Profetia 80

YAHU’SHUAn MORSIAN, RUKOILKAA ETTÄ MINÄ, YAHU’VAH, LÄHETÄN TEIDÄN VIHOLLISENNE MINUN VIHANI VIININPURISTIMEEN!

Apostoli Elisabeth (Elisheva) Elijah

tammikuu 18, 2006 – 1:40 am

Ilmestyskirja 14:17-20

Toinen enkeli tuli ulos temppelistä, joka on taivaissa. Hänellä oli myös terävä sirppi. Toinen enkeli tuli ulos alttarista, hän jolla on tuli vallassaan, ja hän huusi mahtavalla äänellä sille, jolla oli terävä sirppi, sanoen, ”Lähetä terävä sirppisi ja kerää tertut maan viinipuusta, sillä maan rypäleet ovat täysin kypsyneet!” Enkeli sysäsi sirppinsä maahan ja keräsi maan viinisadon, ja heitti sen Jumalan  vihan mahtavaan viininpuristimeen. Viininpuristin poljettiin kaupungin ulkopuolella, ja viininpuristimesta tuli ulos verta, jopa hevosten kuolaimiin saakka, ja yhtä kauaksi kuin tuhatkuusisataa jalkaa.

YAHUSHUAn morsian, älkää enää heittäkö helmiänne tämän maailman sioille. Jotkut siat ovat piiloutuneet saarnatuolien taakse, rikkaat ja kuuluisat, jotka kutsuvat itseään Kristityiksi, jopa teidän ilma-aalloilla. Näitä sikoja on kaikissa nimetyissä uskonnoissa. Kuten fariseukset eivät ymmärtäneet YAHUSHUAa ja halusivat hänen kuolevan, eivät tule myöskään ne, joilla on uskonnon henki, jotka ovat osa Babylonin kirkkoja, ymmärtämään teitä nyt. He tulevat karttamaan sinun Shkhinah Kunnian valoa.

YAHU’SHUAn morsian, tänä vuonna 2006 teidän tulee rukoilla Jerusalemin rauhan puolesta tavalla, jolla te ette ole tehneet aikaisemmin. Käsittäkää kun te rukoilette Jerusalemin rauhan puolesta, te rukoilette Rauhan Prinssin vuoksi, joka on Minun Poikani YAHUSHUA, nopeuttaakseen hänen tuloaan ja hallitsemaan tätä maata Kuninkaiden Kuninkaana, poistaen kaikki mikä on epäpyhää tästä maasta säädettyyn ja määrättyyn aikaan.

YAHU’SHUAn morsian, ymmärtäkää kun MINÄ, YAHU’VAH määrään teidät tekemään tämän, ymmärtäkää että YAHU’SHUA ei voi palata ja määrätä ja hallita ennen kuin Israel kärsii paljon. Paljon vaikerointia, itkua, kärsimystä, ja verta tulee vuotamaan ja ainoastaan MINÄ, YAHUVEH, tiesin ennakolta mitä se tulee vaatimaan saada Israel jälleen kulkemaan tottelevaisuudessa MINUN Tooran Lakejani kohtaan, jotka MINÄ annoin heille Mooseksen kautta, ja rakastamaan MINUA YAHUVEHia, missä he eivät enää pelkää puhua eteenpäin MINUN pyhää nimeäni, jossa on voideltua Voimaa.

He tulevat nuhtelemaan valheita, jotka ovat annettu heille. Israel tulee tunnustamaan YAHUSHUAn ei vain ainoastaan YAHUVEHin poikana vaan myös ainoana Mashiachina ( Messiaana ). He tulevat hyväksymään pyhän veren uhrilahjan, joka on YAHUSHUAn LAHJA, JONKA HÄN ANTOI GOLGATASSA. HÄNEN PELASTAVA, VAPAUTTAVA, PARANTAVA, HENKIIN HERÄTTÄMISEN VOIMA YAHU’VAHin AINOAN TÄYDELLISEN KARITSAN VERESSÄ.

Israel ei tule näkemään RAUHAN PRINSSIN tulevan uudestaan heidän kansalleen ennekö tämä on tehty. Saatana tulee lähettämään valerauhan vähäksi aikaa pettääkseen heitä, mutta sitten tulee olemaan kuin helvetti pääsisi irti ympäri tätä maailmaa, kun tuo lyhyt aika on ohi.

Israel, sinä tulet palaamaan sinun Luojasi luokse ja rakastamaan ja tottelemaan MINUA jälleen kerran. Israel, muista entisaikojen Kuningas Daavid ja muista mitä hän teki voittaakseen taistelut, jotka hän voitti. Hän nöyrrytti itsensä MINUN, YAHU’VAHin edessä, ja Ylistys ja Palvonta on mitkä toivat voitot entisaikojen israelilaisille. YAHU’SHUAn Morsian, teidän täytyy rukoilla että Israel jälleen haluaa Pyhiä hallitsijoita, jotka rakastavat ja tottelevat MINUA, YAHUVEHia

Kun Israel jälleen rakastaa ja tottelee MINUA, YAHU’VAHia, kuten Abraham, Iisak ja Jaakob tekivät, sitten MINÄ palautan mitä on varastettu Israelista, sitten minä lunastan Israelin vapaaksi vihollisten käsistä.

Israel on malja vapisevaa kauhua koko maailmalle, sillä se on missä lopun ajan taistelu tullaan taistelemaan — hyvä vastaan paha. Saatana tulee lähettämään hänen poikansa hallitsemaan maailmaa tästä yhdestä kansakunnasta, koska saatana pilkkaa minua ja jäljittelee kaikkea mitä MINÄ YAHU’VAH teen.

MINÄ, YAHU’VAH, lähetin MINUN POIKANI YAHUSHUAn minun Henkeni kanssa johdattamaan sieluja Taivaaseen ja saatana lähettää hänen henkensä pettämään kaikki ne, jotka tulevat kuuntelemaan ja seuraamaan kapinan henkeä kaikkea vastaan, joka on todella Pyhää, johdattaen heitä helvettiin, houkuttelemalla heitä merkillä.

Kuten YAHU’SHUA on merkannut ne, jotka todella kuuluvat HÄNELLE, joidenka nimet ovat kirjoitettu Karitsan elämän kirjaan ennen tämän maailman perustamista, niin on myös saatana merkannut ne, jotka kuuluvat hänelle ja tulee fyysisesti merkkaamaan heidät uudestaan, todistaen, että heidän nimensä, jotka seuraavat häntä on kadotettujen kirjassa tai pois pyyhittyjen kirjassa. Ei yksikään, joka ottaa saatanan merkin tule koskaan astumaan Taivasten Valtakuntaan.

Israel ei tule koskaan tuntemaan todellista rauhaa ennen kuin se sanoo, ”Siunattu on hän, joka tulee YAHUSHUA ha MASHIACHin nimessä.” MINÄ lähetän YAHU’SHUAn MORSIAMEN nyt välittämään ja rukoilemaan Israelin ja toistenne puolesta ja MINÄ, YAHUVEH, puhun tämän palvelijattaren kautta esiin Uuden voitelun myötäjäisen, jonka on antanut teille YAHU’SHUA, HÄNEN Morsiamelleen, jos he pystyvät luottamaan uskoon.

YAHU’SHUAn Morsian, nyt teidän täytyy luottaa uskoon, mitä tämä sana puhuu eteenpäin, mutta pian teillä ei enää tarvitse olla edes uskoa puhua sitä eteenpäin. Te tulette tietämään, että te tiedätte, sillä kuten entisaikojen Elia näki hänen vihollisensa menehtyvän hänen silmiensä edessä, niin myös te tulette näkemään saman. Te tulette kävelemään yli pyhyyden vihollisien tuhkien ja katsomatta taaksepäin.

Ensimmäinen kuninkaiden kirja 18:40

Ja Elia sanoi heille: Ottakaa kiinni Baalin profeetat; älkää päästäkö ainuttakaan pakoon. Ja he ottivat heidät kiinni: ja Elia toi heidät alas Kisoninpurolle ja surmasi heidät siellä.

MINÄ, YAHU’VAH, olen julistanut sodan planeetta maan päälle missä epäpyhyyttä on tulvillaan. MINÄ, YAHU’VAH annan tämän uuden valtuuden nyt. Kun rukoilemalla MINULLE, minun Poikani YAHUSHUAn nimessä, tulkaa rohkeasti MINUN eteeni ja kysykää, että Israelin viholliset heitetään Minun Vihani viininpuristimeen. Aika on tulossa, voi, niin pian, niinpä MINÄ varoitan YAHU’SHUAn Morsianta ja Vieraita Karitsan Hääaterialle, nyt tämän YAHU’SHUAn sormusneidon kautta.

Saatana tulee lähettämään hänen valerauhansa, ensiksi pilkatakseen todellista Rauhan Prinssiä, yrittäen pettää ja merkatakseen maailman hänen merkillänsä. Saatana on jopa asettanut viikonpäivän tämän merkin antamiselle. Ne, joilla on korvat kuulemiselle ja kuuntelemiselle, Varokaa ihmisten tekemää Sapattia. Minä olen lähettänyt minun profeettani varoittamaan, että aika tulee jolloin kaikkien täytyy valita mitä JUMALAA he tulevat palvelemaan.

Hyvin pian on tulossa kadotuksen poika, joka tulee tappamaan enemmän kuin teidän pahimmat diktaattorinne. Tämä kadotuksen poika tulee  hahmossa, jota te ette ajattele. Tämä kadotuksen poika tulee vihan kanssa kaikkia kohtaan, jotka tunnustavat toisen Messiaan. Tällä kadotuksen pojalla on viha kaikkea kohtaan, mikä on todella Pyhää ja jotka ovat hyväksyneet YAHUSHUAn Messiaana.

Ensimmäinen Johanneksen kirje 2:18

Lapsukaiset, nyt on viimeinen aika: ja kuten te olette kuulleet, että antikristus on tulossa, jopa nyt on monia antikristuksia; josta me tiedämme että nyt on viimeinen aika.

Ensimmäinen Johanneksen kirje 2:22

Kuka on valehtelija, ellei se, joka kieltää YAHUSHUAn olevan Messias? Se on antikristus, joka kieltää Isän ja Pojan.

Ensimmäinen Johanneksen kirje 4:3

Ja yksikään henki, joka ei tunnusta YAHUSHUA ha MASHIACHia lihaksi tulleeksi, ei ole YAHU’VAHsta: sellainen on antikristuksen henki, jonka olette kuulleet olevan tulossa, ja jopa nyt se on jo maailmassa.

Toinen Johanneksen kirje 1:7

Sillä monta pettäjää on astunut maailmaan, jotka eivät tunnusta, että YAHUSHUA ha MASHIACH on tullut lihaksi. Tällainen on pettäjä ja antikristus.

Minun Pyhäni eivät tule pettämään MINUA, YAHUVEHia, eivätkä YAHUSHUA ha MASHIACHia. Ainoastaan ne, joilla on henki kuin Juudaksella tulevat vastaanottamaan Merkin ja saatanan antamat palkinnot, mitkä ovat lyhytikäisiä.

Israel tulee aina seisomaan. Kukaan ei tule koskaan pyyhkimään häntä pois kartalta, sillä Minun POIKANI YAHU’SHUA tulee asettamaan Hänen jalkansa Oliivipuiden Vuorelle (Öljymäki) ja määräämään ja hallitsemaan Jerusalemista. MINÄ olen tehnyt lupauksen ja Israel ei tule koskaan olemaan täysin tuhottu. Voi, kuinka toisin se onkaan kuitenkin niille, jotka juonivat Israelia vastaan Juudaksena tai jotka ovat sanoneet, että he aikovat pyyhkiä Israelin pois kartan pinnalta!

MINÄ, YAHU’VAH, OLEN ainoa, jolla on oikeus rangaista Israelia, kuin tottelematonta lasta. Ne, joilla on Juudaksen henki ja Haman (Esterin kirja 3:1-6)--nykyajan Hamas— tulevat niittämään mitä tahansa vahinkoa tehdään Israelia kohtaan. (Esterin kirja 8-7)

Kun YAHU’SHUAN morsian, joka on minun Esterini, rukoilee Jerusalemin rauhan puolesta, käsittäkää kun te teette tätä, se jouduttaa kaikkea mitä on ennalta määrätty. Saatanan pojan tulemista, jota kutsutaan kadotuksen pojaksi, te myös joudutatte suurta ahdinkoa, kun te joudutatte YAHU’SHUAn tuloa määräämään ja hallitsemaan Israelista ja istumaan Pyhässä Temppelissä.

Kun te sanotte, ” tule YAHU’SHUA, tule pian,” oivaltakaa uusi voitelu kun te puhutte nämä sanat eteenpäin voidellussa rukouksessa. Kuten Haman yritti tappaa kaikki Juutalaiset, niin myös tekevät saatanalliset vallanpitäjät tämän maan päällä ja he yrittävät tappaa kaikki Messiaaniset Juutalaiset myös, jotka ovat hyväksyneet YAHU’SHUAn ainoaksi Messiaaksi.

Hesekiel 9 on jo alkanut. Minun Pyhä Kansani sinetöidään ainoastaan minun kädelläni! Minä ennalta varoitan nyt, tuho on matkalla epäpyhille ja moraalittomille. Minulla on jäännös Israelissa, jotka ovat piiloutuneet ja kuitenkin ovat osa YAHU’SHUAn Morsiamen jäseniä. Nyt on aika nousta ja ottaa yhteyttä tähän, josta Minä puhun eteenpäin nämä sanat, sillä te olette yksi.

Tästä vuodesta eteenpäin, te tulette näkemään tämän maailman hallitusten kavallisuuden enemmän kuin te olette koskaan nähneet aikaisemmin. Mitä tahansa MINÄ, YAHU’VAH, olen säätänyt kammotukseksi minua kohtaan, tullaan pöyhistelemään minun kasvoilleni moraalittomien toimesta koko maailman nähtäväksi. Kansat tulevat kääntymään toinen toistaan vastaan sanoin ja sodin, vallan, ahneuden ja veren janon kanssa. Tyydyttämättömän janon kanssa aivan kuin iilimadot tai verta imevät vampyyrit. Poliitikot tekemässä huonoja tekosyitä murhatakseen toinen toisensa ja lietsomassa sotaa.

Voi, kuinka kauan, tämän maailman kapinalliset ihmiset, te luulette voivanne ravistaa nyrkkiänne Luojallenne, MINULLE, YAHU’VAHille, ja minun pyhyyden mieheni ja naiseni, samalla kun poljette Minun Pyhiä kirjoituksiani jalkojenne alle pilkkauksessa ja vihassa kaikkea kohtaan mikä on Pyhää? Kuinka kauan te luulette Minun odottavan ennen kuin te kapinan ihmiset tulette kärsimään Sodoman ja Gomorrahin kohtalon?

MINÄ, YAHU’VAH, olen antanut teille mahdollisuuksia katumukseen, erityisesti sinulle, voi Amerikka, ja silti sinun syntisi vain kasvavat, jokainen kammottavuus pahempi kuin edellinen. MINÄ, YAHU’VAH, loin teidät, voi Israel ja Amerikka, ollaksenne erillään ja pyhiä minun edessäni, työntäen siunauksia teille. Ja teidän maanne ja kansanne menestyivät ja teidän säänne Minä siunasin teidän satonne vuoksi.

Tästä vuodesta eteenpäin, MINÄ tulen kääntämään sään monia maapallon osia vastaan, käyttäen sitä vihollisena Minun vihollisiani vastaan suuremmassa määrässä kuin 2005. Voi Israel ja Amerikka, te olette kansa joka luotiin olemaan johtaja. Nyt te johdatte toisia kansoja kapinaan ja kammottavuuksiin.

Te toiset kansat katsoitte ja kieltäydyitte kuuntelemasta ja tottelemasta, niinpä MINÄ peitin teidän korvanne ja suljin teidän silmänne kun MINÄ puhuin ja karjuin tulien, raesateiden, hurrikaanien, tulvien, tornadojen, kuivuuden, maanjäristysten, tsunamien ja tulivuorien kautta. Te kieltäydyitte kuuntelemasta kun MINÄ tömistin minun yhtä jalkaani maan päälle ja aiheutin maan järisemään pelossa niin mahtavasti nyt että itse maan pyörimisliike hoipertelee kuin juoppo. Mitä te aiotte sanoa kun MINÄ tömistän molempia jalkoja vihassa?

Kansat, jotka murhaavat Minun Pyhiä ihmisiäni aivan kuin he olisivat lampaita johdettuna teurastettavaksi, nyt itkevät itsensä vuoksi kun MINÄ lähetin maanjäristykset ja tsunamit ja tuomion viattomien Kristittyjen murhien takia, joilla ei ollut verta käsissään, miehiä, naisia ja lapsia murhattiin ja murhataan yhden syyn takia… he kieltäytyvät kieltämästä YAHUSHUA HA MASHIACHia jota he kutsuivat Jeesukseksi Kristukseksi, joka on Messias ja MINUN, YAHU’VAHin ainosyntyinen Poika.

Kaikki kansat, mukaan lukien Indonesia, MINÄ vaadin teidän verenne ja teidän rakkaanne, koska te vaaditte ja otitte todellisten Pyhien Kristittyjen elämän. Ja niin se tulee jatkumaan kaikkien kansojen ihmisille tässä maassa. Te niitätte mitä te kylvätte. Jos te kylvätte pyhyyttä ja tottelevaisuutta MINUN Pyhiä Kirjoituksiani kohtaan ja laitatte MINUT, YAHU’VAHin, teidän Luojaksenne ja tunnustatte YAHU’SHUAn MINUN, YAHU’VAHin Pojaksi ja teidän Messiaaksi, te niitätte MINUN siunauksiani Taivaasta. 2006 tulee olemaan teidän riemujuhlan vuosi, jos te pystytte luottamaan ja uskomaan YAHU’SHUAn Nimeen että MINÄ, YAHU’VAH tulen vapauttamaan teidät MINUN tulevalta vihaltani, erityisesti uskolliselle YAHU’SHUAn Morsiamelle, jota MINÄ kutsun MINUN Esterikseni.

Ensimmäinen kirje tessalonikalaisille 5:9

Sillä Jumala ei ole määrännyt meitä vihaan, vaan saamaan pelastuksen meidän Herramme YAHUSHUA HA MASHIACHin kautta.

Tämän MINÄ, YAHU’VAH, olen säätänyt niille teistä, jotka kylvätte epäpyhyyttä, teette tekosyitä elääksenne syntisiä elämäntapoja, vuodatatte viatonta verta, pilkkausta, kapinaa, te saatanan palveluslapset, jotka kieltäydytte katumasta teidän taikuuttanne, noituuttanne, voodoota, satanismia, ja okkultismin kaikkia muotoja mukaan lukien nekromantia… MINUN vihani viininpuristimeen, MINUN lihan jauhajaani, te menette! Te moraalittomat, jotka rakastatte tappaa ja lietsoa sotaa, jotka palvotte kapinan henkiä, varastatte, tapatte ja tuhoatte, murhaatte ja ahnehditte. Te moraalittomat kivitätte, tapatte, kidutatte, jotka hyökkäätte ja vangitsette minun Pyhiä Siemeniä, pakottaen heidät tulemaan marttyyreiksi… MINUN, YAHU’VAHin vihan viininpuristimeeni, MINUN lihan jauhajaani te tulette menemään.

Ilmestyskirja 19:15

Ja hänen suustaan lähtee ulos terävä miekka, että sen kanssa hän löisi kansoja: ja hän on hallitseva heitä rautaisen valtikan kanssa: ja hän polkee Kaikkivaltiaan YAHU’VAHin vihan ja kiivauden viininpuristimen.

MINÄ, YAHU’VAH, siunaan niitä, jotka ovat siunaus MINUN Pojalleni YAHU’SHUAlle ja niitä, jotka siunaavat MINUN Pyhyyden lapsiani. MINÄ YAHU’VAH kiroan niitä, jotka ovat kuin kirous MINULLE ja MINUN rakastetulleni Pojalleni YAHU’SHUAlle ja MINÄ lähetän MINUN Deuteronomium 28 kiroukseni kaikkien niiden päälle, jotka vahingoittavat tai tavoittelevat YAHU’SHUAn Morsiamen, Minun Esterini, tuhoa ja kuolemaa.

MINÄ, YAHU’VAH, siunaan Minun pyhää kansaani Deuteronomium 28:lla, Siunauksilla varattuna YAHU’SHUAn Morsiamelle, jotka ilmaisevat RUACH HA KODESH Pyhää Tulta. Minä jaan Minun salaisuuteni Minun voideltujeni tosi apostolieni ja profeettojeni kanssa. MINÄ, YAHU’VAH, lähetän kaikki Minun deuteronomium 28 kiroukseni kaikkien päälle, jotka väittävät, että he palvelevat Minun Poikaani YAHU’SHUAa, mutta sen sijaan sanoilla ja teoilla palvelevat saatanaa ja kieltäytyvät tottelemasta Minua ja ilmaisevat jäljiteltyä voitelua nimeltään vieras tuli… ja ovat myyneet heidän sielunsa kuin Esau kuuluisuudesta ja rikkauksista, jotka tekevät kompromisseja minun Pyhistä Kirjoituksistani, opettaen virhettä ja paholaisen opetuksia.

Minun RUACH HA KODESHin täysinäisyys ei löydy kenestäkään papeista, jotka tekevät kompromisseja siitä, minkä he tietävät olevan totta tai vääristelevät kirjoituksia ja minun käskyjäni mukautetuksi miellyttämään ihmiskuntaa tai tämän maailman hallituksia. Älkää tulko petetyiksi. MINÄ, YAHU’VAH, en ole muuttanut minun mieltäni siitä mikä on syntiä tai missä katumattomat  syntiset viettävät ikuisuuden.

Teidän moraalinne ja tulkintanne synnistä voi muuttua, mutta MINÄ OLEN  kuka MINÄ OLEN ja MINÄ YAHUVEH en muutu ja ei myöskään tee Minun Poikani YAHU’SHUA. MINÄ YAHU’VAH kirjoitin lakien kaksi taulua nimeltään käskyt kiveen Minun omalla tulisella sormella kaivertaen ne, ja MINÄ ojensin ne Moosekselle ( Moshe). Typerykset, jotka luulette, että MINÄ lähetin Minun Poikani YAHU’SHUAn Taivaasta vaihtamaan näitä lakeja, mukaan lukien Minun Sapattipäiväni lait.

2006 ja vastedes, Minun Pyhä kansani tulee kasvamaan Pyhyydessä yrittäen kovasti totella, rakastaa ja palvella Minun Poikaani YAHU’SHUAa ja MINUA, YAHUVEHia, kaikin tavoin. Minun Pyhä Kansani ei tule tekemään kompromisseja vihollisen kanssa. YAHUSHUAn Morsiamella on Minun lupani ja valtuudet kutsua MINUA, YAHUVEHia, YAHU’SHUAn nimessä ja kysyä Minua laittamaan heitä kiduttavat demonit Minun taivaalliseen vihani viininpuristimeen nimeltään Minun lihan jauhaja. Demonit jotka ovat lähetetty, jotka kiduttavat teitä tai teidän lunastettuja rakkaitanne tai lunastettuja ihmisiä. Teille on annettu valtuudet välittää rukouksessa vapautusta.

YAHUSHUAn Morsian, kutsukaa Minua vapauttamaan teidät saatanan ihmispalvelijoista, jotka tavoittelevat teidän kuolemaa ja tuhoa. Tulkaa MINUN valtaistuimeni eteen rohkeasti ilman syntiä ja kysykää Minulta YAHUSHUA ha MASHIACHin nimessä, kysyäksenne Minulta teidän Abba YAHU’VAHilta YAHUSHUA HA MASHIACHissa, laittamaan nämä Minun ja teidän moraalittomat viholliset Minun lihan jauhajaani, Minun Vihani Viininpuristimeeni. Ne, jotka uskaltavat heittää heidän kirouksiaan, loitsujaan, noituuksiaan ja tekevät kaikenlaista pahaa yrittääkseen ja vahingoittaakseen, tuhotakseen tai tappaakseen YAHU’SHUAn Morsian, jotka ovat MINUN SINETÖITYNI. Kosto on minun, sanoo YAHUVEH. Minä maksan takaisin YAHU’SHUAn Morsiamen vihollisille ja jauhan heidät kaikki Seitsemällä eri tavalla!

YAHU’SHUAn Morsian, teidän ei tule kostaa kun nämä saatanan ihmispalvelijat vahingoittavat teitä. YAHU’SHUAn Morsian, antakaa anteeksi teidän ihmisvihollisille, mutta luovuttakaa heidät MINUN, YAHU’VAHin käsiin. Se on pelottava asia joutua MINUN, YAHU’VAHin käsiin. Teidän ei tule kostaa, mutta antakaa MINUN, YAHU’VAHin, kostaa teidän puolestanne. MINÄ YAHU’VAH jauhan kaikkien teidän moraalittomien vihollistenne mielen, ruumiin, hengen ja sielun.

Ei tule olemaan mitään jäljellä paitsi murskautuvien luiden ääni kun MINÄ, YAHU’VAH olen lopettanut heidän kanssaan maan päällä. Kuka tahansa YAHU’SHUAn Morsiamen vihollinen on YAHU’VAHin ja YAHU’SHUAn ja RUACH HA KODESHin vihollinen! Jotkut näistä vihollisista ylistävät Jeesuksen Kristuksen nimeä ja silti Messiaan Pyhä Henki ei ole heissä. He ovat pahan työntekijöitä, ainoastaan huijaten itseään.

Jotkut lukemassa tätä tulevat sanomaan, ”Kuka on YAHU’SHUAn Morsian?” Minä kerron teille tämän, teidän tekonne puhuvat äänekkäämmin kuin teidän sananne. YAHU’SHUAn Morsian palvoo, rakastaa ja jumaloi MINUA ja MINUN Poikaani YAHU’SHUAa ( rakastaen meitä yli kaiken, kauttaaltaan, ) kaivaten meidän tahtoamme heidän elämiinsä ja rukoillen kuinka palvella meitä ja miellyttää meitä, kuinka laittaa hymy YAHU’VAHin ja YAHU’SHUAn kasvoille. He kieltäytyvät tekemästä kompromisseja, he kieltäytyvät uskomasta saatanan valheita.

YAHU’SHUAn Morsian yrittää kovasti totella Minun lakejani niin kuin on jäsennelty Pyhissä Raamatullisissa Kirjoituksissa. YAHUSHUAn Morsiamet elävät pyhiä elämiä, koska he ovat Pyhiä. He syleilevät YAHU’SHUAn Juutalaisuutta kun he pitävät ja kunnioittavat minun Sapattiani ja pitävät Pyhiä juhlia siunauksina, ja noudattavat niitä ja tunnustavat YAHUSHUA

Messiaan, heidän sulhasensa kaikissa niissä.

Tästä päivästä eteenpäin MINÄ määrään YAHU’SHUAn Morsianta, Minun uutta Esteriäni, noudattamaan Purim Juhlaa ja olemaan iloisia. Juhlikaa ja ylistäkää MINUA Esterin pelastamisesta, sillä ilman häntä, kuinka olisi YAHU’SHUAn sukupuu tullut esiin?

Maan pinnalla ei olisi ollut ainuttakaan Heprealaista jäljellä, jos Haman olisi onnistunut. Mitä haman yritti tehdä kerran, tullaan yrittämään uudestaan samalla tavoin. Palkkioita tullaan asettamaan kaikkien Juutalaisten päälle ja uskovien YAHUSHUAssa. Tuo sama Henki tuli uudestaan Hitlerin hengen kautta, niin se tulee tapahtumaan uudelleen, kun kadotuksen poika tulee, joka on saatanan poika. YAHU’SHUAn Morsian, opiskelkaa Esterin kirja.

YAHU’SHUAn Morsian, iloitkaa! Uudestaan MINÄ, YAHU’VAH sanon, iloitkaa! Tämä on teidän juhla-ajan vuosi. Älkää olko keskittyneitä tuomioihin ja kostoon mitä MINÄ tulen syöksemään teidän vihollistenne päälle, moraalittomien ja pakanoiden. Niille, jotka palvovat, rakastavat, palvelevat ja tottelevat MINUN POIKAANI YAHU’SHUAa ja MINUA, YAHU’VAHia… te olette pelastettuja ja pestyjä YAHU’SHUAn vuodattamassa veressä ja te ette ole määrättyjä MINUN vihaani, vaan sen sijaan te tulette olemaan siunattuja jos te pystytte vain, uskossa, luottamaan että te tulette vastaanottamaan teidän Juhla-ajan vuotenne.

YAHU’SHUAn Morsian, niin moni teistä kamppailee hauraiden sairaalloisten tai vanhojen ruumiiden kanssa, jotka ovat ikääntyneet ennen aikojaan jatkuvien fyysisten, tunneperäisten, henkisten hyökkäyksien ja saatanan palveluslasten ankarien hyökkäysten tai demonisten henkien takia. Teidän vihollisenne ovat kuluttaneet teidät loppuun fyysisesti ja mentaalisesti, silti henkisesti te pysytte kasvussa ja tulette vahvemmaksi YAHU’SHUAn nimessä ja HÄNEN Golgatalla vuodattamansa veren kautta.

Iloitkaa, YAHU’SHUAn Morsian! Hyvin pian nyt te tulette kerätyiksi ylös tapaamaan YAHUSHUAa ilmassa elävänä ja teidän ruumiinne tullaan muuttamaan hetkessä, silmänräpäyksessä. Ja kun te palaatte te ette enää tule olemaan estettyjä hauraissa maallisissa saviastioissa, vaan sen sijaan yliluonnollisissa ruumiissa, voimassa, nuorekkaassa ulkomuodossa ja terveitä kaikin tavoin. Mikään ei tule olemaan teille mahdotonta.

Voitto kaikista teidän vihollisistanne ja jokaisesta demonista! Jos te haluatte syödä ruokaa, te voitte syödä kaikkea mitä te haluatte, silti ruoka ei ole sitä mikä antaa teille ravintoa. Sen sijaan RUACH HA KODESHin voitelu ravitsee teitä. Jokainen Henkinen Sana, joka lähtee ulos teidän suustanne Pyhien Kirjoitusten kautta ravitsee teitä.

Evankeliumi Matteuksen mukaan 4:4

Mutta hän vastasi ja sanoi, On kirjoitettu, Ihminen ei elä ainoastaan leivästä, vaan kaikista sanoista, jotka lähtevät ulos YAHU’VAHin suusta.

Evankeliumi Luukkaan mukaan 4:4

Ja YAHU’SHUA vastasi hänelle, sanoen, on kirjoitettu, Ihminen ei elä ainoastaan leivästä, vaan kaikista YAHU’VAHin sanoista.

Jos te haluatte nukkua, te voitte, mutta nukkuminen ei tule olemaan tarpeellista palauttaaksenne teidän voimanne.

Jesajan kirja 40:31

Mutta he, jotka odottavat YAHU’VAHia saavat uuden voiman; he kohoavat siivillensä kuin kotkat: he juoksevat eivätkä väsy; ja he vaeltavat eivätkä heikkene..

Vankilan kalterit eivät tule pidättelemään teitä, ovet eivät tule estämään teitä menemästä minne MINÄ käsken teidän mennä. Teillä tulee olemaan ruumiit, jotka voivat olla näkymättömiä kun te haluatte sitä, te voitte ottaa erilaisia ulkomuotoja kun te haluatte sitä. Ei mikään välimatka tule olemaan mahdoton vaikka se olisi Taivaaseen tai toiselle planeetalle tai kauaksi maailman ääriin tai jopa kuuhun. Se tulee olemaan yhtä helppoa kuin paikan ajatteleminen ja te tulette perille. Ei mies, nainen, demoni, ei edes saatana itse pysty pitämään teitä menemästä minne YAHUVEH ja YAHUSHUA käskevät teidän mennä.

Evankeliumi Johanneksen mukaan 20:19

Sitten samana päivänä illalla, viikon ensimmäisenä päivänä, kun ovet olivat kiinni missä opetuslapset olivat koolla Juutalaisten pelosta, tuli YAHU’SHUA ja seisoi heidän keskellään ja sanoi heille, Rauha teille.

Te tulette olemaan kuin entisaikojen Elia ja Eenokki. YAHUSHUAn Morsiamella tulee olemaan ruumiit, joita ei pysty vahingoittamaan tai eivät kuole, lukuun ottamatta kahta todistajaa tuona raamatullisena aikana saatanan inspiroimalla yliluonnollisella aseella pohjattomasta hornan kuilusta. Mutta kolme ja puoli päivää myöhemmin, kaksi todistajaa tulee elämään jälleen tuossa kirkastetussa ruumiissa ja kerättyinä ylös olemaan sulhasen, YAHUSHUA ha MASHIACHin kanssa.

Rakastetut lapset, älkää olko uupuneita oikeamielisyydessä ja tottelevaisuudessa MINULLE, YAHU’VAHille, ja teidän Messiaalle YAHU’SHUAlle, olittepa te Morsian tai Vieraita. Siunattuja ovat kaikki ne Karitsan hääaterialle kutsutut. Kuten te näette, pahuus kasvaa jättiaskelin. Se ainoastaan nopeuttaa YAHUSHUAn paluuta.

Kuten te näette, epäpyhät rikkaat ja kuuluisat, jotka ovat pelkkiä miehiä ja naisia, jotka eivät ole mitään muuta kuin illuusioita, tämän maailman idolit, jotka unohtavat että heidän ruumiinsa ovat tehty vain maasta Minun käsissäni ja Minun ajankohtanani Minä tulen palauttamaan heidän tomuruumiinsa takaisin maahaan jälleen. Mutta heidän henkiruumiinsa tulevat kärsimään ikuisuuden Helvetissä ja sitten Tulisessa Järvessä syntien takia, joita he ovat tehneet heidän maallisissa ruumiissaan. Joten älkää kadehtiko heitä.

Älkää tulko petetyiksi, sillä on ikuinen hinta maksettavana jos te pilkkaatte YAHU’SHUAa ja MINUA, YAHU’VAHia. Se on kuin yrittäisi pistää neulan MINUN, YAHU’VAHin silmään ja MINÄ maksan takaisin! Ja MINÄ tulen laskemaan heidät MINUN jalkojeni alle tekemällä lihahakkelusta heidän elämistään heidän viimeiseen hengenvetoon asti tämän maan päällä. Sitten nämä viholliset tulevat tuntemaan MINUN vihani tuhoavan tulen Helvetissä ja Tulisessa Järvessä! MINÄ YAHU’VAH puolustan Minun Poikani YAHUSHUAn Morsianta, lunastettuja sinetöityjä, tavalla, jolla MINÄ en ole tehnyt ennen.

Sillä se on tällä määrätyllä lopun ajalla ja tunnilla, tammikuussa 14, 2006, Minä herätin Elisabeth Elijah Nikomian ja MINÄ kerroin hänelle sen jälkeen kun ihmisvihollinen tuli hänen luokseen sillä aikaa kun hän nukkui, yrittäen tappaa hänet henkisen maailman kautta, rukoilla Minulle ja kysyä Minua lähettämään hänen moraalittomat vihollisensa MINUN vihani viininpuristimeeni myös nimeltään Minun Lihanjauhajani. Minä voitelin hänet rukouksen aikana hänen aviomiehensä kanssa, en ainoastaan hänen ja hänen rakastetun aviomiehen Nikon, vaan kaikkien todellisten YAHU’SHUAn Morsianten vuoksi, heillä on myös valtuudet kysyä Minua tekemään sama.

Tarpeeksi on Tarpeeksi! YAHUSHUAn Morsian ei ole poljettavaksi saatanan palveluslasten jalkojen alle. MINÄ, YAHUVEH, annan tämän uuden voitelun YAHU’SHUAn Morsiamelle. Saatanan palveluslapset, ja saatanan morsian, jotka hyökkäävät YAHUSHUAn Morsianta vastaan, tulevat niittämään Deuteronomium 28 kiroukset tuhatkertaisesti ja pitämään niitä yllä kuin toista ihoa. He tulevat valittamaan kärsimyksessä ja sanomaan, ” Jos se ei ollut huonoksi onneksi, heillä ei olisi onnea ollenkaan” Minä tulen henkilökohtaisesti polkemaan nämä YAHUSHUAn Morsiamen viholliset MINUN jalkojeni alle ja teidän verenne tulee juoksemaan kuin karmiininpunainen joki kun MINÄ, YAHUVEH, laitan YAHUSHUAn Morsiamen viholliset MINUN vihani, MINUN viininpuristimeeni.

YAHUSHUAn Morsiamen jäsenet, teille on annettu ainutlaatuinen voitelu. MINÄ ojennan tämän voitelun teille antaen YAHUSHUAn sormusneidon Elisabeth (Elisheva) Elijahn puhua se eteenpäin voidellussa rukouksessa ja kirjoitetuilla sanoilla.

YAHUSHUAn Morsiamen jäsenet, jos te olette halukkaita rohkeasti uskomaan ja vastaanottamaan tämän uuden valtuuden MINÄ, YAHU’VAH annan teille, MINÄ rohkeasti vapautan teidät teidän ja MINUN vihollisiltani tavalla, jolla te ette ole aavistaneet aikaisemmin. YAHUSHUAn Morsian, kysykää Minulta ja nähkää tulenko Minä lähettämään teitä kiduttavat demonit YAHUVEHin lihan jauhajaan, joka on Minun Vihani viininpuristin missä MINÄ hävitän ne.

YAHUSHUAn Morsian, MINÄ annan teille tämän uuden valtuuden ja uuden voitelun tänä päivänä, kun te kysytte Minulta YAHUSHUAn nimessä, en ainoastaan teidän vuoksi anna tätä voitelua, vaan Israelin vuoksi. Kuinka moni haluaa hyväksyä tämän standardin pahuutta vastaan tässä maailmassa? Se on teidän valintanne. Se on ainoastaan varattuna YAHUSHUAn Morsiamelle. Kaikki muut, jotka rukoilevat tätä tullaan kieltämään.

Loukkaa joitakin, jotka kieltäytyvät kuuntelemasta, valistaa toisia, jotka kuulevat YAHUVEHin äänen.

Apostoli Elisabeth Elijah Nikomia,

tammikuu 18, 2006 - 1:40 am

Elian ja Eenokin poisvieminen

Toinen kuninkaiden kirja 2:11 Kun he niin kulkivat ja puhelivat, niin katso, äkkiä ilmestyivät tuliset vaunut ja tuliset hevoset, ja ne erottivat heidät toisistansa, ja Elia nousi tuulispäässä taivaaseen.

Heprealaiset 11:5 Uskon kautta otettiin Eenok pois, näkemättä kuolemaa, "eikä häntä enää ollut, koska YAHU’VAH oli ottanut hänet pois". Sillä ennen poisottamistaan hän oli saanut todistuksen, että hän oli otollinen YAHU’VAHille.

PURIM

 

Purim on tiistaina, maaliskuussa 14, 2006. Lootin Juhla, sitä vietetään neljäntenätoista päivänä heprealaista Adar kuukautta ( helmikuu - maaliskuu ). Tämä on Persian Juutalaisten vapautumisen juhla yhdestä historian viheliäimmistä juonitteluista hävittää perin pohjin Juutalainen kansa. Esterin kirja Vanhassa Testamentissa kertoo tarinan, kuinka kaunis Juutalainen nainen Esteri (Hadassah) ja hänen sukulaisensa Mordokai estää pahan Hamanin (booooooo!),  joka juonittelee surmatakseen Juutalaiset.

HAMAN

( Lue koko tarina Esterin kirjasta )

Esterin kirja 8:7

Niin kuningas Ahasveros sanoi kuningatar Esterille ja juutalaiselle Mordokaille: Katso, Hamanin talon minä olen lahjoittanut Esterille, ja hän itse on ripustettu hirsipuuhun, koska hän oli käynyt käsiksi juutalaisiin.

Esterin kirja 9:10

Kymmenen Hamanin, Hammedatan pojan, juutalaisten vastustajan, poikaa, he tappoivat; mutta saaliiseen he eivät käyneet käsiksi.

Esterin kirja 9:12

Ja kuningas sanoi kuningatar Esterille: Suusanin linnassa juutalaiset ovat tappaneet ja tuhonneet viisisataa miestä ja Hamanin kymmenen poikaa; muissa kuninkaan maakunnissa mitä lienevätkään tehneet! Mitä nyt pyydät? Se sinulle annetaan. Ja mitä vielä haluat? Se täytetään.

Esterin kirja 9:24

Koska agagilainen Haman, Hammedatan poika, kaikkien juutalaisten vastustaja, oli punonnut juonen juutalaisia vastaan tuhotakseen heidät ja oli heittänyt puur’in, se on arpa, hävittääkseen ja tuhotakseen heidät.

Deuteronomium 28

1. Jos kuulet Herran, sinun Jumalasi, ääntä ja pidät tarkoin kaikki hänen käskynsä, jotka minä tänä päivänä sinulle annan, niin Herra, sinun Jumalasi, asettaa sinut korkeammaksi kaikkia kansoja maan päällä.

2. Ja kaikki nämä siunaukset tulevat sinun osaksesi ja saavuttavat sinut, jos kuulet Herran, sinun Jumalasi, ääntä.

3. Siunattu olet sinä kaupungissa ja siunattu olet kedolla.

4. Siunattu on sinun kohtusi hedelmä ja maasi hedelmä ja sinun karjasi hedelmä, raavaittesi vasikat ja lampaittesi karitsat.

5. Siunattu on sinun korisi ja sinun taikinakaukalosi.

6. Siunattu olet tullessasi ja siunattu olet lähtiessäsi.

7. Herra antaa sinun voittaa vihollisesi, jotka nousevat sinua vastaan; yhtä tietä he lähtevät sinua vastaan, mutta seitsemää tietä he sinua pakenevat.

8. Herrä käskee siunauksen seurata sinua jyväaitoissasi ja kaikessa, mihin ryhdyt; hän siunaa sinua siinä maassa, jonka Herra, sinun Jumalasi, sinulle antaa.

9. Herra korottaa sinut hänelle pyhitetyksi kansaksi, niin kuin hän valalla vannoen on sinulle luvannut, jos sinä noudatat Herran, sinun Jumalasi, käskyjä ja vaellat hänen teitänsä.

10. Ja kaikki kansat maan päällä näkevät, että Herra on ottanut sinut nimiinsä; ja he pelkäävät sinua.

11. Ja Herra antaa sinulle ylen runsaasti hyvää, tekee sinun kohtusi hedelmän, karjasi hedelmän ja maasi hedelmän ylen runsaaksi siinä maassa, jonka Herra sinun isillesi vannotulla valalla on luvannut antaa sinulle.

12. Herra avaa sinulle rikkaan aarrekammionsa, taivaan, antaakseen sinun maallesi sateen aikanansa ja siunatakseen kaikki sinun kättesi työt; ja sinä lainaat monelle kansalle, mutta sinun itsesi ei tarvitse lainaa ottaa.

HAMAS

Palestiinan islamilainen terroristi organisaatio. Hamas on johtanut itsemurha ja toisia tappohyökkäyksiä Israelin juutalaisia siviileitä vastaan ( pääasiallisesti sekä kuljetuksiin ja kaupankäyntipitopaikkoihin että hyökkäyksiä sotilaallisiin kohteisiin Gazan alueella ) edistääkseen tavoitettaan luoda Palestiinan islamilainen tasavalta Israeliin, Jordanin Länsirantaan ja Gazan alueelle [tämä ei koskaan tule tapahtumaan]. Australia, Kanada, Euroopan Unioni, Israel ja Yhdysvallat ovat listanneet ryhmän terroristi organisaatioksi, ja se on kielletty Jordanissa.