Profetia 70
MITÄ JAHVE TEKEE KUN ONNETTOMUUS KOPUTTAA OVELLESI?
Apostle Elisabeth (Elisheva) Elijahlle annettu profetia 1.12.2003 aamulla klo 11:30Rakastettu seurakunta,

Kiitos sydämiemme ja sielujemme pohjasta kaikille niille, jotka ovat kirjoittaneet ja lähettäneet kymmenyksiä, lahjoja, rakkauslahjoja tämän ministeriön käyttöön. Kiitos Carol B. Et tiedä kuinka kymmenyksesi, joka tuli Sapattina postissa, oli vastaus nukkaan, jonka olin asettanut minuutteja aikaisemmin täsmälleen samasta summasta, jonka kylvit tähän IhmeBussiin.

Tänään intensiivisen rukouksen aikana joka jatkuu paastomme 3.päivänä, se alkoi 11.tammikuuta, rakastettu aviomieheni ja minä rukoilimme ja kysyimme Isä JAHVElta miksi enempää ihmisiä ei ole nostettu auttamaan meitä tämän taloudellisen ihmeen kanssa. Jotkut ovat tulleet esiin, mutta monet eivät, mukaan lukien injesus.com:in jäsenet, jotkut eivät ole edes kirjoittaneet.

JAHVE PROFETOI toista hedelmien ja vihannesten paastopäivää.

********

Profetia 70

MITÄ JAHVE TEKEE KUN ONNETTOMUUS TULEE KOPUTTAMAAN OVELLESI?

Minä, Jahve, olen pitänyt kirjaa siitä, kuka siunaa tätä ministeriötä ja kylvää taloudellista siementä nyt ja kuka estää teitä vain katsomalla jos, ja milloin esitän tämän ihmebussin taloudellisen ihmeen. Minä, JAHVE, kerron tämän, olen käyttänyt tätä testinä ihmisille jotka tietävät, että Minä, JAHVE puhun teistä, voidelluista astioistani. Tämä ministeriö on ollut lohduttamassa ja rohkaisemassa ja varoittamassa ja nyt kun tämä ministeriö tarvitsee rohkaisua ja siunauksia, MINÄ OLEN ottaa ylös, kuka siunaa teitä ja kuka ei. Kuinka harva on edes liittynyt tähän rukoukseen ja voideltuun paastoon, kun teette tämän myös heidän vuokseen, kuten myös seisten kansojen ja MINUN vihani välissä viivästyttääksenne vihaani. Olen katsonut heitä, jotka katsovat eivätkä auta tätä ministeriötä taloudellisesti tai edes tarjoudu rukoukseen puolestanne.

Aika koittaa voi, niin pian kun he, jotka istuivat ja katsoivat eivätkä tehneet mitään näkevät MINUN, JAHVEn istuvan ja katsovan ja olevan tekemättä mitään kun onnettomuus tulee kolkuttamaan heidän ovilleen! Sillä heitä, jotka auttavat tätä ministeriötä ja ovat auttaneet sitä, kun puute tulee koputtamaan ovillenne, Enkelini suojaavat, vahtivat ja peittävät teidät voidellussa kupolissani, jossa paha ei koske teihin. Olen sanonut monta kertaa, että käytän tätä ministeriötä barometrina kuinka hyvin ihmiset kuuntelevat RUACH HA KODESHiani (Pyhä Henki).

Jotkut, jotka luette tätä luulette, että olette rikkaita, ettekä tarvitse mitään mutta kerron teille, että olette kurjia ja alastomia MINUN, JAHVEN ja JAHSHUAn silmissä. Jotkut, jotka luette tätä sanotte “Minulla on aarteeni täällä maassa, omaisuudet, kiinteistöt, pankkitilit” mutta kerron teille, että olette vararikossa Taivaassa. Jotkut kasvattavat luottoa täällä maassa mutta kerron teille, että teillä ei ole luottoa kun tulee kyseeseen edessä olevat pahat ajat ja korvani eivät tule kuulemaan huutojanne, ne ovat turhia.

Olen voidellut tämän neidon kutsumaan koolle seuran, paastoamaan ja rukoilemaan suurempaa voitelua ja suojelusta pahoille ajoille, jotka eivät ole kaukana. He, jotka kuulevat ääneni tottelevat ja näkevät nälkää tässä paastossa, mutta he, jotka tietoisesti syövät ja täyttyvät nyt kun olen määrännyt PYHÄN paaston, ovat nälkäisiä kun taas heidät, jotka ovat nälkäisiä nyt, MINÄ JAHVE ruokin kun tarpeen aika vaati. He, jotka piilottelevat lompakoitaan, laukkujaan ja shekkivihkojaan nyt, ovat kitsaita sen suhteen mitä näkevät silmillään, huomaavat, että kun tarpeen aika tulee annan takaisin mitä olette antaneet.

Tyttäreni, muistutan sinua jälleen, käytän sinua kuin Jer 6 :2-30 testiä. Tiedän, ettei se ole helppoa mutta MINUN tahtoni toteutuu. Siunaan sinua ja kaikkia heitä, jotka ovat olleet tottelevaisia ja uhranneet, eivätkä vain katsoneet, vaan liittyneet pyhään paastoon ja rukoukseen ja kylväneet pyhää siementä tähän ministeriöön. He, jotka eivät auta MINUN ministeriötäni ja ministereitäni ovat MINUN ministeriötäni ja ministereitäni vastaan. Taas ja taas olette kuulleet “sadonkorjuu on laaja ja niittäjät harvalukuiset”, ettekä siltikään astu esiin. Varokaa! Katson, kuka vain katsoo, olkaa tekijöitä, älkää vain kuulijoita tai lukijoita.

He, jotka ovat paastonneet ja lausuneet kirouksianne tätä ministeriötä ja ministereitä vastaan, te jotka olette lausuneet köyhyyden kirouksia tätä ministeriötä vastaan, tietäkää tämä, kirouksenne ovat vain palautuneet omiin takamuksiinne! Yritätte kirota sitä, mitä olen siunannut, taistelette kaiken Luodun JUMALAA vastaan ja ENKÄ OLE HUVITTUNUT!

***************

Ole hyvä äläkä kivitä viestintuojaa! Olen tottelevainen JAHVElle.

Niin on kirjoitettu tänä päivänä 12.1.2003
Apostoli Apostle Elisabeth (Elisheva) Elijah