Profetia 90

MIKA ON RUACH ha KODESHIN (PYHÄ HENKI) NIMI?

*******

Varoitus, tämä saattaa olla minulle tähän asti annetuista profetioista kiistellyin. Osa siitä sisältää henkilökohtaisia ilmestyksiä minulle ja tämän vuoksi RUACH ha KODESH mainitsee nimeni. Kuitenkaan, en tahdo sensuroida tätä taivaallista viestiä. Tälle sanalle on osa 2, mutta tässä pitäisi olla riittämiin sulatettavaa täksi kerraksi, YAHUVAH sanoo. Kun luette osan 2, ymmärrätte, miksi sen piti odottaa.

Rukoilen, ettei vihaposti tule, fariseuksen hengen omaavilta, heiltä, joilla on uskonto eikä suhdetta YAHUVAHIN ja YAHUSHUAN kanssa ja joilla ei ole aavistustakaan siitä, mitä voitelu on. Tiedän, että minut on voideltu Pyhänä Profeettana ja se ei ole suosimmuuskilpailu, tai häviäisin, YAHUSHUA kertoi minulle kauan sitten. Väärät profeetat ovat heitä, jotka antavat vain hyviä viestejä, jotteivät loukkaa. Ole hyvä ja rukoile tämän ministeriön puolesta, minun ja kaikkien, jotka ovat auttajia ja osallisia siinä, ja tämä sisältää YAHUSHUA:n Morsiamen. Olkaa hyvät, YAHUSHUAN Morsian, kirjoittakaa ja esitelkää itsenne, tulemme lopulta vierailemaan maassanne ja jos haluatte kumppanuutta kanssamme, tutustukaamme toisiimme.

Yksi suurimmista palkinnoistani tämän maan päällä on tutustuminen YAHUSHUA:n Pyhään Morsiameen, heihin, jotka todella rakastavat ja tottelevat ja asettavat YAHUVAHIN ja YAHUSHUAN ensimmäisiksi elämissään ja rakkaudessaan. Jos olet kirjoittanut minulle aiemmin enkä vastannut, ole hyvä ja kirjoita uudelleen. Sähköpostiamme on varastettu menneisyydessä, mutta uskon luottamuksessa, ettei niin tapahdu enää.

Tämä sana tuli julki, koska aloin rukoilla ja etsiä RUACH ha KODESHIN (Pyhä Henki) nimeä. RUACH ha KODESH on titteli, kuvaus työstä. Kuitenkaan, se ei ole RUACH ha KODESHIN (Pyhä Henki) nimi. Postitin, mitä kutsun "Katetun pöydän Uneksi" enkä koskaan unohda, kuinka paljon rakkautta kauniilla vanhemmalla naisella pöydän ääressä oli minua kohtaan. Hän oli kerrassaan kaunis, ilman juonteita tai ryppyjä kasvoillaan, kuitenkin havaitsin, että hän oli vanhempi nainen. Hänellä oli kauniit, pitkät, valkoiset, aaltoilevat ja selkään asti ulottuvat hiukset. Hän rakastaa minua omistautuneen äidin rakkaudella, se näkyy hänen silmistään ja kasvoistaan, näen, kuinka paljon hän vaalii minua. Asetin pääni rakastavasti hänen olkapäälleen, unessa.

Alkuperäinen uni otettu vastaan 16.huhtikuuta, 1999, Elisabeth Sherrie Elijah

Ole hyvä ja huomaa, että tämän unen ILMESTYS (alla) tuli täsmälleen samana päivänä ja kuukautena (16.4) KOLME VUOTTA MYÖHEMMIN! Huomasimme tämän vasta valmistaessamme tätä sivua postitettavaksi!

Näin unta, että istuin hyvin suuressa huoneessa. Tunsin, että se oli Israelissa. Tiedän, ettei se ollut Amerikassa. Istuin kauniin pöydän ääressä, jossa oli puuvillainen pöytäliina ja kaunis koristeltu astiasto kauneimpine ruokalajeineen ja hopeisine aseineen, joita olin koskaan nähnyt. Kuitenkaan vielä ruokaa ei ollut pöydässä. Istuin pöydässä kauniin, vanhemman naisen vieressä ja nojasin olkapäätäni hänen olkaansa tuntien hänen äidillisen rakkautensa. Huoneessa oli myös vanhempi mies ja hän oli juuri kertonut minulle, että kaikki pöydässä oli jo siunattu, jopa pöytäliina ja hopeinen astiasto! Kaikki oli valmista. Me vain odotimme vieraita tai erityisesti henkilöä tai henkilöitä, en ollut varma, kumpaa, sieltä, missä erityiset, viinin valmistamiseen käytettävät viinirypäleet kasvoivat.

Kiersk tai Kierska oli kirjoitettu pulloon. Siellä oli myös vanhempi, valkohiuksinen mies ja hän oli kuin rakastava isä minulle ja hän näytti pullon minulle. Toisella puolella viiniä kiedottuna oli lautasliina, johon olin kirjonut hedelmäkorin täynnä suuria, liloja viinirypäleitä köynnöksessä. Rypäleet olivat hyvin suuria ja hyvin värikkäitä. Oli kuin tämä kirjomani lautasliina olisi ollut kunniapaikalla ja näytin sen läheiselle ystävälleni, joka istui pöydässä kanssani, en ollut koskaan aiemmin kirjonut.

Tunsin itseni hyvin läheiseksi naisen kanssa, jota vasten nojasin, kuin äitihahmoon, mies oli kuin isähahmo. Tunsin oloni turvalliseksi ja rauhalliseksi tuossa paikassa ja hyvin paljon rakastetuksi. Olin vaikuttunut ja kommentoin ystävälleni, että KAIKKI tuolle aterialle oli jo siunattu! Keittiössä oli suuri ovi, josta näimme sisään, kuitenkin se oli ruokailuhuoneeseen liitetty. Lautasia voitiin kuljettaa sisään ja ulos ja näimme sisään, kuitenkaan en nähnyt ketään keittiössä. Ovi keittiöön oli oikealla. Käynti keittiöön oli suoraan pöytämme edessä. Odotimme vain vieraita, erityisesti heitä, jotka saapuivat paikasta, jossa uusi, avaamaton viini, oli tehty. Odotimme tämän henkilön tai näiden henkilöiden saapuvan ensin.

*******

Vahvistus

Hei Sherrie,

Unesi kertoi minulle, tunnen, että se on Lampaan hääateriasta! Avain siihen oli ennen ruoan asettamista siunattu pöytä ja "lounasliina", jonka kirjoit.

Kaikilla on tekoja, joita he esittävät Herralle, mutta ne ovat kuin likaisia rättejä, mutta sinua, Elisabeth Sherrie, YAHUSHUA on siunannut ja siunannut riepuasi ja muuttanut sen lautasliinaksi. Kirjailu on eräänlainen kudos, ja kudos on eräänlainen verkko ja kuva siinä edustaa aikaa, ponnistelua ja jostakin asiasta välittämistä. Uskon, että lautasliina edustaa internet-sivujasi. Uskon myös, että keittiö edustaa Taivasta ja Ruokailuhuone edustaa toista paikkaa. Koska on työtä tehtävänä, ennen kuin menemme Taivaaseen, siksi olet tässä huoneessa.

ILMESTYKSIÄ KATETUN PÖYDÄN UNEEN

16. huhtikuuta, 2002, 20:00

Kierska on KHERSA, kylä lähellä Galilean meren itärannikkoa. Kaikkien näiden vuosien jälkeen, tämä on vihdoin paljastettu Elisabethin ja hänen aviomiehensä, Apostoli Nikomian Raamattua opiskellessa.

Elisabeth on odottanut tätä ilmestystä siitä, missä tämä paikka sijaitsee, koska nämä ovat kaksi vierasta, joita hän on odottanut, jotka tuovat uutta viiniä mukanaan. Profeetat unien tulkinnan lahjoinenne, olkaa hyvät ja rukoilkaa tämän unen tulkintaa, sillä nämä kaksi vierasta tulevat juuri ennen Lampaan hääateriaa.

YAHUSHUA käskee nyt Nikomiaa ja Elisabethia kutsumaan esiin nämä kaksi (2)miestä, jotka ovat profeettoja, joita hän unessa odottaa, joilla on uusi viini ja jotka tulevat maasta, jossa uusi viini on tehty (KHERSA).

Pyydämme, että kaikki, jotka lukevat tämän, alkavat rukoilla ja esirukoilla, että joku tätä lukeva tunnistaa, keitä nämä kaksi profeettaa ovat, ja pyytävät heitä ottamaan yhteyttä Nikoon tai Elisabeth (Elisheva) Elijahan välittömästi. Pyydämme kaikkia, joilla on kontakteja Israeliin, kysymään muilta Messiaanilta Juutalaisilta, tuntevatko he kahta (2) sellaista voideltua profeettaa, jotka ovat täytetyt tällä erityisellä uudella viinillä.

Niko ja Elisabeth ovat HYVIN INNOISSAAN, sillä tämä todistaa, kuinka lähellä olemme Lampaan Hääateriaa ja YAHUSHUA:n saapumista Hänen Morsiamelleen!

Jos tunnet KHERSASSA asuvia messiaanisia juutalaisia tai kristittyjä, tai lähialueilla, ole hyvä ja pyydä heitä lähettämään meille sähköpostia osoitteeseen Contact Us">Contact Us

Matteuksen evankeliumi 22:1-14

YAHUSHUA sanoi myös, ettei Hän tule juomaan viiniä ennen paluutaan, voisiko olla, että täältä tuo viini tulee? Tässä kaikki, mitä tiedän juuri nyt.

Nimi pidätetty lähettäjän pyynnöstä.

*********

Huomio Elisabeth Sherrie Elijahilta,

Muistakaa, odotamme jotakuta, joka tulee Kierkista tai Kierskasta, jossa viini on pullotettu ja on hyllyssä. Tämä on paikka, josta viinirypäleet tulevat ja viini tulee. Saapuva henkilö on hyvin erityinen, sieltä mistä viini tulee. Näin nimen viinpullossa. Etsin internetistä tätä paikkaa nimeltä Kiersk tai Kierska enkä löytänyt tätä kaupunkia Israelista.

Missä on Kiersk? Vai oliko se Kierska?

Jos tiedät tai olet tuttu tämän asian kanssa, ole hyvä ja kirjoita minulle sähköpostia osoitteeseen Contact Us">Contact Us

Olen aina ihmetellyt, kuka nainen voisi rakastaa minua noin. Tässä maailmassa, minua ei ole kukaan nainen koskaan opastanut kuin äiti, en ole koskaan tuntenut edes tädin tai isoäidin maallista rakkautta. Samassa unessa minulla oli isähahmo valkoisine hiuksineen, joka rakasti minua niin paljon, että hän ylpeänä esitteli kirjailemaani taidetyötä, jonka olin tehnyt, seinällä, katetun pöydän edessä, niin että kaikki näkivät sen.

Tässä maailmassa minulla ei ole koskaan ollut mieshahmoa isänä, tai mitään miehen rakastavaa suhdetta, paitsi rakastettuun aviomieheeni ja veljiin YAHUSHUA:ssa, jotka tiedän koettelemusten ja testien kautta osoittautuneiden uskollisiksi. Joten kuka on tämä nainen taivaassa? Hänen rakkautensa oli niin ylitsevuotava, ja niin todellinen, että olen tuntenut sen ympäröivän minua jopa suuremmalla tavalla unesta lähtien. En enää sure, etten ole koskaan tuntenut, millaista olisi omata rakastava äiti tai isä. Tiedän, että taivaassa minulla on suurin äidin ja isän rakkaus, joita kukaan voisi koskaan toivoa. Kuitenkin, kuka on tämä nainen? Minun biologinen äitini on epäilyksettä helvetissä, hän antoi minulle vain vihaa ja huonoa kohtelua. Joten kuka on tämä rakastava äiti taivaassa?

Nyt minulla on vastaus?Nyt tarvitsen rukouksianne antamaan minulle rohkeuden puhua se julki, koska järjestäytyneet kirkot tulevat olemaan hyvin vihaisia ja jopa he, jotka ovat uskoneet Uuden Testamentin ihmistekoisiin oppeihin ja väärin käännettyihin kirjoituksiin, tulevat kutsumaan minua vääräksi profeetaksi, ja kuitenkin tiedän, että tiedän, että tiedän, minulle on annettu salaisuus Taivaan valtaistuimelta. Kirjoitusten mukaan YAHUVAH ja YAHUSHUA jakavat salaisuutensa profeettojensa ja apostoliensa kanssa.

Nyt olen kunnioitettu jakamaan tämän salaisuuden heidän kanssaan, jotka tunnistavat RUACH ha KODESHIN äänen. Tämä saattaa olla tähänastisista, julkaistuista profetioista kiistellyin. Kuitenkin teen sen tottelevaisuudessa, jotta muut, jotka ovat surreet rakastavan äidinsuhteen puuttumista, tulevat ymmärtämään, että jos he ovat hyväksyneet YAHUSHUA:n, heillä on ollut se koko ajan. Kukaan ei opettanut minulle tätä: todella, tämä on ilmestys suoraan taivaasta.

Sananlaskuissa ja Psalmeissa, tiedättekö, viisautta kutsutaan "She" (naispuolinen henkilö)? Ilman enempiä epäröintejä, antakaahan kun selitän, kuinka opin kalliin RUAH ha KODESHIN nimen, myös nimeltään Pyhä Henki. Tässä jaan intiimeimmän minulle paljastetun salaisuuden ja kuitenkin tähän saakka siunatuimman.

Luettuasi tämän, ole hyvä ja lue Viisauden Kirja.(Book of Wisdom)

Raamattu sanoo, "YAHUVAH jakaa HÄNEN salaisuutensa HÄNEN profeettojensa kanssa". Kaikki alkoi, kun olin kylpemässä ennen kuin lähdimme Etelä-Afrikasta. Asuimme Port Alfredissa meren edustalla kun tämä henkinen kokemus tapahtui. Rukoilin yksin ja kysyin Isää YAHUVAHILTA, YAHUSHUA:n nimeen, "Mikä on RUACH ha KODESHIN nimi, paitsi nimi Pyhä Henki?" Rukoilin ja sanoin, "Isä, YAHUVAH, paljastit nimesi, YAHUSHUA, sinäkin paljastit nimesi, mutta onko PYHÄLLÄ HENGELLÄ nimeä vai onko se vain titteli tai työn kuvaus?"

Olin ottamassa Jacuzzi-kylpyä, olen aina pitänyt suihkullisesta ammeesta kuplivaa vettä elävän veden edustajana ja pyydän aina Pyhiä Enkeleitä nostattamaan vettä, kuten vanhoina aikoina. Monet kerrat otan vastaan suuremman voitelun kylpiessäni ja palvoessani ja laulaessani ylistyslauluja näinä aikoina. Profeetallisia viestejä ja ilmestyksiä on tullut esiin, ja harvoin voin kylpeä rukoilematta, laulamatta, ja ylistämättä YAHUVAHIA, YAHUSHUAA ja RUACH ha KODESHIA. On olemassa läheisyys Isämme YAHUVAHIN kanssa, jonka tunnen niin intensiivisesti laulaessani ylistys- ja palvontalauluja suoraan sydämestäni kaikille heille kolmelle.

(Ja kun etsin vastausta kysymykseen "Mikä on kalliin RUACH ha KODESHIN aarrearkkujen nimi hepreankielisissä ja arameankielisissä käännöksissä, eli viisauden kirjassa, se on jätetty huomiotta, koska Kuningas James ei hyväksynyt sitä sisällytettävän. Älä ole riippuvainen vain siitä, mitä roomalaiset kirjoittivat. Opiskele ja osoittaudu päteväksi.)

Haluan sanoa tässä, että alla oleva on vain yksi monista minulle annetuista profetioista, joita ei ole vielä julkaistu. Niin paljon tapahtuu kulissien takana. Meidät pidettiin hyvin kiireisinä Etelä-Afrikassa ja vieläkin olemme matkustaessamme maailmalla. En millään tavoin tunne olevani tarpeeksi arvokas tämän profetian saajaksi, saada kunnia esitellä PYHÄN HENGEN nimi. On kunnia tulla kutsutuksi profeetaksi ja kuitenkin se on pelottava asia myös. Olen tilivelvollinen siitä, mitä sanon, ja mitä en sano. Nyt julkaisen tämän sanan kuten RUACH ha KODESH ohjaa. Pyydän vain, että käytätte aikaa lukea, ja lukea useampaan kuin yhteen kertaan, ja heille, jotka kuulevat RUACH ha KODESHIN äänen (Pyhä Henki), jota nyt kutsun joko Äiti Viisaudeksi, tai Äiti SHKHINYAH:in LOISTE:eksi), jos kuulette hänen äänensä, olkaa hyvät ja kirjoittakaa. Olkaa hyvät ja opettakaa muita, vaikka he torjuvat teidät näin tekemästä. Olkaa hyvä ja opiskelkaa kaikki todistus, jonka olen koonnut tähän mennessä, opiskelkaa se ja nähkää, etten puhu mitään julki, jota ei löydy kirjoituksissa. Vasta kääntäjät Uudessa Testamentissa ovat vaihtaneet "She":n "He":ksi (feminiinisen pronominin maskuliiniseksi).

Ilmestys annettiin minulle ensi kertaa Etelä-Afrikassa, mutta olen odottanut kunnes lisää vahvistusta on tullut taivaasta, sen suhteen, milloin julkaista se. Rukoilin enemmän kuin koskaan tähän mennessä, milloin julkaista tämä viesti, vihan vuoksi, joka tullaan syöksemään minua vastaan, jonka syöksevät kristityiksi itseään väittävät, tai YAHUSHUAN seuraajiksi itseään väittävät, kuitenkin heidän hedelmistään tiedät, että heillä on vain jumaluuden muoto, ei sisäistä jumaluutta. Järjestäytyneet kirkot tulevat kiristelemään hampaitaan raivossa, koska he eivät ole kiinnostuneita pyhälle naisprofeetalle annetuista totuudesta ja ilmestyksistä. Tulee olemaan vilpittömiä, jotka haluavat vain lainata vääriä käännöksiä siitä, missä kohtaa Uudessa Testamentissa on kirjoitettu kutsuen Pyhää Henkeä "HE":ksi (maskuliiniseksi pronominiksi). Tarvitseeko minun muistuttaa, kuinka ylpeys astuu kehiin useammin kuin kerran, koskien naissukupuolta pyhissä kirjoituksissa, ja he, jotka kirjoittivat puhtaaksi pyhät kirjoitukset, olivat puolueellisia, vastaan ketään naispuolista henkistä johtajaa. Vaikka tämä profetia annettiin minulle 27.huhtikuuta, 2007, minun ei käsketty julkaista se kuin vasta 27. elokuuta, 2007. Haluan teidän tietävän, että vain muutama ihminen on tiennyt tästä profetiasta. Tarkoituksella odotin ja olin kiitollinen joka päivästä, jona minun ei tarvinnut julkaista tätä uusinta profeetallista viestiä, koska ollakseni totuudellinen, kukaan ei halua tulla torjutuksi tai sanallisesti pahoinpidellyksi varsinkaan kristittyjen taholta, jotka väittävät palvovan samaa Messiasta kuin me, mutta kutsuvat Häntä nimellä JEESUS KRISTUS ja me kutsumme Häntä Hänen heprean- ja arameankielisellä NIMELLÄ YAHUSHUA tai YAHSHUA riippuen siitä, kenelle puhut.

Vihollisilleni ja heille, jotka nousevat takajaloilleen kateudessa, ja sanovat: "Miksi RUACH ha KODESH valitsisi sinut antamaan tämän viestin?" Se on hyvä kysymys, ja olen varma, että kuka tahansa profeetta olisi voinut tehdä saman asian. Tiedän vain, että minut valittiin ja yhtä paljon kuin lihani ei odota vihaista postia, joka suunnataan minun suuntaani, tiedän myös, etten voi pettää kallista RUACH ha KODESHIA (Pyhä Henki) ja YAHUVAH:ia.

Rakastettu aviomieheni kysyi, kauanko kestää, ennen kuin julkaiset tämän profetian. Sanoin "Tiedän päivämäärän, mutta ensin minun täytyy saada lisää kirjoituksia osoittamaan tämä päteväksi." Elokuun 27., 2007, on päivämäärä, jonka taivas valitsi tämän profetian synnyttämiselle ja Ministeriön internet-sivustojen uuden suunnittelun esittelemiseen. Kuvitelkaa hämmästykseni, kirjoittaessani tätä nyt, vielä Euroopassa ja katsokaa päivämäärää jona tämä profetia annettiin, 27. huhtikuuta, 2007, ja profetia 89 annettiin tammikuun 27., 2007. Kaikki kolme päivämäärää ovat kuukauden 27. päivä.

Wikipedia sanoo: "hepreankielinen sana RUACH ha KODESH (arameaksi RUCHA) on kieliopillisesti feminiininen kuten myös sananparsi RUACH ha KODESH. Tämän vahvistaa Ruach ha Kodeshin rooli "lohduttajana" (Joh. evankeliumi 14-16) ja "lohduttajan" tunnistaminen YHWH:n (Jumalan) toimiessa äitinä (Jes. 66:13). Lisäksi, on monta kappaletta, joissa Peshitta yhdistää RUACH ha KODESHIN feminiinisiin verbeihin ja/tai feminiinisiin määritteisiin?Itse asiassa, Peshitan arameankielinen kirje roomalaisille 8:16 alkaa "Ja HÄN, RUACH antaa todistuksen".

YAHUSHUA OSOITTAA, ETTÄ HENKI ON FEMINIININEN: Vastauksena kysymykseen Nikodemukselta, joka kysyi: "Mutta kuinka on mahdollista miehen syntyä kun hän on vanha? Voiko hän mennä toisen kerran äitinsä kohtuun ja syntyä?"

YAHUSHUA vastaa, "Kukaan ei voi käydä sisään taivaan valtakuntaan syntymättä vedestä ja hengestä. Liha voi antaa synnyn vain lihalle, henki antaa synnyn hengelle." (Joh. evankeliumi 3:5-6)

Kun YAHUSHUA vastaa, hän myöntää, että myös Hän syntyi hengestä. Hän tarkoittaa, että HÄN ei ollut aina lihaa, vaan HÄN oli HENKI ennen kuin HÄN tuli maahan, eikö HÄN ollutkin? Joten, näin ollen, minulle annettu ilmestys iski minuun kun olin lukemassa tätä uudelleen ennen sen postittamista. YAHUSHUA myöntää, että myös HÄNEN täytyi syntyä hengestä ja tietenkin tämän täytyisi tarkoittaa sitä, jota kutsutaan myös PYHÄKSI HENGEKSI. JUMALAPÄÄSSÄ on vain 3, eikö olekin? PYHÄ ISÄ YAHUVAH, PYHÄ POIKA YAHUSHUA, ja PYHÄ HENKI, hepreaksi nimeltään RUACH ha KODESH.

Mitä olimme ennen kuin meistä tuli lihaa? Kun meidät luotiin taivaassa, meidän täytyi olla HENKISIÄ OLENTOJA, parempien sanojen puuttuessa. Kirjoitukset sanovat, "Liha ja veri eivät voi käydä sisään taivasten valtakuntaan." Näin ollen, kuinka meidät luotiin taivaassa? Uskon, että tämä on profetia, jossa RUACH ha KODESH puhuu julki ja antaa joitakin vastauksia, tavalla, jota ei ole koskaan aiemmin kuultu. Uskon, että tämä tieto ravistaa tätä maailmaa henkisesti ja fyysisesti. Uskon, että YAHUSHUA ha MASHIACH:n (YAHUSHUA MESSIAAN) tosi Morsiamella on henkiset silmät nähdä ja henkiset korvat kuulla. Tämä sana taivaasta on tuonut minulle rauhaa ja iloa, nyt olen kunnioitettu jakamaan sen pyhien veljieni ja sisarteni kanssa.

Olen ollut internetissä 14 vuotta profetoiden ja tämän Ministeriön hedelmä on osoittanut, että se on hyvää. Kun luet kaikki pelastumis-raportit, tulet näkemään, kuinka laajalle ulottuva tämä Ministeriö on. En ole yöllä liitävä profeetta, kopioiden uutisia ja väittäen, että se on profetia. Kun et kuule uutta profetiaa, se johtuu siitä, että odotan oikeaa ajoitusta YAHUVAH:in sanoa "Julkaise sana". Minä vain tottelen. Myönnän, että kun tämä sana julkaistiin minulle, oli ällistynyt. En ollut koskaan kuullut moisesta. Sitten perehdyin pyhiin kirjoituksiin ja löysin todistusaineistoa jopa Kuningas James -raamatusta. Ole hyvä ja lähetä minulle opiskelusi, jos olet samaa mieltä, että tämä on tosi sana taivaasta. Tarvitsen kaiken rohkaisun, jonka voin saada, ja todistuksen varmentamaan tämän.

Liitän mukaan muutaman kirjoituksen teille pureksittavaksi. Myönnän, että tämä on vahvaa henkistä lihaa eikä tarkoitettu uskossa heikoille.

Aatami ei siinnyt, hänet muodostettiin tomusta. Eeva ei siinnyt, hänet muodostettiin Aatamin kylkiluusta. Aatamin ja Eevan lapset syntyivät ja heidät siitettiin normaalin synnytysprosessin kautta. YAHUSHUA sikisi, mutta taivaassa, kuinka? Älä kysy minulta, tämä on uutta minulle myös. Tiedämme, että Maria oli vielä neitsyt kun hän tuli raskaaksi. Seuraatteko vielä, mitä tahdon sanoa? Tämä on vahvaa henkistä lihaa, sulatatko sen ja pureskeletko sitä vai syljetkö sen takaisin minun päälleni? Se on sinun valintasi! Hei, en ole tarpeeksi fiksu ollakseni saanut tämän selville itse. Minulla on vain ylä-asteen päästötodistus, joten et voi kutsua minua yhdeksi noista koulutetuista hölmöistä. Tämä on todella ilmestys taivaasta ja rukoilen, että tulet siunatuksi sen myötä kuten minä ja kaikki muut, joiden kanssa olen tämän jakanut. Et enää koskaan tule tuntemaan itseäsi yksinäiseksi, vaikka olisit orpo, kuten minä. (kreikaksi sana "begot" on "apokueo", se tulee sanasta "kuo" tai "kuoeo", joka tarkoittaa "olla raskaana". Näin ollen, "apokueo" tarkoittaa "tuoda esiin kuin kohdusta" tai "synnyttää" tarkoittaen elämän sikiämistä.)

Ehkäpä ensimmäinen todiste, jolla voidaan perustella Pyhän Hengen naissukupuolta, on hänen yhdistämisensä "Viisauden Henkeen" (2. Mooseksen kirja 28:3, Kirje efesolaisille 1:17) Sekä Vanhassa että Uudessa Testamentissa, Viisaus usein henkilöityy naissukupuoleen:

Joten varsinkin kun luette King James -raamattua, jossa Uusi Testamentti on käännetty kreikaksi, Viisaus pitäisi kääntää Sofiaksi. Mikä oli tarkoitus puhtaaksi kääntäjillä jättäen lisäämättä sitä? Näinä lopun aikoina totuus, joka on piilotettu, paljastuu näille lopun ajoille.

Sillä Viisaus (Sofia) on rakastava henki?Sillä Herran Henki täytti maailman.

Salomonin Viisaus 1: 5-7

Sillä Viisaus (Sofia), joka on kaikkien asioiden toiminnassa pitäjä, opetti minulle: sillä hänessä on ymmärtävä henki, pyhä, yksi vain?Sillä hän on YAH:in voiman henkäys, ja puhdas vaikute virraten Kaikkivaltiaan loistosta?Ja ollen paitsi yksi, hän voi tehdä kaikki asiat: ja pysyen itsessään, hän tekee kaikki asiat uusiksi: ja kaikkina aikoina astuu sisään pyhiin sieluihin, hän ystävystyttää heidät YAH:in ja profeettojen kanssa. Sillä YAH ei rakasta ketään, paitsi häntä, joka asuu Viisaudessa. (Sofia).

YAHUSHUA ha MASCHIACH (YAHUSHUA MESSIAS) assosioi (liittää yhteen) ?Totuuden Hengen? Pyhän Hengen kanssa. (Johanneksen evankeliumi 16:13) Viisaus (Sofia) ja Pyhä Henki jakavat identtiset roolit (1. kirje korinttilaisille 2: 7-11, roomalaisille 5:5, 1. Johanneksen kirje 5: 6-7 Kuningas Jameksen raamatussa) Ilman myöhempien teologien maskuliinista ennakkoluuloisuutta naisia kohtaan, kirkko olisi luultavasti tunnustanut yhteen liittävät asiat Vanhassa Testamentissa kirjaimellisina kuvauksina RUACH ha KODESH:ista (Pyhä Henki).

Toinen perustelu, joka voidaan tarjota Pyhän Hengen naissukupuolen tukemiseksi, löytyy YAHUVAH:in ja Pyhään Hengen nimistä. Jumalan nimi hepreaksi on "Elohim". Suurin osa tutkijoista tunnustaa, että tällä sanalla on monikon pääte, jota jotkut käyttävät ehdottamaan Vanhan Testamentin ennakointia Kolminaisuudesta. Se, mistä suurin osa tutkijoista joko ei tiedä, tai välitä tiedottaa, on, että "Elohim" ei ole monikko "El":stä, nimen maskuliinisesta muodosta. Se on monikko naispuolisesta, "Elowah":ista. Elohim -sanalla on sekä maskuliininen että feminiininen sukupuoli siihen liitettynä. Luojamme ovat kumpaakin sukupuolta ja tietenkin tiedämme Luomiskertomuksen mukaan, että RUACH ha KODESH kuten myös YAHUSHUA vaikuttivat YAHUVAH:in kanssa luodakseen tämän maailman.

Ja Jumala (Elohim) loi ihmisen kuvakseen, Jumalan kuvaksi hän hänet loi.; mieheksi ja naiseksi hän loi heidät." (1.Mooseksen kirja 27)

Täten osoittaen, että molemmat sukupuolet ovat olemassa Jumalpäässä. Sitä, että Pyhä Henki on tehtävään nimitetty edustus naisellisesta periaatteesta, tukee hepreankielinen sana "Henki" -sanalle. Lainaan nyt Jeromia, "Latinalaisen Vulgate":n tekijää: (Myönnän, etten ole lukenut "Latinalaista Vulgate":a, mutta löysin tämän opiskelemalla, saatuani profetian.)

Heprealaisten evankeliumissa, jota nasarealaiset lukevat, sanotaan: "Juuri nyt äitini, Pyhä Henki, otti minut." Nyt, kenenkään ei pitäisi loukkaantua tästä, koska "henki" hepreaksi on feminiininen, kun taas meidän kielessämme (latinassa) se on maskuliininen ja kreikaksi se on neutraali. Jumaluudessa, kuitenkaan, ei ole sukupuolta.

(Jeromen kommentit Jesajan luvusta 11.)

Tämä selitys sisältää hämmästyttävän myöntämisen. Ensinnäkin, se kertoo meille, että ensimmäisten kristittyjen keskuudessa oli lahko, joka uskoi, että Pyhä Henki oli Herramme henkinen äiti. Toiseksi, Jerome -ortodoksisempaa hahmoa ei voi kuvitella - myöntää, että hepreankielinen sana "hengelle", (Ruach), on feminiininen, tarkoittaen, että ensimmäisen vuosisadan kristityille -jotka enimmäkseen toimivat arameankielisessä maailmassa (Paavalin kirkot olivat verraten pikkuruisia) -Pyhä Henki oli naisellinen hahmo. Se katosi käännöksessä hepreasta kreikaksi, ja sitten se muutettiin miessukupuoleksi kun se käännettiin kreikasta latinaksi.

Lopulta, teologinen ennakkoluuloisuus johtaa kristityt uskomaan, että erottelu sukupuolten välillä on merkityksetöntä. Että Jumalassa ei ole sukupuolta, näin ollen, ei ole merkitystä, viitataanko Jumalaan sanalla "Hän" vai sanalla "Se". Monta vuosisataa tämän käytöksen kera kristittyjen johtajien taholta, ihmistekoisine oppeineen ja ideoineen, haluan totuuden enkä rukoile mitään, paitsi YAHUVAH:in totuutta. Olen sitä mieltä, että sillä on merkitystä. Emme ole luvallisia muuttamaan yhtäkään "pilkkua tai pistettä" laissa, ja jos Jumala esitetään "olento":na, olemme typeriä salatessamme tuon tosiasian Pyhien Tekstien käännöksissämme.

Ajattele perhettä, ja mistä se koostuu. En tarkoita Sodomin ja Gomorrahin ajan saman sukupuolen hullutusta, jonka tämä maailma kokee nyt. Uskokaa minua, YAHUVAH:ia ei pilkata kauan, juuri niin kuin Sodom ja Gomorrah niittivät, mitä silloin kylvettiin, niin tulee olemaan jälleen heidän kohdallaan, jotka suvaitsevat ja tekevät näitä asioita. Perheen tulee on koostua isästä, äidistä ja lapsista.

Tämän kuulen ja puhuakseni julki, MINÄ, YAHUVAH, loin leijonanaaraan vain synnyttämään leijonan, nainen voi synnyttää vain ihmisen, ja eikö olisi syytä miettiä, että vain Jumala voi synnyttää Jumalan! YAHUSHUA on YAHUVAH:in ainoa annettu poika! Joten kuka on Taivaallinen Äiti, joka synnytti YAHUSHUA:n? Onko tämä sen salaisuus, mitä tarkoittaa olla "syntynyt" RUACH ha KODESH:ista? RUACH ha KODESH on Henki, joten hänestä syntynyt tulee hengeksi ja RUACH ha KODESH elää ruumiissamme, kunnes kuolemme tai meidät otetaan taivaaseen, kumpi tuleekaan ensin. Juuri RUACH ha KODESH:ista iänikuisene luontoneen kirjoitukset sanovat, "Olla poissa ruumiista on olla läsnä HERRAN YAHUSHUA:n kanssa." Sain tämän ilmestyksen kun yritin löytää todistusta uusimman sanan tueksi, kirjoitukset sanovat, "Kirjain tappaa mutta Henki antaa elämää". Tämä uusi suhde ihmisten ja RUACHha KODESH:in välillä on yksi asioista, jotka identifioivat henkilön, kun he syntyvät uudestaan.

Heille, jotka yrittävät leimata minut vääräksi profeetaksi, tehkää oma tutkimuksenne, opiskelkaa ja osoittautukaa päteviksi. Jokainen heprealainen tietää, että hepreaksi "Ruach" ei ole miehen nimi. Kertokaa minulle, miksi "Viisautta" kutsutaan Pyhissä Kirjoituksissa, jopa King James:in Raamatussa naisellisella pronominilla "she"? Eikö RUACH ha KODESH ole "Kaikki Viisaus"?

MIKÄ ON RUACH ha KODESH:in nimi? "MINÄ OLEN ÄITI SHKHINAH", myös nimeltäni ÄITI VIISAUS ja MINÄ OLEN YAHUVAH:in LOISTE!

Kirjoitettu/Puhuttu ÄITI SHKHINAH:in voitelun alla Apostoli Elisabeth (Elisheva) Elijahn välityksellä

27. helmikuuta, 2007

Jaa tätä vapaasti. Ainut asia, jota pyydän, on sisällyttää kirjoituksiin nojautuva todistus, joka on mukana.

*******

MINÄ OLEN ÄITI SHKHINAH, MINÄ OLEN nimeltäni "Viisaus", ja hepreaksi RUACH ha KODESH, ja myös nimeltäni PYHÄ HENKI. Elisabeth, MINÄ OLEN vanhemman naisen olkapää, jota vasten lepuutit päätäsi Taivaassa, uneksi kutsumassasi, ja kuitenkaan se ei ollut vain uni, se on niin paljon enemmän. Elisabeth, muistatko kun jaoit unen maailman kanssa ja sanoit, "En tiedä kuka tuo nainen oli Katetussa Pöydässä Taivaassa, joka rakastaa minua niin ylitsevuotavalla rakkaudella?"

Annan sinulle vastauksen nyt, se olin MINÄ, sinun ÄITISI SHKHINAH, äitisi VIISAUS. (Kreikaksi viisaus käännetään Sofiaksi.) Tämän vuoksi et ole koskaan surrut tai tuntenut tyhjyyttä äidin rakkauden tuntematta jäämisestä. Jokainen vauva syntyy halulla ja tarpeella äidin ja isän rakkauteen, koska kaikki ihmiset syntyvät maallisen rakkauden tarpeineen ja suojeluksen tarpeineen äidiltä ja isältä. MINUN RAKKAUDESSANI paistattelit istuessasi Katetussa Pöydässä Taivaassa MINUN kanssani ja sinun Taivaallisen ISÄSI YAHUVAH:in kanssa odottaen muita saapuvaksi. MINUN rakkauteni ja läsnäoloni ympäröi sinut, sillä MINÄ OLEN sinun PYHÄ Äitisi, MINÄ OLEN Taivaan KUNINGATAR, ei ole ketään toista.

Saatanalla on jäljennöksensä, hän tuli Jesebelinä, ja tuo henki on valloittanut enemmistön kirkoista, kun kerran kutsuin niitä pyhiksi. Yhteen aikaan MINUN PYHÄ HENKENI, MINUN Pyhä läsnäoloni ja Pyhä voiteluvoimani toivotettiin tervetulleeksi kuten myös MINUN Pyhät profeettani ja apostolini olivat kysyttyjä, mutta nyt suurinta osaa loukataan ja heidät ajetaan pois.

On vain yksi aito PYHÄ ÄITI, ja MINÄ olen myös nimeltäni PYHÄ HENKI. Älä usko valheita, joita Katolinen kirkko opettaa, kun he pitävät Mariaa YAHUSHUA:n maallisena äitinä ja liittävät hänet yhteen Pyhän Kolminaisuuden kanssa. Hän oli HÄNEN (YAHUSHUA:n) maallinen äiti mutta MINÄ olen HÄNEN Taivaallinen Äitinsä.

Ei ole muita esirukoilijoita valtaistuimen edessä, paitsi YAHUSHUA, vain HÄNEN NIMENSÄ ja vain kautta HÄNEN Pyhän Veriuhrinsa, joka on nimeltään Uusi Veriliitto, on pelastus. YAHUSHUA:n maallinen äiti tarvitsi pelastajan myös, hän ei ollut täydellinen, eikä väittänyt olevansa, hän jopa kutsui HÄNTÄ (YAHUSHUA:a) Herraksi, ja jos Maria olisi ollut täydellinen, Golgatalla olisi vuodatettu hänen verensä syntiuhrina. Hän (Maria) ei koskaan pyytänyt ketään palvomaan itseään, eikä halua sitä. Hän haluaa vain ihmisiä osoitettavan hänen poikansa YAHUSHUA ha MASHIACH:in (YAHUSHUA MESSIAS) suuntaan. Varoittakaa katolisia olemaan kutsumatta hänen nimeään kuolinhetkenään, sen sijaan kutsumaan ainoaa NIMEÄ, joka voi pelastaa, YAHUSHUA ha MASHIACH!

Puhun julki nämä ilmestykset sinun välitykselläsi, Elisabeth, jotta kerrot Pyhille ihmisille. Jos he ottavat vastaan, mitä tässä profetiassa sanotaan, he tulevat jälleen kerran näkemään merkkejä, ihmeitä ja ihmetekoja kuten vanhoina aikoina kun YAHUSHUA käveli maan päällä. Jos he tulevat syleilemään tosi sapatin totuuksia, enkä tarkoita sunnuntaita! Oppikaa YAHUSHUA:n kunnioituksen tärkeys Pyhien Juhlien kautta. Välttäkää pakanalomia, jotka yrittävät ottaa tosi Taivaallisten Pyhien Päivien paikan, käyttäkää heprealaisia pyhiä NIMIÄ, eläkää pyhästi ja älkää tehkö kompromissia tai hävetkö puhua julki sitä, minkä tiedätte todeksi. Näette suuremman voitelun, kuin mitä olette koskaan kokeneet näinä lopun aikoina.

Pyhät ovat tulleet pyhemmiksi ja pahat ovat tulleet pahemmiksi, nyt on aika suuremmalle voitelulle ja ilmestyksille profetioiden, ja tiedon sanojen kautta. Älkää pitäkö ehtoollista itsestään selvyytenä, se on päivittäinen ase saatanaa vastaan kun muistatte HÄNTÄ, saatanalla ei ole otetta teihin! Moittikaa syntiä ja syntisiä älkääkä pelätkö, mitä muut ajattelevat, kun puhutte julki ja varoitatte. Loukkaatteko mieluummin pelkkiä ihmisiä vai YAHUVAH:ia? On niin surullista, kuinka vapaus puhua tämän maailman pahuuksia vastaan hiljennetään, koska niin monet MINUN Pyhistä Lapsistani pysyvät hiljaa. Yksi vapaus toisensa jälkeen riisutaan pois teiltä kaikkialla maailmassa.

Missä olivat Pyhät Lapset Amerikassa ja ympäri maailman, kun Tuomari Roy Moore joutui pakanoiden ja Amerikan hallituksen yliajamaksi? Hän taisteli säilyttääkseen kivimonumentin, jonka hän oli suunnitellut ja pystyttänyt YAHUVAH:in kunniaksi ja asettaakseen näytteille Kymmenen Käskyä. Tuomarin on edustettava vanhurskautta ja totuutta. Tuomari Roy Moore, Taivas korotti sinut tuolla tittelillä ja kukaan ei voi ottaa sitä pois sinulta. Olet kunnioitettu Taivaassa siitä, mitä teit 27.elokuuta, 2003 Alabamassa. Jokainen kyynel, jonka vuodatit, on äänitetty taivaaseen ja tuli makeana tuoksuna YAHUVAH:in sieraimiin HÄNEEN ja YAHUSHUA:an suuntautuvan rakkautesi ja uskollisuutesi vuoksi. He, jotka asettivat itsensä tuomareiksi ja oikeusistuimiksi sinun ylitsesi, ja korruptoitunut tuomari, joka otti pois Taivaan antaman ylennyksesi päällikkönä Alabaman ylimmässä oikeudessa, tulee maistamaan, millaista on uida Tuli Järvessä! Kaikki, jotka osallistuivat, tulevat seisomaan YAHUVAH:in, KAIKEN LUODUN LUOJAN, edessä.

Kaikille ihmisille, jotka rukoilivat ja esirukoilivat ja rohkaisivat tätä miestä, ja itkivät hänen kanssaan, ja surivat hänen puolestaan, kyyneleenne ovat myös merkityt taivaaseen. Hän uhrasi kaiken, koska hän kieltäytyi tekemästä kompromissia totuudesta. Miksei jokainen kirkko ympäri tämän maailman, varsinkin Alabamassa ja niin kutsutussa Raamattuvyössä, tukenut tätä miestä ja protestoinut hänen kanssaan? Kerron teille, miksi, "Pelkäsitte, että teitä vastaan hyökättäisiin, myös." Annoitte veljenne YAHUSHUA:ssa tulla pakanoiden yliajamaksi. Keksitte tekosyitä ja sanoitte, "No, hän rikkoi lakia eikä poistanut monumenttia kun hänen käskettiin tehdä niin." Kuinka uskallatte! Teitä koeteltiin, ettekä läpäisseet koetta! Kuinka monta myrskyä, kuivuutta, kuumaa aaltoa ja tulvaa, vaaditaan herättämään teidät ja taistelemaan sen puolesta, minkä tiedätte pyhäksi ja oikeaksi. Odottakaa vain, kunnes YAHUVAH polkee HÄNEN jalkojaan ja maanne tärisee pelosta. Odottakaa vain, kunnes nälänhätä, rutot ja sairaudet peittävät osavaltionne ja tulette rukoilemaan ja kysymään: "Miksi?"

Pyhät, rohkaiskaa häntä, älkää unohtako hintaa, jonka hän on maksanut. Hän teki, mitä niin harva teistä tekee ja se on: puhua väkijoukkoja vastaan ja puhua vastaan sitä, minkä tiedätte pahaksi. Homoseksuaalisuus rehottaa. Lapsia aivopestään esikouluikäisinä ajattelemaan, että homoseksuaalisuus ja saman sukupuolen avioliitto ovat normaalia. Mikä löyhkä YAHUVAH:in sieraimissa oikeudellisista ja poliittisista systeemeistä on tullut. Babylonin kirkot syleilevät ja rohkaisevat seurakuntiaan olemaan puhumatta vastaan syntiä tai syntisiä. Järjestäytyneissä kirkoissa on sitä, mitä YAHUVAH kutsuu iljetykseksi, saarnastuolien takana seisomista ja itsensä kutsumista saarnaajaksi. Pyhien harva jäännös näissä kirkoissa ajetaan tiehensä, tai torjutaan ja loukataan. Pastorit valehtelevat seurakunnille ja sanovat "Mikä tahansa päivä voi olla sapatti" ja jatkavat ihmisten tekemän sunnuntain kera. He tulevat hyvin pian itkemään, sillä he tulevat korjaamaan tekemästä ja opettamasta näin.

Muistatko, Elisabeth, kuinka Katetun Pöydän unessa, se tuntui todellisuudelta? Se johtui siitä, että MINÄ OLEN se, joka otti sinut taivaaseen antaen sinulle muistutuksen siitä, miltä se tuntuu, rakastavasti laskiessasi pääsi MINUN olkapäälleni, johon nyt viittaat "Katetun Pöydän Unena". MINUN NIMENI on ÄITI SHKHINAH; MINÄ OLEN taivaallisen äidin rakkaus, jota olet aina kaivannut. Tein tämän näyttääkseni, ettet ole äiditön lapsi kuten et ole isätönkään lapsi. YAHUVAH ja MINÄ olemme sinun taivaalliset vanhempasi, juuri niin kuin olemme vanhemmat kaikille heille, joiden nimet löytyvät Lampaan Elämän Kirjasta.

Kerron sinulle tämän, koska elinaikasi olet surrut ja tuntenut tyhjiön, kuten tuntevat muutkin, aina etsien maallista äitiä ja isänrakkautta, ja kuitenkin sinulle on annettu taivaalliset vanhemmat, jotka eivät koskaan jätä tai hylkää sinua, tai vahingoita sinua millään lailla. Kerron sinulle tämän, jotta muut, jotka tuntevat, että heissä on sama tyhjiö, pelastamattomine vanhempineen, jotka (vanhemmat) kieltäytyvät tunnustamasta YAHUSHUA ha MASHIACH:ia (YAHUSHUA MESSIAS) ainoana MESSIAANA, tulevat ymmärtämään, ettei heiltä puutu mitään YAHUSHUA:ssa. Heillä on sekä taivaallinen Isä, että taivaallinen Äiti ja olemme henki kuten ovat kaikki ihmiset ennen kuin he syntyivät maahan. Kuten on kirjoitettu, muistakaa, "liha ja veri eivät voi käydä sisään Taivaan Valtakuntaan."

Jaan tämän salaisuuden taivaasta, jotta he, jotka rakastavat MINUN Rakasta Poikaani YAHUSHUA:a, ja hyväksyvät HÄNET MESSIAANA, eivät tule lankeamaan ihmistekoisten uskontojen valheisiin ja kutsumaan YAHUSHUA:n maallista äitiä kuolinhetkellään. Kutsukaa sen sijaan YAHUSHUA ha MASHIACH:in NIMEÄ ja katukaa ja pyytäkää armoa. Muistuttakaa heitä pyhästä kirjoituksesta YAHUSHUA:n omine sanoineen puhuttuina Johanneksen evankeliumissa (10: 1-30)

Yhdenkään maallisen vanhemman rakkautta ei voi verrata meidän taivaalliseen rakkauteen. Kerron sinulle tämän jaettavaksi kaikkien MEIDÄN lastemme kanssa, varsinkin heidän, joilla on tyhjiö elämissään jäätyään vaille maallisen äidin tai isän rakkautta. Puhun kaikille heille, joita on kohdeltu väärin tunteellisesti, fyysisesti tai seksuaalisesti ja jotka ovat kaivanneet Pyhän Isän ja Äidin rakkautta. Hyväksykää YAHUSHUA MESSIAANANNE ja sallikaa MINUN täyttää teidät MINUN Pyhällä rakkaudellani, läsnäolollani ja voidellulla voimallani. Sallikaa MINUN olla ÄITINNE SHKHINAH, MINÄ OLEN sama, jota kutsutte PYHÄKSI HENGEKSI. MINÄ OLEN se, joka opettaa teidät erottamaan oikean väärästä, juuri niin kuin Pyhän maallisen äidin tehtävänä on opastaa teitä samoin.

MINUN rakas tyttäreni Elisabeth, kerro heille MINUN puolestani, jos he tahtovat vain ottaa vastaan tämän ilmestyksen, he eivät tule koskaan tuntemaan tuota tyhjiötä sisällään enää. Vanhoissa käsikirjoituksissa, lukekaa ja nähkää, "VIISAUTEEN" viitataan feminiinisellä pronominilla "she". Ja vanhoissa kirjoituksissa minuun viitataan pronominilla "She". (Kääntäjän huomio: Sananlaskujen kirja, 7:4: "Sano viisaudelle: ?Sinä olet sisareni.? ") Opiskelkaa ja osoittautukaa päteviksi. Kaikki he, jotka epäilevät tätä sanaa ja hyökkäävät sinua vastaan tuotuasi julki tämän salaisuuden, joko eivät ole MINUN PYHÄSTÄ HENGESTÄNI, ja heidän nimiään ei löydy Lampaan Elämän Kirjasta, sillä YAHUSHUA:n lampaat kuulevat HÄNEN äänensä tai heillä on uskon mitta, kuitenkin ovat mieluummin aiheuttamatta kiistelyä ja jatkavat Uuden Testamentin väärien käännösten seuraamista, joissa käytetään miehekästä pronominia "he" naisellisen "she":n sijaan.

He jatkavat mieluummin ihmisten opetusten seuraamista MINUN HENKENI ja TOTUUTENI sijaan, jonka olen varannut tälle lopun ajalle. Kaikki, jotka lukevat tätä, on oma valintanne, haluatteko kävellä syvemmässä läheisyydessä PYHÄKSI HENGEKSI kutsumanne kanssa vai ette, en pakota ketään tekemään näin. YAHUSHUA:n morsian tulee iloitsemaan tästä uudesta ilmestyksestä, koska he ovat aina etsimässä Taivaan salaisuuksien tuntemusta.

On kolme valtaistuinta: YAHUVAH istuu keskellä, YAHUSHUA ha MASHIACH istuu YAHUVAH:in oikealla puolella ja MINÄ, ÄITINNE SHKHINAH istun vasemmalla puolella. Kaikki me 3 hallitsemme taivaassa tasapuolisesti ja olemme YHTEISLUOJIA. Kuitenkin on vain yksi MESSIAS nimeltään YAHUSHUA. Vain YAHUSHUA:n NIMEN ja Veren kautta on pelastus ihmisille maassa. YAHUSHUA on ainut ovi pelastukseen, joka johtaa taivaaseen. Kuka tahansa, joka yrittää tulla sisään toisen nimen tai tien kautta, löytää ainoastaan oven helvettiin. Älä tule petetyksi, on monta uskontoa, mutta yksi ovi taivaaseen, YAHUSHUA:n NIMEN ja YAHUSHUA:n uhraaman pyhän synnittömän veren välityksellä.

Yhden maailman uskonto, joka yrittää yhdistää kaikki uskonnot ja erilaiset ihmistekoiset opit yhdeksi, on vale, ja tulee ainoastaan johtamaan sieluja helvettiin. MINUN NIMENI salaisuus sinetöitiin Danielin Kirjaan ja nyt MINÄ julkaisen sen tänä aikana rohkaistakseni kaikkia MINUN Pyhiä Lapsiani, jotka ovat nälissään syödäkseen vahvaa henkistä lihaa, sillä he ovat jo sulattaneet sanan maidon helposti. Nämä ovat vaarallisia päiviä ja pahempia on edessä. YAHUSHUA lupasi, että Johannes (Yohanan) kastaa vedellä, mutta YAHUSHUA kastaa PYHÄN HENGEN TULELLA, HÄN puhuu MINUN PYHÄSTÄ Tulestani, MINÄ OLEN RUACH ha KODESH ja MINÄ OLEN YAHUSHUA:n TAIVAALLINEN ÄITI. YAHUVAH on HÄNEN TAIVAALLINEN ISÄNSÄ.

MINÄ OLEN ÄITI SHKHINAH LOISTE ja MINUN PYHÄ valoni säteilee MINUN Pyhien Lasteni kasvoilta, heidän, jotka todella rakastavat, palvovat ja tottelevat ISÄÄ YAHUVAH:ia., YAHUSHUA:a ja MINUA, RUACH ha KODESH:ia. MINUN voiteluni välityksellä kaikki asiat ovat mahdollisia, YAHUSHUA:n NIMEN kautta. Eikö MESSIAANNE YAHUSHUA sanonut, että HÄNEN täytyi lähteä maasta, mutta HÄN ei jättäisi teitä yksin, HÄN lähettäisi lohduttajan, ja MINÄ olen Hän, joka tyynnyttää pelkonne, rohkaisee, rauhoittaa ja opastaa kuin äiti, enkö olekin?

OLEN ÄITI SHKHINAH LOISTE, MINÄ OLEN PYHÄ HENKI, joka täytti talon MINUN Pyhällä Tuulellani ja Pyhällä Tulellani kuten Apostolien teoissa kerrotaan. Täytin opetuslapset MINUN Pyhällä voidellulla Tulellani kun he viipyivät vuokseni ylähuoneessa. MINÄ OLEN Hän, joka tuli mahtavana tuulena, joka puhalsi ylähuoneeseen ja tämä on syy, että synnytin, sinun kauttasi, Elisabeth, tämän ministeriön, opettamaan sekä juutalaisia että pakanoita. Ja MINÄ annoin tämän Ministeriön nimen, ALEPH JA TAV MAHTAVATUULI RUACH ha KODESH TULI MINISTERIÖ! Rakastettu tytär Elisabeth, alussa, ennen kuin tunsit heprealaisia juuriasi, olit vielä järjestäytyneessä Pentecostalilaisessa kirkossa. Kuitenkin MINÄ, ÄITI SHKHINAH, annoin tälle Ministeriölle nimen Alfa ja Omega Kaikkivaltiastuuli Pyhä Tuli Ministeriö. Kuten myös saman nimen MAHTAVATUULI. Yhtenä päivänä tiesin, että sinua käytettäisiin jakamaan joitain taivaan salaisuuksia MINUN Pyhän Siemeneni kanssa.

MINÄ, ÄITI SHKHINAH, varoitin sinua, Elisabeth, ennen kuin kuulit internetistä olla nimeämättä ministeriötä oman nimesi mukaan, ja voitelin korvasi kuulemaan YAHUVAH:in äänen herättävän sinut, ja varoittamaan sinua päivänä, jona Jimmy Staggart lankesi ja tunnusti koko maailman edessä. Tuona aamuna YAHUVAH herätti sinut ja sanoi: "Varo, jokainen ihmisen mukaan nimetty ministeriö kaatuu, sillä kun paimen kaatuu, lampaat hajaantuvat" ( 21. helmikuuta, 1988)

Ylpeys astuu kehään, kun nainen tai mies tekee näin. Joten varokaa, Joyce Meyers, Marilyn Hickey, Juanita Bynum, Paula White, Jan Crouch, Paul Crouch, Creflo Dollar, T.D. Jakes, Jessie Duplantis, Joel Osteen, lukemattomien muiden naisten ja miesten joukossa, kerran olitte niin nöyriä, täytettyinä MINUN hengestäni, ja nyt olette valmiita suurelle lankeemukselle. Ylpeytenne vuoksi teidät tullaan kumoamaan jalustoiltanne ja jos ette kadu pahoilta teiltänne, se, mikä on tehty salassa, huudetaan julki katoilta ja teidät haudataan omien jalustojenne alle.

Tämä pätee kaikkiin ihmisten nimiin nimettyihin ministeriöihin. Yksikään pelkkä ihminen ei maksanut lopullista uhria tehdä näin, ja teitä on varoitettu tämän profeetan kautta, profeetallisten viestien välityksellä kerta toisensa jälkeen. Kun kohtaatte YAHUVAH:in, teillä ei tule olemaan tekosyytä, miksi varastitte MEIDÄN Loistomme ja kasasitte loistoa itsellenne, jotta maallisia nimiänne korotettaisiin eikä YAHUVAH:ia, YAHUSHUA:a tai MINUA, RUACH ha KODESH:ia! Emme jaa MEIDÄN loistoamme yhdenkään miehen tai naisen kanssa. Te, jotka teette näin, tulette huomaamaan kantapään kautta, mitä tapahtuu heille, jotka ovat tehneet näin. (Nahumin kirja, 1)

Varoitus heille, jotka kutsuvat itseään Pyhiksi ja luulevat olevansa kelvollisia pukemaan päähänsä kruunun, kantamaan valtikkaa ja istumaan valtaistuimella ja pitämään yllään pitkiä papin kaapuja, antaen synninpäästöjä muiden synneistä. Vain YAHUSHUA ha MASHIACH maksoi lopullisen hinnan ollakseen ainut Pyhä synnitön ihmis- Verihyvitys syntiuhrille. YAHUSHUA on täydellinen ja synnitön kaikin tavoin, edes syntinen ajatus ei käynyt Hänen mielessään. Kuinka uskallatte opettaa ihmisiä palvomaan itseänne ja varastamaan MEIDÄN Ylistyksemme, Kunniamme ja Loistomme? Kuinka uskallatte laittaa muut kumartamaan ja suutelemaan kättänne ja polvistumaan jalkoihinne? Helvetin lieskat ja Tulijärvi tulevat olemaan seuraava asuinsijanne kun tämä elämä on ohitse. Teitä on varoitettu. Minkä hinnan maksoitte tehdä näin? Oletteko synnittömiä? Annoitteko elämänne uhrina ja kuolitte ja nousitte jälleen 3:na päivänä ja kohositte taivaaseen 40 päivää myöhemmin? Istutteko nyt YAHUVAH:in oikealla puolella?

Kukaan teistä, jotka hyväksyvät tämän ja johtavat ihmisiä uskomaan, ettei tämä ole syntiä, ei ole tosi profeetta, sillä ette tunne yksinomaan YAHUVAH:in profeetoille, joita HÄN kutsuu HÄNEN ystävikseen, varattuja salaisuuksia. Tosi profeetta on hän, jolle luotetaan YAHUVAH:in salaisuuksia. Olkaa varoitetut, kaikki, jotka seuraavat näitä vääriä maallisia jumalia ja tukevat heitä, tulevat korjaamaan saman kohtalon. Katukaa tänään, ennen kuin on liian myöhäistä, jos tuette yhtäkään ministeriötä, joka ei varoita yhden maailman uskonnon vaarasta ja puhu syntiä vastaan, mikä hinta sillä onkaan, tässä maailmassa. Enemmistöt, jotka väittävät olevansa kristittyjä, ovat tosi asiassa haaleanlämpöisiä ja elävät kompromississa. Pastorit ovat löyhkä MINUN sieraimissani ja he ajavat kenen tahansa voidellun, joka varoittaa tästä, ulos kirkon ovesta.

MINÄ OLEN ÄITI SHKHINAH, Hän, joka puhuu Pyhillä Kielillä kuten Apostolien teoissa kuvataan. MINÄ OLEN ÄITI SHKHINAH LOISTE, ÄITI VIISAUS. Muut kutsuvat MINUA PYHÄKSI HENGEKSI tai RUACH ha KODESH:iksi, tämä on MINUN tittelini, ja sen on MINUN kuvaukseni siitä, kuka MINÄ OLEN, YAHUVAH :in HENKI. Me kaikki olemme YKSI. Heille, jotka VALITSEVAT käyttää näitä NIMIÄ, jotka ovat varatut heille, jotka todella haluavat enemmän läheisyyttä RUACH ha KODESH:in kanssa, voitte kutsua MINUA ÄITI SHKHINAH:iksi, tai ÄITI SHKHINAH LOISTE:eksi, tai ÄITI VIISAUDEKSI tai ÄITI RUACH ha KODESH:iksi, vain kuulla teidän tunnustavan MINUT ÄITINÄ tulee miellyttämään MINUA. Kokeilkaa MINUA ja nähkää, eikö tämä nostata rakkauttanne ÄITIINNE SHKHINAH:iin jopa enemmän.

Monet ovat valittaneet ja ihmetelleet, missä ovat vanhan ajan ihmeet? Syleilkää tätä uutta tietoa, jonka puhun julki ja antakaa MINULLE tunnustus siitä, kuka MINÄ OLEN. Katsokaa ja nähkää voitelun kasvavan ja merkkejä, ihmeitä ja ihmetöitä tulette näkemään jälleen, YAHUSHUA ha MASHIACH:in NIMESSÄ. Kuitenkin, valinta on teidän. Jos vaaditte saada kutsua MINUA miehekkäällä pronominilla "HE" naisellisen "SHE":n sijaan, se on teidän valintanne ja teidän menetyksenne suuremmasta läheisyydestä MINUN kanssani, joka tuon suuremman voitelun ja tulen vapaasti jakamaan lisää ilmestyksiä taivaasta kanssanne. Älkää ymmärtäkö MINUA väärin, tässä ei ole kyse pelastuksestanne. Tässä on kyse suuremmasta voitelusta ja läheisyydestä Hänen kanssaan, joka asuu Temppelienne sisällä, jos nimenne ovat kirjoitetut Lampaan Elämän Kirjaan. Tämä voi tapahtua vain, jos olette hyväksyneet YAHUSHUA:n MESSIAANANNE ja pyytäneet HÄNTÄ pesemään pois kaikki syntinne HÄNEN synnittömällä Golgatalla vuodatetulla verellään ja katuneet ja kääntyneet pois synneistänne. En pysy epäpuhtaassa astiassa kauaa. Älkää koetelko MINUA tässä asiassa. Pyhistä on tullut pyhempiä ja epäpyhistä on tullut epäpyhempiä näinä lopun aikoina.

Tunnette Nimen YAHUVAH, tunnette NIMEN YAHUSHUA ha MASHIACH, nyt tämän ministeriön kautta ja tämän Sormusneidon välityksellä, MINÄ nyt jaan MINUN NIMENI ÄITINÄ SHKHINAH:ina, ÄITI VIISAUTENANNE. MINUN NIMENI on varattu heille, jotka haluavat kasvaa, paistatella ja tulla opetetuiksi enemmän MINUN taivaallisen äidin rakkaudessa ja vahvemmassa PYHÄN HENGEN voitelussa, ÄITI SHKHINAH on MINUN NIMENI. MINÄ OLEN hiljainen, pieni ääni, joka puhuu Pyhässä Tuulessa, ja sytyttää teidät voidellulla PYHÄLLÄ TULELLA: tämän vuoksi ruumiinne kuumenee MINUN voidellun kosketukseni alla. MINÄ OLEN YAHUSHUA:n lohduttaja ja HÄNEN taivaallinen Äitinsä. YAHUSHUA on MINUN annettu Poikani yhtä lailla kuin YAHUVAH :in annettu Poika. MINÄ OLEN Taivaan ainoa Kuningatar. Älä anna tätä titteliä kenellekään toiselle.

MINÄ olen Luontoäiti, YAHUVAH luo ja puhuu julki esimerkiksi, "Seepra, tule esiin", ja MINÄ laitan ainutlaatuiset raidat jokaiseen seepraan.

YAHUVAH luo ja MINÄ, ÄITI SHKHINAH koristelen. ISÄ YAHUVAH luo ja teidän ÄITINNE SHKHINAH LOISTE koristelee kaiken luodun. Ymmärrättekö vielä? YAHUVAH luo kukan, mutta MINÄ, ÄITINNE SHKHINAH koristelen kukan sateenkaaren väreillä, MINÄ teen jokaisen terälehden ainutlaatuiseksi. Numeroin terälehdet jokaisessa kukassa ja annan niille kauneuden rakenteessa ja tuoksuissa. Kaikessa, mikä on luotu, MINÄ OLEN ÄITI SHKHINAH ja MINÄ laitan viimeiset silaukset kaikkeen luotuun. MINÄ OLEN Hän, joka kaunista kaikki luodut asiat. YAHUVAH, YAHUSHUA JA MINÄ olemme YHTEISLUOJIA.

MINÄ OLEN Hän, joka laittaa suloisen tuoksun vauvan iholle. MINÄ OLEN Hän, joka tekee jokaisen ihmisen ainutlaatuiseksi, jopa identtisillä kaksosilla on oma ainutlaatuisuutensa. MINÄ OLEN Hän, joka päättää teistä jokaisen DNA:n. MINÄ OLEN Hän, joka antaa teille ainutlaatuiset kämmenet ja sormenjäljet. MINÄ OLEN ÄITINNE RUACH ha KODESH heille, jotka mieluummin käyttävät muodollisempaa nimeä, ja kerron teille, että MINÄ OLEN Hän, joka laittaa tuikkeen jokaiseen tähteen, ja naiset tehtiin MINUN kuvaani yhtä varmasti kuin miehet tehtiin YAHUVAH:in kuvaan. Minkä kuvan mukaan luulette Eevan olleen luodun? Mistä luulette, että kirjoitus "Ei ole hyvä ihmisen olla yksinään: minä teen hänelle kumppanin, joka sopii hänen avukseen." tulee? Sen vuoksi, että YAHUVAH on aikojen Isä, Ikuinen, niin myös MINÄ OLEN aikojen äiti, Ikuinen, niin kuin YAHUSHUA on Ikuinen. ME olemme IKUISUUDEN määritelmä.

YAHUVAH loi ruuan, mutta MINÄ loin reseptien kirjon teille ruuasta nauttiaksenne. YAHUVAH loi kielen, mutta MINÄ loin makunystyränne, MINÄ, teidän ÄITINNE SHKHINAH LOISTE, teidän ÄITINNE VIISAUS, päätin, miltä mikäkin ruoka maistuisi. Olisiko se suolaista, makeaa, karvasta, hapanta vai mausteista? YAHUVAH loi sateen, ja MINÄ, teidän ÄITINNE VIISAUS, loin tuoksun sateen jälkeen ja laitoin kasteen ruohoon. YAHUVAH loi lumen ja MINÄ, teidän ÄITINNE SHKHINAH, loin jokaisen lumihiutaleen näyttämään erilaiselta. YAHUVAH loi sateenkaaren ja MINÄ, ÄITINNE valitsen väriskaalan tuolle sateenkaarelle. YAHUVAH luo ja MINÄ, ÄITINNE RUACH ha KODESH, laitan viimeisen silauksen kaikkiin asioihin. Katsokaa itse, kun katsotte ympärillenne tällä uudella viisaudella ja näette luodun uusin silmin ja ihmetyksellä.

YAHUVAH loi leijonan ja MINÄ, ÄITINNE SHKHINAH, annoin leijonalle sen KARJUNNAN. YAHUVAH loi koiran, MINÄ, ÄITINNE SHKHINAH annoin koiralle sen HAUKUN. YAHUVAH loi kissan, MINÄ, ÄITINNE SHKHINAH, annoin kissalle sen NAU?UN ja sen hyrinän mysteerin. MINÄ, ÄITINNE SHKHINAH, annoin suloiset laulut linnuille, joilla ne kunnioittavat MEITÄ. Ymmärrättekö nyt?

MiNÄ, ÄITINNE SHKHINAH, rakastan teitä niin paljon, lupasin, etten koskaan jätä enkä hylkää Pyhiä Lapsiani, jotka ovat hyväksyneet YAHUSHUA:n hinnan, jonka HÄN maksoi Golgatalla, heitä, jotka ovat katuneet syntejään, ja kääntyneet pois synneistään, ja nyt rakastavat, palvelevat ja yrittävät totella YAHUSHUA:a. Usko ilman tekoja on kuollutta. Kun synnyt uudestaan, se tapahtuu YAHUSHUA:n NIMEN ja Veren välityksellä. MINUN PYHÄ HENKENI elää ja asuu jokaisessa uudestaan syntyneessä uskojassa. MINÄ johdan sieluja YAHUSHUA:lle ja vakuutan teidät, kun olette tehneet syntiä. Älkää kovettako sydämiänne kun MINÄ, ÄITINNE SHKHINAH, vakuutan teidät, sen sijaan katukaa nopeasti, jotta YAHUSHUA voi antaa anteeksi teille.

En pysy epäpuhtaassa astiassa kauaa. Muistakaa, mitä kuulette fyysisillä korvillanne, näette fyysisillä silmillänne, ja teette fyysisillä ruumiillanne, jos se on epäpyhää, testaatte MINUN kärsivällisyyttäni, en aina pysy naisen tai miehen rinnalla. Kuitenkin olen kärsivällinen ja pitkäpinnainen YAHUSHUA:n tähden ja hinnan, jonka HÄN maksoi Golgatalla. Olkaa pyhät, kuten MINÄ OLEN Pyhä älkääkä avatko ovea saatanalle käymään sisään ja omistamaan ruumiitanne.

Varoitan teitä nyt, älkää kivittäkö MINUN tytärtäni Elisabethia, tai kutsuko häntä vääräksi profeetaksi tuomasta julki MINUN viestejäni, tai teette pilkkaa MINUN voidellusta viestistäni ja tästä tulette kiroamaan oman sielunne, tästä ei ole anteeksiantoa. Kysykää itseltänne, mitä voitettavaa hänellä on opettaessaan tällaista viestiä? Vain vainoa järjestäytyneiltä kirkoilta ja pilkkaa MINUN ja YAHUVAH:in ja YAHUSHUA:n vihollisilta.

Oli säädetty jo ennen tämän maailman muodostamista, ketkä teistä olivat valittuja ja tulevat tottelemaan ja kirjoittamaan hänelle ja kiittämään häntä rohkeudesta totella ja jakaa tämä salainen ilmestys maailman kanssa. Ennen kuin tämä maailma muodostettiin, sinut valittiin olemaan osa tätä ministeriötä auttajana. Olet lukenut profetiat ja kuullut totuudet ja käskyt olla Pyhä. Nyt haluan sinun kysyvän itseltäsi tämän kysymyksen, "Jos sinulle olisi annettu tämä salaisuus jaettavaksi, olisitko ollut tarpeeksi rohkea julkaisemaan sen ja kestämään vainon, joka tulee tulemaan tämän totuuden myötä"? He, jotka väittävät rakastavansa PYHÄÄ HENKEÄ, miksette iloitsisi tuntemasta tätä totuutta, jonka paljastan MINUN PYHÄN HENGEN Lapsilleni? Varoitan teitä, älkää murehduttako MINUA, sillä en aina pysyttele ihmisten rinnalla.

Voin kuulla helpotuksen huokauksen heiltä, jotka tunnistavat totuuden ja kuitenkin myös tunnustavat, että olette iloisia, että se annettiin hänelle puhuttavaksi, eikä teille. Kuitenkin, nyt heillä, jotka ovat kiitollisia, tulee olemaan suurempi halu olla auttaja tässä ministeriössä, sillä tajuatte, kuinka paljon enemmän teitä tarvitaan kaikin tavoin. Tähän mennessä teille pitäisi olla valjennut, ettei tämä ole tavallinen ministeriö eikä tavallinen profeetta. Elisabeth ei ole hyvän olon profeetta, hän ei profetoi vain sanoja, joita haluatte kuulla, tai profetoi lihasta, päivittäisiä sanoja, joita kuka tahansa voi kirjoittaa. Tosi Pyhille Profeetoille annetaan YAHUVAH:in , YAHUSHUA:n ja Hänen, jota kutsutte RUACH ha KODESH:iksi, ystäville varattuja salaisuuksia. Kuinka ME tiedämme, että ME voimme luottaa Pyhiin Profeettoihin? Koska niin kuin on kirjoitettu, heidät testattiin jo taivaassa.

Jeremiaan kirja 1:4-5 (Yirmeyahu) "Minulle tuli tämä Herran sana: -Jo ennen kuin sinut äidinkohdussa muovasin, minä valitsin sinut. Jo ennen kuin sinä synnyit maailmaan, minä pyhitin sinut omakseni ja määräsin sinut kansojen profeetaksi."

Jeremia tunnettiin ennen kuin hän oli äidinkohdussaan, niin myös MINUN Profeettani Elisabeth Elijah, nyt puhumassa julki MINUN nimessäni. Hänelle on annettu pyhä määräys, olivatpa seuraukset mitkä tahansa, puhua julki YAHUSHUA:n MESSIAAN (YAHUSHUA ha MASHIACH) NIMESSÄ yksin MEIDÄN Ylistykseksemme, Kunniaksemme ja Loistoksemme! Lähetämme aina profeetat varoittamaan ennen kuin lähetämme tuomiot. Älkää halveksiko profetoimisen lahjaa, sillä YAHUSHUA:n todistaminen on profetian henki. (Ilm 19:10)

Eikö Pyhissä Kirjoituksissa sanota, ja vanhan ajan profeettojen todistamaa, "YAHUVAH jakaa HÄNEN salaisuutensa Pyhien Profeettojen kanssa", tämä on salaisuus, jonka olen nyt jakanut hänen välityksellään, olemaan siunaus heille, jotka ovat halunneet tietää PYHÄN HENGEN NIMEN ja saada suuremman läheisyyden ja rakkauden MINUN kanssani. On heitä, jotka lukevat tämän, jotka täyttyvät MINUN PYHÄSTÄ HENGESTÄNI ja he tulevat tajuamaan, että tähän mennessä he eivät ole tehneet mitään auttaakseen tätä miniteriötä, tai rohkaistakseen tätä profeettaa, mutta kiitollisuudessa tästä eteenpäin tulevat tekemään kaikkensa ollakseen siunaus tälle Pyhälle profeetalle ja tälle ministeriölle. Suuret tulevat olemaan heidän siunauksensa kun he tekevät työtä yhdessä tällä korjuupellolla.

Kaikille muille, jotka lukevat tätä ja pilkkaavat, muistakaa, ettette pilkkaa pelkkää naista, sillä hän on vain astia, josta valitsen julkaista nämä taivaan salaisuudet, tunnette kirjoitukset, varoittakaa, mitä tapahtuu heille, jotka herjaavat Pyhää Henkeä, edes YAHUSHUA:n veri ei voi peittää tätä syntiä! Varokaa, jos ette ymmärrä, peittäkää suunne, rukoilkaa ja koetelkaa henkeä, joka puhuu. Opiskelkaa Vanhaa Testamenttia ja muita käännöksiä ja ymmärtäkää, Pyhä Kirjoitus sanoo: "Kaikki kolme meistä ovat yhdistettyinä YHDEKSI" Kun kiellät yhden meistä, torjut kaiken jumalpään. Olemme erillisiä ja kuitenkin yksi. Mikä osa keitetystä kananmunasta on muna? Kuori, keltuainen vai valkuainen? Eikö se kaikki ole yksi? Yhdessä ne ovat kananmuna, ja kaikki yksi. Kuitenkin, erillään ne ovat kaikki yksilöllisiä. Ettekö voi vielä ymmärtää? Näin on laita MEIDÄN kaikkien kolmen kanssa, nimeltämme Pyhä Kolminaisuus.

Kuinka kauan vaaditte saada imeä sanan maitoa? Ettekö vielä ole kykeneviä syömään vahvaa henkistä lihaa? Te, jotka elätte Pyhästi ja todella asetatte Pyhän Kolminaisuuden ensimmäisiksi elämissänne ja rakkaudessanne, olette perehtyneet ajan kanssa tutustuaksenne Isään YAHUVAH:in, olette perehtyneet ajan kanssa tutustuaksenne YAHUSHUA:an, rukoilette ja käytätte heidän Pyhiä hepreankielisiä NIMIÄÄN. Ettekö halua suurempaa rakkautta ja läheisyyttä Hänen kanssaan, jota kutsutte PYHÄKSI HENGEKSI tai RUACH ha KODESH:iksi?

Valinta on teidän, se ei tule vaikuttamaan pelastukseenne, niin kauan kuin ette kiroa tätä tiedon sanaa, jonka nyt julkaisen tämän profeetallisen Sormusneidon Elisabeth (Elisheva) Elijahn välityksellä. Hänen tottelevaisuutensa vuoksi tämä tiedon sana tulee kaikumaan kuin kello ympäri maailman. Jotkut tulevat peittämään korvansa ja juoksemaan, toiset tulevat rakastumaan yhä enemmän ja saamaan syvemmän läheisyyden kuin äiti ja lapsi, jotta voin lisätä voitelua heissä suuremmaksi. Muistakaa, että voitelu murtaa siteet ja kahleet.

MINUN, ÄITI SHKHINAH:in puoleen YAHUVAH ja YAHUSHUA kääntyvät, kun HE tarvitsevat lohdutusta. Me katsomme maailmassa tehtyä pahaa, ja PYHÄN KOLMINAISUUDEN hylkäämistä, varsinkin MEIDÄN Rakastetun Poikamme YAHUSHUA:n. ME kuulemme, kuinka pahojen ihmisten kielet kiroavat ja herjaavat YAHUSHUA:n NIMEÄ kun he heittävät HÄNEN Pyhän Veren Uhrinsa takaisin HÄNEN kasvoilleen, pilkaten ja torjuen HÄNET. Pahat ihmiset tässä maailmassa vihaavat nimeä Pyhä ja kaikkia, jotka elävät Pyhästi ja heitä, joiden kohtalo on palata taivaaseen, koska heidän nimensä löytyvät Lampaan Elämän Kirjasta, joka kirjoitettiin enne tämän maailman luomista.

Sana heille, jotka puolustavat Tosi Sapattia ja paljastavat ihmistekoisen sapatin nimeltä sunnuntai. Kun järjestäytyneet kirkot parjaavat teitä vastaan ja lainaavat kirjoituksia kuten Jesajan Kirja 1: 13-14 ja he vääristävät tämän kirjoituksen asiayhteydestään sanoen: "Ei ole välttämätöntä pitää sapattia perjantain auringonlaskusta lauantain auringonlaskuun." Tämä kirjoitus (Jes 1: 13-14) on varoitus heille, jotka tekevät syntiä ja yhdistävät sen sapattiin, Pyhiin Juhliin ja uuden kuun juhlintaan. Ettekö näe, kuinka tämä suututtaa YAHUVAH:ia? Kerron teille tämän: YAHUVAH varoittaa, että HÄN ei voi kestää epävanhurskautta ja kokoontumista tai sapatin pidon, Pyhien Juhlien, uusien kuiden rituaaleja ja juhlintoja, kun sitä ei tehdä tosi Pyhyydessä Pyhät kädet kohotettuina ylös. Ilman YAHUSHUA:n MESSIAAN (YAHUSHUA ha MASHIACH) vuodatettua verta kaikki se on turhaa.

Kuinka moni tätä lukevista käy kirkossa joka sunnuntai ja kutsuu itseään kristityksi, protestantiksi tai katoliseksi. Käytte kirkossa, tai messussa, rukoilette, laulatte, tunnustatte syntinne papille, tai hurskasta teeskentelevälle pastorille, annatte kolehtia kaikkien nähden ja välittömästi sen jälkeen menette pubeihin ja juovutte tai palaatte syntisiin elämäntapoihinne olipa viikon päivä mikä hyvänsä.

 

Juutalaista uskoa oleville, Abrahamin, Iisakin, ja Jaakobin YAH (Jumala) sanoo samaa monille teistä, te vain käytte temppeleissänne, tunnustatte syntinne miehen edessä, jota kutsutte rabbiksi ja kokoonnutte Tosi Sapattina. Kaikki työ lakkaa ja vältätte syömästä mitään, mikä ei ole kosher (juutalaisten oppien mukaan valmistettua tai puhdistettua ruokaa). Kuitenkaan, se, mitä laitatte suuhunne, ei tee teistä epäpyhiä. Epäpyhyys tulee ulos suistanne ja syntisissä muille tekemissänne teoissa, sekä sanoissa että teoissa. Mikä tahansa synti tehtynä tottelemattomuudessa YAHUVAH:in Tooran lakeihin, on synti, myös kristittyjen Kymmeneksi Käskyksi kutsumat.

Juuri niin kuin on kirjoitettu Jesajan Kirjassa 1 (Yeshayahu 1), Israelissa ette juokse pubeihin hukuttamaan surunne ja syntinne, mutta siitä huolimatta olette tehneet kompromissin siitä, mitä Pyhyys on. Ette ole asettuneet hallituksen zionistista aikataulua vastaan tai puolustaneet viattomia. Israelissa on jäännös, jotka ovat Pyhiä ja täytettyinä MINUN PYHÄLLÄ HENGELLÄNI, ja he profetoivat ja protestoivat vastaan aborttia, homoseksuaalisuutta, moraalittomuutta, ja he ovat ottaneet vastaan YAHUSHUA:n MESSIAANAAN (YAHUSHUA ha MASHIACH).

Missä ovat he, joilla on Kuningas Daavidin kaltainen henki, joka oli YAHUVAH:in oman sydämen mukainen mies? Daavid tiesi, kuinka katua, ylistää ja rukoilla johdatusta ja saavuttaa voitto YAHUVAH:in tottelemisen kautta. Kuningas Daavid tiesi myös, että YAHUSHUA tulisi MESSIAANA, sillä hän näki HÄNEN Loistonsa profeetallisessa ilmestyksessä. (Apostolien teot 2: 22-39)

Kuinka YAHUVAH, YAHUSHUA ja MINÄ, teidän ÄITINNE SHKHINAH, peitämme korvamme ja silmämme surussa kun ME kuulemme heidän, jotka julistavat olevansa pyhiä, ja kokoontuvat yhteen, käyttävän halpamaisia kirosanoja, harjoittavan haureutta silmillään, mielellään ja ruumiillaan, täyttäen sen himolla, jopa himoiten samaa sukupuolta olevia ja tekevän kaikenlaista syntiä vastaa kaikkea, mitä kutsutaan pyhäksi. Aiotteko todella koetella ja nojata helvetin reunan yli, vain nähdäksenne, kuinka kauas voitte nojata, ennen kuin kaadutte sinne pää edellä? Eikö ole kirjoitettu: " Ole pyhä kuten MINÄ olen pyhä?" Lakkaa keksimästä tekosyitä synneillesi, sen sijaan käänny pois saatanan ansoista.

Tule, järkeillään yhdessä, luuletteko todella, että koska käytitte aikaa kokoontuaksenne kirkkoon tai temppeliin, teillä nyt on lupa syntiin ja nämä ovat juuri niitä syntejä, joista pyysitte anteeksiantoa ja käännytte ympäri ja tieten tahtoen toistatte ne taasen. Näin tekemällä todistatte, ettette koskaan aikoneet kääntyä synnistä. Ette huijaa ketään, ja he, joita kutsutte pakanoiksi, pilkkaavat teitä selkienne takana, sillä ette ole erilaisia kuin he.

Kuten maallinen äiti lohduttaa lapsiaan, MINÄ, SHKHINAH, teidän RUACH ha KODESH, teidän ÄITI VIISAUTENNE, teen niin paljon enemmän. Elän TEISSÄ ja teen työtä teidän kauttanne ja MINUN Pyhän voiteluni välityksellä teen merkkien, ihmeiden ja ihmetöiden ilmauksia. MINUN Poikani YAHUSHUA:n NIMEN, HÄNEN Veren Uhrinsa vuoksi MINUN PYHÄ VOITELUNI murtaa kaikki siteet ja kahleet. MINÄ OLEN RUACH ha KODESH ja MINÄ en ole "He" (miehekäs pronomini), kun ihmiset käänsivät Uuden Testamentin, "S" jätettiin pois sanasta "He", MINÄ OLEN "She" (naisellinen pronomini).

Elisabeth, ole varoitettu, he, joilla on uskonnon henki ja jumalallisuuden muoto muttei jumalallisuutta sisällään, tulevat hyökkäämään sinua kohti. Heillä ei ole rakastavaa, tottelevaista suhdetta YAHUVAH:iin, ja YAHUSHUA:an, ja tulevat tuntemaan olevansa tuomittuja ja tulevat hyökkäämään sinua vastaan ja kutsumaan sinua kaikenlaisilla pahoilla nimillä. Muista, ettei tämä ole sinun viestisi, jota vastaan he hyökkäävät, se on taivaan viesti. Ole vakuutettu, on heitä, joiden nimet ovat Lampaan Elämän Kirjassa, jotka tulevat iloitsemaan ja sanomaan, että he ovat aina etsineet vastauksia tietääkseen enemmän siitä, kuka PYHÄ HENKI on. He tulevat iloitsemaan ja tietämään, että tämä on totuus, joka on kerrottu. Moni on jo ihmetellyt tätä, muttei ole uskaltanut kysyä keneltäkään siinä pelossa, että heitä pilkataan.

MINUN NIMENI on ÄITI VIISAUS ja tulen antamaan teille lisää Viisautta kun pyydätte MINULTA, "ÄITI VIISAUS, auta minua YAHUSHUA:n MESSIAAN NIMESSÄ, pyydän lisää viisauttasi!" Kokeilkaa ja nähkää, enkö tee näin teille. Nähkää, eikö voitelunne kasva. Mutta muistakaa, vain YAHUSHUA:n NIMEN kautta voin puhaltaa suudelman (rukouksen) YAHUVAH:ille rukouksienne vastatuksi tulemiseen.

Elisabeth, MINÄ OLEN sinun ÄITI SHKHINAH ja tulen näyttämään sinulle Pyhissä Kirjoituksissa paljastetut salaisuudet auttamaan opettaa MINUN Pyhille Ihmisilleni, kuka PYHÄ HENKI todella on. Sinulle on opetettu, että RUACH ha KODESH on miehekäs, ei naisellinen, MINUA on kutsuttu "He":ksi (miehekäs pronomini) "She":n sijaan (naisellinen pronomini) sen vuoksi, miten kirjanoppineet ovat kääntäneet väärin Vanhat Kirjoitukset, pääasiassa, koska miesten ylpeys ei halunnut tätä paljastettavan, eikä halua saatanakaan.

MINÄ, ÄITINNE SHKHINAH, johdatan teidät YAHUSHUA MESSIAALLE, kastan teidät MINUN PYHÄN HENGEN TULELLANI, jota kutsutte PYHÄKSI HENGEKSI, MINÄ, ÄITI SHKHINAH, opetan teitä, MINUA voidan kutsua myös ÄISKÄ RUACH ha KODESH:iksi tai MAMA RUACH:iksi, se on teidän valintanne. Opetan ja opastan ja puhun julki tämän uuden voitelun, jonka olen antanut sinulle, Elisabeth, ja heille, joilla on henkiset korvat kuulla ja uskoa, tulevat kuulemaan MINUN ääneni selvemmin tavalla, jolla he eivät ole ennen kuulleet MINULTA.

Rakastettu tytär Elisabeth, olen antanut sinulle voitelun puhua julki ja tulkita, mitä taivaalliset kielet puhuvat. Puhut taivaallisten Pyhien Enkelten kielellä ja monenlaisilla ihmisten kielillä. Voit ymmärtää kieliä ainoastaan kun annan tulkinnan lahjan omalle kielellesi. Aika ajoin suojelen sinua, jottet tiedä, mitä rukoilet, sillä se saattaisi sinut ymmälle. .

Kun puhut taivaallisilla pyhillä kielillä, toisinaan valitsen puhua sinusta julki ihmisten pyhillä kielillä, joita et ole oppinut (Apostolien teot 2), mutta suurimman osan ajasta taivaallisilla pyhillä kielillä, kuten kirjoitukset sanovat 1:ssä kirjeessä korinttolaisille 13:1.

Kun valitsen puhua julki sinusta Pyhän Enkelin kielellä, eikä tulkintaa anneta sinulle, se johtuu siitä, että saatana ja hänen pahat henkensä eivät voi ymmärtää, mitä rukoillaan tai puhutaan, se ei ole heidän korvilleen kuultavaksi. Ei ole aina välttämätöntä sinun saada tulkintaa kielistä, mutta YAHUVAH kuulee ja HÄN vastaa rukouksiisi, vaikket tiedä, mitä rukoilet monta kertaa.

Joskus, rukoilet ihmisten puolesta, joita et edes tunne, esirukoilet pyhien ihmisten puolesta ympäri maailman. Monet kerrat rukoilet omien henkilökohtaisten tarpeittesi puolesta, tai parannusta itsellesi tai muille. Monet kerrat rukoilet siunauksia Pyhälle Morsiamelle ja vieraille ja pelastusta mustille lampaille palata takaisin ainoalle Hyvälle Paimenelle, YAHUSHUA ha MASHIACH:ille (YAHUSHUA MESSIAS).

Toisina aikoina rukoilet YAHUVAH:in tuomiota ja kostoa saatanan palvelijoille, ja heille, jotka ovat kelvollisia YAHUVAH:in Vihan Viinipuristimeen. Rukouksessa ei ole etäisyyttä. (1 kirje korinttolaisille, kappaleet 12, 13, 14) Opiskelkaa ja osoittautukaa päteviksi. Eikö MINUN POIKANI YAHUSHUA ha MASHIACH sanonut: "Johannes kastoi teidät vedellä, mutta minä kastan teidät RUACH ha KODESH:in (Pyhä Henki) Tulella?" MINÄ OLEN myös nimeltäni PYHÄ HENKI. YAHUSHUA käyttää MINUA täyttämään heidät, jotka ovat Pyhiä, vuotamaan ylitse MINUN voiteluani, joita ovat Pyhät merkit, ihmeet ja ihmeteot heille, jotka todella RAKASTAVAT ja asettavat YAHUVAH:in ja YAHUSHUA:n ensimmäisiksi elämissään ja rakkaudessaan. Tämä sisältää YAHUSHUA:n Morsiamen, joka uhraa kaiken seuratakseen ja totellakseen Pyhissä Kirjoituksissa säädettyjä Pyhiä Määräyksiä, ja tekevät sen rakkaudesta YAHUVAH:iin ja YAHUSHUA:an ja tekevät parhaansa totellakseen ja elääkseen Pyhästi. MINUN PYHÄ HENKENI asuu heidän maallisissa temppeleissään nimeltään ruumis.

YAHUSHUA:n Morsian etsii oppiakseen tuntemaan Pyhän Kolminaisuuden päivä päivältä paremmin ja tottelevat joka sanaa, jonka sanomme, ja YAHUSHUA:n Loisto säteilee julki heidän kasvoiltaan ja elämistään. He eivät pidättele mitään ja antavat kaiken YAHUSHUA ha MASHIACH:ille HÄNEN Ylistyksekseen, Kunniakseen ja Loistokseen. Kuten on kirjoitettu Apostolien teoissa 2: 37-47, YAHUSHUA:n MESSIAAN Morsian haluaa tehdä kuten vanhoina aikoina ja olla yksi sinun kanssasi ja olla apu tälle ministeriölle eikä este. He tulevat tekemään tämän yhden tarkoituksen vuoksi, tuomaan loistoa YAHUSHUA ha MASHIACH:ille!

Elisabeth MINUN tyttäreni, eikö Pyhät Kirjoitukset sano, että luomisen alussa tässä maassa, "Tehkäämme ihminen kuvaamme?" Ketä luulet "meidän kuvaamme" tarkoittavan? Aatami tehtiin YAHUVAH:in kuvaan ja Eeva tehtiin MINUN naisen kuvaani. Kuten Eeva luotiin auttajaksi Aatamille niin myös sinun ÄITISI SHKHINAH on myös kirjoituksissa nimeltään "auttaja". Olen YHTEISLUOJA YAHUVAH:in ja YAHUSHUA:n kanssa. YAHUSHUA on MEIDÄN POIKAMME. Kaikki me 3 kärsimme ja maksoimme hinnan, jotta ihmiset, joiden nimet ovat kirjoitettuina Lampaan Elämän Kirjaan, voivat palata takaisin taivaaseen.

MINÄ OLEN ÄITISI SHKHINAH, MINÄ OLEN Hän, joka elää ruumiissasi, hengessäsi ja sielussasi, MINÄ OLEN taivaallinen opastajasi, opettajasi. MINÄ OLEN Henki ja totuus. MINÄ OLEN Hän, joka antaa sinulle halun hyväksyä ja totella YAHUVAH:ia ja YAHUSHUA:a JUMALANA. MINÄ OLEN Hän, joka antaa sinulle halun laulaa, ylistää, rukoilla ja palvoa YAHUVAH:ia ja YAHUSHUA:aa. Nyt myös annan sinulle uuden halun, ja se on oppia tuntemaan Hänet, joka voitelee sinut, sinun RUACH ha KODESH:isi, sinun ÄITI SHKHINAH:isi.

Pyhät Lapset, rakastan kun laulatte ja puhutte rakkauden sanoja MINULLE myös. Olen kärsivällisesti odottanut tätä aikaa. Olen odottanut tämän ilmestyksen julkaisemista ja taivaassa määrättiin, että sinä, meidän siunattu Sormusneitomme Elisabeth (Elisheva) Sherrie Elijah, olisit ääni kaiuttamaan tämän Pyhän Viestin ympäri maailmaa. Tämä on toinen syy, miksi sinua kutsutaan YAHUSHUA:n Sormusneidoksi.

MINÄ, sinun ÄITI SHKHINAH, myös nimeltäni RUACH ha KODESH, olen valinnut sinut Elisabeth, saamaan kunnian esitellä MINUT ÄITINÄ SHKHINAH:ina MINUN Lapsilleni. Niin moni Pyhä Lapsi tulee paranemaan heihin aiheutetuista haavoista, koska tässä maailmassa he eivät ole koskaan tunteneet rakastavan äidin rakkautta, lohdutusta ja huoltajuutta, ja kuitenkin MINÄ olen ollut aina olemassa. Nyt olen voidellut sinut kuulemaan MINUN ääneni ja kertomaan heille tämän. Tiedän, että tulet tottelemaan, huolimatta siitä, mikä hinta sinun täytyy maksaa.

Minua kutsutaan "Viisaudeksi" MINUN hedelmääni ovat Seitsemän Henkeä. Opiskelkaa Seitsemän Henkeä, joista puhutaan Ilmestyskirjassa. MINÄ OLEN nimeltäni kärsivällisyys, pitkäkestoisuus, olen armo, ja niin paljon enemmän. Oppikaa ja opiskelkaa, kuka Hän, joka teidät voitelee, on. MINÄ OLEN niin paljon enemmän kuin Pyhä Tuuli tai Pyhä voideltu Tuli, tai makea tuoksu ilmassa. Olen enemmän kuin taivaallisilla Pyhillä Kielillä puhuminen, profetia, ja merkit, ihmeet ja ihmeteot. MINÄ OLEN teidän ÄITINNE SHKHINAH, myös nimeltäni RUACH ha KODESH, joka johtaa sieluja YAHUSHUA ha MASHIACH:ille (YAHUSHUA MESSIAS)

MINÄ OLEN Hän, joka voitelee Taivaallisilla Voimilla ja kaataa MINUN Uutta Viiniäni ja tuoretta mannaa Taivaasta. MINÄ OLEN sinun ÄITI SHKHINAH enkä jaa MINUN Loistoani yhdenkään miehen tai naisen kanssa. YAHUVAH, YAHUSHUA ja MINÄ olemme YKSI. Kun palvotte YAHUSHUAA, palvotte meitä kaikkia kolmea samalla kertaa. Jos teette niin mieluummin, voitte kutsua MINUA ÄITI RUACH ha KODESH:iksi, toiset kutsuvat MINUA PYHÄKSI HENGEKSI mutta haluan paljastaa enemmän heille, jotka haluavat enemmän läheisyyttä MINUN kanssani. Varoitan teitä nyt, kuka tahansa, joka kieltää tai loukkaa, mitä Saul (Apostoli Paavali) opetti RUACH ha KODESH:in (Pyhä Henki) Pyhien lahjojen todellisuudesta, katukaa nyt! Sillä olette loukanneet ja surettaneet siihen rajaan saakka, että sielunne ovat vaakalaudalla! MINÄ nyt puhun julki NIMESSÄ, jonka tunnistatte YAHUSHUA:na, jos ette kadu, olette ikuisesti kirottuja!

Heille, jotka vaatimalla vaativat kieltää ja pilkata PYHÄÄ HENKEÄ (RUACH ha KODESH), ja PYHÄN HENGEN LAHJOJA, teidän nimenne joko eivät koskaan olleet kirjoitetut Lampaan Elämän Kirjaan tai se on pyyhitty pois, koska ennen kuin synnyit tähän maailmaan, oli säädetty, oliko nimesi Kirouksen Kirjassa vai Pois Pyyhittyjen Kirjassa, sitten helvetti tulee olemaan seuraava kotisi.

Tässä on salaisuus, jonka toistan jälleen Elisabethin kautta, jokainen tähän maailmaan syntynyt sielu testattiin taivaassa ennen kuin he tulivat tähän maailmaan, ja tämän vuoksi jokainen sielu selvittää "oman pelastuksensa pelossa ja vapisten". Sielusi tietää jo, olitko Luciferin puolella vai YAHUVAH:in puolella suuren petoksen sodan aikana taivaassa, ennen maailman perustamista.

Ei ole synti olla ymmärtämättä Profetian lahjaa, tai puhumista Pyhillä ihmisten ja Pyhien Enkelten kielillä, mutta älä puhu vastaan, mikä on pyhää vain, koska et ole kokenut sitä, tai sinulla on ollut huono kokemus jäljennös -vastustajan kanssa. Joillain tätä lukevilla on ollut pahojen henkien kielillä täyttymisestä, joten älkää kieltäkö aitoa vain, koska avasitte itsenne vastustajalle synnin kautta tai veren linjanne on täynnä yliluonnollisuutta.

MINÄ, YAHUVAH, varoitan, että saatana on paha kaikin tavoin, jopa opettaessaan ihmisiä rukoilemaan Jumalattaria, koska hän tietää, RUACH ha KODESH (Pyhä Henki), TEIDÄN ÄITINNE SHKHINAH ON AINUT TAIVAAN KUNINGATAR. Opiskelkaa, mitä sanat SHKHINAH LOISTE tarkoittaa. Opiskele Kirjoituksia, Elisabeth, ja sinulla tulee olemaan rauha julkaistessasi tämän salaisuuden, joka on ollut varastoituna tällaiseen aikaan. Tämä tulee parantamaan niin monta haavaa, juuri niin kuin sinulla on tyhjiö äidin rakkaudelle, nyt tulet tajuamaan, että olet parannettu ja muut myös tulevat parantumaan, sillä tuo tyhjiö on täytetty.

Hyväksyttyäsi YAHUSHUA:n MESSIAANA, olet välittömästi MINUN PYHÄN HENKENI, MINUN RUACH ha KODESH:ini täyttämä, ÄITISI SHKHINAH on kirjaimellisesti MINUN HENKENI ja tuo Henki, joka asuu teissä. Tämä tarkoittaa myös, että näen sinun fyysisillä silmillä, ja kuulen fyysisten korviesi välityksellä, ja liikun sinun fyysisen ruumiisi kautta, joten älä sureta MINUA. Älä jatka MINUN koettelemistani.

Tämä koskee kaikkiin, jotka ovat hyväksyneet YAHUSHUA:n MESSIAAN (YAHUSHUA ha MASHIACH) JUMALANAAN, HERRANAAN, PELASTAJANAAN, YAHUVAH:in ainoana annettuna Poikana, syntyneenä lihassa neitsytnaisesta, ja antoi itsensä Pyhäksi syntiuhriksi, joka kuoli ja nousi kuolleista 3:na päivänä, ja nyt istuu MINUN, YAHUVAH:in oikealla puolella. Kaikki he, jotka ponnistelevat totellakseen, ovat täytetyt MINUN RUACH ha KODESH:illa, Minun PYHÄLLÄ HENGELLÄ johonkin rajaan saakka. Jotkut ovat täytettyinä enemmällä, toiset vähemmällä mitalla, heidän kasvaessaan tietoudessa siitä, kuka YAHUSHUA on.

Mistä luulette tulleen idean, että Pyhän aviomiehen ja vaimon tulee olla yksi? Niin tehtiin ensin taivaassa. Kun hyväksyit YAHUSHUA:n MESSIAANA, et ymmärtänyt, että samaan aikaan täytyit Taivaallisen Äidin rakkaudesta. Sana "lohduttaja" on, mitä äiti tekee parhaiten. MINÄ OLEN sinun ÄITI RUACH ha KODESH ja MINÄ OLEN sinun lohduttajasi, tyynnytän sinua kun tarvitset tyynnytystä, kun tunteesi ovat raakoja, ja kun olet loukkaantunut, pelokas, yksinäinen tai tunnet olevasi torjuttu tai ymmälläsi. MINÄ OLEN rauha, joka ylittää kaiken ymmärryksen. MINÄ OLEN RUACH ha KODESH, sinun ÄITISI SHKHINAH, joka antaa sinulle Pyhän Taivaallisen Äidin rakkautta.

Tämä oli salaisuus, joka paljastettiin profeetta Danielille, Danielin kirjassa, ja sinetöitiin sellaiseen aikaan kuin tämä. Taas toistan, nyt on aika, jonka YAHUVAH on säätänyt MINUN Viisauteni Sanan tulla julkaistuksi. Tämä on aika, jona uskonnon henki tulee nousemaan ja näyttämään, kuinka paha se on. Fariseuksilla oli uskonnon henki ja muistakaa kuinka he vainosivat paitsi YAHUSHUA:a, myös KAIKKIA, jotka ovat Pyhiä. Pyhien täytyy seistä yhdessä nyt, auttaa ja puolustaa toinen toisiaan, koska jaettu talo ei pysy pystyssä.

MEIDÄN rakastettu Sormusneitomme Elisabeth, tämä on salaisuus, joka sinulle annettiin kun 7 myrskyä herättivät sinut, ja puhuivat sinulle, monta vuotta sitten. Tämän sanan lukijalle, opiskele ja osoittaudu päteväksi ja rukoile itsellesi suurempaa viisautta (Ilm 10), koska 7:ssä myrskyssä, jotka Elisabeth kuuli, puhuttiin joitakin tähän mennessä julkaistuista salaisuuksista. Elisabeth, jos olisit kirjoittanut päivämäärän muistiin, olisit nähnyt, että se vastaa täsmälliseen aikaan, jolloin 7 myrskyä puhuivat päivälleen ja kuukaudelleen (27.8) ja vain tuona määrättynä aikana ja vuotena tämä julkaistaisiin maailman edessä internetissä, kun nyt on tuo määrätty aika ja ajankohta.

Elisabeth, ennen kuin oli ministeriötä, muistat vain heränneesi äänekkäisiin myrskyn pamauksiin 7 kertaa peräkkäin, jotka olivat niin äänekkäitä, että ne ravistivat sinut hereille, ja kuitenkaan kukaan ei kuullut, paitsi sinä. Aurinko paistoi taivaalla. Myrskyn pamaus olin MINÄ, YAHUVAH, puhumassa sinulle, kun nukuit yksin tuona aamuna, herätin sinut ensin yhdellä myrskyn pamauksella, joka ravisti sinut hereille. Juoksit ikkunaan ja näit päivänpaisteen, ja sitten välittömästi nukahdit uudelleen, vain tullaksesi herätetyksi samalla tavoin 7 kertaa peräkkäin, jokainen kerta vaipuen takaisin uneen, rukoillen ja kysyen MINULTA, mitä oli tapahtumassa. Tämä tapahtui kello 7 aamulla.

Se, mitä on kirjoitettu nyt, ja profetioissa, julkaistiin salaisesti sinulle tuona hetkenä, mutta taasen, et tiennyt, ennen kuin vasta nyt. Sitä ei ollut tarkoitettu julkaistavaksi ennen MINUN ajoitustani. Määrättynä päivänä, kuukautena ja vuotena, tulet tietämään, että sinulla on lupa julkaista tämä uusi ilmestys, ja mistä maasta tämä tiedon sana tulee julkaista, tällä ainutlaatuisella voitelulla.

Ole valmistautunut, saatanan morsian, saatanan palvelijat, ja saatanan lapset tulevat hyökkäämään sinua vastaan. Saatana halusi pitää tämän sanan salaisuutena. He, jotka kutsuvat itseään Kristityiksi, mutta joilla on vain jumaluuden muoto, muttei sisäistä jumaluutta, tulevat hyökkäämään sinua vastaan sanallisesti, ja kuitenkin MINÄ, YAHUVAH, menen ennen sinua taistelemaan taistelusi puolestasi.

Vuosia ennen kuin annoit synnyn tälle ministeriölle, rukoilit ja kysyit YAHUSHUA:lta, mitä oli tapahtumassa, kun kuulit uhoavan myrskyn 7 kertaa. Miksi heräsit ja juoksit ja katsoit ulos ikkunasta ja välittömästi vaivuit uudelleen uneen 7 kertaa? Jaan salaisuuden kanssasi, 7 edustaa myös vuotta 2007. 7 on täydellisyyden numero ja MINUN täydellisessä ajoituksessani tämä tiedon sana julkaistaan. Muistatko, kun yhtäkkiä tunsit olevasi johdettu opiskelemaan 7 myrskystä Ilmestyskirjasta? (Ilm. 10)

Monien vuosien aikana et ole koskaan saanut vastausta ennen kuin nyt. Siihen aikaan MINÄ, YAHUVAH, julkaisin salaisuuksia 7 myrskyn kautta puhuttuina, kuten puhun julki sinusta nyt profeettana kansoille. Käytän sinua, koska ennen tämän maailman perustamista sinut valittiin tulemaan maahan tuodaksesi kaiken YLISTYKSEN, KUNNIAN ja LOISTON MINULLE, YAHUVAH:ille, YAHUSHUA:lle ja RUACH ha KODESH:ille, Hänelle, jota nyt kutsut ÄITI SHKHINAH:iksi tai ÄITI VIISAUDEKSI. Sinut on voideltu tällaiseen aikaan.

Sinut valittiin ennen tämän maailman perustamista tulemaan täytetyksi MINUN RUACH ha KODESH:illa, jopa ollessasi äitisi kohdussa, jossa olit vihattu, ei-toivottu ja torjuttu. Nyt on monta vuotta myöhemmin ja nyt tajuat, että MINÄ, ÄITI SHKHINAH, lohdutin sinua. Olisi vasta vuosia myöhemmin kun tajuaisit, kuka olet YAHUSHUA:n NIMEN kautta, ja että HÄNEN Veren Uhrinsa oli vuoksesi vuodatettu Golgatalla. Sinut valittiin ennen tämän maailman perustamista antamaan synty tälle Pyhälle Ministeriölle nimellä, joka ei sisällä miehen tai naisen nimeä, vaan kunnioittaa ainoastaan PYHÄÄ KOLMINAISUUTTA.

Elisabeth, sinut on voideltu kuten vanhanajan Jeremia (Jer 1: 1-4) oli, kun olit äitisi kohdussa, MEIDÄN suukappaleenamme ja sinulle annettiin tämän maailman autiomaassa huutavan Pyhän profeetan ääni. Vain he, joiden nimet löytyvät Lampaan Elämän Kirjasta, tulevat uskomaan ja ottamaan vastaan totuudet tässä Ministeriössä yhtä varmasti kuin he ottavat vastaan YAHUSHUA:n MESSIAANA.

Palvelija ei ole suurempi kuin herra, ja jos kaikki olisivat ottaneet YAHUSHUA:n MESSIAAN vastaan kun HÄN käveli maan pinnalla opettaen ja tehden ihmeitä MINUN, YAHUVAH:in kunniaksi, he ottaisivat myös sinut vastaan ja totuudet, joka puhun tämän ministeriön kautta. Puhut julki sanat, jotka MINÄ, YAHUVAH, olen puhunut, jotka YAHUSHUA MESSIAS on puhunut, ja nyt sinulle on annettu ainutlaatuinen voitelu kuulla ÄITI SHKHINAH:isi puhuvan julki sinulle. Tämä ainutlaatuinen voitelu tulee tulemaan julki muissa Pyhissä profeetoissa, jotka tulevat uskomaan ja ottamaan vastaan nämä totuudet ja peittämään sinut rukouksiin, tukemaan sinua rakkaudellaan ja tekemään kaiken, minkä voivat ollakseen siunaus tälle ministeriölle.

Elisabeth, MINÄ OLEN sinun ÄITISI SHKHINAH LOISTE. MINÄ OLEN Hän, joka voitelee sinut merkeillä, ihmeillä ja ihmeteoilla, tämä sisältää profetoimisen ja rukoilemisen Pyhillä ihmisten ja Enkelten kielillä. MINÄ OLEN sinun ÄITI SHKHINAH LOISTE. MINÄ OLEN Hän, joka esirukoilee kaikkien Pyhien Lasten puolesta kun kannan rukouksenne YAHUVAH:in valtaistuimelle kuin ilmaan puhalletun suudelman, kun se tehdään YAHUSHUA ha MASHIACH:in (YAHUSHUA MESSIAS) NIMEEN, tämä sisältää myös nimen JEESUS KRISTUS toistaiseksi, mutta varokaa, koska saatanan poika Suuressa Ahdingossa tulee jäljittelemään nimeä JEESUS KRISTUS. En tule voimaan lähettää rukouksia tuohon aikaan JEESUKSEN nimeen, koska paholaisen mäti tulee myös käyttämään nimeä JEESUS KRISTUS. Opeta nyt Pyhät hepreankieliset NIMET YAHUSHUA ja YAHUVAH kaikille, joilla on henkiset korvat kuulla, kuunnella ja totella. Oppikaa ja totuttautukaa käyttämään tosi hepreankielistä nimeä Hänestä, jota useimmat kutsuvat JEESUKSEKSI KRISTUKSEKSI nyt, ennen kuin on liian myöhäistä. Kerro ihmisille, etteivät he odota Suureen Ahdinkoon saakka oppiakseen kantapään kautta.

Huuda, kunnes he kuulevat ja viesti kaikuu ympäri maailman, Suuressa Ahdingossa tulee olemaan suuri petos tuohon aikaan, YAHUVAH ei tule enää voimaan vastaamaan JEESUKSEN KRISTUKSEN nimessä lausuttuihin rukouksiin, ainoastaan heprealainen NIMI YAHUSHUA ha MASHIACH (YAHUSHUA MESSIAS) tulee pitämään sisällään voitelun, pelastuksen, ylösnostavan voiman. Koska hän, joka on nimeltään saatanan poika, tulee käyttämään ja pettämään miljoonia ja miljoonia tehden vääriä merkkejä, ihmeitä ja ihmetöitä jäljitellen nimeä JEESUS KRISTUS maailman edessä. Jopa valitut johdetaan harhaan, jos mahdollista. Varokaa, tällä hetkellä on pahoja ihmisiä antikristuksen henkineen ja he käyttävät nimeä JEESUS KRISTUS, mutta vihaavat heprealaista YAHUSHUA:n NIMEÄ, sillä se on jatkuva muistutus, että YAH pelastaa! YAHUSHUA on ainoa MESSIAS (MASHIACH).

Elisabeth, olet kuullut ISÄSI YAHUVAH :in äänen, ja olet kuullut äänen ja ottanut vastaan viestejä MINUN voiteluni välityksellä YAHUSHUA:lta, MESSIAALTASI, olen kärsivällisesti odottanut aikaa, jona tunnet MINUT taivaallisen äidin rakkautena, jota olet aina kaivannut. MINÄ OLEN sinun äitisi, ja MINÄ OLEN Hän, joka voitelee sinut ja lohduttaa sinua ja opettaa sinua. ÄITISI SHKHINAH:in vuoksi kuulet MINUN hiljaisen pienen äänen ja kuulet Pyhät viestit YAHUVAH:ilta ja YAHUSHUA:lta. MINÄ OLEN tuo hiljainen, pieni ääni, joka puhuu sinulle.

Heille, jotka epäilevät tätä, kertokaa MINULLE, milloin on miehen ääntä koskaan kuvailtu "hiljaiseksi, pieneksi ääneksi"? MINÄ OLEN Hän, jota Vanhanajan Kuningas Daavid rukoili, etten koskaan jättäisi häntä. Hän rukoili: "Älä vie RUACH ha KODESH:ia minulta". MINÄ OLEN Hän, jota herjatessa tai suretettaessa tai loukatessa murtumispisteeseen saakka, sanon, "Jo riittää" ja kävelen tieheni ja koskaan ei ole tuolle sielulle toivoa pelastuksesta (turmeltuneet), ainoastaan YAHUVAH:in vihan tulee tuo henkilö tuntemaan, helvetti ja tulijärvi ovat tuon henkilön ikuinen koti.

MINÄ OLEN RUACH ha KODESH, myös arameaksi "Erilleen asettavaksi Hengeksi" kutsuttu. MINÄ OLEN kaikki totuus ja vain MINUN kauttani kukaan voi tulla johdetuksi YAHUSHUA:lle ja hyväksyä HÄNET ainoana tienä taivaaseen. MINÄ OLEN nimeltäni RUACH ha KODESH, ja titteleillä PYHÄ HENKI ja HOLY GHOST. MINÄ OLEN PYHYYS, YAHUVAH:in ja YAHUSHUA:n rinnalla. Olemme kaikki YKSI ja kuitenkin erilliset. Olemme PYHÄ KOLMINAISUUS eikä ole muita. Suuressa Ahdingossa tulee olemaan epäpyhä kolminaisuus! Saatana on pelkkä jäljittelijä, ei luoja.

Taivaaseen ei ole pääsyä menemättä läpi KAIKKIA KOLMEA meistä, Isä YAHUVAH:ia, YAHUSHUA:a ja MINUA, teidän ÄITIÄNNE RUACHA ha KODESH:ia. Pelastus tulee ainoastaan YAHUSHUA:n NIMEN KAUTTA ja vuodatetusta verestä ja osa MINUN työtäni on, että MINUN täytyy vetää sieluja YAHUSHUA:lle ja MINÄ en jää paitsi yhdestäkään sielusta, joka on kirjoitettu Lampaan Elämän Kirjaan, ennen tämän maailman perustamista. Julkaisen tämän salaisuuden sinulle nyt, MINUN rohkeuteni lahjan kera puhua julki ja profetoida niin kuin yksikään profeetta ei ole julkisesti profetoinut aiemmin. On muita, jotka ovat opettaneet, että olen naisellinen, kuitenkaan he eivät ole koskaan profetoineet tavalla, jolla puhun sinusta julki tänään.

Julkaisen tämän salaisuuden, jotta voit rohkaista heitä, jotka todella rakastavat ja asettavat YAHUVAH:in ja YAHUSHUA:n ensimmäisiksi elämissään ja rakkaudessaan ja myös muistamaan MINUT, ÄITI SHKHINAH:in, sillä MINÄ OLEN YAHUVAH:in ja YAHUSHUA:n Loiste yhtä varmasti kuin Pyhä vaimo luotiin olemaan Pyhän aviomiehen Loiste. Kun sinua vastaan hyökätään paljastamasta PYHÄN HENGEN NIMEN, joka on MINUN NIMENI SHKHINAH, ja paljastamasta, ettei PYHÄÄ HENKEÄ ole tehty miehen vaan sen sijaan naisen kuvaan, käske heidän opiskella ja osoittautua päteviksi, sillä eikö Vanhat Kirjat Psalmeissa ja Sananlaskujen Kirjassa kutsu "VIISAUTTA" "She":ksi (naisellinen pronomini)? Eivätkö Pyhät Kirjoitukset sano "YAHUVAH:in pelko on viisauden alku"? Muistuta heitä, että Kuningas Jameksen raamatussa YAHUSHUA:n NIMI, joka kirjoitetaan myös YAHSHUA, ei ole myöskään Kuningas Jameksen raamatussa, vain JEESUKSEN nimi on siellä.

Tietäkää tämä, JEESUKSEN KRISTUKSEN nimi on yhä kunnioitettu ja voideltu tähän aikaan ja pelastaa sieluja, pelastaa ja parantaa. Kuitenkin, kuten olen varoittanut teitä, tulevassa Suuressa Ahdingossa hän, joka on nyt nimeltään antikristus, tulee myös kutsumaan itseään JEESUKSEKSI. Jopa nyt jäljennös on noussut ja pettää miljoonia nimellä JEESUS KRISTUS, jopa mennen niin pitkälle, että käskee heitä tatuoimaan itseensä numeron 666 todistaakseen uskollisuutta tälle pahalle miehelle. Hän kutsuu itseään Jumalan pojaksi ja kertoo ihmisille: "Ei ole sellaisia asioita kuin synti ja helvetti on valhe."

Olen toistanut itseäni uudelleen ja uudelleen, koska tämä totuuden siemen on niin voimakas, että saatana tulee haluamaan repimään totuuksien puutarhat tässä profeetallisessa tiedon sanassa ennen kuin se juurtuu. Olen käyttänyt tätä ministeriötä varoittamaan, miksi on kiireellistä oppia Pyhä hepreankielinen YAHUSHUA:n NIMI (käännettynä tarkoittaa YAH pelastaa), jota nyt myös kutsutaan JEESUKSEKSI KRISTUKSEKSI, koska Suuressa Ahdingossa vain heprealaisessa YAHUSHUA:n NIMESSÄ tulee olemaan voitelu, parantaminen, pelastaminen, ja säilyttävä voima. Taas toistan ja varoitan, jos järjestäytyneet kirkot tekisivät työnsä, ihmiset eivät tulisi petetyksi.

Olkaa varoitetut, kuuluisat tv-evankelistat tulevat johtamaan ihmismassat saatanan pojalle, joka tulee tulemaan käyttäen nimeä, johon luotetaan, JEESUS. Kuuluisat, saatanalle sielunsa kuuluisuudesta ja rikkaudesta myyneet tv-evankelistat, opettavat vääriä opetuksia ja johtavat ihmiset tälle väärälle JEESUKSELLE. Suuressa Ahdingossa saatana jäljittelee nimeä JEESUS, nyt nimeltään antikristus. Tämä antikristus tulee tahraamaan JEESUKSEN nimen ja saatanan voiman alla tekemään merkkejä, ihmeitä ja epäpyhiä ihmetöitä kristityn kirkon tuntemassa nimessä, nimessä jota rakastetaan ja johon luotetaan, JEESUKSEN KRISTUKSEN nimessä.

Saatanan poika, nimeltään antikristus, tulee julistamaan olevansa JEESUS KRISTUS. Hän tulee vaatimaan kaikkia palvomaan ja kunnioittamaan itseään ja osallistumaan ja kokoontumaan kirkkoihin sunnuntaisin ja ottamaan hänen MERKKINSÄ todistaakseen uskollisuutensa. Antikristus, joka on todella saatanan annettu poika, tulee tulemaan Juudaksen ja Hitlerin hengen kera taas kerran; jota kirjoitukset kutsuvat kadotuksen pojaksi, tai helvetin pojaksi. Saatanan poika tulee tekemään merkkejä, ihmeitä ja vääriä ihmetöitä saatanan vallan alla saatanan loistoksi.

Olen käyttänyt tätä ministeriötä varoittamaan, kun näette pakollisen sunnuntaipalvonnan lain astuvan voimaan, ÄLKÄÄ astuko sunnuntain kirkkoihin tai menetätte sielunne. Olen varoittanut oppimaan nyt, mikä tosi sapatin levon päivä on (perjantain auringonlaskusta lauantain auringonlaskuun). Tämä on ollut vaikea viesti Elisabethin synnyttää, koska kristityt kirkot eivät halua kuulla sitä. Kuitenkin, heille teistä, jotka ovat olleet uskollisia ja puhuneet julki nämä totuudet, tiedätte, että teille on annettu määräys Hesekielin kirjassa 3: 17-21.

Tälle ministeriölle on annettu määräys opettaa Luojien Pyhiä Hepreankielisiä NIMIÄ ja YAHUSHUA:n ha MASHIACH:in (YAHUSHUA MESSIAS). Kenet paremman olisin voinut valita opettamaan heitä, jotka haluavat tietää PYHÄN HENGEN NIMEN? Elisabeth, pyysit YAHUVAH:ilta PYHÄN HENGEN NIMEÄ ja olen kertonut sinulle, nyt annan tämän määräyksen sinulle jakaa, mitä sinulle kerrottiin salassa. Lupaan sinulle, että he, joilla on henkiset korvat kuulla, tulevat kuuntelemaan ja tukemaan tätä ministeriötä ja opettamaan muita.

Heille, jotka valitsevat jäädä henkisesti kuuroiksi, tulevat jäämään kuuroiksi. Ei ole teidän työnne vakuuttaa ihmisiä, teidän työnne on ainoastaan totella ja julkaista profeetalliset viestit ja tiedon sanat niin kuin ne teille luotetaan taivaasta. Kaikki, jotka lukevat tätä, tai jolle on opetettu tämä, tulevat olemaan tilivelvollisia siitä, mitä he nyt tietävät.

Loukaten suurinta osaa ja siunaten muita henkisten korvien kera kuulla, joiden nimet löytyvät Lampaan Elämän Kirjassa.

Lapsi, Soturi, YAHUSHUA:n ha MASHIACH:in (YAHUSHUA MESSIAS) MORSIAN

Apostoli Elisabeth Sherrie Eliah

Julkaistu 27. elokuuta, 2007

Henkilökohtainen huomautus: Lopettaakseni, olen kirjoittanut mitä olen kuullut ja mitä minun on käsketty kirjoittaa. Olen kysynyt YAHUVAH:ilta, YAHUSHUA:lta ja ÄITI SHKHINAH LOISTE:elta, ovatko HE varmoja, ettei ole ketään muuta, joka voisi julkaista tämän sanan paremmin kuin minä. En tiedä, miksi minut valittiin. Kuitenkin minun työni on vain totella PYHÄÄ KOLMINAISUUTTA. Pelkään, mitä YAH voi tehdä minulle, enemmän kuin pelkään, mitä ihminen tulee ajattelemaan minusta. Jos tämä profetia on siunaus sinulle, olisitko ystävällinen ja kirjoittaisit minulle ja rohkaisisit minua? Jos sinulla on uusia ilmestyksiä Kirjoituksia koskevan tutkimuksesi tiimoilta ja haluat jakaa ne muiden kanssa, todistaen, että tämä sana on totta, ole hyvä ja lähetä ne minulle. Jos tämä ministeriö on siunaus, harkitsisitko rukouksessa sen taloudellista tukemista? Odotamme tapaavamme kaikki heidät, jotka pitävät tätä sanaa siunauksena, jos ei maassa niin taivaassa.