Profetia 79
MINÄ, JAHVE SANON: "IHMISET, ETTE TAVOITA ASIAN YDINTÄ!"Jos ette tottele MINUA nyt ja jos teette kompromisseja nyt sen päivän suhteen, jonka olen asettanut MINUN pyhäksi Sapattipäiväkseni (lauantai) ja jos luulette, ettei ole tärkeää totella jokaista ainoaa MINUN käskyäni, miksi luulette, että tottelette pian tulevassa Suuressa Ahdingossa? Miksi on mukavampaa kuunnella ihmisen oppeja kun he vääristävät sanojani mukautumaan ihmisen syntiseen kuvaan.

Vaikka Poikani JAHSHUA on leponne, HÄN ei ole Lepopäivänne. Minun Poikani JAHSHUA ei ole Päivä, ja 4. käskyni KÄSKEE selvästi viettää, MINUN Pyhän Sapattipäivän levossa. Mitä osaa tästä ette ymmärrä? Kyllä, levätkää JAHSHUAssa, sillä HÄNEN ieksensä on kevyt ja HÄNEN taakkansa kevyt mutta tällä ei ole mitään tekemistä Sapattipäivän kanssa. Eikö JAHSHUA pitänyt Sapatin?

Enkö lähettänyt MINUN Poikani JAHSHUAn esimerkiksi teille? Tiedätkö edes, miksi asetin lepopäivän? (1.Moos 2:1-3) Etkö tiedä, että tämä Sapattipäivä on oleva siunaukseksi teille eikä kiroukseksi? MINUN 4.käskyni selvästi käskee pitämään Pyhänä MINUN Sapattilevon päiväni. Eikö laki, jonka kirjoitin omalla tulisella sormellani ja annoin Moosekselle Siinain vuorella, sano: “Kunnioita Sapattipäivää ja pidä se pyhänä?” Taas kysyn, mistä lähtien MINUN POIKANI JAHSHUA on Päivä? Kysy itseltäsi, miksi saatana vaihtaisi Sapattipäivän sunnuntaiksi ellei sitä tultaisi käyttämään hänen tarkoitukseensa Suuressa Ahdingossa?

Älä kuuntele heitä jotka opettavat muuta. Tässä on voitto. Pyhään sanaani on kirjoitettu, että Minä, JAHVE, en voi valehdella. Jos tottelet minua, saat siunauksia ja voiton kuten kirjoitettu, 5. Moos. 28. Kirouksia tulee heille, jotka eivät tottele. Lukekaa ja opiskelkaa mitä on kirjoitettu 2. Mooseksen kirjaan 31:12-17. Tosi Sapatti on merkki MINUN, JAHVEn ja MINUN ihmisteni välillä, ja sitä käytetään tunnistamaan heidät jotka todella palvovat, ja jotka todella palvelevat MINUA Suuressa Ahdingossa. Palveletko MINUA, JAHVEa ja JAHSHUAa tosi Sapattipäivänä perjantai-illan auringonlaskusta lauantai-iltaan, auringonlaskuun? Vai Suuren Ahdingon aikana palveletko ja jumaloitko saatanan poikaa sunnuntaina?

Jos et pidä MINUN pyhää Sapattipäivääni nyt, miksi luulet pitäväsi sen tuolloin, Suuren Ahdingon aikana, joka on vain henkäyksen päässä. Tämän vuoksi puhun nyt MINUN neitoni kautta, joka on määrätty profeetaksi kaikille kansoille, jotta tämä varoitus kajahtaa ympäri maailman. Etkö tiedä, että he jotka opettavat, että on mahdotonta olla tottelevainen ja olla pyhä MINULLE, kertovat tekosyitä omiin synteihinsä?

MINÄ, JAHVE SANON: “IHMISET, ETTE TAVOITA ASIAN YDINTÄ!”

Tämä ei ole kiistanalaista. Joko teette mitä MINÄ, JAHVE sanon, tai Suuressa Ahdingossa sielullanne maksatte. He, jotka olette nousseet ja sanoneet “Olen Elisabethin tuomari, olen Elisabethin tuomitsija…” katukaa nyt, tai kohtaatte MINUT ja sanon, “Eroa MINUSTA, pahantekijä” sillä MINÄ OLEN JAHVE enkä osallistu yhteenkään väittelyyn. Minä yksin OLEN tuomari, Minä yksin OLEN valamiehistö MINÄ yksin olen riidanratkaisija!

Nämä eivät ole Elisabethin sanoja. Te opettajat ja väärät laittomuuden profeetat hyökkäätte hänen kimppuunsa, solvaatte häntä Toorasta, jonka kirjoitin MINUN omalla sormellani. Opetatte MINUN lampailleni ja MINUN vuonilleni, että isken silmää synnille! KATUKAA tänään, sillä MINÄ en OLE JAHVE, joka on muuttunut millään tavalla. Te jotka tuomitsette hänet, poistakaa hirsi omasta silmästänne, ennen kuin yritätte ottaa roskan jonkun toisen silmästä. Olette likaisia synnistä, olette likaisia kapinasta, olette likaisia tottelemattomuudesta ja olette likaisia ylpeydestä! Kaatukaa kasvoillenne MINUN edessäni, sillä OLEN JAHVE, LUOJANNE, IKUINEN. Uskallatte syyttää MINUN Poikaani JAHSHUAa tekosyynä syntiinne, uskallatte talloa hänen verensä jalkojenne alle, antaen tekosyitä syntiin.

Kaatukaa kasvoillenne MINUN edessäni, ennen kuin se menee liian pitkälle, eikä MINUN luokseni ole enää paluuta, Älkää tuottako murhetta PYHÄLLE HENGELLENI. MINUN Poikani YAHUSHUA ei tullut poistamaan MINUN lakejani; MINUN Poikani JAHSHUA tuli täyttämään MINUN lakini. Ole kiitollinen nyt, etten enää pidä sinua tilivelvollisena 613:sta laista. Pidän sinua tilivelvollisena 10 laista… ja nostat kätesi ilmaan ja sanot “Siinä on liikaa minulle!” Kuuntelet mieluummin ihmistä, joka kirjoittaa uudelleen MINUN lakini. He kertovat sinulle, että viattomien lasten tappaminen kohtuihin ei ole synti. He laillistavat abortin. Opettajat opettavat teitä kirkoissa “Älkää puhuko tätä lakia vastaan!” Järjestetyt kirkot jotka tapaavat sunnuntaisin, ovat ottaneet lahjuksen tämän maailman hallituksilta, he ovat ottaneet pelon hengen ja pukeneet sen vaatteenaan. Missä ovat MINUN pyhät ministerini, jotka eivät ole tehneet kompromissia ja vielä puhuvat syntiä vastaan? Teidän ihmistekoiset lakinne laillistavat sen, minkä sanoin olevan iljetys, he kutsuvat sitä saman sukupuolen avioliitoksi. Ei edes Sodoman ja Gomorran päivinä nähty tällaisia syntejä. Vaikka homoseksuaalisuuden iljettävyyksiä oli runsaasti, he eivät uskaltaneet kutsua niitä saman sukupuolen avioliitoiksi!

Älkää uskoko valheita, jotka opettavat: “Kerran pelastettu, aina pelastettu!” Älkää uskoko, että koska JAHSHUA maksoi hinnan Golgatalla, nyt ei ole enää väliä, teetkö syntiä. Että nyt voit nojata niin lähelle Helvetin reunaa kuin haluat, koska lausuit pelastusrukouksen. Luulet, ettei sinun tarvitse laittaa tekoja sen taakse ja olet silti vakuutettu astumaan Taivaan ovista. Pois MINUSTA! te laittomuudentekijät! En halua kuulla enää tekosyitänne! Joko olette pyhiä, tai sanon teille “Pahantekijät, en koskaan tuntenut teitä!”

MINÄ, JAHVE SANON: “IHMISET, ETTE TAVOITA ASIAN YDINTÄ!”

Te kuuntelette näitä miehiä nyt ja istutte kirkoissanne uskoen valheet, että sunnuntai on sapatti tai ettei ole väliä, mikä päivä on Sapatti. Uskotte valheet, joita sekä opettajat että jotkut piispat opettavat, ettei JAHVEN ja JAHSHUAN ja RUACH HA KODESHin (PYHÄ HENKI) hepreankielisissä nimissä ole suurempaa voiteluvoimaa, että mikä tahansa nimi käy. Opettajat opettavat teille, ettei ole tärkeää oppia MESSIAAN juutalaisuutta, he sanovat että jos olet juutalainen, se ei koske sinua. Nämä laittomat opettajat opettavat, että jos olet pakana, sinun ei tarvitse noudattaa Israelin lapsille annettuja lakeja. Unohditko, että kun hyväksyitte MINUN Poikani JAHSHUAn MESSIAANA, tulitte yhdeksi hänen kanssaan? (Room 11:16-21)

Ihmettelette, “Missä on ensimmäisen kirkon enteiden, ihmeiden ja merkkien voiteluvoima? Te itkette :“Missä on ihmeiden ilmaus kuten vanhoina päivinä?“ Palatkaa lähtökuoppiin ja tehkää kuten ensimmäinen kirkko teki ja näette nämä ihmeet taasen. Heille, jotka eivät tiedä paremmasta, sanon, olette tilivelvollisia ainoastaan siitä mitä te olette tiennyt. Nyt olet tilivelvollinen, kuin myös opettamaan muille näitä totuuksia. Mutta niille, jotka tietävät oikean ja tekevät väärän, te maksatte sielullanne.

MINÄ, JAHVE SANON: “IHMISET, ETTE TAVOITA ASIAN YDINTÄ!”

Te tottelette näitä pahoja henkisiä johtajia nyt, jotka antavat tekosyitä syntiin. Mikä saa teidät luulemaan, ettette Suuressa Ahdingossa tee samaa kuin saatanan poika? Kerroin Elisabethin kautta julkaisemieni profetoiden välityksellä että MINUN Poikani JAHSHUA tulee takaisin MORSIAMELLEEN Rosh ha Shanahin päivänä ja se tulee olemaan sapatti. Jos sinulle ei opeteta, kuinka seurata MINUN Sapattiani ja MINUN Pyhiä Päiviäni, jos et opettele PYHIÄ NIMIÄMME, ja Tooraani tottelemaan, kuinka tiedät, kuinka kunnioittaa MINUA ja POIKAANI JAHSHUAA kuten olen säätänyt? Kuinka tiedät, minkä päivän, opiskelematta ja osoittautumatta hyväksytyksi, MINÄ JAHVE, olen asettanut sivuun MINUN Sapatikseni, kuinka osaat valmistautua kun JAHSHUA tulee uudelleen?

MINÄ, JAHVE SANON: “IHMISET, ETTE TAVOITA ASIAN YDINTÄ!”

Jos ette kunnioita ja vietä MINUN Pyhiä juhliani, kuinka tiedätte, mikä Rosh ha Shanah on ja milloin se on? Sitten kun teidät jätetään, kysytte: “Miksi?” Joten puhun nyt tämän MINUN neitoni kautta ja kerron teille etukäteen, että MINÄ, JAHVE, profetoin tämän sormusneidon, joka on osa MINUN Poikani JAHSHUAn Morsianta, välityksellä.

JAHSHUAn Morsianta ei pueta vain ylistettyihin ruumiisiinsa ja täytetä sellaisilla voiteluilla, että on kuin JAHSHUA itse kävelisi heidän lävitseen, ja heidän kanssaan, HÄN kyllästää heidät sellaisella voitelulla, ettei mikään ole heille mahdotonta. Ja 40 päivän ajan MINUN Poikani JAHSHUAn Morsian varoittaa: “Älkää ottako pedon merkkiä!” He menevät niiden luokse, joita kutsun vieraiksi ja heidän, joiden nimet ovat Lampaan Elämän Kirjassa ja he sanovat näille: “Älkää olko tottelemattomia, älkää tehkö kompromissia, vaikka se maksaisi maallisen elämänne.”

Nähkää, käytän tätä neitoa nyt, ilman ylistettyä ruumistaankin, äänenä joka huutaa varoituksen etuajassa. Sillä olen kutsunut hänet profeetaksi kansakunnille. ÄLÄ OTA PEDON MERKKIÄ! Sunnuntaipalvelus ja pedon merkki ovat yhteydessä toisiinsa. Varo! Menetät sielusi jos noudatat sunnuntaipalveluslakia Suuren Ahdingon aikana.

Minun täytyy pyytää anteeksi Sodomia ja Gomorraa, jotka tuhosin tulella ja tulikivellä jos annan näiden iljetyksien jatkua kauan pidempään tällaisenaan. EN PYYDÄ ANTEEKSI SODOMIA JA GOMORRAHIA. Hävitän perinpohjin ja lopetan kaiken jota MINÄ, JAHVE halveksun.

Nämä väärät saarnaajat antavat tekosyitä syntiin, ja te olette kuunnelleet heitä. Te tulette tähän ministeriöön henkistä ruokaa hakemaan, maistamaan voitelua, juomaan henkistä maitoa, syömään henkistä lihaa. Sitten, kuinka moni teistä tekee kompromissin ja menee sunnuntaikirkkoon! Kaadutte pastorinne jalkoihin uskollisuudessanne ja annatte sinne kymmenyksenne ja lahjoituksenne. Ette voi saada molempaa. Teidän täytyy päättää, mikä on päivä, jonka olen määrännyt Sapatikseni, sillä kuten olen määrännyt, mikä päivä on Sapatti, joka on päivä jolloin teidän tulee kunnioittaa MINUA ja levätä ja vetäytyä lähemmäs minua.

MINÄ, JAHVE SANON: “IHMISET, ETTE TAVOITA ASIAN YDINTÄ!”

Niin myös saatanan poika komentaa heitä, jotka ovat tehneet kompromissin palvoa häntä hänen säätämänään päivänä.

MINÄ, JAHVE SANON: “IHMISET, ETTE TAVOITA ASIAN YDINTÄ!”

Kuten Poikani JAHSHUA puhui ja HÄN sanoi: “Ottakaa tätä viiniä ja tätä leipää, tehkää tämä minun muistokseni”. Piantulevassa Suuressa Ahdingossa, ettekö tiedä, että saatanan poika sanoo kaikille, jotka hyväksyvät hänen merkkinsä: “Tehkää tämä minun muistokseni” He juovat marttyyrien veren pikareista. Se on täynnä verta, ja kuten vampyyrit, he juovat tuota verta. Ja juuri niin kuin ehtoollislautanen kierrätetään, yhtä taatusti he kierrättävät lautasen ja saatanan poika sanoo: ”Tehkää tämä minun muistokseni”. Paahdettua Marttyyrien lihaa he syövät. He pilkkaavat MINUN ehtoollistani ja JAHSHUAN Morsianta. He tosiaan halveksuvat JAHSHUAN Morsianta, sillä he tietävät, että vanhurskaan rukoukset pitivät saatanan pojan loitolla kunnes oli aika kutsua JAHSHUAN Morsian.

Vanhurskaan rukoukset merkitsevät paljon. MINÄ, JAHVE, varoitan, se on jo alkanut. Suuren Ahdingon aikana sunnuntaikirkoissa on seksuaalisia orgioita. Tällä tavoin saatanan poika pilkkaa JAHSHUAN Morsianta. Sillä JAHSHUA ja HÄNEN Morsian ovat yksi, ja kaikki, jotka palvovat JAHSHUAa, jotka tottelevat Poikaani, ovat yksi. Koska se on henkinen yhteys -ruumis, mieli, henki, sielu. Saatanan poika pilkkaa Suuren Ahdingon aikana, hän pitää seksuaalisia orgioita sunnuntaikirkoissa. Suuren petoksen alku ovat homoseksuaaliset kirkot. Jälleen sanon, synti on jo alkanut.

MINÄ, JAHVE SANON: “IHMISET, ETTE TAVOITA ASIAN YDINTÄ!”

Tällä tavoin MINÄ OLEN käytän tätä ministeriötä, erottaen lampaat vuohista, erottaen vehnän rikkaruohosta. He, joiden nimet oli kirjoitettuina Lampaan elämän kirjaan ennen maailman perustamista, he eivät palvo saatanan poikaa ja he kieltäytyvät pedon merkistä. Jopa, jos kuuntelet nyt ja jatkat kompromissien tekemistä Suuren Ahdingon aikana, noudata oikeaa Sapattia, joka on perjantai auringonlaskusta lauantai auringonlaskuun, vaikka se maksaisi elämäsi ja sinusta tulisi marttyyri. Kaikkien teidän nimet on jo kirjoitettu ylös, sillä tiesin jo ennen kuin synnyitte tähän maailmaan, minkä valinnan tekisitte. Jos et kuuntele nyt, kuuntelet silloin.

He, jotka lukevat ja kuulevat tämän viestin, ja kiristelevät hampaitaan raivossa MINUN neidolleni, niin myös kiristelette hampaitanne raivossa ja heilutatte nyrkkiä Minulle, JAHVElle, Luojallenne, Suuren Ahdingon aikana, kun kiroukset ja rutot tulevat osaksenne, toinen toisensa jälkeen ja kuitenkaan ette kadu syntejänne. Sillä tuona päivänä, jos nimenne ei ole Lampaan Elämän Kirjassa, pyyhin nimenne pois. (Ilm 3:5)

Joten kaikille teille, jotka ihmettelette miksi Elisabeth toisi tämän itselleen: sen vuoksi, että käytän tätä ministeriötä erottamaan vehnän rikkaruohosta. Kun kuulet tämän, tiedät, oletko vehnää vai rikkaruohoa. Oletko rikkaruohoa vain tullaksesi raivoni, polttavan tuleni polttamaksi? Vaikka käytän häntä huutamaan morsiamelleni, huutona viidelle viisaalle neitsyelle, älä tee kompromissia, valmistaudu, sillä sulhasesi tulee HÄNEN Morsiamelleen Rosh ha Shanahin päivänä ja Sapattipäivänä.

JAHSHUAN Morsian, olkaa polvillanne MINUN edessäni. Pysykää pyhinä ja pysykää nöyrinä. Rukoilkaa, että teidät lasketaan niin arvokkaiksi, että teitä kutsutaan JAHSHUAN Morsiameksi, jota symboloi viisi viisasta neitsyttä. Joka on ensimmäinen kiinniotto, yleiseltä nimeltään hurmio.

Vieraat….rukoilkaa, että olette osa toista kiinniottoa, jotta olette vieraita Lampaan hääaterialla (Ilm. 19:9) Vieraita symboloi viisi typerää neitsyttä joille kerrotaan, että Sulhanen saapuu uudelleen sen jälkeen, kun JAHSHUAN Morsian on haettu. Joten pysykää valppaina, sillä ette tiedä päivää ettekä tuntia. (Matt. 25:12) Siihen mennessä kun MINUN Poikani JAHSHUA tulee hakemaan viittä typerää neitsyttä, he ovat viisaita.

MINÄ, JAHVE SANON: “IHMISET, ETTE TAVOITA ASIAN YDINTÄ!”

Haluatteko tietää, mikä erottaa teidät, oletteko JAHSHUAN Morsian vai vieras? Kerron teille, kuinka paljon haluat sitä, kuinka todistat sen hyvyydelläsi, rakkaudellasi ja pyhyydelläsi, tottelevaisuudellasi. Kuinka paljon olet valmis uhraamaan ollaksesi JAHSHUAN MORSIAN, tekemällä asiat hänen tavallaan, ei sinun. Ylistäen HÄNTÄ kaikessa, mitä teet. Morsian tietää, että hänen täytyy säilyttää MINUN Pyhät päiväni. Morsian tietää, ettei hän voi tehdä kompromissia siitä, minkä tietää todeksi, hän puhuu rohkeasti totuuden. Se asettaa hänet sivuun. Ehtoollinen on myös muistutus liitonarkista JAHSHUAN kanssa. JAHSHUAN Morsian käyttää vain MEIDÄN JAHVEn ja JAHSHUAN Pyhiä Nimiämme. Kirjoitusasulla ei ole merkitystä, sillä tunnen sydämenne.

Kuinka paljon haluatte olla JAHSHUAN MORSIAN, kuinka paljon intohimoa sinulla on JAHSHUAan ? Kuinka todistat, että MINÄ, JAHVE ja JAHSHUA olemme ensimmäisiä elämässäsi, rakkaudessasi ja kaikessa, mitä teet? Tämä erottaa sinut JAHSHUAN Morsiameksi. Sillä kerron sinulle salaisuuden: intohimo ja rakkautesi syvyys JAHSHUAan ovat kaikkien nähtävillä oleva todistus.

Tämä on JAHSHUAn Morsiamen merkki. He tuntevat, etteivät he voi tehdä tarpeeksi MINULLE. Nyt tiedätte salaisuudet. Katsokaas, kultaseni, tätä ette voi peitellä. Sillä tiedän, kuka todella, todella on valmis maksamaan hinnan JAHSHUAn Morsiamen hinnan. Sillä en kutsu ketään JAHSHUAn Morsiameksi, ellei heillä ole tätä halua. Joka päivä JAHSHUAn Morsian rukoilee “tee minut pyhemmäksi sinulle! JAHSHUAN Morsian on nöyrä, ja Pyhä edessäni.

MINÄ, JAHVE SANON: “IHMISET, ETTE TAVOITA ASIAN YDINTÄ!”

Pysykää uskollisena minulle nyt. Älkää olko vain Sanani kuulijoita vaan Pyhän Sanan tekijöitä. Olkaa pyhät kuten MINÄ OLEN pyhä, sillä vaikka olette tässä maailmassa, teidän ei tule käyttäytyä niin kuin tämä maailma. Älkää antako laittomuuden saarnaajien johtaa lampaitani ja vuoniani harhaan, sillä kaikkien täytyy selvittää oma pelastuksensa pelossa ja vapinassa. Sillä työ ilman tekoja on kuollut. MINUN Poikani JAHSHUA on tehnyt osansa Golgatalla. Nyt MINÄ, JAHVE, sanon teille: ”Tehkää osanne”. Ponnistele totellaksesi. Älä harkitse etukäteen syntiä, älä keksi tekosyitä syntiin, älä ota vastaan sanoja saarnaajilta, jotka opettavat laittomuutta. Sillä MINÄ, JAHVE, sanon teille: ”Miksi kutsutte Poikaani JAHSHUAa HERRAKSENNE jos ette tottele häntä?” MINÄ, JAHVE sanon, jos ette kadu tottelemattomuuden tapojanne: “EROA MINUSTA, SINÄ PAHANTEKIJÄ” tuomiopäivänä. Sillä en siedä JAHSHUAN Pyhän Veren pilkkaamista.

Te jotka kutsutte itseänne saarnaajiksi, jotka keksitte tekosyitä MINUN ihmisilleni tehdä syntiä. Katukaa tänään MINUN lampaitteni ja MINUN vuonieni harhaan johtamista. Tai MINUN polttavan hengitykseni tuli, kuin roskan VALTAVASSA TUULESSA, puhaltaa pois. MINÄ, JAHVE, sanon, että jos ette pidä näistä sanoista jotka on puhuttu minun neitoni Elisabethin välityksellä, niitätte seuraukset. Sillä kieltäydyn väittelemästä. On vain yksi tuomari, on vain yksi lautakunta, ja MINÄ, JAHVE, olen ainut riidanratkaisija.

Jos et pidä tästä viestistä, älä vie sitä Elisabethille. Tuo se Minulle, JAHVElle. Hän on vain MINUN voideltu viestintuojani.

Niin on puhuttu, niin on kirjoitettu 2.8.2005 klo 4:00., annettu ja puhuttu tämän JAHVEN ja JAHSHUAN neidon välityksellä HEIDÄN ylistyksekseen, kunniakseen, loistokseen. Pysyn nöyränä neitona,

Apostoli Apostle Elisabeth Elijah Nikomia