Profetia 65

VALMISTAUTUKAA! VALMISTAUTUKAA! VALMISTAUTUKAA! OLKAA VALMIINA, SILLÄ PAHAT PÄIVÄT OVAT TEIDÄN PÄÄLLÄNNE!

*******

Tämä on ensimmäinen Hanukka profetia, joka minulle on koskaan annettu. Aikana kun minä vähiten odotin sitä, sillä aikaa kun minun aviomieheni Apostoli Nikomia ja minä rukoilimme meidän Sisaremme YAHUSHUAssa, Trician puolesta, joka on menossa jonkin verran läpi avio-ongelmia kun hänen aviomiehensä on valmistamassa Joulukuusta, hän ei pystynyt pidättelemään totuuksia, jotka hän oppi tämän ministeriön kautta, ja kuinka Joululla todella ei ole mitään tekemistä YAHUSHUAn kanssa.

Me olimme rukoilemassa hänelle rauhaa, joka ylittää kaiken ymmärryksen, ja totuuden puolesta asettamaan hänen aviomiehensä vapaaksi. Kun minä olin rukoilemassa kielillä, tämä profetaalinen viesti tuli esiin ja minun aviomieheni nauhoitti sen. Meillä ei ollut aikaa edes sytyttää Menoraa, sen sijaan YAHUVEH kertoi minulle, että Hän on antanut minulle tuoretta RUACH ha KODESH VOITELUÖLJYÄ jakamaan Ihmisten kanssa. Ei vain sytyttämään öljylyhtyä vaan jakamaan tämä RUACH ha KODESH voitelu, mikä on Hanukka lahja maailmalle, kaikille niille, joilla on henkiset korvat kuulla ja henkiset silmät nähdä totuus, joka tulee asettamaan heidät vapaaksi, YAHUSHUAn nimessä. Minä löysin yhden erilaisen asian, kun profetaalinen viesti puhuttiin minun kauttani; minä pystyin ajoittain selvästi erottamaan molemmat YAHUVEHin ja YAHUSHUAn puhumassa eteenpäin.

Onnellista Hanukkaa! Apostoli Elisabeth Elijah Nikomia

*******

VALMISTAUTUKAA! VALMISTAUTUKAA! VALMISTAUTUKAA! VARAUTUKAA, SILLÄ PAHAT PÄIVÄT OVAT TEIDÄN PÄÄLLÄNNE!

 

Annettu Apostoli Elisabeth Elijahille

Marraskuu 29, 2002, loppuen 3:50 pm.

VALMISTAUTUKAA! VALMISTAUTUKAA! VALMISTAUTUKAA! Varautukaa Minun lapseni, sillä pahat ajat ovat tulossa teidän päällenne. Minä en lähetä eteenpäin tätä kansaa menemään sotaan.

Jos he haluavat sodan, he tulevat saamaan sodan, mutta se tulee olemaan MINUN aseeni, Taivaan aseet, sään arsenaali, elementtien arsenaali. Minä ravistan kansoja, ne jotka uskaltavat uhmata Minua ja kerskailevat heidän omassa voimassaan tulevat näkemään, että heidän voimansa on tullut olemattomaksi, on tyhjä, ja on voimaton. Tämän kansan johtajat eivät kamppaile ihmistä vastaan. Yhdistyneiden Kansakuntien johtajat eivät kamppaile ihmistä vastaan, sen sijaan he kamppailevat MINUA YAHUVEHia, MAHTAVAA JUMALAA MINÄ OLEN vastaan!

He sanovat, ”Minä teen sen minun tavallani enkä YAHUVEHin tavalla.” Ne, jotka pitävät valtaa tässä maailmassa heidän keksintöjensä kanssa luulevat, että he voivat kontrolloida säätä ja elementtejä, mutta Minä olen aikomaisillani saattaa heidät häpeään, kun Minä käännän heidän omat aseensa heitä vastaan, heidän omat koneensa, heidän omat keksintönsä, heidän omat myrkkynsä joita he pyrkivät antamaan toisille, he tulevat juomaan itse, ei edes heidän rakkaansa tule olemaan suojeltuja, vaikka he sanoivat että he tekevät sen.

Ne, jotka pitävät kiinni juhlimasta juhlapäiviä, ja jotka eivät ole Tooran tarkkaavaisia tunnistamaan, kunnioittamaan todellisia PYHIÄ PÄIVIÄ, tulevat huomaamaan, että he tulevat tuntemaan Minun vihani mahtavalla tavalla, jopa ne joita kutsutaan Minun Poikani Nimellä, koska tämä totuus on asettanut heidät vapaiksi, että heidän tulee olla PYHIÄ niin kuin MINÄ OLEN PYHÄ. Mutta sen sijaan he pitävät kiinni osallistumasta, ja odottavat, ja vastaavat näihin pakanallisiin juhlapäiviin, sitten he eivät tule tuntemaan Minun läsnäoloani, he eivät tule kuulemaan Minun Henkeni puhuvan heille, he tulevat huomaamaan, että he eivät ole enää Minun arkissani minne Minä asetan Minun lapseni sivuun.

Voi Minun tyttäreni Minä tiedän, näitä sanoja sinä et halunnut puhua, sillä ne, joita sinä kerran kutsuit ystäväksi, sinä kutsut viholliseksi, mutta tiedä tämä, sinä olet tehnyt sen MINUN tavallani etkä sinun. Minä käytän tätä ministeriötä valmistamaan YAHUSHUAn morsiamen. Minä kerroin sinulle kerran, MINÄ OLEN kerron sinulle jälleen; MINÄ EN OLE TULOSSA TOTTELEMATTOMALLE MORSIAMELLE!

Minun Poikani ei ole tulossa tottelemattomalle morsiamelle! Joko te olette Minun lapsiani tai te ette ole. Kirkkauden ja pimeyden täytyy erota, Minä otan Minun jakavan miekkani ja MINÄ OLEN erottamassa sen, mitä Minä en ole koskaan liittänyt yhteen! Mutta Minä teen sen Minun lasteni turvallisuuden vuoksi, niiden jotka todella pyrkivät seurata YAHUVEHia ja YAHUSHUAa, niiden jotka ovat täytetty Minun RUACH ha KODESHillani.

Minun lapseni, kirkot opettavat valhetta, sillä ainoastaan Pyhimpiä kutsutaan Minun Morsiameksi! On olemassa vaatimuksia olla YAHUSHUAn Morsian ja yksi niistä on, vaikka te olette tässä maailmassa, teidän ei tule käyttäytyä niin kuin tämä maailma. Teidän tulee pysyä PYHINÄ ja PUHTAINA Minun edessäni, pestyinä Minun Poikani Veressä Golgatalla. Minä olen voidellut sinut Minun tyttäreni puhumaan eteenpäin tästä ministeriöstä, auttamaan valmistamaan morsiamen tuota hääpäivää varten, auttamaan heitä saamaan heidän lamppunsa täyteen Minun PYHÄSTÄ ÖLJYSTÄNI ja jopa omaamaan enemmän yli jäänyttä säästääkseen. Minä käytän sinua Minun tyttäreni, kun totuus on puhuttu eteenpäin. MINÄ OLEN käytän tätä mahtavaa ministeriötä erottamaan akanat vehnästä. Kyllä, hyökkäykset ovat olleet mahtavia. Voi, mutta palkkiot ovat niin paljon enemmän!

Muistakaa Minun lapseni, Minä sanoin, ”Menkää ja piiloutukaa vain hetkeksi aikaa, sillä aikaa kun Minun myrskyni kulkee yli.” Sillä niin kuin Minä olen antanut teille unia, tornadoja tulee sellaisia kuin ei ole koskaan nähty. Maa tulee järisemään ja tärisemään kun Minä otan molemmat Minun jalkani ja tömistän!

Sillä Minä olen vihainen! Ja Minä olen täynnä vihaa! Sillä enkö Minä sanonut, ”Älkää laittako muita jumalia Minun eteeni”, mitä te teitte aikaisemmin tietämättömyydessä, Minä en pidä sitä teitä vastaan, mutta mitä Minun kirkkoni tekee tiedon kanssa, tuo todella tekee Minut vihaiseksi! Tsunami-aaltoja tulee, se tulee olemaan MINUN käteni, joka nostattaa ne meressä! Uudestaan ja uudestaan Minä annan näitä varoituksia, mitä se tulee vaatimaan teidän polvillenne taipua Minun suuntaani? Minä en enää siedä jumalallisuuden muotoa. Ne haaleasta kirkosta, teidän rukouksenne ovat kammotus Minulle! Minä olen varoittanut ja Minä olen varoittanut mitä Minä teen haaleiden kanssa, Minä syljen heidät ja syöksen heidät ulos Minun suustani! Te olette niin kuin sappi, joka nousee Minun kurkkuuni! Te ällötätte Minua ja MINÄ OLEN YAHUVEH ja saatana pilkkaa Minua ja sanoo, ”Katso Sinun haaleita kirkkoja, jotka saarnaavat valheita ja he tekevät sen YAHUSHUAn nimessä ja he eivät kadu eivätkä käänny pois seuraamasta tätä pakanallista tietä”.

Mutta Minun rakastetut lapseni, ne Minun RUACH ha KODESHilla täytetyt, Minä en ole vihainen teille. Minä syleilen teitä, Minä peitän teidät suudelmilla, ja kun te kaadutte, Minä olen siellä nostamassa teidät ylös ja virkistämässä teitä ja tuudittamassa teitä Minun käsivarsillani. Te, jotka etsitte totuutta, täydellistä totuutta, ja ette vastaanota valheita, te olette niitä Minun lapseni, keiden lamput Minä täytän ylitsevuotaviksi. Te olette niitä, joiden läpi Shikinah loisto loistaa kirkkaasti, sillä teidän ruumiinne ovat valot, lamput, jotka Minä ylitse täytän Minun RUACH ha KODESHillani, ja teillä on lisää säästääksenne, koska te ministeriöitte muille YAHUSHUAn nimessä. Te tiedätte, että tätä öljyä ei voi ostaa, mutta se tulee hinnan kanssa, ja se on olkaa te Pyhiä niin kuin MINÄ OLEN Pyhä! Pitäkää teidän mielenne Pyhinä, pitäkää teidän ruumiinne Pyhinä Minun edessäni ja ainoa tapa, jolla tuo voidaan tehdä on Golgatan YAHUSHUA ha MASHIACHin vuodattaman veren kautta.

Minä annoin Minun tyttärelleni unen tänä päivänä, että hänet myrkytettiin ja jokainen kerta jolloin te syötte ruokaa Minun lapseni, te ette ymmärrä mitä te olette ottaneet sisään. Hormonit, jotka te nautitte, rutto, joten kysykää Minulta kuinka puhdistaa se ja Minä näytän teille Minun lapseni, sillä ruumis on RUACH ha KODESHin Temppeli ja se täytyy olla puhdistettu. Te tulette huomaamaan, että te jopa kuulette Minulta helpommin. Teidän ruumiidenne sisällä on sota, se ei ole vain henkinen, se on fyysinen, sillä Minä en ainoastaan puhdista teidän henkeänne, Minä en ainoastaan puhdista teidän vertanne, Minä pesen myrkyt teidän verestänne ulos, teidän ruumiistanne ulos, teidän sisuksistanne ulos.

Sillä mitä on tulossa Minun lapseni, sillä aikaa kun te olette tässä kuolevaisessa lihan ja veren ruumiissa, teidät täytyy valmistaa, teidät täytyy vahvistaa, teidät täytyy parantaa, sillä sairauksia on tullut teidän päällenne, joita te ette tiedä. Ilma on myrkytetty ja te ette tiedä. Ruoka on myrkytetty ja te ette tiedä. Koska te olette pyytäneet siunausta ruoalle, jota te syötte ja juomalle, jota te juotte, Minä olen uskollinen näyttämään teille mitä tehdä. Joskus Minun lapseni, suojelus ei ole Minun yliluonnollisilla käsilläni, vaan teidän täytyy myös osallistua siihen fyysisessä maailmassa. Joten puhdistakaa teidän ruumiinne, Minun lapseni, aivan kuten te puhdistatte teidän henkenne ja teidän sielunne, valmistakaa teidän ruumiinne Minun lapseni, sillä on vielä tulossa sanoin kuvaamaton sota.

Älkää luottako tämän maailman hallituksiin suojelemaan teitä, sillä te ette tule löytämään suojelua sieltä! Luottakaa JUMALAAN, joka loi teidät, joka tietää jokaisen molekyylin, jokaisen atomin, jokaisen solun, joka ainoan teidän DNA:n ja jokainen teistä on yksilöllinen, mutta Minä tunnen jokaisen teistä teidän JUMALANNE antamilla nimillä. Rukoilkaa Minulle ja Minä annan teille viisautta, Minä tuon muita teidän polullenne, sillä Minä olen nostanut piilotetut antamaan teille viisautta tällä kertaa, huolehtimaan tästä RUACH ha KODESHin Temppelistä. Käyttäkää kaikkea, mitä Minä olen antanut teille YAHUVEHin ja YAHUSHUAn loistoksi niin kauan kuin teillä vielä on se käyttääksenne. Saatana pyrkii riisumaan teidät paljaaksi, mutta älkää huolehtiko Minun lapseni, Minä suojelen teitä. He voivat hyväksyä kaikki jumalattomat lakiehdotukset, jotka he haluavat, teidän poliitikot ja teidän johtajat, se on ainoastaan mitä Minä YAHUVEH sallin, joka tulee tapahtumaan.

Älkää huolehtiko Minun lapseni, Minä en koskaan jätä teitä enkä hylkää teitä kunhan vain teidän korvanne on kallistettu Minun korvaani, kunhan vain te kuuntelette kun Minä puhun, kunhan vain teidän rukouksenne eivät ole kammotus Minulle, kunhan vain te haluatte olla niin kuin MINÄ OLEN PYHÄ, kunhan vain te pidätte Tooran ja ette heitä sitä pois. Sillä tämä ei ole kaksi kirjaa, tämä on yksi kirja. Ihmisen jakama, yksi vain vahvistaa toista, sillä ikääntynyt kirja ja uusi kirja ovat todella yksi. Aivan kuten Minä YAHUVEH ja Minun POIKANI YAHUSHUA, MINÄ OLEN Minun POJASSANI ja MINUN POIKANI on MINUSSA, joten se on sama ikääntyneelle Kirjalle ja uudelle Kirjalle. Opiskele ja näytä itsesi hyväksytyksi, opiskele ja näytä tieto, jonka Minä annan sinulle. Kirja on käännetty uudestaan ja uudestaan, etsi Minua saadaksesi selville mitä käännöstä opiskella useammalla kuin yhdellä kielellä kuin Kreikaksi. Opiskele Hepreankielistä, Opiskele Aramean kielistä, lue ja kuuntele mitä Minun sanani todella sanoo, älä seuraa ihmisen pakanallisia tapoja, epäkristillisiä tapoja, jotka kumartavat alas idoleille, ja aivan kuten Sadrakia, Meesakia ja Abednegoa, Minä suojelen sinua tulisessa uunissa kun se tulee.

*******

Valaisee joitakin, loukkaa toisia YAHUSHUA ha MASHIACHin nimessä.

Apostoli Elisabeth Elijah Nikomia

Tämä profetaalinen sana tuli odottamattomalla ajalla, kun me olimme nostamassa toista sisarta rukouksessa, jonka avioliitto jakautui ja hän oli juuri lähtenyt, ja rakastettu Tricia, me vain nostimme sinut ylös rukouksessa. Koska sinä haluat seurata YAHUVEHin ja YAHUSHUAn teitä, tämä voitelu tuli minun päälleni ja tuo on milloin tämä profetia tuli.