Profetia 68

”Pilkatkaa Minua ( YAHVEH ) Jos Te Uskallatte!”

26.12.2002

Annettu Apostoli Elisabeth Elijah Nikomialle

Minun rakastetut Lapseni, Minä en ole vihainen teille. Minä suren tuskasta, jota tämä maailma aiheuttaa minulle. Ensiksi Minä tulen hiljaiseksi ja Minä suren, sitten te tulette näkemään Minun vihani purkautuvan.

Varoituksen sana Minun vihollisilleni, SIIS TE USKALLATTE PILKATA MINUA ( YAHVEHia )? SIIS TE USKALLATTE PILKATA YAHU'SHUAN TOISTA TULEMISTA? Jatkakaa ja pilkatkaa ja te tulette näkemään MINUN vihani tulevan alas sellaisella tavalla, että se on kuin kaatosade, myrsky, tuulenpuuska ja todella se tulee lakaisemaan akanat pois! Minä tuon esiin aaltoja, koska jumalattomuuden aallot ovat saavuttaneet Taivaan, valtameren ja merien aallot tulevat kohisemaan, myrskyjä Taivaasta erilaisia kuin mitkään, joita kukaan on nähnyt! Raesadetta ja tulikiveä jälleen kerran tulee putoamaan aivan kuten Minä näytin sinulle unessasi, sillä kun meteoriitit alkavat putoilla, ne räjähtävät tulena! Aivan kuten unessa, jonka Minä annoin sinulle tänä yönä, raesadetta tulee niin kuin ei ole koskaan aikaisemmin nähty yhdistettynä tuulien kanssa. Se tulee särkemään ikkunoita. Jäätävyyttä, jota ne ovat näyttäneet Minua Luojaa vastaan, Minun Poikaani YAHU'SHUAa vastaan, Minä syöksen eteenpäin tuota samaa jäätä takaisin heidän päälleen!

Jäätä tulee putoamaan Taivaasta. Tulta tulee putoamaan Taivaasta! Maa tulee järisemään ja tärisemään! Sokeus tulee lyömään ihmistä, koska he ovat olleet henkisesti sokaistuneita, koska he ovat olleet sokaistuneita totuudelle ja kieltäneet sen, koska he ovat olleet sokaistuneita pyhyydelle! Aivan kuten päivinä Sodomassa ja Gomorrassa, jälleen kerran tulikiveä ja raesadetta ja sokeutta tulee heidän päälleen! JOTEN JATKAKAA, MINÄ HAASTAN TEIDÄT PILKKAAMAAN! Minä puhun MINUN vihollisilleni nyt; te ainoastaan kaivatte teidän omaan tasoonne, tulen kuoppaan helvettiin, joka odottaa teitä, tasoon johonka te laskeudutte! Jokaisella sanalla, jotka etenevät ulos teidän suustanne, jotka pilkkaavat ja nälvivät, jotka torjuvat MINUN armoni ja MINUN rakkauteni, jotka torjuvat MINUN POIKANI YAHU'SHUAn! JATKAKAA ja pilkatkaa, te minun viholliseni, jotka häväisette Minun Sapattini! Te jotka pilkkaatte Sapattia! Te jotka pilkkaatte Juutalaista kansaa! Jotka vihaatte Israelia! Ne jotka pettävät Israelin, ne jotka pettävät MINUN omat valittuni, MINUN pikkuiseni, MINUN morsiameni ja MINUN valikoituni! JATKAKAA JA PILKATKAA!

Se olen Minä YAHVEH, Minulla on viimeinen nauru! Te olette herättäneet MINUN suuttumukseni, te olette herättäneet MINUN vihani! Te sanotte, minä leikin JUMALAA tietojen kanssa, jotka Minä olen antanut teille. Te luotte ihmisen ihmisen omaksi kuvakseen, kun Minun sanani sanoo, että teidät luotiin MINUN KUVAKSENI! Te leikitte teidän leikkejänne sään kanssa! Nyt Minä näytän teille tuon sään luojan! Teidän omat klooninne tulevat kääntymään teitä vastaan! Teidän omat keksintönne tulevat kääntymään teitä vastaan! Mikä tahansa ase, jota te yritätte käyttää Minun lapsiani vastaan tulee bumerangina takaisin teidän päällenne! Sillä Minä olen tuomitsemassa Sodomaa ja Gomorraa jälleen! Minä olen katsomassa tämän maailman pinnan ylle. Minä tiedän ketkä Minun enkelini ovat sinetöineet ja nämä asiat eivät tule kohtaamaan heitä.

Suru teidän muiden vuoksi! Teidän on parasta kaatua polvillenne nyt ja katua niin kauan kuin on olemassa vielä aikaa. Kutsukaa YAHU'SHUAn Minun rakastetun poikani nimeä, huutakaa armoa siitä pahasta, jota te olette tehneet! Voi, mutta te kovettunut sukupolvi, te paatuneet, te jotka luulette olevanne niin rikkaita ja olevanne täynnä komeutta, kuuluisuutta ja loistoa. Te kirkastatte itsenne teidän omassa kuvassanne! Ainoastaan peilissä teidän omaa kauneuttanne te katsotte! Minä otan pois teidän kauneutenne! Minä otan pois teidän kuuluisuutenne ja rikkautenne! MINÄ OLEN AINOA, joka korottaa ja MINÄ OLEN ainoa, joka määrää! MINÄ OLEN YAHVEH ja MINÄ OLEN alku ja loppu! Minulla ei ole alkua ja Minulla ei ole loppua!

Mutta MINUN vihollisilleni Minä puhun, Minä tiedän teidän alkunne ja Minä tiedän teidän loppunne! Joten jatkakaa ja uskaltakaa loukata! Heiluttakaa teidän nyrkkejänne MINULLE ja parjatkaa! Minä nauran teidän kasvoillenne! Ainoastaan armon ja rakkauden johdosta, jonka Minä olen näyttänyt MINUN POIKANI YAHU'SHUAn kautta, Minä en pyyhi koko ihmisrotua! Mutta Minulla on niitä, joita Minä kutsun Minun lapsikseni, niitä jotka itkevät MINUN edessäni, niitä jotka välittävät MINUN edessäni, niitä jotka yrittävät heidän parhaansa totellaakseen MINUA, ja kunnioittaakseen MINUA. Se on näiden vuoksi, että Minä en tuhoa koko ihmisrotua! MINUN POIKANI ON TULOSSA UUDESTAAN! Teidän ei tarvitse ainoastaan luottaa ihmisten todistukseen, lukekaa Minun sanaani! Opiskelkaa Minun sanojani! Ne, jotka todella rakastavat MINUA, MINUN POIKANI YAHU'SHUA rakastaa! Ne, jotka todella kaipaavat MINUA, niitä MINUN YAHU'SHUAni todella kaipaa. Nämä Minun rakastetut lapseni ovat teidän sisarianne ja teidän veljiänne.

Tämä teillä on yhteistä ja tämä on syy miksi teillä pitää olla rakkautta toinen toisillenne.

Se ei ole tärkeää, millä nimellä sinua maan päällä kutsutaan. Te tunnistatte toinen toisenne hengen voitelusta, te katsotte YAHU'SHUAn rakkautta toinen toisienne silmissä ja te tunnistatte Ruach ha Kodeshin voitelun sisällä. Minä erotan lampaat vuohista ja Minä revin pois vuohien naamarit, kun he ovat esiintyneet lampaana tai karitsana, tämä on osa akanoiden erottelua vehnästä, sillä akanat ovat ainoastaan sopivia olemaan poltetut!

Profetian loppu

Niin on puhuttu, niin on kirjoitettu

Joulukuu 26, 2002 Apostoli Elisabeth (Elisheva) Elijah

*******

( Alapuolella on henkilökohtainen profetia, jonka YAHVEH myös puhui samana aika na ja uni, johonka YAHVEH viittaa tässä profetiassa on postitettu alapuolelle. Molemmat tulivat samana päivänä, samana aikana ja olosuhteissa, kun tämä profetaalinen viesti tuli läpi. Tätä profetiaa pidäteltiin niin kuin oli neuvottu ja postitetaan 31/12/02. YAHVEH myös paljasti yllätyksen meille kun Hän on antanut meille uuden mandaatin viedä tämä ministeriö RV:llä ( matkailuauto tai bussi ) ihmisten luokse ja kysyä heiltä, jos he olisivat osa tätä taloudellista ihmettä, jotta me voimme matkustaa vapaammin ja koskettaa useampaa ihmistä kahden kesken. Ne, jotka auttavat meitä tulevat olemaan siunattuja. )

Tämä viesti ei ole vielä valmis päästettäväksi irti, ( 26/12/02 ) sillä Minulla on enemmän sanottavaa. MINUN rakas tyttäreni, sinä tulet tietämään milloin vapauttaa tämä viesti, Minä vahvistan sen kun sinä rukoilet. Tänään, koska sinä anelit ja tavoittelit kuulla MINUN ääneni, Minä mursin hiljaisuuteni ja Minä puhuin. Nikky, Minä olen niin hyvin tyytyväinen sinuun, älä koskaan luule, että sinä et olisi parasta Minun silmissäni, sillä todella teidät tehtiin toisillenne. Kun sinä puhut Minun poikani ja suojelet Minun tytärtäni tavalla, jolla Minä olen voidellut sinut, paholaisella ei ole muuta vaihtoehtoa kuin juosta. Minä puhun eteenpäin viestin ja se tulee Minun palvelijattarestani jälleen kerran, mutta tuolle on aikansa ja tuolle on kautensa. Nikky, Minä puhun Elisabethin kautta, pidä hänet keskittyneenä kysymykseen, jota hän kysyi tänä päivänä.

( Minä etsin vastausta miksi Dr. Richard kuoli ennen poisvietynä olemista, sillä minä olen uskonut ja hän uskoi, että hän eläisi nähdäkseen poisviemisen, sillä YAHU'SHUA kertoi hänelle tämän ennen kuin hänet lähetettiin takaisin maahan ensimmäisellä kerralla kun hän kuoli ja oli henkiin herätetty. Minä anelin vastausta, sillä Minä niin kuin muutkin uskoin, että Dr. Ebya käytettäisiin merkkinä pian tulevasta pois keräämisestä nimeltään poisviemisestä. )   

Älä luule, että sinä olet niin monta viikkoa jäljessä saada asiat tehtyä. Sillä kun Minä laitan sen sinun sydämeesi Minun poikani, silloin sinä tiedät, että sinun tulee tehdä se mitä Minä sanon sinun tehdä. Kun Minä laitan MINUN tyttäreni sydämeen välittää ja rukoilla eikä opiskella Tooraa tänään, silloin tiedä, että se olen Minä, joka puhun hänen kauttaan, puhu hänelle, sillä Minulla on paljon sanottavaa. Sinä kysyt tätä kysymystä minun pojastani Dr. Ebysta niin kuin tämä maailma tunsi hänen nimensä. Minä paljastan lisää ja Minä teen sen erittäin selväksi. Teidän tulee liittyä yhteen muiden kanssa, jotka ovat voideltuja, puhukaa heille tänään puhelimella ja saakaa esirukous käyntiin, jotta voitelu herää ja se vahvistetaan enemmässä kuin vain yhdessä. Kahden tai kolmen todistajan suulla se on vakiinnutettu.

Minä aion antaa teille Temppelin, Minun lapseni ja se tulee olemaan Temppeli renkaiden päällä. Te voitte matkustaa vapaammin ja mennä paikkoihin, joihin Minä kutsun teitä menemään. Mutta Nikky ( Nikky on minun rakastetun aviomieheni Apostoli Nikomian lempinimi, jota YAHVEH käyttää, se on lyhennys Nikomialle, joka tarkoittaa kreikaksi, ”Voitto kuuluu minulle”. Ainoastaan YAHVEH ja minä itse saadaan käyttää tätä lempinimeä ) ( Minä nauran seuraaville sanoille ) yritätkö sinä laittaa Minut YAHVEHn budjetille? ( Nikky huokaisee syvään ) Sillä Minä todella olen valinnut teidän RV kotinne ja se ei tule ainoastaan olemaan toimiva, se tulee olemaan kaunis, jotta te voitte sanoa muille, katsokaa ihmeitä joita YAHVEH on tehnyt. Älkää laittako Minua laatikkoon; älkää sanoko mitä Minä voin tehdä ja mitä Minä en voi. Se on aivan kuin Elisabeth laskemassa dollareita, jota tämä vuokra-auto on maksanut. Yhtenä päivänä Minä laitan sen toisen poikani sydämelle ( Matt C. ) lähettää se $60.00. Tällä tavalla nähkääs Minun lapseni, koska te olette niin uskollisia minulle, koska Nikky sinä tottelit minua, koska Elisabeth sinä kuulet minun ääneni, yhdessä Minun lapseni te ette menetä sitä. Te olette yhteisymmärryksessä. Joten Nikky, kuuntele Minun ääntäni, kun Minä käsken sinua tekemään ( puhelin ) soiton, sinä teet soiton. Älä huolehdi mikä päivä on ( Sapatti ). Sinä vain varmistat, että sinä tottelet.

Elisabeth sinun tulee välittää ja jatkaa rukoilemista. Sinun tulee jatkaa etsiä MINUN kasvojani. Sinun tulee myös kuunnella sinun aviomiestäsi ja Totella, sillä sinä et tunne aseita, jotka ovat ammuttu ja tähdätty sinun lihan ruumiiseen, joten sen tähden Minun lapseni Minä määrään sinua lepäämään! Säästä sinun energiaasi Minun tyttäreni välittämiseen, sillä tänään jälleen kerran sinä ja Nikky olette seisoneet välissä ja muistuttaneet Minua miksi, niin kuin Minun muut lapseni myös huutavat armoa tälle ihmisrodulle. Sen tähden Minä en ole pyyhkinyt jokaista ihmistä pois tämän maailman pinnalta, sillä Minulla yhä on jäännökseni ja Minulla tulee aina olemaan jäännökseni. Ne, jotka todella rakastavat ja palvelevat MINUA ja laittavat MINUT ensimmäiseksi, ne jotka huutavat YAHU'SHUAn nimessä, nämä ovat niitä, joita Minä kuulen jälleen. Joten uusin viesti Minun tyttäreni nimetään ”PILKATKAA MINUA JOS TE USKALLATTE”! Mutta vielä ei ole aika julkaista tätä, sillä Minulla on paljon lisää sanottavaa kun sinä välität ja etsit minua, kun sinä rukoilet.

( Naurua minulta, koska meidän kätemme tulevat tunnottomiksi vahvasta voitelusta, kun meillä oli ristityt kädet kun tämä profetaalinen viesti tuli eteenpäin ) Meille kerrotaan jakamaan kaikki eikä sensuroida, sillä tämä saattaa auttaa muita ymmärtämään ja oivaltamaan, että me emme ole erikoisempia kuin kukaan muu. )

Tämä oli 26/12/02, minä sanoin aikovani jyskyttää Taivaan ovea kunnes minä saisin vastauksen miksi Dr. Eby kuoli, koska minä olen katsellut häntä ja minä olen ollut pelastettu 27 vuotta. Kun minä ensiksi kuulin Dr. Ebyn nimen, minä todella uskoin, että hän ei kuolisi ja hänet kerättäisiin ylös poisviemisessä. Minä olisin siellä myös. Joten kun hän kuoli tänä päivänä, minä niin kuin muutkin, kyselin meidän Taivaalliselta Isältämme syytä miksi? Minä sanoin, että minä jyskyttäisin Taivaan ovea tuona päivänä ja välittäisin ja rukoilisin kunnes minä saisin vastauksen. Minun e-postini oli jo täyttymässä ja minä tiesin, että RUACH kertoi minulle, että lisää e-postia tulisi. He odottaisivat minun antavan heille vastauksen ja minä en saanut vastausta itselleni. Mutta YAHVEH ei antanut minulle vastausta joulukuun 26, 2002. Sen sijaan YAHVEH kertoi minun odottaa ja rukoilla ja välittää ja HÄN antaisi minulle vastauksen.

Minun täytyy selittää syy, miksi minun aviomieheni ja minä nauramme nauhalla, jotta te ymmärtäisitte. Ei ole muuta kuin naurua ja rakkautta meidän kahden välillä. Tosiaankin hän on paras, kun taas minä tiesin pahimman miehessä. Voitelu on niin kiivas, että meidän kätemme kirjaimellisesti tulevat tunnottomiksi ja kun hän koskettaa minun käsiäni monta kertaa, hänen käsi menee tunnottomaksi, koska hänen lihansa ei pysty sisällyttämään voitelua, kun me kaksi tulemme yhteen rukouksessa. Tai minun käteni tulee tunnottomaksi ja se on ainoastaan vapautettu, kun YAHVEH vapauttaa meidän kätemme. Me emme odota kenenkään ymmärtävän, mutta minä kerron teille tämän. Mies, jonka minä nain, mies joka on minun sielunkumppanini, minun rakastettu aviomieheni, ei ole ketään jonka minä olen tavannut 27 vuoteen, jolla on suurempi voitelu kuin minun rakastetulla Apostoli Nikomialla. Lämpö, joka tulee meidän välillemme rukoillessa, hänen ruumiinsa ja minun tuntevat kuin tuli palaisi syvällä sisällä niin kuumana, kun kaksi voitelua tulee yhteen, todella se on ainutlaatuinen RUACH ha KODESH tulen voitelu. Raamattu sanoo, että Johannes kastoi vedellä ja YAHU'SHUA kastaa PYHÄN HENGEN tulella.

Minä vain haluan selittää, kun te kuulette meidän nauravan nauhalla; Teidän tarvitsee ymmärtää syy miksi. Meidän kätemme olivat kevyesti ristityt ja jokainen sormi meidän kädessämme olivat täysin tunnottomia ja se on kivuliasta, kun me irrotamme toinen toisemme kädet. Tämä ei ole epätavallinen tapahtuma, tämä on tavallista nykyään.

Isä juuri selitti meille, että näiden lihan ruumiiden on vain vaikea pidättää sellaista voimakasta voitelua, joka on kasvanut joka päivä. Minä ymmärrän, että useimmat teistä kuulevat minun ääneni. Tarkoittaen, että YAHVEH ja YAHU'SHUA puhuu eteenpäin viestit näiden monien vuosien aikana nyt. Mutta minun rakastettu aviomieheni, niin kuin te tiedätte minä olin äskettäin nainut tänä vuonna minun sielunkumppanini, jota minä odotin melkein 13 vuotta, yhden joka oli profetoitu näyttämään, että avioliitto on siunaus eikä kirous.

Mitä te ette ymmärrä on, että nämä profetaaliset viestit eivät olisi voineet tulla esiin, jos se ei olisi ollut minun rakastetun aviomieheni voitelu, joka suojelee minua. Hän tekee asioita taustalla ja hänet on pidetty kiireisenä, koska todella se on 24 tuntia päivässä työ olla minun henkivartijani, aviomieheni, isäni, tämän ministeriön johtaja ja mahtava rukous-soturi ja me olemme toistemme paras ystävä maan päällä. Me olemme oppineet jotakin tärkeätä ja se on tämä. Me laitamme YAHVEHn ja YAHU'SHUAn ensimmäisiksi meidän rakkaudessamme, meidän elämässämme, meidän avioliitossamme ja tässä ministeriössä. Me voitelemme toinen toisemme melkein joka päivä. Se ei ole vain meidän rakkautemme, joka tulee esiin vaan JUMALAN, ISÄN YAHVEHn ja Hänen Poikansa YAHU'SHUAn ja RUACH ha KODESHin rakkaus tulee esiin.

Me ymmärrämme, että me emme vain luota meidän intohimoomme ja rakkauteemme toisillemme, me luotamme ja rukoilemme ja tiedämme, että se on totta, että itse YAHVEHn ja YAHU'SHUAn intohimo ja rakkaus tulevat esiin. Jokaisella kerralla kun me kosketamme, jokaisella kerralla kun me suutelemme, syleilemme, kun te näette meidät yhdessä te ette koskaan näe meidän olevan koskematta toisiamme. Jokaisella kerralla, kun me kosketamme, voitelu ainoastaan kasvaa voimakkaammaksi. Todella minä olen kiitollinen suurimmasta palkkiosta tämän maan päällä, minun pelastukseni ja voiteluni jälkeen, on minun rakastettu aviomieheni, joka todistaa, että avioliitto on siunaus eikä kirous.

Kiitoksia kaikille niille näiden monien vuosien aikana, jotka rukoilitte miespuolista suojelua minun elämälleni ja tälle ministeriölle tulevan esiin. Tosiaankin kaksi voitelua ovat tulleet yhteen ja vieläkin enemmän sieluja tulee YAHU'SHUAn luokse. Minun rakastettuni Niko haluaa kiittää jokaista, jotka välittivät, sillä teidän rukouksenne auttoivat tuomaan meidät yhteen ja YAHVEH on todistanut, että HÄN on palkitsija niille, jotka ahkerasti etsivät YAHVEHia ja YAHU'SHUAa. Alapuolella on uni, jonka minä sain raesateesta ja sokeudesta. Tämä uni tuli joulukuun 26 myös ja YAHVEH mainitsee sen tässä profetia 68:ssa. Viisi profetiaa on tullut esiin joulukuussa ja 2 profetaalista varoitusunta. Tämä alkoi joulukuun Hanukan ensimmäisenä päivänä, ja nyt viimeinen on vuoden viimeisenä päivänä 31 joulukuuta. Minä vastaanotin uuden tänään. Minä lisään joulukuun 26 merkintöihin nyt ja te voitte lukea sen erikseen. Moni on jo ihmetellyt millainen profetia 70 tulee olemaan. Ainoastaan aika tulee kertomaan, jos minulle annetaan tämä kunnia kuulla viesti uudestaan.

*******

Joulukuu 26, 2002

Minä sain unen, missä minun aviomieheni ja minä olimme korkeassa pilvenpiirtäjä rakennuksessa. Miehiä oli kaikkialla, minä en muista oliko naisia huoneessa. Kaikkialla meidän ympärillämme oli huutoja kun miehistä yksi toisensa jälkeen sokaistui. Huutoja, ”Auta minua, minä olen sokea!” oli kaikkialla meidän ympärillämme. Mitään ei ollut tehtävissä. Me emme olleet peloissamme, koska me emme olleet sokeita. Sitten uni hyppäsi kohtaukseen, missä minä näin rakeita kaikissa kokoluokissa syöksymässä ikkunoihin ja valtavia jääpalloja putoamassa taivaalta 100 mailia tunnissa tuulten kanssa, yhdessä raesateen kanssa. Koskaan ei ollut nähty tämän kaltaista raesadetta, sillä se ei ollut pieni golfpallo-kokoinen raesade ja siinä oli niin paljon, että se näytti kuin jäälohkareita putoili taivaalta kaatosateena. Minä yritin ajaa tämän myrskyn lomassa tiellä, jolla juurikaan ei ollut yhtään autoja. Tuuli oli niin voimakas, että se pyörittäisi autot pois hallinnasta ja vastaan tuleviin autoihin, jos siellä olisi yhtään. Raesade rikkoisi tuulilasit ja syöksyisi autojen kattojen läpi. Minä ajoin tien oikealla puolella ja tuuli pyöritti minun autoni ympyrään, siellä oli vastaan tuleva auto pyörimässä hallitsemattomana vasemmalla kaistalla, minun autoni pyöri hallitsemattomana, mutta me emme osuneet toisiimme, tai me emme osuneet autoon joka oli minun edessäni, sillä minä huusin JEESUS AUTA! ( Minä tunnustan, että kun minä olen ollut auto-onnettomuuksissa aikaisemmin, minä en huuda YAHU'SHUAa, sillä siinä vain on liian monta tavua ja minä palaan takaisin siihen kun minä olin ensi kerran pelastettu ja huusin JEESUS auta! Auto lopetti pyörimisen ja minä olin turvassa. )

Sen jälkeen kun minä heräsin, minä etsin YAHU'SHUAlta tämän unen tarkoitusta. Hän kertoi minulle, että YAHVEH tuomitsisi kansat ja valtiot jälleen tulella ja tulikivellä ja raesatella ja sokeudella. Aivan kuten hän teki Sodoman ja Gomorran kanssa, YAHVEH tekisi sen uudestaan. Ainoastaan ne, jotka kutsuvat YAHU'SHUAa säästettäisiin. Sokeus tuli homoseksuaaleihin, jotka halusivat ehdottomasti harrastaa seksiä kahden enkelin kanssa Sodomassa ja Gomorrassa Raamatun mukaan. Minä en tiedä keitä muita sokeat miehet symboloivat, se voisi myös tarkoittaa henkisesti yhtä hyvin kuin fyysisesti. Organisoidut kirkot suurimmaksi osaksi ovat sokeita. Varoitusuni joulukuun 19:na oli meteoriiteista, jotka tulivat suihkuna ja puhkesivat liekkeihin. Tulta putosi taivaalta, ja nyt uni on raesateesta joka on jäätä, ja ohjusuni, laittakaa kaikki yhteen ja te saatte YAHVEHn VIHAN jumalattomille ja tottelemattomille.

Minä olen merkinnyt muistiin tämän unen parhaan muistini mukaan.

Apostoli Elisabeth (Elisheva) Elijah