Profetia 71
MIKÄ ON OLLUT SINETÖITYÄ, PALJASTETAAN NYTLähetin Pyhän Enkelini tälle neidolle kuukausia sitten tämän profeetallisen viestin kanssa. Kun pyhä Enkelini saneli tämän viestin hänelle seistessään hänen vuoteensa vierellä, hän kirjoitti tämän profeetallisen viestin, jossa jaan tähän saakka kertomattoman salaisuuden. Enkelini kertoi hänelle, että nyt ei ole aika julkistaa tätä salaisuutta, se oli määrätylle ajalle nyt on tuo aika paljastaa, mikä oli sinetöityä! Kerron salaisuuteni MINUN apostoleilleni ja profeetoille ja kaikille, jotka kuuntelevat.

Annettu voitelun alla Apostoli Apostle Elisabeth (Elisheva) Elijahlle 1.11.03. (Olen liittänyt paljon kirjoitusta opettamaan yhdessä JAHSHUAn sanojen kanssa, jotka HÄN puhui kauttani. Tiedän, että vaino tulee tämän uuden ilmestyksen myötä, mutta olkaa hyvät ja muistakaa, että olen vain viestintuoja, myös minä etsin lisää ilmestystä siitä, mitä tämä kaikki tarkoittaa. Ole hyvä, äläkä kivitä viestintuojaa loukkauksillasi, mutta jos teet niin, tiedän, etten se ole minä, jota vainoat vaan JUMALA JAHVE ja JAHSHUA, jotka voitelevat minut ja lähettävät minut sekä juutalaisille että muille.

Olen ikivanha JAHVE, Pyhyyden vaatimukseni ei ole muuttunut!

Minä, JAHVE, olen ollut kärsivällinen mutten voi olla kärsivällinen paljon pidempään, tai minun täytyy pyytää anteeksi Sodomaa ja Gomorraa. (I. Moos. 18:20-19:30)

Voi, paha ja perverssi lopun ajan sukupolvi, ette voi pyhittää ja pyytää siunauksiani saatanan siemenille tai helvetistä tulleelle piispalle, jonka oksennan ulos suustani. (Ilm. 3:16). Episkopaalinen kirkko, varoitan teitä nyt, heille, jotka olette antaneet anteeksi tämän pahan, he, jotka eivät protestoineet ensin aborttia ja nyt homoseksuaalisuutta vastaan, olette sijanneet vuoteenne Isebelin kanssa (Joh. Ilm. 2: 20-23) ja jos ette pakene tästä Babylonin kirkosta, saatte vuoteenne helvetistä ja tulijärvestä.

Sanani ei voi valehdella, pyhät ovat tulleet pyhemmiksi ja pahat ovat tulleet pahemmiksi. Missä ovat pyhäni protestoimaan syntisiä iljetyksiä vastaan, joita tapahtuu paitsi Sodomin ja Gomorrahin ulkopuolella, mutta nyt tuo sama syntinen iljetys on rakennusten sisällä ihmisissä, jotka väittävät olevansa pyhiä.

Sallimalla syntisen perverssin elämäntyylin ja muut syntiset iljetykset, kun olette olleet moittimatta, varoittamatta heitä jotka osallistuvat näihin iljetyksiin, olette toivottaneet tervetulleiksi ja kutsuneet sisään Sodomin, Gomorrahin henget kirkkoihinne ja temppeleihinne. Kaikki te, jotka olette tehneet näin, vannon teille, ettette tunne minua!

Te, jotka olette kieltäneet, poistaneet MINUN Kymmenen käskyäni, myös nimeltään Toora, seisoitte vieressä ja katsoitte ilman protestia kun kivitaulu poistettiin Alabamassa lausumatta protestirukousta tai itkemättä ja surematta tai auttamatta Tuomari Roy Moorea millään tavoin.

Kerron teille tämän, ETTE EDES TUNNE MINUA! Olen sallinut tämän testin kuten kerroin tälle neidolleni ja hänen aviomiehelleen täyttämään tämän profetian Hesekielin kirjan 9:ssä jakeessa. Kuinka harva protestoi ja protestoi nytkään. Missä ovat miljoonat ympäri maailman, joiden pitäisi suojella käskyjäni? Vain jäännös on tehnyt niin.

Te, jotka olette kieltäneet MINUN Pyhän nimeni, MINUN Toorani ja jatkatte synnissä elämistä, vaikka kerran hyväksyitte POIKANI JAHSHUAN VUODATETUN VEREN anteeksiannon. Koska vaatimalla vaaditte elää sikolätissä ja palvella saatanaa, olette polkeneet POIKANI JAHSHUAN vuodatetun veren ja armon jalkojenne alle! (Kirje Hepr. 10:26-29)

Ei ole enää anteeksiantoa, ehdoin tahdoin tietäen, että on väärin katsoa kuunnella tai osallistua näihin syntisiin iljetyksiin, joita vihaan. Puhun tämän varoituksen heille, jotka väittävät olevansa MINUN, en pakanoille jotka eivät tiedä. TUOMIO ALKAA HERRAN HUONEESTA! (1 Piet.4:17)

Moitin heitä, jotka eivät ole rukoilleet samaa JUMALAA JAHVEA, joka hallitsi tulta ja tulikiveä Sodomin ja Gomorrahin kaltaisiin synteihin. Ette ole rukoilleet, että Minä, JAHVE kostan Taivaasta saatanan siemenelle, kun se tapahtuu taas. (psalmi 94:1) (Room. 12:19)

Minä, JAHVE en ole sokea enkä kuuro. Minä, JAHVE olen sama Luoja ja rakastettu Poikani on sama Messias, olemme sama Jumala eilen, tänään ja ikuisesti. Me emme mukaudu ihmisen kuvaan tai ihmistekoisiin oppeihin emmekä ihmisen käsitykseen synnistä. Minä, JAHVE olen PYHÄ ja vaadin pyhyyttä heiltä jotka väittävät kuuluvansa MINULLE ja MINUN Pojalleni JAHSHUALLE. Vaadin pyhyyttä myös kaikilta heiltä jotka sanovat, että “heidät on pesty POIKANI JAHSHUAN vuodatetussa veressä”.

JAHSHUA annettiin virheettömänä uhrilampaana pesemän pois ihmisen synnit: ja kuitenkin nämä ihmiset, jotka hyväksyivät tuon veren, nyt tekevät syntisiä iljetyksiä, jopa pahaa saarnatuolien takana (Hepr. 6:4-7) todistaen, etteivät he ole minun eivätkä JAHSHUAn, vaan saatanan siementä.

On heitä, jotka ovat sota-hulluja, he iloitsevat ja ylpeilevät viattoman veren vuodatuksella ahneuden, rikkauden, maan ja omaisuuden tähden. He ovat myös saatanan siementä. Kysyn teiltä “Mikä on elämän hinta ja arvo?” (Matt. 6:26)

Te, jotka teette näitä asioita tai annatte nämä teot anteeksi tai pysytte hiljaa protestoimatta tai rukoilematta näitä syntisiä iljetyksiä vastaan, olette pelkureita ja saatte asuinpaikkakunnaksenne helvetin ja uitte ikuisesti tulijärvessä tosi isänne saatanan kanssa. Sillä olette valinneet seurata saatanaa, uskoneet saatanaa, ja pettäneet muita! Joten saatte saatanan palkan.

Voi Amerikkaa! Varoitin tätä neitoa profeetallisissa varoituksissa menneisyydessä, että Amerikka palaisi jos se ei katuisi. Minä, JAHVE olen Polttavan Tulen JUMALA, MINUN henkeni on täynnä polttavaa raivoa joka ylläpitää helvettiä, tuota vimmaa on säilötty aivan liian kauan. (Ilm 18:2-24) Surukseni mitä enemmän osoitan armoa, ja mitä enemmän aikaa annan katumiseen, sitä täydemmäksi tämä maailma on tullut epäpyhyyttä, perversioita, iljetyksiä ja katumattomuutta.

Missä ovat he, jotka kutsuvat itseään pyhiksi? Missä ovat rukousten välittäjät ja soturit? Mikseivät he, jotka puhuvat MINUN vanhoja ja uusia sanojani, protestoi, moiti ja varoita? Minulla on jäännös, mutta voi, niin harvalukuinen.

Te, jotka kokoonnutte yhteen katsomaan vanhaa sairasta pahojen henkien täyttämää miestä ja hän on MINUN vihani alainen sillä hän varastaa MINUN ylistykseni ja rohkaisee ihmisiä palvomaan häntä, suutelemaan kättään, pelkkää tomusta tehtyä kättään, ja kumartamaan pelkille kuville. Miljoonat kuuntelevat ja pyrkivät tottelemaan sitä, joka kutsuu itseään paaviksi. Te, jotka kutsutte itseänne katolisiksi, käsken teitä nyt, PAETKAA BABYLONIN KIRKOISTA!

Tooran käskyni selvästi sanovat: “Älä pidä muita jumalia ennen minua” (2. Moos. 20:3). Joka on Luojanne ja kuitenkin kuinka moni on tehnyt näin? Te, jotka kutsutte itseänne MINULLE kuuluviksi ja kuitenkaan ETTE EDES TUNNE MINUA, jos ette pakene! Tulette näkemään Helvetin ja Tulijärven!

Älkää tulko petetyiksi, minä tiedän ketkä ovat MINUN lampaitani ja ketkä ovat saatanan siementä, myös nimeltään vuohet. Lampaani syövät vain viheriöillä minne Hyvä Paimen JAHSHUA johtaa heidät. Saatanan vuohet, hänen siemen syö mitä tahansa, nielee mitä tahansa vääriä opetuksia ja valheita.

Saatana kylvää omat kapinan, tottelemattomuuden siemenensä uhmaten kaikkea mikä on pyhää, uhmaten kaikkea mikä on totuus, vääristäen Pyhät Kirjoitukseni mukautumaan ihmisten vääristyneisiin perversioihin, hyläten ja kirjoittaen uudelleen minun Toorani ja käskyni. Saatanan siemen tekee samoja syntejä, jotka olivat maailman alussa, jopa ennen sitä kun sielunne muodostuivat Taivaassa.

Minä, JAHVE, joka loin sielunne, tiesin, kuka seuraisi, rakastaisi, tottelisi ja minulle olisi uskollinen. (Jer 1:4-5) Minä, JAHVE, tiesin kuka seuraisi kapinassa ja kieltäisi auktoriteettini ja hallintani. (Joh 17:12)

Kuten saatana taisteli ollakseen jumala ennen maailman perustamista, hän on vakuuttanut siemenensä nyt, että he ovat julistautuneita JUMALAN poikia, tasa-arvoisia JAHSHUAn kanssa kaikin tavoin.

Jos joku unohtaa, niin vain JAHSHUAn nimen ja vuodatetun veren kautta kukaan voi saada pääsyn Minun, JAHVEn luokse. Kuinka moni on tullut petetyksi, sillä he unohtavat että oksastin kaikki, joita nyt kutsun pyhiksi. (Room. 11:13-36). Sillä kaikki ovat tehneet syntiä ja luopuneet Minun, JAHVEn loistosta paitsi yksi, hänen nimensä on JAHSHUA.

Kaikki ne sielut, jotka pettivät Minut, JAHVEn taistelussa ennen maailman luomista, ovat pettäneet ja tulevat pettämää Minut, JAHVEn taas! Tästä Minä, JAHVE, ennalta määräsin ja tiesin etukäteen, keiden nimet löytyisivät tai eivät löytyisi LAMPAAN ELÄMÄN KIRJASTA. (Ilm.17:8)

Kun 3 kirjaa avataan, mistä nimesi löytyy? Onko se lunastettujen, pois pyyhittyjen (2.Moos 32:32-33) (Ilm.3:5) vai kirottujen kirjassa? Nyt ymmärrät MINUN Pyhää Kirjoitusta, joka sanoo “te kaikki selvitätte oman pelastuksenne pelossa ja vapinassa.”

Jälleensyntymä on kaikkien valheiden isän valhe. Ette kuole ja tule uudestaan maahan toisissa elämissä, kunnes olette sopivia Taivaaseen. Kuten Pyhät Kirjoitukset sanovat: “Ihminen kuolee kerran ja sitten hänet tuomitaan” (Hepr. 9:27)

Jokainen sielu teki jo tuon valinnan, ennen kuin maailman perusta muodostettiin. Oliko liittonne Minun, JAHVENn kanssa vai saatanan, kaikkien valheiden isän kanssa. Ensimmäinen valhe, jonka saatana kertoi oli, että saatana tulisi Minun, JAHVEn kaltaiseksi ja hänellä olisi MINUN auktoriteetti. 1/3 kaikista enkeleistä uskoi tämän valheen yhdessä sielupaljouden kanssa, jotka valitsivat puoliaan. Sillä jokaiselle sielulle olen antanut vapaan tahdon lahjan. (Ilm 12:4-9)

Kun tuomitsin saatanan jonka nimi oli Lucifer, tuomitsin paitsi Luciferin, myös hänen kaatuneet enkelinsä ja kaikki sielut, jotka pettivät Minut, JAHVEN ja JAHSHUAn. Sielut, jotka olivat uskollisia ennen maailman perustamista kuten myös sielut, jotka pettivät Minut, JAHVEn, lähetän Maahan Aatamin ja Eevan siemenen kautta. Saatana heitettiin myös alas. Saatana yritti taas kääntää luomuksiani Minua vastaan, sekä ihmisiä että petoja. Taas lapseni olivat tottelemattomia ja kapinoivat rakastavaa Isäänsä vastaan.

Saatanan tarkoitus oli ärsyttää Minut JAHVE sellaiseen raivoon, että tuhoaisin mitä Minä, JAHVE ja POIKANI JAHSHUA niin rakastavasti loimme, mutta sen sijaan, Aatamin ja Eevan lankeemuksen jälkeen oma rakastettu Poikani JAHSHUA tarjosi itsensä pelastajaksi, syntyäkseen ihmiseksi Minun, JAHVEn yliluonnollisesti luomana.

JAHSHUAsta tuli kuin Toinen Aatami joka oli lihaa ja verta, mutta kuten Aatami toi synnin maailmaan, PYHÄ VERENI JAHSHUASSA pesi synnit pois ja halun tehdä syntiä kaikista, jotka hyväksyvät LAHJANI JONKA MINÄ, JAHVE annoin Golgatalla. Vain sielut, jotka ennen maailman luomista olivat uskollisia Minulle JAHVElle, ja JAHSHUAlle silloin: hyväksyivät, rakastivat ja tottelivat, taistelevat epäpyhyyttä vastaan ja saatanaa vastaan ja kaikkia näitä iljettävyyksiä vastaan nyt.

Sieluille, jotka luotiin ennen maailman luomista, jotka seurasivat Luciferia kapinaan Minua, JAHVEa ja JAHSHUAa vastaan ja PYHIEN ENKELIENI JOUKKOa vastaan (Ilm. 12:9) annettiin valintamahdollisuus tuohon aikaan ennen maailman luomista, mutta kun heidät synnytettiin maailmaan, noiden sielujen valinta oli jo tehty. Sieluilla, jotka seurasivat Luciferia tuolloin, ei ole muuta vaihtoehtoa kuin seurata saatanaa taas maan päällä ja korjata, mitä saatana on kylvänyt. Tässä on ihmisen tuomio!

Pelastus oli jo määrätty. Turmeltuneet pysyvät turmeltuneina, kadotukseen tuomittuina ikuisesti. Jer 6 :27-30 selvästi sanoo: MINÄ, JAHVE kutsun heitä hylätyksi hopeaksi, he ovat kuten kuona tai lyijy, kuollut paino. Sieluilla, jotka eivät palvoneet ja palvelleet Minua, JAHVEa ennen maailman luomista, ei ole halua palvella MINUA, JAHVEA maan päällä.

Juuri niin kuin paha faarao, vaikka hänelle annettiin mahdollisuus, uudestaan ja uudestaan, ei voinut muuttua ja kääntyä, koska Minä, JAHVE olin kovettanut hänen sydämensä kun hänen sielunsa petti Minut ennen maailman perustamista. (2. Moos. 7:13) Nyt ymmärrät, miksi Jaakobia rakastin mutta Esauta vihasin (Room 9:13) kuten myös Goljatia, Ahabia, Isebeliä, Juudasta, Ananaista, ja Saffiraa (Apost. 5:1-10) antaakseni esimerkkejä tuhoon syntyneistä.

Päätös, jonka he tekivät maassa, tehtiin jo taivaassa kun hyvän ja pahan välinen taistelu ensi kertaa käytiin. Tuo jokaisen maan päälle syntyneen sielun päätös syntyy jokaisessa maan päälle syntyneessä lapsessa.

Kävelette helvetin päällä ja vaikka helvetti luotiin saatanalle ja hänen enkeleilleen, jotka kapinoivat Minua, JAHVEa vastaan (Matt. 25:41). Minä, JAHVE, sielujenne Luoja tiesin jo, liittyisittekö heihin, jotka ovat helvetissä. (II Piet. 2:2-10) ja teettekö asuinsijanne tulijärveen saatanan kanssa, väärän profeetan, ja antimessiaan (Ilm 19:20) (Ilm 21:8) ja kaikkien saatanan siementen kanssa, jotka seurasivat saatanaa ennen maailman perustamista. Yksikään sielu, joka luotiin ennen maailman perustamista, jonka nimi on jo Taivaassa, ei joudu kadotetuksi, juuri niin kuin JAHSHUA sanoo Pyhissä kirjoituksissa.

Kukaan, joka ei myönnä JAHSHUAa JUMALAKSI/MESSIAAKSI, JAHVEn, Isämme JUMALAN kaiken Luojan annetuksi Pojaksi, teki tuon päätöksen ennen maailman perustamista ja heidän mieliään ja sydämiään ei voi muuttaa! Riippumatta siitä, mihin uskontoon kuulut, vain sielut, jotka eivät pettäneet MINUN Poikaani JAHSHUAa ja Minua, JAHVEa ennen maailman perustamista, pelastuvat helvetiltä ja tulijärveltä! Kaikki muut ovat kelvottomia ja jakavat sama kohtalon tai ovat jo helvetissä. NYT ON PELASTUKSEN AIKA!

Kun luet tätä, käy ilmi voitelu, jollaista Minä, JAHVE en ole ennen antanut. Lue tämä ääneen ja suomut putoavat silmiltäsi, henkisesti kuurot korvasi avautuvat. Sinulla ei enää voi olla Jumaluuden muotoa ilman sisäistä Jumaluutta, pettäen muita, jos kuulet Minua, JAHVEa ja uskot tähän profeetalliseen viestiin. Päätös, jonka teit ennen kuin synnyit, tulee julki kaikkien edessä. Tämä on varoitus kaikille hyville ja pahoille.

Sielut, jotka olivat taistelussa ennen maailman luomista, jotka alkoivat taistella pyhyyden puolella Luciferia vastaan ja hänen 1/3 enkeleitään vastaan ja sitten antoivat Luciferin valheiden lävistää sielunsa ja he myös pettivät Minut, JAHVEn. (Ilm. 13-8)

He maksavat nyt hintaa, sillä heidän nimensä on kirjoitettu poispyyhittyjen kirjaan. Pettureita ensin Taivaassa ja nyt Maassa! Nämä ihmiset aloittavat seuraamalla Minua, JAHVEa ja JAHSHUAa uskoen Raamattuun tottelemalla MINUN Käskyjäni, MINUN Tooraani ja sitten pettäen kaiken mikä on pyhää. Nämä sielut muodostettiin ja laitettiin ihmisruumiseen ja ovat tuomittuja korjaamaan helvetin ja tulijärven, saatanan palkan.

Kaikki jotka luette tämän nyt, kuulkaa tämä, Minä JAHVE komennan sinua jakamaan tämän kaikkien tuntemiesi ihmisten kanssa, vakuuttamaan heitä, ettei yksikään henkilö, jonka nimi on LAMPAAN ELÄMÄN KIRJASSA, palvo petoa tai ota Pedon merkkiä! (Ilm. 13:15-17)

Minä JAHVE en menetä yhtäkään henkilöä saatanalle enkä hänen valtakunnalleen. Ei kukaan, joka oli uskollinen Minulle, JAHVElle suuressa taistelussa ennen maailman perustamista, mene helvettiin tai tulijärveen!

Juuri niin kuin Minä, JAHVE lähetin POIKANI JAHSHUAn pelastamaan rakastetut Lapseni Aatamin ja Eevan tuomalta synniltä, Minä, JAHVE lähetän taas kerran Rakastetun Poikani JAHSHUAn pelastamaan uskolliset pyhät lapseni. NOSTAKAA KATSEENNE LAPSET! Vaikka maailma ilkkuu ja pilkkaa, todella PELASTUKSENNE KOITTAA! (Luuk. 21:28)

Rakastetut, tämä maailma ei ole kotinne! Olette vain matkustajia läpikulkumatkalla. Talonne, aarteenne, palkkanne odottavat teitä Taivaassa. Älkää varastoiko maallisia aarteita, joita ette voi ottaa mukaanne, vaan varastoikaa aarteita Taivaaseen, antakaa varastojenne olla täysiä Taivaassa. (Matt. 6 19-0)

Joten lapset, kun näette tämän maailman Minun, JAHVEn kuluttamana, JUMALAN, joka on polttava Tuli, (Hepr. 12:29) Tietäkää tämä, elävä vesi (Joh. 4:10), JAHSHUAN NIMI JA VERI, suojelee teitä Minun VIHANI tulelta. Tietäkää tämä lapset, vain JAHSHUAN NIMI ja VERI kätkee teidät ja vain jos palvotte ja palvelette JAHSHUAa ja pyritte tottelemaan. Olen JAHVE ja Minua ei pilkata!

Kalifornia, Phoenix, Arizona, Montana, Kanada ja kaikkialla maailmassa olette tunteneet MINUN vihani tavalla tai toisella. Miksette aseta Luojaanne ja Pelastajaanne ensimmäiseksi elämissänne ja rakkaudessanne? Miksi rakastatte kotejanne enemmän kuin Luojaa joka antoi teille kodit, rikkauden ja omaisuudet? Ettekö ymmärrä paitsi miksi tulet tulivat, mutta kuinka monta elämää pelastin MINUN armoni ja rakkauteni vuoksi? Tämä on vain näyte siitä, mitä on tuleva ennen Suurta Ahdinkoa! Selvittäkää tärkeysjärjestyksenne nyt ennen kuin on liian myöhäistä!

Nyt tämä maailma ja ihmiset kokevat synnytystuskia. Maailma on tuskissa kun maa järkkyy ja tärisee ennen kuin Minä, JAHVE synnytän Suuren Ahdingon joka on ennennäkemätön kauhu! (Matt. 24) (Mark 13:8)

Yhtäkään sielua, joka puolusti Minua, JAHVEa ennen maailman luomista, en petä. SUURI VIHANI ON VIHOLLISILLENI! Niin kuin oli silloin, niin on taas !

Te, jotka pysytte hiljaa kirkoissa, te jotka olette kirkonpenkin lämmittäjiä ja osallistutte palveluksiin säännöllisesti, te jotka laulatte psalmeja ja hymnejä Minulle, JAHVElle ja JAHSHUAlle ja jotka lainaatte Pyhiä Kirjoituksia ja kuitenkaan ette vaadi henkisiä johtajianne puhumaan tai protestoimaan näitä syntisiä iljettävyyksiä vastaan. Te näette heidät, jotka kutsuvat itseään piispoiksi, pastoreiksi, henkisiksi johtajiksi, poliittisiksi johtajiksi, ja kristityiksi muusikoiksi johtamassa sieluja harhaan olemalla tekemättä mitään protestoidakseen, eivät edes pidä koko yön kestäviä rukousmessuja.

Abortti on murha! Homoseksuaalisuus on iljetys! Te, jotka kutsutte itseänne minun omikseni, kutsutte itseänne pyhiksi ja kuitenkaan ette varoita muita, pidän teitä tilivelvollisina kuten myös henkisiä johtajianne. Olette olleet hiljaa liian kauan!

Te, jotka kutsutte itseänne henkisiksi johtajiksi mutta MINUN silmissäni ette ole johtajia, sillä myitte itsenne korkeimmin tarjoavalle yleisenä huorana kun otatte verovapaita lahjuksia ja annatte hallituksen hiljentää teidät. Teistä tuli kavaltaja ja pelkuri! Tarvitseeko Minun muistuttaa minne pelkurit ja kavaltajat päätyvät? Varokaa seurakunnat, Pastorin henki tai Henkisen johtajan henki on kirkon ja temppelin henki. Teille, joilla on henkiset korvat kuulla ja henkiset silmät nähdä, on annettu arviointikyky. Minä, JAHVE annan teille nyt käskyn puhua NYT ennen kuin on liian myöhäistä ja sananvapautenne otetaan kokonaan pois!

Mikseivät pyhät ihmisen boikotoi, protestoi, vastusta äänekkäästi kun lesbomuusikot edistävät tämän maailman nuorisolle suunnattua homoseksuaalisuuden henkeä ? Britney Spearsin ja Madonnan avoimen suun suudelmaa kutsuttiin pilkaten suudelmaksi, joka tunnettiin ja kuultiin kaikkialla maailmassa! Ettekö tunnista vielä saatanan siementä? Tällaisiksiko haluatte lastenne tulevan? Toinen suudelma, joka tunnettiin ja kuultiin kauan sitten ympäri maailman, oli kun Juudas suuteli JAHSHUAa poskelle. Niin saatana käyttää suudelmaa pilkatakseen jälleen kerran ja missä ovat PYHÄT ihmiset huutamaan ja protestoimaan äänekkäästi? (Room. 24-32)

Missä ovat PYHÄT ihmiset joita Minä, JAHVE olen siunannut runsaasti tämän maailman rikkaudella ja omaisuudella? Ketkä auttavat jäännöstä kuten tämä neito, joka soittaa trumpettia? Kuka kokoontuu yhteen tälle seinälle? Muista, olet tilivelvollinen siitä mitä teet siunauksilla, lahjoilla ja taidoilla jotka Minä, JAHVE olen sinulle antanut.

Saatana antaa rikkautta palvelijoilleen, jotka ovat hänen siementään pettääkseen ihmismassat. Missä ovat MINUN PYHÄNI, joita olen runsaasti siunannut? Miksi ette nouse tällaisena aikana? Miksi ette liitä käsiä yhteen tämän ministeriön ja muiden ministeriöiden kanssa, joita Minä, JAHVE käytän äänitorvenani? Etkö vielä ymmärrä, että Minä, JAHVE siunasin sinua työlläsi, rikkaudellasi ja omaisuudellasi ja maallasi, kodillasi, jotta sitä käytettäisiin paitsi sinun tarpeisiisi, Taivaan valtakunnan Ylistykseksi, puhumaan, taistelemaan, moittimaan ja varoittamaan kaikkea mikä on epäpyhää.

MINÄ, JAHVE en anna rikkautta, maata ja omaisuuksia rakennettavaksi Maahan, jossa tulipalot, tulvat, maanjäristykset, hurrikaanit, tornadot, tulivuoret ja varkaat voivat ottaa ne pois sekunnissa. Kehotan teitä nyt, käyttäkää tulojanne ja omaisuuksianne tuodaksenne MINULLE, JAHVELLE ja JAHSHUAlle ylistystä, kunniaa ja loistoa. Älkää rakentako aarteita maahan vaan Taivaaseen, sillä varoitan teitä, ettekö käsitä kuinka moni teistä, jotka luette tätä nyt, päästäksenne Taivaaseen, huomaatte Taivaassa, että on kuin olisitte konkurssissa! Varastonne ja holvinne ovat tyhjiä!

Heille, jotka antavat miljoonia hyväntekeväisyyteen omissa nimissänne, omaksi ylistykseksenne ja verovapauden vuoksi; Taivaassa ei ole palkkaa tästä, jos ette tee tätä JAHSHUAn nimessä, jos ette tee tätä JAHSHUAn lapsena. Hyvät tekonne seuraavat teitä Taivaaseen vain sen jälkeen, kun olette hyväksyneet JAHSHUAn MESSIAANA ja ponnistelette totellaksenne ja asettaaksenne Hänet ensimmäiseksi elämissänne, ja vain kun teette tämän JAHSHUAn ylistykseksi kohteisiin, jotka ovat JAHSHUAlle mieluisia, ja Taivaan Valtakunnan vuoksi, sillä on merkitystä.

Kaikille teille, jotka olette pakanoita ja kieltäydytte JAHSHUASTA MESSIAANA, kieltäydytte tottelemasta Kymmentä Käskyäni, mitä tahansa hyviä töitä teettekin, vaikka kuinka monta miljoonaa annatte, sillä ei osteta kotia Taivaassa. Taas sanon: hyviä töitä ei enää muisteta vaan asutte helvetissä yhdessä pakanoiden kanssa.

Olen antanut tälle neidolle tämän lupauksen ja väläyksen hänen palkastaan. Nyt saman lupauksen annan teille, jotka olette kumppaneita tässä ministeriössä, teette työtä tämän ministeriön kanssa kun annatte kymmenyksenne ja lahjoituksenne, tämä on muistutus siitä minne varastoitte aarteitanne. Kaikki seisotte yhdessä ja jaatte saman palkan Taivaassa.

Suurin palkka, jonka näytin apostoliselle neidolleni Apostle Elisabeth Elijahille visiossa on tavata ja halata kaikkia sieluja ympäri maailman, jotka ovat tulleet siunatuiksi tämän ministeriön välityksellä ja kuulleet salaiset totuudet jotka MINÄ, JAHVE olen paljastanut.

Etkö ihmettele, miksi olet niin monta kertaa todistanut muille JAHSHUAn pelastavasta verestä ja tiennyt puhuvasi JAHSHUAn auktoriteetin ja voitelun alla ja kuitenkin tullut torjutuksi, loukatuksi, pilkatuksi? Nyt ymmärrät tavalla, jolla et ole ennen ymmärtänyt.

Näet miehen leveilevän, kuinka hän on homoseksuaalinen ja ylpeä siitä. Näet hänet asetettavan henkiseksi johtajaksi kirkon saarnatuoliin, mutta Minä, JAHVE kerron sinulle tämän, kaikki jotka osallistuvat tähän iljetykseen, kaikki jotka pysyvät hiljaa tai edes kutsuvat itseään tuon lahkon nimellä, teidän nimiänne ei löydy LAMPAAN ELÄMÄN KIRJASTA! Se määrättiin jo kauan sitten!

Minä, JAHVE loin ensin Aatamin ja Eevan, mieheksi ja naiseksi ja tämä on avioliiton pilkkaa ja Minua JAHVEa ei pilkata! Kaikki te ihmiset, pastorit, henkiset ja poliittiset johtajat, jotka olette hiljaa tai muutatte lakejani, tunnette JAHVEn vihan tavalla, jota ette ole ennen tunteneet. Älkää tulko petetyiksi, saman sukupuolen avioliittoja en ole säätänyt!

Kuinka kauan jatkat Minun, JAHVEn, pilkkaamista, Amerikka? Voi, voi, voi sinua Amerikka! Olette tehneet ja tulette tekemään, mitä yksikään toinen kansakunta tämän maan päällä ei ole tehnyt. Enkö Minä, JAHVE, profetoinut tämän neidon välityksellä että Amerikka, Minä, JAHVE, olen säästänyt pahimman viimeisen sinun varallesi! Kalifornia, etkö tunne vihani kuumuutta kun Minä, JAHVE tuuletin tulia henkäykselläni ja puhalsin liekkejä sinuun. Phoenix, Arizona, enkö Minä, JAHVE, VAROITTANUT profeettojeni välityksellä, että palaisit poroksi, silti kuinka harva katui.

Teidän poliittiset johtajanne säätävät lakeja uhmaten Minua, JAHVEa taas kerran. Jopa kun tätä kirjoitetaan he kiistelevät, milloin ottaa pois sana JUMALA valuutastanne, pantata ja kirjoittaa uudestaan perustuslaki, samalla kun ottavat 10 käskyäni julkiselta näköalalta. Kaikki he, jotka ovat tehneet tämän tai eivät ole protestoineet tai rukoilleet ja itkeneet tätä vastaan, tietäkää tämä, teidät on testattu kuten Hesekielin 9. jakeessa.

Minä, JAHVE, kirjoitin 10 käskyä kivitauluun, nyt sydämenne ovat kovat kuin kivet. Olitte kapinallisia ennen maailman luomista, ettekä ole muuttuneet! Kaikki he, jotka eivät itke ja protestoi aborttia vastaan, olette kapinallisia myöskin, ettekä ole muuttuneet. Ja voitte muuttua vain riippuen valinnasta, jonka teitte taistelussa hyvä pahaa vastaan ennen maailman perustamista.

Kaikki he, jotka edistävät homoseksuaalisuutta, ylpeilevät, leuhkivat, osallistuvat tai opettavat muille, että tämä on vain yksi vaihtoehtoinen elämäntapa, opettavat muille, että he syntyivät näin, tämä on saatanan valhe ja te, jotka kieltäydytte katumasta, olette kapinallisia, ettekä ole muuttuneet! Korjaatte mitä olette kylväneet ennen maailman perustamista. (Rom. 1:24-32)

Minä Olen JAHVE, Luomisen Luoja. Te kapinaliset, jotka olette kuin Juudas, te kapinalliset palvotte luomista ja palvotte luotuja objekteja. Te kapinalliset kieltäydyitte tottelemasta Minua, JAHVEa ennen maailman luomista ja nyt kieltäydytte tottelemasta JAHVEa ja JAHSHUAa tänään.

Minulla, JAHVElla on varoitus kaikille poliittisille ja henkisille johtajille, jotka kieltäytyvät puhumasta ja äänestämästä sitä vastaan, minkä Pyhät Kirjoitukseni tuomitsevat iljetyksinä ja syntinä. Olette tehneet kompromissin saatanan kanssa. Petitte Minut JAHVEn ennen maailman luomista ja petätte Minut JAHVEn nyt. Lohduttautukaa nyt rikkaudellanne ja omaisuudellanne, sillä totisesti se on ainoa mukavuus joka teillä on koko ikuisuutena! Seuraava vuoteenne on helvetissä ja tulijärvessä! Jossa madot ovat lakananne ja peitteenne!

Te maalliset muusikot, saatana on antanut teille ihmisten pettämisen taidon, jota kutsutaan musiikiksi. Minä ,JAHVE siunasin joitakin sieluja, joihin loin kauniin äänen ja musiikillisia lahjoa. Kun annoin tämän lahjan, tarkoitin sen siunaukseksi Minulle, JAHVElle, sitten petitte Minut, JAHVEn ennen maailman luomista ja nyt suurin osa käyttää näitä lahjoja ylistääkseen saatanaa, vaivuttamaan sieluja henkiseen uneen, istuttamaan pahoja henkiä syvälle ja johtamaan ihmisiä harhaan hypnoottisella äänellä ja saatanallisella rytmillä!

Jotkut teistä, jotka kutsutte itseänne muusikoiksi, ette edes tajua mitä saatana tekee ja kuinka saatana on käyttänyt teitä. Jos ette kadu, tanssitte saatanan jalan tahdissa! Ja yhdessä hänen kanssaan teitä kidutetaan tulijärvessä joka on voi, niin syvä! Sitä kärsimystä ette osaa edes kuvitella!

Varoitus suurimmalle osalle näyttelijöistä ja muusikoista, myitte sielunne saatanan lupaukselle maineesta ja kunniasta ja allekirjoititte saatanan sopimuksen ja teitte kaupat. Nyt syntisessä elämäntavassanne esittelette vartaloanne, leuhkitte ja paljastatte homoseksuaalisuuden, jota ette enää yritä piilotella! PILKKAA NYT, MAKSA MYÖHEMMIN! Sillä tunnette Minun, JAHVEn Suuren vihan hyvin pian.

Tämä on totuus, jonka paljastukseen käytän tytärtäni ja neitonani, tätä saatana on yrittänyt piilotella. Kaikki he, joilla on henkiset silmät kuulla ja henkiset silmät nähdä kuulette Minun, JAHVEn äänen sillä olette MINUN lampaitani. Ette enää ole sokeita totuudelle. Kaikki sielut, jotka kerran olivat kapinallisia tulevat olemaan sitä taas ja pysymään henkisesti kuurona ja sokeana ja jatkamaan seuraamalla saatanan tietä, nielemällä saatanan valheita!

Heille MINUN lapsistani, jotka olette rukoilleet ja itkeneet jaa ihmetelleet, miksi Minä, JAHVE sallin nämä iljettävyydet. Muistutan teitä taas: Tuomio alkaa herran huoneesta. Opiskelkaa Hesekiel 9, keitä olette? Hyvän ja pahan välinen taistelu näytellään Maassa kuten tehtiin Taivaassa ennen maailman luomista. Jokainen sielu testattiin.

Vain, jos olit uskollinen taistelussa Luciferin kanssa, hyväksyt nyt Poikani JAHSHUAn Maassa Messiaana/Jumalana. Ensimmäinen taistelu oli Henkisessä valtakunnassa , nyt taistelette saatanaa ja hänen palvelijoitaan vastaan täällä Maassa käyttäen JAHVEN ja JAHSHUAn henkisiä aseita jotka Minä, JAHVE olen antanut teille JAHSHUAn nimessä JAHSHUAn vuodatetun veren kautta!

Minä, JAHVE lähetin pyhäni taistelemaan helvetin päällä, taistelemaan saatanaa ja kaikkea epäpyhää vastaan. Todistajiksi JAHVEn ja JAHSHUAn ylistykselle ja todistaakseni, että Lapseni ovat enemmän kuin valloittajia JAHSHUA MESSIAAN nimessä ja MINUN ainoan Poikani Veren kautta.

Monet sanovat, että he välittävät mutta kuinka harva todistaa, että välittää! Kerroin tämän neidolleni kun hän ja hänen aviomiehensä rukoilivat ja kysyivät MINULTA, miksi suurin osa ihmisistä, jotka sanovat, että tämä ministeriö ja profetiat ja opetukset jotka Minä, JAHVE puhun julki, ovat siunauksia ja kuitenkaan moni ei tee mitään auttaakseen nostamaan raskasta taakkaa tai olemaan siunaukseksi millään tavoin.

Puhun tämän taas hänen kauttaan, sinun täytyy laittaa tekoja sanojesi taakse! Ei riitä että välität, todista että välität. Moiti ja varoita heitä jotka tekevät iljettävyyksiä ja rakasta ja tue heitä jotka laittavat tekoja Pyhien sanojeni taakse. Usko ilman tekoja on kuollut. Voi luotua, joka ei palvo kaiken luodun Luojaa. Vain Savenvalajalla on auktoriteetti tuhota saviastiansa. Jotkut astiat luotiin tuomaan MINULLE ylistystä, jotkut olivat kelvollisia vain tuholle. Katso ympärillesi, jopa aurinko räjähtelee MINUN tulisessa raivossani ennennäkemättömästi!

Lähetin pyhän Enkelini tälle neidolle kuukausia sitten tämän profeetallisen varoituksen kanssa. Kun Pyhä Enkelini saneli sen hänelle seistessään hänen vuoteensa vierellä, hän kirjoitti tämän profeetallisen viestin ylös, jossa hän jakaa tähän asti kertomattoman salaisuuden. Pyhä Enkelini kertoi hänelle, ettei nyt ole aika julkaista tätä salaisuutta, se tarkoitettiin tiettyyn aikaan, nyt on aika paljastaa mikä oli salattua! Kerron salaisuuteni MINUN apostoleilleni ja profeetoilleni ja kaikille jotka kuuntelevat.

Minä, JAHVE sinetöin sen, sillä hän ei saanut siitä selvää paitsi yhdestä osasta “MINUN suurinta armeijaani ei ole rekisteröity maahan vaan Taivaaseen!” (Ilm.4:8) (Ilm11:17)(Ilm.15:3)(Ilm.16:7)

Tämä neito on lähetetty nyt ja julkaisi nyt kuten Hesekiel 9:ssä sinetöimään tämän sanan kanssa heille, jotka on merkitty suojeluksen sinetillä ja hienolla pellavavaatteella, joka edustaa POIKANI JAHSHUAn vanhurskautta! Määrätty päivä on helvetistä tulleen homoseksuaalin Episkopaalisen kirkon piispaksi nimittämistä edeltävä päivä ! puhun nämä salaisuudet ja varotan taas kerran “TULKAA ULOS BABYLONIN KIRKOISTA! PAETKAA BABYLONIN KIRKOISTA!” Niin on puhuttu, niin on kirjoitettu tänä päivänä 1.11.2003. 11:15- 2:45.Annettu tälle Neidolle, JAHVEn ja JAHSHUAn Lapselle Sapattina (lauantai), paaston aikana heräsin rukoilemasta ja tämä sana tuli odottamatta

Apostoli Apostle Elisabeth (Elisheva) Elijah