Profetia 89, RUACH ha KODESH'in (Pyhä Henki) Salaisuuksia
Profetia 89

RUACH ha KODESH'in (Pyhä Henki) Salaisuuksia


Kirjoitettu/Puhuttu RUACH ha KODESH'in voitelun johdolla apostoli Elisabeth (Elisheva) Elijahn kautta 27. tammikuuta 2007, 5.00
aamuyöllä sapattina - Port Alfred, Etelä Afrikka.( Selitys lisätty alapuolelle sinisellä 10. elokuuta 2010.)

( Pyhiä Kirjoituksia lisätty alapuolelle punaisella 9. kesäkuuta 2010. Englannin kielellä.)

* * * * * * *


Varoitus, tämä saattaa olla kaikista kiistanalaisin profetia, joka on annettu minulle tähän mennessä. Osa siitä sisältää henkilökohtaisia paljastuksia minulle ja sen takia RUACH ha KODESH mainitsee minun nimeni. Kuitenkaan minä en halua sensuroida tätä Taivaallista viestiä. Tähän sanaan on toinen osa, mutta tällä erää tässä pitäisi olla riittävästi sulateltavaa, YAHUVEH sanoo. Kun te luette toisen osan, te ymmärrätte, miksi sen piti odottaa.

* * * * * * *


Elisabeth rukoilee: Me kaikki tahdomme tuntea sinut ÄITI RUACH. Ihminen kutsuu sinua 'häneksi' (miehen persoonapronominilla), sillä he eivät koskaan antaneet tunnustusta sinulle menneisyydessä. Pyhä, Pyhä, Pyhä, Pyhä... me vain kutsumme sinua ÄITI RUACH ha KODESH. Etkö sinä voisi tuoda itseäsi ilmi minulle? Etkö toisi itseäsi ilmi meille?

Sinä voit antaa näyn minun aviomiehelleni, aivan samoin kuin sinä voit antaa sen minulle. Sinä voit voidella hänet tietämään nämä asiat, aivan samoin kuin sinä voit minut. Kathylla on kauniita kirjoituksia, joista minä tiedän, että sinä kirjoitat hänen kauttansa kokonaan erilaisella äänensävyllä. Sinä olet niin lempeä. Sinä olet kaikkea, mitä naisen pitäisi olla. Naisena minun tahtoni on olla enemmän sinun kaltaisesi. Sinä olet sanan feminiininen määritelmä. Jopa ABBA YAHUVEH ja YAHUSHUA varoittavat, "Älkää satuttako sinua."

Sana RUACH ha KODESH'lta:

Odota, odota, odota, nyt ei ole vielä aika MINUN tuoda ilmi tavalla, jolla sinä olet pyytänyt MINUN tuoda ilmi. Mutta MINÄ tulen tekemään niin ja sinä opetat sen, ja valheita vastaan tullaan taistelemaan! Se olen MINÄ, joka annan halun sanoa tämän rukouksen. Se olen MINÄ, joka annan halun tietää kuka MINÄ olen. Sillä se olen MINÄ, jonka olkapäälle sinä laskit pääsi Taivaassa (Juhlapöytä uni). MINÄ annoin sinulle vilauksen nähdäksesi, kuinka paljon MINÄ rakastan heitä, jotka rakastavat YAHUSHUA'a. MINÄ olen LUOMAKUNNAN ÄITI. Naiset tehtiin MINUN kuvakseni. MINÄ olen iätön. MINÄ olen KUMPPANI-LUOJA. Perhe on kopio siitä, mikä on Taivaassa. Mistä sinä luulet, että se tuli? Äiti, Isä ja lapset.

Tämä ei tarkoita, että Taivaassa syntymä on niin kuin se on täällä maan päällä. Sen ei ollut koskaan tarkoitus olla niin. Se oli Eevan synnin ja Aadamin synnin johdosta, että siitä tuli kivulias tapahtuma. Taivaassa ei ole epäsointua. Taivaassa ei ole kipua. Siellä on ainoastaan rakkautta ja rauhaa ja iloa. Siellä on ainoastaan onnellisuutta. (Elisabeth sanoo: Mitä muuta ÄITI, mitä muuta sinä haluat sanoa minulle?)

Elisabeth, sinä joka olet kaivannut kovasti äidin rakkautta, siitä lähtien kun sinut hedelmöitettiin, jopa sinun äitisi kohdussa sinä huusit MINULLE. Tämän takia MINÄ täytän sinut nyt, tavalla jolla MINÄ teen, sellaisella ainutlaatuisella voitelulla teidän kahden välillä. Jotta sinä et enää koskaan tule tuntemaan sitä tyhjyyttä. Niko, sinä kaipasit kovasti huomiota. Sinun maallinen äitisi teki parhaansa, jonka hän pystyi, sillä hengellä jolla hän työskenteli. Mutta MINÄ myös täytän sinut MINUN rakkaudellani.

Elisabeth, kun sinä huojut ja sinä rukoilet, se olen MINÄ, joka tuuditan sinua. Jatka kovasti yrittämistä tietää, kuka MINÄ olen. MINÄ tuon lisää ilmi sinulle. MINÄ tuon sinun muistiin, millaista se oli Taivaassa, kun sinä katsoit MINUN Kasvojani. Sillä MINÄ istun sinun Taivaallisen Isäsi vieressä. YAHUVEH on MINUN AVIOMIEHENI. YAHUSHUA on MINUN Poikani. Ei ole ainoastaan yhtä valtaistuinta, on kolme valtaistuinta Taivaassa ja ME hallitsemme yksissä tuumin. Kuinka sinä luulet, että sinun rukouksesi saavuttavat sinun ABBA YAHUVEH'n korvat? Se olen MINÄ, joka lähetän ne HÄNELLE, sillä MINÄ olen Uskovaisissa, heissä jotka rakastavat MINUN Poikaani YAHUSHUA'a. Se olen MINÄ, voideltu TUULI joka puhallan ne HÄNELLE (YAHUVEH), kun MINÄ puhallan suudelman Taivaaseen. MINÄ puhun symbolisesti, jotta sinä voit ymmärtää. Kun sinä kohotat rukouksen, se on kuin puhaltaisi suudelmia sinun ABBA YAHUVEH'lle. Kun sinä rukoilet MINUN Poikani Nimessä, siihen tarvitaan kaikkia meitä kolmea, jotta sinä tulisit kuulluksi ja saisit vastauksen. Tämä on vain opetuksen alku.

Se on ainoastaan heille, joille MINÄ käsken sinua kertomaan, totta kai koko tämän perheen kanssa sinä jaat tämän. Mutta MINÄ liikutan sinua erilaisella varovaisuudella kuin minkään muun puhutun Sanan kohdalla. Sillä nämä ovat salaisuuksia, joita saatana ei koskaan halunnut tulevan paljastetuiksi, ja hän tulee taistelemaan sinua vastaan sellaisella taistelulla, niin kuin sinä et ole koskaan kohdannut aikaisemmin. Sen takia vielä ei ole aika antaa Sanaa maailmalle.

MINÄ tulen puhumaan sinulle asioita, joita ei yksikään mies tai nainen ole kuullut. Miksi sinä luulet, että lucifer tuli ja vietteli Eevaa ensiksi? Se oli pilkatakseen MINUA, sillä Eeva tehtiin MINUN kuvaani niin kuin Aadam tehtiin YAHUVEH'n kuvaan, niin kuin Abel tehtiin YAHUSHUA'n kuvaan, oikeamielinen, rakkauden määritelmä. Joten saatanan kädellä Kain surmasi Abelin. Aivan kuten se oli Kainin käden hengellä, jälleen saatana käytti ristiinnaulitakseen MINUN Poikani YAHUSHUA'n, vaikka se oli osa MEIDÄN kaikkien suunnitelmaa heille teistä, joiden nimet ovat kirjoitettu Karitsan Elämän Kirjaan, jotta Taivaaseen te voisitte palata, ei ollut mitään muuta tapaa. Joten Uusi Veriliitto synnytettiin tuona päivänä korvaamaan Vanha Veriliitto, joka ei voinut pysyä voimassa.

Haluatko tietää yhden asioista, joka tekee MINUT murheelliseksi? Haluatko tietää yhden asioista, joka loukkaa MINUA? Elisabeth, kun sinä tunnet MINUN suuttumukseni ja MINUN raivoni, he puhuvat Isän raivosta, ABBA YAHUVEH'n raivosta, sinulla ei ole aavistustakaan LUOMAKUNNAN ÄIDIN raivosta! Sinulla on ainoastaan murto-osa MINUN raivostani! Kun sinä tunnet tuon tulivuoren valmiina räjähtämään pääsi sisällä ja se on oikeamielisyyden nimessä, sinulla on ainoastaan murto-osa MINUN raivostani!

Kun sinä luet Sanassa, joka on käännetty, ja he uskaltavat kutsua MINUN Poikaani YAHUSHUA'a ihmisen pojaksi. HÄN ei ollut koskaan ihmisen poika. HÄN on YAHUVEH'n Poika! YAH'n Poika! Kun sinä näet tämän käännöksessä, sillä kuinka kauan nyt MINÄ olen aiheuttanut sinut suremaan, ja sinä et ole koskaan tuntenut rauhaa tässä, ja kuitenkin sinä selität, että kaikki käännökset tekevät näin. Se ei ollut MINUN kädestäni! Tämä on saatanan suunnitelman mukaan. Vaikka HÄN (YAHUSHUA) syntyi ihmiskehoon, vaikka HÄN kärsi ristillä tuskan, HÄN ei ollut koskaan, koskaan, koskaan ihmisen poika! HÄN on YAH'n Poika ja HÄNEN Nimensä, jopa maailmalle julistettu. Miksi sinä luulet, että saatana käännöksessä, yritti säännellä HÄNTÄ ja antaa HÄNELLE ihmisen nimen. MINUN on täytynyt sallia tämä ja tänä aikana, ennen Suurta Ahdinkoa, nimi Jeesus pysyy voimassa.

(Selitys koskien edellistä kappaletta:

He, jotka kutsuvat itseään kristityksi, mutta me tiedämme paremmin kuin tuo, ovat hyökänneet ankarasti Elisabethia vastaan koskien edellistä kappaletta. Paljon rukouksen ja johdatuksen jälkeen on hyvin selvää, mitä RUACH ha KODESH sanoo. Hän sanoo, että se surettaa, loukkaa ja vihastuttaa häntä, että niin monet eri Raamatut käyttävät epätarkkaa käännöstä 'Ihmisen Poika' kuvatakseen YAHUSHUA'a. Alun perin hepreankielessä Pyhät Kirjoitukset sanoivat 'Ben Adam' eikä 'Ihmisen Poika'. Rukoilemisen jälkeen ja opiskelemalla tätä aihetta, on tullut selväksi, että 'Ben Adam' kirjaimellisesti englanninkielellä tarkoittaa 'inhimillinen olento'. Aramean kielessä 'Ben Adam' käännetään 'Aadamin Pojaksi' ja 'Ihmisyyden(Ihmiskunnan) Pojaksi', koska Aadam on ihmiskunnan isä ja sen vuoksi 'Aadamin Poika' käännetään 'Ihmisyyden(Ihmiskunnan) Pojaksi'. Niin sitten kun aramean kieli käännettiin kreikan kielelle, se käännettiin 'Ihmisyyden(Ihmiskunnan) Pojasta' 'Ihmisen Pojaksi'

Me voimme luvata teille tämän, YAHUSHUA EI KOSKAAN käyttänyt 'Ihmisen Poikaa' kuvatakseen ITSEÄÄN.

'Ihmisen Poika' on epätarkka ja on aiheuttanut paljon hämminkiä ja tarpeetonta väittelyä, ja tämä on juuri mitä saatana halusi ja tiesi, että tapahtuisi. Monet uskovat, koska niin monet Raamatut käyttävät 'Ihmisen Poikaa' kuvatakseen YAHUSHUA'a, että se tarkoittaa, että HÄN on kirjaimellisesti ihmisen poika. Niin kuin Joosef olisi kirjaimellinen YAHUSHUA'n biologinen isä. He uskovat, että YAHUSHUA oli pelkkä mies eikä YAHUVEH'n Poika. Nikon biologinen isä uskoi tämän, hän uskoi, että YAHUSHUA oli vain hyvä mies, jolla oli paljon viisautta, hän ei uskonut, että YAHUSHUA oli Jumala tai YAHUVEH'n Poika. Tämä on, mitä RUACH ha KODESH selventää, YAHUSHUA EI ole ihmisen (Joosefin) poika, vaan YAHUSHUA on inhimillinen olento (Ben Adam), joka syntyi neitsyt naisesta, ja YAHUVEH'n Poika.

'Restoration Scriptures True Name Edition Bible', jonka on julkaissut Your Arms To Yisrael käyttää alkuperäistä hepreankielistä 'Ben Adamia' eikä 'Ihmisen Poikaa'.

'Aramaic New Covenant Bible', jonka on julkaissut exegeses Bibles käyttää 'Ihmisyyden Poika' käännöstä.

'The Scriptures Bible', jonka on julkaissut the Institute For Scripture Research käyttää käännöstä 'Aadamin Poika'.

Niin kuin me kaikki tiedämme, suurin osa muista Raamatuista käyttävät käännöstä 'Ihmisen Poika'. Yllä sanotut Raamatut mainitaan, koska meillä on nämä Raamatut ja luemme niitä itse.

Joten jos nämä niin kutsutut kristityt olisivat todella YAHUSHUA'n seuraajia eikä fariseuksia, he olisivat rukoilleet viisautta ja tietoa siitä, mitä RUACH ha KODESH tarkoitti tässä Profetiassa sen sijaan, että hyökkäävät Elisabethia vastaan ja kutsuvat häntä vääräksi profeetaksi ja syyttämällä meitä, että me sanomme, että Kuningas Jaakon Raamattu(KJV) on saatanasta. Tämä on typeryyttä, me emme koskaan sanoneet sellaista asiaa, mutta mitä RUACH ha KODESH sanoo, on että saatanalla ehdottomasti oli osaa monien Raamattujen käännöksiin, jotka käyttävät käännöstä 'Ihmisen Poika' samoin kuin monia muita epätarkkoja käännösvirheitä, joita on käytetty näissä Raamatuissa. Miksi luulette, että on niin paljon hämminkiä ja niin monia eri epätarkkoja Raamatun käännöksiä? Tämä EI ole selvästikään YAHUVEH'sta.

Heille, jotka todella etsivät totuutta, me rukoilemme, että tämä on auttanut teitä ymmärtämään totuuden, niin kuin se on auttanut meitä ymmärtämään.)


Voi, mutta Suuressa Ahdingossa he, jotka ovat pelastettuja nyt ja ovat eläneet Pyhästi MINUN edessäni, MINUN henkeni on heidän sisällään, aivan kuten sinut pelastettiin Jeesuksen Nimessä, sinä vieläkin kutsuisit HÄNTÄ tuossa Nimessä. Äläkä käsitä MINUA väärin, on voimaa, Taivaallista voimaa tukemaan tuota Nimeä teidän ABBA YAHUVEH'n armon tähden. Mutta Suuressa Ahdingossa niin monet tulevat kuolemaan, siitä huolimatta että he ovat pelastettuja nyt, niin monet tulevat ihmettelemään, miksi heidän rukouksiinsa ei vastata. Se ei johdu siitä, ettemmekö ME rakastaisi heitä. Ja MINÄ en puhu heistä, jotka tulevat menemään sunnuntai kirkkoihin ja ottavat MERKIN (pedon merkin), MINÄ puhun heille, jotka tulevat kutsumaan Jeesuksen Nimessä, jotka tietävät, että HÄN oli se, joka ristiinnaulittiin ja nousi takaisin kuolleista, ja kolmantena päivänä nousi.

Odota heitä Taivaassa. Mutta heidän täytyy ymmärtää, että vaikka nyt tuossa Nimessä (Jeesus) on voimaa, tuossa Nimessä ei tule olemaan voimaa silloin. Se ei tarkoita heille, jotka yhä kävelevät Pyhästi MINUN edessäni, että he eivät tulisi takaisin Taivaaseen, mutta se tarkoittaa, että MINÄ en voi vastata heille, kuten MINÄ sanoin, että se on MINUN voiteluni, niin kuin puhaltaisi suudelman ABBA YAHUVEH'lle, että heidän rukouksiinsa vastataan, mutta tuona päivänä MINÄ en voi tukea sanoja, joita he sanovat, sillä siellä tulee olemaan toinen tämän maailman pinnalla, joka tulee sanomaan, "Minä olen Jeesus."

Ja vaikka MINÄ tiedän, kenelle Jeesukselle he puhuvat ja kutsuvat, sen tähden että tuo nimi tulee olemaan niin kuin kirous, heidän rukouksensa eivät saavuta Taivasta ja he tulevat ihmettelemään miksi. Tämän vuoksi sinä varoitat heitä nyt. Tämä on tuon hepreankielisen Nimen tärkeys (YAHUSHUA). Nähkääs, saatana ei halua käyttää Nimeä YAH. Voi, MINULLA on monia vihollisia siellä, jotka nyt uskaltavat johtaa heidän palvelutöitänsä ja käyttävät Nimeä YAH pettääkseen sudet ja karitsat. Mutta saatanan poika ei halua käyttää Nimeä YAH, hän haluaa käyttää nimeä, joka tuli tunnetuksi maailmalla, ja se oli nimi J-E-E-S-U-S.

Joten vaikka he, joiden nimet ovat kirjoitettuna Karitsan Elämän Kirjassa, Suuren Ahdingon aikana, he tulevat palaamaan Taivaaseen. Se tulee tarkoittamaan, että heidän täytyy antaa elämänsä, mutta he eivät tule koskaan, milloinkaan astumaan sisään sunnuntai kirkkoon tai heidän nimensä pyyhitään pois. Ja tuona aikana ei tule olemaan pelastuksia J-E-E-S-U-S nimessä; ainoastaan YAHUSHUA'ssa. Jotkut tulevat sanomaan YAHSHUA. Mutta Nimeä YAH ei jätetä pois.

Sillä voidellut 144,000 eivät opeta nimeä J-E-E-S-U-S. Näin on nyt. Niin tulee olemaan silloin. MINÄ olen antanut sinulle tämän viestin varoittaaksesi jälleen. Se on aivan kuten nyt, tuo ei tarkoita että kaikki ne, jotka käyvät sunnuntai kirkoissa, eivät kuuluisi MINULLE, eivät olisi täynnä MINUN Henkeäni, mutta se tarkoittaa, että Suuressa Ahdingossa se ei tule olemaan sallittua, sillä tämä on missä he loikkaavat pedon puolelle. Ymmärrätkö? Sieluja pelastetaan nyt J-E-E-S-U-K-S-E-N Nimessä. MINÄ voitelen J-E-E-S-U-K-S-E-N Nimessä. MINÄ parannan J-E-E-S-U-K-S-E-N Nimessä. MINÄ vapautan J-E-E-S-U-K-S-E-N Nimessä. Mutta niin ei tule olemaan silloin.

Varoita heitä. Kuinka MINÄ voisin vastata heille? Kuinka MINUN Poikani YAHUSHUA voisi vastata heille? Kun he huutavat, "Jeesus, auta minua," ja saatanan poika on siellä ja sanoo, "Tässä minä olen." He tulevat sanomaan, "Jeesus, pelasta minut, anna minulle minun syntini anteeksi!" Ja saatanan poika sanoo, "Tässä minä olen." Etkö näe vaaraa? Etkö ymmärrä? Sinä et tiedä sitä surua, jota MINÄ tulen tuntemaan, kun he, joiden nimet ovat kirjoitettuna Karitsan Elämän Kirjassa, jotka tietävät paremmin kuin mennä sunnuntai kirkkoihin, tulevat juoksemaan ja piiloutumaan, ja joutuvat antamaan elämänsä, koska he huutavat ja he tulevat kieltäytymään sanomasta YAHUSHUA'n Nimeä.

He pitävät kiinni siitä, mitä heille opetettiin, ja he tulevat sanomaan Nimeä Jeesus ja heidän rukouksensa eivät saavuta Taivasta, sillä MINÄ en puhalla niitä niin kuin suudelmaa, koska saatanan poika tulee huutamaan, "Tässä minä olen." Tämä ei tarkoita, että heidän nimensä olisi pyyhitty pois. Se ainoastaan tarkoittaa, että MINÄ en voi pelastaa heidän elämäänsä. MINÄ en voi piilottaa heitä. MINÄ en voi ruokkia heitä. MINÄ en voi vapauttaa heitä.

Tästä syystä MINÄ nostan palvelutöitä, sellaisia kuin tämä, jotka opettavat Nimen YAHSHUA, jotka opettavat Nimen YAHUSHUA. Sillä ei ole väliä. Niin monet kieltäytyvät puhumasta Nimeä tavalla, jonka MINÄ olen antanut sinulle, mutta Nimeä YAH ei voida jättää pois, sillä jopa HÄNEN Nimensä tarkoittaa "YAH Pelastaa."

MINÄ annoin sinulle unen, sitten kun lentävät lautaset saapuvat, ne ovat todella saatanan sotajoukko, mutta niillä on oikeus heihin, jotka tulevat huutamaan väärässä nimessä, koska hän (saatanan poika) tulee väittämään, "Tässä minä olen."

Joten varokaa, se on jo nyt alkanut. Siellä on yksi, joka on noussut. Hänellä on maailmanlaajuinen kannattajajoukko ja hän kutsuu itseään Jeesus Kristukseksi. Mutta avain on, että hän heittää pois kaiken, mikä on Pyhää. Varokaa yhtä, joka tulee, sillä tämä on vain pelkkä mies, mutta varokaa yhtä, joka tulee, sillä se tulee olemaan kuin Juudas olisi palannut jälleen kerran, ja hän on todella saatanan poika, luciferin poika.

Varoita heitä nyt. Kaikella on määräaika. Sinä tulet tietämään, milloin päästää tämä Sana irti. Mutta Elisabeth, sinun ei enää koskaan tarvitse kaivata äidin rakkautta, sillä MINÄ olen näyttänyt sinulle, että MINÄ olen täyttänyt tuon tyhjiön.

Valistaen joitakin, loukaten useimpia, Apostoli Elisabeth (Elisheva) Elijah

www.amightywind.com
www.almightywind.com

(Kommentteja ääninauhalla)

Niko: Elisabeth oli juuri rukoilemassa hengessä, kysyen RUACH ha KODESH'ista, ÄITI RUACH'asta, ja halusi tuntea hänet ja ÄITI RUACH puhui. Nuo olivat sanat, jotka ÄITI puhui. Joten siinä sitä taas ollaan Adam. Sinä halusit vahvistuksen, sinä sait sen kaveri. Näyttää siltä, että nämä naiset ovat jälleen kerran saattaneet ymmälle meidät miehet!!!

Elisabeth: Minun täytyy vain sanoa, että paljastus, jonka hän antoi minulle, kun miehet jatkuvasti sanoivat raamatussa, kun viittaavat RUACH ha KODESHiin, ”hän, hän, hän,”(miehestä puhuttaessa) siitä on vain yksi kirjain pois, koska miehet aina sanoivat, ”Meidät tehtiin JUMALAN kuvaan,” ja pystyivät tuntemaan vahingoniloa naisesta sanoen, ”Sinua ei ole tehty HÄNEN kuvaansa, minut on.” Joten ÄITI RUACH on juuri vahvistanut faktan, että naiset, naispuoliset, Eeva, luotiin HÄNEN kuvaansa ja HÄN istuu YAHUVEH:n toisella puolella, ja HÄN on KUMPPANI-LUOJA! Joten meidät on tehty todella JUMALATAR RUACH HA KODESH'in, meidän ÄITIMME kuvaan. Kestäkää tuo maailman miehet!

UNI, JOKA MAINITTIIN PROFETIASSA

Minä en ole koskaan uskonut UFO'ihin tai pahoihin avaruusolentoihin toisilta planeetoilta, kunnes minä sain unen joskus maaliskuussa 2005, siitä lähtien minä olen saanut paljastuksia, mitä tämä on, ja mikä pahinta se on todellista.

UFO't Ovat Tulossa, Mitä Sinä Aiot Tehdä?

Minä näin itseni jossain, mikä vaikutti olevan kaupunki. Minä näin ihmisten juoksevan kauhuissaan karkuun UFO'ilta, varsinkin valtavalta sikarin muotoiselta UFO'lta, jossa oli 2 evää UFOn toisessa päässä. Miehet ja naiset huusivat, ”JEESUS AUTA MINUA!” Sitten minä näin tämän sikarin muotoisen UFOn laukaisevan yksittäisen valon säteen, joka näytti sinertävältä/vihreältä väritykseltään. Sinertävä/vihreä valo osuisi ihmisiin, ja se nosti heidät maasta ja veti heidät avaruusalukseen. Ihmiset huusivat, ”Jeesus auta minua!” Silti se valonsäde otti heidät sikarin muotoisen UFOn vatsaan. Ihmiset eivät voineet päästä karkuun UFOlta.

Sitten sikarin muotoinen UFO leijui minun yläpuolelleni ja minä yritin päästä karkuun siltä, mutta minä en voinut. Minä näin valonsäteen tulevan minua kohti ilmassa ja minä huusin, kun se oli suoraan minun yläpuolellani, ”YAHUSHUA, todista minulle, että Sinä kuulet minun rukoukseni, auta minua!” Valonsäde pysähtyi keskelle ilmaa ja meni minua lähimpään henkilöön, joka huusi ”JEESUSTA”, ja tuo valonsäde otti heidät, heidän potkiessaan ja huutaessaan kauhusta, suoraan sikarin muotoisen UFOn vatsaan.

Uni loppui.

Tämä palvelutyö varoittaa, miksi on tärkeää, että ihmiset tietävät Hepreankielisen NIMEN meidän Messiaallemme YAHUSHUA:lle, tai YAHSHUA:lle. Nimellä JEESUS KRISTUS on pelastavaa, voitelevaa, parantavaa, vapauttavaa, henkiin herättämisen voimaa nyt, mutta EI TULE OLEMAAN Suuressa Ahdingossa. Minä en usko, että minä tulen olemaan Suuressa Ahdingossa tässä kuolevaisessa ruumiissa, minä olin siinä varoittaakseni teitä nyt. Kuitenkin unessa se on varoitus, että antikristus, joka on saatanan poika, tulee käyttämään JEESUS KRISTUS nimeä, koska Kristityt kaikkialla maailmaa, monissa kielissä, käyttävät rakasta JEESUS KRISTUS nimeä. Kuuluisimmat TV evankelistat ovat asettamassa ihmisiä sinisen säteen poisviemiselle, joka on jäljitelty poisvieminen.

Apostoli Elisabeth (Elisheva) Elijah

Tässä joitakin Raamatun lauseita koskien RUACH ha KODESH'ia (englanniksi).

Gender of the RUACH ha KODESH (Holy Spirit)

RUACH ha KODESH Bible References: Isaiah 63:10 & Psalm 51:11
1) Female Gender – ‘SHE’
RUACH ha KODESH – CHOKHMAH (wisdom) feminine word in Hebrew
Proverbs 1:20...WISDOM calls out outside. SHE raises HER voice in the open squares.
Proverbs 1:21…SHE speaks HER words.
Proverbs 1:23…Turn at MY reproof; surely I will pour out MY SPIRIT on you.
Proverbs 3:18…SHE is a tree of life to those who take hold of HER.
Proverbs 4:6…Do not forsake HER and SHE will preserve you. Love HER and SHE will keep you.
Proverbs 4:13…Keep HER for SHE is your life.
Proverbs 9:1…WISDOM has built HER house. SHE has hewn out HER seven pillars.
Revelation 4:5…Seven Spirits of YAH. (Are they the same as the seven pillars of WISDOM?)
Matthew 11:19…But WISDOM is justified by HER children.
Proverbs 7:4…To WISDOM, say, "My sister."

(All references are from New KJV.) (From the Book of WISDOM – The Jerusalem Bible) Book of Wisdom 1:6…WISDOM is a SPIRIT, a friend to man, though SHE will not pardon the words of a blasphemer, since YAH sees into the innermost part of him…

Book of Wisdom 7:11…In HER company all good things come to me.

Book of Wisdom 7:12…All these I delight in, since WISDOM brings them, but as yet I did not know SHE was their MOTHER.

Book of Wisdom 7:22-30…For within Her is an intelligent spirit, Holy, unique, manifold, subtle, active, incisive, unsullied, lucid, invulnerable, benevolent, sharp, beneficent, loving to man, steadfast, dependable, unperturbed, almighty, all-surveying

Book of Wisdom 6:12-22…WISDOM is bright and does not grow dim. By those who love HER, SHE is readily seen, and found by those who look for HER. Quick to anticipate those who desire her, she makes herself known to them.

Heavenly FATHER and MOTHER?

(Quotations from New KJV.)

Proverbs 1: 8-9…MY Son, hear the instruction of your Father, and do not forsake the law of your MOTHER for they will be graceful ornaments on your head, a chain about your neck.

Proverbs 6:20-23…MY Son, keep your Father’s command and do not forsake the law of your MOTHER.

Proverbs 6:21…Bind THEM continually on your heart; tie them around your neck.

Proverbs 6:22…When you roam, THEY will lead you; and when you awake, THEY will speak with you.

Proverbs 6:23…For the commandment is a lamp and the law is light.

(A similar expression is found in Psalm 119 referring to Elohim.)
Psalm 119:105…Your word is a lamp to my feet and a light to my path.

(From the above, we conclude the lamp and light to come probably from our Heavenly Father and our Heavenly MOTHER RUACH ha KODESH, our Elohim.)

Who is our MOTHER?

Galatians 4:26…But the Jerusalem above is free, which is the Mother of us all.

Nature of the HOLY SPIRIT

Acts 1:8…But you shall receive power when the HOLY SPIRIT has come upon you; and you shall be witnesses to ME in Jerusalem, and in all Judea and Samaria, and to the End of the Earth.

Ephesians 5:18…Do not be drunk with wine,…but be filled with the SPIRIT.

Acts 2:2-4…And suddenly there came a sound from Heaven, as of a rushing mighty wind and it filled the whole house where they were sitting. Then there appeared to them divided tongues, as of fire and one sat upon each of them. And they were filled with the HOLY SPIRIT and began to speak with other tongues, as the SPIRIT gave them utterance.

Luke 1:35…And the angel answered and said to her, ‘The HOLY SPIRIT’ will come upon you and the power of the HIGHEST will overshadow you.

Roman 8:9…But you are not in the flesh, but in the SPIRIT, if indeed the SPIRIT of God dwells in you. Now if anyone does not have the SPIRIT of CHRIST, he is not HIS.

Joel 2:28…And it shall come to pass afterward that I will pour out MY SPIRIT on all flesh. Your sons and your daughters shall prophesy. Your old men shall dream dreams; your young men shall see visions.

Isaiah 40:13-14…Who has directed the SPIRIT of the Lord, or as HIS COUNSELOR has taught HIM? With whom did HE take counsel and who instruct HIM and taught HIM in the path of justice? Who taught HIM knowledge and showed HIM the way of understanding?

Romans 8:26-27…Likewise the SPIRIT also helps in our weaknesses. For we do not know what we should pray for as we ought, but the SPIRIT Himself makes intercession for us which cannot be uttered.

Ezekiel 36:27…I will put MY SPIRIT within you and cause you to walk in MY statues and you will keep MY judgments.

Ephesians 5:15-21…18 And do not be drunk with wine, in which is dissipation, but be filled with the SPIRIT, speaking to one another in Psalm and hymns and spiritual songs, singing and making melody in your heart to the Lord.

Ezekiel 37:14…I will put MY SPIRIT in you and you shall live and I will place you in your own land…

Acts: 8:17…Then they laid hands on them and they received the HOLY SPIRIT.

Acts: 16:6…Now, when they had gone through Phrygia and the region of Galatia, they were forbidden by the HOLY SPIRIT to preach the word in Asia.

Acts: 10:44…While Peter was still speaking these words, the HOLY SPIRIT fell upon all those who heard the word.

2 Timothy 1:7…For God has not given us a SPIRIT of fear but of power and of love and of a sound mind.

Genesis 2:7…And the Lord God formed man of the dust of the ground and breathed into his nostrils the Breath of Life and man became a living being.

Galatians 5: 16-26…16 I say then: Walk in the SPIRIT and you shall not fulfill the lust of the flesh. 22 But the fruit of the SPIRIT is love, joy, peace, longsuffering, kindness, goodness, faithfulness.

Ephesians: 6:18…Praying always with all prayer and supplication in the SPIRIT being watchful to this end with all perseverance and supplication for all the saints.

1 Corinthians 12: 4-11…4 Now there are diversities of gifts, but the same SPIRIT; 7 But the manifestation of the SPIRIT is given to each one for the profit of all; 8 for to one is given the word of WISDOM through the SPIRIT, to another the Word of Knowledge through the same SPIRIT; 9 to another faith by the same SPIRIT, to another gifts of healing by the same SPIRIT; 10 to another the working of miracles, to another prophecy, to another discerning of SPIRITS, to another different kinds of tongues, to another the interpretation of tongues; 11 but one and same SPIRIT works all these things, distributing to each one individually as HE wills.

Genesis 1:2…The earth was without form and void and darkness was on the face of the deep and the SPIRIT of God was hovering over the face of the waters.

Genesis 6:3…And the Lord said, "MY SPIRIT shall not strive with man forever, for he is indeed flesh…

Numbers 11:25…Then the Lord came down in the cloud and spoke to him and took of the SPIRIT that was upon him and placed the same upon seventy elders and it happened when the SPIRIT rested upon them that they prophesied although they never did so again.

Psalm 104:30…You send forth your SPIRIT, they are created and you renew the face of the earth.

Isaiah: 42:1…I…I have put MY SPIRIT upon him…

Isaiah: 48:16…and now the Lord God and HIS SPIRIT have sent me.

Ezekiel 36:27…I will put MY SPIRIT within you and cause you to walk in MY statutes and you will keep MY judgments and do them.

1 Samuel 16: 13-14…Then Samuel took the horn of oil and anointed him in the midst of his brothers; and the SPIRIT of the Lord came upon David from that day forward. But the SPIRIT of the Lord departed from Saul and a distressing spirit from the Lord troubled him.

1 Kings 22:23…Now, therefore, look! The Lord has put a lying spirit in the mouth of all these prophets of yours and the Lord has declared disaster against you.

Zechariah 4:6…Not by might nor by power but by MY SPIRIT says the LORD OF HOSTS.

Nature of WISDOM (Book of Proverbs, The NKV)

1. Given by God …….Proverbs 2:6

2. SHE calls, cries out, asks questions, reproves, warns, offers counsel and knowledge, offers protection from calamities ……Proverbs 1:20-33

3. SHE gives discernment and understanding and knowledge of God and understanding of righteousness and justice……Proverbs 2:1-9

4. HER proceeds are better than profits of siver and gold ……Prov.3:14

5. SHE a tree of life to those who take hold of HER ……Prov. 3:18

6. By HER the Lord founded the earth….…Proverbs 3:19

7. SHE is the principal thing; she preserves us and keeps us, and if we exalt HER, she will promote us and bring honor and place on our head ornament of grace and a crown of glory …….Proverbs 4:7-9

8. SHE dwells with Prudence. Counsel is HER, and sound wisdom. SHE is understanding and has strength. By HER kings raign…….Proverbs 8:12-15

9. SHE may be found….…Proverbs 8:17

10. Lord YAHUVEH possesed HER at the beginning and SHE is the master craftsman; SHE rejoices; HER delight was with the sons of men…Prov.8:22-31

11. Whoever finds HER finds life and obtains favor from the Lord.…..Prov.8:35-36.

Nature of WISDOM (Book of Wisdom, the Jerusalem Bible)

1. WISDOM is a SPIRIT, a friend to man…….Wisdom 1:6

2. SHE is bright and does not dim; by those who love HER, SHE is readily seen and found by those who look for her…….Wisdom 6:13

3. Within HER is a SPIRIT intelligent, holy, unique, manifold, subtle, active, incisive, unsullied, lucid, invulnerable, benevolent, loving to man, sharp, irresistible, beneficent, steadfast, dependable, unperturbed, almighty, all-surveying, penetrating all, intelligent, pure and most subtle Spirits; SHE is quicker to move than any motion; SHE is so pure, pervades and permeates all things…….Wisdom 7:22-24.

4. SHE is a breath of the power of God, pure emanation of the Glory of the ALMIGHTY; hence nothing impure can find a way into HER…….Wisdom7:25.

5. SHE is a reflection of the eternal light, untarnished mirror of God’s active power, image of HIS goodness. Although alone SHE can do all; herself unchanging, SHE makes all things new…….Wisdom 7:27

Added June 9, 2010

Ecclesiasticus: The Wisdom of the Son of Sirach

Ecclesiasticus: The Wisdom of the Son of Sirach, is a book included in the early Hebrew and Greek Bibles. It is believed to have been written in the 2nd century B.C. The early Greek church also called it, “The All-Virtuous Wisdom.”

Ecclesiasticus is a Latin word meaning, “churchly,” and would describe any book that was read in church or received ecclesiastical or church sanction. Ben Sira, or the son of Sirach, was a scholar, and a scribe thoroughly versed in the Jewish Law, and especially in the “Books of Wisdom.”

Ecclesiasticus

Chapter 1

1. The Law, the Prophets,and the other writers succeeding them have passed on to us great lessons, in consequence of which Israel must be commended for learning and WISDOM…

4. WISDOM was created before everything, prudent understanding subsists from remotest ages...

6. For whom has the root of WISDOM ever been uncovered? HER resourceful ways, who knows them?...

8. ONE only is wise, terrible indeed,

9. seated on HIS Throne, the LORD. It was HE who created, inspected and weighed HER up, and then poured HER out on all HIS works…..

14. The basis of WISDOM is to fear the LORD; SHE was created with the faithful in their mothers' womb;

15. SHE has made a home in the human race, an age -- old foundation, and to their descendants will SHE faithfully cling.

16.The fullness of WISDOM is to fear the LORD; SHE intoxicates them with HER fruits;

17. SHE fills their entire house with treasures and their storerooms with HER produce.

18. The crown of WISDOM is to fear the LORD: SHE makes peace and health flourish.

19. The LORD has seen and assessed HER, HE has showered down knowledge and intelligence, HE has exalted the renown of those who possess HER.

20. The root of WISDOM is to fear the LORD, and HER branches are long life.

Chapter 4

1. Wisdom brings up HER own children and cares for those who seek HER.

2. Whoever loves HER loves life, those who seek HER early will be filled with joy.

3. Whoever possesses HER will inherit honour, and wherever he walks the LORD will bless him.

4. Those who serve HER minister to the HOLY ONE, and the LORD loves those who love HER.

5. Whoever obeys HER rules the nations, whoever pays attention to HER dwells secure.

6. If he trusts himself to HER he will inherit HER, and his descendants will remain in possession of HER;

7. for though SHE takes him at first through winding ways, bringing fear and faintness on him, trying him out with HER discipline till SHE can trust him, and testing him with HER ordeals,

8. SHE then comes back to him on the straight road, makes him happy and reveals HER secrets to him.

9. If he goes astray, however, SHE abandons him and leaves him to his own destruction.

Chapter 24

1. WISDOM speaks HER own praises, in the midst of HER people SHE glories in HERSELF.

2. SHE opens HER mouth in the assembly of the MOST HIGH, SHE glories in HERSELF in the presence of the MIGHTY ONE:

3. 'I came forth from the mouth of the MOST HIGH, and I covered the earth like mist.

4. I had MY tent in the heights, and MY Throne was a pillar of cloud.

5. Alone, I have made the circuit of the Heavens and walked through the depths of the abyss.

6. Over the waves of the sea and over the whole earth, and over every people and nation I have held sway.

7. Among all these I searched for rest, and looked to see in whose territory I might pitch camp.

8. Then the CREATOR OF ALL things instructed ME and HE who created ME fixed a place for MY tent. HE said, "Pitch your tent in Jacob, make Israel your inheritance."

9. From eternity, in the beginning, HE created ME, and for eternity I shall remain.

10. In the Holy tent I ministered before HIM and thus became established in Zion .

11. In the Beloved City HE has given ME rest, and in Jerusalem I wield MY Authority.

12. I have taken root in a privileged people, in the LORD’S property, in HIS inheritance.

13. I have grown tall as a cedar on Lebanon , as a cypress on Mount Hermon ;

14. I have grown tall as a palm in En-Gedi, as the rose bushes of Jericho ; as a fine olive in the plain, as a plane tree, I have grown tall.

15. Like cinnamon and acanthus, I have yielded a perfume, like choice myrrh, have breathed out a scent, like galbanum, onycha, labdanum, like the smoke of incense in the tent.

16. I have spread MY branches like a terebinth, and MY branches are glorious and graceful.

17. I am like a vine putting out graceful shoots, MY blossoms bear the fruit of glory and wealth.

18/19. Approach ME, you who desire ME, and take your fill of MY fruits,

20. for memories of ME are sweeter than honey, inheriting ME is sweeter than the honeycomb.

21. They who eat ME will hunger for more, they who drink ME will thirst for more.

22. No one who obeys ME will ever have to blush, no one who acts as I dictate will ever sin.

23. All this is no other than the Book of the Covenant of the MOST HIGH GOD, the Law that 24/25. Moses enjoined on us, an inheritance for the communities of Jacob.

26. This is what makes WISDOM brim over like the Pishon, like the Tigris in the season of fruit, what makes INTELLIGENCE overflow like the Euphrates, like the Jordan at harvest time;

27. and makes DISCIPLINE flow like the Nile , like the Gihon when the grapes are harvested.

28. The first man did not finish discovering about HER, nor has the most recent tracked HER down;

29. for her thoughts are wider than the sea, and her designs more profound than the abyss.

30. And I, like a conduit from a river, like a watercourse running into a garden,

31. I said, 'I am going to water MY orchard, I intend to irrigate MY flower beds.' And see, MY conduit has grown into a river, and MY river has grown into a sea.

32. Making DISCIPLINE shine forth from daybreak, I shall send its light far and wide.

33. I shall pour out Teaching like Prophecy, as a legacy to all future generations.

34. And note, I have been working not merely for MYSELF, but for all who are seeking WISDOM.

Chapter 51

13. When I was still a youth, before I went travelling, in my prayers I asked outright for WISDOM.

14. Outside the sanctuary I would pray for HER, and to the last I shall continue to seek HER.

15. From HER blossoming to the ripening of HER grape my heart has taken its delight in HER. My foot has pursued a straight path, I have sought HER ever since my youth.

16. By bowing my ear a little, I have received HER, and have found much instruction.

17. Thanks to HER I have advanced; glory be to HIM who has given me WISDOM!

18. For I was determined to put HER into practice, have earnestly pursued the good, and shall not be put to shame.

19. My soul has fought to possess HER, I have been scrupulous in keeping the Law; I have stretched out my hands to Heaven and bewailed how little I knew of HER;

20.I have directed my soul towards HER, and in purity I have found HER; having my heart fixed on HER from the outset, I shall never be deserted;

21. my very core having yearned to discover HER, I have now acquired a good possession.

22. In reward the LORD has given me a tongue with which I shall sing HIS praises.

23. Come close to me, you ignorant, take your place in my school.

24. Why complain about lacking these things when your souls are so thirsty for them?

25. I have opened my mouth, I have said: 'Buy HER without money,

26. put your necks under HER yoke, let your souls receive instruction, SHE is near, within your reach.'

27. See for yourselves: how slight my efforts have been to win so much peace.

28. Buy instruction with a large sum of silver, thanks to HER you will gain much gold.

29. May your souls rejoice in the mercy of the LORD, may you never be ashamed of praising HIM.

30. Do your work before the appointed time and at the appointed time HE will give you your reward.

www.amightywind.com (Mirror site: www.almightywind.com)