Profetia 84

MINÄ, YAHU'VAH, SANON ”VAROKAA ILLUUSIOTA!”

31/3/06 Annettu Apostoli Elisabeth Elijah Nikomialle

Voi Amerikka, kuinka sinä suretat MINUA! Jos sinä voisit vain nähdä paljaan kotkan, jonka sinä sanot edustavan sinun osavaltioitasi, sinä näkisit paljaan kotkan itkevän!

Voi, Amerikan kansa, teidän hallituksenne pettää teitä! He tavoittelevat säännöstellä, mitä Minä olen antanut teille vapaasti. Sillä te ette tule ainoastaan näkemään teidän ruokaanne säännösteltyä, te ette tule ainoastaan näkemään hätätarvikkeita säännösteltyä, te tulette näkemään veden säännösteltyä, te tulette näkemään tarvittavat lääkkeet säännösteltyä.

He tulevat sanomaan, ”Teidän on tultava meidän luoksemme lupaa varten ostaa.” Ne joilla on korvat kuulla, katsokaa haaskalintuja naamioituneina teidän poliitikoiksi. Katsokaa demonisia kasvoja kätkettyinä lihan kasvojen taakse. Ja tämä ei vain koske Amerikkaa. Kansat, jotka ovat liian köyhiä tekemään näin, uskokaa tai älkää, tulevat olemaan turvallisimpia, kansat jotka ovat rikkaimpia tulevat olemaan kaikista vaarallisimpia!

Voi Amerikka, sinut joka luotiin olemaan asetettuna sivuun ja olemaan pyhä… voi, kuinka kauaksi sinä olet pudonnut. Jos sinä voisit vain nähdä paljaan kotkan, joka edustaa sinua, sinä näkisit kuinka moni sinun höyhenistä on nypitty pois ja silti sinä et tiedä sitä, sillä sinä et myönnä sitä. Sinun kansasi on rakennettu illuusion päälle. Sinä olet niin mahtaileva ylpeydessä ja sanot, ”Katsokaa kuinka rikas minä olen.” Voi, mutta jos he voisivat vain nähdä, sinun höyhenesi on nypitty pois! Sinä et pysty edes lentämään! Se on ainoastaan illuusio!

Te menette kansasta kansaan lietsomaan sotaa! Teidän poikanne ja teidän tyttönne laittamassa heidän elämänsä alttiiksi, sillä Minä en edes kutsu heitä miehiksi ja naisiksi, Minä kutsun heitä pojiksi ja tytöiksi leikkimässä niin kuin lelusotilaat, pakotettuja menemään sotiin, mihin Minä en ole lähettänyt heitä. Voi, kuinka monet äidit itkevät. Ja nämä kansat ovat pakotettuja lähettämään heidän poikansa ja heidän tyttönsä taistelemaan kiusaajaa vastaan, joka tulee leikkikentälle. Voi, mutta teillä on sormi ja te osoittelette jokaista muuta ja te sanotte, ”Te olette pahimpia” ja kuitenkin kuinka monet sormet osoittavat takaisin teihin? Ne, joita te kutsutte terroristeiksi, Minä sanon, voi Amerikka, te olette terroristeja!

Korttien tornit ovat valmiita kaatumaan. Te rakensitte ne rikkaiden selkien päälle, jotta teidän illuusionne voisi pysyä paikallaan. Teillä on valheet, ”Me olemme vapaiden ja viisaiden kansa, tulkaa ja tuokaa teidän köyhänne.” Mutta kun köyhät tulevat, te olette valheen illuusio! Mitä te teette heille? Kuinka te kohtelette heitä? Heitä kohdellaan vähäpätöisempinä kuin ihmisiä! Heidät hätistetään pois niin kuin he olisivat rottia. Heidät laitetaan teidän hallituksen ansoihin. Te leimaatte heidät maahanmuuttajiksi, LAITTOMIKSI! Ettekö te ole se, joka kutsui heidät tänne? Mitä teidän Vapauden patsas tekee siellä? ”Tulkaa vapaiden ja rohkeiden maahan.”

MINÄ SYLJEN SINUN PÄÄLLESI, VOI AMERIKKA!

Teillä oli tapana kritisoida kansoja, jotka voisivat kiduttaa. Nyt katsokaa mitä teidän ilma-aaltonne ovat täynnä. Eikö meidän pitäisi kiduttaa heitä ennen kuin he kiduttavat meitä? Ettekö te näe, voi Amerikka, ne jotka todella ovat Minusta? Ettekö te näe kuinka vartijoiden vaihto on ottanut paikkansa? Tuon, jonka Minä profetoin tästä Sormusneidosta vuosia sitten, on nyt ottanut paikkansa. On olemassa harvoja niitä, on olemassa erittäin harvoja, jotka ovat MINUN jäännökseni, jotka ovat vieläkin poliitikkoja, jotka yhä yrittävät samalla kun he lyövät päitänsä byrokratian, tekopyhyyden seinää vastaan, mutta he lopettavat, he luovuttavat, he tekevät myönnytyksiä hallitusten valheisiin. 

Amerikka, te lennätte yksin. Te luulette, että teillä on ystäviä? He vihaavat teitä teidän selkänne takana. Te lahjotte heidät niin kuin kiusaaja leikkikentällä, teillä ei ole ystävää. Odottakaa kunnes muut kansat näkevät, että te olette vain illuusio. Te olette höyryä ilmassa. Ei ole edes tulta siellä. Te olette vain savun pöllähdys! Odottakaa kunnes muut kansat huomaavat, että te olette kynitty kotka. Miksi? Koska te ette nöyrry MINUN määräysvaltaani. Miksi? Koska te potkitte MINUT ulos teidän kouluistanne. Te ette tahtoneet Kymmentä Käskyä olevan nähtyinä pihoilla, oikeussaleilla. Niiden tekopyhyys, jotka kutsuvat itseänsä Korkeimmaksi Oikeudeksi!

[ Henkilökohtainen viesti lukijoille:  Seuraava kappale käsittelee meidän 18-vuotta vanhaa poikaamme, joka asuu meidän kanssamme ja on aina matkustanut mihin tahansa missä me olemme palvelleet. Ja nyt koska meitä lähetetään lukuisiin kansoihin, hän harkitsi Alaskaan jäämistä, kun YAHU'SHUA käski meidän jättää Amerikka. Minä tiesin, jos tämä tapahtuisi, minä en saattaisi koskaan nähdä minun poikaani uudestaan. Minä vietin paljon aikaa itkien ja surien tämän takia ja olin rukouksessa tämän takia, kun tämä odottamaton profetia tuli esiin. Mutta YLISTÄKÄÄ YAHU'SHUAa, meidän rakastettu poikamme valitsi jättää Amerikan meidän kanssamme ja totella YAHU'SHUAa, samalla kun hän uhrasi hänen ensimmäisen hyväpalkkaisen työn tehdäkseen näin. Hän laittoi YAHU'SHUAn ensimmäiseksi hänen elämässään ja rakkaudessaan ja todisti sen tottelemalla YAHU'SHUAa ja tekemällä tämän uhrauksen. Pyydän, rukoilkaa siunauksia hänelle hänen uhrauksien ja tottelevaisuuden vuoksi.

Syy, joka minulle kerrottiin, miksi alapuolella oleva on puhuttu maailman edessä on, että jokainen joka lukee tätä tulee tekemään valintoja, lähteäkö kun YAHU'SHUA varoittaa heitä lähtemään, vaiko jäädä henkilökohtaisten omaisuuksien, työpaikkojen tai mukavuussyiden tai ei pelastettujen rakkaiden vuoksi. ]

Elisabeth, se ei ole MINUN tahtoni, jos sinun poikasi jää taakse. Uudestaan Minä sanon, Minä toistan sen maailman edessä, se ei ole MINUN tahtoni, jos sinun poikasi valitsee olemaan jätetty taakse Amerikkaan. Minä en ylitä hänen tahtoaan. Missä tahansa hänen prioriteetti on, on missä hän pysyy. Jos hän haluaa jäädä tytön illuusion vuoksi, kuka Minä olen seisomaan hänen tiellään? Minä tahdon vastata sinun rukouksiisi, Elisabeth. Minä tahdon vastata sinun rukouksiisi, Elisabeth. Minä näen äidin sydämen ja surun. Minä tahdon kerätä sinun kotkasi sinun luoksesi. Minä tahdon ottaa heidät ja lentää kauaksi pois, mutta kuka Minä olen seisomaan kenenkä tahansa tiellä, jotka valitsivat jäädä, jos he valitsevat uskoa tähän illuusioon, jos he valitsevat uskoa valheet.

Tuo pätee kaikille teistä. Ja Minä en puhu ainoastaan Amerikalle juuri nyt, sillä tämä profeetta on lähetetty kaikille kansoille. Viimeinen asia, jonka Minä teen on, Minä olen kovettanut teidät Amerikka, nyt Minä YAHU'VAH nuhtelen teitä avoimesti, voi Amerikka. Te luulette, että te olette olleet turvassa sairauksilta. Se olette te, jotka valmistatte biologiset valheet! Kemiallisen sodankäynnin kemialliset valheet. Te myrkytätte MINUN taivaat! Mutta Minä en salli tämän profeetan puhua eteenpäin tätä sanaa, ei ennen kuin hän on turvassa.

Voi, mutta Amerikka, te jotka olette byrokraatteja ja tekopyhiä, te jotka poljette pienet teidän jalkojenne alle, rikkaat ja voimakkaat jotka otatte vähän joka heillä on pois pieniltä ja annatte sen näille. Minkä hinnan te tulette maksamaan! Te luulette, että teidän mustat juonet tulevat toimimaan? Te luulette, että te olette suojellut siltä mitä te olette tehneet? Te luulette, että te aiotte tappaa köyhien joukot, ja MINUN vihani ei tule koskemaan teihin?

Voi, te typerät tiedemiehet! Voi, te typerät fyysikot, Minä saatan teidät hämillenne. Niille, jotka ovat todella MINUSTA, YAHU'VAHista, niille jotka todella laittavat MINUN Poikani YAHU'SHUAn Messiaaksi ja heidän elämiensä Herraksi, niille jotka rakastavat MEITÄ ja tottelevat ja pyrkivät olemaan pyhiä joka päivä. Minä olen laittanut mikä on todellinen rokote ilmassa, Minä olen laittanut YLILUONNOLLISIA ANTIBIOOTTEJA sinne ja tulee olemaan kuten Israelin lapsilla, ja nämä taudit eivät tulleet lähelle heitä.

Ja nyt Minä puhun maailman kaikille kansoille…

Saatana pyrkii käyttämään Amerikkaa asettamaan ketju reaktion, missä kaikki teidän hallituksenne kaikkialla tulevat pettämään teidät samalla tavalla. Jotkut niistä jo ovat, mutta Minä annan samat lupaukset teille. Rukoilkaa siunaus siitä vedestä jokaisella kerralla kun te juotte, sanokaa, ”Tämä edustaa YAHU'SHUA HA MASHIACHin elävää vettä ja mikään ei voi vahingoittaa minua. ”Älkää tahallisesti juoko sitä minkä te tiedätte olevan pilaantunut. Kun Minä en anna teille muuta keinoa, tuo on milloin tullaan vaatimaan uskoa.

Rukoilkaa siitä ruoasta! Sillä te ette tule tietämään onko se kloonattua vai ei. Muistakaa, saatana tahtoo jäljitellä KAIKEN, minkä Minä loin. Hän tekee sen tieteen nimen kautta. Mutta rukoilkaa siitä ruoasta, uskokaa MINUA, uskokaa että Minä suojelen teitä. Uskokaa, että Minä laitan elämän lihaan, joka siunaa teidän ruumistanne eikä kiroa sitä. Sillä Minä kerron teille, kloonattu liha on jäljitelmä lähetettynä Helvetistä, sanomaan, ”Minä osaan luoda aivan niin kuin hän osaa luoda, syökää minun ruokaani, se on parempaa, minä osaan luoda kanan, jolla ei ole lintuinfluenssaa.”

MIKSI, TE TYPERYKSET, TE TIEDEMIEHET! Luuletteko te etten Minä tiedä, että se olette TE jotka valmistitte tuon sairauden? Se ei tullut Minulta! Kun he sanovat, ”Teidän täytyy olla rokotettuja, Voi, täällä on tappava, tappava virus. Meidän täytyy koota teidät ja laittaa teidät stadioniin, jos te ette tottele. Me emme voi sallia teidän saastuttaa muita.”

Juoskaa, juoskaa, juoskaa, Minun pikkuiseni! Juoskaa, juoskaa, juoskaa pois, juoskaa FEMA:sta, juoskaa mistä tahansa virkavallasta, joka kertoo teille ottamaan pois teidän uskonne MINUUN. Protestoikaa niin kauan kuin teillä vielä on ääni, protestoikaa! Tukkikaa kongressitalon linjat, sanokaa, ”Te ette ota pois meidän elintarvikkeita antaaksenne teille tämän kaupungin, te ette säännöstele meidän ruokaamme, te ette säännöstele meidän vettä, te ette säännöstele meidän hätätarvikkeita.”Ettekö te näe, jos te pysytte hiljaa, illuusio tulee voittamaan? Enkö Minä varoittanut teitä, kuinka monta profetiaa sitten, että homoseksuaalit olivat vähemmistössä, mutta nyt te uskotte illuusion valheisiin!

Amerikka, te olette illuusionin valheiden keksijä! Nyt te olette vieneet tuon valheen halki tämän maailman ja te olette levittäneet sen kaikkialle ja silti se on valhe! Homoseksuaalisuus on vieläkin vähemmistössä ja silti he hyväksyvät lakeja ja he muuttavat lakeja hyväksymään sen, minkä Minä sanoin olevan kammotus! Amerikka… te tulette niittämään mitä te olette kylväneet, aivan yhtä varmasti kuin Sodoma ja Gomorra tekivät.

Mutta ne Abrahamin siemenestä, jotka ovat pyhiä ja Minä en puhu biologisista Juutalaisista. Minä puhun yhteen liitetyille, liitetty yhteen jokaiseen heimoon niin kuin he olivat liitetyt yhteen MINUN Poikaani YAHU'SHUA HA MASHIACHiin. Etsikää MINUA. Minä en tule aiheuttamaan pettymystä teille. On olemassa tapoja, joilla Minä suojelen teitä. Mutta nyt ei ole aika leikkiä teeskentelijöiden kirkon peliä. Opetelkaa totuus ja opetelkaa se nopeasti, älkää seuratko ihmisten tekemiä oppeja, Babylonin kirkkoja, organisoituja kirkkoja. Minä toistan, etsikää totuutta, se on mikä tulee asettamaan teidät vapaiksi.

Sen tähden Minä olen nostanut pystyyn tämän ministeriön. Sen tähden Minä nostin tämän yhden, jota Minä olen kutsunut MINUN Sormusneidokseni, olemaan profeetta kansoille, varoittamaan heitä, SINETTI ON AIKOMAISILLAAN OLLA IRROITETTU! Mutta ensiksi, Minä vien MINUN Sormusneitoni turvaan ja turvatuksi [ tai ] tätä sanaa ei päästetä irti.

Ja Elisabeth, Minä olen nähnyt jokaisen kyyneleen. Voi pyhät, muut YAHU'SHUAn Morsiamesta, Minulla on... yksi teidän kyynelistänne… joka ainoa teidän kyynelistänne. Ne ovat säilytettynä pullossa, ne ovat pyhiä Minun edessäni. Sillä jokainen kerta kun teidän on täytynyt uhrautua, sillä jokainen kerta kun te olette huutaneet, ”Pyydän, Voi YAHU'VAH, missä sinä olet?” Minulla on teidän kyyneleenne kun te itkette teidän perheidenne puolesta. Minulla on teidän kyyneleenne, ei ainoastaan nyt, vaan tulevaisuudessa.

Kaikki ne teistä, jotka tulevat olemaan vieraita Karitsan Hääaterialla… Minulla on teidän kyyneleenne jo ennen kuin te vuodatatte ne. Ne ovat jo täällä. Sillä Minä tiedän mitä te rukoilisitte jo ennen kuin te rukoilette ja Minä vastaan teille jopa ennen kuin te rukoilette. Minä olen mennyt teidän edellänne jo ennen kuin te olette joutuneet kärsimään.

Niille teistä, jotka kuulette tämän ympäri tätä maailmaa, Minä puhun rauhaa teille. Sillä jotkut teistä tulevat olemaan marttyyroituja. Lukuisat teistä tulevat olemaan marttyyroituja. Voi, mutta teillä tulee olemaan YAHU'SHUAn rauha, aivan yhtä varmasti kuin Johannes Kastaja sanoi, ”Ottakaa minun pääni, minä tahdon mennä kotiin!” Aivan yhtä varmasti kuin te tulette sanomaan, ”Saakaa se tehdyksi, minä tahdon mennä kotiin!” Sillä Minä lupaan teille tämän, Minä annan teille unia Taivaasta. Minä annan teille esimakuna näkyjä Taivaasta.

Jollakin lailla, jollakin tavalla, jokainen joka tulee olemaan marttyyroitu… Jokainen, joka on marttyyroitu… Minun Poikani YAHU'SHUAn tähden, Minä annan teille vilahduksen Taivaasta ja Minä olen antanut vilahduksen Taivaasta, jotta heidän ruumiinsa eivät menneet hautaansa ilman YAHU'SHUAn kasvojen vilahduksen saamista ja Minä otan heidän henkensä ulos heidän ruumiistaan jopa ennen kuin heidän ruumiinsa tuntee mitään tuskaa. Minä lupaan teille tämän. Minä lupaan teille tämän. Minä lupaan teille tämän.

Muistatteko Stefanoksen? ( Apostolien teot 7:54-59 ) Eikö hän katsonut ja eikö taivas auennut, eikö hän nähnyt YAHU'SHUAn ennen kuin häneen osui ensimmäinen kivi ja hän ei tuntenut yhtään kipua? Hänen sielunsa otettiin, Minä lupaan teille tämän. Mutta voi teloittajia! Hän ei pysty edes käsittämään kauhua jota hän tulee tuntemaan, ei ainoastaan nyt tämän maan päällä, mutta koko ikuisuuden. Joten varo, sinä joka luulet, että sinä voit kiduttaa ja päästä siitä kuin koira veräjästä, sinä et pysty edes käsittämään mitä Minä teen sinulle, kun sinä kajoat yhteen MINUN pyhistäni.

Siunattuja ovat kaikki, jotka ovat kutsuttuja Karitsan Hääaterialle, te tulette olemaan syleiltyjä. Sinä et ole vain vieras, sinä olet V-I-P Vieras, sinun ollaksesi siellä, sinä maksoit ylivertaisen hinnan ja Morsian syleilee sinua, kaikkein eniten, Minä, YAHU'VAH ja YAHU'SHUA syleilemme sinua, 24 vanhinta syleilevät sinua, neljä elävää olentoa syleilevät sinua, Taivaan enkelit syleilevät sinua. Joten älä tee kompromissia, älä usko illuusionin valheita, sillä kadotuksen poika, todellinen Juudas, on osapuilleen palaamassa, saatanan poika. Älä tee kompromissia.

ÄLKÄÄ USKOKO ILLUUSIONIN VALHEITA! Älkää uskoko Babylonin kirkkoja, tulkaa takaisin siihen mitä ensimmäinen kirkko opetti.

Älkää uskoko tapaa, jolla Paul, Shaul ( Paavali ) on väärinymmärretty ja väärin käännetty uudestaan ja uudestaan. Hän oli Juutalainen, hän ei koskaan hylännyt sitä. Voi, valheita joita kerrotaan. Totta kai teidän pelastuksenne ei riipu lihan ympärileikkauksesta, sillä nyt se on sydämen ympärileikkaus. Tämä on typerä kiista, aivan kuten vanha veriliitto ei enää ole voimassa, koska on uusi veriliitto, SE EI TARKOITA, ETTEI MINUN SAPATTINI OLE SILTI VOIMASSA!

Vain koska kreikkalaiset antoivat MINUN Pojalleni nimen, vain koska Kuningas James Raamattu toisti Jeesus Kristus nimeä uudestaan ja uudestaan ei tarkoita, että HÄNEN nimensä muutettiin. Se tulee aina pysymään hepreankielisenä nimenä, nimenä joka sisältää MINUN,YAHU'VAHin… MINUN, YAHU'VAHin nimen, nimenä joka on muistutus tälle maailmalle hinnasta, jonka MINUN Poikani YAHU'SHUAn täytyi maksaa!

Jälleen, Minä sanon sen uudestaan ja uudestaan ja uudestaan ja uudestaan ja uudestaan... te voitte kutsua tätä profeettaa herjaavaksi, te voitte panetella häntä, te voitte sanoa, että hän on menossa helvettiin, mutta Minä kerron teille tämän… Minä, Luomakunnan Kuningas, MINÄ PYHÄ IKUINEN, kerron teille tämän… HÄNEN NIMENSÄ, joka on  kaikkien NIMIEN yläpuolella, on nimetty MINUN, YAHU'VAH, MINUN, YAHU'VAH mukaan! Se tarkoittaa 'YAH PELASTAA.'

MIKÄÄN EI OLE MUUTTUNUT! Koska Minä kunnioitin nimen Jeesus Kristus, koska Minä voitelin nimen Jeesus Kristus, koska Minä pelastin Jeesuksen Kristuksen nimessä, koska Minä vapautin ja tein merkkejä, ihmeitä ja ihmetekoja Jeesuksen Kristuksen nimessä, koska Minä yhä teen sitä Jeesuksen Kristuksen nimessä EI tarkoita, että teidän ei tule tietää HÄNEN TODELLISTA HEPREANKIELISTÄ NIMEÄ!

Te tulette ja te olette pidettyjä vastuussa siitä mitä te tiedätte. Koska Minä sallin kaiken tämän aikaa teidän kokoontua ja kutsua sunnuntaita Minun Sapattipäiväkseni. Minä tein saman asian, Minä sallin sen. Se ei ollut MINUN tahtoni, Minä sallin sen. Mutta suuressa ahdingossa saatana aikoo näyttää teille kuinka hän aikoo jäljitellä.

Sillä jälleen Minä sanon, jopa erittäin rikkaat evankelistat, jotka tietävät tämän totuuden, ovat luopuneet tästä totuudesta, ovat tehneet kompromissin tästä totuudesta, tulevat johtamaan teidät suoraan antimessiaan käsivarsille! Saatanan pojan! Ja he tulevat sanomaan, ”Tuo on Jeesus Kristus, tuo on teidän Messias, hän on tullut! Hän on tullut ja nyt rauha on kaikkialla tätä maailmaa, älkää olko huolissanne Helvetistä.”

Miksi te ette näe? He eivät halua jäljitellä MINUA! MINUN nimeni on YAH! Kuningas James maksaa. Kuningas James on maksanut, kun hän pyyhki pois MINUN Poikani pyhän nimen! LUKEKAA! LUKEKAA! LUKEKAA! Opiskelkaa ja osoittakaa itsenne hyväksytyksi. Se ei ollut aina Kuningas James, lukekaa pyhät käsikirjoitukset. Lukekaa sieltä missä hepreankieliset käännökset ovat. Lukekaa sieltä missä jopa aramealaiset tietävät Hänen nimensä. MIKSI? MIKSI? MIKSI te ette usko?

Niin paljosta kärsimyksestä Kristitty kirkko tulee menemään läpi, koska he heittivät ulos Messiaaniset Juutalaiset. Ja te Messiaanisista Juutalaisista synagogista, Minä osoitan minun sormeani myös teihin. Te, jotka poistitte MINUN nimeni YAH ja sanoitte, ”Yeshua sopii.” Te ette tahtoneet loukata ortodoksisia Juutalaisia. Te teitte kompromissin. Te, jotka kutsutte tätä MINUN profeettaani puhumassa, pyhän nimen käyttäjäksi, te olette oikeassa, SEN TAKIA MINÄ VOITELIN HÄNET ENKÄ TEITÄ!

Te, jotka uskallatte kirjoittaa Minun nimeni 'G-d.' Mitä tuo on? Mitä tuon on oletettu merkitsevän MINULLE? TE JOPA OTATTE POIS MINUN JUMALUUTENI ja sitten te ihmettelette, missä ovat entisaikojen ihmeet? Miksi me emme voi tuoda kuolleita kirkkoihin? Miksi he eivät herää ylös? Missä ovat entisaikojen ihmeet? Jos me toisimme spitaaliset, miksi he eivät olisi puhdistettuja? Jos me tuomme halvaantuneet, miksi he eivät kävele? Jos me tuomme mykät, miksi he eivät puhu? Kun me tuomme kuurot, miksi he eivät kuule? Kun me tuomme parantumattomasti sairaat, miksi he eivät elä?

TYPERÄT BABYLONIN KIRKOT! Miksi te ette kuuntele? TEHKÄÄ SE VANHALLA TAVALLA ja te tulette näkemään nämä ihmeet jälleen. Minä kerron teille kaiken tämän jo ennen kuin MINUN vihani vuodatetaan. Enkö Minä lähetä Minun profeettojani varoittamaan ennen kuin tuomio tulee? Te, teidän organisoiduissa, rikkaissa mahtipontisissa kirkoissanne, te ja lasista tehty kirkko, te jotka ette puhu mitä synti on, te jotka otatte hallitusten lahjuksia, te jotka vaiennatte ja potkitte profeetat ulos. MINUN RUACH HA KODESH ei ole edes teidän kirkoissanne. Se on kaikki illuusiota, paholaisen temppu, ei erikoisempi kuin David Copperfield, taikuri, joka toimii saatanan voiman alaisena.

Tai yksi, joka kutsuu itseään Criss Angeliksi ( taikuri, joka uhmaa kuolemaa ), joka on langennut enkeli valepuvussa! Joka ei ole edes ihminen. Hän on illuusio teidän silmienne edessä.

Niille, joilla on henkiset korvat, te kuulette, niille teistä jotka ovat vieraita, älkää arvatko, niille teistä joilla on henkiset silmät nähdä, se olette te, joita Minä olen siunannut. Se olette te, jotka olette suojeltuja, se olette te, jotka kuulette MINUN sanani. Se olette te, joita Minä kutsun MINUN pyhikseni. Se olette te, jotka otatte tämän sanan ja niin kuin tämä Sormusneito on puhunut sen eteenpäin, tulette kuuluttamaan sitä ympäri tätä maailmaa.

Sillä Minä olen aikomaisillani näyttää teille kuka Minä, YAHU'VAH olen, Minä olen aikomaisillani näyttää teille… tiedättekö te kuinka hauras teidän maapallonne on? Tiedättekö te, että se on illuusio, että te edes seisotte vielä? Kuvitelkaa hyrrä pyörimässä niin nopeasti ja kaikki mitä sinun täytyy tehdä on vain koskea sitä, se on kaikki mitä Minä teen, vain kosketan sitä ja se tulee pois kiertokululta keveästi, Sillä Minä hädin tuskin, hädin tuskin voin koskea sitä… tai kaikki teistä lähtisitte lentämällä pois!

Ja katsokaa teidän säätänne. Voi, Minä tiedän teidät maissa, joilla on sääkone. Voi, Minä tiedän missä te olette. Minä nauran teidän sääkoneelle! Sillä Minä näytän teille kuka loi sään. Minä näytän teille kuka loi raesateen. Minä näytän teille kuka luo maanjäristykset ja myrskyt ja tsunamit. Minä näytän teille tornadojen ja pyörremyrskyjen Luojan. Minä laitan teidän koneenne häpeään. Mitä te aiotte tehdä, maan asukkaat kun Minä potkaisen jakkaraa, sillä Minä olen hädin tuskin koskettanut sitä. Mitä te aiotte tehdä, kun Minä potkaisen sitä? Minä tömistin yhtä jalkaa. Mitä te aiotte tehdä, kun Minä, YAHU'VAH, tömistän molempia jalkoja?

Te jotka luulette, että te olette niin rikkaita ja mahtavia ja voimakkaita, te joilla on rikkautenne illuusio, te jotka poljette köyhät teidän jalkanne alle. Mitä te teette, kun Minä revin tuon rikkauden teidän käsistänne, kun te olette köyhät ja köyhät ovat yksi, jotka Minä nostan. Kun te olette yhdet, jotka käytte nälkäisiksi ja janoisiksi ja ilman kotia ja kaikki teidän arvokkaat omaisuutenne ovat mennyttä, kun te olette niitä, jotka rakensitte teidän kotinne maan alle… ja Minä peitän sen tulvaan ja kaikki teidän aarteenne tulevat tuhoutumaan.

Te, jotka rakensitte maanalaiset kaupungit ja luulette, että te olette niin turvassa. Mitä te aiotte tehdä kun Minä, YAHU'VAH, laitan lopun teidän illuusiolle ja hautaan teidät niihin kuin hautoihin.

Ainoastaan mitä te teette MINUN Pojalleni, YAHU'SHUA HA MASHIACHille tulee merkitsemään! Mitä te teette rahoilla, jotka Minä olen sallinut teidän omistaa. Ainoastaan sanat, jotka te puhutte teidän suullanne teidän tunnustuksenne jälkeen… teidän katumuksenne, teidän ylistyksenne ja teidän palvontanne, ainoastaan teidän todistuksenne, ainoastaan teidän todistuksenne kun te varoitatte muita, mitä Minä olen puhunut tulee merkitsemään, ainoastaan teidän todistuksenne hintaan, MINUN Poikani YAHU'SHUA maksoi, sanoilla Minä, YAHU'VAH, sanon, tulee merkitsemään.

Kun te seisotte MINUN edessäni ja te kerskailette ja sanotte, ”Minä annoin tuohon hyväntekeväisyyteen… Perustuiko se MINUUN? Ruokitteko te MINUN pyhiäni? Autoitteko te MINUN profeettojani vai annoitteko te heidän mennä ilman? Nuo ovat kysymyksiä, joita MINÄ aion kysyä teiltä. Jopa ne teistä, joita kutsutaan MINUN nimelläni, jopa ne teistä, jotka laittavat YAHU'SHUAn ensimmäiseksi elämissänsä ja rakkaudessansa, MINÄ aion kysyä teiltä, ”Mitä te teitte auttaaksenne tätä ministeriötä puhumaan eteenpäin näitä sanoja? Te kuulitte Minun ääneni! Te uskoitte Minua! Mitä te teitte?

Teittekö te kompromissin? Jaoitteko te, mitä teillä oli? Tarjositteko te turvapaikan? Teittekö te niin paljon kuin annoitte lasillisen vettä profeetalle MINUN nimessäni? MINUN Poikani YAHU'SHUAn Nimessä?

Sanoitteko te vain, ”Jumala siunatkoon sinua, Minä rukoilen sinun puolestasi” vai olitteko te siunaus? Nämä ovat kysymyksiä joita Minä aion kysyä teiltä, kun te seisotte MINUN valtaistuimeni edessä. Otitteko te nämä sanat, veittekö te ne Sunnuntai kirkkoihin, jotta pastori pidettäisiin vastuussa siitä mitä hän tietää? Menittekö te sisään Jeremian armeijana, vähintään kaksittain? Menittekö te kongregaatioon ja selititte heille Sapattijuhlista? Mitä te teitte? Opetitteko te MINUN hepreankielisen nimeni? Opetitteko Minun, YAHU'VAHin, MINUN Poikani YAHU'SHUAn pyhissä hepreankielisissä nimissä olevan voiman ja voitelun?

Tämä pätee kaikille kansoille ympäri maailmaa, jotka kuulevat nämä sanat. Mitä te teitte? Minä aion kysyä teiltä. Autoitteko te tätä Sormusneitoa millään tavoin? Autoitteko te häntä taistelemaan vihollista vastaan? Autoitteko te Nikomiaa taistelemaan vihollista vastaan? Kuinka monta kertaa te rukoilitte? Minä aion kysyä teiltä. Kun te tiedätte ja te luette Ilmestyskirjan ja te tiedätte kuinka monta marttyyria tulee olemaan, rukoilitteko te heidän puolestaan etukäteen? Rukoiletteko te heidän puolestaan nyt? Minä aion kysyä teiltä. Kun Minä määrään teidät rukoilemaan kahden todistajan puolesta, että he uskovat ja vastaanottavat keitä he ovat, Minä aion kysyä teiltä, olivatko teidän rukouksenne niiden joukossa, jotka rukoilivat heidän puolestaan? Minä aion kysyä teiltä.

Kuinka monta sielua te johditte Taivaaseen? Kuinka monta kertaa te todistitte YAHU'SHUA HA MASHIACHin? Hinnan, jonka Hän maksoi Golgatalla ja kuinka HÄN nousi jälleen kolmantena päivänä, jotta ikuisuudeksi te voisitte olla asetettuja vapaiksi? Kuinka monta kertaa te kerroitte ihmisille, että heidän täytyy olla pyhiä, että heidän täytyy olla tottelevaisia? Minä aion kysyä teiltä.

Katsokaas, ei ole tarpeeksi välittää teidän omasta sielustanne. Minä aion kysyä teiltä, välitittekö te kenenkään muiden paitsi teidän perheenne? Sillä ketkä Minä, YAHU'VAH, sanoin oli teidän perheenne? Enkö Minä sanonut MINUN oman Poikani YAHU'SHUAn nimen kautta, ketkä teidän perheenne oli? Ja se on ne, jotka kuuluvat minulle. Ne, jotka hyväksyvät YAHU'SHUA HA MASHIACHin Messiaaksi, MINUN ainosyntyiseksi Pojakseni. ( Evankeliumi Markuksen mukaan 3:31-35 )

Haluatteko te tietää, miksi teidän perheenne ei ole pelastettu? Haluatteko te tietää tuleeko teidän perheenne olemaan pelastettu?

Aivan kuten se vankilan vartija sanoi, ”Mitä minuun tulee ja minun talooni, me palvelemme YAHU'SHUAa.” Voi, Minä tiedän, että teille opetettiin, ”Mitä minuun tulee ja minun talooni, me palvelemme Herraa.” Mutta jälleen, he pyyhkivät pois MINUN Poikani nimen. Lukekaa pyhät käsikirjoitukset ja te tulette näkemään, että MINUN Poikani nimi oli siellä. Se ei tarkoittanut, että ainoastaan tuon vankilan vartijan täytyi kääntää hänen sydämensä YAHU'SHUAlle, vaan hänen perheensä myös. Se ei ole ’carte blanche’, vapaa pääsy perheelle. Jokainen työskentelee heidän oman pelastuksensa pelossa ja vapinassa. Ennen kuin heidät laitettiin maan päälle, heidän sielunsa jo tietää onko heidän nimensä kirjoitettu Karitsan Elämän Kirjaan vaiko ei… vai ovatko he Pois Pyyhittyjen Kirjassa.

Niinpä nämä ovat sanat, jotka Minä puhun eteenpäin ulos tästä Sormusneidosta tänä päivänä. Tämä sana on sinetöity, sitä ei tulla julkaisemaan heti paikalla. Minä aion saada hänet turvalliseen paikkaan ennen kuin tämä sana julkaistaan, koska lisää on matkalla.

*******

Niin puhuttiin, niin kirjoitettiin, annettu tälle Sormusneidolle jakamaan teidän kanssanne, Apostoli Elisabeth Elijah Nikomialle.

31/3/06. Julkaistu kesäkuussa 10, 2006. Se kesti näin kauan päästä maahan, missä YAHU'VAH sanoi, julkaise profetia nyt.