Profetia 72
PLANEETTA X12. HEINÄKUUTA, 2003

PLANEETTA aiheuttaa MASSATUHOA: PROFEETALLINEN VAROITUS

Onko tämä se planeetta X, josta niin monet varoittavat? En tiedä onko se, enkä tunne tieteellistä tietoa, mutta tiedän, mitä JAHVE kertoi minulle ja voitelu tuli minuun kun kirjoitin alla olevan.

Näin sanoo JAHVE:

Typerät ihmiset kun luulette, että voitte käyttää matematiikkaa laskemaan päivän jona minä JAHVE käytän planeettaa MINUN vihassani aiheuttamaan massatuhoa MINUN vihollisilleni.

Profeetallisen varoituksen sana rikkaille ja mahtaville, jotka luulette, että olette turvassa maanalaisissa kaupungeissanne, jotka ovat täynnä aarteita, herkkuruokia jne. Maanalaiset kaupungit, jotka olette rakentaneet ja joita vieläkin rakennatte, tulevat olemaan vetiset hautanne ja kuolette maallisten aarteittenne kanssa ja Minä, JAHVE, olen lykännyt tuomiota tuodakseni häpeään heidät, jotka rakensivat maalaiset kaupungit ajatellen vain itseään, todistaakseni että Minä, JAHVE yksin olen Tuomari sen suhteen, kuka elää ja kuka kuolee ja kuka astuu Taivaaseen ja kuka menee helvettiin.

Muistakaa, että Minä, JAHVE, lähetän apostolini ja profeettani varoittamaan ennen kuin lähetän vihani. On sinun valintasi, kuunteletko ja totteletko mutta tiedä tämä, kaikki korjaavat mitä ovat kylväneet, niin hyvää kuin pahaa siementä.

PROFEETALLISEN VAROITUKSEN LOPPU

Annettu Apostle Elisabeth (Elisheva) Elijahlle
12. heinäkuuta, 2003