PROFETIA 91

John Hagee, Olet Tuomittu, sanon MINÄ, YAHUVAH!

Varoitus John Hagee:lle Cornerstone:n kirkosta

Olkaa hyvät ja lähettäkää tämä varoitus John Hagee:lle!

Kirjoitettu/Puhuttu RUACH HA KODESH:in (Pyhä Henki) voitelun alla Profeetta Elisabeth (Elisheva) Elijahn kautta

17. lokakuuta, 2007

Julkaistu 11.marraskuuta, 2007

Elisabethin kommentit: Luettuani, että John Hagee on myynyt YAHUSHUA:n (Jeesus Kristus), voitelu nousi. Hän on myynyt sielunsa saatanalle. Hän saarnaa uutta evankeliumia. Hän on kirjoittanut uuden kirjan ja kieltänyt YAHUSHUA:n. Vaikka hän kutsuu Häntä JEESUKSEKSI KRISTUKSEKSI, hänen MESSIAAKSEEN, hän saarnaa toista evankeliumia. Hän sanoo: "YAHUSHUAA, JEESUS:ta, ei tarkoitettu MESSIAAKSI. HÄN ei tullut maahan ollakseen MESSIAS." Hän (John Hagee) tuntee Sanan paremmin kuin minä, mutta niin tuntee paholainenkin, koska hän oli siellä, kun se kirjoitettiin. Ja kerron sinulle, John Hagee, nostatit vihaa YAHUVAH:issa. Luulen, että ihmiset voivat aika lailla alkaa laskea päiviäsi ja näen vision siitä kun kuolet, John Hagee, kasvosi ovat niin punaiset, raivostuneet. Ansaitset sen, mitä tulet saamaan. Kerran kuulin YAHUSHUA:n sanovan, että olet "raaka pastori", mutten koskaan, ikinä kuvitellut, että olisit Juudas.

*******

Älä itke MINUN puolestani, MINUN tyttäreni. Älä tule petetyksi, MINUN tyttäreni, sillä MINUA ei niin vain pilkata. Itke John Hagee:n vuoksi. Etkö näe, MINUN tyttäreni? Kerroin sinulle, kun sinä ja aviomiehesi olitte tuossa teltassa 27. syyskuuta 2007 (Sukkot). Kerroin sinulle, kuulit MINUN askeleeni ja MINÄ kerroin sinulle, että kävelin maan päällä muodossa, jota ette tunnistaisi. Yksi toisensa jälkeen, he, jotka sanovat edustavansa MINUA, he, jotka sanovat edustavansa YAHUSHUA:a, he, jotka sanovat edustavansa RUACH HA KODESH:ia ja heillä ei ole osuutta MEISTÄ! MEIDÄN HENKEMME ei ole missään heidän lähettyvillään!

John Hagee, olet kelvollinen MINUN tuhoni tulelle! Kiellät MINUN POIKANI YAHUSHUA:n MESSIAANA! Täytät taskusi kullalla maineen ja mammonan takia. Myit sielusi, sillä se määrättiin kauan sitten. John Hagee, profetoin MINUN Sormusneitoni kautta nyt, olet tuomittu! Sillä et vain valehtele kristityille, mammuttimaiselle, maailmanlaajuiselle kirkolle, kiellät MINUN POIKANI YAHUSHUA:n juutalaisille tietäen, etteivät edes saatanan lapset voineet poistaa, mitä oli kirjoitettu tolpan yläpuolelle, missä YAHUSHUA ristiinnaulittiin: "JUUTALAISTEN KUNINGAS!"

Olet niin täynnä ylpeyttä. Luuletko, että piilotat pahuutesi MINULTA? Tulet kuristumaan omiin sanoihisi! Sillä sinussa on antikristuksen henki! Kerrot juutalaisille, että toinen on vielä tulossa! Valmistat heitä hänelle, joka tulee jäljennöksenä, saatanan poika! Sinä, John Hagee, olet tuomittu! Sillä et tule vain kaatumaan helvetin sisuksiin, vaan Tulen Järvi tulee nielemään sinut! Olet petturi! Olet Juudas! Kuten petit MINUT aiemmin, petät MINUT taas! Profetoin, sinä, John Hagee, olet tuomittu!

Sinä, Juanita Bynum, luulet, että olet niin kaunis! Mutta kun katson sinua, saat MINUT tahtomaan oksentaa! Löyhkäsi nousee taivaaseen asti John Hageen löyhkän kera. Te, kaikki teistä, mukaan lukien Benny Hinn, saatana täyttää kaikki teistä! Profetoin tämän Sormusneidon kautta: "Jokainen ihmisen mukaan nimetty ministeriö tulee kaatumaan!" Annoin teille aikaa katua ja kuitenkaan yksikään ei ole tehnyt niin. Myitte sielunne saatanalle ja sinä, Juanita Bynum, täytät naisten sydämet himon hengellä puheellasi. Asetat esimerkin, joka ei ole muuta kuin häpeää. Olet häpeä MINUN NIMELLENI!

Käytän tätä ministeriötä tuomitsemaan heidät, jotka luulevat olevansa ylennettyjä, tulen käyttämään tätä ministeriötä MINUN voiteluni alla, vetämään teidät alas jalustoiltanne, joille olette asettaneet itsenne ja tulen hautaamaan teidät niiden alle. Sinä, Juanita Bynum, olet huora MINUN silmissäni!! Olet kaikkea, mitä halveksin, en puhu vain sinusta, sanon tämän kaikille heille, jotka tekevät salaisia syntejä ja saarnaavat yhtä tietä taivaaseen ja kuitenkaan heidän omat henkensä eivät koskaan tule astumaan sisään. John Hagee, Juanita Bynum, Benny Hinn, Ron Howard, Rodney Howard-Browne, olette tuomittuja.

Oral Roberts, istumassa niin korkealla rukoustornissa. Rakennat "Babylonin Tornin", mutta MINÄ tulen hajottamaan sen! Palvot nyt kultaa ja hopeaa! Varokaa ketä tahansa pastoria, joka kerran saarnasi MINUN Tosi Sanaani ja nyt saarnaa vaurauden sanaa kaikkialla maailmassa kuultavaksi.

MINUN PYHÄ TUULENI, kallis RUACH HA KODESH (Pyhä Henki), pyyhkii tässä maassa! Vähemmässä kuin minuutissa, kävelin edestakaisin, omilla silmilläni MINÄ katsoin Sukkotia. Ei niin, että olisin sokea, näin sen taivaasta, mutta halusin kävellä tämän maan päällä, ja niin MINÄ, YAHUVAH, tein näin 27. syyskuuta.

Te juutalaiset Sukkotina, niin täynnä ylpeyttä, "Minun Sukkotini on parempi kuin sinun sukkotisi. Minun ruokani on parempaa kuin sinun. Luen Tooraa kauemmin kuin sinä." Kaikki te menetitte polttopisteen. Vain harva jäännös rakensi suukot:nsa ja he olivat nöyrimmät ja he todella koskettivat MINUN sydäntäni, sillä he eivät tehneet niin rituaalina, he eivät tehneet sitä ylpeydestä. Ja he, jotka koskettivat MINUN sydäntäni, etsivät YAHUSHUAA noina öinä. MINULLA on MINUN Messiaaniset juutalaiseni, jotkut YAHUSHUA:n Morsiamesta istuvat Jerusalemissa ja he koskettivat MINUN sydäntäni. En ole vihainen heille, jotka katsoivat MINUN POIKAANI, odottivat ja surivat, sillä ei ollut aika tulla. Olen vihainen heille, jotka viettivät tämän Pyhän päivän rituaalina.

Maan päivät ovat luetut. Amerikka, olen sanonut, että olen säästänyt Tuomioista pahimman viimeiseksi ja se on sinulle. Mutta sinulla ei ole aavistustakaan, mitä aion tehdä sinulle, mitä aion tehdä sinulle. Yhdistäkää jokainen onnettomuus koko maailmassa, kertokaa se kertaa seitsemän. Olet tuomittu! Sillä olet tehnyt Arnold Shwarzenegger:in, olet tehnyt Valkoisen Talon kautta enemmän julmuuksia kuin kukaan edes tietää, mutta he tulevat saamaan selville; siihen mennessä, amerikkalaiset ihmiset, se on liian myöhäistä! Olen varoittanut sinua tämän Sormusneidon kautta. Olen kertonut sinulle, että kaikki oli harhakuvaa.

Nyt he, jäännös, jotka ovat MINUN, kun käsken paeta, paetkaa, teidän olisi parasta lähteä kun vielä pääsette pois, sillä profetoin tämän Sormusneidon kautta uudelleen ja uudelleen, teidät tullaan saartamaan maan, meren ja ilman avulla -Amerikan hallitus ei tule antamaan teidän lähteä. Vahtien vaihdos on saatettu päätökseen. Saatanalla on kaikki heidät paikoillaan, kaikki paitsi yksi, joka on vielä paljastava kasvonsa.

MINÄ olen YAHUVAH, ja MINUA ei pilkata. MINUN POIKAANI YAHUSHUAA ei pilkata ja MINUN suloinen, suloinen, suloinen PYHÄ HENKENI, kuin KAIKKIVALTIASTUULI, tulee ajamaan akanat pois!!! Ja ne ovat kelvollisia vain poltettaviksi! Enkö varoittanut teitä? Amerikkalaiset ja MINUN Rakastetut Aarteeni, harvat, jotka MINULLA on, jotka kimaltavat kuin kallis jalokivi,,,MINÄ katson MINUN istuimeltani taivasta ja näen ihmisyyden ulosteet, sillä siltä saatanan lapset näyttävät MINULLE, kasa ulosteita. Löyhkä tavoittaa taivaan. Hollywood ei ole enempää kuin saatanan leikkikenttä, ja todella helvetille on varattuna "Kuka on Hollywoodin kuka". Mutta näettekö, MINULLA on nämä pienet, kimaltavat jalokivet ympäri maailmaa, jotka muistuttavat MINUA, jopa MINUN raivossani ja vihassani, näen heidän sädehtivän, ulosteiden päärmääminä kaikkialla ympärillään. Mutta te kimallatte, koska MINUN kallis, kallis, kallis, rakastettu HENKENI on sisällänne ja te säteilette.

Saatanalla on aina jäljennös. Varokaa jäljennöstä, pastoreita, jotka saarnaavat kuten tämä John Hagee -hän ei ole pastori lainkaan - älkää seuratko tätä pahaa sutta tai mitään ministeriötä, joka on nimennyt itsensä miehen tai naisen mukaan. Älkää seuratko vaurauden opetuksia! Sillä se, mitä annan, on suurempaa kuin kulta tai hopea. Annan teille lahjoja ÄITI VIISAUDELTANNE. MINUN loistoni täyttää kasvonne. En ole vihainen teille. Jatkakaa odottamistanne ja valvomistanne! Katsokaa ylöspäin, sillä todella pelastuksenne saapuu!

Elisabeth, aion todistaa sinulle, että olen YAHUVAH, joka ei valehtele. Ennen kuin MINUN YAHUSHUA:ni tulee Ilmestyskirjan 14. luvun Morsiamelle, kerroin, että tulen lähettämään sinulle enkelin. Pyhä enkeli tulee tulemaan taas kerran. Käskin sinua varoittamaan muita olemaan kuuntelematta Shelby Corbitt:ia. Nyt heidän sydämensä ovat murtuneet ja vuotavat verta. He tuntevat olevansa niin voitettuja. He keksivät tekosyyn toisensa jälkeen uskoakseen häntä, mutta sinä varoitit heitä. Kun häntä petettiin, niin, että petoksen henki tuli muihin, koska YAHUSHUA ei voi tulla ennen kuin "Rivi riviltä, lause lauseelta" Pyhästä Sanasta on täytetty.

Nyt, älä sure ja älä itke ja sano, "Voi, siihen menee niin monta vuotta?". Aion tehdä asioita niin nopeasti, nopeammin kuin silmäsi uskovat niiden voivan ilmetä! Tiedän, kuka kuuluu MINULLE! Tiedän, kuka on pesty YAHUSHUA:n verellä. Tiedän, kuka on katunut ja kääntynyt pois pahasta ja heidän sydämensä ovat täynnä MINUN rakkauttani.

Iljetys on alkanut Kaliforniassa. Iljetyksen mies seisoo siellä täynnä ylpeyttä. Hän luulee, että pelkästään lakien säätäminen lapsille, koulusysteemille?ei kutsu heitä enää "äidiksi ja isäksi", ei enää luokittele heitä "aviomies ja vaimo", "Emme saa loukata homoja! Emme saa loukata muslimeja!" Mutta saanenko kysyä, "Missä ovat MINUN pyhien lasteni oikeudet?" Miksi pysyitte hiljaa? Miksi, voi miksi, pyhät, ette ole protestoineet? Enkö antanut profetiaa ja varoittanut teitä, jos ette seiso muiden oikeuksien puolesta, vaikkette olisikaan samaa mieltä heidän kanssaan, näkisitte omien oikeuksienne otettavan pois teiltä? Nyt teillä on presidentinvaalit ja hän, jonka on tarkoitus voittaa, se tulee olemaan hän, joka tulee huutamaan kovimmin: "Murhatkaa syntymättömät vauvat!" He, jotka tulevat voittamaan, tulevat huutamaan kovimmin: "Homoseksuaalisuus ei ole synti!"

Älkää tulko petetyiksi. Ei kauaa kestä ennen kuin YAHUSHUA:n näette. He, jotka ovat pyhiä, MINUN silmissäni, sillä eikö MINUN sanani sano: "Ja pyhät tulevat pyhemmiksi ja epäpyhät epäpyhemmiksi ?"

"Vahtien vaihto" on tehty!

He yrittävät heittää kiviä nyt tämän puhumassa olevan viestintuojan päälle. He yrittävät repiä tätä ministeriötä valheilla! Mutta MINÄ revin heidän mielensä ja sielunsa palasiksi ja heitän ne Tulijärveen! Sillä tämän ministeriön viholliset, jotka ovat vastaan MINUN totuuksiani, ovat ainoita, jotka tulevat nielemään valheet.

Jack Barr, olet kuollut mies. Tunnet MINUN sanani, et elä MINUN sanojani. Hän, joka kutsuu itseään nimellä "Zeph Daniel" (Woody Keith) ja hänen vaimonsa, olette ainoastaan kelvollisia helvetille ja tulijärvelle. Richard Keltner, olet leikkinyt leikkejä liian kauan, turmeltuneisuutesi syvyydet ovat jatkuneet liian kauan. En ota aikaa listatakseni kaikkia nimiä. Suurinta osaa Elisabeth, sinä et edes tunne. He lähettävät kirouksiaan, tekevät rituaalejaan. Peggy Le Trent, ketä luulet huijaavasi? Kutsun nimeäsi. Et ole muuta kuin pelin pelaaja, mutta Elisabeth näkee lävitsesi. Hänen täytyi päästä liian lähelle uunia ja hän paloi.

Varokaa te noidat, te velhot. Varokaa he, jotka hautasivat uhrinsa. Olette tehneet voodoo -rituaalinne. Olette tehneet liittonne paholaisen kanssa yrittääksenne tappaa MINUN Sormusneitoni, yrittääksenne tuhota kaiken, mitä tämä ministeriö edustaa, mutta näette, että se vain palautuu teille. Suojelen isättömiä ja puhun biologisesti, koska kun kuulut MINULLE, et ole koskaan isätön, et ole koskaan äiditön. Ja sinulla on MESSIAS, joka on VAPAHTAJASI, joka on LUNASTAJASI ja joka on MINUN ainoa annettu POIKANI, joten sallin hyökkäysten tulla, koska ne vain menevät takaisin vihollisille.

Joten John Hagee, tulet kuulemaan tämän sanan ja sinun kasvosi tulevat vaihtumaan punaisiksi raivosta ja tämä vain nopeuttaa loppuasi, koska olet tuomittu. Tänään, olen paljastanut valheesi ja annan tämän varoituksen kaikille kaukana ja laajalla, kaikkialle tässä maailmassa, "Jos tuette tätä miestä ja ketään noista nimistä, jotka olette kuulleet, tuette saatanan työtä." Sillä nämä palvelijat eivät ole MINUN. Kasaatte kultaa ja hopeaa heidän taskuihinsa. Maksatte kartanosta heidän päidensä päällä ja mittatilaustyönä tehdyistä vaatteista ja nämä eivät ole MINUN.

MINUN viimeiset sanani, jotka MINUN on sanottava tänään, ovat: "Pyhät vanhemmat, hankkikaa lapsenne pois antikristuksen luolista nimeltä koulut!" Ettekö kuuntele? Haluatteko seurata saatanan sääntöjä? Protestoikaa! Antakaa äänienne kuulua! Sallin tämän kauhuteon yhdestä syystä, nähdäkseni, kuinka moni teistä tulee puhumaan julki! Boikotoikaa kouluja! Protestoikaa sitä vastaan, mitä tehdään Kaliforniassa, vaikkette asuisikaan siellä! Kaikkialla ympäri maailmaa, jos olette pyhiä, puhukaa julki nyt, ennen kuin se etenee osavaltioonne, ennen kuin se etenee maahanne. Tämän on hänen henkensä, jota kutsutaan antikristukseksi. Tämä on saatanan pojan henki, joka kyllästää tämän maailman näillä valheilla.

Teillä on suut, käyttäkää niitä! Kieltäytykää lähettämästä lapsianne kouluihin! Istuitte ja annoitte vähemmistön hallita ja yrittää vakuuttaa teidät siitä, että homoseksuaalisuus on enemmistössä. Kerron teille, tämä on kaikki valhetta. Mutta he, joilla on eniten rahaa, ovat kasanneet aarteita heille, jotka tekevät säännöt. Mutta ottakaa se takaisin! Ottakaa se takaisin! Ottakaa voima, jonka olen antanut teille, takaisin! Lakatkaa antamasta ainoastaan muutaman yrittää puhua MINUN puolestani!

Rukoilkaa Pyhää johtajaa nousemaan, sillä ainakin silloin teillä tulee olemaan valinnanvara. Sillä republikaanit ja demokraatit ovat samaa. He työskentelevät yhdessä, suunnittelevat yhdessä, he laativat lakeja yhdessä, jotka ovat iljetys MINUN NIMELLENI! Taas sanon: "Seiskää, puhukaa julki ja huutakaa!" ja sanokaa saatanalle ja hänen palvelijoilleen: "Jo riittää!" Koska kerron teille tämän, kaikki nämä uudet lait, jotka on laadittu, ovat iljetys MINULLE! He käskevät sinua, Amerikka, asettamaan uskosi niihin, eikä MINUUN, hyvään "MINÄ OLEN" ja Minä olen AIKOJEN MUINAINEN. Tiedän alun lopusta ja tiedän täsmälleen, kuinka jokainen kansa tulee maksamaan. Nämä ovat sanat, jotka MINULLA on sanottavana tänään.

Ja MINULLA on yksi viimeinen asia, että vain hyvin harvat tulevat tajuamaan Sanan vaikutuksen. Varokaa avaruusolentoja, ne ovat jo vallanneet ja ovat Kabinetin edustajien hupussa ja poliittisissa asemissa. Varokaa?enkä puhu avaruusolennoista toisesta maasta. Puhun avaruusolennoista, jotka saatana on lähettänyt ja varokaa häntä, joka kirjoittaa kirjan: "Avaruusolennot internetissä". Varokaa naista, joka tulee luoksenne valepuvussa ja käskee teitä asettamaan uskonne orgone:en, joka "pitää loitolla pahat henget. Se pitää loitolla avaruusolennot. Asettakaa uskonne orgoneen." Kerron teille, tämä ei ole mitään muuta paitsi valheita! Asettakaa uskonne MINUN POIKAANI YAHUSHUA ha MASHIACH:iin (YAHUSHUAAN MESSIAASEEN), HÄNEN NIMEENSÄ, HÄNEN Vereensä, sillä se on ainut paikka, jossa pelastus tulee tulemaan.

Sherry Shriner, päiväsi on tulossa. En tule menemään siihen enempää. Mutta olen antanut MINUN tyttärelleni profetian, joka odottaa oikeata aikaa ja oikeata sesonkia. Tiedän, kuka olet. Tiedän, mitä olet. Varokaa, kuka tahansa, joka on tukenut hänen työtään. Sillä hän varoittaa teitä hallituksen suunnitelmista, mutta tämä työkalu myi itsensä kauan sitten. Hän saa teidät ansaan tavoilla, joita ette tiedä. Benny Hinn toimii oudon avaruusolennon tulen alla. Sana viisaille, pysykää kaukana hänestä. Aion pitää kaikki teidät kuuntelemassa olevat, tilivelvollisina, minne istutitte taloudellisen siemenenne. Sen olisi parasta olla työ, jonka tiedätte olevan MINUSTA.

Odottakaa, MINUN pikkuiseni. Odottakaa, MINUN vauvani. Odottakaa, MINUN aarteeni, te, jotka kimallatte niin kuin ei jalokivet edes taivaassa voisi. Odottakaa, ei enää paljon kauempaa. Jatkakaa rukoilemista, että teidät tullaan laskemaan arvokkaiksi pakenemaan Suurta Ahdinkoa tulemassa. Mutta kerron teille tämän, se on kenenkään kirjoittamatta jättämän kaltainen. Se on suurempi kauhutarina kuin edes voitte alkaa kuvitella, sillä niin kuin Nooan päivinä, niin tulee olemaan jälleen, kerrottuna seitsemän kertaa pahemmin. En sano, että aion tulvauttaa maan vedellä. Mutta kerron, että tulee olemaan jumalattomuuden tulva, niin kuin ei koskaan ole ollut. Mutta niin kuin MINULLA oli pakotie Nooalle, niin myös MINULLA on pakotie sinulle. Kun näette korkean teknologian aseet, tietäkää, että MINUN taivaalliset aseeni ovat suurempia, sillä MINULLA on keino suojella teitä. Joten vain pitäkää tiukasti kiinni YAHUSHUA:n viitan helmasta. Älkää päästäkö irti. Älkää päästäkö irti. Sillä ainoastaan usko tulee pelastamaan sielunne.

Loukaten suurinta osaa, siunaten muita henkisillä korvilla kuulla, joiden nimet ovat kirjoitettuina Lampaan Elämän Kirjassa.

Lapsi, Soturi ja YAHUSHUA ha MASHIACH:in Morsian
Apostoli Elisabeth (Elisheva) Elijah
17. lokakuuta, 2007 5:50 p.m.