Profetia 86

POIS MINUN LUOTANI, SINÄ TOTTELEMATON NIIN-KUTSUTTU MORSIAN!

Annettu Apostoli Elisabeth Elijah Nikomialle

12/5/06

Selitystä tarvitaan mitä tulee siihen, kuinka tämä profetia tuli esiin. Se sisältää yksityisiä asioita meidän elämissämme, joita me emme mieluummin jakaisi, mutta meillä todella ei ole valinnanvaraa. Anteeksi, että se on niin pitkä. Tämä tulee myös olemaan sisälletty tulossa olevaan kirjaan, joka julkaistaan pian.

Tämä sana tuli esiin sillä aikaa kun monet Morsiamesta olivat yhdessä rukouksessa meidän kanssamme hotellissa Annecy:ssa, Ranskassa, ikävän päivän jälkeen kotia etsimässä pystyttääksemme turvapaikaksi Ranskaan. Useiden päivien etsinnän jälkeen Internetissä ja Prinsessa Dineon useiden puhelinsoittojen, YAHUVEH viimein johdatti meidät katsomaan kahta kotia, jotka olivat suunnilleen 80 mailia paikasta, missä me olimme.

Kodit näyttivät mahtavilta Internetissä ja näyttivät sopivan kaikkiin meidän tarpeisiimme, joten me sovimme tapaamisen katsoaksemme molempia koteja. Kauniin ajelun jälkeen, paljon ylistyksen ja laulun kanssa YAHUVEHille ja YAHUSHUAlle, ja paljon itseluottamuksen, että me aioimme saada kodin tänä päivänä, me saavuimme omistajan henkilökohtaiseen kotiin ja hän kutsui meidät lounaalle hänen kotiinsa Ranskassa. Me saimme loistavan lounaan hänen ja hänen tyttäriensä valmistamana.

Me menimme sitten ensimmäiseen kotiin ja me olimme pettyneitä sen ikään ja kuntoon. Tämä oli totta myös toisesta kodista. Hänellä oli sitten kolmas koti, jota me voisimme katsoa, jota hän hoiti yksityiselle yritykselle. Me menimme kolmannen talon luokse ja se oli kerrassaan kaunis. Meistä kaikista tuntui aika hyvältä tätä mahdollisuutta kohtaan, kunnes hän kertoi meille mitä vuokra oli kuukautta kohti. Oletteko te kaikki istumassa? Se oli 8,000 Euroa kuukautta kohti, mikä vastaa suunnilleen $11,000 USD kuukautta kohden.

No, tuo on ihan ulkona meidän hintaluokasta, joten meillä ei ollut muuta valinnanvaraa kuin suunnata takaisin sinne, mistä me juuri tulimme. Minä pystyin aistimaan, että jokainen oli aika pettynyt ja minä tiedän, että minä olin. Minä ajattelin, että me juuri tuhlasimme kokonaisen päivän touhuten saamatta mitään aikaan ja oli monia kysymyksiä, jotka minun tarvitsi viedä rukoukseen.

Tämä on, minkä johdosta me rukoilimme kun tämä profeetallinen sana tuli esiin. Kun naiset olivat kaikki rukoilemassa kielillä ja minä kuuntelin, minä jatkoin kuulla, että me olimme estettyjä. Minulle kerrottiin, että oli kaksi naista, Cathy ja Hirut Alaskassa, jotka kutsuttiin olemaan YAHUSHUAn Morsian… mutta heidän tottelemattomuutensa johdosta, meitä estettiin siitä, mitä meidät kutsuttiin tekemään Euroopassa, pystyttämään eurooppalainen Turvapaikka.

Molempien näiden naisten oli määrä olla meidän kanssamme Euroopassa, molemmat olivat sanoneet, että he olisivat meidän kanssamme minne tahansa me menisimme. Tämä oli YAHUSHUAn tahto, sillä HÄN puhui sen. Me vietimme Pääsiäisen molempien näiden naisten kanssa Anchoragessa, Alaskassa, ja he molemmat tiesivät, mitä heidän tuli tehdä, mitä tulee valmistautumiseen paeta kun heitä käskettiin paeta. He molemmat näyttivät olevan halukkaita tekemään mitä tahansa heidän tarvitsi tehdä ja valmistautua pakenemaan. Me emme tienneet siihen aikaan, että me olimme menossa Eurooppaan. Me luulimme siihen aikaan, että me olimme menossa Etelä-Amerikkaan. 

Cathy on epätasa-arvoisesti sidotussa avioliitossa ja me varoitimme häntä useita kertoja hänen psykiatri aviomiehestään Alexista, joka oli tietoinen tästä ministeriöstä, mutta ei tukenut sitä. Hän on pakana, joka kyseenalaistaa JUMALAN olemassaolon. Me sanoimme hänelle, että hänen tulee tehdä ainoastaan, mitä YAHUSHUA sanoo hänelle eikä kuunnella hänen aviomiestään, koska hän ( Cathy ) on epätasa-arvoisesti sidottu. Me varoitimme häntä mielikontrollista ja manipulaatiosta, jota hän tulee käyttämään häntä vastaan.

Cathy halusi uskoa, että hänen aviomiehensä oli aikeissa olla pelastettu ja hän tunsi vastuunalaiselta, että se oli hänen työnsä saada hänet pelastetuksi. Mutta me tiesimme toisin. Tämä mies on paatunut ja me tiesimme sen, mutta hän ei tahtonut uskoa meitä. Tehdäksemme pitkän tarinan lyhyeksi, Cathy valitettavasti valitsi hänen ei-pelastetun aviomiehensä YAHUSHUAn Morsiamena olemisen ylitse!

Ennen Pääsiäistä, Cathy otti yhteyttä tähän ministeriöön ja sanoi, että YAHUSHUA oli johdattamassa häntä antamaan tälle ministeriölle runsaan lahjoituksen. Hän kertoi meille, että se oli hänen virkaerorahansa edellisestä työstä ja ei ollut hänen aviomiehensä. Hän sanoi, että hän ei tuntenut siihen aikaan kertoakseen hänen aviomiehelleen tästä, ja me olimme yhtä mieltä, koska me olemme nähneet saatanan kohottavan ylös hänen ruman päänsä monta kertaa aikaisemmin näissä tilanteissa. Ja ihmiset päätyvät olemaan tottelemattomia YAHUSHUAlle ei-pelastetun aviomiehen tai vaimon johdosta ja eivät tee, mitä he tietävät, että heidän on määrä tehdä. Cathy toki antoi ministeriölle tämän lahjoituksen, aivan kuten hänet johdatettiin, mutta hän kamppaili hänen pakanalliselle, paatuneelle aviomiehelleen kertomatta olemisen kanssa.

Tehdäkseni pitkän tarinan lyhyeksi, Elisabeth oli luottanut Cathyyn ja antanut hänelle puhelinnumeron sillä aikaa kun me olimme hotellissa Ranskassa. Cathy soitti ja oli puhumassa Elisabethille ja sitten kertoi Elisabethille, että hän oli viimein kertonut hänen aviomiehelleen lahjoituksesta, jonka hän antoi ministeriölle, ja kysyi Elisabethilta halusiko hän puhua hänen aviomiehelleen. Elisabeth sanoi ”EI”, mutta sitten hänen aviomiehensä alkoi puhua Elisabethille toisella linjalla.

Elisabethilla ei ollut aavistustakaan, että hän oli toisella linjalla, ja hän tunsi erittäin petetyltä Cathyn toimesta ja tunsi kuin hänet oli asetettu ansaan. Aviomies sanoi, että hän tahtoi hänen rahansa takaisin, joten minä otin puhelimen Elisabethilta. Hän sanoi, että hän tahtoi tietää, mitä me teimme hänen rahojen kanssa. Ensiksi minä sanoin hänelle, että se ei kuulunut hänelle ja sitten minä sanoin hänelle, että sitä käytetään auttamaan muita. Viimeinen linja on, että hän tahtoi rahat takaisin ja hän aikoi tehdä kaiken, minkä hän pystyi saadakseen sen. Hän jopa otti yhteyttä Elisabethin niin sanottuun ensimmäiseen aviomieheen. Ainoa tapa, jolla hän on pystynyt tekemään tämän, on Cathyn avulla. Minä toivon, että me olemme väärässä Cathyn tähden, mutta minä en tiedä kuinka muuten hän oli pystynyt tavoittamaan hänet.

Pyydän, rukoilkaa Cathyn puolesta. Hänen runsaan lahjoituksen johdosta meillä oli kaunis Pääsiäisjuhla ja pystyimme matkustamaan Eurooppaan ja Afrikkaan ja olemaan siunaus muille. Saatana tietää, että me emme olisi voineet tehdä tätä ilman hänen tottelevaisuutta, mitä tulee lahjoitukseen. Paholainen on raivoissaan hänelle tämän johdosta. Me tapasimme Cathyn Hirutin kautta, joka on seurannut tätä ministeriötä neljän vuoden ajan ja kertoi Cathylle siitä.

Me suremme, koska me kalliisti vaalimme näitä kahta naista ja kutsuimme heitä siunauksiksi. Elisabeth varsinkin ottaa sen raskaasti, ja jos hän puhuu Cathysta tai Hirutista, hän alkaa itkeä. Hän yhä rakastaa heitä ja kaipaa heitä ystävinä. Me emme koskaan pyytäneet mitään Cathylta. Hän lähetti lahjoituksen, koska YAHUSHUA asetti sen hänen sydämelleen tehdäkseen niin.

Hirut kertoi meille pääsiäisen aikana, että hän tiesi, hänen oli tarkoitus lopettaa hänen työnsä ja niin oli Cathynkin, ennen kuin he edes tapasivat meidät, ja valmistautua pakenemaan. Hänellä oli virkaerorahaa, jota hänen oli määrä pyytää ja saisi kolmessakymmenessä päivässä tai niillä main. Me annoimme hänelle vahvistuksen tähän sen jälkeen kun me rukoilimme, mutta hän sanoi, että hän ei pystynyt lopettamaan hänen työnantajansa löytämättä seuraajaa hänelle ensiksi. Me sanoimme hänelle, että ei odota, että hänen oli määrä lopettaa välittömästi, koska saatana tulee tekemään kaiken, minkä hän voi, varmistaakseen, että seuraajaa ei löydy, estääkseen häntä tottelemasta YAHUVEHia.

Hänen toinen tekosyy oli hänen kaksi koiraansa. Yksi koira kuoli pian Pääsiäisen jälkeen ja nyt hänellä on yksi koira jäljellä. Hän ei tahtonut jättää hänen jäljellä olevaa koiraansa. On sanomattakin selvää, Hirut ei lopettanut hänen työtänsä ja mikäli me tiedämme, hän työskentelee siellä vieläkin. Hän tiesi, että hänen oli määrä lopettaa ennen kuin hän tapasi meidät. Jopa ne, jotka työskentelevät hänen kanssaan, alkoivat kohdella häntä kuin vihollista ja siellä ei ollut rauhaa.

YAHUVEH antoi hänelle jokaisen merkin. Miksi kukaan valitsisi maallisen työn YAHUSHUAn Morsiamena olemisen ja HÄNEN tottelemisen ylitse, sinun oman turvallisuutesi tähden jos ei muun syyn vuoksi. Minä en vain ymmärrä sitä. Miksi Cathy O. halusi valita pettää YAHUSHUAn, pakanallisen, paatuneen aviomiehen vuoksi? Meidän täytyy mainita kaikki tämä tai te ette ymmärrä YAHUSHUAn suuttumusta profetiassa alapuolella, mitä tulee näihin kahteen naiseen. Eurooppalainen YAHUSHUAn Morsian, te ette edes tunne näitä kahta naista ja silti se vaikuttaa teihin, koska me emme voineet olla enempi siunaus teille.

Tämän takia YAHUSHUA on niin vihainen. Jos Cathy O. ja Hirut olisivat totelleet, he olisivat olleet Ranskassa meidän kanssamme ja meillä olisi ollut runsaasti pääomaa varmistaaksemme turvapaikan ja kokoontumispaikan YAHUSHUAn Morsiamelle. Me olimme estettyjä tekemään, mitä meidät kutsuttiin tekemään Ranskassa ja Sveitsissä niiden tottelemattomuuden johdosta, jotka kutsuvat itseänsä Morsiameksi.

Me tiedämme, että monet asiat olivat vahingoittuneita tämän johdosta. Tämä on viesti, jonka YAHUSHUA haluaa meidän kaikkien kuulevan. Tottelemattomuus ei ainoastaan vaikuta niihin, jotka ovat tottelemattomuudessa, vaan se vaikuttaa muihin myös. Me emme voineet tehdä, mitä meidät kutsuttiin tekemään Euroopassa. Me suremme, koska me tunnemme, että me olemme epäonnistuneet siinä, mitä meidät lähetettiin sinne tekemään. Me tarvitsemme tilavan talon Eurooppaan olemaan turvapaikka, suojan paikka Pyhille kun vaino tulee.

Yksi viimeinen kommentti. Aamuna, jona me lensimme pois Seattlesta mennäksemme Zurichiin, Sveitsiin, me vastaanotimme e-postin ensimmäistä kertaa Dineolta, joka on mainittu profetiassa alapuolella. Hän kertoi meille itsestään ja sanoi, että hänen laukut olivat pakattu ja hän oli valmis menemään takaisin Afrikkaan, olemaan korotettu Prinsessaksi monien heimojen ylle. Mutta YAHUVEH käski hänen odottaa hetken aikaa pidempään, ja hän ei ymmärtänyt miksi.

Hän sitten kertoi meille, että hän oli Sveitsissä, ja silloin siinä kaikessa oli järkeä. Mitkä ovat Elisabethin mahdollisuudet laskea (maahan) kerityt villat, jos Sveitsissä oli Morsian, todistaakseen sen ennen kuin me lähtisimme Eurooppaan? Me tapasimme hänet kolme päivää myöhemmin Genevassa, Sveitsissä, ja me autoimme häntä pääsemään turvallisesti takaisin Afrikkaan.

Kuinka mahtavaa YAHUVEHia ja YAHUSHUAa me palvelemme! Cathy O. ei ymmärrä, että meitä käytettiin olemaan siunaus Prinsessa Dineolle, muiden joukossa Euroopassa, ja Elisabeth ei olisi koskaan antanut hänelle voideltua lahjaa, joka häntä käskettiin antamaan hänelle, joka on mainittu profetiassa alapuolella. Cathy on naimisissa miljonäärin kanssa, jos me ymmärrämme oikein, ja Alexin jumala on raha. Me yritimme niin kovasti tuona päivänä puhelimessa saavuttaa hänen sieluaan YAHUSHUAlle, mutta kaikki mitä hän halusi tehdä, oli kiistellä. Hänen isänsä on miljonäärilähetyssaarnaaja Afrikassa. Cathylla on niin antelias sydän ja jos hän olisi voinut, hän jopa tarjoutui antamaan hänen talonsa meille. Se todella sattuu, kun ystävä pettää sinun luottamuksesi. Kuinka paljon enemmän YAHUSHUAan sattuu, kun näin tapahtuu.

Cathy aina sanoi, että hän tiesi, että hän jättäisi Alexin, koska hän oli jopa sanonut, että kun Pedon Merkki tulee, hän pakottaisi hänet ja lapset ottamaan sen. Hän oli valmistautunut jättämään hänet, mutta olemalla psykologi, hän ( Alex ) tietää kuinka manipuloida mieltä. Me pyydämme teitä rukoilemaan hänen olevan vapautettu tämän miehen demonisesta vaikutuksesta ja saatanasta.

Me pyydämme teitä rukoilemaan Hirutin puolesta. Hän asuu hänen äitinsä kanssa ja hänen äitinsä ei usko Sapattiin tai Messiaan Juutalaisuuteen. Molempiin vaikuttavat ne, joidenka kanssa he asuvat. Me rukoilemme, että tämä tulee kaikki olemaan lunastettu vapaaksi YAHUSHUAn nimessä, sillä meille kerrottiin ja he uskoivat, että minne me menisimme, he olisivat meidän kanssamme. Muistakaa, Nahum 1 sanoo, YAHUVEH on kateellinen JUMALA ja HÄN korjaa pois kenet tahansa, joka on rakastettu enemmän kuin HÄN on.

Pyydän, kun te jaatte tämän profetian, sisällyttäkää myös selitys tai joitakin osia siitä ei ymmärretä. Kiitos.

Apostoli Niko

Profetia 86

 

POIS MINUN LUOTANI, SINÄ TOTTELEMATON NIIN-KUTSUTTU MORSIAN!

 

Annettu Apostoli Elisabeth Elijah Nikomialle

12/5/06

 

Sillä todella Minä olen puhunut esiin Minun Poikani kautta ( Niko ). Eikö teidän koko ruumiinne täydy toimia sopusoinnussa? Voiko yksi jalka sanoa, että se aikoo kävellä vasemmalle, ja toinen jalka sanoa, että se aikoo kävellä oikealle? Voiko yksi puoli sinun suustasi sanoa, että minä aion puhua kuuluvasti yhdeltä puolelta, ja toinen, toiselta puolelta? Tämä on millaista se on, kun Minä yritän olla tekemisissä tottelemattoman, niin kutsutun Morsiamen kanssa. Minä sanon, ”Kävele tätä tietä”, he sanovat, ”Ei, minä haluan kävellä tuota tietä.” Muistatteko te kun Minä sanoin, ”Se on viimeinen kutsu Morsiamelle?” ”Tiedättekö te kuinka monet ovat menettämässä sen, koska he kieltäytyvät kuuntelemasta MINUN ääntäni? Minä en ole maallinen aviomies, kun Minä annan määräyksen, Minä odotan, että sitä noudatetaan. Kun Minä sanon, ”Asettakaa se uhrialttarille, Minä odotan, että se lasketaan alas.

Tiedättekö te kuinka monet yhä polttavat savukkeita? Tiedättekö te kuinka monet yhä humaltuvat suljettujen ovien takana? Tiedättekö te kuinka monet yhä lukevat pornoa? Tiedättekö te kuinka monilla on himoa heidän sydämissään? Ja kuitenkin he sanovat, ”Minä haluan olla osa Morsianta”. Pois MINUN luotani sinä tottelematon niin kutsuttu Morsian! Kun Minä käsken teitä luopumaan kaikesta, kun Minä käsken teitä luopumaan teidän finansseistanne, kun Minä käsken teitä liittymään yhteen muiden kanssa, luopumaan uskottomista, kun Minä sanon teille, että kirkkaus ja pimeys eivät kulje yhdessä. Sen sijaan te jatkatte yrittäen etsiä profeettaa teidän kutiaville korvillenne. No, te ette tule löytämään sitä täältä!

Tämä Sormusneito puhuu esiin MINUN totuudet, hän ei tee kompromissia! Te ajattelette, että te vihaatte häntä nyt, ne, jotka eivät ole MINUSTA? Te ette ole nähneet mitään vielä! Mutta ne, jotka todella kuuluvat MINULLE, teillä on rakkaus niin kuin te ette koskaan uneksineet mahdolliseksi, sillä te tulette syleilemään totuuksia, jotka Minä puhun esiin. Niille teistä, jotka olette tottelevaisia, jotka todella odotatte ja kaipaatte MINUN jokaista sanaani…

MAHTAVAT, MAHTAVAT, MAHTAVAT, MAHTAVAT, MAHTAVAT, MAHTAVAT, MAHTAVAT, MAHTAVAT, MAHTAVAT, MAHTAVAT, MAHTAVAT! Tulevat heidän siunauksensa olemaan!

Voi, kuinka MINÄ RAKASTAN TEITÄ! Kuinka Minä syleilen teitä! Kun te sanotte, ”Kerro minulle tie, valaise tie, minä teen mitä tahansa sinä sanot, jopa jos se menee minun lihaani vastaan, jopa jos se tarkoittaa, että minun täytyy rahallisesti uhrata, minä teen sen sinun tavallasi!” Nämä ovat MINUN Morsiameni! Ja te tunnistatte toinen toisenne, sillä te olette perhe niin kuin ei toinen perhe. Te ajattelette yhdellä mielellä ja te rakastatte yhdellä sydämellä ja MINUN NIMENI ei ole koskaan kaukana erillään.

Joka ikinen teistä syleilevät MINUA rakkaudella uudella tavalla. NÄMÄ OVAT MINUN MORSIAMENI! Teidän halunne elää Pyhästi MINUN edessäni ainoastaan kasvaa voimakkaammaksi joka päivä. Te sanotte, ”Puhu minulle Minun rakastettuni, minä haluan vilauksen sinusta” ja Minä sanon, ”Minä olen täällä ja Minä syleilen teitä ja Minä suutelen teitä ja Minä rakastan teitä ja Minä halaan teitä ja Minä pitelen teitä.” NÄMÄ OVAT MINUN MORSIAMENI! He eivät ole tottelematon niin kutsuttu Morsian.

Ne, jotka ovat epätasa-arvoisesti sidotuissa avioliitoissa, joita Minä en koskaan sitonut, on kuin se olisi köysi heidän kaulansa ympärillä ja teidät hirtetään, mutta kun Minä tulen leikkaamaan köyden te sanotte, ”Ei, ei, anna minun riippua!” Pois MINUN luotani sinä tottelematon niin kutsuttu Morsian! Te ette ole enää Morsian! Sinun silmissäsi sinä kutsut itseäsi Morsiameksi, sinun rukouksissasi sinä väität olevasi Morsian, mutta Minä koettelen sinun tottelevaisuuttasi, sillä Minä tunnen sinun sydämesi. Minä tiedän ketä sinä rakastat eniten.

Te voitte yrittää tehdä vaikutusta muihin, te voitte rukoilla MINUN NIMESSÄNI, Voi, mutta Minä tunnen teidän sydämenne. Te tulette itkemään ja te tulette vaikeroimaan yhtenä päivänä, kun te huomaatte kuinka monet teistä Minun täytyi kutsua pois. Ja Minä sanon, ”Pois MINUN luotani, te tottelemattomat, jotka kutsutte itseänne MINUN Morsiameksi.”

MINUN Morsian tulee yhteen ja he sanovat, ”Mitä se on, mitä minä voin jakaa? Mitä se on, mitä minä voin tehdä sinun vuoksesi?” He rakastavat toisiansa rakkaudella, joka on, VOI niin todellista! NÄMÄ OVAT MINUN MORSIAMENI!” Minä olen varoittanut ja Minä olen varoittanut uudestaan, Minä sanoin, ”Luopukaa synnistänne.” Minä en sano, että te ette ole pelastettuja! Mutta Minä sanon, että te ette ole arvollisia olemaan kutsutuiksi MINUN Morsiameksi. Voi, mutta nämä kokoontuneet tänne, voi millainen rakkaus teillä on toinen toisillenne. Minä lähetin teidät eteenpäin kutsumaan Eurooppalaisen Morsiamen ja toiset Kansat rinnalla.

Kuinka monet välittävät, kun sinulla on tarve ja sinä laitat tarpeen ulos? Morsian ei tule aiheuttamaan sinulle pettymystä. Morsian on antelias, he tietävät, että sinun tarpeesi on heidän tarpeensa. Aivan yhtä varmasti kuin Minä lähetin entisaikojen Elian, ja käskin Sarpatin leskeä jakamaan Elian kanssa ja hän sanoi, ”Jaa minun kanssani sinun viimeinen ateriasi niin se ei tule olemaan sinun viimeinen ateriasi.” Niin myös Minä lähetän tämän uudenajan Elian tekemään saman asian. Minä lähetän hänet Sarpatin leskien luokse, jotka sanovat, ”Minulla ei ole tarvetta.” Voi, mutta niin erittäin pian te tulette näkemään, teillä tulee olemaan epätoivoisia tarpeita. Se on koska te teitte kuuroiksi teidän korvanne kun MINUN Sormusneitoni kutsui, Minä tulen tekemään kuuroiksi MINUN korvani kun te kutsutte.

Sillä on tulossa meteoriitteja ja ne tulevat putoamaan taivaalta, kaikkialla maailmaa he tulevat juoksemaan ja piiloutumaan! Maa tulee järisemään, ei ainoastaan yhdessä paikassa, ja tulivuoret tulevat puhkeamaan kuin ketjureaktio, se tulee puhkeamaan. Ja ainoastaan ne, jotka ovat todella pysyneet MINUSSA, Elävässä Kivessä, tulevat pysymään suojeltuina. Myrskyjä jonka kaltaisia te ette ole koskaan nähneet, tämä on ainoastaan alkua, joka tulee. Mutta ne, jotka ovat pysyneet MINUSSA ja MINUN ISÄSSÄNI ABBA YAHUVEHissa, te tulette pysymään suojeltuina kun te olette suojeltuja MINUN NIMESSÄNI. Te haluatte sulkea teidän korvanne kun Minä sanon, ”Kunnioittakaa Sapatti Päivää ja Minä en tarkoita ihmisten tekemää.” Te haluatte peittää teidän korvanne kun Minä sanon, ”Kunnioittakaa Pyhiä juhlia ja Minä en tarkoita ihmisten tekemiä, pakanallisia juhlapäiviä, sen sijaan te tulette mieluummin kunnioittamaan MINUN ISÄNI ABBA YAHUVEHin Pyhiä Päiviä!” Me olemme samat eilen, tänään ja ikuisesti, MINUN ISÄNI ja MINÄ! Vain koska te vaihdatte teidän käsityksenne synnistä, ei tarkoita, että ME olemme.

Minä tiedän MINUN rakastettuni, tämä ei ole edes minkä johdosta te olitte rukoilemassa, mutta kun Niko puhui esiin sanat, jotka olivat MINUN sydämelläni, te voitte nähdä mitä tapahtuu kun siellä on tottelemattomuutta niiltä, jotka ovat kutsuttu olemaan MINUN Morsiameni. Minä en välitä vaikka te annatte biljoona dollaria! Jos te olette tottelemattomia, Minä sanon, ”Pois MINUN luotani, tämä ei tee vaikutusta MINUUN!” Minä en välitä minkä uhrauksen te laskette, jos te ette ole tottelevaisia YAHUVEHille, jos te ette ole tottelevaisia MINULLE, Minä sanon, ”Pois MINUN luotani, sinä et ole MINUN morsiameni!” Aika on lyhyt, aika on sekuntien päässä MINUN tulemisestani MINUN rakastetulle Morsiamelle. Ei aikaa pelata pelejä, ei aikaa kirkonpenkin lämmittäjille, ei aikaa haalealle. Todella Minä syljen heidät MINUN suustani.

Te sanotte, ”Voi YAHUSHUA, Sinä et koskaan puhuisi meille tällä tavoin.” Te unohdatte, että Minä olin lammas ainoastaan kerran, nyt Minä olen Leijona! Minä olen tasapaino kaikissa asioissa, niin kuin MINUN ABBA YAHUVEH on! Me olemme kaikkivaltiaita rakkaudessa ja ME olemme kaikkivaltiaita sodassa! Enkö Minä kironnut viikunapuuta, joka ei tuottanut hedelmää? Mikä saa teidät ajattelemaan, että Minä olen muuttunut? Minä menin ristille teidän vuoksenne, Minä annoin MINUN Elämäni ja MINUN Vereni teidän vuoksenne ja te sanotte, ”Sinä pyydät liikaa minulta, minä en voi luopua minun synnistäni.”

Sitten älkää odottako olevanne MINUN Morsiameni! Eikö Sana sano, lopun aikana Pyhät tulevat olemaan enemmän Pyhiä ja epäpyhät tulevat olemaan enemmän epäpyhiä. Katsokaa lopun aikoja, sillä se on täällä! Ei enää aikaa heittää teidän helmiä sioille! Menkää niiden luokse, joiden luokse Minä käsken teidän mennä, ja jos he eivät vastaanota totuutta, ravistakaa pöly pois teidän jaloistanne ja jatkakaa matkaa!

Siellä on niitä, jotka ovat tarkoitettu olemaan täällä ( Ranskassa meidän kanssamme ). He eivät ole vain pettäneet sinua. He pettivät MINUT! He laittoivat heidän työnsä ennen MINUA, he laittoivat ei- pelastetun rakkaan ennen MINUA, he laittoivat heidän lapsensa ennen MINUA, kun Minä sanoin heille, että heidän lapsensa tulisivat toimeen hyvin. He laittoivat rahan ja ylellisyydet, jotka he halusivat. He eivät välitä, että sinä jätit kaiken taakse. He eivät välitä, että sinulla ei ole kotia. He eivät välitä, että sinulla ei ole ajoneuvoa, he eivät välitä, että sinä jätit kaiken muiden vuoksi!

Voi, mutta Minulla on Morsian, joka välittää, ja Voi, Minä tuon heidät sinun luoksesi! He tulevat olemaan siunattuja ja he tulevat olemaan kunnioitettuja palvelemaan sinua! Tämän maailman silmissä Minä lähetin kuninkaallisen sinun luoksesi ( Meidän ystävämme Dineo, jonka me tapasimme Sveitsissä, ja tulee kuninkaallisesta suvusta Afrikassa ja on asettamassa hänen kruunauspäivänsä tullakseen prinsessaksi ) avaamaan tien sinun eteesi, hän sanoi, ”Sinä et tule koskaan kärsimään puutetta ja koskaan tarvitsemaan enää.”

( Elisabeth huutaa, ”Voi minun käteni!” Selitys: Minun aviomieheni ja minä pidämme toisiamme kädestä tämän viestin ja rukouksen aikana, ja vahvistaakseen, että se on YAHUSHUA puhumassa, YAHUSHUA laittaa HÄNEN kätensä meidän käsiemme päälle, ja se tuntuu kuin tulelta ja jäältä samaan aikaan, koska liha ei voi käsitellä YAHUSHUAn voideltua kosketusta, se on niin voimakas ja se on erittäin kivulias. ) 

Minä lähetin sinut hänen luokseen, sillä teidän tulee olla siunaus toinen toisillenne. Niin kuin te uhraisitte teidän elämänne toistenne puolesta, niin myös nämä, joita Minä kutsun MINUN Morsiameksi, tekisivät saman sinun vuoksesi. Ja ei yhtäkään hyvää asiaa he tule pidättämään sinulta, sillä he tietävät hinnan, jonka sinä olet maksanut totellaksesi MINUA sellaisella tavalla. Ja Elisabeth, jos sinä luulet, että sinä olet ollut vihattu tähän saakka, jos sinä luulet, että sinun nimeäsi on kirottu tähän saakka, sillä se on kirous pakanoiden huulilla, se on kirous haaleiden huulilla, se on kirous saatanan palvelijoiden huulilla!

Voi, mutta Minä sanon sinulle tämän, siunaukset ovat ainoastaan aikeissa tulla voimakkaammiksi ja niille, joiden nimet ovat kirjoitettu Karitsan Elämän Kirjaan, he tulevat rakastamaan sinua rakkaudella, jota sinä et ole koskaan ymmärtänyt. Ne, jotka ovat MORSIAN, kun he kuulevat tämän viestin, he tunnistavat, he peittävät heidän kasvonsa ja he itkevät ja he sanovat, ”Mitä minä voin tehdä sinun vuoksesi?”

Sillä katsos, tämä, jota maailma kutsuu kuninkaalliseksi, ja sinä, MINUN Sormusneitoni, vaikka kukaan maan päällä ei tule koskaan laittamaan kruunausta sinun päällesi, Taivaassa sinä tulet saamaan sinun kruunauksesi, Minä tuon teidät kaikki yhteen ja teidät kaksi. Yksi tuli Alaskasta ja yksi Etelä-Afrikasta, mutta Minä tuon teidät yhteen yhtenä.

Elisabeth, sinä pelkäsit mennä Afrikkaan, sinä sanot, ”Minun ihoni on liian vaalea, mitä he tulevat ajattelemaan, tulevatko he vihaamaan minua?” Minä sanon sinulle, ne, joilla on MINUN Henkeni tulevat syleilemään ja rakastamaan sinua tavalla, jolla sinun sisaresi tekee. He eivät katso sinun ihosi väriin, aivan kuten sinä et katso heidän, ja Minä lähetän sinut sinne näyttääkseni sinulle tämän, Afrikkaan, että te olette yhtä.

Sinä et tule olemaan vailla yhtään hyvää asiaa. Minä en välitä kuinka pieni se on. Minä lähetän sinulle kuninkaallisen valmistamaan tien, ( Hän tuli meidän kanssamme Afrikkaan ) te tunnette toisenne, te näette toisenne toinen toistenne silmissä. Sinä ( Elisabeth ) olet ainoastaan kokenut tämän Nikon kanssa. Sinä et koskaan kokenut tätä muun kanssa.

Mutta jälleen Minä sanon, Taivaassa, ennen kuin te tulitte alas tähän maahan, kaikki teistä olivat MINUN valtaistuimeni edessä ja huusitte MINULLE ja sanoitte, ”Lähetä minut, lähetä minut, lähetä minut!” Ja te kaksi naista ( Dineo ja Elisabeth ) sanoitte. ”Tee minusta johtaja, tee minusta johtaja!” niin kuin pieni lapsi sanoisi, ”Tee minusta johtaja” ja Minä kruunasin teidät. Ja Niko, sinut kruunattiin suojeluksen voitelun kanssa kun Minä lähetin sinut heidän kanssaan.

Joainne, Minä en ole unohtanut sinua, sinä olit siellä myös. Sinä sanot, ”Minä haluan palvella, lähetä minut, minä haluan suojata, minä haluan suojella.” Voi Joainne, miksi sinä luulet, että sinun elämäsi on ollut niin vaikeata? Voi, tämä on YAHUSHUAn Morsiamen elämää, sillä palvelija ei ole suurempi kuin mestari. Jos se olisi helppoa MINULLE, se olisi helppoa sinulle, mutta tämän maan päällä se ei ollut helppoa. Jos he kaikki olisivat vastaanottaneet MINUT, he kaikki olisivat vastaanottaneet sinut, mutta Minut torjuttiin enemmän kuin Minut vastaanotettiin, aivan kuten nyt.

He juoksevat profeettojen luokse, jotka ainoastaan profetoivat hyviä asioita. He juoksevat profeettojen luokse, jotka aloittavat profeettakoulut ja he opettavat ainoastaan ylentämään mieltä ja ainoastaan nostamaan ja koskaan sanomaan mitään negatiivista. Minä kutsun näitä vääriksi profeetoiksi. MINUN profeettani ovat lähetetty varoittamaan tuomioista, jotka tulevat. MINUN profeettani ovat lähetetty profetoimaan mitä tulee. Profetoimisen henki on MINUSTA, YAHUSHUA ha MASHIACHista!

Mutta te sanotte, ”YAHUSHUA, mihinkään meidän kysymyksiimme ei ole vastattu.” Mitä jos se ei ole MINUN haluni vielä kertoa teille? Ei tarkoita etten minä aio. Sen sijaan Minä valitsen käyttää teitä tuomaan esiin Profetian 86. ( Me rukoilimme suuntaa. ) Kuinka monet etsivät Minua rukouksessa? Minä en tarkoita nukkumaanmeno rukouksia. Kuinka monet etsivät MINUN ABBA YAHUVEHia ja todella välittävät ja todella rukoilevat. Minä olen antanut ohjeet MINUN Morsiamelle suojata Kahta Todistajaa rukouksessa.

Kuinka monet teistä tottelevat? Kuinka monet kohottavat tätä Ministeriötä? Kuinka monet auttavat sitä millään tavoin? Ja silti te yhä väitätte, että te olette MINUN Morsiameni? Jälleen Minä sanon, ”Pois MINUN luotani, sinä, joka kutsut itseäsi MINUN Morsiameksi, joka olet tottelemattomuudessa. Sillä ei ole väliä miksikä sinä kutsut itseäsi. Minä tunnen MINUN Morsiameni! Jos sinä et auta, sinä estät, ja jos sinä estät, sinä et ole MINUSTA. Niille teistä, jotka Minä nostin antamaan uhraavasti uudestaan ja uudestaan, Voi, kuinka te olette rakentaneet teidän aarteitanne Taivaaseen.

Sillä todella Minä sanon teille, MINUN Morsiameni tekisi näin ja ne, joiden nimet löytyvät Karitsan Elämän Kirjassa.

Tämä on, mitä on MINUN sydämelläni tänä päivänä. Minä vastaan teidän kysymyksiinne MINUN rakastettuni, Minä vastaan teidän kysymyksiinne MINUN rakastettu Morsiameni, mutta juuri nyt tämä on MINUN sydämelläni. Tämä on, kuinka se ( tottelemattomuus ) on vaikuttanut teihin, kun te huudatte MINULLE ja sanotte, ”Mihin suuntaan me menemme? Missä me asumme? Mitä me teemme auton vuoksi?” Ja kuitenkin Minä sanon, ”Jos ne, jotka ovat tottelemattomia olisivat kuunnelleet ja totelleet, te ette olisi huutamassa nyt! Joten Minä vain nostan uusia ottamaan niiden paikan, jotka kieltäytyvät tottelemasta. Hyvin tehty MINUN Poikani ( Niko ) kuulemasta MINUN ääneni ja puhumasta esiin ja nostattamasta voitelun Elisabethissa, jotta tämä sana voi tulla esiin.

( Tämän profetian aikana Minä näin näyn Prinsessa Dineosta voidellun sormuksen kanssa, jota minä kutsun Punaisen Meren sormukseksi, jota minä pidin yllä 10 vuotta ja minä liotin rukouksessa. YAHUSHUA käski minun antamaan tämän sormuksen hänelle, ja tämä on kuinka se on merkitty muistiin. )

( Elisabeth puhuu )

 

Minä näen näyn sinusta minun rakastettu sisareni Dineo, minä näen sinut pitämässä koholla Punaisen Meren sormusta, jonka minä annoin sinulle. Milloin tahansa tie ei avaudu, kun sinä pääset takaisin sinun kotimaahasi tai minne tahansa muualle, määrää sitä avautumaan YAHUSHUAn nimessä! Määrää este poistetuksi! Sillä YAHUSHUA muistuttaa minua muistuttamaan sinua, että paljon kärsimystä täytyi tulla esiin tuon kaltaisen voitelun ollakseen tuossa sormuksessa, sillä se on voimakas! 

( YAHUSHUA alkaa puhumaan taas )

 

Mutta Elisabeth, sinä sanot, ”Entä minä, enkö minä tarvitse Punaisen Meren sormusta enää?” Katsos, sinun Sisaresi Dineo pitää sitä sinun puolestasi. Sillä minne hän menee, sinä menet. Ja Dineo, se on aivan kuten Minä näytin sinulle mitä tapahtui Taivaassa, sillä sinä olit se, jonka täytyi avata tie ( Afrikka ). Kaikki teistä miellytätte MINUA niin paljon. Kaikki teistä miellytätte MINUA niin paljon. Voi MINUN arvokas Morsiameni, te tiedätte keitä te olette, MINÄ RAKASTAN TEITÄ NIIN PALJON! Ettekö te voi kuulla MINUN lempeitä sanojani? Ettekö te tiedä kuinka paljon te merkitsette MINULLE? Ei ole olemassa uhrausta, jonka te olette tehneet, joka ei ole ollut miellyttävä MINULLE. MINÄ RAKASTAN TEITÄ, MINUN ARVOKAS MORSIAMENI!

Niille teistä, jotka olette vieraita Karitsan Hääaterialla, Minä tanssin teidän kanssanne, Minä nauran teidän kanssanne, Minä suutelen teitä, Minä halaan teitä, Minä kiitän teitä! Sillä eivät kaikki ole olleet säädetty olemaan MINUN Morsiameni. Voi, mutta arvokkaat vieraat, minkä hinnan te olette maksaneet, minkä hinnan te tulette maksamaan ollaksenne Karitsan Hääaterialla. Morsian syleilee teitä ja Morsian kiittää teitä hinnan vuoksi, jonka te olette ja tulette maksamaan.

( Ylistys ja palvonta tulevat esiin ) Pyhä, Pyhä, Pyhä, me palvomme ja ylistämme Sinua YAHUSHUA, TULE YAHUSHUA, TULE SINUN MORSIAMELLESI! Ota meidät korkeammalle voitelulle! Me kaipaamme nähdä Sinun kasvosi, Tule YAHUSHUA, TULE SINUN MORSIAMELLESI! PYYDÄMME, VOIKO SE OLLA TÄNÄ Rosh Ha Shanah:na 2006? ME HALUAMME OLLA MEIDÄN SULHASEMME KANSSA! ME HALUAMME OLLA TEMMATTUJA YLÖS TAPAAMAAN SINUA ILMASSA! ME PALVOMME SINUA! ME YLISTÄMME SINUA! ME JUMALOIMME SINUA! ME KAADUMME KASVOILLEMME SINUN EDESSÄSI! TULE, YAHUSHUA, TULE! SINUN SORMUSNEITOSI HUUTAA SINULLE JA SANOO, ”TULE, YAHUSHUA, TULE!” ME PALVOMME SINUA! ME PALVOMME SINUA! SINÄ OLET MEIDÄN KAIKKEMME! ME LAITAMME SINUT ENSIMMÄISEKSI MEIDÄN ELÄMÄSSÄMME, RAKKAUDESSAMME JA AVIOLIITOISSAMME! KETÄÄN EI VOI VERRATA SINUUN! ME HALUAMME OLLA VIHKITTYJÄ SINULLE! LIITTYÄ SINUN LUOKSESI IKUISUUDEKSI! ME SANOMME, ”TULE, YAHUSHUA, TULE, TULE SINUN MORSIAMELLESI, TULE SINUN VAIMOLLESI.”

( YAHUSHUA PUHUU JÄLLEEN )

 

Minä sanon, KATSOKAA MINUN MORSIAMENI! Te olette Kuninkaallisia MINUN Silmissäni, kaikkialla maailmaa MINUN Morsiameni on Kuninkaallinen MINUN silmissäni. Kuinka MINUN Morsiameni ei voisi olla Kuninkaallinen, kun te olette kihlattuja KUNINKAALLE! Enkö Minä sanonut, että te olette kuin Kuningatar Ester, te olette Kuninkaallisia kaiken Taivaan edessä! Voi ketä tahansa, joka koskee MINUN Morsiameeni! Voi ketä tahansa, joka kiroaa MINUN Morsiantani! Voi ketä tahansa, joka herjaa MINUN MORSIANTANI! Voi ketä tahansa, joka yrittää vahingoittaa MINUN Morsiantani tai vahingoittaa MINUN Morsiantani! Se olisi ollut parempi, jos sinä et olisi koskaan syntynytkään!

Minä annan tämän sanan teille Helluntai Päivän lähestyessä, odottakaa voitelun ainoastaan kasvavan voimakkaammaksi. Tavatkaa MINUN kanssani Helluntai Päivänä. Odottakaa suurempaa voitelua, odottakaa kuulla MINULTA, ja suurempia ilmestyksiä te tulette näkemään.

Niin on puhuttu, niin on kirjoitettu voitelun johdolla YAHUVEHin ja YAHUSHUAn Loistoksi.

12/5/06 loppuen 8:30 pm. Annecyssa, Ranskassa

Apostoli Elisabeth Elijah Nikomia