Profetia 77
Tässä! Minä, JAHVE, LÄHETÄN TEIDÄT eteenpäin UUDELLA Voitelulla Pentecostalin
kirkkoihin, Heille, jotka uskovat ja ottavat vastaan!

1.7.2005Pentecostal pastorit tai kaikki pentecostalilaiset

OTTAKAA yhteyttä Elisabethiin jos haluatte hänen tulevan kirkkoonne opettamaan Messiaamme juutalaisuutta, kuten myös Pyhän Villitulen voitelua.

Elisabeth ja Niko ovat matkustaneet USA:n osavaltioissa asuen bussissa 2 vuotta mennen sinne, minne JAHVE lähettää heidät. Nyt on tämän ministeriön siunaamiksi tulleiden ihmisten mahdollisuus tavata heidät henkilökohtaisesti. Lähetä kutsusi osavaltion ja puhelinnumerosi kera osoitteeseen [email protected]

Olemme innokkaita tapaamaan JAHSHUAn tosi Morsiamen kun kokoonnumme pyhien Kotkien kanssa ja hänelle on annettu JAHVEn mandaatti rukoilla erityistä voideltua sinetöivää suojelusrukousta tuleville päiville.

He, joille JAHSHUA on kertonut, että olette JAHSHUAn morsian, mailatkaa hänelle ja jos saat vastauksen, hän jakaa kanssasi salaisuudet, jotka on varattu vain JAHSHUAn tosi morsiamelle, jotka on julkaistu profetiasta 76 lähtien. Rukoile etukäteen, että hän tietää, tuleeko hänen jakaa nämä Salaisuudet sinun kanssasi, jotka nostavat voitelua elämässäsi ja tuovat sinut syvempään läheisyyteen JAHSHUAN MESSIAAN kanssa.

Terveisin sisarenne
Elisabeth

Profetia 77

Tässä! Minä, JAHVE, LÄHETÄN TEIDÄT eteenpäin UUDELLA Voitelulla Pentecostalin kirkkoihin, Heille, jotka uskovat ja ottavat vastaan!

1.7.2005

Voi, Isä JAHVE, voi, Isä JAHVE! Ole hyvä ja toista tuo sana, jonka puhuit, JAHSHUAN MESSIAAN nimeen. (Elisabeth rukoilee)

************

Opeta heille, lapseni, opeta. Teillä on taakka Pentecostalista, sillä pelastin sinut Pentecostalin kirkossa. Voitelin sinut Pentecostalin kirkossa. Täytin sinut arvokkaalla RUACH HA KODESHilla (Pyhä Henki), siellä missä otit vastaan Pyhät Kielet, siellä annoin sinulle halun palvella MINUA kaikkina elämäsi päivinä. Nyt pyydän sinua maksamaan takaisin. Sanot olevasi vihainen, koska Pentecostalin kirkot eivät opettaneet Messiaamme juutalaisuutta, pyhien Päivien pitämistä, Sapatin pitämistä. Siinä tapauksessa OPETTAKAA HEITÄ!

Tämän vuoksi lähetän teidät tähän maahan, tähän osavaltioon, johon sanoit, ettet halua mennä. Mutta kerron sinulle, että suurempi voitelu on tulossa, suurempi kuin yksikään toinen. Sillä lähetin sinut Pentecostalin kirkkoihin, sillä kuinka he voivat totella sellaista mitä eivät tunne. Tähän mennessä olet vain sanonut, että olet Messiaaninen juutalainen, joten pentecostalilaiset tuskin tulevat, paitsi he, jotka lähetän yhden kerrallaan.

Nyt lähetän sinut, tämä on Uusi Syntymä. Lähetän sinut opettamaan heitä, lähetän sinut voitelemaan heidät, lähetän sinut Pentecostalin kirkkoihin, jossa sanoit: “En mene enää sunnuntaikirkkoihin.” Voi, mutta nyt on aika ja nyt on vuodenaika, lähetän sinut voitelulla, jollaista et ole tuntenut, joten heillä ei ole tekosyytä kun he seisovat MINUN edessäni ja sanovat “Kukaan ei kertonut minulle.” Sillä tunnen heidän sydämensä, tunnen heidän sydämensä, jotka todella palvovat ja ylistävät MINUA, heidän sydämensä ovat kuten sinun sydämesi ja he sanovat “Kukaan ei kertonut minulle”. Joten lähetän sinut kertomaan heille!

Tästä lähtien kun he sanovat: “Mikä nimitys?”, sano “Messiaaninen juutalainen pentecostaalinen!” Sanoin Messiaaninen juutalainen pentecostaalinen! Näetkös, he eivät tunnista sanoja messiaaninen tai juutalainen, mutta he tunnistavat sanan pentecostaalinen!

Sillä joka päivän tulisi olla Pentecostaalinen päivä. Joka päivä haluan täyttää teidät MINUN voimallani. Joka päivä haluan puhua teille. Sillä Pentecostalit ympäri maailmaa itkevät ja he sanovat :“Täytä minut voitelullasi, oi JAHVE” Voi, he kutsuvat minua JEHOVAn nimellä, mutta Minä tunnen nimeni!”

Opettakaa heitä, lakatkaa valittamasta!

Pidän heitä tilivelvollisina, jotka kutsuvat itseään paimeniksi. Kaikki eivät ota teitä vastaan. Tiedätte kyllä, mistä hengestä heidät on tehty. Kun menette heidän kirkkoihinsa, näytän teille pastorit. Voi, tiedän nytkin, MINUN tyttäreni, sanot: “Kuka, minä? En varmasti minä?” Muistatko sanat, Niko, jotka sanoin hänen sanovan? Nämä ovat sanat joilla hän yrittää tapella minua vastaan kun kontrolloin hänen kieltään. Opettakaa heitä!

Kerro Charlesille että tämä on uusi viesti, tämä on uusi sana, haluan pentecostalilaisten saavan uudesta voitelustani, joka tulee olemaan suurempi kuin Azuza!

Kun he kutsuvat MINUN Poikaani, eivät vain JEESUKSEN KRISTUKSEN nimeen, vaan kun he kunnioittavat perintöä, jonka annoin heille tässä maassa. Sillä Hän tuli Daavidin suvusta, HÄN tuli heprealaisena, joten opeta heitä! Haluan häntä kunnioitettavan ja kutsuttavan nimellä JAHSHUA. Teen lupauksen ja teen valan, he, jotka tottelevat, he, jotka kutsuvat itseään pentecostalilaisiksi, te olette hajaantuneina maailmanlaajuisesti, tästä saatana tutisee ja vapisee. Jos vain hyväksytte Messiaanne, jolle olette antaneet elämänne, juutalaisuuden. Jos vain tottelette ja tiedätte, että sapatti ei ole sunnuntaina.

En ole muuttunut vain ihmisen mukavuuden vuoksi. Jos vain ottaisitte vastaan Pyhät Juhlani, joita vieläkin haluan teidän noudattavan. Koska tämä on siunaus teille pentecostalilaisille ja puhun vain heille joilla on MINUN mieleni mukainen sydän. He, jotka ovat asettaneet ISÄNSÄ JUMALAN JAHVEn, JAHSHUAn ensimmäiseksi elämässään ja rakkaudessaan, tunnen sydämenne ja halunne totella MINUA, te olette voideltuja, te taistelette Pyhyyden puolesta mutta tulossa on suurempi voitelu kuin mistä tiedätte. Teidän täytyy taistella pahaa vastaan. Eikö sanani sano: “Kun vihollinen tulee tulvan tavoin, nostan normin sitä vastaan!” Tämä on tulva, MINUN lapset, mutta jos vain otatte vastaan, jos vain uskotte, jos vain luovutte ihmisten tekemistä opeista ja päivistä ja poimitte totuuden.

Opeta heille, lapseni, opeta, MINUN Elisabethini. Älä jupise, älä valita kaikista vuosista joina et tiennyt, vaan opeta heitä ja he tulevat ja he kaatuvat MINUN jalkoihini ja sanovat “ISÄ, en tiennyt, en tiennyt heprealaista nimeäsi.“ Nähkääs, teissä ja heissä ei loppujen lopuksi ole paljon eroa. He, kuten MINÄKIN, puhuvat totta, eivät valhetta, he ovat täynnä RUACH HA KODESHiani. Puhun sanoilla, joita hekin ymmärtävät ja merkeissä ja ihmeissä julistan itseni heille. Tähän saakka he ovat nähneet lasin lävitse tummasti mutta haluan heidän näkevän selvästi, eritoten näinä lopun ajan päivinä.

MINUN lapseni, tämä on Villitulen voitelu, josta puhun. Viekää se kirkkoihin. Niin moni kirkoista on auringon kärventämä ja kuiva, heillä on valinnanmahdollisuus, avatako suu ja ottaa vastaan Elävä Vesi, tuore, suoraan Taivaasta. Annan tehtäväsi teille molemmille, ruokkikaa MINUN lampaitani! Voi, mutta te sanotte “Niin olemme tehneetkin.” Mutta on tehty erottelu. He eivät ymmärrä, joten ruokkikaa lampaitani, ruokkikaa heitä, joka eivät ole ymmärtäneet, tavoittakaa pentecostalilaiset lampaat ja vuonet. He ovat lahkoistaneet itsensä, joten käytän tuota lahkon nimeä ja sanon: “Käyttäkää heitä MINUN KUNNIAKSENI, tavoittakaa heidät, sillä haluan siunata heitä suuremmalla tavalla kuin millä heitä on tähän asti siunattu. Haluan käyttää heitä nostaakseni normin näitä pahoja vastaan!

Muistakaa tämä, MINUN lapseni, yksi MINUN kanssani, JAHVEn, JAHSHUAn MESSIAAN vuodatetun veren kautta, on enemmistö. Miljoona, jopa kymmenen miljoonaa ilman MINUA, ilman POIKANI JAHSHUAN MESSIAN verta peittämästä heitä on vähemmistö! Te voitte tehdä kaikkia asioita Minun, JAHVEn kautta, se vahvistaa teitä!

Joten tämä on vain yksi uusista syntymistä, MINUN lapseni, jotka olen lähettänyt teille Älkää kävelkö heidän kirkkojensa sumuun. Älkää hyljeksikö heitä siinä mitä he eivät tiedä, sillä olen antanut heille anteeksi. Vasta sitten kun he tietävät, mistä ovat tilivelvollisia. Niin kuin tekin.

Niin on puhuttu, niin on kirjoitettu tänä päivänä 26.12, 2004.

Annettu tälle JAHSHUAn Morsiamelle
Apostoli Apostle Elisabeth (Elisheva) Elijahlle

*******

Tämä sana tuli katsottuamme tv-ohjelmaa pentecostaaleista. Suru tuli minuun ja itkin “Voi JAHSHUA, lähetä joku opettamaan pentecostalaisille sitä, mitä meille on opetettu MESSIAAN juutalaisuudesta!”

Sitten minä ja aviomieheni otimme ehtoollisen ja tämä oli ilta, jona nettiohjelmoijamme täytyi katua koko maailman edessä sopimattomien visioiden postittamisesta. Se oli suuren suremisen ja itkun aikaa rukouksen aikaa ja sitten tämä sana tuli julki. JAHVE kertoi, että antaisimme henkisen syntymän, se tulee kolmessa osassa, tämä on ensimmäinen.

Jos olet pentecostalinen ja luet tämän, ole hyvä ja ota minuun yhteyttä ja jos olet pentecostalinen pastori ja haluat meidän jakavan kanssasi mitä JAHSHUA opettaa meille, ole hyvä ja ota meihin yhteyttä. Matkustamme USA:ssa juuri nyt mutta JAHSHUAn ajoituksessa ei ole matkaa, jota emme voisi matkustaa.