Profetia 73
TUOMIO! TUOMIO! TUOMIO!

Annettu apostoli Elisabeth (Elisheva) Elijahlle
2. kesäkuuta 2004YAHUVEH käski laittamaan tämän otteen Profetiasta 105 jokaisen Profetian yhteyteen tästä lähtien: "Varoitin sinua kauan aikaa sitten, Elisabeth, nimeämästä tätä palvelutyötä miehen tai naisen mukaan, jopa ennen kuin tätä palvelutyötä olikaan. Asetin sen sinun henkeesi, sillä mitään tästä ei ole tehty sinun kädelläsi, mitään tästä ei ole tullut sinun suustasi. Se on YAHUVEH’N suusta, mikä on synnyttänyt. Se on YAHUSHUAN sinun MASHIACH’si suusta, mikä on synnyttänyt. Se on RUACH ha KODESH’N sinun IMMAYAH’si suusta, mikä on synnyttänyt. Jos se olisi tehty vain sinun kädelläsi, se olisi epäonnistunut kauan aikaa sitten. Sen on tehnyt SHKHINYAH KIRKKAUDEN tuuli, joka puhaltaa tämän maailman yli, Pyhä herätyksen tuuli. Se ei ole tehty sinun henkäykselläsi tai se olisi epäonnistunut." (Jesaja 42:8)

Heinäkuussa 2010 YAHUVEH käski laittamaan seuraavan Raamatun paikan 2. Aikakirjasta jokaisen Profetian eteen:

2 Aik. 36:16: "Mutta he pilkkasivat JUMALAN sanansaattajia ja halveksivat HÄNEN sanaansa ja häpäisivät HÄNEN profeettojansa, kunnes YAHUVEH'N viha HÄNEN kansaansa kohtaan oli kasvanut niin, ettei apua enää ollut."

Rakas perhe YAHUSHUASSA,

Tämä profetaalinen varoitus tuli, kun aviomieheni ja minä olimme rukoilemassa katsottuamme Bill O’Reillyn uutisselostuksen. Jopa hänellä on Jumalan pelko siitä mitä on tapahtumassa, kun kristilliset symbolit ollaan poistamassa Los Angelesin piirikunnan sinetistä. Tämä uusin profetia tullaan lähettämään hänelle, ja me pyydämme toisia myös lähettämään sen hänelle postina, joka tulee hänelle seuraavana päivänä, heti kun se vain julkaistaan. Ehkäpä hän ottaa YAHUSHUAN ja HÄNEN suojeluksensa vastaan lukiessaan sen. Pyydän teitä rukoilemaan, että hän ottaa. Jos hänen nimensä on kirjoitettu Karitsan elämänkirjaan ennen maailman perustamista, niin sitten hän tulee tekemään niin. Ehkäpä hän tulee jopa lukemaan tämän profetaalisen varoituksen lähetyksessään.

Ihmiset voivat pilkata minua niin paljon kuin haluavat, kunhan vain tiedän, että olen varoittanut ihmisiä. Niin kuin Hes. 3:17-21 sanoo, heidän veri ei tule olemaan minun käsissäni. Isä YAHUVEH oli niin vihainen, silloin kun tämä viesti julistettiin, että lähes jokaisen lauseen yhteydessä pitäisi olla selitys. Ennen kuin audio julkaistaan, on mahdotonta ilmaista sitä äänensävyä, jolla Isä YAHUVEH puhui minun kauttani: raivon ääni HÄNEN vihollisilleen ja rakkautta HÄNEN rakkaille lapsilleen. Minun täytyy lisätä: näin jatkuvasti näyn suusta, joka pakotettiin apposen auki ja jonka sisälle asetettiin valtava suppilo, ja valtava käsi kaatoi verta sen kurkusta alas. Minä olen pelkkä sanansaattaja. Pyydän, älkää kivittäkö sanansaattajaa.

* * * * * * *
TUOMIO! TUOMIO! TUOMIO!


(Profetia alkaa)

TUOMIO! TUOMIO! TUOMIO! Te, jotka ette ota vastaan YAHUSHUA HA MASHIACH'N vuodatettua verta. Puhun kaikille niille, jotka pilkkaavat MINUA. Puhun kaikille niille, jotka herjaavat MINUA. Puhun kaikille niille, jotka eivät ota vastaan MINUN Poikaani YAHUSHUAA, te, jotka ette ota vastaan tuota vuodatettua verta, joka vuodatettiin teidän tähtenne, sitten MINÄ kaadan verta teidän kurkuistanne alas. MINÄ tulen täyttämään suunne omalla verellänne. Täytän teidät jo yksin niiden syntien vuoksi, joita olette tehneet Amerikassa.

Älkää luulko, etteivät muut tämän maailman kansat ole vihastuttaneet MINUA. Koska tämä profeetta on Amerikasta, niin MINÄ sanon, MINÄ puhun julki ne tuomiot, jotka tulevat Amerikalle. Jos hän olisi Saksasta, MINÄ puhuisin julki Saksalle tulevan tuomion. Jos hän olisi Australiasta, MINÄ puhuisin julki sen tuomion, joka on varattuna Australialle. Jos hän olisi Kanadasta, MINÄ puhuisin julki sen tuomion, joka on varattuna Kanadalle, sillä tämän maailman päällä ei ole yhtäkään kansaa, jolle MINÄ en ole varannut tuomiota.

Veri tulee valumaan kaduillanne. Veri on tuleva rannikoillenne. Tauteja, sairauksia ja vaivoja, joista ette koskaan aiemmin ole edes kuulleet, on tuleva MINUN vihollisteni päälle, niiden, jotka julistivat olevansa MINUN vihollisiani. Haluatte siis ottaa MINUN symbolini, mitkä tahansa, jotka edustavat pyhää, pois näkyvistänne, pois vaakunoista (sineteistä), pois valoista, pois lipuista. Haluatte häätää MINUT pois valtioistanne. MINÄ näytän teille, MINÄ ahdan kurkkunne täyteen omaa vertanne.

Koska luulette, ettei ole mitään väärää siinä että murhaa vauvan, kun tämä vielä on äidin kohdussa, omat vauvanne MINÄ tulen tappamaan, MINÄ surmaan heidät teidän edessänne. Kaikkivaltiaan, Elävän YAHUVEH'N kädellä MINÄ näytän teille, että olen Jumala jota ei pilkata. Koska olette pilkanneet MINUA MINUN armojeni tähden, hyvin pian nyt tulette näkemään, ettei armoa enää ole. En tule pyytämään anteeksi Sodomalta ja Gomorralta ja niiltä muilta kaupungeilta siinä sivussa. En tule pyytämään anteeksi Niiniveltä, sillä syntinne ovat jopa entisestään suuremmat kuin kaikki ne laitettuna yhteen! Syntienne löyhkä ulottuu MINUN sieraimiini asti. Kuinka harva nöyrtyykään ja kaatuukaan kasvoilleen. Voi, ilman YAHUSHUA ha MASHIACH'N verta MINÄ pyyhkisin teidät kaikki pois ihmiskunnasta.

Mutta MINULLA on harvalukuinen joukko, voi, niin todella harvalukuinen, joita kutsun MINUN lapsikseni ja aarteekseni, jotka itkevät ja jotka vaikeroivat MINUN edessäni, jotka sanovat: "Älköön tätä syntiä meille syyksi luettako." Ja aivan yhtä varmasti kuin säästin Nooan ja hänen perheensä, aivan yhtä varmasti kuin säästin Lootin ja hänen perheensä, yhtä lukuunottamatta, aivan yhtä varmasti tulen tarjoamaan pakotien, keinon siunata, keinon kätkeä MINUN rakkaani. Menkää ja piiloutukaa, MINUN lapseni. Teidän olisi parasta ryömiä MINUN siipieni suojan alle; teidän olisi parasta varmistaa, että YAHUSHUAN vuodattama veri peittää jokaisen synnin. Sillä MINUN vihani on väkevä, yhtä väkevä kuin Nimeni, ja se Suuri Ahdistus, joka on tuleva, ei ole niin kovin kaukana.

Haluatte aloittaa sotia niitä vastaan, jotka eivät ole lietsoneet sotia. Haluatte talloa heidät jalkoihinne, vain siksi koska voitte. MINÄ olen nähnyt ihmisen aseet, mutta niitä ei voi verrata Taivaan aseisiin. Te pilkkaatte elokuvaa nimeltä "The Passion of (the) Christ" (Kristuksen kärsimyskertomus). Nyt te pilkkaatte vielä toistakin elokuvaa (The Day After Tomorrow), joka kertoo teille edeltäpäin, sillä MINÄ laitoin sen erään pakanan ajatuksiin näyttääkseni teille sen tuomion, joka on tuleva. Ja poliitikkonne nousevat ja sanovat: "Älkää kuunnelko, tämä on absurdia, tämä ei tule tapahtumaan", mutta keitä he ovat sanomaan? Kuinka he tietävät, minne MINÄ varastoin sateen? Kuinka he tietävät, minne MINÄ varastoin tuulet?

Voi, heillä on heidän ihmistekoinen koneensa, jonka he sanovat voivan hallita säätä, mutta MINÄ olen MINÄ ja MINÄ yksin tulen näyttämään, mitä teen tälle koneelle! MINÄ katkaisen heidän HAARP:nsa kielet! Tulen hämmästyttämään ne, jotka luulevat olevansa viisaita. Sillä enkö MINÄ ole kaiken viisauden alkuunpanija, ettekä te ole luoneet mitään, se olen MINÄ, joka on Keksijä. MINÄ yksin olen Luoja ja MINÄ tulen näyttämään teille, mitä teen joukkotuhoaseille, sillä te tulette näkemään tuhoa Taivaasta aivan yhtä varmasti kuin Sodoma ja Gomorra ja ne seitsemän kaupunkia näkivät.

Haluatte siis pilkata MINUA? Nyt MINÄ tulen näyttämään teille, mitä tapahtuu kun MINÄ, Luoja, pilkkaan teitä. Avioliittoinstituutio luotiin, jotta me olisimme yhtä. Ei sitä todellakaan koskaan luotu, jotta samaa sukupuolta olevat olisivat yhtä. Te pilkkaatte jopa avioliittoinstituutiota. Tulee hurrikaaneja, jotka ovat suhteettomia, jollaisia ei koskaan aiemmin ole nähty. Tsunamiaallot tulevat huuhtomaan rannikoita, ne tulevat olemaan MINUN kyyneleitäni. Maa tulee järisemään aalloissa joka puolella maailmaa samaan aikaan. Kun katseenne on kiinnittyneenä taivaisiin, kauhua te näette, kun saatana tulee valepuvussa. Sillä te olette törmäyskurssilla ja tulette niittämään MINUN vihani, sillä MINÄ olen se JUMALA YAHUVEH KAIKKIVALTIAS, on olemassa vain yksi.

MINUN POIKANI armon tähden olen pidättänyt raivoani. Kun näette yhden kansakunnan Jumalan alla, viimeiset sineteistä lähtevät. Te olette todella tulleet häätäneeksi jopa sanan, yleisen sanan "Jumala" pois teidän kansakunnastanne. Te annatte harvojen ja valittujen, jotka saatana on huolella valinnut, ottaa yksi vapaus toisensa jälkeen pois. Pysytte hiljaa, mutta kuitenkin tulette MINUN luokseni ja rukoilette? Vihollinen ei pysy hiljaa, vihollinen kiljuu ja tekee itsensä tiettäväksi, niin kuin saatana käy ympäri kuin kiljuva jalopeura etsien kenet hän saisi niellä. Joten niille, joilla ei ole syntejään pestynä YAHUSHUAN vuodattamassa veressä, niille, jotka eivät olet tehneet MINUA ja POIKAANI ensimmäiseksi elämässään ja rakkaudessaan: te tulette näkemään näiden katastrofien tulevan.

Voi, sinä sanot, että MINÄ katson sormien läpi tätä syntiä tai tuota syntiä: "Varmastikaan Jumala ei välitä." Jos kerran tiedät paremmin ja jatkat verukkeiden keksimistä, turhien sanojen sanomista, joita MINÄ en edes kuuntele, tulen näyttämään sinulle, että MINÄ olen mustasukkainen Jumala. Mikä tahansa asia, jonka asetat MINUN edelleni, on asia josta olet tehnyt jumalan.

TUOMIO! TUOMIO! TUOMIO! Jopa sanan "tuomari" tulette näkemään. Teidän Amerikan korkein oikeutenne istuu siellä kukkulalla niin hurskaasti, mutta MINÄ yksin olen Tuomari, ja yksi toisensa jälkeen heidät tullaan ottamaan alas, sillä he heristivät nyrkkejään KAIKKIVALTIAALLE, ELÄVÄLLE YAHUVEH'LLE ilman pelkoa. MINÄ sanon teille tämän, MINUN lapseni: saatanan agenda on alkanut täällä. Antikristus-systeemi on paikoillaan odottamassa vain oikeaa hetkeä ja ajankohtaa hänen ilmestymiselleen. Teitä on varoitettu, MINUN lapseni. Piiloutukaa vähäksi aikaa. Kun MINÄ käsken teidän liikkua, älkää kyselkö miksi. Älkää viivytelkö tai muuten teitä ei pidetä turvassa, ja sitten te tulette MINUN luokseni ja kysytte miksi.

Amerikka, olen varannut viimeisen tuomion sinulle. Tarkkailet tätä maailmaa ympäriinsä käydessäsi valtioiden kimppuun yksi toisensa jälkeen, mutta sinä olet MINUN tarkkailuni kohteena. MINÄ näen sydämesi, poliitikkojen sydämet, verirahat, joita vaihdetaan, sotilaiden kuoleman, naisten ja miesten. He kuolevat turhaan, he kärsivät turhaan, sillä he ovat vannoneet uskollisuuttaan maalle, joka ei edusta MINUA. Voi, te muut kansat, jotka kuuntelette tätä sanaa, ajatelkaa, että te ette ole paremmassa asemassa, sillä uudelleen MINÄ sanon, että varaan tuomioni, ja teidän omat profeettanne puhuvat, sillä te ette ole yhtään parempia, Amerikka vain on röyhkeämpi pahuudessaan. Sillä he ovat kadottaneet pelkonsa heidän Luojaansa kohtaan, HÄNTÄ kohtaan, joka asetti heidät erilleen.

En puhu tätä varoitusta MINUN lapsilleni; en uhkaile MINUN lapsiani, niitä, jotka ovat MINUN rakkaani, niitä, jotka ovat MINUN Vauvani, Morsiameni ja Valittuni. Teidän ei tarvitse pelätä Isänne vihaa, kunhan olette tekemässä sitä, mitä MINÄ käsken teidän tehdä. MINÄ tulen pitämään teidät turvassa, MINÄ tulen pitämään teidät kätkettynä MINUN siipieni suojan alla. Se on siinä voitelussa, johon te astutte sisään.

Synnin kaupunkiin ensimmäinen viha astuu sisään, ottaa pieni risti pois sinetistä. Se näyttää teille tuossa osavaltiossa olevien seurakuntien voiman. Heillä on jumalisuuden ulkokuori, ei halua jumalisuuteen, ei jumalisuutta sisällä. Ne, jotka ovat noissa kirkoissa, joissa heidän pastorinsa pysyivät hiljaa ja katselivat, eivät edes uhranneet rukousta, eivät käskeneet seurakuntaa paastoamaan ja protestoimaan. Te olette huoria, te olette huoria MINUN silmissäni. Te möitte itsenne korkeimpaan hintaan, mitä ette tee tuon verovapaan aseman vuoksi, jonka olen jo profetoinut tulevan otetuksi pois. Voi, mutta te vain kaipaatte sitä päivää, jolloin voitte jatkaa tehdä niin kuin teitä itseänne huvittaa. MINÄ olen käskenyt ihmisten paeta näistä Babylonin kirkoista. Mutta silti he jatkavat näiden kirkkojen tukemista, näiden pastoreiden paapomista varmistaen, että heillä on pahoille varattuna olevat rikkaudet. He eivät ole muuta kuin kirkonpenkinlämmittäjiä, ja tulen pitämään heitä tilivelvollisina, sillä he eivät paenneet, sen sijaan he jatkavat saatanan töiden tukemista, mikä on jäljitelmä MINUN edessäni.

Joten Amerikka, MINÄ profetoin tämän palvelijattaren kautta sillä hän on Amerikasta, avaa suusi apposen auki, koska ne, jotka eivät ota vastaan YAHUSHUA ha MASHIACH'N vuodatettua verta, omaa vertanne tulen ahtamaan kurkkuunne! Eikä tule olemaan yhtäkään henkilöä, joka ei voi sanoa, kun tuho tulee aalloissa, että "minä tunnen tämän tai tuon, joka kuoli." MINÄ varoitin sinua, Amerikka, sinun profeettasi varoittivat sinua. MINÄ olen puhunut julki varoituksen toisensa jälkeen tästä palvelijattaresta monta vuotta aiemmin. Kaikkialla maailmassa rukoillaan: "Mitä tällä profeetalla on sanottavana?" Kuinka monta kertaa MINUN täytyy toistaa ITSEÄNI, sillä korvanne ovat hitaita kuulemaan, ne ovat vaikkua täynnä, te olette huonokuuloisia. Te ette ole edes totelleet, mitä MINÄ olen sanonut, ja kuitenkin huudatte: "Anna minulle uutta!" Tämä on vain pieni maistiainen.

Nyt annan teille uuden varoituksen. Niille, jotka uskovat YAHUSHUAN uudelleen tulemiseen, käytätte sanaa "ylöstempaus", MINUN uskollisten naisteni ja miesteni ja lasteni poistempaaminen. MINÄ varoitan teitä nyt, VAROKAA, MINUN lapseni JÄLJITELTYÄ YLÖSTEMPAUSTA, joka on niiden suunnittelema, joihin luotatte. Kun he sanovat: "Jeesus on täällä", kun he sanovat: "Jeesus on tuolla, tulkaa tapaamaan meidät tuolla." (Matt. 24:23-24) Varokaa, MINUN lapseni, HOLOGRAMMIA taivaalla, joka tulee olemaan saatana, joka tulee valepuvussa. Sillä uudet aseet tulevat tappamaan teitä. Sillä ne, jotka eivät kuuntele, sillä ne, jotka eivät tiedä, heidät höyrystetään, he eivät tule olemaan muuta kuin savua. Sillä teidän ei tarvitse mennä minnekään, jotta YAHUSHUA tulisi. MINUN POIKANI tulee sinne, missä te olette.

Varokaa, MINUN lapseni, BLUE BEAM (SININEN SÄDE) -YLÖSTEMPAUSTA, joka ei ole mikään ylöstempaus, sillä se on pahojen tempaaminen pois, kun he luulivat tulevansa näkemään Jeesuksen kasvot. MINÄ annoin heidän eksyä, sillä jos te todella kuulisitte MINULTA, te tuntisitte sananne, te tietäisitte, että jopa valitutkin tulisivat eksymään. Tämä on se suunnitelma, tämä on se vihollisen juoni, vain näyttää teille, mitä pahuus on. Eivät kaikki, jotka kokoontuvat, tule olemaan pahoja. Jotkut vain eivät ole kuulleet varoituksia, jotkut eivät tiedä kuinka kuulla MINUN ääntäni, joten MINÄ käsken teitä varoittamaan heitä. Sillä MINUN POIKANI kyllä tulee, mutta paholainen yrittää mennä ensin, joten varoittakaa heitä. Koetelkaa Henki, joka puhuu.

Kyllä, on totta, että Kristuksessa kuolleet nousevat ylös, ja teidät, jotka olette jääneet maan päälle, temmataan MINUN POIKAANI vastaan yläilmoihin, mutta paholainen menee ensin. Ottakaa varoitus vastaan. Ne, joilla on korvat, kuunnelkaa, ne, joilla on hengelliset silmät, nähkää, jotta et tule huijatuksi, kun tämä jäljitelmä yrittää ilmestyä sinun eteesi. Kun omat poliitikkonne ympäri maailmaa katsovat ylös taivaalle ja sanovat: "On tulossa suurempi jumala kuin minä." He tulevat näkemään ilmestyksiä; kyllä, he tulevat sanomaan näkevänsä avaruusaluksia. Se pääsee uutisiinne. Erästä avaruusolentoa jopa haastatellaan. Muistakaa, MINUN lapseni, mistä tämä tulee, saatana menee ennen MINUN POIKAANI.

Saatana pilkkaa MINUA kaikin tavoin. Suurin pilkka on yrittää varastaa MINUN todelliset Vauvani, Morsiameni ja Valittuni pois. Helvetti tulvii, ja merkit tulevat esiin laavasta, joka tulee syöksemään ulos eri puolilta tätä maailmaa. Maa järisee ja vapisee MINUN vihastani, MINUN todellisen POIKANI lähestymisestä, sillä MINUN Morsiameni kyllä tietää, että YLKÄ tulee. Joten saatana pilkkaa ja yrittää mennä ennen MINUN POIKAANI ja poistaa mitä tahansa ja kaikki mikä on pyhää pois ihmisten näkyvistä, niin että he unohtavat sen hinnan, jonka MINUN POIKANI maksoi. Sillä YAHUSHUA ha MASHIACH on ainoa MESSIAANNE, on ainoa johdattava Valonne.

MINÄ varoitin teitä taivaalla, MINÄ annoin teille tänä vuonna merkin toisensa jälkeen. MINÄ annoin teille ihmettä ja ällistystä, kun komeettoja tuli erikokoisina. Kuinka harva katsoikaan ylös ja ymmärsikään, että vapautus on lähellä. Mutta MINUN vihollisilleni: TUOMIO, TUOMIO, TUOMIO on kaikki, mitä tulette tuntemaan. Tuomio niille, jotka tekivät ihmistekoisia nälänhätiä. Tuomio niille, jotka valmistivat taudit, sairaudet ja vaivat. Tuomio niille, jotka saastuttivat ilman taudeilla. Tuomio niille, jotka laittoivat myrkkyä ruokiin ja veteen.

TUOMIO, TUOMIO, TUOMIO, sillä MINÄ yksin olen Korkein Tuomari, ja tulette näkemään, että MINÄ en ole Jumala jota pilkata. Tulette näkemään, mitä teen vihollisille, niille, jotka istuvat niin rikkaina ja ylimielisinä ja potkivat köyhiä tomuun.

TUOMIO, TUOMIO, TUOMIO, kun pakotan suunne auki kaataakseni sisään vihani. Ne, jotka huutavat: "Olen homoseksuaali, olen homo ja olen ylpeä." Tauteja tulee teidän päällenne, vitsauksia tulee teidän päällenne, ihmiset juoksevat peloissaan teidän luotanne, ja te piiloudutte ja kyyristelette ja huudatte: "Tappakaa minut, sillä tätä kipua en enää voi sietää."

TUOMIO, TUOMIO, TUOMIO, ei pelkästään Amerikassa, vaan jokaisessa kansassa, joka on uhmannut MINUA. Jokaisessa kaupungissa, jokaisessa osavaltiossa, en välitä siitä kuinka pieniä olette, kaupungista, maaseudulle, lähiöihin, MINÄ tiedän, missä te olette. MINÄ löydän teidät sieltä.

TUOMIO! TUOMIO! TUOMIO! Teille, jotka olette vanhurskaita MINUN Poikani Nimessä: tämä tuomio ei tule lähelle teitä. Tulette katselemaan ja tulette katsomaan kauhuissanne. Tulette näkemään niiden, jotka tunnette, niittävän MINUN tuomioitani, olivatpa he sitten perhettä, ystäviä tai vihollisia. Aivan niin kuin kykenin suojelemaan Israelin lapsia egyptiläisten vitsauksilta, niin tulen tekemään sen jälleen. Sillä MINÄ olen Kaikkivaltias Elävä Tuomari, MINÄ olen Kaikkivaltias Luoja ja tulen niittämään tuomiota, sillä MINUN viholliseni tulevat pitämään niitä yllään kuin vaatteita, kuin toista ihoa.

Sillä ensin MINÄ itken ja sitten olen vihainen, ja nyt, MINUN lapseni, piiloutukaa vähäksi aikaa, sillä teidän ABBA on hyvin vihainen. Mutta en teille, MINUN pikkuiseni, en niille, jotka huutavat avuksi MINUN Poikaani, en niille, jotka yrittävät tehdä todella parhaansa tuodakseen hymyn MINUN kasvoilleni ja Poikani. En niille, jotka sanovat: "Voi, me olemme niin häpeissämme, että olemme osa tätä ihmiskuntaa, joka tuo Taivaalliselle Isällemme niin paljon häväistystä." MINÄ silitän päitänne, MINÄ suutelen otsianne, MINÄ sanon: "Piiloutukaa, lapseni, vain vähäksi aikaa", siksi aikaa kun tuomio tulee MINUN vihollisteni päälle. Ympäri tätä maailmaa, mereltä merelle, tuomio tulee MINUN vihollisteni päälle.

(Profetian loppu)

* * * * * * *

Niin oli puhuttu, niin on kirjoitettu 2. kesäkuuta 2004 klo 19

Apostoli Elisabeth (Elisheva) Elijah

www.amightywind.com
www.almightywind.com

PYYDÄN, ETTÄ JAAT TÄTÄ KAIKILLE NIILLE, JOTKA VÄLITTÄVÄT. ÄLÄ HEITÄ HELMIÄSI SIKOJEN ETEEN, JOTKA PILKKAAVAT!