiksi? Missä koskaan mainitsin, että taivaan porttien ulkopuolella on kiirastuli? Choo Thomas:in sanoin: " Valtakunnan porttien ulkopuolella on kaksi laaksoa." Tämä on HÖLYNPÖLYÄ.!

Evankelistojen ja pastoreiden on tarkoitus ruokkia MINUN totuuksillani ja johtaa esimerkein. Nämä pahat ovat tehneet kompromissin, vääristäneet MINUN sanojani mukautumaan heidän omaan, itse tehtyyn, mukavaan mielikuvaan, joka yrittää kovasti olla loukkaamatta ketään. Kaikki nämä nimetyt ovat todistaneet teoillaan ja ajatuksillaan, että he ovat kadottaneet YAHUVAH:in pelkonsa. He tulevat kaikki lainaamaan kirjoituksia, mutta kaikki heistä ovat menneet harhaan. Creflo Dollar, MINULLA on tämä sinua vastaan, palvot Kaikkivaltias Dollaria! Paul ja Jan Crouch, Joel Osteen, Marilyn Hickey, Joyce Meyers, Creflo Dollar, Benny Hinn, Kenneth Copeland, Steven Munsey, Rick Joyner, Pat Robertson, Oral Roberts, Richard ja Lindsey Roberts, Juanita Bynum ja Thomas Weeks, Paula White, Rodney Howard-Browne, Mike Murdoch, Carman, Billy Graham, TD Jakes, Rod Parsley ja Kim Clement. Nämä ovat vain muutama esimerkki Evankelisista Vauraus Parittajista ja he ovat parittajia paholaiselle, kun he ovat unohtaneet alkuperäisen kutsumuksensa ja nöyrät alkunsa. Evankeliset Vauraus Parittajat ovat nimenneet Ministeriönsä tai kirkkonsa itsensä mukaan.

Joel Osteen, olet haaleanlämpöinen ja MINÄ, YAHUVAH, oksennan sinut ulos MINUN suustani. Sinä saarnaat psykologista höpötystä, joka ei voi pelastaa kenenkään sielua. MINULLA, YAHUSHUA:lla on tämä vastaan sinua Joel Osteen, sinä saarnaat paholaisen oppia antikristuksesta, uuden ajan hyvän tunteen uskontoa, joka johtaa kaikki, jotka uskovat sinua, helvettiin! Joel Osteen, minne piiloudut kun tuntuu, että astrodomi räsähtää päällesi?

Petät itseäsi, Joel Osteen, ajat pois pyhät, jotka varoittavat sinua katumaan syntejäsi, ja varoittavat sinua helvetistä. Vain, koska kiellät, että on helvetti, ei tarkoita, ettet tule viettämään ikuisuutta siellä vaimoinesi ja lapsinesi ja kaikkine seurakuntinesi, jotka uskovat sinun valheitasi, jos et KADU! Vain, koska kieltäydyt varoittamasta paholaisesta, ei tarkoita, ettei saatana ole sydämesi ja sielusi hallitsija. Olet paljastettu ja tätä lukevat ihmiset tulevat varoittamaan muita ja lähettämään tämän profetian kaikille heille, jotka mainitaan tässä profeetallisessa sanassa. Pyhät ihmiset, PAETKAA näiltä Evankelisilta Vauraus Parittajilta vauraudeksi.

He pettävät ihmisiä, lainaten kirjoituksia niin kuin he muka olisivat eläneet niin, ja kuitenkaan he eivät ole. Varokaa susia verhoutuneina johtajiksi, missä ihmiset kokoontuvat ja keskustelevat MINUN tulemisestani uudelleen. Yksi erityisesti, joka vihaa tätä ministeriötä, juonittelee hurmion päivämäärää. Niin kuin kuuntelisin heitä. He uskaltavat kutsua itseään "hurmionyt" ja johtajissa ei ole MINUN PYHÄÄ HENKEÄNI sisällään. He valehtelevat itselleen ja muille, kuitenkaan minua ei petetä. MINÄ lähetin MINUN Pyhät Lampaani uudelleen ja uudelleen tähän susien luolaan, jossa viattomat lampaat ovat susien joukossa, jotka hallitsevat tätä pahaa internet -keskustelupalstaa.

John Machaffie, olet hurmionyt:in pääsusi ja MINÄ, HYVÄ PAIMEN tiedän, kuinka ajaa sudet tiehensä ja poistaa torahampaat MINUN lampaistani. Kuka olet sinä luokittelemaan Elisabeth Elijah:in vääräksi profeetaksi? Etkö ole sama, joka väitti kivenkovaan, että hänet otettaisiin taivaaseen 4 viikon kuluessa, ja se oli 14. syyskuuta, 2007? Etkö puhunut sitä ääneen ja selkeästi internetistä ja kaikille, jotka kuuntelisivat? Etkö sanonut, että JEESUS sanoi 9 kertaa sinulle: "Olet taivaassa 4 viikon päästä?" No, koska MINÄ, YAHUSHUA, en voi valehdella, ja olet vielä elossa ja maan päällä ja aika on ohittanut 14. syyskuuta, etkö voi myöntää, ettet tunne MINUN ääntäni? Kuinka voit sitten tuomita muita ja luokitella heidät vääräksi profeetaksi? Kuinka voit sanoa ihmismassan edessä: "Pysykää loitolla amightywind.com:ista, se on saatanan työtä?"

Kuinka voit uskoa Jack Barr:ia, joka on ainoastaan soveltuva YAHUVAH:in tuhottavaksi? Hän ei ole pastori tai profeetta, vain yksi paha suu syytämässä myrkkyään internetissä suunnattuna tosi pyhiin profeettoihin. Hän on yksi, jolla on uskonnon henki, tuomittuna Helvettiin ja Tulijärveen. Saatana erityisesti rakastaa lunastaa henkilön sielu, joka tunnusti olevansa kristitty, ja kuitenkin heidän hedelmistään tunnette heidät.

Jack Barr uskoi mieluummin saatanan palvelijan juorun syyttääkseen Elisabethia epäoikeudenmukaisesti. Jack Barr lähetettiin saatanan toimesta herjaamaan Elisabeth Elijah:in tuhon hengellä, yrittämään tuhota työtä, joka ei tee muuta paitsi kirkastaa ISÄ YAHUVAH:ia, MINUA, YAHUSHUAA sekä MEIDÄN rakastettua, kallista RUACH HA KODESH:ia (Pyhä Henki)! Tämä ministeriö tavoittaa sieluja MINULLE ympäri maailmaa! Tämä ministeriö uhraa MINUN vuokseni ruokkiakseen karitsoita ja lampaita MINUN totuuksieni vuoksi ja ollakseen MINUN profeetallinen suukappaleeni kansoille ja julistamaan MINUN siunauksiani tai kirouksia jokaiseen maahan, johon lähetän ne.

Puhun hänelle, joka kutsuu itseään John Machaffieksi, ja muille hurmionyt -keskustelupalstalla, jotka kieltäytyvät edes antamasta tosia koko nimiään. Kutsutte itseänne kristityiksi sovittelijoiksi tällä keskustelupalstalla, ja rehvastelette, kuinka ajatte pois ihmisiä, jotka tulevat luoksenne puhuen julki MINUN sanojani. Kukaan teistä ei edes tiedä sanan rakkaus merkitystä. Ja mitä JUMALAA rukoilette? Sillä MINÄ EN kuuntele teitä, kunnes kadutte ja alatte totella sanoja, jotka MINÄ, YAHUSHUA, puhun julki.

Puhun nyt "hurmionyt" -keskustelupalstalle ja käytän sitä esimerkkinä, mutta internet on täynnä niin sanottuja kristittyjä foorumeita, joissa on sama Jesebelin henki! Te, jotka herjaatte ja pilkkaatte tätä ministeriötä ja kutsutte Elisabethia vääräksi profeetaksi, varokaa, sillä kukaan teistä ei rukoillut tätä asiaa koskien. Kukaan teistä ei maistanut tai testannut tämän Ministeriön hyvää hedelmää, sillä kaikilla teillä on motivaatiot tuhota MINUN profeettani välityksellä puhutut totuudet. Jesebel yritti tappaa kaikki profeettani ja epäonnistui, ja tulee aina epäonnistumaan. Juuri niin kuin Vanhan ajan Elialle tein pakotien, niin myös suojelen MINUN Uuden ajan Eliaani.

Tämän Ministeriön viholliset, jotka tavoittelevat sen tuhoa, tiedätte, ettette voi tehdä sitä millään muulla tavalla kuin herjaamalla ja puhumalla valheita Elisabethista, hänestä, jota käytin synnyttämään tämän Ministeriön. Älkää luulko, että olen huvittunut, sillä tiedän hiustenne lukumäärän ja tulen käyttämään "hurmionyt" -foorumia esimerkkinä siitä, mitä HYVÄ PAIMEN tekee susille, jotka sanovat, että he ovat jumalallisia ja kuitenkaan heillä ei ole jumaluutta sisällään. He lainaavat MINUN sanojani, hyökkäävät MINUN tosi profeettojeni kimppuun, sillä he itse ovat vääriä profeettoja! Kukaan ei todella tunne MINUA, ja tämä Ministeriö on asetettu metallien puhdistajaksi, kuten Jeremian kirjan luvussa 6:27-30. Ihmiset eivät pidä siitä, etteivät he täytä mittoja ISÄ YAHUVAH:in odotuksille HÄNEN pyhissä lapsissaan, joten he yrittävät kivittää tätä viestintuojaa. Kuitenkin he, joiden nimet ovat Lampaan Elämän Kirjassa, tuntevat Hyvän Paimenen äänen ja he tunnistavat tässä Ministeriössä olevat totuudet.

On joitakuita juuri nyt, jotka ovat herjanneet tätä Ministeriötä ja profeettaa ja kuitenkin he ovat tunteneet MINUN tuomioni pyhän tulen palamassa luissaan. Katukaa nyt yksityisesti YAHUSHUA:lle ja julkisesti Elisabethille. Muut ovat tunteneet YAHUVAH:in pelon, tietäen, että he ovat tehneet syntiä tätä profeettaa vastaan. KATUKAA NYT ennen kuin on liian myöhäistä! Vielä jotkut tiesivät, että heidän tuli kirjoittaa ja puhua julki ja puolustaa häntä ja tätä Ministeriötä, mutta pelkäsivät enemmän, mitä kiusaajat hurmionyt -foorumilla ja viiden kyyhkyn -foorumeilla tekisivät heille, he pelkäsivät Jim Bramlett:ia ja mitä hän sanoisi, he pelkäsivät joutuvansa pannaan foorumeilta, sen sijaan, mitä MINÄ, YAHUSHUA MESSIAS, ja ISÄ YAHUVAH, tekisimme heille.

YAHUVAH:in pelko on viisauden alku, ettekö ole lukeneet tätä Kirjoituksista? Varoitan teitä, testatkaa henki, joka puhuu, ja tajutkaa, että hurmionyt:in johtaja on väärä profeetta, omilla sanoillaan hän on hirttänyt itsensä ja paljastunut. Monien maiden hallitukset istuvat näissä foorumeissa, katsomassa ja odottamassa, koska heillä on vakoilijoita siellä, ottamassa ylös nimiä ja pukeutuneina lampaiden tai profeettojen valepukuun tulevia pahoja päiviä varten. Käyttäkää viisautta nyt, ja havaitkaa, mistä varoitan. Saatanalla on sovittelijansa siellä ottamassa nimiä ja tekemässä muistiinpanoja kaikista heikkouksistanne, käyttäkää viisautta ja havaitkaa, mistä varoitan.

Varokaa ihmisiä, jotka tekevät tekosyitä väärille profeetoille. Väärä profeetta on mies tai nainen, joka antaa päivämäärän, ja "näin sanoo HERRA " lausutaan, ja tuo päivämäärä ohittuu ja mitä he profetoivat, ei tapahdu. Joidenkin profeettojen, jotka ovat tehneet näin tietämättään, täytyy katua julkisesti ja pyytää anteeksi, koska he puhuivat sanan massoille, kirjojen, kirjeiden, internetin tai puhutun sanan kautta. Heille voidaan antaa anteeksi, jos he eivät profetoineet väärin omien motivaatioidensa vuoksi. Ihmiset, ette auta heitä katumaan, jos keksitte verukkeita heidän puolestaan. Teidät tullaan myös pitämään tilivelvollisina tekemästä näin. Ihmiset, teidän täytyy erottaa, lykkäsikö rukous profeetallista viestiä vai oliko se profetia lihasta. Rukous lykkää MINUN tuomioitani lyhyen aikaa, mutta murhe ihmisille, kun tuo lykkäys on päättynyt, onnettomuus tulee olemaan suurempi kuin se, jota profetoitiin.

Shelby Corbitt, vaikka aikeesi olivat alun perin hyvät, muut pettivät sinut, ja valehteleva, pettävä henki, jonka otit vastaan Kenneth Copeland:ilta ja Choo Thomas:ilta ja muilta, joita kuuntelit. Olen varoittanut Elisabeth Elijah:ia, että väärää hurmiota suunnitellaan jopa tälläkin hetkellä, jossa ihmisiä tullaan viemään pois, tai höyrystämään hallitusten aseilla valepuvuissa. Saatanan eliittivoimat tulevat UFO:jen ja USO:jen (Unidentified Sea Object) muodossa ja poistavat ihmisiä tavalla, jota luulette vain tieteiskirjallisuudeksi. Muistakaa, suuri osa tieteiskirjallisuudesta on varoitus saatanan suunnitelmista.

Kaikki yllä olevasta tulee tapahtumaan ja erillisin väliajoin historiassa, ja kaikkialla maailmassa, ei vain Amerikassa. Annoin tälle profeetalle varoituksen unessa helvetin pääovien aukenemisesta ja UFO:jen maahanhyökkäyksen tapahtumisesta. OTTAKAA SE VAKAVASTI. Vain he, jotka itkevät YAHUSHUA:a MESSIAS:ta, tullaan säästämään tuohon aikaan. ETSIKÄÄ MINUA kun voitte vielä löytää MINUT!

Shelby Corbitt kieltäytyy katumasta ja myöntämästä, että päivämääränä, jonka hän antoi, että MINÄ, YAHUSHUA, olisin palaava, ei tapahtunut. Koska en antanut hänelle tuota unta, enkä tulkintaa, enkä päivämäärää MINUN paluulleni. Tämä profeetta, josta nyt puhun julki, käski teitä etukäteen, olla uskomatta häntä. Lähetin tämän profeetan varoittamaan teitä, jottette tyrmistyisi, kun aika koittaa. Valvokaa, odottakaa ja tehkää työtä oikeaan poishakemiseen saakka. Olen sanonut Johanneksen Ilmestys 14:ssa, että 144,000 tuhannen ensimmäisen hedelmän hurmio tulee ensin. Kuinka harva haluaa uskoa tämän, koska se on vastaan kutiavia korvianne ja lihaanne.

Kun vuosi 2007 on ohitse, tuletteko vielä keksimään verukkeita Shelby Corbitt:ille ja Kenneth Copeland:ille, muiden joukossa? Mikä MINUN pyhissä lapsissani on vialla, eivätkö he erota Kenneth Copeland:in käärmeen silmiä?

He, jotka ovat myyneet kirjoja sanoen: "näin sanoo HERRA: ?Tämä on kirkon hurmion päivämäärä, tai he sanovat: "Rukoile ja ole taattu taivaasta." Kysyn teiltä, tuletteko palauttamaan rahat, jotka ihmiset maksoivat kirjoistanne? Pyhät ihmiset, kirjoittakaa ja pyytäkää rahojenne palautusta. Shelby Corbitt, Kenneth Copeland, Choo Thomas ja muut, johdatte MINUN ihmiseni väärään hurmioon. Laskette heidän kuolemiensa päivät ja te hitaasti tapatte muutaman uskollisen, hiljaisen, pelokkaan, viattoman lampaan uskon, jotka ovat hurmionyt ja viiden kyyhkyn -foorumeilla ja monilla muilla foorumeilla.

Kuinka moni teistä valvoo ja odottaa JEESUS:ta tulevaksi ja puhuvat sen ääneen, ja kuitenkaan eivät edes tajua, etten kutsu teitä YAHUSHUA:n MESSIA:ksen Morsiameksi. Suurin osa teistä tuntee MINUT vain osittain. Enkö ole sama YAHUSHUA MESSIAS, joka moitti fariseuksia ja kutsui heitä käärmeiksi ja kyiksi? MINULLA ei ole ystävällisiä sanoja YAHUVAH:in vihollisille, joiden nimiä ei ole Lampaan Elämän Kirjassa. Eikö YAHUVAH sanonut, että paha faarao, jota vastaan Mooses taisteli, syntyi vain tuholle?

Enkö MINÄ antanut teille esimerkkiä, kun MINÄ, YAHUSHUA, kirosin viikunapuun kun se ei tuottanut hedelmää MINULLE? Eikö se varissut ja kuivunut kokoon ja kuolema julistettiin, eikä koskaan enää tuottaisi hedelmää. Kerron teille salaisuuden, tuo puu pysyy vieläkin kuolleena puuna, varoitusmerkkinä siitä, mitä tapahtuu, kun jokin tai joku on YAHUVAH:in kiroama. Ettekö lue 5. Mooseksen kirjaa, jakeita 28 ja 30? Pyhät kirjoitukset ovat täynnä siunauksia heille, jotka tottelevat YAHUVAH:ia ja kirouksia heille, jotka eivät tottele YAHUVAH:ia!

Kymmenen Käskyä ovat vielä voimassa tänään, mikään ei ole muuttunut. MINÄ, YAHUSHUA MESSIAS, en tullut peruuttamaan lakeja, jotka ISÄ YAHUVAH kirjoitti HÄNEN omalla sormellaan kivitauluun. Nämä Kymmenen Käskyä ovat voimassa ikuisuuden. 4.käsky (sapatti: perjantai-illasta lauantai-iltaan) on merkki YAH:in ja heidän, jotka todella palvovat YAH:ia, välillä. 4. käsky Tuhannen Vuoden Valtakunnassa tulee yhä säilymään ja ihmiset tulevat tulemaan ja palvomaan tosi sapattina. Lukekaa, opiskelkaa ja osoittautukaa päteviksi. Pyhinä päivinä tulette olemaan käsketyt tulla ja tehdä havaintoja kun hallitsen ja olen vallassa maassa. Se, mitä ihmiset välttävät nyt 4. käskynä, on myös kunnioitettu taivaassa. Mitä kutsuttiin synniksi vanhoina aikoina, on vielä tänään syntiä YAHUVAH:in silmissä.

Lainlaatijat, luulette, että koska säädätte uusia lakeja, synneistänne taivaaseen nousevan löyhkän tähden, koska muutatte maan lait, se muuttaa lait taivaassa? Tulette korjaamaan helvetin ja tulijärven näin tekemästä. Ette voi pyyhkiä MINUN NIMEÄNI niin helposti tai YAHUVAH:in. Amerikka ja Eurooppa, syleilette pakanajumalia nyt, koska olette unohtaneet ainoan ja toden JUMALANNE YAHUVAH:in ja MINUT, YAHUSHUA:n. Sydämenne ovat täynnä jokaista pahaa. Ei tarpeeksi pyhiä ihmisiä noussut protestoimaan vastaan iljettävyyksiä, joista tuli lakeja. Nyt on kilpailu nähdä, mikä poliitikko osaa puhua iljettävimmät valheet ja saada voimaan iljettävimmät lait

Herjaatte tätä Sormusneitoa, jonka kautta puhun tämän profetian ja kuitenkin, hän on se, jota käytän itkijänä varoittamaan tosi Morsianta, kuten on kirjoitettu kymmenen morsiusneidon vertauksessa. Taas sanon, tulen lähettämään Arkkienkeli Mikaelin hänen luokseen Gabrielin kanssa, ja he tulevat puhumaan päivämäärän Elisabethille, ja määrättynä aikana trumpetti soi, hän itkee: "Katsokaa, sulhanen tulee." Kaikki tosi, Johanneksen Ilmestys 14:ssa mainittu YAHUSHUA:n MESSIAS:ksen Morsian kaikkialla maailmassa tulee kuulemaan sen samaan aikaan ja nousemaan ilmaan. Kukaan ei tiedä tarkkaa aikaa ja kellonaikaa. Olen vain kertonut hänelle, että pyhä päivä tulee olemaan Rosh Hashanah. Koska Rosh Hashanah kestää 2 päivää, ja monilla ihmisillä on eri laskelmat, miksi päiväksi se osuu, on totta, hän ei tiedä kellonaikaa. Kuitenkin, juuri kuten Elia tiesi, että hänet otettaisiin, juuri kuten Nooa tiesi päivän, jona astua sisään ja sulkea ovi, niin tulee olemaan jälleen. MINUN Morsiameni tulee tietämään, milloin he kuulevat hengessä itkijän itkevän ja sanovan: "Katsokaa, sulhanen tulee."

Näettekö, saatana väsyttää ja pilkkaa teitä nyt, kun yksi toisensa jälkeen julistaa tietävänsä päivän ja kellonajan, ja kuitenkin jälleen, toistan ITSEÄNI, jottei kukaan tule petetyksi. Tämän vuoksi komennan teitä peittämään hänet rukoukseen, sillä on vain yksi, jota kutsun MINUN Sormusneidokseni. Elisabeth Elijah ei tule tietämään, kunnes lähetän Pyhät Enkelit hänelle, niin kuin olen aiemmin tehnyt muiden hänelle annettujen pyhien viestien kera. Tein tämän, jotta hän voi uskoa, kuten lähetin MINUN Pyhät Enkelini ensin Montanaan, sitten Idahoon ja Etelä- Afrikkaan. Tulen tekemään sen uudestaan. Etelä-Afrikassa sekä hän, että hänen aviomiehensä näkivät arkkienkeli Mikaelin paikassa, jossa he vähiten sitä odottivat, ravintolassa Camps Bay:ssa, Etelä-Afrikassa. Mikaelilla oli ohjeet ilmetä hänen ja hänen aviomiehensä edessä. Niko huomasi Elisabethin tuijottavan miestä, ja tämän tuijottavan takaisin, ja heti kun Niko näki Mikaelin, hän tiesi, ettei tämä ollut tavallinen mies, se oli taivaallinen, henkinen yhteys.

ISÄ YAHUVAH lähetti Mikaelin, joka ei ole varsinainen kirjoitusasu hänen nimestään, mutta annan teille kirjoitusasun, jonka tunnette, lisäämään hänen uskoaan, että se, mitä puhun, tulee tapahtumaan.

Arkkienkeli Mikael lähetettiin hänelle kun saatana yritti viedä hänen elämäänsä 3 päivän ajan, ja kun hänen aviomiehensä nukkui, vaikka hän yritti herättää tätä kun Pyhät Enkelit olivat siellä, se ei ollut hänen silmiensä nähtäväksi vielä. Pyhät Enkelit Mikael ja Gabriel tulivat ja toivat parannuksen siivissään kun hän kosketti niitä kuin pikkulapsi ja ihaili niihin upotettujen jalokivien kauneutta.

Pyhät Enkelit julistivat, kuinka innoissaan kaikki taivas oli uutisista, että YAHUSHUA:n Morsian (Joh. Ilm.14) saapuisi pian ja seuraavalla kerralla, kun hän näkisi heidät yhdessä, se tarkoittaisi, että oli aika kutsua Morsian kotiin taivaaseen. Pyhät Enkelit julistivat myös YAHUSHUA:n Pahojen Henkien polkijoiden synnyn ja käskivät hänen kerätä Pyhät Rukoussoturit seinälle, jotta hän tietäisi, ettei hän kestä YAHUSHUA:n vihollisia yksin. Taas, tämä oli lisäävän hänen uskoaan, ja hän parani välittömästi ja kuoleman hengen pakotettiin päästämään hänet.

Tämän Ministeriön viholliset, muistakaa tämä, kun koskette tähän Ministeriöön, koskette MINUN PYHÄÄN, SYNNITTÖMÄÄN, JUMALALLISEEN VEREENI, JA MINUN NIMENI ON YAHUSHUA MESSIAS. Suojelen ja peitän tätä Ministeriötä Pyhien Soturi Enkelten kera. Olkaa varoitetut kaikki, jotka kiroatte tätä Ministeriötä, kiroukset palautetaan teille.

Te, joissa on uskonnon henki eikä rakastavaa, tottelevaista suhdetta ISÄ YAHUVAH:iin. Uskallatte kutsua JEESUKSEN KRISTUKSEN nimeä pyytämään tämän naisen ja tämän Pyhän Ministeriön tuhoa. Muistakaa tämä, rukouksista, jotka nostatte, ja jokaisesta sanasta, jonka sanotte, teidät tullaan pitämään tilivelvollisina. ISÄ YAHUVAH ja MINÄ, YAHUSHUA MESSIAS, muistamme teidät sanoistanne kun mietitte, miksi kaikki menee pieleen elämissänne. Mietitte, miksi rahanne, terveytenne, ja rauhanne viedään, tuho on kaikkialla ympärillänne ja rakastetut ihmisenne ovat kuolleet. Nyt tiedätte syyn, miksi, sillä olen juuri kertonut etuajassa, kun teidät jätetään taakse kärsimään Suuressa Ahdingossa.

Kaikille ihmisille, jotka lukevat tätä ja ovat syöneet ja nauttineet tämän Ministeriön hedelmistä. Kuitenkaan, eivät ole koskaan ottaneet heihin yhteyttä tai eivät ole koskaan rohkaisseet tätä Ministeriötä millään tavoin, teitä muistutetaan tällä kertaa myös. Muistakaa, jos yksi Pyhä Ihminen voi lähettää tuhat pahaa henkeä tiehensä, kaksi voi lähettää kymmenen tuhatta pahaa henkeä tiehensä, kuinka paljon enemmän voi miljoona uskovaa tehdä? Tämä Ministeriö tulee taistelemaan puolestanne kuten te taistelette sen puolesta.

MINÄ, YAHUSHUA MESSIAS, kerron teille tämän, tämä on Viimeinen Lopunajan Kirkko, joka saarnaa koko totuutta, sisältäen sen, minkä Kuningas James kieltäytyi sallimasta olla kirjoitettu. Näitä totuuksia tullaan saarnamaan ja MINÄ käytän MINUN pyhiä ihmisiäni joiden nimiä maailma ei tunne, sillä he eivät ole likaantuneet tämän maailman saastasta. Nämä, joita valitsen käyttää Viimeiseen Lopun Ajan Kirkkoon, eivät halua kuuluisuutta ja eivät tule koskaan tekemään kompromissia MINUN totuuksistani mammonan vuoksi. He eivät ole myytävinä ja saatanalla ei ole valtaa heihin! Tässä Viimeisessä Lopun Ajan Kirkossa käytetyt ovat kärsineet ja kärsivät MINUN tähteni.

Kuinka harva teistä lukemassa tätä olisitte valmiita maksamaan tämän hinnan. Suurin osa tätä lukevista ovat keskittyneinä omiin maailmoihinsa, omiin elämiinsä ja perheisiinsä. He eivät ole uskon etulinjassa tekemässä henkistä sotaa. Nyt on aika YAHUSHUA:n Pahojen Henkien Polkijoiden nousta ja peittää tämä Ministeriö, tukea ja rohkaista tätä Ministeriötä ja profeettaa. Puolustakaa tätä Ministeriötä, sillä teitä ruokitaan MINUN käteni kautta tämän Ministeriön välityksellä. Ne ovat vihreitä nurmia MINUN karitsoilleni ja lampailleni.

Jotkut tätä lukevista nyt, vaatimalla vaativat kutsua MINUA nimellä JEESUS, vaikka tiedätte MINUN tosiheprealaisen NIMEN, mutta sanotte: "Pidämme parempana kreikkalaista nimeä JEESUS." Taas toistan ITSEÄNI, mutta älkää käsittäkö MINUA väärin, JEESUKSEN KRISTUKSEN nimessä on vielä anteeksiantava, parantava, pelastava, ylösnostava voima ja merkkejä, ihmeitä ja ihmetöitä tehdään tähän aikaan historiassa JEESUKSEN KRISTUKSEN nimessä , koska MINUN tosi heprealainen NIMENI ei ollut tunnettua tietoa ja koska on aika ennen Suurta Ahdinkoa, mutta teitä on varoitettu.

Jopa nyt mies käyttää nimeä JEESUS KRISTUS ja väittää omaavansa miljoonia seuraajia, ja kuitenkin on saatanan palvelija! Tämä mies kulkee nimellä Jeesus Miranda. Vain, koska hän käyttää nimeä Jeesus, teidän täytyy testata miehen henkeä. Nimeä Jeesus matkitaan ympäri maailmaa varsinkin Etelä-Amerikassa. Mies, joka on ottanut nimen Jeesus Miranda, on väärä profeetta ja Evankelinen Vauraus Parittaja, joka on myynyt sielunsa kauan sitten ja kokonaan saatanan riivaama. Hän on paha kaikin tavoin.

Hän saarnaa, ettei ole sellaista asiaa kuin synti, helvetti on valhe, hän väittää olevansa Jumala ja kieltää suurimman osan Raamatusta. Jokainen, joka on ottanut merkin 666 tatuointina, koska Jeesus Miranda käski heidän osoittaa uskollisuuttaan hänelle tällä tavoin, on jo saanut maistiaisen kadotettujen kirousta. Jokainen, joka kutsuu tätä miestä jumalaksi, tai uskoo, että hän on Jeesus Kristus, on jo joutunut saatanan valtaan ja ottanut vastaan kadotettujen kirouksen

Saatana pilkkaa näyttääkseen, kuinka helppoa tulee olemaan Suuressa Ahdingossa saamaan kristityt tekemään kompromissin ja torjumaan, mitä he kerran tiesivät todeksi. Saatana näyttää, kuinka helppoa on pilkata Jeesuksen Kristuksen nimeä. Ettekö näe, miksi Suuressa Ahdingossa se tulee tapahtumaan uudelleen, ja yhteenkään rukoukseen en MINÄ, YAHUSHUA MESSIAS, tule vastaamaan nimessä, jota saatanan poika, jota kutsutte antikristukseksi, tulee käyttämään. Ihmiset tulevat rukoilemaan JEESUKSEN nimeen ja juuri kuten hän, joka kutsuu itseään Jeesus Mirandaksi, saatanan ainoa annettu poika tulee huijaamaan ihmisiä väärillä merkeillä, ihmeillä ja ihmetöillä ja hän tulee julistamaan olevansa jumala ja sanomaan: "Tässä olen." Teitä varoitetaan tämän profeetan kautta, jota kutsun MINUN Sormusneidokseni ja tämä varoitus on kuin kumistin kajahtelemassa ympäri maailmaa..

Ottakaa nämä profetiat ja varoittakaa muita, missä pastorinne kieltäytyvät nöyrtymästä ja myöntämästä, että he olivat väärässä, ottakaa te ne, pikkuiseni, ja jakakaa muiden kanssa ja moittikaa tuota pastoria MINUN NIMESSÄNI. He ovat vain näyttäneet teille uskonnon hengen, täynnä ahneuden henkeä. Lihan himot ja ylpeys hallitsevat heitä kaikkia. Heillä ei ole tottelevaista, nöyrää henkeä. MINUN PYHÄ HENKENI, teidän ÄITINNE VIISAUS, RUACH HA KODESH:inne, ei hallitse eikä vallitse heissä. He kuuntelevat tilintarkastajiaan, ja saatana on saanut heidät keskittymään materiaalisiin omaisuuksiin enemmän kuin henkiseen kulkuun heidän omaksi parhaakseen. He ovat kadottaneet ensimmäisen rakkautensa!

Kaikki, jotka ovat varastaneet MINUN Loistoni, ovat nostaneet omat nimensä vetääkseen ihmisiä puoleensa, unohtaen, että pyhät kirjoitukset sanovat: "Kun YAHUSHUAN MESSIAAN NIMI nostetaan, MINÄ tulen vetämään kaikki ihmiset puoleeni." Jos henkilö nimeää Ministeriön tai kirkon itsensä mukaan, he vetävät ihmisiä puoleensa omilla töillään ja nimillään, se on tuomittu epäonnistumaan ja taivaassa kaikki heidän työnsä tullaan laskemaan sängeksi ja heinäksi ja polttamaan. Evankelisista Vauraus Parittajista on tullut kuuluisia ja tähtiä, jopa heidän omissa silmissään, yhtä lailla kuin muiden silmissä, saatanan valtakuntien vuoksi. He eivät enää ole miehiä ja naisia, jotka kerran todella palvelivat ja palvoivat ja rukoilivat: "YAHUVAH:in tahto tapahtukoon." Maineesta ja mammonasta he sallivat pahojen henkien tulla ja hallita ruumiidensa kautta.

Ettekö ymmärrä tämän varoituksen tuntemisen tärkeyttä? Ja MINUN heprealaisen NIMENI oppimista NYT, tottumuksen tekemistä MINUN heprealaisen NIMENI käyttämisestä, jonka MINUN maallinen heprealainen äitini antoi MINULLE kun synnyin? Lähetän aina MINUN tosi profeettani varoittamaan ennen tuomiota. Kertokaa muille nyt näitä totuuksia, jotteivät he mene sunnuntaikirkkoihin Suuressa Ahdingossa. Koska jos astutte sisään sunnuntaikirkkoihin Suuren Ahdingon aikana, TULETTE OTTAMAAN VASTAAN Pedon Merkin, kapinan viimeisen teon, joka tulee maksamaan ihmisille heidän sielunsa. Suren, kun näen MINUN pyhiä kirjoituksiani lainattavan kuten vanhoina aikoina, fariseukset ja saddukeukset tekivät myös näin MINULLE , tajuamatta, että MINÄ OLEN SANA, joka tuli LIHAKSI.

MINUN pikkuiseni, olen asettanut teihin halun olla mukautumatta ihmisten mielikuviin tai uskontoihin. Sen sijaan haluatte olla pyhiä, haluatte olla miellyttäviä ISÄ YAHUVAH:ille. Ja kun teette syntiä, kuulette ÄITINNE RUACH HA KODESH:in (Pyhä Henki) pehmeän äänen rakastaen moittivan teitä ja tuomitsevan teidät palaamaan pyhyyteen. Teille näytetään tienne virhe, ja te nopeasti käännytte pois synnistä, ja tulette juosten takaisin ISÄ YAHUVAH:n ja MINUN, YAHUSHUA:n MESSIAAN rakastaville käsivarsille.

Luuletteko, että nautin kurittaa teitä, kun eksytte synnin tielle? Kuitenkin aika ajoin MINUN lapseni ovat kuin tottelematon lapsi tahallisessa kapinassa, jota on pakko kurittaa. Jotkut MINUN lapsistani tarvitsevat enemmän kuria kuin toiset. Kyllä, sanon, että ajoittain jopa piiskaus rakkaudesta tehtynä on lapsen äidin tai isän järjestämä. Se on välttämätöntä muistutuksena siitä, että syntisellä käytöksellä on seuraukset.

Tämä on totta myös ISÄ YAHUVAH:in ja MINUN, YAHUSHUAN, kanssa. Mikä lapsi sinä olet? Jotkut MEIDÄN lapsistamme tarvitsevat vain hellän röykytyksen ja muistutuksen: "Miksi et totellut MINUA?" Toiset tarvitsevat äänekkäämmän röykytyksen. Vielä jotkut, jotka ovat niin kovapäisiä, tarvitsevat piiskauksen YAHUVAH:ilta sielujensa pelastuksen tähden. Tämä tehdään, jotta itsepäinen henkilö, täynnä kapinaa, katuu, ja tajuaa, että joko YAHUVAH:in tie tai helvetin valtatie!

Jos vaatimalla vaaditte jatkaa syntistä käytöstä, ajoittain tämän HYVÄN PAIMENEN on pakko murtaa MINUN pienten lampaideni tai karitsojeni jalka pitääkseni teidät menemästä liian lähelle helvetin tulen reunaa, jossa saatana voi viedä sielunne. Jos ette lakkaa vaeltamasta saatanan luolaan, jossa sudet odottavat nielläkseen lihanne ja henkenne, kuka pysäyttää teidät?

Olen ainut HYVÄ PAIMEN, ja MINÄ, YAHUSHUA, en menetä yhtä ainoaa MINUN karitsoistani tai lampaistani. Tiedän jo kaikki nimet kirjoitettuina MINUN ELÄMÄN KIRJAAN ennen tämän maailman perustamista. Muistakaa, en siedä hemmotellun kakaran käytöstä vaatien, että toimitaan teidän tavallanne, ja ei YAHUVAH:in tahto tai tie. Te, jotka olette tehneet näin, olette jo niittäneet synnin tuomat seuraamukset.

Jotkut teistä tätä lukevista nyt olette kärsineet avioeron, lastenhuoltajuuskiistojen, epäonnisten avioliittojen, huumeriippuvuuksien, alkoholiriippuvuuksien, muiden riippuvuuksien, vankilan, seksitautien, avioliiton ulkopuolella syntyneiden lasten, hermoromahdusten, itsemurhayritysten tai itsemurha-ajatusten, masennuksen, henkisen sairauden, hämmennyksen, aviorikosten, haureuden, homoseksuaalisuuden, pornografian, himon, varkauksien, varastamisen, murhien, aborttien, työttömyyden, ja köyhyyden kautta. Tämä on vain pieni lista siitä, mitä kapinan henki YAHUVAH:in tahtoa vastaan, tuo. Kaikki teistä tätä lukevista nyt tiedätte, miltä MINUN rakkauteni, armoni, kunniani ja anteeksiantoni on pelastanut teidät, vasta kaduttuanne YAHUVAH:ille MINUN, YAHUSHUAN MESSIAAN nimessä ja käännyttyänne pois kapinan synnistä.

Kun teitä herjataan ja vainotaan MINUN NIMENI TÄHDEN, ainoastaan tietäkää, että suuret ovat siunauksenne taivaassa. Eivät he sinua kohtaan hyökkää, rakkaat pikkuiseni, vaan he hyökkäävät MINUA vastaan. Sillä kun pakanat ja saatanan kutu raivoavat vastaan teitä, he eivät näe teidän kasvojanne, kun he hyökkäävät, he näkevät pyhyyden kasvot, ja he näkevät Suloisen Pyhän Hengen sisällänne.

Teidän täytyy olla vedellä kävelijöitä uskossanne. Pysykää pyhyyden tiellä, sillä kapea on tie taivaaseen ja leveä on tie helvettiin. Vaikka kukaan teitä ympäröivistä ei seuraisi tietä, jonka asetan eteenne, älä käänny takaisin, pikkuinen. En lupaa, että tie on helppo, mutta se on sen arvoinen. Tie taivaaseen on täynnä uhrauksia, mutta muistakaa, että MINÄ, teidän YAHUSHUANNE, teidän MESSIAANNE, annoin suurimman uhrin kaikista.

Suunnitelmat, joita MINULLA on teille, aarteeni, ovat hyväksi ja eivät pahaksi. Kun olette yksinäisiä, kääntykää rakkaan ISÄNNE YAHUVAH:in ja MINUN, ainoan pelastajanne ja MESSIAANNE puoleen. Muistakaa, suloinen PYHÄ HENKI sisällänne on ÄITINNE RUACH HA KODESH ja hän on lähempänä teitä kuin seuraava hengenvetonne. Kun itkette, antakaa hänen tuudittaa teitä hänen käsivarsiensa kehdossa, antaen teille rauhan, joka ylittää kaiken ymmärryksen.

Muistakaa, että ruumiinne on ÄITINNE RUACH HA KODESH:in temppeli, joten mitä tahansa tapahtuu ruumiillenne, tapahtuu hänelle myös. Pysykää totuudessa ja pyhyydessä älkääkä koskaan antako saatanan tahria teitä, sillä olen antanut teille voitelun ja lahjoja, joista ette tiedä, mutta oikeana aikana se paljastuu. Jatkakaa MINUN jalanjälkieni etsimistä joka päivä, sillä pyhien askelmat ovat MINUN, YAHUSHUAN ja ISÄNNE YAHUVAH:in määräämät.

Teidän nimenne, rakkaani, on kaiverrettuna MINUN käsieni kämmenpohjiin tehtynä Golgatalla. Kärsin puolestanne, jotta te pelastuisitte ja teillä olisi pääsy YAHUVAH:in luo ja taivaaseen jälleen kerran. Rakastan sinua, pikkuinen, rakkaudella, jolle mies tai nainen ei voi vetää vertoja. Olen varastoinut kaikki pyhät kyyneleenne, jokaisen kyynelten pullon, jonka olette vuodattaneet MINUN NIMENI TÄHDEN.

Annan teille varoituksen kuitenkin tuleville ajoille. Älkää luottako yhteenkään kirkon uskonlahkoon tai uskontoon pelastamaan teitä tai pitämään teitä pyhinä. Olkaa pyhiä ei mielistelläksenne muita vaan miellyttääksenne YAHUVAH:ia. Teidän täytyy muistaa, että suhteessamme ei ole kyse uskonnosta, siinä on kyse ystävyydestä, rakkaudesta, ja tottelevaisuudesta tekemättä kompromissia ja elämisestä pyhästi ISÄLLE YAHUVAH:ille ja MINULLE, YAHUSHUA:lle MESSIAALLE. Pitäkää ruumiinne pyhänä ja tahraamattomana MEIDÄN YLISTYKSEKSEMME, KUNNIAKSEMME JA LOISTOKSEMME. Pitäkää ajatuksenne MINUSSA. Pitäkää silmänne keskittyneinä MINUUN. Jotkut tätä lukevista ovat teini-ikäisiä ja kuitenkin olette viisaampia kuin muut ikäisenne, olette jopa viisaampia kuin monet aikuisista, jotka ympäröivät teitä. Mutta älkää antako päidenne tulla täyteen ylpeyttä, sillä se pilaa hyvät suunnitelmat, joita olen asettanut teille.

Etsikää MINUN kasvojani ja jatkakaa kasvamista MINUN loistossani, ja voitelussani joka päivä. Ette torju tätä profeettaa, kuulette MINUN ääneni, vaikka se olisi vastaan, mitä muut sanovat, ja ette tee kompromissia tai peräydy. Älkää tehkö mitään, mitä MINÄ, YAHUSHUA, en tekisi.

Tiedän jokaisen torjunnan, jokaisen kivun, jokaisen huolen, jokaisen paholaisen valheen, joka on puhuttu korvaanne, jokaisen houkutuksen ja MINUN Golgatalla vuodatetun vereni kautta, olette VOITOKKAITA! Muistakaa tämä, rakkaimmat pikkuiseni, jos kaikki ihmiset olisivat ottaneet vastaan MINUN totuuteni, niin kaikki ihmiset ottaisivat vastaan totuudet, joita jaatte, koska he kieltävät MINUT, he kieltävät teidät, koska he vainosivat MINUA, teitä vainotaan MINUN NIMENI TÄHDEN.

Homoseksuaalisuus on iljetys, abortti on murha, älkää antako mieltenne mukautua siihen, mitä maidenne lait pitävät laillisina. Lukekaa sen sijaan Raamattua ja nähkää, mitä MINUN sanani säätää synniksi. Evoluutio on saatanan valhe, tiedätte kaikki nämä asiat.

Pysykää erossa mistä tahansa seksuaalisesta synnistä, ja pysykää loitolla mistä tahansa huumeesta tai nesteestä, joka vääristää, hallitsee ja tekee perverssiksi mielenne. Pysykää erossa kenestä tahansa, joka palvoo toista, jota he kutsuvat jumalaksi ja kuitenkin tiedätte, on väärä jumala. Älkää edes kuunnelko heidän vääriä oppejaan, tai se avaa oven valehteleville ja pettäville hengille päästä sisään mieliinne.

Laittakaa MINUN, YAHUSHUAN MESSIAAN verta ja pysykää loitolla kenestä tahansa, joka lukee taikuuden kirjoja, kuten Harry Potter, tai joka käyttää taikuutta missään muodossa. Älkää salliko pahojen henkien toisessa miehessä tai naisessa, pojassa tai tytössä, pitää teitä hallussaan, edes suudelman välityksellä. Älkää olko epätasa-arvoisesti liittyneitä millään tavoin. Saatana tulee käyttämään lihanne himoja houkutellakseen teitä, mutta MINUN, YAHUSHUAN MESSIAAN, vuodatettu veri ja NIMI ovat voittaneet kiusauksen, jos vain käytätte sitä.

Antaa pakanoiden pilkata ja nauraa, YAHUVAH nauraa viimeisen naurun! Ymmärtäkää, että teini-ikäiset pakanat voivat olla kaikista ihmisistä julmimpia. He, jotka vainoavat tietä, tulevat yhtenä päivänä katumaan päivää, jona koskaan nauroivat teille, kirosivat tai pilkkasivat teitä. Helvetissä heidät pakotetaan muistamaan jokainen sana, jonka he puhuivat teitä vastaan ja he kuulevat nämä sanat kaiken ikuisuuden, jos he eivät kadu ja hyväksy MINUA, YAHUSHUAA, MESSIAANAAN.

Johtakaa sieluja ainoalle ovelle pelastukseen, MINÄ OLEN YAHUSHUA MESSIAS JA MINÄ OLEN ainoa ovi. MINÄ OLEN ainut ie ja totuus päästä taivaaseen sisään ja seisomaan ISÄ YAHUVAH:in edessä. Älkää johtako ketään kirkkoon pelastukseksi, sillä kirkko ei voi pelastaa sielua. Pelastus tulee syntien katumisen kautta ja tunnustamalla, että MINÄ, YAHUSHUA olen YAHUVAH:in ainoa annettu poika ja HERRA JUMALA KAIKKIVALTIAS. Jumaloikaa YAHUVAH:ia ja MINUA, ja MEIDÄN rakastettua, kallista, RUACH HA KODESH:ia, joka on ÄITI VIISAUS, rakastavalla, tottelevaisella suhteella MINUUN, YAHUSHUAAN. Kun teette syntiä, olkaa nopeat katumaan ja kääntymään pois pahasta. Älkää harkitko etukäteen syntiä ja ajatelko: "No, voi, kadun myöhemmin." Se ei toimi niin!

Jos olette riippuvaisia kirkkoon suhteessanne YAHUVAH:iin ja MINUUN, YAHUSHUAAN MESSIAASEEN, mitä teette, kun kirkko opettaa väärää oppia? Pastori tekee kompromissin sellaisista totuuksista, joita olen yllä maininnut. Kuulen joidenkin teistä sanovan: "No, voi, minun kirkkoni on hyvä kirkko, minulla on pyhä pastori." Sanon teille: " Vaikka kirkko tuottaisi hyvää hedelmää, mitä teette, kun ette voi luottaa kirkkoon tai pastoriin henkisen tuen toivossa, koska ovet ovat suljetut, tai tehty laittomiksi maidenne laeilla tai pastorinne on laitettu vankilaan saarnaamasta evankeliumia, tai muuttanut ja teillä ei ole pääsyä tuon henkilön tai profeetan luokse? " Tämän vuoksi, tahdon teidän puhuvan MINULLE, ystävystytään, jakakaa mielenkiintonne kohteet MINUN kanssani. En halua olla vain HERRANNE ja PELASTAJANNE vaan myös paras ystävänne.

Pelastus on yksi yhdelle YAHUVAH:in ja MINUN, YAHUSHUAn kanssa, ja MINUN ihmiseni ovat täytetyt MEIDÄN kalliilla, RUACH HA KODESH:illa. MINUN sanani sanoo:" Älkää unohtako kokoontua yhteen.", mutta tämä ei tarkoita, että sen täytyy aina tapahtua kirkkorakennuksessa. Jopa nyt, kokoonnutte yhteen tietokoneen teknologian kautta, kommunikoitte toistenne kanssa.

On tulossa päivä hyvin pian, jona teidän täytyy rukoilla ja erottaa, tulisiko teidän todistaa tälle henkilölle, vai onko se hallituksen ansa? Mikä tahansa kansa, joka menettää uskonnolliset vapautensa, se tapahtuu, koska he sallivat hallitusten riistää ne heiltä vähitellen kunnes kaikki, mitä on jäljellä, on diktatuuri ja antikristuksen työ! Amerikka ja Eurooppa, kuinka kauaksi olette kaatuneet MINUN armostani ja kunniastani.

Kirkot Amerikassa, häpeä on yllänne myymästä itsenne verovapauden menettämisen pelossa! Maailman kirkkojen enemmistö ei enää salli MINUN tosi apostolieni ja profeettojeni profetoida, moittia, kehottaa, rohkaista ja opettaa. Pastorit, oletteko unohtaneet, että on vain yksi Hyvä Paimen, ja se olen MINÄ, YAHUSHUA MESSIAS. Te pastorit suurimmassa osassa kirkkoja ette halua yhtään tuoretta mannaa tai uutta viiniä kalliilta RUACH HA KODESH:ilta (Pyhä Henki). Ette halua muuttaa ihmistekoisia oppejanne tai ajatteluanne. Enemmistössä kirkkoja on pastorit, jotka johtavat kirkkoja kuin diktatuurissa!

Tämä loukkaa MINUA suuresti kun suurimmasta pienimpään kirkko-organisaatiot eivät marssineet ja protestoineet hallituksilleen, puhuen niin äänekkäästi, että kaikki kuulevat. Sen sijaan he ovat pysyneet hiljaa kun lait, jotka YAH on säätänyt iljetyksiksi, saatetaan voimaan lakeina maissa ja jopa opetetaan totuuksina kouluissa. Murhe mille tahansa saarelle, maalle tai kansalle, joka tekee näin, he niittävät YAHUVAH:in koston. Murhe mille tahansa kansalle tai koululle, joka poistaa raamatulliset totuudet ja hallituksille, jotka eivät enää kunnioita syvästi sanoja: "JUMALAAN me luotamme."

MINUN pikkuiseni, opettakaa ihmisille totuuksia, kirkko ei voi pelastaa kenenkään sielua, vain MINUN Golgatalla vuodatetun vereni ja MINUN NIMENI kautta kukaan voi pelastua, katumisen ja kaikesta pahasta pois kääntymisen kautta. Opettakaa heitä pitämään YAHUVAH:in Käskyt ja asettamaan YAH ensimmäiseksi elämissään ja rakkaudessaan ja tuomaan jokapäiväiset kysymyksensä YAH:ille, jotta he voivat luottaa YAH:iin suuremmissa kysymyksissä.

Muistakaa, työnne palkitaan taivaassa, ja ainoat palkinnot, jotka saatte maan päällä on, mitä teette MINUN vuokseni. Opettakaa vauvoja, joita johdatte MINULLE, rukoilemaan ja käyttämään MINUN pyhää heprealaista NIMEÄNI, YAHUSHUA MESSIAS. Varoittakaa heitä, ettei heidän tule tehdä kompromisseja. Opettakaa ihmisille tosi sapatti, ja pyhien juhlien noudattamisen tärkeys. Jatkakaa taivaasta ja helvetistä opettamista, sillä enemmän sieluja tulee menemään helvettiin kuin taivaaseen. Oppikaa MINUSTA ja käytän teitä opettamaan ja johtamaan muita MINULLE. Vauvojen suista puhun.

Pysykää puhtaina sydämiltänne, ruumiiltanne ja sieluiltanne, ja annan teille rakkauden samanlaisen sydämen kanssa MINUN, YAHUSHUAn MESSIAAN perään. Jos tahdotte sielunkumppanin, heidän ruumiinsa ovat puhtaita MINUN edessäni halulla palvoa ja palvella MINUA kaiken muun tekemänne yläpuolella. Sielun kumppaninne on täynnä pyhyyttä ja yhdessä johdatte sieluja taivaan valtakuntaan. Sinun ei pidä miettiä, kuka tämä henkilö on, tuon sielun kumppanisi, kun tiedän, että molemmat olette valmiit.

Ottakaa päivittäinen ehtoollinen MINUN kanssani ja puhukaa MINULLE rakkauden ja kiitollisuuden sanoin hinnasta, jonka maksoin teille Golgatalla. Varmistakaa, että ennen kuin otatte ehtoollisen, tunnustatte ja olette päättäneet kääntyä pois mistä tahansa synnistä elämissänne. Jos olette tehneet väärin toista sisarta tai veljeä vastaan, joka on hurskas MINUUN uskova, tunnustakaa tämä synti MINULLE ja pyytäkää MINUN anteeksiantoani, sitten menkää heidän luokseen ja pyytäkää heidän anteeksiantoaan. Älkää ottako ehtoollista ja tehkö syntiä samaan aikaan. Olisin mennyt Golgatalle ja kärsinyt ja kuollut, ja noussut uudelleen 3:na päivänä, vaikka vain yhden henkilön tähden. Rakastan teitä niin paljon, ja tein valan ISÄLLE YAHUVAH:ille, en menettäisi YHTÄKÄÄN sielua, jonka nimi on jo kirjoitettuna Lampaan Elämän Kirjaan ennen tämän maailman perustamista.

Ehtoollisen aikana puhutut sanat eivät koskaan saisi olla pelkkää toistoa, ja älkää tehkö tätä vain muistona hinnasta, jonka MINÄ, YAHUSHUA, maksoin Golgatalla puolestanne. Vaan ylistäkää MINUA, etten joisi viiniköynnöksen annista kunnes teen niin MINUN Morsiameni kanssa ja Lampaan Hääaterian vieraiden kanssa taivaassa. Muistakaa tämä aseena saatanaa vastaan, kun jatkuvasti muistutatte häntä, saatanalla ei ole osuutta mieleenne, ruumiiseenne, henkeenne tai sieluunne, ellette te, synnin kautta, anna hänelle oikeutta. Olkaa pyhät kuten MINÄ OLEN pyhä, kamppailkaa elääksenne pyhästi, mielissänne, ja ruumiissanne ja kävelkää PYHÄSSÄ HENGESSÄ enemmän kuin kävelette lihassa ja tietäkää, että taivaan Pyhien Enkelten legioonat taistelevat puolestanne!

Niin on puhuttu, niin on kirjoitettu tänä päivänä 27. lokakuuta, 2007.

Annettu sisarelle YAHUSHUASSA MESSIAASSA

Apostoli Elisabeth (Elisheva) Elijah