Profetia 75
Minä, JAHVE, pyhitän ja tapaan teidät Sukkotinanne
(Käsken teidät pitämään ja kunnioittamaan Pyhiä Päiviäni)

27.8. 2004
Annettu Apostle Elisabeth (Elisheva) Elijahlle

Voi, sydämeni aarteeni, ettekö usko, että Minä, JAHVE ja MINUN Poikani JAHSHUA suojelemme teitä kun seuraatte tätä pyhää aikaa? Enkö kykene pitämään teidät turvassa? Jopa Jerusalemissa, missä vaara on suuri, heprealaiset valmistavat Sukkotinsa kuten on kirjoitettu, sillä he uskovat Minun, JAHVEn, suojelevan heitä ja niin teen.

Ketä pelkäätte loukkaavanne, MINUA, JAHVEa vai naapureitanne? Välitättekö todella siitä, mitä muut ajattelevat teistä, enemmän kuin mikä miellyttäisi Minua, JAHVEa ja JAHSHUAa. Etkö tiedä, että kansaani kutsutaan kummalliseksi kansaksi, sillä he eivät kävele tämän maailman äänessä vaan Taivaan äänessä. Miksi häpeäisit tätä, pikkuiseni, sillä tämä olisi todistus minulle JAHVEn kunniasta! Rukoile, että naapurit huomaisivat, jotta voit kertoa heille tarinan, miksi rakennat Sukkotin Minun sanani muistoksi. Tämä olisi miellyttävää Minulle, sillä he, jotka tekevät näin, todistavat Minusta naapureilleen ja pyydän sinua tekemään samoin.

Sukkotin tulee tapahtua ulkona, jossa voit nähdä taivaan. Juutalaiset eivät edes tiedä, miksi Sukkot -rakennuskessa on avoin katto. Jotta kirjoitus “Katsokaa pelastuksenne JAHSHUA MESSIAAN saapuvan Itätaivaalla” täyttyisi.

Teidän ei tarvitse pelätä vihollisen aiheuttavan teille harmia, sillä MINÄ, JAHVE siunaan ja suojelen heitä, jotka ovat minun kunhan he jättävät huomiotta tämän maailman pahat elämäntavat. Sekoitan heidät, jotka luulevat itseään viisaiksi. Pilkkaan heitä, jotka pilkkaavat teitä, heidän vaikeuden aikanaan.

Luokaa väliaikainen suoja, joka avautuu taivaalle. Kysykää minulta ja kerron miten. Ottakaa aterianne tänä Sukkotina ja levätkää Minun, JAHVEn ja JAHSHUAN rakastavilla käsivarsilla. Tapaamme siellä. Heille, jotka sanovat, että heidän täytyy tehdä tämän maailman töitä, sanon teille, että kylväkää sitten siementä Taivaan valtakunnan Työhön ja katsokaa, enkö kaada sellaista siunausta, että se antaa sinulle syyn ylistää JAHVEa ja YAHUSHUAa.!

Laitan sinun sydämellesi, tyttäreni Patricia, kysyä näitä kysymyksiä ja kirjoittaa tälle YAHUSHUAn Sormusneidolle, jotta hän jakaisi tämän muiden kanssa, joille juutalaiset festivaalit ovat uusia ja jotka haluavat täyttää ne myöskin. Palvelet Noussutta Messiasta. Eikö sinun täytyisi tehdä, mitä Hän teki kunnioittaaksesi ja pitääksesi juutalaiset pyhät päivät? He, jotka on valittu JAHSHUAn morsiameksi, kuulevat, kun Minä, JAHVE, annan heille sanat.

Eikö se, mikä on tarpeeksi hyvää JAHSHUAlle, on tarpeeksi hyvää heille, jotka seuraavat YAHUSHUA HA MASHIACHia? Siunauksia tulee sinulle tyttäreni kun kirjoitat Elisabethille näitä kysymyksiä, sillä nyt muut oppivat kanssasi. Tämä sana on tarkoitettu jaettavaksi kaikkien kanssa, joilla on Henkiset Silmät nähdä ja Henkiset korvat kuulla. Kaikki muut pysyvät kuuroina ja sokeina kuten tämän maan pahat faaraot ja fariseukset.

Minä, JAHVE, annan LAPSILLENI, MORSIAMELENI, VALITUILLENI. Heille, jotka syövät Henkistä Lihaani ja tunnistavat MINUN JAHVEN puhuvan MINUN neidostani ja hänen välityksellään annan tämän määräyksen teille. Teidän tulee juhlia kaikkia juutalaisia pyhiä päiviä ja tulevaa Sukkotin päivää muistutuksena siitä, että elätte vain väliaikaisessa vaelluspaikassa. Maa on väliaikainen vaelluspaikkanne, kunnes tulette kotiin taivaaseen. Olette vain läpikulkumatkaaja, kunnes olette suorittaneet tehtävän, jonka olen teidät lähettänyt maahan tekemään.

Ihmisen jumalaa leikkimisen myötä tuho tulee tähän maailmaan, kuoleman, taudin ja sääkatastrofien saattelemana. Sinun tulee seurata tätä Sukkotia, vaikket olisi koskaan juhlinut sitä ennen. Sinun tulee pitää kaikki tulevat pyhät päivät. Missä uskosi on, siellä pääsiäisesi on! Sinun tulee paastota Yom kippurina, nöyrtyen MINUN, JAHVEN edessä ja paastoten maassanne olevan pahan vuoksi, jotta sinut säästettäisiin kun kuolema vierailee MINUN vihollisteni luona, jotka asettuvat kaikkea vastaan, mikä on pyhää.

Sinun täytyy muistuttaa itseäsi, kun rakennat haurasta väliaikaista suojaa, kuinka hauras mikä tahansa ihmisen luoma suoja on. Pelkkä tuuli voi kumota sen mutta kun MINÄ, JAHVE ja POIKANI JAHSHUA olemme kanssasi keskellä tuota heiveröistä suojaa, jopa heiveröisessä temppelissäsi nimeltä ruumis, voin helposti suojella heitä, joita kutsun VAUVOIKSENI, MORSIAMEKSENI, VALITUIKSENI!

Testaa MINUA, JAHVEa, ja näe, sillä VAUVANI, MORSIAMENI, VALITTUNI, jotka teette tämän…..katsokaa, enkö siunaa ja suojele teitä tehokkaammalla voitelulla, heitä, jotka ahkerasti rakastavat, palvelevat, tottelevat ja etsivät MINUA, JAHVEA JA JAHSHUA MASHIACHia!

Eikö se, mitä JAHSHUA HA MASHIACH kunnioittaa, ole tarpeeksi hyvää teidän kunnioittaa? MINÄ, JAHVE, asetan teidät muistamaan. Ette palvele kristittyä Messiasta vaan JAHSHUA syntyi heprealaisesta neitsyestä heprealaisella maalla, käveli ja teki ihmeitä heprealaisella maaperällä. JAHSHUA piti Tooran käskyt ja oli synnitön. JAHSHUA toimi opettajana ainoana oikeana sapattina.

JAHSHUA ei saarnannut temppeleissä sunnuntaina. He, joilla on henkiset korvat, kuunnelkoon. Kaikki muut pysyvät kuuroina. Sillä sapatti on ainainen ja ikuinen, sillä Minä, JAHVE, loin maailman 6 päivässä ja 7. päivänä MINÄ, JAHVE, lepäsin ja käskin ihmiskuntaa tehdä samoin. MINUN POIKAN JAHSHUA piti SAPATIN PYHÄNÄ ja HÄN on nimeltään SAPATIN HERRA. HÄN on esimerkki siitä, kuinka pitää sapatti pyhänä. RAKASTETTUA POIKAANI JAHSHUAA kidutettiin ja hän kuoli ristillä sanat naulattuina hänen päänsä yläpuolelle, joita ihminen tai paholainen ei voinut poistaa ja JAHSHUA kuoli ja nousi jälleen heprealaisella maaperällä heprealaisesta haudasta.

Sanottuani kaiken tämän, todistaen, että JAHSHUA ON JUUTALAINEN NOUSSUT MESSIAS, älä pidä pakanoiden elämäntapoja äläkä juhlia, joita JAHSHUA ei pitänyt. Jos näitä ei mainita pyhissä kirjoituksissa, miksi vihastutatte MINUA, JAHVEa ja JAHSHUAA ja lisäätte omianne sanoihini ja opetatte, että pakanapäiviä pitäisi kunnioittaa mutta kaihdatte päivien, jotka MINÄ, JAHVE, määräsin PYHIKSI, kunnioittamista kuten vanhoina aikoina?

Kutsutte minut ihmistekoisiin juhliinne ja kuitenkin, miksi sanotte, että seuraatte, palvelette, palvotte ja tottelette JAHVEa ja JAHSHUAa ja sanotte tekosyitä, että tämä on vain heprealaisille? Ettekö ole heprealaisia hyväksyttyänne POIKANI JAHSHUAN VEREN GOLGATALLA, KUN HÄN YKSIN TULI SYNTIENNE VERIUHRIKSI?

ETTEKÖ USKO, ETTÄ HÄN ELÄÄ NYT TEISSÄ PYHÄN HENGEN KAUTTA? Tunteaksenne todella poikani JAHSHUAn, teidän täytyy opetella tuntemaan Nousseen Messiaanne juutalaisuus! Miksi intätte JAHSHUAn kutsumista nimellä JEESUS KRISTUS (kreikkalainen nimi) hänen heprealaisen nimensä, JAHSHUAn sijaan, joka on jatkuva muistutus saatanalle, että JAH PELASTAA?? Miksi intätte vääristää pyhiä kirjoituksia Raamatussa saadaksenne tekosyitä, ettette kunnioita oikeaa sapattipäivää ja pidä sitä pyhänä MINUN, JAHVEn edessä?

Onko todella liikaa vaadittu asettaa erilleen aika perjantain auringonlaskusta lauantain auringonlaskuun ja tunnustaa tämä päivä SAPATTIPÄIVÄKSI JA PITÄÄ SE PYHÄNÄ? Kun ette tiedä, teillä on puolustus, mutta kun tiedätte totuuden, ettekä anna totuuden vapauttaa teitä, ja sanotte, ettette ole vanhojen lakien alaisia, mitä muita lakeja haluatte minun pyyhkivän yksinkertaisesti, koska ne tuottavat epämukavuutta?

Yksinkertaisesti, koska saattaa olla, että muut eivät ymmärrä….jos osallistut sunnuntaikirkkoon etkä kerro pastorille ja seurakunnalle, että he tekevät virheen kun eivät opeta Nousseen Messiaan juutalaisuutta, sitten MINÄ, JAHVE kutsun sinua pelkuriksi ja OLET TILIVELVOLLINEN.

Lähetän sinut varoittamaan muita ja teet kompromissin siitä, minkä tiedät todeksi. Palvokaa minua 7 päivää viikossa ja kokoontukaa yhteen jos haluatte mutta antakaa JAHVElle kunnia varsinkin tunnustamalla SAPATTIPÄIVÄ JA PITÄMÄLLÄ SE PYHÄNÄ JA LEVÄTKÄÄ TYÖSTÄNNE TÄNÄ PÄIVÄNÄ JA NAUTTIKAA SIITÄ KANSSANI. SEN EI OLE TARKOTUS OLLA TAAKAN, VAAN ILON PÄIVÄ!

Onko tämä todella liian vaikeaa? ANNAN TEILLE PYHÄT JUHLAPÄIVÄT juhlittaviksenne YOM KIPPURIN, HYVITYKSEN PÄIVÄN POIKKEUKSELLA, jolloin teidän tulee paastota ja muistaa hinta, jonka JAHSHUA maksoi synneistänne. Onko todella liian vaikeaa oppia HEPREALAISISTA PYHISTÄ PÄIVISTÄ?

Olisin voinut valita JAHSHUAn syntyvän mistä tahansa kansallisuudesta, mutta MINÄ, kunnioitin heprean kansan verilinjaa. Sinä, joka hyväksyt JAHSHUAn VERENSIIRRON, et ole enää pakana ja sinun ei tulisi seurata pakanoiden elämäntapoja tai heidän lomiaan. Seuraa sen sijaan PYHIÄ PÄIVIÄ kuten MINÄ, JAHVE olen säätänyt siunaukseksesi.

Olet nyt tilivelvollinen siitä, mitä tiedät, mitä teet sillä, ei ole tyttäreni Elisabethin vastuulla, hänen vastuullaan on jakaa sanat, jotka MINÄ, JAHVE, puhun hänen välityksellään. Tämän hän on nyt tehnyt.

Oletko hänelle apu vai este? Heille, jotka luette tämän ja muut sanat, jotka MINÄ, JAHVE ja JAHSHUA olemme puhuneet ja ovat tulleet siunatuiksi kun ovat oppineet tästä apostolisesta lopun ajan ministeriöstä, kuitenkaan ette tee mitään ollaksenne siunaukseksi hänelle ja tälle ministeriölle, teistä on tullut este, ja MINÄ, JAHVE, pidän teitä tilivelvollisina siitä, että teette hänen työnsä vaikeammaksi ja taakan niin painavaksi.

Kuinka moni teistä on pyytänyt häntä nostamaan nimenne MINUN, JAHVEn, edessä ja pyytää MINUA, JAHVEa, siunaamaan heitä. Kun hän tekee näin, MINÄ, JAHVE, katson nimiä, jotka hän mainitsee rukouksessa ja MINÄ, JAHVE, teen huomioita. Tarjosivatko he uhreja, jotka olisivat siunaukseksi tälle ministeriölle?

Kuinka HÄPEÄN nähdä, kuinka harva tarjoaa apua millään tavalla. Heiltä kyllä riittää aikaa pyytää siunauksia ja kuitenkaan eivät edes kysy, mitä voivat tehdä hänen puolestaan! Sillä joka kerta, tietäkää tämä, joka kerta kun hän on rukoillut, “Ole hyvä ja lähetä meille kumppaneita auttamaan tässä ministeriössä”, ja olit kykenevä auttamaan häntä jollain tavoin ja kieltäydyit, yhtä monta rukousta kiellän sinulta kun pyydät MINULTA, JAHVElta.

Joka kerta kun olet kuullut tämän ministeriön tarpeet ja kallistit kuuron korvasi, ja joillain, jotka olen lähettänyt tähän ministeriöön, on tämän maailman rikkaudet, ja kuitenkin käänsit kuuron korvan tälle minun apostoliselle profeetalleni, saat hänet itkemään, joten saan sinut itkemään, kun MINÄ, JAHVE kiellän eteeni tuodut anomuksesi.

Kuinka moni teistä laittaa lapsenne testamentteihinne tai puolisonne, perheenne ja kuitenkaan ette välitä ministeriöstä, joka ruokkii teidät? Kuinka monella teistä, jotka luette tämän, on työn luksus, enemmän kuin yksi koti, maata, omaisuutta, antiikkia, veneitä, lentokoneita, tuloja, joita vain kokoatte ahneuden vuoksi tyydyttääksenne itsenne. Eikö SANANI SANO, että missä sydämenne on, siellä aarteenne on? Olette näyttäneet minulle, missä sydämenne on. Jokainen, joka johdetaan tähän ministeriöön, voisi tehdä jotain ja kuitenkin kuinka moni on tekemättä mitään!

Miksi annatte niin runsaasti tippiä tarjoilijalle, joka tarjoilee fyysistä ruokaa, ettekä anna mitään hänelle, joka kärsii, jotta hänellä olisi voitelu, jonka olen antanut hänelle, jotta hän ruokkisi sinut tällä Henkisellä ruoalla. Mikä on sinulle tärkeämpää? Fyysinen ruoka, joka tyydyttää sinut muutamaksi tunniksi ja sitten sinulla on nälkä taas….vai henkinen ruoka, jonka aina muistat, varsinkin aikoina, jolloin tarvitset pelastusta tai rohkaisua.

Mikä on tekosyysi, kun seisot MINUN, JAHVEn edessä lähitulevaisuudessa? Sinua on varoitettu; he, jotka siunaavat tätä juutalaista neitoa, eivät siunaa vain häntä vaan MINUA, JAHVEa ja POIKAANI JAHSHUAa. Elisabeth on hän, jota kutsun MINUN uudeksi Eliakseni. MINÄ, JAHVE, olen lähettänyt hänet Zarephatin leskille ja he eivät tiedä sitä. Sinulla, joka kieltäydyt auttamasta tässä maailmanlaajuisessa elonkorjuupellossa, ei ole rahallisia tarpeita nyt, mutta sinulla tulee olemaan. Lähetin Vanhanajan Elian siunaukseksi eräälle leskelle, vaikka maa oli täynnä leskiä kuivuudesta ja nälänhädästä johtuen.

Tiesin etukäteen lesken, joka tarvitsisi siunausta ja olisi halukas jakamaan viimeisen ateriansa ELIA nimisen profeetan kanssa, vaikka hän uskoi, että hän ja hänen poikansa söisivät aterian ja kuolisivat. Hän eli ja häntä siunattiin rahallisesti ja hänen öljynsä ei ehtynyt. MINÄ, JAHVE, haluan tehdä saman sinulle. Ei ole sattuma, että olet tullut tähän ministeriöön ja luet nämä sanat nyt.

Siunaan ja suojelen sinua tavoilla, joita et aavista, kun tuhon ja testin aika tulee, jos tottelet kaikkea, mitä MINÄ, JAHVE, sanon tänä päivänä. Pidä juutalaiset pyhät päivät PYHINÄ MINUN, JAHVEN, edessä.

Muistuttakaa MINUA PÄÄSIÄISENÄ kun juhlitte ja poistatte hapantaikinan taloistanne, kuten suojelin Israelin Lapsia kun he laittoivat lampaan verta ovipieliinsä, kuinka paljon enemmän suojelen heitä, joilla on JAHSHUAn veri peittämässä heitä ja kotejaan.

Sukkotina, kun pystytätte väliaikaisia suojianne, se on symboli MINULLE siitä, kuinka olette riippuvaisia MINUSTA JAHVESTA, suojelemaan ruumiitanne, sillä siinä asuu henkenne ja MINUN RUACH HA KODESHINI, PYHÄ HENKI, kun olette muukalaisia tässä väliaikaisessa suojassa nimeltä maa ja vain kuljette sen läpi päästäksenne Taivaalliseen kotiinne nimeltä Taivas.

Viimeisenä, heille, jotka asuvat Amerikassa, olen antanut tälle profeetalleni varoituksen annettavaksi teille. Annoin hänelle määräyksen myös jakaa uni, jonka annoin hänelle ja tämä tehdään. Tiedän, että he, joilla on tarkkanäköisyyttä, katsovat George W. Bushia ja tietävät, että hänellä on Jumaluuden muoto muttei sisäistä jumaluutta.

MINÄ, JAHVE, sanon teille, George W. Bush on pienempi kahdesta pahasta. Tiedätte, mikä on vialla George W. Bushissa, kuitenkaan hän ei ole tehnyt kompromissia joissain asioissa, vaikka hänellä on paine tehdä kompromissi asenteessaan, kun varapresidentti Cheney pettää häntä jälleen. Cheney ei tunne häpeää ja puolustaa kadotukseen tuomittua homoseksuaalista tytärtään, kuten hänen nimensä sanoo, hän on kahlittuna pimeyden ruhtinaaseen.

George W. Bush on aborttia, osittaista aborttia, kantasolututkimusta, likaisia iljetyksiä minulle, joita ovat homoseksuaalisuus ja saman sukupuolen avioliitot. Älkää pitäkö itsestään selvyytenä, että George W. Bush voittaa seuraavat presidentinvaalit, sillä kuten kerroin tyttärelleni unessa, jos seisotte ettekä tee mitään, ettekä äänestä tai rukoile, demokraatit voittavat seuraavat vaalit ja veri virtaa tässä maassa ja viattomat ovat sairaalassa, sillä heitä syytetään rikoksista, joita he eivät ole tehneet. John Kerry ja hänen vaimonsa ovat saatananpalvojia, älkää erehtykö: he eivät edes teeskentele pyhyyttä. Teitä on varoitettu!

Varoitan teitä nyt, John Kerry ja hänen vaimonsa saavat teidät katumaan, ettette kuunnelleet kun varoitin teitä tämän profeetallisen neitoni välityksellä. Kuvitelkaa pahin mahdollinen paha ja moraalittomat iloitsemassa vaalipäivänä! Sudet Valkoisessa Talossa nyt yrittävät naamioida itsensä mutta he repivät naamionsa tänä päivänä, pahuudelle ei tule loppua eikä vapauden menetykselle heille, jotka pelkäävät JAHVEa ja JAHSHUAA.

Älkää erehtykö: tämä vaikuttaa kaikkiin uskonnollisiin vapauksiin, jopa muslimeihin. Kaikki he, jotka palvelevat väärää jumalaa, mutta haluavat olla moraalisia hahmoja, katuvat, etteivät tehneet mitään paitsi seisovat ja katsoivat. He teistä, jotka olette rukoussotureita, alkakaa vaatia pastoreitanne lakata tekemästä kompromisseja ja puhumaan millä hinnalla hyvänsä.

MINUN NIMENI suurin pilkanteko tapahtuu Ellen DeGeneresin tekemänä, lopullisessa herjauksessa MINULLE, LUOMISEN JUMALALLE!

Hän maksaa sielullaan tästä ja kaikki he, jotka ottavat osaa tähän filmiin. MINÄ, JAHVE, lähetän MINUN vihani heille, jotka kutsuvat itseään suurimmiksi. Tähän ei sisälly vain studio, tuottajat, käsikirjoittajat, näyttelijät, puvustajat, ruokkijat, meikkitaiteilijat, jopa sijaisnäyttelijät ja -näyttelijättäret. MINÄ, JAHVE, kaadan vihani jopa osavaltioon, jossa tämä filmattiin. MINÄ, JAHVE, varoitan mainostajia….MINÄ, JAHVE, käsken VAUVOJANI, MORSIANTANI, VALITTUJANI KUTEN MYÖS HEITÄ, JOTKA EIVÄT PALVELE TAI TOTTELE PYHÄÄ SANAANI MUTTA TIETÄVÄT, ETTÄ ON JUMALA JAHVE, JOTA PELÄTÄ, PROTESTOIMAAN JA BOIKOTOIMAAN TUOTTEITANNE.

NAINEN nimeltä Ellen DeGeneres pilkkaa minua avoimesti, ESITTÄEN KAIKKIVALTIASTA JUMALAA. Hän ON PAITSI AVOIMESTI HOMO, ENSIMMÄINEN, JOTA VALKOINEN TALO SYLEILEE MUKAAN LUKIEN U.S.A:N PRESIDENTTI, KUN HE PITIVÄT ILLALLISEN HÄNELLE JA HÄNEN SAMAA SUKUPUOLTA EDUSTAVALLE KUMPPANILLEEN jonka hän väittää naineensa.

MINÄ, JAHVE kutsun Ellen De Generesiä Ellen Degenerateksi. Hän on turmeltunut, eikä tunne häpeää saatanan palkitessa hänet maineella ja kunnialla, sillä hän oli ensimmäinen, joka vaati saman sukupuolen avioliittoja ja on ylpeä nimestään. Alkakaa protestoida, boikotoida ja varoittaa kaikkia, jotka kuuntelevat. Kuka tahansa, joka katsoo tämän filmin ja kuuntelee, kun hän pilkkaa MINUA, JAHVEA, eikä protestoi pelossa, niittää mitä hän kylvää.

Profetoin MINUN tyttäreni Elisabethin välityksellä, ja tuo profetia on ollut vuosia kaikkien nähtävillä (profetia 18), Ellen De Generes ruokki lapsia ja ihmisiä homoseksuaalisuuden hengellä, nauraen. Tämän vuoksi MINÄ, JAHVE, PROFETOIN (menneisyydessä), että hän tulisi olemaan ensimmäinen, joka maistaa Keitetyn Mustan Veren Ruttoa kun hän kerjää kuolevansa oksentaessaan mustaa verta suustaan. Kaikki seksuaalisesti epämoraaliset kärsivän tämän lopun ajan ruton!

MINÄ, JAHVE, profetoin näin tämän neitoni välityksellä, koska tiesin, mitä Ellen Degeneresin mestari saatana saisi hänet tekemään, se on pilkata kaiken Luodun Luojaa! Niin on kirjoitettu, niin on puhuttu tänä päivänä 27.8.2004 tälle lapselle, soturille, JAHSHUA HA MASHIACHIN morsiamelle

Apostoli Apostle Elisabeth (Elisheva) Elijahlle

Tämä on JAHVEN SAUVA -nimisen henkisen aseen 16-vuotispäivä. Voitte lukea tästä todistuksessani, varsinkin Hawaijin osuudessa.