Profetia 69
"On tulossa vahdinvaihdos!"

Annettu Apostle Elisabeth (Elisheva) Elijahlle
31.12.2002

31.12. rakas aviomieheni ja minä rukoilimme henkilökohtaisia vastauksia kysymyksiimme. Koska emme sensuroi viestejä Taivaalliselta Isältämme JAHVElta tai MESSIAAltamme JAHSHUAlta, jaamme myös osan, joka on henkilökohtainen. Ehkä se auttaa jotakuta toista. Jopa kun JAHVE moittii minua ja aviomiestäni, nöyrästi myönnämme tekevämme virheitä, ja ettemme ole parempia kuin muutkaan JAHVEn lapsista.

**********

Henkilökohtainen sana.

Näin sanoo JAHVE:

Lapseni tuokaa minulle yksi kysymys kerrallaan. Elisabeth, kilpailet niin monissa askelissa, niin monissa eri suunnissa. Voivatko jalkasi mennä kahteen suuntaan tai neljään suuntaan yhdellä kertaa? Tämän vuoksi muistutan: ASKEL KERRALLAAN. Ok (nauran) kysymme uudestaan: “Minkä kysymyksen haluat meidän kysyvän ensimmäiseksi Isä?” (olin kysynyt rukouksen aikana ja puhuen kielillä 4 tai 5 henkilökohtaista kysymystä) Vau! (aviomies puhuu)”Me haluamme vain seuraavan askeleen, siinä kaikki” “minulla ei ole niin montaa kysymystä kuin vaimollani ja tiedät sen Isä (minä nauran) ja haluan vain tietää mitä minun tulisi tehdä tänään.” (nauran vieläkin: siippa haluaa askeleen kerrallaan minä ainakin 20, mutta opin) Aviomies: ”En tarvitse vastauksia, tarvitsen vain yhden askeleen, Isä, pyydän yhtä askelta” (aloin nauraa ja rukoilla tajuamatta, että profetia oli tulossa)

Elisabeth:

“Isä JUMALA JAHVE, mikä on seuraava askel? Ok, kadun kun olen yrittänyt kävellä liian moneen suuntaan yhtä aikaa. Mikä on seuraava askel tänään?(rukoilee taivaallisilla kielillä) Kuulen osan profetiasta, jonka yrität puhua ja Isä kuulen myös henkilökohtaiset tarpeemme ja hämmennyn, koska en tiedä kumman haluat puhua ensin.” aviomies: ”Isä pyydän, että puhut sanan meille, sitä pyydämme, sanaa ihmisille ja meille. He odottavat sanaa Sinulta Isä, ja niin mekin”

**************

PROFETIA 69

ON TULOSSA VAHDINVAIHDOS

Annettu Apostle Elisabeth (Elisheva) Elijahlle 31.12.2002

Kun menette vuoteen 2003, pilkkaajat ja ivaajat ympäröivät teidät. He sanovat: “Missä on tämä JAHSHUA ,jonka sanotte tulevan?” mutta minulla on sana teille. Muistutan teitä ivaajista ja pilkkaajista jotka ympäröivät Nooan, näiden asioiden on pakko tapahtua. Se on minun tapani erotella silppu vehnästä. PILKATKAA MINUA JOS USKALLATTE! Tämä on viesti, jonka annan vihollisilleni, sillä joka on vihollisenne, on MINUN viholliseni. Vihollinen on kuka tahansa, joka asettuu lähettämiäni viestejä vastaan, sillä totisesti olen voidellut teidät MINUN suukappaleinani. Kun vihollinen puhuu näitä viestejä vastaan, jotka tulevat suoraan Taivaasta, he puhuvat MINUA, JAHVEA ja POIKAANI JAHSHUAA vastaan.

Älä luule, että he torjuvat sinut, tyttäreni, he torjuvat MINUT. Sillä jopa väärät profeetat ottavat nämä viestit, jotka lähetän ja he opiskelevat niitä ja kopioivat niitä saadakseen ne näyttämään heiltä tulevilta sanoilta. Älä hämmästy, tyttäreni, sillä eikö paholainenkin tiedä, että totuus tulee suustasi kun MINÄ, JAHVE laitan sanani suuhusi. Väärentäjät nousevat ja ihmiset tulevat petetyiksi, jotta voivat ottaa sanat ja vääristää ne siksi mitä en tarkoittanut.

On tulossa vahdinvaihdos! Tämän näette vuonna 2003! Vahdinvaihdos poliisissa hallituksessanne, poliittisesti ja henkisesti se on tulossa, vahdinvaihdos! He ovat pahoja vahteja, jotka tulevat; he ottavat työn heiltä, jotka olen alkuperäisesti asettanut tehtäviinsä. He ovat saatanan kätyreitä, jotka ottavat vapautenne pois ja saavat MINUN lapseni itkemään minua ja suremaan ja pelkäämään. Niin monet sanovat, “Voi JAHVE, MISTÄ LÖYDÄMME SINUT? Voi, Pyhän Hengen voitelu, mikset puhu?” Mistä löydätte MINUT, lapseni? Sillä kuinka harvoissa kirkoissa on MINUN henkeäni.

Kerron mistä löydätte MINUT, se tulee olemaan henkilökohtainen yksi yhdelle, MINUN kanssani. Teidän on parasta pitää tiukasti kiinni JAHSHUAn viitasta, sillä moni teistä menee mudan lävitse, moni teistä menee jäätyneen lumen lävitse, moni teistä menee auringon kuumuuden lävitse. Mitä olette pitäneet helppona vuonna 2003, tulee olemaan vaikeaa. Monet ovat LAPSENI, jotka kuuntelevat ja tunnistavat ÄÄNENI, neitoni kautta, mutta he haluavat ottaa sanan sieltä toisen täältä mukautumaan heidän ajatteluunsa, niin kuin tämä voisi peruuttaa sanani ja tehdä ne tyhjiksi.

Se mitä profetoin, tulee tapahtumaan. Tosi esirukoilijani nousivat ja pyysivät lykkäystä. Kysyitte MINULTA: “Miksi tämä tapahtui Richard Ebylle?” Näin sanon nyt. Richard väsyi kun hänen terveytensä heikkeni. Richard kaipasi ja murehti joka päivä olla Taivaan ovella. Joka päivä kun hän heräsi, hän kaipasi Taivaaseen, sillä lapseni rukouksenne ovat viivästyttäneet JAHSHUAn tuloa. En torjunut Richardin tahtoa, sillä hän anoi MINUA päivästä toiseen. Ei ollut enää mitään, mikä olisi pitänyt hänet maassa, hänessä oli MINUN YLISTYKSENI. Ei edes rakkaus perhettä ja ystäviä kohtaan, ei edes tehtävä, johon olin hänet määrännyt, MINUN odottamiseni; enää hän ei halunnut tätä.

Mutta totisesti, lapseni huomatkaa, kirjoittakaa kaikki ylös, sillä samana päivänä kun hän kuoli ja ilmaantui kasvojeni eteen Taivaassa, huomatkaa mitä tapahtui maan päällä, sillä totisesti hän oli lämpötila, barometri, ja saatana tietää tämän, siksi hän näytti kätensä ja sanoi maailmalle: nyt voin kloonata ihmisen. Nähkää, se mitä tehtiin salassa vuosia tule vasta nyt maailman korviin. Tiedättekö lapseni, on todella loppu käsillä, kun ihminen sanoo “minä olen jumala” sillä kukaan muu paitsi suuri JUMALA Minä JAHVE ei voi laittaa sielua ja henkeä ihmiseen, joten nämä ovat sieluttomia luomuksia vihani alla. Saatana antoi tiedon kloonaukseen pilkatakseen minua jälleen kerran. Mutta kerron teille tämän LAPSENI, mitään ei voi tapahtua, mitä en salli!

Heille, jotka uskaltavat pilkata ja sanoa helvetti ei ole todellinen, se on vain mielikuvituksenne tuotetta, he eivät maista vain helvettiä vaan uivat tulijärvessä. Heille, jotka kehtaavat pilkata JAHSHUAn toista tulemista, kerron teille kerran ja kerron teille toistamiseen, HÄN ei tule kirkkoa varten. Hän ei tule yhdenkään organisoidun kirkon vuoksi! Seuraavan kerran hän tulee morsiamensa vuoksi! Eikä kuka tahansa ole nimeltään JAHSHUAN MORSIAN, ovatko uskollisia, ovatko he totuudellisia. Tottelevatko he HÄNTÄ? Kävelevätkö he pyhinä edessäni? Onko MINUN NIMENI heidän huulillaan päivittäin? Itkevätkö he JAHSHUAn nimessä? Vai heittävätkö he 10 käskyäni pois, tallaten ne jalkojensa alle kunnes ne murentuvat paloiksi maahan? Käskevätkö he ihmisiä olemaan kuuntelematta vanhaa tapaa tehdä asioita sillä “teemme asiat uudella tavalla, teemme asiat meidän tavallamme“?

Tämä on MERKKINI lapseni kun olen nyt erotellut teidät, sillä heissä jotka ovat merkittyjä, on jo MINUN SUOJELUKSENI sinetti. Enkelit ovat merkinneet teidät vuodelle 2003. Paha kohtaa monia, jotka kutsuvat MINUN POIKANI nimellä ja he ihmettelevät miksi. Tästä syystä: koska uskallatte pilkata, koska uskallatte heittää ulos sen, minkä olen puhunut. Koska katsotte viestintuojaa, ettekä viestiä! Näette vain yksinäisen naisen, ja koska ette näe vihaisia kasvojani, luulette että voitte singota sanojanne hänelle, mutta haluan teidän tietävän, ettei yksikään sana jonka olette puhuneet, ole jäänyt MINUN KORVIENI ulottumattomiin. Kun olette hyökänneet hänen kimppuunsa, olette tunkeneet neulan silmiini! Joten kun itkette tuskassa, halveksin ääntänne!

Te, jotka elätte maineessa ja loistossa, kuuluisuudessa ja rikkaudessa. Katsotte profeettojani ja apostoleitani, sillä mahanne ovat täynnä, parhaat vaatteet yllänne, teillä on ylimääräiset ja yltäkylläiset tulot, teitä on siunattu! Mutta nähkääs, ette ole tunteneet sanaa kärsimys! Mutta vuonna 2003 tunnette! Se on kärsimyksen alku heille jotka luulevat olevansa MINUN vihani yläpuolella! MINUN vihani läikkyy heidän ylleen. En toista itseäni uudelleen, kertoakseni kuinka maa järkkyy ja keinahtelee, sillä kun JAHSHUA tulee lähemmäs, olen jo profetoinut että maa horjuu, hyllyy! Sillä jopa tämä maa notkahtelee pelossa! Voi typerä mies ja nainen! Kun jopa maa järisee ja hyllyy pelossa, te pilkkaatte ja kiellätte että MINÄ OLEN täällä!

Käännytte tieteen puoleen jumalaksenne? Käännytte politiikkaan varustamaan teidät? Typerä! Typerä! Typerä sukupolvi! Käännytte tämän maailman tietoon ja panette viralta kirjani vanhan kirjan, joka on täynnä totuutta ja tietoa, kirjan josta Profeetat kertoivat etukäteen. Pois! Pois! pois MINUSTA! Pois MINUSTA halventavine palvontamenoinenne! Kun täytätte nämä penkit sunnuntaisin ja ajatte oikean sapatin palvojat pois! Näytän teille taas kerran, tuomio todella alkaa HERRAN huoneesta! Kun JAHSHUA jälleen kerran ajaa rahanvaihtajat ulos ovesta!

Nyt olen varoittanut teitä epätasa-arvoisesti solmituista avioliitoista, mutta vaaditte saada olla tuon kumppanin kanssa! Tietäen, että MINUN ja JAHSHUAn nimeä he inhoavat, halveksuva ja vihaavat! Joten pidelkää kiinni kumppanistanne! Tehkää mitä olen kieltänyt teitä tekemästä! Ette näe vielä lapseni että minulla on paras odottamassa teitä. Tuo, jota en ole liittänyt yhteen, tuota jonka nimi ei ole LAMPAAN ELÄMÄN KIRJASSA. Tuon, jonka vielä väitätte olevan aviomiehenne tai vaimonne, he myyvät sinulle korkeimpaan hintaan tulevina pahoina aikoina. MINUN lapseni eivät ymmärrä olevansa väärässä, ennen kuin menettävät päänsä!

Kuinka moni teistä pakenee kutsumustaan? Ja kuuntelee tämän apostolin puhuvan ja sanoo: “Seison tämän ministeriön takana mutta pidämme kymmenyksemme ja lahjamme”. Ettekö ymmärrä, että puheesta ei kostu! Jos ette auta, estätte, ottaen sanat, jotka puhun ja seisotte MINUN edessäni Tuomiopäivänä ja kysyn teiltä “Autoitko häntä millään tavoin?”

Rutot tulevat! Ja jos käännytte hallituksenne puoleen suojeluksen toiveessa, jos käännytte lääkärin puoleen suojelun toiveessa, olen jo kertonut mitä tulee tapahtumaan. Mitään ei voi tapahtua MINUN lapseni, mitä en kerro apostoleilleni ja profeetoilleni etukäteen. Jopa pahat korkeilla kukkuloilla kuuntelevat, vaikkeivät he seuraa minua, he vapisevat pelossa tietäessään, että puhun MINUN salaisuuteni, joita ihminen ei kerro! Kuinka moni teistä pakenee kutsumustaan? Kuinka moni teistä jättää evankeliumin muiden kerrottavaksi? Kuinka harva teistä, jotka edes luette tämän tai kuuntelette, olette edes korjuupelloilla tai edes autatte keräämään lopun ajan sadonkorjuussa.

Kyllä, minulla on marttyyreita, sillä yhtä varmasti kuin Stephen läikytti verensä maahan, oli mies nimeltä Saul, jonka nimen muutin Paavaliksi. Kun Stephenin veri roiskui hänen päälleen, kun hän piteli takkiaan, voitelu Stephenissä tuli Sauliin, josta tuli Paavali. Joten mitä sanon kun sanon tämän? Marttyyrin veri ei le koskaan tuhlattua! Se nostaa vain lisää Stepheneitä, lisää Sauleja, joista tulee Paavaleita. MINUN rakastetuille luotetulleni , MINUN voiteluni täyttämille, jotka katsovat MINUUN joka päivä ja rukoilevat, 2003 pitää sisällään siunauksia teille kun poltan kuonan pois. Sillä uskosi oikeudenkäynnit, LAPSENI, ovat kalliimpia kuin mikään kulta. Oppikaa ylistämään MINUA LAPSENI riippumatta siitä, mitä elämänne sisältää.

Kuulen heidän rukouksensa, jotka tulevat luokseni kiitollisin sydämin. Nämä ovat rukouksia, jotka miellyttävät MINUA. Juuri niin kuin Mooseksen päivinä, nämä ovat lapsia jotka varustan ja ruokin. Joten tämä viesti ei ole heille, jotka pilkkaavat ja ivaavat. Tämä viesti ei ole kaikille, vain heille joilla on henkiset korvat kuulla, vain he, joilla on henkiset silmät, edes kuulevat ääneni puhuvan.

Lähetän tämän sanan Israeliin, lähetän tämän apostolin teille kertomaan , varokaa heitä, jotka tulevat ystävinä, heidän kätensä on taskuissanne, he varastavat teiltä. Toisessa kädessään heillä on tikari ja he sanovat “Tee mitä käsken sinun tehdä!” mutta muistutan teitä Israel, jos vain kutsutte Abrahamin JUMALAA, Isaakia ja Jaakobia, MINUA JAHVEa. Jos vain lakkaatte kuuntelemasta opettajia kun he kieltävät teitä sanomasta MINUN pyhää nimeäni. Sillä MINULLA on voideltuni, jotka istuvat juuri Jerusalemissa Ruach ha Kodeshiani (Pyhä Henki) täynnä. He hyväksyvät JAHSHUAn MESSIAANA ja he kutsuvat ja esirukoilevat MINUA. Tämän takia Israel on säästetty tähän saakka. Sillä vaikka Israel, olit kerran silmäteräni, nyt sinussakin on mato sisällä.

Israel, enää maailma ei voi katsoa sinun esimerkkiäsi pyhyydessä. Sillä sinussa on abortit, homoseksuaalit, pornografia, ei ole syntiä, joka ei ole lävistänyt Israelia. Fariseukset hallitsevat, ja kuitenkaan heissä ei ole edes jumaluuden muotoa. Aion tuomita vuonna 2003 osavaltiot, kansakunnat jotka ovat minulle Sodom ja Gomorrah. En edes puhu, mitä tapahtuu vuonna 2004, sillä jos luulette, että tuomioni tuli vuonna 2002 ja maailma pitelee henkeään vuodelle 2003, sanat olisivat niin pelottavia että tämä apostolikin pelkäisi puhua.

Joten MINUN rakastetuilleni tämä viesti on. Ottakaa YKSI ASKEL KERRALLAAN, OTTAKAA PÄIVÄ KERRALLAAN, sillä totisesti varsinkin vuonna 2003tässä on kaikki, mitä kestätte. Kuunnelkaa MINUA, kuunnelkaa MINUA, OPPIKAA ETSIMÄÄN MINUA itse! Vahvistan sanat, jotka puhun tästä neidosta jälleen kerran. Paneeko kukaan edes merkille, kuinka nopeasti asiat tapahtuvat sen jälkeen kun sanat puhutaan tästä suusta. Näin on siksi, etteivät ne ole pelkän naisen puhetta; ne ovat SUUREN JUMALAN MINÄ OLEN!

Taas sanon, ette tunne toisianne nimeltänne. Ette välitä toistenne menneisyydestä. Tunnistatte JAHVEN JA JAHSHUAN tosi perheen sisäisestä voitelusta. Varsinkin apostolit ja profeetat joille puhun, olen asettanut teidät erilleen sillä kallistatte korvanne minulle, 24H/vrk kysytte MINULTA “Voi Isä JUMALA JAHVE mitä sanoja haluat sanoa?” Teitte ruumiistanne Uhritemppelin. Olette alttiina vainolle POIKANI JAHSHUAN vuoksi. Älkää luulko, että pidän mitään itsestäänselvyytenä, kaikkia uhrauksia jotka teette. SUURET! SUURET! SUURET! Ovat palkintonne taivaassa, mutten unohda siunata teitä täällä maassakin. Mitään, mistä olette luopuneet, en jätä korvaamatta 7-kertaisesti mutta on totta Lapseni, se tulee vainon kera kun pilkkaajat ja ivaajat uhkaavat elämäänne.

Olen voidellut hänet, joka puhuu ja hänen aviomiehensä myös. He tietävät minne mennä ja mitä tehdä, varsinkin tänä vuonna 2003, en anna heidän johtaa heitä harhaan; on juuri niin kuin Elisabethin unessa (ohjusuni). (Näin myös unta vuosia sitten että johdimme ajoneuvo karavaania tietä pitkin, liian monta ajoneuvoa laskettavaksi, me hiljattain saimme ilmestyksen unesta mutta vielä ei ole aika jakaa sitä) (katso myös meteoriuni)

Sillä totuus on puhuttu tästä ministeriöstä. Totuus pelastaa, sillä totuus tulee JAHSHUAn nimessä. Teille, jotka kopioitte näitä profetioita ja käyttäydytte kuin MINÄ ,JAHVE puhuisin kauttanne, teidän täytyy maksaa voitelun hinta, jonka hän on maksanut, mutta nostan sen satatuhatkertaiseksi. Sillä olette varastaneet jotain, ettekä maksaneet hintaa. Kuten kerroin neidolleni, mitä suurempi voitelu, sitä suurempi uhraus.

Joten LAPSENI kun astutte vuoteen 2003, he joita todella kutsun MINUN rakastetuiksi lapsikseni, vauvoikseni, morsiamekseni, valituikseni, katsokaa MINUUN. Jatkakaa MINUN sanojeni kuuntelemista. Jatkakaa tottelemista, uskomista ja uskonne ei tee teitä vain ehyiksi, uskonne, jatkaessanne henkistä kasvuanne, tulee olemaan miellyttävää MINULLE! Kutsukaa MINUN NIMEÄNI kun tunnette maan järkkyvän ja hyllyvän. Kutsukaa JAHSHUAn nimeä (jotkut kutsuvat häntä Jeesukseksi), ainoaa nimeä, joka voi pelastaa! Muistakaa Psalmi 91, jotta rutot eivät tule asuntoonne; piilottakaa sanani sydämeenne, jottei se ole vain kirja vaan ruumiinosa.

Rakastan teitä RAKASTETTUNI. Morsiameni valmistaudu sillä YLKÄSI SAAPUU! He, jotka tuntevat ,etteivät voi maksaa Morsiamen hintaa, katsokaa häneen ja itkekää. On totta, lapseni, että on vain yksi morsian. Tottelevaisuus on jopa parempaa kuin uhraus. Richard Eby ei valehdellut. Hän vain väsyi tämän maailman syntiin. Hänet palkitaan vuosista, jotka hän vietti mutta hän ei tehnyt loppuun tehtäväänsä, johon hänet lähetin. Älä aseta uskoasi yhteenkään mieheen tai naiseen, seiso vain JAHVEssa ja JAHSHUASSA. Laita uskosi sanoihin, Pyhän Kirjojeni sanoihin, siitä tiedät että JAHSHUA tulee uudelleen. Ihminen voi jopa epäonnistua, kun lähetän hänet takasin tehtäväänsä. Katsokaa lapseni, sallin hänen epäonnistua, jättää tehtävänsä kesken. Opettaakseni teille kaikille, säilyykö uskonne? Heille teistä, jotka tyttäreni tavoin rukoilivat että Richard Eby tulisi eloon, hän valitsi olla tulematta takaisin maahan.

Saatte tämän varoituksen, hän oli lämpötila ja mittari kuolinpäivänään. Kun odotatte, Sodom ja Gomorrah puhuu, kun näette pahan nousevan. Laskekaa päiviä Tuomiopäivään! Tuomio MINUN vihollisilleni, ja teidän, vaikka he luulevat olevansa pää, he eivät ole edes häntä. Tuleva vahdinvaihto MINUN lapseni, he jotka pitivät asemiaan niin kauan, he jotka kirjoittivat lakinne löytävät itsensä ilman työtä. Sure ja murehdi lapseni, kun näet vahdinvaihdon! Sillä he, jotka olivat pyhiä korvataan heillä, jotka ovat epäpyhiä. He, joihin saatoit luottaa, oli se pankkiirisi, poliisisi, posteljoonisi, vahdit vaihtuvat! Lääkärinne vahdit vaihtuvat! Hallitustenne vahdit vaihtuvat! Henkisten johtajienne vahdit vaihtuvat!

Voi, mutta katsokaa, voi viholliseni! VAROKAA MINUN VAHDINVAIHTOANI! Asetan heidät, joissa on suurempi voitelu! Heidät, jotka ovat nöyriä MINUN kasvojeni edessä! He ovat MINUN salaisia piilotettujani; he tietävät, kuinka pitää MINUN sanani ja MINUN kasvoni. He seisovat kuilussa, he itkevät JAHSHUAn nimeen. Vihollisilleni ympäri maailman…VAROKAA MINUN VAHDINVAIHTOANI! Sillä heistä on tullut vain pyhempiä. Heistä on tullut vain päättäväisempiä ja rohkeampia. He tulevat saarnamaan pyhyyttä ja he moittivat tätä maailmaa! Joten varokaa MINUN VAHDINVAIHTOANI, vahtieni, jotka ovat pukeutuneita täyteen varustukseensa, jotka eivät tule omissa nimissään vaan JAHVEn ja JAHSHUAn nimessä! Jotka eivät kanna sota-aseita jotka ovat lihallisia vaan MINUN vahdinvaihdollani on henkisiä aseita mittamaton määrä.

Heillä on koko taivaan varustus! Ja heidän tarvitsee vain huutaa MINUA JAHSHUAn nimeen! He tuovat teidän vahdinvaihtonne häpeään! Joten pilkatkaa MINUA, JAHVEa, jos uskallatte! Kun te pahat vaihdatte vahtejanne, sillä varokaa, kerron teille viholliseni, MINÄkin olen VAIHTANUT VAHTEJANI! He ovat niitä, joita viimeksi odotatte, alhaisimmat miehet, naiset, jopa lapset. Puhun heille paitsi profetioissa jotka tapahtuvat, myös unissa ja visioissa. Nämä lahjat vain vahvistuvat kun vaihdan MINUN vahtejani. Kenet ylennän, myös alennan!

Varokaa kirkot, joita on varoitettu, vahdinvaihdos on tullut ja he istuvat teidän penkeissänne ja he kohtaavat epäpyhyyden teissä, tottelemattomuuden teissä. Olen sama JAHVE ja en muutu, en kenellekään! Minun Sanani eivät palaudu minulle tyhjinä! Koska tyttäreni esirukoili, itki, ja rukoili MINUN edessäni ennen kuin hän kuuli Richard Ebyn kuolemasta. Koska niin moni teistä on kirjoittanut ja kysynyt, ja niin moni haluaa kirjoittaa ja kysyä “Valehteliko Richard Eby minulle?“ Ei valehdellut! Hänen ainoa syntinsä oli, että hänestä tuli kärsimätön ja väsynyt, mutta en havaitse häntä virheelliseksi!

Niin on puhuttu tänä päivänä 31.12.2002. JAHVE ja JAHSHUA, olkaa hyvät ja olkaa meille armolliset kun menemme vuoteen 2003.

Valaisten joitakuita, loukaten toisia JAHSHUAn nimeen

Pysyn sisarenanne Apostoli Apostle Elisabeth (Elisheva) Elijahna.

********selitys**********

Minut herätettiin klo 5:00 ja JAHVE käski minun etsiä kasvojaan, tulemaan hänen valtaistuimelleen ja rukoilemaan. Kun aloitin, Hän käski minun mennä takaisin ja hakea aviomieheni. Aviomies: “Ei, heräsin” Sanoin: “oletko ok?” Niin, istuin siellä käsi otsallani rukoillen ja aviomieheni juuri heräsi ja sanoi: “ Mikä on vialla? Mitä teet?(kikatin) Sanoin: “Rukoilen” ja sitten hän sanoi “Mene ja rukoile” ja sanoin “Minun täytyy rukoilla kielillä joten menen olohuoneeseen” Hän sanoi: “ Mene vain”. Luulin, että hän vain menisi takaisin nukkumaan. Aloin rukoilla ja Isä sanoi “Mene hakemaan aviomiehesi, tule valtaistuimen eteen aviomiehesi kanssa” sanoin “Hän nukkuu. JAHVE sanoi “En välitä, hae aviomiehesi, minulla on viesti hae aviomiehesi” ja sanoin “kulta, isä sanoi, että sinun täytyy tulla kanssani valtaistuimen eteen ja rukoilla” ja siunattakoon rakastettuani, rakastettuni Nikky teki juuri niin.

Siksi tämä sana tuli. Kun hän piti kädestäni ja esirukoilimme, otin kokonaisen listan asioita rukoukseen, kuten että tarvitsimme matkavarustusta, ja kaikki henkilökohtaiset tarpeemme, ja pyysin liian montaa asiaa kerralla. Kuten näitte minua moitittiin koko maailman edessä.

En rehellisesti sanottuna tiennyt että tämä sana oli tulossa. Tiesimme että toinen sana oli tulossa koska eilen 30.12 okkulttiset hyökkäykset minua vastaan olivat luultavasti joitakin vahvimmista joita olen kokenut. Mutta kuten näette taistelu on JAHVEN ja JAHSHUAn ja voitto on meidän. Koska tänään uusi sana tuli, rohkaisemaan, moittimaan, ja toivottavasti rakentamaan uskoa heihin jotka tarvitsevat uskoa ja heihin joiden tarvitsee katua, kaatua kasvoilleen ja etsiä läheisempää suhdetta ja polkua JAHVEn ja JAHSHUAn kanssa ennenkin on liian myöhäistä, ja se maksaa heidän päänsä.

Ole hyvä ja kopioi, varoita muita, lähetä tämä muillekin sivuille ja ole hyvä ja esirukoile puolestamme. Ole hyvä ja harkitse onko sinusta tuleva kumppani ministeriöömme jossa jaamme saman palkan.

Rakkautta ja siunauksia JAHSHUAn nimeen

Apostoli Apostle Elisabeth (Elisheva) Elijah