Profetia 85

HUUTAKAA SE JULKI! HUUTAKAA SE MAAILMALLE! KANSAINVÄLINEN YAHU'SHUAN MORSIAN, TULKAA ESIIN!

Annettu Apostoli Elisabeth Elijahille 5.5.2006 YAHU'VAHin ja YAHU'SHUA ha MASHIACHin Loistoksi!

*******

Rauhaa Rakastettu Perhe!

Tämä on Apostoli Niko. Minä kirjoitan tämän, koska YAHU'VAH mainitsee asioita profetiassa, joita te ette tule ymmärtämään, jos minä en selvennä muutamia asioita. Koska te ette olleet siellä, Minä valistan teitä.

Elisabeth ja Minä kiitän jokaista, jotka kirjoittivat meille ja sanoivat, että he suojelivat meitä heidän rukouksissaan, ja jotkut olivat jopa johdettu paastoamaan ja eivät tienneet miksi. Nyt te tiedätte miksi. Me emme koskaan kerro kenellekään muuta kuin kaikista luotettavimmille missä me olemme ennen kuin me pääsemme sinne, tai suurimman osan aikaa sitten kun me lähdemme. Tällä tavoin paholaisella ei ole mitään tervetuliais-seurueita, jos te tiedätte mitä minä tarkoitan.

Kaikista oudoin asia on, että me luulimme, että me olimme menossa toiseen maahan, valmistautumassa ostamaan lentokonelippua toiseen maahan, missä toinen profeetta yhä odottaa meitä. Ja Elisabeth herää ja sanoo, ”YAHU'VAH puhui minulle minun unessani ja sanoi, ”Menkää Sveitsiin.” Kumpikaan meistä ei tiennyt mitään Sveitsistä ja meille kerrottiin, että sen täytyi olla ensimmäisen luokan lippu, vaikka me emme olleet koskaan lentäneet ensimmäisessä luokassa aikaisemmin. Elisabethilla oli ollut terveyskriisejä, joten me ajattelimme, että se oli syy. Nyt me ymmärrämme tottelemisen tärkeyden ja ostamalla lipun, joka oli ensimmäisen luokan! Koska kun te luette alapuolen, te tulette ymmärtämään, että oli olemassa toinen syy, ja ymmärrätte sen tärkeyden. Kiitoksia kaikille niille, jotka teitte tämän maastamuuton mahdolliseksi.

Tämä profetia tuli eteenpäin ensimmäisenä aamuna sen jälkeen kun me saavuimme Zurichiin, Sveitsiin. Minä tahdon selittää, mitä ISÄ YAHU'VAH käsittelee koskien Homeland Securitya ( Kotimaan Turvallisuutta ) ja vaikeaa aikaa, jota meillä oli Amerikasta pois pääsyssä.

Seattlen lentokentällä, me olimme menossa tunnelin suuntaan noustaksemme lentokoneeseen Zurichiin. Meidän poikamme meni ennen meitä ja oli jo lentokoneessa. Minä näytin tietä ja näin jonkin verran Homeland virkailijoita seisomassa tunnelissa juuri ennen kuin me olisimme päässeet lentokoneeseen. Minä kävelin ja katsoin yhtä virkailijaa silmiin ja minä tiesin, että jotakin oli tekeillä. Virkailija näytti olevan odottamassa Elisabethia ja minua, samalla kun hän päästi jokaiset muut menemään suoraan hänen ohitseen, ja hän vain jatkoi minun tuijottamista. Hän pysäytti minut ja kysyi, ”Mihin me olimme menossa ja miksi me olimme menossa sinne.” Hän alkoi puhumaan rahasta ja sanoi, että me olemme ainoastaan sallittuja ottamaan niin ja niin paljon rahaa kuin $10,000 ulos maasta. Hän kysyi minulta kuinka paljon rahaa meillä oli. Minulla oli melko huomattava määrä rahaa mukanani, mutta Minä tiesin, että yhdessä Elisabeth ja Minä olimme hyvin sallitun laillisen raharajoituksen alapuolella. Minä kerroin hänelle kuinka paljon rahaa Minulla oli ja hän kysyi Elisabethilta, kuinka paljon rahaa hänellä oli, ja hän mietti hetken ajan ja antoi hänelle numeron, jonka hän uskoi olevan oikein.

Hän sitten aloitti sanomaan, että jos me emme olleet täsmällisiä muutaman dollarin tarkkuudella, Homeland Security voisi takavarikoida kaikki meidän rahamme, ja hän kertoi meille, että meidän täytyy kirjoittaa dokumentti ja ilmoittaa kuinka paljon rahaa meillä oli mukanamme. Elisabeth oli hermoraunio ja minä pyysin häntä olemaan varma, että hän oli täsmällinen numeron kanssa, jonka hän antoi heille. Hän sanoi, että hän uskoi olevansa.

No, juuri sen jälkeen, kun minä täytin lomakkeen ja allekirjoitin sen ja ymmärsin mitä oli todella tekeillä, Minä katsoin Elisabethia ja sanoin, ”Meidän olisi parasta laskea jokainen sentti, joka sinulla on sinun käsilaukussasi, koska Homeland Security haluaa sen.” Kun me aloitimme laskemaan rahoja Elisabethin käsilaukussa, minä tiesin, että me olimme pulassa. Minun rakastetullani oli paljon enemmän rahaa kuin hän käsittikään, koska Adam antoi hänelle kanadalaista valuuttaa Passoverina ( pääsiäisenä ) $500.00, ja Seattlen Lentokentällä kun hän saatti meidät, hän jälleen antoi meille toiset $500.00 kanadalaisena valuuttana.

Hän oli laittanut kaikki Passover rahalahjat kirjekuoreen ja ei koskaan edes laskenut sitä. Sen sijaan hän halusi olla yllätetty kuinka YAHU'SHUA monistaa sen, kun tulisi aika lunastaa se kun me pääsemme Sveitsiin. Siellä oli Euroja, jotka lähetettiin meille Passover lahjoina, yhtä hyvin kuin Englannin valuuttaa. Plus, hän oli myös laittanut pieneen minttutina rasiaan hänelle Hanukaksi ja hänen syntymäpäiväksi yhtä hyvin kuin Purimiksi annettua USA:n valuuttaa. Hän säilytti tätä siltä varalta, että me tarvitsisimme hätärahaa. Se todella vain oli alle $500.00. Hänellä oli se hänen käsilaukussaan, mutta hän unohti sen täysin.

Siellä oli 7 virkailijaa kaivelemassa läpi kaikkea meidän omaisuuttamme ja etsimässä jokaista senttiä, jonka he voisivat löytää. Sillä aikaa kun he olivat kaivelemassa kaikkea lävitse, virkailija joka alkuunpani tämän koko asian, kysyi minun passiani ja kutsui luokseen nähdäkseen, jos minulla oli yhtään etsintäkuulutuksia minusta. Voi, pettymyksen katsetta hänen kasvoillansa kun hän sai selville, että minulla ei ollut etsintäkuulutuksia minusta, ei edes parkkisakkoa! YLISTÄKÄÄ YAHU'SHUAa! Meidän lentokonelippumme ostettiin rahalahjalla ja ne olivat ensimmäisen luokan, muuten me olemme varmoja, että lentokone olisi lähtenyt ilman meitä ja jopa ensimmäisen luokan liput EIVÄT olleet takaisin maksettavia. Meidän poikamme oli jo lentokoneessa ja jos tuo lentokone olisi noussut ilmaan, hän olisi ollut Euroopassa yksin ilman rahaa ja me olisimme ollut Seattlessa yksin. Ja jos meidän rahamme olisi takavarikoitu, me olisimme ollut ilman rahaa. Tämä oli pieni esimerkki kuinka Homeland Securityn, jonka me lempinimesimme Gestapo Poliisiksi, on täytynyt kohdella Juutalaisia kun he varastivat kaiken mitä heillä oli. Kuitenkin YAHU'VAHilla oli kaikki hallinnassa.

Aikaisemmin tuona aamuna Elisabeth heräsi unesta varoituksen kanssa Homeland Securitysta ja hän herätti minut huutaen ja itkien ja sanoen, ”Me emme voi nousta siihen lentokoneeseen, siellä tulee olemaan ongelmia meidän hallituksemme kanssa. He eivät anna meidän lähteä Amerikasta!” Minä yritin rauhoitella häntä ja sanoin, ”Älä huolestu siitä, kulta. Miksi tuo tapahtuisi, se on liian myöhäistä nyt, koska lentokoneliput ovat jo ostettu ja meillä ei olisi muuta tietä sinne, jos me emme nousisi siihen koneeseen. Ihmiset odottivat meitä Euroopassa.”

Hän vetäytyi pois minusta vihaisena ja aloitti välittämään Pyhillä kielillä sanoen, ”Minä tiedän, että YAHU'SHUA varoittaa meitä, mitä paholainen suunnittelee tekevänsä ja meidän pitää rukoilla tätä vastaan nyt, jotta se ei tule tapahtumaan!” Hän rukoili tunteja, nuhtelemalla saatanaa, ryhtymällä henkiseen sodankäyntiin ja uurastamalla hengessä, ja sitten sai rauhan ja puhui eteenpäin sanan YAHU'VAHilta.

HÄN sanoi, ” Saatana yrittää saada teidät ansaan, mutta mitään ei voi tapahtua, mitä Minä en salli ja Minä en salli sitä. Punainen Meri tulee aukeamaan teille!”

Sitten hän sai rauhan ja vaipui takaisin uneen. Niinpä, sanoen näin, me emme voi sanoa, että meitä ei varoitettu etukäteen asetetusta ansasta meitä varten. Me vain emme tienneet, missä ansa olisi. Nyt me selvästi pystyimme näkemään sen. Elisabeth tärisi voitelun alaisena vaikka minä en oivaltanut sitä tällä kertaa. Minä luulin, että se oli vain hänen hermonsa, nyt minä tiedän, että se oli tämä profetia, joka oli suljettuna kuin tuli hänen luihinsa, sillä YAHU'VAH oli raivoissaan siitä kuinka meitä kohdeltiin kuin rikollisia. Joka tapauksessa se oli meidän omaa rahaamme, vain koska me emme käyttäneet aikaa laskea jokaista 10 sentin kolikkoa. Mikä tragedia, että amerikkalaiset sallivat heidän yksityisyytensä olevan varastettu tällä tavoin. Me emme ole enää vapaiden ja rohkeiden maa niin kuin Profetia 84 sanoo… ”VAROKAA ILLUUSIOTA!”

Tähän mennessä lentokone oli täynnä lukuun ottamatta meitä ja he olivat odottammassa meitä, jotta he voisivat nousta ilmaan. Sillä aikaa kun he olivat laskemassa meidän rahojamme, yksi virkailija erityisesti jatkuvasti kyseli, mistä me saimme rahat, mitä me teimme toimeentuloksi, jne. Me kerroimme heille, että me olimme ministeriöitä. On sanomattakin selvää, kun he olivat lopettaneet, meillä oli enemmän rahaa kuin me ilmoitimme ja he sanoivat, että heidän täytyy kutsua heidän johtajansa, katsomaan aikovatko he takavarikoida meidän rahamme. Elisabeth ja minä olimme aikamoisen vakavassa rukouksessa kuten te voitte luultavasti arvata tähän mennessä.

Siellä oli 7 näitä Homeland Security virkailijaa seisomassa siellä yrittäen päättää mitä tehdä, koska he eivät pystyneet saada kiinni heidän johtajaansa. Sitten, yksi heistä lopulta sanoi, ”Antakaamme heille vapautus mieluummin kuin tuomio ja uskotaan, että he todella eivät tienneet kuinka paljon rahaa heillä oli ja annetaan heidän astua lentokoneeseen.” Nyt, jos me olisimme omistaneet suuren määrän rahaa, me voisimme käsittää miksi tämä tapahtui. Mutta vain muutama tuhat yli siitä mitä minä olin kirjoittanut oli naurettavaa.

Me sanoimme 'AAMEN' tuohon, keräsimme meidän tavaramme yhteen ja astuimme lentokoneeseen… nähdäksemme enään koskaan Amerikkaa uudestaan. Ai niin, on yksi asia, jonka minä unohdin mainita. Meillä oli useita yhden unssin kulta rahoja Elisabethin käsilaukussa, annettu meille lahjana toiselta Morsiamen jäseneltä Australiasta nimeltään John. Hän oli lähettänyt ne meille viime vuonna, koska YAHU'SHUA kertoi hänelle nopeasti lähettää ne siltä varalta että me tarvitsisimme sitä hätärahaksi tai vaihtokauppaan meidän matkoillamme. Me emme koskaan tiedä mitä tulee tapahtumaan. Elisabeth piti näitä hänen käsilaukussaan meikkaus-kokoisessa pussissa.

 

Yksi virkailijoista löysi ne ja katsoi niitä ja me katsoimme häntä ja äänettömästi rukoilimme kuin mielettömät, kun hän katsoi meihin muoviin suljetun kultarahan kanssa hänen kädessään ja sanoi, ”Mitä nämä ovat, matkamuistoja?” Me sanoimme, ”Kyllä, niin voisi sanoa”, suuren hymyn kanssa meidän kasvoillamme. Minä tiedän, että he olisivat pitäneet kaiken, jos tämä kulta olisi myös laskettu, ja he olisivat pitäneet sen kaiken joka tapauksessa jos YAHU'VAH ja YAHU'SHUA eivät olisi olleet meidän kulmalla. Minä tiedän tämän, me tunsimme itsemme rikollisiksi vain koska meillä oli oltava jonkun verran rahaa siirtyä toiseen maahan, ja huolimatta siitä että meidän Taivaallinen ISÄMME oli kontrolloimassa, se oli silti erittäin hermoja raastavaa. Saatana yritti käyttää mitä tahansa hän pystyi pysäyttääkseen meidät tältä tehtävältä kokoontua Kansainvälisen YAHU'SHUAn Morsiamen kanssa ja tuomasta tuoretta uutta voitelua kansojen luokse, joissa me vierailemme. Minne me menemme, merkit, ihmeet ja ihmeteot seuraavat, kaikki YAHU'VAHin JA YAHU'SHUA ha MASHIACHin LOISTOKSI!

 

Tämän kokemuksen jälkeen, minä kyselin YAHU'VAHilta miksi he kohdistivat huomionsa meihin, koska minä tiesin, että me olimme kohde ja HÄN antoi minulle unen.

 

Unessa, minä seisoin ihmisten takana katsomassa röntgenkuva koneita ja minä olin katselemassa kuvaruutua. Minä sitten näin itseni menemässä läpi röntgenkuva koneesta, mutta minä olin yhä näiden ihmisten takana katsomassa myös kuvaruutua. Kuvaruutu alkoi vilkuttamaan täsmälleen rahan määrää, joka minulla oli mukanani. Nyt kun kerran heillä on tämä kone ja he voivat selvästi nähdä mikä määrä rahaa sinulla on mukanasi, kaikki tämä ei ollut mitään muuta kuin ahdistelua yhden syyn takia… koska Homeland Security on toinen keino ottaa pois kansalaisten vapaudet ja yksityisyyden Amerikassa.

 

Me murehdimme, että meitä kutsutaan amerikkalaisiksi, koska todella meitä kohdeltiin kunnioituksella ja enemmillä oikeuksilla meidän yksityisyydeksi Euroopassa ja kyllä, jopa Afrikassa. Homeland Securitylla ei ole budjettia, se on presidentti Bushin luoma taloudellinen pohjaton kuoppa ja sitä tullaan käyttämään, ja käytetään Amerikan viattomia kansalaisia vastaan varastamaan, tappamaan, ja ottamaan meidän vapautemme ja oikeutemme yksityisyyteen pois. Lukekaa alapuoli ja nähkää mitä YAHU'VAH sanoo Homeland Securitysta ja muista organisaatioista muissa maissa, jotka tekevät samaa eri nimen alaisena.

 

Minä olen niin kiitollinen, että Elisabeth ei alkanut profetoimaan juuri siinä Homeland Securityn edessä tai kuka tietää mitä olisi tapahtunut. Minä ymmärrän miksi minun oli saatava hänet turvalliseen paikkaan vapauttamaan tämä profetia ja muut, joita ei ole vielä vapautettu. Me olemme pahoillamme, että se on kestänyt niin kauan, mutta sitä ei voinut välttää. Me tiedämme, että vaikka me luulemme että se on myöhässä, se on todella juuri ajallaan, koska se on YAHU'VAHin ajoitus. Ehkä meidän kokemus auttaa jotakuta muuta.

 

Lopuksi, me todella uskomme, että tälle Ministeriölle annetut rahalliset lahjat ovat Pyhien Ihmisten antamia, erityisesti YAHU'SHUAn Morsiamen rahalliset lahjat. Ja saatana pysäytettiin tuona päivänä. Kun tämä profetia on kopioitu ja jaettu, pyydän, varmistakaa että selvitys on sisälletty siihen, jotta muut ymmärtävät.

 

*******

 

Profetia 85

 

HUUTAKAA SE JULKI! HUUTAKAA SE MAAILMALLE! KANSAINVÄLINEN YAHU'SHUAN MORSIAN, TULKAA ESIIN!

 

Sinä et tiennyt tätä aikaisemmin, mutta Minä juuri äsken näytin tämän sinulle, Elisabeth, näyssä. Kun sinä ja Niko ja sinun poikasi astuitte jalalla Zurichiin, Sveitsiin, Minä todistin, että Minä kykenin saamaan teidät turvallisesti pois Amerikasta. Vaikka sinä et koskaan rikkonut lakia, saatana ei halunnut sinun lähtevän sinne, koska hän ei halunnut tämän voitelun olevan vapautettu kansoihin ja sinun ja Nikon henkilökohtaisesti astuvan jalalla maihin. Saatana ei tahdo teidän kokoontuvan Kansainvälisen YAHU'SHUAn Morsiamen kanssa.

Huolimatta siitä mitä tahansa vihollinen yritti tehdä, koko Taivas riemuitsi, enkelit riemuitsivat, Taivaassa shofar torvet soivat, sillä Amerikassa he sanovat, että mikään ei ole voimakkaampi kuin Homeland Security. Mutta Minä todistin niin kuin Minä todistan jokaiselle, joka testaa ja uskoo Minuun, joka tottelee MINUA, joka tietää MINUN Pyhien Nimieni voiman. Minä, YAHU'VAH, teen tämän juhlallisen valan: Ne, jotka seuraavat totuuksia jotka Minä olen antanut ja puhunut eteenpäin tässä Ministeriössä, saavat saman voiton Homeland Securitysta, tai millä tahansa nimellä missä tahansa kansassa sitä kutsutaankin. Sillä samanlaisia laitoksia pystytetään saamaan ansaan ei ainoastaan rikollisia vaan viattomia.

Ja tulevina pimeyden päivinä, se tulee olemaan Pyhät jotka ovat heidän kohteensa. Aivan yhtä varmasti kuin Minä näytin, että mikään voima ei ole mahtavampi kuin Minä, Mahtava MINÄ OLEN YAHU'VAH, kun te tulette MINUN luokseni YAHU'SHUA ha MASHIACHin nimessä, Minä avaan Punaisen Meren, Minä pysäytän ne jotka yrittävät ahdistaa teitä, te jotka olette MINUN Pyhiäni, jotka huudatte YAHU'SHUA ha MASHIACHin nimessä aivan kuten vanhoina aikoina, Minä vapautan teidät.

Niin te näette, MINUN lapseni, oli toinen syy, miksi Minä lähetin teidät Eurooppaan ja se on todistamaan, kun Minä avaan Punaisen Meren, muut myös pääsevät läpi. Voi Amerikka, te laitatte teidän turvallisuutenne johonkin nimeltään Homeland? Minä näytän sinulle, Homeland Security, sinä olet ainoastaan sopiva yhteen asiaan ja se on Minun, YAHU'VAHin, hävitykseen! Minä, YAHU'VAH, puhun tämän nyt. Sinä yrität estää MINUN lapsiani, sinä yrität viivästyttää MINUN lapsiani, ei sanon Minä. Sinä aioit saada heidät myöhästymään siitä lentokoneesta. Sinä tahdoit ryöstää MINUN lapsiltani, sinä tahdoit pidättää MINUN lapseni ja silti ei edes parkkisakkoa sinulla ollut heitä vastaan ja sinä et voinut mennä ohitse heidän puolesta Golgatalla vuodatetun veren. Sinä et voinut mennä Minun, YAHU'VAHin, ohitse koska he laittavat heidän turvallisuutensa YAHU'SHUAan ja MINUUN. He tottelivat MINUA ja he pakenivat ennen kuin hävityksen päivät tulevat.

Nyt Minä puhun tämän eteenpäin! HUUTAKAA SE JULKI! HUUTAKAA SE MAAILMALLE! Minä vapautin teidät merkkinä, että Minä vapautan muut samalla tavalla. Minä lähetin teidät eteenpäin pois Amerikasta, teidän maastamuuttonne, koskaan uudestaan palaamatta. Niin kuin Minä olen puhunut teille, niin Minä olen puhunut muille ja he eivät ole kuunnelleet ja he eivät ole oppineet ja silti heitä kutsutaan MINUN nimelläni. Niin monen täytyy oppia kovalla tavalla. He uskovat totuudet, joihin te uskotte ja silti he kuitenkin ovat jääneet. Mutta Minä lähetin teidät eteenpäin tässä Messiaanisessa Juutalaisessa Viimeisen Mahdollisuuden Ministeriössä kertomaan Amerikan ja Kanadan ihmisille, kun Minä käsken heidän paeta, heidän olisi parasta paeta! Muutoin älkää tulko huutamaan MINULLE! Muistakaa, rauha on aina hurrikaanin silmässä! Kanada, Minä varoitin sinua ettet seuraisi sinun sisaresi Amerikan jalanjäljissä tämän profeetan kautta vuosia sitten, mutta kuuntelitko sinä? Et, sinun pilkkaamisesi ainoastaan kasvoi kovemmaksi!

Kun nämä maat ovat suljettuja sisään niin kuin Minä näytin sinulle, Elisabeth, tämän näyn uudestaan ja uudestaan. Suuri kertakäyttöinen punainen kuppi kovasta muovista tehtynä, ja valtava käsi laittaa tuon kupin pelästyneen pienen hiiren päälle, pienen valkoisen hiiren, ja sulkee sen käden paineella, ja hiiri juoksee edestakaisin kupin alapuolella tietäen, että poispääsyä ei ole, tuo olette TE! Ne, jotka sanovat että he ovat pyhiä, ne jotka huutavat MINUN Nimeäni, ja silti halusivat ehdottomasti, että he jäävät. Minä profetoin nyt, tämä olette te. Jos te ette pakene ja tee mitä Minä käsken teidän tehdä, milloin Minä käsken teitä pakenemaan, teidän pitää totella! Muutoin tuo olette te, te olette pelästynyt valkoinen hiiri ja teidän hallituksenne ovat käsi, joka estää teitä pakenemasta.

Kun Minä käsken teitä myymään mitä teillä on, pakenemaan niin kauan kuin te vielä voitte… PAETKAA! Lukuisat teistä vieläkin kyseenalaistavat MINUT. Miksi te luulette, että Minä käskin teitä viettämään Passoveria? Vaikka te ette ole koskaan viettäneet sitä aikaisemmin, Minä varoitin teitä viettämään sitä, jotta kuoleman enkeli kulkisi teidän ohitsenne ja ei koskisi teidän perheisiin tai koteihin ja kiroukset eivät voisi tulla teidän päällenne. Kuinka moni teistä kuunteli kun Minä puhuin eteenpäin tästä Sormusneidosta ja annoin teille mandaatin tehdä näin. Passoverin jälkeen tulee lähtö. Elisabethilla ja Nikolla ei ollut käsitystä, että heidän lähtö tulisi ilman varoitusta etukäteen. Minä olen varoittanut teitä joka tapauksessa. He menevät ennen teitä.

Amerikkalaiset ja kanadalaiset… JUOSKAA, PAETKAA niin kauan kuin te voitte, jos te tiedätte tietävänne, että Minä olen kertonut teille niin. Totelkaa! Muistakaa, Minä kerroin teille, että maat joita kutsutaan kolmanneksi maailmaksi, vaikka köyhempiä, tulevat olemaan turvallisimpia korruptiolta, rikkaat hallitukset jotka tulevat viemään yhteen nimeltään antikristus, ja silti Minä, YAHU'VAH, kutsun häntä saatanan pojaksi, kadotuksen pojaksi, joka tuo Pedon Merkin. Älkää luottako yhteenkään hallitukseen suojelemaan teitä tulevina pimeyden päivinä, sillä Minä lähetän mahtavan tuulen olemaan käytettynä standardina pahaa vastaan tässä maailmassa ja pahaa, joka on tulossa tähän maailmaan. Painakaa muistiinne raamattu, joka rohkaisee teitä niin kauan kuin te vielä voitte vapaasti lukea sitä. Aika on tulossa jolloin sana on oltava piilotettu erilaisella tavalla.

Mutta niille teistä, joidenka tulee pysyä Amerikassa ja Kanadassa, Minä annan MINUN rauhani joka ylittää kaiken ymmärryksen ja Minulla on MINUN pyhäni, joidenka tulee jäädä, tämä on missä teidän uskonne täytyy pysyä vahvana. Mutta teidän on parasta tietää, että te tiedätte tietävänne, että Minä käskin teidän jäädä eikä lähteä. Minä kiitän teitä sallimasta MINUN käyttää teitä siunattuna lahjana tälle ministeriölle. Ja kun he kävelevät suuremmassa voitelussa ja ovat siunattuja ja suojeltuja, niin myös te olette voideltuja, siunattuja ja suojeltuja. Shakkinappulat ovat pelilaudalla nyt, kaikki on paikallaan. MINUN vihollisilleni ja tämän ministeriön vihollisille, nyt hyvin pian Minä, YAHU'VAH, sanon, ”SHAKKIMATTI!”

Kanada, teidän kohtalonne on SAMA kuin Amerikan. Kun Minä katson Amerikkaa ja Minä katson Kanadaa, ei ole eroavaisuutta! Te olette syntiä, te olette löyhkää, te olette sontaa MINUN silmissäni! Voi, Minä aloitan profetoimaan muille kansoille, mutta juuri nyt MINUN silmäni on yhden yllä, joka johdatti niin monta harhaan. Amerikka, sinä tulet maksamaan! Nyt tämä profeetta voi puhua eteenpäin tulen sanat, jotka Minä varastoin! Tulevina päivinä, kun te lähestytte Helluntaipäivää, jokainen joka kuuluu MINULLE, jokainen joka kutsuu MINUN Pyhää Nimeäni olisi parasta alkaa noteeraamaan Psalmia 91 uudestaan ja uudestaan, koska hän on tietänyt MINUN NIMENI, hän kutsuu MINUA vaikeuksissa ja Minä vastaan hänelle ja Minä vapautan hänet, Minä en valehtele.

Ne jotka kunnioittavat MINUN Sapatti Päivääni, ne jotka todella tottelevat MINUN Tooraani, ne jotka palvovat YAHU'SHUAa, Minä vastaan teille, Minä vapautan teidät. Ne jotka ovat rakastaneet tätä Ministeriötä, sillä ainoastaan MINUN Sanojani on puhuttu eteenpäin, Minä vastaan teille, Minä vapautan teidät, jos te ainoastaan vain TOTTELETTE. Jos te pysytte takana, koska te sanotte, ”Voi, mutta minun aviomieheni ei ole pelastettu,” jos te pysytte takana ja sanotte, ”Voi, mutta minun vaimoni ei ole pelastettu,” jos te pysytte takana ja sanotte,” Voi, mutta minun lapseni eivät ole pelastettuja,”… tarvitseeko Minun muistuttaa teitä, mitä tapahtui Lootin vaimolle? Ja niin myös tulee olemaan jälleen!

Te ette pysty edes käsittämään, mitä Minä olen suunnitellut teitä varten voi Amerikka ja Kanada. Ne jotka pakenevat Amerikasta luulevat juoksevansa turvapaikkaan nimeltään Kanada, ne Kanadassa pakenevat sinne minkä he luulevat olevan turvapaikka Amerikassa… mutta ne ovat samoja, ei ole eroavaisuutta, ne molemmat pilkkaavat MINUN PYHÄÄ NIMEÄNI! Ne teistä, jotka luulette, että te pakenette kyöhyyttä tulemalla rikkaaseen maahan, teillä ei ole aavistustakaan mitä he tulevat tekemään teille! Minulla on enemmän lapsia, jotka ovat voideltuja ja Pyhiä köyhemmissä maissa kuin Minulla on rikkaissa maissa kaikissa yhteensä! Useammat YAHU'SHUAn Morsiasta ovat joita Minä kutsun YAHU'SHUAn Kansainväliseksi Morsiameksi! Niin harvoja löytyy rikkaammissa valtioissa. Afrikan YAHU'SHUAn Morsian, tulkaa esiin! Esitelkää itsenne tälle Sormusneidolle. Teidän rukouksenne ovat Valo, joka pidättelee pahaa ottamasta Afrikkaa täysin haltuunsa.

Voi, Minä tiedän, että valtaosa Euroopan kirkoista ovat ainoastaan haaleita. Te olette ainoastaan sopivia olemaan sylkäistynä ulos MINUN suustani ja silti Minä en kohdista huomiotani teihin vielä! Sen sijaan Minä, YAHU'VAH, määrään YAHU'SHUAn Eurooppalaista Morsianta, TULKAA ESIIN! Esitelkää itsenne tälle Sormusneidolle, se on teidän rukouksenne, jotka ovat auttaneet pidättelemään MINUN vihaani Eurooppaa kohtaan tähän saakka.

Kun te näette hintojen nousevan bensasta Amerikassa, te tulette näkemään pelon tulevan ihmisten päälle, jollaista he eivät ole vielä tienneet. Sillä te näette, öljyfirmat sanovat, että se olette TE jotka he omistavat. Ja he aikovat murskata teidät. Kuinka te luulette, että teidän finanssinne tulevat olemaan murskatut? Kun te näette hintojen nousevan kaikessa. Ainoastaan mitä te olette tehneet YAHU'SHUAlle merkitsee, tämä on ainoa tapa jolla Minä, YAHU'VAH, moninkertaistan teidän taloudelliset siunauksenne. Niille, jotka laitatte teidän uskonne johonkin nimeltään öljyyn, mustaan nestemäiseen kultaan sen sijaan, että laittaisitte teidän uskonne Minuun, YAHU'VAHiin, MINUN Poikani YAHU'SHUA ha MASHIACHin Nimessä, te tulette tuntemaan pelon niin kuin te ette ole koskaan tunteneet sitä aikaisemmin. Minä puhun niille, jotka kutsuvat itseään Kristityiksi. Teidän pitäisi olla rukoilemassa ja kysymässä MINULTA suojelusta. Sen sijaan te laitatte teidän uskonne johonkin nimeltään Homeland Security suojelemaan teitä sen sijaan, että uskoisitte, JUMALA YAHU'VAHiin minä luotan. Nyt, voi Amerikka, nyt, voi Kanada, nyt te olette ainoastaan sopivia MINULLE murskattavaksi!

Voi, mutta ne, joidenka nimet Minä olen kirjoittanut Karitsan Elämän Kirjaan ennen tämän maailman perustamista. Ne, jotka huutavat MINULLE, ne jotka huutavat MINUN Poikani YAHU'SHUAn nimessä, pitäkää vain teidän uskonne ja pitäkää kiinni lujasi ja älkää päästäkö irti. Pitäkää lujasti kiinni YAHU'SHUAn vaatteiden helmasta ja älkää päästäkö irti! Tapahtuipa mitä tahansa, älkää päästäkö irti. Jos Minä käskin teitä jäämään, sitten Minä suojelen teitä missä te pysytte. Mutta jos Minä käskin teitä pakenemaan, muistakaa että te olette tottelemattomia MINUA kohtaan jos te ette ole lähteneet.

Nyt Elisabeth ja Niko, teillä on uusi osoite ylös laitettavaksi. Teidän postinne ei tarvitse enää olla edelleen lähetetty Oregonista. Te ette enää tarvitse tätä lisättyä kulua nyt. Teillä on MINUN lupani laittaa Alaska osoite ylös.

Uusi voitelu on tullut esiin kaikkialle Eurooppaan, kun te astuitte jalalla siihen. Nyt kirkkauden ja pimeyden voimat taistelevat mahtavammalla tavalla. Sillä Morsian Euroopassa tulee tietämään, että he eivät ole enää yksin. Voi, heillä on aina ollut MINUT, mutta he ovat kyselleet, ”Voi missä, Voi missä ovat muut?” Nyt on aika, Minä aloitan tuomaan teitä yhteen. Se mikä on profetoitu niin monta vuotta sitten ja upouusi, voimakkaampi voitelu. MINUN Morsian menee eteenpäin ja taistelee pahoja henkiä vastaan ympäri maailmaa.

Elisabeth, sinä löydät tavan päästä tuohon Internettiin. On yksi, joka kirjoitti sinulle ja sinun tulee ottaa yhteyttä häneen heti paikalla, sillä MINUN Nimessäni hän jatkuvasti rukoilee. On Saksalainen Morsian, joka sinun tulee kutsua esiin, he ottivat sinuun yhteyttä kerran aikaisemmin ja nyt sinun täytyy löytää heidät uudestaan. YAHU'SHUAlla on Italialainen Morsian ja kun Minä puhun Morsiamesta, Minä puhun useammasta kuin vain yhdestä. YAHU'SHUAn Italialainen Morsian, TULKAA ESIIN! Lähettäkää teidän kutsunne nyt ja esitelkää itsenne Sormusneidolle. Oletteko te halukkaita jakamaan, mitä teillä on, tämän Ministeriön kanssa? Suojeletteko te heitä teidän rukoustenne ja rakkautenne kanssa?

Yli kaikista Euroopan kansoista, nyt Minä, YAHU'VAH, kutsun teitä esiin! Tulkaa ja kerääntykää tämän Sormusneidon kanssa, sillä on olemassa uusi voitelu, joka levitetään kun kaikki teistä tuovat teidän lyhtyvalonne yhteen, se tulee sulkemaan pois enemmän pimeyttä ympäri Eurooppaa. Ajatelkaa sitä. Mitä enemmän valoa, sitä vähemmän pimeyttä. Eurooppa, te olette olleet peitettynä pimeyteen! Mutta Minä tuon valon karkottamaan pimeyden. Eurooppalainen Morsian, oletteko te halukkaita jakamaan mitä teillä on tämän Ministeriön kanssa? Oletteko te halukkaita tuomaan teidän voitelunne yhteen?

Tulevina päivinä, profetioita tulee eteenpäin Euroopalle ja muille kansoille. Amerikka, sinä kieltäydyit kuuntelemasta. Kanada, sinä kieltäydyit kuuntelemasta. Kun MINUN tyttäreni lähti yhdessä hänen aviomiehensä ja poikansa kanssa, he ravistelivat pölyn pois heidän jaloistaan ja Minä annoin heille heidän ohjeensa. Älkää astuko sisään uudelleen, sillä se olisi kuin Loot olisi astunut takaisin Sodomaan ja Gomorraan kun Minä käskin heidän paeta. Minä muistan myönteisesti kaikkia, jotka ovat olleet siunaus tälle Ministeriölle, kaikkia jotka auttoivat tekemään tämän tien mahdolliseksi kokoontua Kansainvälisen Morsiamen kanssa. Mitä enemmän te olette tehneet, sitä enemmän suojelua Minä annan teille, sitä enemmän armoa. Sillä te tulette jakamaan samat siunaukset kuin tämä Sormusneito, joka puhuu eteenpäin.

Ne, jotka kieltäytyvät tukemasta tätä Ministeriötä, te ette tiedä sitä, mutta te ainoastaan ryöstätte siunauksia itseltänne. Siunauksia, joita Minä olin varannut teille. Nämä ovat sanat, MINUN lapseni, jotka teidän tulee laittaa näkyviin yhdessä sanojen kanssa, jotka Minä annoin teille Seattlen lentokentällä ennen kuin te lähditte Euroopan vuoksi.

*********************

 

Annettu Profetia Seattlen Lentokentällä, Toukokuu 3, 2006

 

Tämä profetia tuli Elisabeth Elijah Nikomialle Seattlessa lentokentällä, ennen heidän lentoaan Eurooppaan.

Minä olen varoittanut uudestaan ja uudestaan, ja he eivät halunneet kuunnella. Elisabeth, sinä pukeudut mustaan, sillä Minä suren. Ei ole MINUN tahtoni, että Minun täytyy tehdä mitä Minun täytyy tehdä, mutta Minä olen pakotettu tekemään. Sillä on hinta maksettavana tottelemattomuudesta. Voi, kunpa he olisivat vain kuunnelleet, sillä todella hävityksen päivä on jo alkanut.

Tulee olemaan voimaa, voitelua ja se minkä te rakastetut Adam ja Luigi olette kutsuttuja tekemään. Se ei ole sattuma, että tämä ministeriö tulee olemaan Euroopassa ja te olette suorittamassa sitä. Rukoilkaa suojelusta, rukoilkaa että he ovat piilotettuja. Rukoilkaa, että syntisten rikkaudet, sato vapautetaan Morsiamen käsien kautta, sillä nyt on aika, nyt on määrätty aika.

Adam, kun aika tulee, että Minä käsken sinun lähteä, Minä kerron sinulle nyt: Pakkaa se pakomatkalaukku! Kysy MINULTA, mitä sinun pitäisi laittaa siihen, älä enää viivyttele. Näetkö sinä kuinka pian Minä vien Elisabethin ja Nikomian, koska Kanada ei halunnut kuunnella. Minä olen lähettänyt varoituksen varoituksen jälkeen. He kieltäytyivät kuuntelemasta! Joten, he eivät ole paremmassa asemassa kuin Amerikka. Niille, jotka miettivät Kanadan olevan turvallinen, he ovat kyllä vain petettyjä.

Nyt, Minä olen lähettänyt teidät eteenpäin Elisabeth, Niko valloittamaan MINUN Tuomioni Euroopan päälle, haaleiden päälle. Kerro heille, että Minä syljen heidät ulos MINUN suustani. He ovat niitä, jotka sanovat olevansa MINUSTA ja silti eivät tunne MINUA. Te tulette tietämään lisää kun te saatte sen – Uusi voitelu tulee teidän päällenne. Tämä on kaikki toistaiseksi.

Mutta Adam, tiedä tämä, ei yhteenkään hiukseen sinun kallisarvoisessa päässäsi kosketa, sillä sinä todella kuulut MINULLE ja Minä olen mustasukkainen sinusta. Kuka tahansa, joka vahingoittaa sinua, se on kuin he vahingoittivat MINUA, ja joka tapauksessa, älä koettele MINUA. Kun Minä sanon, pakkaa se pakomatkalaukku, sinä pakkaat sen, sillä todella Hävityksen Päivän synnytyspoltot ovat jo alkaneet. Mikään ei tule pysäyttämään Suurta Ahdinkoa, MINUN Vihani syntymää!

Mutta ne, jotka kuuluvat MINULLE, niiden jotka etsivät MINUA ei tarvitse huolestua!

*********************

 

Voi, Elisabeth ja Niko, te olette miellyttäneet MINUA niin paljon, sillä te kävelette uskon kautta ettekä näön kautta. Kun Minä käskin teitä lähtemään, te ette kyseenalaistaneet MINUA, te ainoastaan vain tottelitte. Kun Minä lähetän teidät ulkomaiseen maahan, te sanoitte, ”Mutta Minä en puhu heidän kieltään,” ja silti te ainoastaan tottelitte. Voi, kuinka paljon te miellytätte MINUA, luuletteko te todella, että Minä annan teidän nähdä nälkää? Te sanoitte, ”Voi, mutta hinnat ovat niin korkeita täällä.” Teinkö Minä YAHU'VAH vararikon ja joku ei kertonut MINULLE? Ettekö te ymmärrä, että teillä on kaikki Taivaan kulta ja hopea teidän käytettävissänne niin kuin Minä tahdon?

Kun Minä käsken teitä hankkimaan Pyhän kokouspaikan ja odottaa muiden tulevan, Minä tiedän, että te tottelette. On MINUN kunniani siunata teitä tällä tavoin. Ja Mahtavat, Mahtavat, Mahtavat, tulevat kahden naisen siunaukset olemaan, jotka menivät suureen hintaan. Lydjusca ja Richard, te jaatte samat siunaukset, sillä te olette yhtä. Joainne, sinä olet siunattu sillä sinä tapasit heidät MINUN rakkauteni kanssa Euroopassa. Sinä syleilit heitä ja sinä suutelit heitä ja sinä tiedät, että se olin Minä, joka olin niissä suudelmissa ja halauksissa. Koko maailman edessä nyt, Minä kiitän sinua! Minä siunaan sinua! Koska sinä tottelit.

Adam, jälleen Minä lähetin sinut eteenpäin, sinä tulit Vancouverista mennäksesi Seattleen suurella hinnalla. Sinä tulit MINUN voitelussani, sinä tulit MINUN rakkaudessani. Minä tiesin, että Minä voisin luottaa sinuun, sillä sinä olet ainoa, jonka Minä lähetin kun he jättivät Seattlen ja menivät Alaskaan. Joten Minä tiesin, että Minä voisin luottaa sinuun uudestaan, ja Adam, sinä et koskaan aiheuta minulle pettymystä! Ja Voi, kuinka Minä siunaan sinua!

Ja siellä on kaksi Kathya. Te tiedätte teidän sukunimenne. Niin paljon kuin te olette siunaus tälle Sormusneidolle, te olette siunaus Minulle, YAHU'VAHille, ja MINUN Pojalleni YAHU'SHUAlle. Kultaseni rakastettu tyttäreni Kathy A., sinä aherrat saadaksesi kaikki profetiat, jotka Minä olen antanut Elisabethille, julkaistua kirjoihin, jotka tulevat olemaan kuin uskon piilotettu arvokas aarretalo Suuren Ahdingon ajan kuluessa. Kathy A., sinä joka olet mennyt lisämaileja ja uhrannut kaikilla tavoilla, jälleen Minä sanon maailman edessä, sinä olet niin suuri siunaus! Minä julistan, sinun nimesi on suuresti kunnioitettu Taivaassa yhdessä sinun rukoustesi ja kymmenystesi ja lahjoitustesi kanssa.

Robin C. Englannissa yhdessä MINUN muiden Pyhieni kanssa, jotka uhraavat taloudellisesti, jotta Minä voin käyttää tätä Ministeriötä palvelemaan ympäri tätä maailmaa. Teidän nimenne ovat kirjoitettu siunausten kirjaan yhdessä Adamin, Marien, Trician ja Joseph W.:n Hong Kongissa kanssa, jotka ovat olleet uskollisia niin kauan. Minä kutsun esiin teidän nimenne rohkaistaakseni teitä. Mahtavat! Mahtavat! Mahtavat! Mahtavat, teidän siunauksenne tulevat olemaan. Sillä minne tahansa heidän jalkansa menevät, hengessä menette samoin te. Taivaassa, kun palkkioita annetaan sieluista, jotka tämä ministeriö on johdattanut YAHU'SHUAlle, te kaikki tulette seisomaan aivan heidän vierellään. Ilman teidän olemista siunaus heille, ketä Minä olisin käyttänyt olemaan vastaus heidän rukouksiinsa? Minä käytän ihmisiä siunaamaan toinen toistaan, mitä enemmän te siunaatte muita, sitä enemmän Minä YAHU'VAH siunaan teitä.

Siellä on niitä, keiden nimiä Minä en ole puhunut esiin ja te olette taloudellisesti uhrannut tämän Ministeriön vuoksi. Olkaa vakuuttuneita, samat siunaukset ovat varattuja teille myös, rakastetut lapset, sillä Minä tiedän keitä te olette. Voi, rakastettu tytär Sharon M., näiden monien vuosien aikana sinä olet ollut siunaus uudestaan ja uudestaan. Sinä olet kuin Sarpatin leski ja sinä jaat siitä vähästä mitä sinulla on tehdäksesi tilaa enemmille siunauksille. Sinun uskosi ja tottelevaisuutesi kunnioittaa MINUA!

Minä olen lähettänyt rikkaita tälle Ministeriölle ja te tunnette MINUN ääneni ja silti te seisotte kaukaisuudessa, koskaan edes esittelemättä itseänne, ja silti se on RUACH ha KODESHin voitelu, joka vetää teitä tänne. Oletteko te halukkaita jakamaan, millä Minä olen siunannut teitä auttaaksenne työskentelemään tällä sadonkorjuupellolla tämän Ministeriön kanssa?

Ettekö te vielä ymmärrä, että teidän rikkautenne eivät paranna tai ravitse teitä Suuressa Ahdingossa? Ettekö te vielä tunnista, että totuudet jotka te opitte täallä ruokkivat teitä ja ravitsevat teitä. Ja kun te tarvitsette uskoa jatkaaksenne matkaa tai ihmettelette mitä tulee tapahtumaan seuraavaksi, Minä olen jo profetoinut sen. Enkö Minä ole todistanut teille kerta toisensa jälkeen, olemaan siunaus tälle Ministeriölle, jotta Minä voin olla suurempi siunaus teille?

Ettekö te vielä ymmärrä, että kun te siunaatte muita, joita käytetään Minun, YAHU'VAHin, äänitorvena, te siunaatte Minua, YAHU'VAHia, ja YAHU'SHUAa ja te varastoitte siunauksia ja aarteita Taivaaseen? Eikö MINUN sanani sano, ”Jos te niin paljon kuin annatte profeetalle lasillisen vettä, te saatte profeetan palkkion?” Miksi Minä kerron teille kaiken tämän profetian keskellä? Koska niin moni teistä haluaa tietää miksi teidän rukouksiinne ei vastata? Miksi voitelu ei kasva voimakkaammaksi? MINUN siunauksistani on hinta maksettavana ja sitä kutsutaan TOTTELEVAISUUDEKSI.

On surullista sanoa, mutta siellä on MINUN lapsiani, jotka lukevat tai kuulevat tämän ja te sanotte, ”Minä tunnistan YAHU'VAHin äänen, Minä tulen tänne katsomaan mitä HÄN sanoo… mutta Minä kieltäydyn tukemasta tai rohkaisemasta tätä Ministeriötä millään tavalla.” Kuinka moni teistä aloititte olemaan siunaus ja sitten muutuitte kiroukseksi, tehden kompromissin siitä minkä te tiedätte olevan totta? Te olette huutaneet MINULLE ja sanoneet, ”Missä ovat vastaukset minun rukouksiini, missä on minun vapautukseni ja minun parannukseni? Miksi minun sielunkumppani on myöhässä?”

Tämä on teidän viimeinen mahdollisuutenne olla siunaus ja totella!

Ettekö te ruoki näillä voidelluilla, henkisillä, vihreillä niityillä ja kasva viisaudessa ja ilmoituksessa? Vain koska muut maksavat hinnan vapaasti ruokkia MINUN sanojani MINUN karitsoilleni ja lampailleni ja kaikille, jotka haluavat kuulla ympäri tätä maailmaa. Luuletteko te, että ei ole hintaa, jota tämä profeetta, jota Minä käytän puhumaan eteenpäin, ei maksa yhdessä hänen aviomiehensä ja poikansa kanssa ja kaikkien niiden, jotka seisovat heidän rinnallaan ja henkisesti välittävät taistelussa ja rukouksessa, ja silti he jatkavat tekemään MINUN tahtoani ja tapaani. Kuinka harvat teistä, jotka luette tätä, jotka julistatte rakkauttanne YAHU'SHUAlle, olisitte halukkaita maksamaan hinnan, jonka se ottaa puhua eteenpäin näitä sanoja, jotka eivät ole kutiaville korville, tukemaan Ministeriötä, joka kieltäytyy tekemästä kompromissia.

Kaikkialle minne nämä kaksi voideltua sijoittavat heidän jalkansa, joko MINUN siunaukseni tai kiroukseni seuraavat, kaikissa kansoissa, joko pelastus tai tuomio seuraavat. Niin se tulee olemaan koko YAHU'SHUAn Morsiamen kanssa. YAHU'SHUA ha MASHIACHin Morsian… aloittakaa kutsumaan esiin ja kysymään teidän myötäjäisiänne, yhtä jota Minä olen varannut teille ja asettanut sivuun. Niin kuin Minä annan sen Sormusneidolle, niin Minä annan sen teille. Sillä pahojen varallisuus on varastoitu YAHU'SHUA ha MASHIACHin Morsialle ja se olette TE! Sillä Minä tiedän, ketkä käyttävät sitä MINUN LOISTOKSENI ja MINUN LOISTOKSENI ainoastaan!

Minulla, YAHU'VAHilla, on tämä varoitus kuitenkin niille, jotka tulivat ystävänä, tuoden taloudellisia lahjoja ja sitten te sallitte saatanan astua sisään ja hän muutti teidät Juudakseksi. Se olisi ollut parempi, että te ette olisi koskaan kuulleetkaan tämän Sormusneidon nimeä, sillä Minä laitan teidät kärsimään kaikesta surusta jota hän tuntee teidän petoksenne syystä ja jokaisesta kyyneleestä jota hän on vuodattanut teidän takianne. Kun te petitte hänet, te olette pettäneet yhden, joka lähetti teidät olemaan siunaus eikä kirous.

Kun teidän rukouksiinne ei enää vastata ja te ihmettelette olenko Minä kääntänyt kuuron korvan teidän huudoillenne, kun teidän pahimmat pelkonne käyvät toteen, kaikki saatanan takia, te uskoitte valehtelijaa ja te teitte kompromissin. Kun te olette täällä Suuren Ahdingon aikana ja kärsitte armottomasti, teidän ei tarvitse ihmetellä miksi. Enkö Minä varoittanut, ”Älä koske minun voideltuihini ja äläkä tee minun profeetoilleni mitään vahinkoa?” Milloin te opitte, että ystävän petos on pahin valhe. Jos te ette kadu ja hyvitä mitä te olette tehneet, te kärsitte Juudaksen kohtalon ja rakastettu, jonka takia te petitte meidät kuolee.

Elisabeth ja Niko, kaiken minkä Minä olen antanut teille, te jätitte taakse muiden vuoksi. Kaikki mitä te otitte olivat teidän matkalaukkunne ja ettekä edes kulkuneuvoja, jotka Minä annoin teille. Jättämällä teidän unelmienne kulkuneuvolahjan taakse, voi, mutta Minä siunaan teitä. En yhtään hyvää asiaa Minä pidätä teiltä. Minä puhun Pyhien ihmisten sydämiin ja te, jotka luette ja kuuntelette, se olette TE jotka tiedätte, että te olette kutsuttuja ja te olette valittuja seisomaan yhdessä tämän Ministeriön kanssa. Teille on annettu avustusten lahja. Minä olen siunannut teitä teidän työssänne. Yhdessä te olette kutsuttuja työskentelemään tällä sadonkorjuupellolla viemään eteenpäin MINUN totuudet halki kansojen ympäri tätä maailmaa. Minä puhun samat siunaukset teille. En hyvää asiaa Minä pidätä ja te tulette olemaan näkymättömiä vihollisille, jotka tavoittelevat teidän tuhoanne.

Joten YAHU'SHUA ha MASHIACHin Morsian, Minä puhun niille jotka ovat Euroopassa nyt.

Oletteko te halukkaita jakamaan, mitä teillä on, tämän Ministeriön kanssa? Tuokaa teidän loistavasti valaisevat henkiset lyhtynne yhteen ja olkaa siunaus toinen toisillenne ja tuokaa ne niin kuin viisi viisasta neitsyttä tekivät. Valot kasvavat kuin majakan viittavalo ja teidän voitelunne kasvavat ja yhdessä te tulette yhdeksi MINUSSA. Voi, merkkejä, ihmeitä ja ihmetekoja te tulette näkemään YAHU'SHUAn Pyhässä nimessä, jos te vain ainoastaan omaatte uskoa ja luotatte. Minä, YAHU'VAH, olen ylistetty, Minun Poikani YAHU'SHUA ha MASHIACHin LOISTOKSI!

Minä puhun eteenpäin nämä sanat nyt. Älkää pelätkö, Voi Morsian Israelissa, ja luulko etten Minä välitä. Sillä Minä lähetän heidät teidän luoksenne myös. Tämä on vain astinlauta saada heidät sinne. YAHU'SHUA ha MASHIACHin Morsian Israelissa, TULKAA ESIIN! Esitelkää itsenne tälle Sormusneidolle, sillä se on osa tämän Ministeriön työtä rukoilla siunauksia ja suojelua Israelin Morsialle. Te olette yhtä hänen kanssaan yhtä kuin hän ja hänen aviomiehensä ovat yhtä teidän kanssanne. Oletteko te halukkaita jakamaan mitä teillä on tämän Ministeriön kanssa? Nyt on aika aloittaa kutsumaan häntä ja aloittaa rukoilemaan ja välittämään tämän Ministeriön puolesta tulla ja siunata Pyhiä Israelissa, rukoilemaan että viholliset juoksevat pois seitsemään eri suuntaan. Tuomio laskeutuu pahojen päälle ja he putoavat Minun, YAHU'VAHin vihan viininpuristimeen! Rukoilkaa, voi Israelin Morsian ja Lähi-Idän Morsian, jotka kuulutte YAHU'SHUAlle, tämän Ministeriön päällä olevan voitelun kasvavan, jotta teidän voitelunne kasvaa myös!

Minä, YAHU'VAH, puhun YAHU'SHUAn Kansainväliselle Morsialle. Minä annan teille tämän mandaatin. Auttakaa tätä Sormusneitoa saavuttamaan tämä maailma YAHU'SHUAn Loistoksi. Tarjoutukaa vapaaehtoisiksi ja kääntäkää näitä profetioita teidän lukuisille kielille. Siellä on hepreankielinen YAHU'SHUAn Morsiamen jäsen, joka lukee tätä nyt ja tietää, että heidän tulee kääntää kaikki profetiat hepreankielelle. Toiset tietävät, että heidän tulee kääntää nämä profetiat Afrikan kielelle ja Arabian kielelle. Miksi te ette ole tulleet esiin ja esitelleet itseänne tälle Ministeriölle? Miksi YAHU'SHUAn Kansainvälinen Morsian ei tottele ja käytä siunauksia, lahjoja ja lahjakkuuksia, jotka Minä, YAHU'VAH, olen antanut teille? Miksi te kaivatte ne maahan, missä ne eivät ole arvokkaita kenellekään?

Muille, jotka ovat aloittaneet työskentelemään profetioiden käännösten parissa teidän kielillenne, Minulla on tämä kysymys teille. Miksi te ette tee valmiiksi, minkä te aloititte, työtä seinällä, välitättekö te niin vähän teidän omasta maastanne? Kaikki teistä, jotka olette tehneet näin, Minä kysyn teiltä tämän kysymyksen yhtenä päivänä MINUN valtaistuimeni edessä. Olkaa valmistautuneita omaamaan vastauksen, sillä te olitte kutsuttuja ja määrättyjä tähän tehtävään, ja silti ette ole suorittaneet loppuun tätä tehtävää. Tämä viivästyttää YAHU'SHUAn tuloa HÄNEN Morsiamelleen, sillä nämä profetiat ja viestit täytyvät olla monilla kielillä ennen kuin HÄN palaa. YAHU'SHUAn MORSIAN kaikissa Kansainvälisissä Kansoissa, Minä aiheutin tämän avioparin ikuisesti jättämään heidän kotimaansa, jättäen kaikki maalliset omaisuudet taakse, tulemaan ja olemaan siunaus ja jakamaan mitä heillä on teidän kanssanne. Onko tämä todella liian paljon kysytty teiltä? Oletteko te halukkaita jakamaan, mitä teillä on, tämän Apostolisen Messiaanisen Juutalaisen Helluntalaisen Ministeriön kanssa? Kokoontukaa Pyhät välittäjät rukoilemaan heidän puolestaan jatkuvalla perustalla, sillä taistelu on kiivas, mutta Voitto on jo saatu aikaan YAHU'SHUAn Ylistykseksi, Kunniaksi ja Loistoksi!

*******

Niin on puhuttu, niin on kirjoitettu RUACH ha KODESHin voitelun johdolla.

Annettu tälle YAHU'SHUA ha MASHIACHin Sormusneidolle.

Apostoli Elisabeth (Elisheva) Elijah voitelun johdolla, YAHU'VAHin ja YAHU'SHUAn Loistoksi!