Profetia 88

MINÄ, YAHUVEH, LEIKITTELEN MINUN VIHOLLISILLANI!

Annettu Apostoli Elisabeth Elijah Nikomialle 16.10.2006

[ 15 minuuttia voimakkaita taistelevia kieliä tuli esiin ennen kuin tämä sana tuli. ]

*******

Ja tämä on varoitus viholliselle! Te ryömitte sisään hänen päälleen ( Elisabeth ) sillä aikaa kun hän nukkuu. Te luulette, että Minä en herätä häntä. Vaikka te olette näkymättömiä, te ette ole näkymättömiä MINULLE! Hän ei puhu teidän kieltänne; Voi, mutta Minä, YAHUVEH, puhun teidän kieltänne. Te pyritte tappamaan hänet, missä ihmiskädet eivät voi koskettaa teitä.

Voi, mutta Minä, YAHUVEH, voin koskettaa teitä. Te tulette maksamaan hinnan tämän johdosta. Minä pilkkaan teitä, Minä nyt piinaan teitä, sillä te tulette kuulemaan teidän oman äänenne ja teidän oman kielenne ilma-aalloilla, ja te tulette sanomaan, ”Kuinka hän voi tietää meidän kielemme? Kuinka hän pystyi tietämään, että se olin Minä, joka hyökkäsi?” Se ei ole hän, joka tietää, se on KAIKEN luoja, joka tietää!

Te ette voi tehdä mitään, voi MINUN viholliseni, jota Minä en tiedä, ja hän ainoastaan tietää sen, mitä Minä kerron hänelle, ei enempää, ei vähempää, vain viaton vauva ja Minä olen Isä, joka opettaa. Hänellä on Messias, hänellä on välittäjä, hänellä on Verisovitus, se on MINUN POIKANI YAHUSHUA! Missä on teidän?

Te olette tuomittuja helvetille! Te olette tuomittuja tuliselle järvelle! Te ryömitte sisään näkymättöminä, henkisessä maailmassa, hiivitte sisään surmaamaan viattoman kun hän makasi. Se olen MINÄ, HA, HA, HA, se olen Minä, joka pilkkaan teitä! Kun hän makaa siellä, se olen Minä, joka annan hänen kuulla teidän ryömivän sisään. Se olen Minä, joka sanoi, ”Elisabeth, kuuntele”, vaikka hän on sikeässä unessa, se olen Minä, joka sanoin, ”Seuraavan kerran kun sinä avaat sinun suusi, sinä tulet puhumaan kielellä, josta sinä et tiedä, kieltä, jota sinä et ole kuullut, mutta se olen Minä, joka puhun esiin tuomion näkymättömälle viholliselle, joka pyrkii surmaamaan sinut.”

Minä vain leikittelen sinulla ( vihollinen ) näyttääkseni sinulle, että se olen Minä, YAHUVEH, joka tiedän kaikki asiat, niin että Minä ainoastaan annan sinulle tarpeeksi köyttä hirttämään itsesi. Sillä sinä tulet kuolemaan Hamanin hirsipuulla! Minä olen lisännyt suojelua, hänellä ei ole tavallista aviomiestä. Voi, he huutavat, he haluavat olla ”tavallisia”, mutta ei ole mitään tavallista näissä kahdessa, koska ei ole mitään tavallista tässä ministeriössä, ei ole mitään tavallista niissä, jotka Minä olen määrännyt suojelemaan ja puolustamaan.

Joten juoskaa, juoskaa, juoskaa! Jotkut teistä tulevat elämään ja jotkut teistä tulevat kuolemaan tänä yönä, mutta viesti viedään takaisin, kun teidän oma kielenne on kuultu läpi ilma-aaltojen. Ja Minä annan muille profeetoille tämän kielen tulkinnan, paljon teidän kauhuksenne.

Katsokaas, jokainen kerta kun te hyökkäätte häneen, jokainen kerta kun te hyökkäätte hänen aviomieheen tai yhteen 5 viisaasta, jotka symbolisoivat 5 viisasta neitsyttä, jokainen kerta kun te hyökkäätte yhteen MINUN Morsiamestani ( Ilmestys 14 ja Ilmestys 7 ), mihinkään te ette voi piiloutua. Minä nauran teille ( Katah, katah, katah, Pyhää kieltä kuultu ), ainoastaan sopivia tuomiolle, ainoastaan sopivia kadotukselle, ne teistä, jotka ovat tämän Sormusneidon, tämän ministeriön, MINUN Morsiameni vihollisia, ovat ainoastaan sopivia MINUN tuomitsemiselle ja se tulee olemaan Helvetti, tulisessa järvessä te tulette asumaan!

*******

Varoituksen loppu.

[ Tämä seuraava sana annettiin seuraavana yönä 17.10.2006 sen jälkeen kun meidän hälytysjärjestelmä kaatui ja naiset olivat rukouksessa. Esnart on voodoopiika, joka tulee taloon kaksi kertaa viikossa pesemään pyykkiä autotalliin. ]

*******

Minä olen antanut sinulle soturikielen niin kuin ei mikään muu. Kun sinä puhut esiin MINUN Sanani MINUN kielelläni, sinä et ainoastaan puhu sitä yhdellä kielellä, sinä puhut monilla kielillä. Minä tiedän, missä viholliset ovat. Minä tiedän mistä maista he ovat ja tämä kieli lyö heidät maahan tarkkuudella ja täsmällisyydellä.

Katherine, sinä kunnioitat MINUA, että sinä haluat käyttää aikaa tehdäksesi mitä sinä olet tehnyt ( kääntää Pyhää Kieltä ). Niin Minä voin näyttää sinulle juuri kuinka todellista tämä on, ja sitä mitä ei voi tulkita, on koska se on enkelien kieltä. Tämä on vain lisätty suoja. Jos sinä voisit vain nähdä viholliset, jotka ympäröivät tätä maailmaa, sinä olisit hämmästynyt. Voi, mutta Minä seison vihollisten edessä. Minä seison MINUN Morsiamen vihollisten edessä. Heidän täytyy päästä MINUN lävitseni päästäkseen sinun luoksesi, ja kuka voi päästä MINUN lävitse?

*******

[ Pyhä, Pyhä, Pyhä, Pyhä, Pyhä, Pyhä, Pyhä. ]

[Katherine kysyy, näemmekö me Esnartin kuoleman. Elisabeth kysyy, hän on syypää tälle ( turvallisuus virta pois päältä ) eikö hän olekin, Abba YAHUVEH? Hän katkaisi meidän hälytyksemme. ]

*******

Tänä yönä Minä en halua antaa Joainnelle rauhaa nukkua, Minä en antanut Nikolle rauhaa nukkua ja Minä varoitin sinua, Elisabeth, sinun unessasi. Katherine, sinä sait yhden, joka edustaa rauhaa, turvallisuutta ja rakkautta, astumaan sinun huoneeseesi näyttämään sinulle, että kaikki olisi hyvin. Luuletko sinä, että se on sattumaa, että sinä olit työskentelemässä tämän mahtavan sodankäyntikielen kimpussa samana yönä kun kaikki tämä tapahtui? Siinä ei ole sattumaa.

Elisabeth, se on totta, että Minä olen vaihtanut sinun kielesi jopa mahtavammaksi soturiksi. Jokainen kerta kun sinä rukoilet tätä, kun paha yrittää astua sinun taloosi, jopa sodankäyntirukous pitää sen ulkona, sillä se on MINUN voiteluni alaisena.

Katherine, sinä puhuit nämä sanat uudestaan ja uudestaan ja uudestaan, sinä kuuntelet niitä uudestaan ja uudestaan ja uudestaan, ne menivät sinun henkeesi. On ikään kuin linnoitus pystytettiin, paha ei pystynyt astumaan sisään. Minä olen saattanut vihollisen häpeään tänä yönä. Minä olen tarkkuus, Minä olen täsmällisyys, Minä olen täydellisyys. Voi ketä tahansa, joka yrittää koskettaa MINUN voideltuuni. Voi ketä tahansa, joka yrittää tehdä MINUN profeetoilleni vahinkoa. He saattavat yrittää kerran, mutta he eivät elä yrittääkseen uudestaan.

Sinulla ei ole aavistustakaan, kuinka monta Minä surmasin sinun vuoksesi. Jossakin aivan keskellä saatanan kutsumista sinun tuhosi puolesta, Elisabeth, he tarttuivat sydämiinsä ja he kuolivat tuon rukouksen aikana. Jossakin näkymättömässä maailmassa, kun he tulevat hyökkäämään, viimeinen asia, jonka he kuulivat, oli tämä kieli, kun heidän sielut otettiin helvettiin, mutta heidän ruumiinsa kaatuivat rähmälleen lattian päälle muualla toisessa maassa. Jotkut vain katosivat ja ei koskaan  löydetä.

Minun tieni ovat niin paljon korkeampia kuin teidän tienne. Te ette edes voi alkaa käsittämään mistä Minä puhun. Teidän mielet eivät ole kykeneviä ottamaan sitä sisään. Jopa nyt te kamppailette ja te haluatte tietää enemmän. Se ei ole teidän tietää. Se ei ole teidän ymmärtää. Ainoastaan tietäkää, että Minä olen YAHUVEH, ja se tulee olemaan täsmällistä, tarkkaa niin kuin Minä olen suunnitellut.

Jopa viholliset kävelevät MINUN ansaani. Sillä Minä sanon, ”Täällä he ovat, tulkaa ja saakaa heidän kiinni.” Ettekö te tiedä, että Minä tiedän etukäteen, että se hälytys olisi pois päältä? Enkö Minä ole kykenevä huolehtimaan niistä, jotka kuuluvat MINULLE? Kyllä, on hyvä että te olette hereillä. On hyvä, että te ette käyttäydy typerästi, sillä vihollinen katselee kaukaa. He tietävät, että he eivät pysty tulemaan lähelle ja MINUN Pyhät enkelini seisovat vahdissa. Pitäkää silmällä Esnartia, älkää ottako häntä itsestään selvyytenä, sillä paha ryömii sisään yllättäen. Joainne, sinä olet ollut niin kunnioittava, kun hän kurottautuu koskettamaan sinua ja sinä nopeasti laitat voiteluöljyä sinun päällesi. Mutta tästä lähtien, anna hänen tietää, ei epämääräisillä ehdoilla, että sinä olet sallinut hänen tehdä sen tähän saakka, sillä sinä et halunnut olla epäkohtelias, mutta kenelläkään ei ole lupaa koskea sinuun ilman sinun lupaasi. Minä annan sinulle tämän valtuuden tehdä näin, sillä Minä olen suojannut sinua kerta toisensa jälkeen.

Nyt sinä puhut kuuluvasti ja sinä sanot suoraan. Hän saa viestin ja ei halua tehdä sitä toista kertaa. On olemassa tapoja sanoa se ja sinä tule tietämään äänen, minkä kanssa puhua, sillä hän on kuin kävelevä kuolema ja kuolema kurottautuu yrittämään koskettaa sinua kerta toisensa jälkeen, sairaus ja tauti ja tuho, mutta älä pelkää MINUN kultani, Minä olen suojannut sinut. Mutta sinä aiot antaa hänen tietää, kukaan ei kosketa sinua ilman sinun lupaasi. Tämä pätee kaikille teistä. Teidän täytyy tietää henki minkä kanssa te kosketatte. Eikö MINUN Sanani sano, ”Älä aseta käsiäsi kenenkään ihmisen päälle yhtäkkiä?” Varsinkin täällä Afrikassa, ottakaa tämä erittäin vakavasti.

*******

Sanan loppu annettu 17.10.2006.

[ Nyt se jatkuu annetun saman sanan kanssa 16.10.06. ]

[ Nikon kommentit nauhalla: ”Hyvä, tuo tapahtui miellyttävän rauhallisen unen keskellä lokakuun 16, varhain aamulla. Minulla ei ole edes kelloa. Tiedätkö sinä paljonko kello on? Se on 2:15 am. Se loppui 2:15. Kielet luultavasti jatkuivat 10 -15 minuutin ajan ennen kuin puhuttu englanniksi.” ]

[ Elisabethin kommentit nauhalla: ”Minun aviomiehelläni ja Minulla oli ollut yö, milloin me vain sanoimme, ”Me ainoastaan tarvitsimme aikaa ja tilaa itsellemme”, joten me nautimme hiljaisen rauhallisen yön. Hiljaista aikaa toistemme kanssa ja YAHUSHUAn kanssa, ja vain aikaa nauraa ja leikkiä ja jotakin, jota me emme olleet saaneet pitkään aikaa, pysyen meidän makuuhuoneessa, huolehtien meidän asioistamme ja muut ymmärsivät. Ja me vihdoin menimme nukkumaan ankarien henkisten hyökkäyksien jälkeen aikaisemmin päivällä. Joten, minä olen niin sikeässä unessa kuin voi päästä ja yhtäkkiä minä kuulen, joku avaa meidän oven, oven lukon napsahduksen avaten oven. Minä muistan hädin tuskin heränneeni ja sanoneeni, ”Joku juuri tuli sisään. Joku juuri avasi oven”, mutta Minä olin unessa jopa kun minä sanoin tuon. ]

Minä muistan minun aviomieheni mumisevan jotakin kuin, ”Kukaan ei tullut sisään.” Mutta Minä tiesin sen ja sitten tuosta hetkestä eteenpäin, vaikka minä olin sikeässä unessa, minä aloin kuulla YAHUVEHilta. Ja YAHUVEH sanoi, että Hän oli ”aikomassa alkaa puhumaan vihollisen kielellä, joka oli avannut oven”, ”odottamaan”. Ja minä yhä olin unessa ja HÄN sanoi, ”Vain odota, seuraavan kerran kun sinä avaat sinun suusi, se tulee olemaan kielellä, josta sinä et ole koskaan kuullut aikaisemmin”, ja tuo on, mitä tapahtui sitten. Tuo on kaikki, mitä minä tiedän ja minä pystyin näkemään ( näyssä ) ihmiset juoksemassa, ja minä pystyin näkemään tuomion ja tulen, ja he olivat pelästyneitä, koska he tiesivät, että heidät oli nähty ja he tiesivät, että minulla ei olisi pitänyt olla lainkaan tietoa, että he olivat siellä.

Ja tuo on kaikki, mitä minä muistan, paitsi minä tiedän, että jokin on erittäin tärkeätä sanassa ”katah”, ja HÄN kertoi minulle, että joku tulee tunnistamaan nämä kielet tai joku tulee antamaan tulkitsemisen lahjan, koska on enemmän tähän kuin mitä me tiedämme, ja se on, mitä minä haluan sanoa. Mitä minä haluan lisätä, on, ennen kuin minä pystyin puhumaan ulos äänekkäästi minun suullani niillä kielillä, se oli kummallisin asia. YAHUVEH sai minut huutamaan vihollisille Hengessä niillä kielillä. Minä kuulin kielet henkisessä maailmassa huutamassa viholliselle ennen kuin minä fyysisesti kykenin vapauttamaan ne minun suullani, fyysisesti. HÄN ( YAHUVEH ) oli raivoissaan ja yhdessä vaiheessa HÄN otti minun käteni ja minä muistan tämän, koska minä olin tehnyt sen Hengessä ennen kuin minä olin edes tehnyt sen fyysisessä, ja minä otin minun käteni kuin pyörremyrsky ja minä ravistelin, ”nopeammin, nopeammin, nopeammin, nopeammin, nopeammin.” Ja HÄN sanoi, ”Tuo on, millaista se tulee olemaan vihollisille, jotka hyökkäävät tähän ministeriöön.” He ovat hyökänneet meidän finansseihimme, mutta YAHUVEH sanoo, ( Elisabeth alkaa jälleen rukoilemaan kielillä ja tämä sana tuli esiin ).

*******

MENETTEKÖ TE YLIMÄÄRÄISEN MAILIN?

Siunauksia, siunauksia, siunauksia kaikkien päälle, jotka ovat olleet rukoussuoja tälle ministeriölle. Te olette ihmetelleet, mikä on ollut vialla. Sillä Elisabethin ääni on ollut hiljainen viimeisen profetian jälkeen. Kuinka harva edes kirjoitti, sillä he olivat niin suuressa pelossa. Muita kirjeitä on varastettu, joten rohkaisua hän ei pystynyt kuulemaan. Kuinka monet teistä kuulitte MINUN ääneni ja yrititte lahjoittaa tähän ministeriöön? Silti teidän luottokorttinne olivat tukittuja, mutta minkä tähden kukaan teistä ei tiedustellut, miksi?

Te ette ole pystyneet tukemaan tätä ministeriötä niin kuin te tuitte aikoina menneisyydessä. Miksi te ette mene ylimääräistä mailia? Miksi te ette sano, ”Täytyy olla toinen tapa?” Ettekö te tiedä, että voimat, jotka ovat tässä maailmassa, pyrkivät kuristamaan hänet? Sillä hän on kieltäytynyt ottamasta verovapaata asemaa, hän on kieltäytynyt olemasta vaiennettu profeettana.

Te sanotte, että tämä ministeriö merkitsee niin paljon teille. Te kaipaatte seuraavaa sanaa ja silti, miksi kukaan teistä ei ole, paitsi valikoidut harvat, menneet ylimääräistä mailia sanoakseen, ”Onko toista tapaa, jolla me voimme saada finansseja sinulle?”

Nyt Minä puhun niille, joille Minä olin sanonut antamaan ja teidän finanssit palasivat takaisin teille. Nyt te tulette antamaan uudestaan puristettuna, ravistettuna yhteen ja valuen yli äyräidensä, tulevat ihmiset kokoamaan aarretta hänen helmaansa. Sillä se olen Minä, YAHUVEH, joka ojensin määräyksen, että teidän on määrä olla auttaja, ja kun yksi ovi on kiinni, aina pyrkikää näkemään missä siellä on toinen, sillä te tiedätte, että sanat jotka tulevat esiin, ovat MINUSTA.

Te tiedätte, että tämä ministeriö on ”Viimeisen Mahdollisuuden Kohtaloa” varten. Niin kuin te olette siunaus tälle ministeriölle, niin myös Minä olen siunaus teille. Niille teistä, jotka ovat kirous tälle ministeriölle, jotka ovat kuunnelleet ja eivät ole tehneet mitään auttaakseen, jotka ovat käyttäneet ravinnokseen siitä, kasvaneet lihaviksi henkisesti ja kuitenkaan eivät ole olleet apu. Minä puhun eteenpäin nyt, ulos tästä viestistä, te olette pidetty tilivelvollisina.

On olemassa enemmän kuin yksi tapa saada finansseja hänelle. Te näette heidät ulkomaisessa maassa. Te näette heidät tekemässä mitä teidän olisi pitänyt tehdä. Mutta te ette halua luopua teidän kotienne, teidän perheenne mukavuudesta, joten Minä nostin ylös toisen. Te ette tiedä ja te ette edes voi käsittää hintaa, jonka he maksavat voitelusta, josta te olette kuulleet tänä päivänä.

Ainoa syy, miksi Minä en ole lähettänyt MINUN POIKAANI YAHUSHUAa vielä kokoamaan HÄNEN Morsiantaan, on olemassa asioita, joiden vielä täytyy ottaa paikkansa. On olemassa vielä työtä tehtäväksi. Sen tähden voimat, jotka ovat, Amerikan hallitus, pyrkivät ottamaan tämän ministeriön pois internetistä, kuristamaan finanssit. Mutta missä yksi ovi on suljettu, Minä ainoastaan avaan toisen. Kuinka monet teistä kuulevat ja kuinka monet teistä kuuntelevat? Kuinka monet teistä tulevat ottamaan yhteyttä häneen, ja ei vain lopettamaan yhteen postiin, vaan pommittamaan taivasta kunnes te tavoitatte hänet ja sanotte, ”Minun täytyy auttaa sinua, Minulla on mandaatti auttaa sinua.”

*******

[ Monia e-posteja, jotka ovat lähetetty meille, on varastettu. Jatkuvasti e-postita meille kunnes sinä kuulet takaisin meiltä. Älä luovuta yhteen tai kahteen e-postiin. Älä e-postita kenellekään paitsi Nikolle tai Elisabethille suoraan. Älä e-postita internet-ylläpitäjälle. Jos kaikki muu epäonnistuu, e-postita meille Contact Us. ]

*******

Nähkääs, tämä ministeriö on kaikkea pyhää varten. Se ei kanna kenenkään miehen, naisen nimeä. Nämä sanat eivät ole hänen. Tämä voitelu on kuin ei mikään muu. Jos te haluatte ottaa osaa tähän voiteluun, jos te haluatte ottaa osaa siunauksiin, jos te haluatte tietää, että te olette suojeltuja niin kuin Minä suojelen häntä ja muita Morsiamesta, älkää enää seiskö toimettomana vieressä. Sillä Babylonin kirkot ovat porttoja; ne ottavat verovapaan aseman. He sallivat itsensä olla hiljennettyjä. He kieltäytyvät puhumasta aborttia, homoseksuaalisuutta vastaan, he kieltäytyvät puhumasta vastaan mitä heidän hallituksensa tekevät, mutta ei tämä ministeriö. Sen päällä ei ole hintalappua, sillä se kuuluu Taivaalle, ja kuka uskaltaa yrittää vaientaa ”MINÄ OLEN”, YAHUVEHia? Kuka uskaltaa yrittää vaientaa MINUN POIKAANI YAHUSHUAa? Kuka uskaltaa yrittää vaientaa RUACH ha KODESHia? Te tulette varmasti maksamaan.

Eikö MINUN Sanani sano, ”Jos sinä niin paljon kuin annat lasillisen vettä profeetalle, sinä tulet saamaan profeetan palkkion?” Minä annan hänen virrata eteenpäin Elämän Vettä. Kuinka harvat teistä palauttavat sen takaisin hänelle. He maksavat sen finansseista ( ministeriökuluista ), hinta jatkuvasti nousee. Kuinka harvat teistä edes välittävät? Joten Minä puhun esiin ulos hänestä.

Samaan aikaan Minä varoitan vihollisia. Minä myös julistan siunauksen kaikkien niiden päälle, jotka ovat siunaus tälle ministeriölle ja kaikkien niiden, jotka suojaavat häntä ja kaikkien niiden, jotka suojaavat tätä ministeriötä ja jotka menevät ylimääräisen mailin. Viesti Pyhille, viesti MINUN Morsiamelleni, sillä YAHUSHUAn Morsian on YAHUVEHin Morsian, iloitkaa! Te olette yhtä päivää lähempänä HÄNEN tulemiselle. Te olette yhtä päivää lähempänä YAHUSHUAn tulemiselle! Te olette yhtä päivää lähempänä Taivasta, teidän kotianne, ja mahtavat, mahtavat, mahtavat tulevat olemaan teidän palkkionne kaiken puolesta, mitä te olette uhranneet.

Minä julistan MINUN siunaukseni uskollisille, niille, jotka kieltäytyvät tekemästä kompromissia. Ei yksikään asia, jonka läpi te olette menneet, tule olemaan hukkaan mennyttä, ole ollut turhaa. Muistakaa tämä, Morsian, te tarvitsette toisianne, joten älkää enää ravistelko päitänne ja sanoko, ”No jaa, minä en voi löytää paikkaa lahjoittaa.” Menkää ylimääräinen maili. Menkää läpi avoimesta ovesta. Ottakaa yhteyttä häneen. Ottakaa yhteyttä hänen aviomieheen. Kolkuttakaa taivaan oveen, sillä kirjoja julkaistaan. Jotkut ovat juuri nyt kirjoitusprosessissa ja näitä kirjoja jaetaan ( muiden toimesta ) Suuren Ahdingon aikana. Kysykää kuinka te voitte auttaa, sillä julkaisuhinnat ovat suuria.

Kuinka harvat teistä edes välittävät millaisia elinkuluja se vaatii mennä minne Minä sanon mennä ja tehdä mitä Minä sanon tehdä? Minä voisin vain syöstä sitä taivaasta, finansseja, mutta kuinka tuo olisi siunaus teille? Sato on niin suuri ja työntekijöitä on niin vähän. Niillä, joilla on henkiset korvat kuunnella, tietäkää, että Minä puhun teille. Kaikki muut – te olette MINUN vihollisia, pysykää kuuroina. Mitään tästä viestistä, paitsi se tuomiosta, on tarkoitettu teille.

*******

[ Nauhalla Elisabeth sanoo, ”Minun käteni on tunnoton.” ( voitelun johdosta ). ]

Tämä on varoituksen sana YAHUVEHin vihollisille. Vihollisastraali projisoitui meidän makuuhuoneeseen tappamaan Elisabethin, mutta YAHUVEH tuli väliin ja HÄN ajoi vihollisen pois. YLISTÄKÄÄ YAHUVEHia ja YAHUSHUAa! Tämä juttu on todellista kansat, pyydän ottakaa se vakavasti!

YAHUSHUAn Morsian tulee nyt alkamaan nähdä vihollisen kaatuvan, ja te ette välttämättä näe teidän silmillänne vihollisen kaatuvan, mutta omatkaa uskoa kun YAHUVEH ja YAHUSHUA kostaa meidän puolestamme.