Profetia 83

MINÄ, YAHU'VAH, SANON ”VALMISTAUTUKAA! LOPPU ON LÄHELLÄ!”

15.3.06 Pyhänä Purim Päivänä, keskipäivällä

Puhuttu Apostoli Elisabeth Elijahin kautta Purim-päivänä

Julkaistu 15.3.06

5 kertaa YAHU'VAH sanoi, varmista että ääni ( audio ) on postitettu kaikille kuultavaksi.

Me teemme tämän niin pian kuin mahdollista!Elisabeth:

Minä aloitan puhumaan Pyhillä Kielillä puhelimessa, rukoilemassa toisen YAHU'SHUAn Morsiamen jäsenen kanssa, nimeltään Adam Kanadasta.

Tämä profetia tuli aika odottamattomasti ja minun aviomieheni nauhoitti sen. Kun hän ymmärsi mitä oli tapahtumassa, hän juoksi nauhuria varten. Kun todellinen ääni kuuluu, minä näen lyhyitä näkyjä kauheista asioista, jotka tulevat tapahtumaan yhtä hyvin kuin kuulen sanat, ”Moorana, moorana, moorana!”

Minä tiedän, että sanat tarkoittavat, ”Murha, murha, murha!”

Minä en tiedä mitä kieltä se on tai kuinka kirjoittaa se. Myös sana ’Kauhu’ on kaikkialla sanan ’Horrenda’ kanssa. Minä en kirjoita tätä oikein, mutta tässä profeettisessa sanassa, te kuulette äänessä ( audiossa ) tämän enemmän kuin yhden kerran. Jos kukaan tunnistaa tämän sanan toisessa kielessä, Minä olisin kiinnostunut tietämään, mitä kieltä se on maan päällä, ehkäpä se on vain Taivaallista kieltä. Me tiedämme, että puhumalla Pyhillä kielillä, on puhumista ihmisten ja enkelien kielillä, raamattu sanoo.

Elisabeth rukoilemassa:

Minä anelen sinulta, Abba YAHU'VAH, älä anna tämän sanan tulla eteenpäin, jos se et ole sinä, jos se ei ole sinun ajoituksesi, älä anna tuon sinetin rikkoutua.

Minä anelen sinulta Abba YAHU'VAH, YAHU'SHUA ha MASHIACHin nimessä!

”MINÄ, YAHU'VAH, SANON ”VALMISTAUTUKAA! LOPPU ON LÄHELLÄ”

 

Voi, Minun rakastettu Sormusneitoni, kuinka paljon kauemmin?

Minä olen sallinut YAHU'SHUAn Morsiamen seistä välissä niin kuin Abraham seisoi välissä Lootin vuoksi. Kuinka paljon kauemmin sinä luulet, että Minun pitäisi odottaa?

Kuinka MINÄ OLEN pilkattu, Kuinka MINUN NIMENI on halveksittu, Kuinka MINUN Pyhäni, jotka edustavat MINUA, ovat herjattuja. Kuinka heitä tapetaan MINUN tähteni kaikkialla maailmassa. Vain koska Minä olen pitänyt sen tulemasta Amerikkaan tähän saakka, kuinka paljon on otettu itsestään selvyytenä! Nyt Minä käsken teidän sanoa uuden rukouksen… sillä loppu on lähellä!

Sen tähden Morsiamen piti tulla MINUN eteeni tänä Purim-päivänä ja olla Pyhiä MINUN edessäni, MINUN silmieni edessä. Sen tähden Minä sanoin…

”YAHU'SHUA, valmista Sinun Morsiamesi valmiiksi ilman tahraa tai ryppyä”, sillä paha on kasvanut enemmän pahemmaksi, ja Pyhät ovat tulleet enemmän Pyhemmiksi MINUN silmieni edessä!”

MINUN silmäni menivät edestakaisin, erityisesti tänä Purim aikana. Niin kutsutuissa Kristityissä Kirkoissa tätä Pyhää aikaa ei edes mainittu, tai jotkut mainitsivat, mutta vain ohimenevällä viittauksella.

Se on tämä Ministeriö, jonka Minä synnytin sinun kauttasi, joka opetti ihmisille tarkoituksen Mordokain sukupuun tärkeydestä ja Esterin tottelevaisuudesta. Nyt Minä annan sinulle uuden toimeksiannon, antaaksesi sen Morsiamelle. Älä huolestu niistä, jotka tulevat nälvimään ja pilkkaamaan. Älä ole huolissasi katseista heidän kasvoillansa.

Sinun täytyy ainoastaan totella, ja nämä ovat sanat, jotka Minulla on sanottavana.

Minä, YAHU'VAH, määrään YAHU'SHUA ha MASHIACHin Morsianta tänä päivänä rukoilemaan kahden todistajan puolesta! Rukoilkaa kahden todistajan puolesta! Sillä aika on tulossa, jolloin Minä lähetän enkelit, voi niin pian, varmistamaan kahdelle todistajalle keitä he ovat MINUSSA!

Uudestaan ja uudestaan, saatana on yrittänyt ottaa heidän elämänsä. Aivan kuten on olemassa YAHU'SHUA ha MASHIACHin Morsian, on olemassa saatanan morsian! Tämä ministeriö on kohdannut heidät uudestaan ja uudestaan ja eivät tienneet sitä. On olemassa niitä, jotka vihaavat sinua niin suurella kostolla, jopa 200 noitaa, jotka nostettiin saatanan kädellä, rukoilivat sinua vastaan, sitä jota Minä kutsun Sormusneidoksi. [ Ilmoitus: Purimin aikana Afrikassa, oli uutisissa ja internetissä, että 200 noitaa oli kokoontunut heittämään heidän taikojaan ja kirouksiaan. ]

Mutta heidän hyökkäyksensä eivät pystyneet päästä läpi, koska Minulla oli YAHU'SHUA ha MASHIACHin Morsian suojaamassa sinua! Ennenkö he lähtevät tästä maasta, ennenkö kaksi todistajaa ovat lunastettuja ensimmäisinä hedelminä, he tulevat tietämään keitä he ovat MINUSSA.

Minä määrään kaikkia YAHU'SHUA ha MASHIACHin MORSIAMEN jäseniä… aloittakaa rukoilemaan nyt näiden puolesta, joita Minä kutsun kahdeksi todistajaksi!

Katsokaa! Minä, YAHU'VAH, kerron salaisuuden maailmalle, katsokaa Minä teen uuden asian, se on mies ja se on nainen.

Koska te miehet nälvitte ja pilkkaatte, aivan kuten Minä nostin D’vorahin ( Debora ) Israelin kaikkien Tuomariksi [ Tuomarien kirja 4:4 ], niin myös Minä nostan, niin myös se oli ennaltamäärätty, he jotka ovat tulossa, tulevat omaamaan samanlaisen hengen kuin Mooseksella, he jotka ovat tulossa, tulevat omaamaan vastaavanlaisen hengen kuin Elialla.

Mutta kun nämä kaksi ovat yhä kuolevaisessa lihassa, hyökkäyksiä on tullut heitä kohtaan.

Minä, YAHU'VAH, määrään kaikkia YAHU'SHUA ha MASHIACHin Morsianta… antakaa jokaisten rukousten, mitä te sanotte tästä lähtien, suojella heitä! Että he ovat jumalallisessa terveydessä sillä aikaa kun he ovat näissä kuolevaisissa lihan ruumiissa. Että he puhuvat eteenpäin rohkeammin, että heidän vihollisensa tuhoutuisivat heidän ihan silmiensä edessä! Aivan kuten entisaikojen Elia rukoili, niin myös tulee sama voitelu olemaan näiden kahden päällä. Viholliset tulevat käpertymään kokoon pelossa, sillä he tulevat tunnistamaan, että YAHU'SHUA ha MASHIACHin Morsian on TÄÄLLÄ!

Niin se on tänä Pyhänä Purimin aikana, Minä näytän teille kuinka täpärällä loppu on lähellä, sillä jo MINÄ OLEN käskemässä teitä suojelemaan kahta todistajaa, jotka ovat tämän maan päällä. Kyllä, he ovat jo täällä! Mutta he ovat niin nöyriä, ja he sanovat, ” Toki en minä, jos se olen, minä en tahdo tietää!”

Mutta Minä kerron teille tämän, ja Minä puhun näille, jotka Minä tiedän, olevan kaksi todistajaa…

Te tulette tietämään, että te tiedätte, jopa ennen kuin teidät otetaan tästä maasta! Te tulette palaamaan kirkastetussa ruumiissa. Te tulette seisomaan sen edessä, jota kutsutaan Itkumuuriksi. Liekkejä tulee esiin ulos teidän huuliltanne, tulta tulee esiin ulos teidän kantapäistänne ja te tulette julistamaan mitä Minä käsken teidän julistaa, ja ei mies ja ei nainen ja ei paholainen ja demoni tule pysymään pystyssä!

Sillä LUOMAKUNNAN KAIKKIEN KUNINGAS, joka olen MINÄ ABBA YAHU'VAH, määrään YAHU'SHUA ha MASHIACHin Morsiamen rukoilemaan!

Mutta muistakaa tämä… kun he tunnistavat keitä he ovat, te tulette näkemään asioita tässä maassa tapahtuvan valtavalla tavalla, kun Minä sanon heidän aloittaa vapauttamaan henkisessä maailmassa sanoja, jotka Minä olen tullut antaneeksi heille sanottavaksi. Siksi juuri nyt YAHU'SHUAn MORSIAN, rukoilkaa että he tulevat vastaanottamaan ja uskomaan voitelun, jonka Minä olen asettanut heidän päällensä!

Muistakaa tämä, se on yksi nainen, se on yksi mies.

Tehkää työ joka teillä on ja tehkää se nopeasti. Minä sanon uudestaan, tehkää työ, jonka Minä olen antanut teille tehtäväksi ja tehkää se nopeasti!

Ne teistä, jotka olette koonneet kultaa ja hopeaa, ne teistä, joita Minä olen siunannut jalokivillä, mitä hyvää se tulee tekemään teille, kun se on jätetty taakse?

Minä olen runsaasti siunannut, taloudellisesti ja kaikin tavoin, ja silti jotkut teistä, jotka olette YAHU'SHUA ha MASHIACHin Morsian, ette ole koskaan edes kirjoittaneet tälle Sormusneidolle. Silti te olette kasvaneet salassa tiedolla ja tulleet henkisesti lihaviksi, kun kaiken tiedon ja voitelun te olette koonneet, ja te ette ole jakaneet… ja kuitenkaan Minä en ole antanut teille puutetta! Minä pidän teidät vastuussa mitä te teette Taivasten Valtakunnan hyväksi!

Muistatteko entisaikojen Elian? Minä lähetin hänet Sarpatin lesken luokse. Vaikka siellä oli monia, monia leskiä tuossa maassa, Minä käsin valitsin yhden. Kenelle tämä Ministeriö on lähetetty, kenelle Minä lähetän minun Uudenajan Eliani, mitä te olette tehneet heille, niin myös te olette tehneet MINULLE!

Ja Minä kerron teille tämän! Minä, YAHU'VAH, kerron teille tämän… kuka tahansa joka on koskenut tai vahingoittanut tätä Ministeriötä millään tahansa tavalla, MINUN Sormusneitoani millään tahansa tavalla, se on ikään kuin te olette koskettaneet ja laittaneet teräväkärkisen tikun MINUN YAHU'VAHin silmien pupilliin! Ja Minä tulen kostamaan, ja MINUN vihani Viinin Puristimeen te tulette menemään! Ja Minä murskaan teidät seitsemällä eri taholla. Ja se on kaikki, mitä he tulevat kuulemaan kun Minä murskaan teidät jokaisella tavalla, mielen, ruumiin, hengen ja sielun!

Sillä enkö Minä varoittanut, ” Älä koske Minun voideltuihini ja äläkä tee Minun profeetoilleni mitään vahinkoa!”

Te luulette, että teidän kielenne on päässyt pakoon puhumalla eteenpäin näitä herjaavia sanoja ja te olette kutsuneet pahaksi, mitä Minä olen kutsunut hyväksi MINUN silmissäni! Minä laitan teidät toivomaan, että Minä olisin leikannut irti teidän kielenne, ennenkö Minä olin sallinut teidän puhua eteenpäin sellaista sontaa!

Mutta ne, jotka syleilevät tätä Ministeriötä, ne jotka syleilevät näitä totuuksia, ne jotka syleilevät tätä Sormusneitoa, Minä syleilen teitä! Sillä tämä ei ole vain nainen, tämä ei ole vain pelkkä nainen, tämä on astia, josta Minä, YAHU'VAH, olen puhunut eteenpäin MINUN totuuksiani! Niille teistä, jotka olette vastaanottaneet nämä totuudet, Minä vastaanotan teidät!

Niille, jotka ovat halveksineet ja pilkanneet, Minä, YAHU'VAH, olen torjunut teidät! Lukekaa Esteri uudestaan. Minä olen symbolisoitunut siinä Kuninkaassa! Kuinka moni teistä ovat Vasteja? Te luulette, että te olette niin täynnä kauneutta, teidän ei tarvitse tulla kun Minä, YAHU'VAH, sanon tulkaa! Niinpä Minä olen karkottanut teidät! MINUN valtakuntaani te ette tule!

On olemassa mahtavampi välittäjä kuin Kuningatar Esteri. Se on MINUN Poikani YAHU'SHUA! Minä kerron teille tämän, voi mahtava YAHU'SHUA ha MASHIACHin Morsian, en yhtään hyvää asiaa Minä pidätä teiltä. On olemassa muistokirja, joka on ollut kirjoitettuna ja kaikkien teidän nimet on kirjoitettu rakkaudella. Te olette kärsineet niin, vain ollaksenne Pyhiä, siksi Minä tahdon teidän tietävän, kuinka paljon Minä rakastan teitä!

 

Se olen Minä, joka valitsin teidät olemaan MINUN Poikani Morsian!

Se olen Minä YAHU'VAH, joka valitsin teidät olemaan MINUN Poikani Morsian!

 

[ Muistakaa, YAHU'SHUAn Morsian ei ole vain nainen, vaan miehet ja naiset, jotka ovat ilman tahraa tai ryppyä, kävelevät tottelevaisuudessa, ja osapuilleen olemaan kerättyjä pois olemaan YAHU'SHUAn kanssa! Rukoilkaa, että olette laskettuja arvollisiksi olemaan yksi Morsiamesta! ]

 

Niille, jotka tuntevat MINUN ääneni, te tunnistatte Hengen, joka puhuu, te todella olette minun karitsojani, te todella olette MINUN lampaitani!

 

Toisille teistä, jotka sanovat, ” Tämä on vain Elisabeth, mahtaileva ylpeydessä,” Minä kerron teille tämän. Se olette TE, joita Minä halveksin! Minä tulen pakottamaan teidät yhtenä päivänä myöntämään, että tämä Ministeriö on se yksi, jota Minä rakastan! Ja kaikki Ministeriöt, jotka tulevat ottamaan nämä sanat ja levittämään ne ympäri tämän maailman neljään kulmaan, se olette te, joita Minä tulen rakastamaan, se olette te, joita Minä rakastan, se olette te, joita Minä syleilen niin kuin te syleilette totuuksia.

 

Sillä nämä totuudet ovat tuettuja MINUN PYHILLÄ KIRJOITUKSILLANI, ja kuinka kukaan uskaltaa sanoa näitä profetioita valheellisiksi. Sillä teidän sanoen näin, te kutsutte Minun Poikaani YAHU'SHUAa valheelliseksi! Sillä eikö HÄN ole ELÄVÄ SANA?

 

Pois MINUSTA! Pois MINUSTA! Te ette edes kuulu tänne! Ainoastaan ne, jotka haluavat istua Juhla-ateria Pöydässä ja juhlia totuuksilla ja ottavat henkisen ruoan ja ruokkivat toisia, kuuluvat tänne. Tämä on MINUN käskyni, tämä on määräys, jonka Minä annan MINUN valtaistuimeltani Taivaassa ja Minä olen puhunut sen eteenpäin tänä päivänä.

 

YAHU'SHUA ha MASHIACHin Morsian, suojelkaa tätä Ministeriötä enemmän rukouksessa!

 

Suojelkaa tätä Sormusneitoa ja suojelkaa Nikomiaa enemmän teidän rukouksissanne, olkaa siunaus heille niin kuin he ovat siunaus teille, tai Minä tulen kysymään teiltä yhtenä päivänä, miksi te ette olleet? Suojelkaa niitä, joita Minä kutsun kahdeksi todistajaksi.

 

YAHU'SHUA ha MASHIACHin Morsiamelle…

 

… jos te kysytte MINULTA ja jos te uskotte, Minä kerron teille vastauksen. Minä paljastan teille enemmän näistä, joita Minä kutsun kahdeksi todistajaksi. He tarvitsevat teidän suojelusta, he tarvitsevat teidän rukouksianne. Sillä aikaa kun he ovat kuolevaisessa lihassa, saatana yrittää ottaa heidän elämänsä hiljentääkseen totuudet, jotka Minä olen puhunut eteenpäin, siksi suojelkaa heitä teidän rukouksissanne.

 

Minä, YAHU'VAH, olen ollut niin mielissäni kun YAHU'SHUAn Morsiamen rukoukset ovat tulleet MINUN eteeni tänä Purim Päivänä. Hyvänhajuisena tuoksuna ne tulivat minulle. Hyvänhajuisena suitsukkeena, enkelit aukaisivat ne ja Minä olen niin mielissäni. Ja sen takia Minulla on ollut enemmän armoa ja Minä sanoin, ”Kuinka paljon kauemmin te tahdotte Minun viivyttelevän?”

Mutta loppu on lähellä. Kun sinetöity profetia julkaistaan [ 78 ], yksi sineteistä murtuu. Suru tämän maailman vuoksi, kun Elisabeth puhuu eteenpäin mitä Minä olen piilottanut. Voi, mutta MINUN rakastettu YAHU'SHUAn Morsian, ne jotka ovat Ilmestys 14:n ja Ilmestys 7:n Jäseniä, teidän ei tarvitse pelätä. Kaikki Vieraat, jotka ovat kutsuttuja Karitsan hääaterialle… se on totta, teidän täytyy kärsiä Hänen vuokseen [YAHU'SHUA ]. Voi, mutta palkkiot, jotka teille on tulossa!

Juuri nyt aseet, jotka YAHU'SHUAn Morsiamella on, ovat Henkisessä maailmassa. Mutta Minä kerron teille tämän: Suuressa Ahdingossa, aivan kuten Kuningas antoi julistuksen ( määräyksen ) ja sanoi, tarttukaa teidän aseisiinne ja puolustakaa itseänne, niin myös se tulee olemaan uudestaan. Mutta ei Ilmestys 14:n Morsiamelle. Sen takia Minä lunastan heidät tästä maasta ja kaksi todistajaa tulevat olemaan mukana tuossa joukossa ja sitten he tulevat palaamaan.

Voi, mutta sinä kallisarvoinen Ilmestys 7:n Morsian, te olette jo sinetöidyt, rakastetut! Ei yksikään voi vahingoittaa teitä. Tulee olemaan lyhyt aika, jolloin te tartutte aseisiin ja puolustaudutte ja autatte vieraita taistelemaan saatanaa vastaan ja niitä, joilla on saatanan merkki, ja sitten te tulette kävelemään tuossa kirkastetussa ruumiissa, kun te kuulette sanat, ”…ja ”kuolleet Kristuksessa nousevat ensiksi!”

Niin kuin te opitte sana Kristus on ainoa syy miksi Minä puhun sen eteenpäin. Se on kuolleet YAHU'SHUA ha MASHIACHissa, jotka tulevat olemaan kaksi todistajaa ja ne marttyyroidut tuona aikana. Nämä ovat toisessa poisviemisessä ja yhdessä Ilmestys 7:n Morsiammen kanssa otetaan myös ylös pakanoiden silmien edessä!

Nämä ovat salaisuuksia varattuna YAHU'SHUAn Morsiamelle.

Antakaa toisten nälviä ja pilkata. Tämä on juhla-ateria pöytä, jonka Minä asetan teidän eteenne tänä päivänä. Ne, joilla on henkiset korvat, kuulevat, kaikki muut pysyvät kuuroina. Ne, joilla on henkiset silmät, näkevät, kaikki muut pysyvät sokeina! Nämä ovat sanat, Minä YAHU'VAH puhun eteenpäin tänä päivänä, LUOMAKUNNAN KUNINGAS, tänä Pyhänä Purim Päivänä.

Minä, YAHU'VAH, sanon, valmistautukaa rakastetut, loppu on lähellä!

Kuten Minä profetoin Elisabethin kautta vuosia sitten kiehuvasta mustasta verirutosta, joka tulisi merkkinä MINUN vihastani, Minä nyt puhun tämän eteenpäin MINUN Sormusneidostani. Se on jo päästetty irti! Se on alkanut! Tauti on haudontavaiheessa ja ei tule olemaan parannuskeinoa!

Mutta rakastetut, olkaa vakuuttuneita kaikki, jotka olette Pyhiä Minun edessäni, eläen Pyhästi ja laittaen Minut, YAHU'VAHin ja YAHU'SHUAn, ensimmäiseksi heidän elämässään ja rakkaudessaan, tehden parhaansa ollakseen tottelevaisia Pyhille Kirjoituksille, kiehuva musta verirutto ei tule teidän päällenne. Tulee olemaan niin kuin vanhoina aikoina, jolloin Mooses päästi irti rutot, puhumalla eteenpäin RUACH ha KODESHin voitelun alaisena. Ja rutot eivät koskeneet Israelin Lapsiin, ainoastaan egyptiläisiin, jotka palvelivat ja palvoivat toisia jumalia. Ja niin se tulee olemaan jälleen!

Niin kuin Mooseksen päivinä, niin se tulee olemaan jälleen, niin kuin Lootin päivinä, niin se tulee olemaan jälleen!

Syntisille, jotka kieltäytyvät katumasta tähän saakka, tänään on pelastuksen päivä, te luette tätä joka tulee viimeinen mahdollisuus Ministeriöstä, huomenna voi olla liian myöhäistä. Mitä te odotatte? Uskonto ei tule pelastamaan teitä, ainoastaan Pyhä rakastava, tottelevainen suhde YAHU'SHUAn ja Minun, YAHU'VAHin kanssa, tulee pelastamaan teidät. Te voitte ainoastaan palata takaisin Taivaaseen YAHU'SHUA ha MASHIACHin Nimen ja Veren kautta!

Kaikki, jotka ovat kutsuttuja Karitsan hääaterialle, Minulla on tämä varoitus teille…

Suuressa ahdingossa, eräs tulossa, jota tavallisesti kutsutaan Antikristukseksi, joka on todella saatanan poika, kadotuksen poika, hän tulee käyttäen ja jäljitellen nimeä, joka on tunnettu maailmanlaajuisesti, jokaisessa sukulaisuudessa ja kielessä, nimeä jonka Kristityt tuntevat ja rakastavat… JEESUKSEN KRISTUKSEN nimeä!

Varokaa! Merkkejä, ihmeitä ja ihmetekoja vieläkin tehdään ja sielut ovat vieläkin pelastettuja JEESUKSEN KRISTUKSEN nimessä, älkää pelätkö. Kuitenkin, ei ollut vielä lopun aika ja te olitte ainoastaan pidettyjä vastuussa siitä, mitä teille opetettiin. Minä, YAHU'VAH, kunnioitin ja voitelin nimen ’JEESUS’, vaikka MINUN pojalleni YAHU'SHUAlle annettiin Heprealainen Nimi HÄNEN Heprealaisen äidin toimesta. Ja MINÄ OLEN HÄNEN ISÄNSÄ, HÄNEN nimensä tulee sisältää MINUN NIMENI YAH! JEESUS nimi on poistanut MINUN PYHÄN NIMENI, nimen, joka on kaikkien nimien yläpuolella! Minun nimeni on YAHU'VAH ja YAHU'SHUAn nimi toteuttaa jatkuvan muistutuksen jokaisessa kielessä, YAH PELASTAA! Eikö se ole teidän tapanne nimetä Poika hänen isänsä mukaan? Miksi te luulette, että se olisi yhtään erilailla teidän Taivaalliselle Isällenne tehdä samoin? Se on jatkuva muistutus teille, että Minä, YAHU'VAH, ja MINUN Poikani, YAHU'SHUA, olemme yhtä.

Se on saatana ja hänen palvelijansa, jotka pelkäävät nimeä YAH, mutta Minä tunnen MINUN lasteni rakastavat sydämet. Minä jopa annoin anteeksi teille Minun todellisen Sapattilepopäiväni hylkäämisen, Neljännen Käskyn rikkomisen uudestaan ja uudestaan, mutta Minä en anna tätä enää anteeksi! Nyt te olette pidettyjä vastuussa siitä, mitä te tiedätte! Te olette pidettyjä vastuussa varoittamaan toisia! On olemassa korkeampi Pyhä voitelu YAHU'SHUAn Heprealaisessa nimessä ja MINUN nimessäni, YAHU'VAH!

Nyt lopun aika on lähellä ja Minä huomautan teitä, opettakaa toisille minkä te nyt tiedätte totuudeksi. On olemassa enemmän voitelua Meidän Pyhissä Koskemattomissa Nimissämme. Käyttäkää niitä, älkää keksikö enempää tekosyitä! Suuren Ahdingon Aikana teidän täytyy kutsua MINUN Poikani Heprealaista nimeä YAHU'SHUA ha MASHIACHia! MINUN nimeni YAH on HÄNEN nimessään, nimi kaikkien nimien yläpuolella!

Jos te ette opettele tätä nyt, Suuressa Ahdingossa kun te rukoilette vapautusta, tai parannusta, ja te käytätte nimeä ’JEESUS’, muistakaa, että saatanan poika tulee käyttämään tätä nimeä JUMALANA! Kuinka te voitte odottaa olevanne parannetut, vapautetut tai siunatut käyttämällä samaa nimeä, jota saatanan poika tulee käyttämään? Te tulette kutsumaan saatanan poikaa ja ette tiedä sitä!

Suuressa Ahdingossa, saatanan pojalla tulee olemaan hänen oma päivänsä asetetuksi sivuun palvotuksi ja se tulee olemaan sunnuntai! Kun sunnuntaipalvonta on pakollinen ja te olette määrättyjä kaikkialla maailmassa menemään teidän lähimpään paikalliseen sunnuntaikirkkoon, varokaa, älkää menkö!

Se on saatanan pojan ansa! Sillä kuka tahansa, joka käy sunnuntaikirkossa Suuren Ahdingon aikana, he tulevat astumaan lumotusta ovesta, pidetty vangittuina illuusion, mielen manipulaation, epäjumalanpalveluksen, kapinan henkien kanssa monien muiden voimakkaiden demonisien henkien joukossa.

Varoittakaa heitä nyt! He ovat tulleet ottaneeksi Pedon Merkin ja astuneet saastuttamisen kirkkoon ja valinneet palvoa petoa ja hyväksyneet hänen fyysisen yhtä hyvin kuin henkisen merkin. Varoittakaa ihmisiä nyt, ennenkö se on liian myöhäistä!

Tämä ei tarkoita, että kaikki sunnuntaikirkot ovat pahoja nyt, mutta te olette niin lähellä nyt, loppu on lähellä, teidän täytyy varoittaa ihmisiä, missä pastorit epäonnistuvat tekemään niin. Teidän täytyy opettaa totuus Minun YAHU'VAHin ja MINUN Poikani YAHU'SHUAn, ainoan MESSIAAN, Heprealaisista Pyhistä nimistä, ainoasta Verestä, joka vuodatettiin ihmiskunnan hyväksi syntien anteeksiantamiseksi. Minä en tule hyväksymään muita veriuhreja, ja ei muu välittäjä voi välittää teidän hyväksenne. Siihen mukaanluetaan ei ketkään niin-kutsutut kuolleet pyhimykset! Ei edes YAHU'SHUAn oma äiti, Miryam (Maria), sillä jopa hän tarvitsi YAHU'SHUAa hänen MESSIAANAAN.

Tämä on ainoa syy miksi yhdenkään YAHU'SHUAn Morsiamen pitäisi mennä sunnuntaikirkkoon, opettaakseen lampaille ja karitsoille totuus, missä pastorit ovat kieltäytyneet, jopa jos se on yksi henkilö kerrallaan! Tässä on hyvät uutiset: Aivan kuten MINUN rakastetut lapseni, joidenka nimet ovat kirjoitettu Karitsan elämänkirjaan ja ovat ennaltamäärätyt, niin myös on saatanan kirottujen kirja.

YAHU'SHUA EI TULE MENETTÄMÄÄN YHTÄKÄÄN SIELUA, JOIDENKA NIMET OLIVAT KIRJOITETUT KARITSAN ELÄMÄNKIRJAAN ENNEN TÄMÄN MAAILMAN PERUSTAMISTA! Te ette voi vahingossa valita hyväksyä pedon merkkiä, te tiedätte, että ette tee niin ja mieluummin kuolette ennenkö teette niin!

Ainoa todellinen parannus, merkit, ihmeet, ihmeteot ja henkiinherättämiset tulevat Taivaasta, mikä tahansa muu parannus tai vapautus on illuusio, ja Suuren Ahdingon aikana tulee olemaan illuusioita, jotka näyttävät olevan totta, mutta ovat valheita suoraan saatanan valtaistuimelta!

Oppikaa nyt ja varoittakaa toisia nyt!

Suuressa Ahdingossa ainoastaan YAHU'SHUAn nimessä — ei JEESUKSEN nimessä — todellinen vapauttava, parantava, henkiinherättämisen voima tulee esiin! Ihmiset, jotka rakastavat ja palvelevat ’JEESUSTA’ nyt, tulevat ihmettelemään miksi heidän rukouksiinsa ei tule vastausta! Heidän uskonsa tulee kärsimään ja he tulevat jopa kuolemaan heidän uskonsa puolesta, ymmärtämättöminä miksi vapautusta ei tullut tuossa nimessä.

Varoittakaa heitä nyt, jotta he tulevat tottuneiksi käyttämään Heprealaista nimeä YAHU'SHUAa, ja YAHU'VAHia ja RUACH ha KODESHia. Saatana ei tahdo jäljitellä nimeä YAHU'SHUA, YAH nimen kanssa siinä!

On miljoonia lukemassa tätä, jotka tulevat olemaan Vieraita Karitsan Hääaterialla ja siunattuja te olette! Kuitenkin, te tulette näkemään kaiken tai osan Suuresta Ahdingosta ja teidän silmänne tulevat olemaan pakotettuja katsomaan kauhua! Muistakaa tämä, MINUN vihani ei ole määrätty teille, se on määrätty MINUN vihollisilleni.

Pysykää pyhinä ja älkää tehkö kompromisseja… ja kutsukaa YAHU'SHUAn nimeä ja luottakaa HÄNEN voimaansa ja voiteluun ja pitäkää tiukasti kiinni teidän uskostanne, sillä se ei tule olemaan helppoa. Sillä tulee olemaan mieliaaltoja ilmassa, jotka yrittävät ja aivopesevät teidät. Opetelkaa Pyhät Kirjoitukset nyt käyttääksenne aseena tuona aikana, sillä Raamatut tulevat olemaan kiellettyjä… mutta edes saatana ei tule pystymään polttamaan kaikkia raamattuja.

YAHU'SHUA tulee käyttämään Pyhiä Enkeleitä, Ilmestys 7:n Morsianta, Ilmestys 14:n Morsianta, yhtä hyvin kuin kahta todistajaa, tietämään missä Vieraat ovat ja auttamaan heitä kun tarvitsee. Kaksi Todistajaa puolustavat Vieraita ja kostavat heidän puolestaan.

Opetelkaa Minun todellinen Sapattini, koska Minä, YAHU'VAH, tulen erityisesti siunaamaan ja suojelemaan niitä, jotka kunnioittavat MINUA Päivänä, jonka Minä, KAIKEN LUOMAKUNNAN KUNINGAS, asetin sivuun levon Sapattipäiväksi. Aivan kuten kun YAHU'SHUA käveli maassa ja teki merkkejä, ihmeitä ja ihmetekoja Sapattina, jopa Suuressa Ahdingossa, erityisesti MINUN Sapattinani, MINUN Pyhinä Päivinäni, samalla tavalla tullaan tekemään YAHU'SHUAn nimessä, RUACH ha KODESHin voitelun alaisena!

On salaisuuksia, joita Minulla on, jotka eivät ole puhuttavaksi vielä. Vain tietäkää, että Minä, YAHU'VAH, en koskaan jätä enkä myöskään hylkää ketään, joka todella rakastaa, palvoo ja palvelee YAHU'SHUAa ja Minua, LUOMAKUNNAN KUNINGASTA.

Opetelkaa MINUN nimeni. Se on YAHU'VAH IKUINEN! YAHU'SHUA on MINUN POIKANI! YAHU'SHUA ha MASHIACH on teidän ainoa vapauttaja, ainoa nimi ja tie takaisin Taivaaseen! Kaikille niille, jotka nälvivät ja pilkkaavat tälle profeettiselle sanalle, te tulette oppimaan kovalla tavalla, että se tuli MINUN, YAHU'VAHin suusta, ja annettiin tälle Sormusneidolle.

MINUN karitsoilleni ja lampailleni ympäri tätä maailmaa, ottakaa tämä sana kuin ketjureaktio ja antakaa sen soida ympäri maailmaa! Muistakaa, jopa itse valitut tulevat petetyiksi jos mahdollista, koska teidän pastorinne ovat näännyttäneet lampaat ja karitsat. Kun te luette näitä profetioita, te olette juhlimassa ja syömässä Pyhää henkistä lihaa.

Kaikki muut, jotka kieltävät tämän Sanan, vaikkakin he vakuuttavat rakastavansa ’JEESUSTA’ ja silti kieltäytyvät opettelemasta Heprealaisia pyhiä nimiä, Sapattia, ja Pyhiä Päiviä ja juhlia, he jatkavat maidon imemistä. Sillä he eivät halua henkisiä hampaita syödäkseen tätä Henkistä lihaa. Suuressa Ahdingossa he tulevat muistamaan mitä he olivat lukeneet ja jotkut tulevat katumaan ja tietämään, että tämä Ministeriö oli todella Taivaasta lähetetty!

Minun rakastetuille pikkulapsilleni, morsiamelle, valituille ja ennalta määrätyille…

Kohottakaa katseenne, teidän lunastuksenne lähestyy! Tavalla tai toisella te tulette takaisin kotiin Taivaaseen jälleen!

Niin on puhuttu, niin on kirjoitettu tänä Pyhänä Purim päivänä maaliskuussa 15, 2006.

Annettu tälle YAHU'VAHin ja YAHU'SHUAn Sormusneidolle,

Apostoli Elisabeth Elijah Nikomialle

Henkilökohtainen ilmoitus…

Minä olen kiinnostunut kuulemaan niiltä, jotka kysyvät tätä kysymystä YAHU'VAHilta YAHU'SHUAn nimessä, ja joille on annettu vastaus, kirjoitatko sinä ja jaatko sen minun kanssani? Minä tiedän tämän, että kaksi todistajaa, keitä tahansa he ovat, tarvitsevat Karitsan hääaterian YAHU'SHUAn Morsiamen ja Vieraiden rukouksia ja rakkautta. Minä heräsin tämän synkän ilmestyksen kanssa ja huusin suojelusta kahdelle todistajalle sen jälkeen kun minulle annettiin tämä sana. Ilmestys 11:3-13

Olkaa hyvä, tuntekaa vapautta kopioida ja jakaa tämä profetia. Sato on mahtava ja työntekijöitä niin vähän. Kaikki, mitä minä pyydän on, olkaa hyvät, linkitkää takaisin jos te postitatte teidän internetsivuille ja pyydän, pitäkää tämä viesti koskemattomana mukaan lukien tämä henkilökohtainen ilmoitus, jonka RUACH johdatti minut jakamaan. Kääntäjät, pyydän, sisällyttäkää kaikki mitä on kirjoitettu.

Kahden todistajan työ tulee olemaan erilainen kuin mikään muu annettu työ. Minä itken heidän vuokseen voitelun alaisena, sillä työ joka heidän täytyy tehdä, ei ole kadehdittavaksi. He tulevat näkemään enemmän kauhua kuin on koskaan nähty tämän maan päällä.

Pyydän, tehkää niin kuin YAHU'VAH on sanonut ja rukoilkaa kahden todistajan puolesta! Pyydän, rukoilkaa siunauksia heille kaikin tavoin. Sillä aikaa kun he ovat tässä kuolevaisessa ruumiissa, rukoilkaa, että Pyhät antavat heille rakastavaa tukea ja rohkaisua. Pyydän, rukoilkaa että he uskovat ja vastaanottavat voitelun, joka on annettu heille ja tottelevat ja tekevät kaiken mitä heidän on

tehtävä. Rukoilkaa Pyhän tulen Seinän suojelua, joka ympäröi heidät kaikilta puolilta, niin ettei mies, nainen, demoni, paholainen voi vahingoittaa heitä sillä aikaa kun he ovat tuossa kuolevaisessa ruumiissa.

Varokaa Kerskailevat Teeskentelijät!

Kuka tahansa, joka kerkailee, että he ovat yksi kahdesta todistajasta, niin kuin yksi, joka kutsuu itseään Elijah the Tishbiteksi, tai mies Hawkins, joka kirjoitti jumalanpilkkaa kirjassa YAHU'VAHista, ei ole yksi heistä, jopa kun kaksi todistajaa makaavat kadulla, hän sanoi, että he makaavat siellä 3 ja puoli-vuotta, 3:n ja puolen päivän sijaan, Minä luen tätä minun omilla silmilläni. Nämä miehet ja muut, jotka tekevät tätä ylpeydessä.

Todelliset Kaksi Todistajaa eivät edes halua myöntää tuota kutsumusta heidän elämiinsä. He ovat nöyriä ja eivät usko, että he ovat tämän korkean kutsumuksen arvoisia ja jatkavat sanomista, ”Toki sinulla on joku parempi.” Tämä on mitä YAHU'VAH on näyttänyt minulle, sen takia pyhät kirjoitukset sanovat, että he ovat pukeutuneet säkkivaatteeseen ja tuhkiin. Se on vertauskuvallista nöyränä olemista ja surussa olemista kauhun ja synnin vuoksi, mitä he tulevat näkemään ja mitä he näkevät nyt.

Minä olen tiennyt aina siitä lähtien kun minulle annettiin Henkinen Sauva, ja minun silloinen 6- vuotta-vanha-poikani Jonathan – yksi minun identtisistä kaksoispojista – näki sen Henkisessä maailmassa ja kuvaili sen ja minä tunsin sen painon 19 vuotta sitten, ja joka kerta kun sitä käytettiin henkisessä maailmassa, se ainoastaan kävi raskaammaksi minne nyt se vie minun aviomieheni nostamaan minun käteni, kun sitä käytetään YAHU'VAHin ohjauksen alaisena.

Tällä Ministeriöllä on jotakin tekemistä Liitonarkin löytämisen, 144,000:n Ilmestys 14:n ja Kahden Todistajan kanssa. Ainoastaan sitä mukaan kuin vuodet ovat edenneet, minä olen ymmärtänyt ja minulle on annettu lisää ilmestyksiä, minulle annettujen profeettisien sanojen kautta.

Kirjaa kirjoitetaan nyt YAHU'SHUAn Morsiamen toisen jäsenen toimesta [ Ilmestys 14 ], joka maksaa ja lahjoittaa kaikki hänen aikansa saadakseen kaikki profetiat, näyt, unet ja YAHU'VAHin kuuluvat sanat julkaistua. Pyydän, rukoilkaa hänen puolestaan, sillä tämä on valtava työ. Rukoilkaa oikeaa kustantajaa myös. Me yritämme saada profetiat käännettyä eri kielille, jotta ne voivat olla kirjan muodossa myös. Kun me emme enää ole internetissä, ainakin kirjat tulevat vielä olemaan täällä Suuren Ahdingon aikana.

Me vieläkin tarvitsemme Hepreankielisen kääntäjän monien muiden kielten joukossa. Pyydän, tule esiin, jos sinä tahdot tarjota sinun aikaasi tämän työn tekemiseen. Me tarvitsemme sitoutuneita, keskittyneitä kääntäjiä, jotka ottavat tämän työn yhtä vakavasti kuin minä otan, ei ohimeneviä laivoja yöllä. Pyydän, rukoile ja näe jos tämä olet sinä.