Profetia 63

Voi Israel, Missä On Sinun VeriUhrisi?


Elisabeth:

[ puhuu kielillä ]… Voi Israel, Missä On Sinun VeriUhrisi? [ puhuu kielillä ].

Minä heräsin näiden sanojen kanssa syyskuun 16:natoista… [ puhuu kielillä ]… ja Herra käski minun kirjoittaa ne ylös… [ puhuu kielillä ]… annettu Apostoli Elisabeth (Elisheva) Elijahlle… [ puhuu kielillä ]…

*******

Voi Israel,…[ puhuu kielillä ]… Voi kuinka Minä itken, kyllä Minä, YAHUVEH, kaiken Luoja, jopa itse ajan Luoja. Minä itken, sillä Minä olen vuodattanut Minun rakkauteni, vuodattanut Minun armoni, antanut Minun kaikkein parhaan, Minun rakastetun Poikani YAHUSHUAn. Minä, YAHUVEH, annoin YAHUSHUAn, joka jopa vuodatti Hänen Verensä sovittamaan Aatamin ja Eevan synnit. Voi Israel, YAHUSHUAn Veri yhä täyttää teidän maaperänne. Minkä tähden te arvelette, että Saatana vihaa teitä? Minkä tähden te arvelette, että hän vihaa teitä enemmän kuin ketään ihmisiä tai mitään kansaa? Koska Minä, YAHUVEH, tulin teidän luoksenne lihassa Minun Poikani YAHUSHUAn kautta, Minun rakastetun Poikani.

Abraham ainoastaan luuli, että hänen täytyi uhrata Iisak. Abrahamin ainoastaan täytyi kokea tuo suuren murheen ja surun tunne, kun hän piti tikaria hänen rakastetun poikansa yllä, ajatellen että ei olisi pässiä tarjota uhrina, veriuhrina. Mutta uskossa hän uskoi että Minä, YAHUVEH, nostaisin Iisakin kuolleista jos on tarpeen, aivan kuten Minä nostin Minun Poikani YAHUSHUAn. Se on koska kuka MINÄ, YAHUVEH, OLEN. Kuka MINÄ OLEN johdosta, Minun rakkauteni johdosta, jolla ei ole alkua eikä loppua niille, joita kutsutaan Minun lapsikseni, ja ainoastaan ne joita kutsutaan Minun lapsikseni ovat ne, jotka huutavat Minulle Minun Poikani YAHUSHUAn nimessä. Ainoastaan Minä pysäytin Abrahamin uhraamasta hänen poikansa Iisakin. Minä toimitin pässin Abrahamin näköpiiristä kätketyn, kunnes oli oikea aika.

Abraham ei ollut täydellinen. Eikä ollut myöskään Iisak. Israel maksaa Abrahamin synnin hinnan, joka toi esiin Ismaelin ja Ismaelin siemenen. Abraham tarvitsi veriuhrin myös. Se oli pässi, joka symbolisoitui, joka otettiin kiinni pensaikossa. Tämä symbolisoi Minun Rakastettua Poikaani YAHUSHUAa, ainoaa YAHUVEHin Karitsaa, täydellistä Karitsaa ilman syntiä tai tahraa tai vikaa. Pässi otettiin kiinni pensaikossa. Minun Rakastettu Poikani YAHUSHUA huudahti Minulle. Hänet myös saatiin kiinni Minun Tahtoni pensaikossa. ”Isä, jos se on mahdollista, ota tämä malja Minulta… mutta ei niin kuin Minä tahdon… vaan tapahtukoon Sinun Tahtosi.” YAHUSHUA oli symbolisoitunut niin kuin tuo pässi, niin kuin tuo veriuhri, jonka Abraham sai tuona päivänä, mikä otti Iisakin paikan.

YAHUSHUAn veriuhri on ainoa ihmisuhri, joka on tarpeeksi pyhä pesemään pois koko ihmiskunnan synnit. Jos ihmiskunta tulee vain hyväksymään ja noudattamaan tätä uutta veriliittoa, jonka Minä annoin Golgatalla Minun Rakastetun Poikani YAHUSHUAn kautta, tämä on Minun lupaukseni Minun uskollisille lapsilleni, jotka rakastavat YAHUSHUAa ja hyväksyvät tämän uuden veriliiton. Niin kuin Minä en jättänyt Minun Rakastettuani Poikaani hautaan. Minä nostin Hänet kuolleista ja Hän nousi Taivaaseen, niin Minä teen saman teille. Kaikki mitä Minun lasteni täytyy tehdä, on vastaanottaa, uskoa, rakastaa ja yrittää teidän parhaanne totella Minun määräyksiäni. Onko tämä niin vaikeaa?

Minä puhun niille, jotka TORJUVAT Minun Poikani YAHUSHUAn Messiaana… missä on teidän veriuhrinne? Kaikki tietävät, että täytyy olla veriuhri syntien anteeksiantamiseksi. Mikä eläin on täydellinen? Mikä ihminen? Ei mikään, paitsi Minun Rakastettu Poikani YAHUSHUA. Minä, YAHUVEH, mitätöin vanhan veriliiton antaakseni ihmiskunnalle paremman veriuhrin. Tämä on AINOA tapa, jolla Minä voin antaa anteeksi teidän syntinne. Ei ole muuta tietä Minun valtaistuimelleni… Minun vastata teidän rukouksiinne… paitsi YAHUSHUAn nimen kautta, Hänen Golgatalla vuodattaman Veren kautta teidän syntienne anteeksiantamiseksi. Ei ole muuta välittäjää Minun edessäni, muita kuin Minun Poikani YAHUSHUA. Muhammed ei voi pelastaa teitä. Abrahamin kutsuminen ei voi pelastaa teitä. Allah ei voi pelastaa teitä. Ainoastaan YAHUSHUAn nimen kutsuminen tulee pelastamaan teidät.

Minä olen puhunut aikaisemmin tämän palvelijattaren kautta. Ne jotka ajattelevat, että Tooran pitäminen ainoastaan tulee pelastamaan heidät, täytyy ymmärtää, että kaikki ovat tehneet syntiä ja pudonneet vajavaisiksi Minun loistostani [ Kirje roomalaisille 3:23 ]. YHDEN käskyn rikkominen on sama kuin KAIKKIEN käskyjen rikkominen. Te tarvitsette Pelastajaa. YAHUSHUA on tuo Pelastaja. Ne jotka kieltäytyvät hyväksymästä YAHUSHUAa heidän Herrana ja Pelastajana, koko ihmiskunnan Messiaana, ei tuomita YAHUSHUAn toimesta, vaan tulevat sen sijaan seisomaan Mooseksen edessä, joka avaa Tuomion Kirjan ilman armoa. Sillä hän varoitti Israelia, että olisi uusi liitto tulossa, uusi veriliitto. Hän tiesi, että se ei voinut lepyttää Minun vihaani. Tämä oli ainoastaan väliaikaista eläinuhreille.

Voi Israel, Minä lähetin tuon uuden veriliiton syntymään teidän oman maaperänne päälle. Minä tein ihmeitä YAHUSHUAn nimen kautta. Minä käytin Häntä olemaan ihmisuhri, ihmisveriuhri, ainoa täydellinen verisovitus synnin vuoksi. Ja Minä nostin Hänet kuolleista Israelin maaperällä.

Tänä Jom Kippurin ensimmäisenä päivänä, 2002, Minä puhun Israelille ja Minä kerron heille, Minä kuulen teidän katumuksen rukoukset, pyytäen Minun anteeksiantoa. Minä näen teidän paastoamisenne. Minä tunnen teidän pelkonne kun te ymmärrätte, että teidän syntinne ovat löyhkä Minun sieraimilleni. Voi Israel, te tiedätte MINÄ OLEN Adonai ja Minä tuomitsen teidät teidän lihanne töiden tähden. Voi Israel, te tiedätte, että ei ole veriuhria. Te kaipaatte rakentaa tuon temppelin seinillä, jotta voitte jälleen kerran tehdä uhreja eläimistä syntien anteeksiantamiseksi, missä teidän ylimmäinen pappinne voi huutaa ääneen armoa, kuitenkin te kieltäydytte vastaanottamasta lahjaa, jonka Minä annoin teille, temppelin ilman seiniä, täytetty Ruach Ha Kodeshilla, täytetty Minun rakkaudellani ja armollani, Minun ihmeilläni ja Minun tuomiollani. Temppeli ei rakennettu ihmiskäsillä, täydellinen, pyhä, synnitön temppeli. Hänen nimensä on YAHUSHUA. Minun nimeni [ YAH ] on sisälletty Hänen nimeensä. Voima on Hänen koskemattomassa nimessään, voima on Meidän koskemattomissa nimissämme.

YAHUSHUA on tuo temppeli! YAHUSHUA on ainoa veriuhri, jonka Minä hyväksyn. YAHUSHUA tuli Israeliin vauvana. YAHUSHUA oli teidän veriuhrinne. YAHUSHUA on ainoa pyhä veriuhri. Voi Israel, kuule Minua. YAHUSHUAn Veri vuoti Israelin maaperään ja silti täytti koko Maan neljä kulmaa. Voi Israel, kuule Minua, koska te torjutte tämän uuden veriliiton, Minä annoin sen myös ei-juutalaisille, yhteen liitin heidät oksaan, odottaen teitä katumaan ja hyväksymään YAHUSHUAn teidän Messiaana. Mitä se tulee vaatimaan, Voi Israel. Kuinka harva jäännös Minulla on Israelissa. Kun Minä puhun nämä sanat tämän palvelijattaren kautta, siellä tulee nousemaan uusia opetuslapsia ja viemään tämän sanan Israeliin. Sillä Minä sanon teille nyt, teillä on todiste virtaamassa esiin teidän omasta itkumuuristanne, missä Minun Elämän Veteni symboli virtaa esiin.

Mistä tämä Elämän Vesi tulee? Minä, YAHUVEH, OLEN antamassa tämän lahjan teille jälleen, niin kuin Ruach Ha Kodesh laskettiin vapaaksi YAHUSHUAn kautta Israelissa. Nyt se virtaa esiin seinän läpi, missä Israel polvistuu, itkee, vaikeroi ja rukoilee. Hyväksykää YAHUSHUA teidän MESSIAANANNE. Kun temppelin seinä pullistuu ja tuhoutuu teidän silmienne edessä.

Ettekö te näe, Voi Israel, vanha liitto on lakannut. Minä en halua eläinuhreja. Ainoastaan Minun Rakastetun Poikani YAHUSHUAn Veri, joka tuli Juudan heimosta, voi olla Israelin veriliitto ja koko maailman verisovitus synneille. On ainoastaan yksi synti, joka ei voi olla anteeksiannettu, YAHUSHUAn torjuminen, ja elämän ja veren, jonka Hän uhrasi Golgatalla. Varokaa, Ruach Ha Kodeshin pilkkaaminen ja torjuminen on jumalanpilkkaa, ei ole anteeksiantoa tästä synnistä. Hyväksykää YAHUSHUAn elämä ja veri, ja Hänen nimensä kautta on ainoa synnin anteeksianto.

Minä annoin teille tämän lahjan Golgatalla, Minä annoin maailmalle tämän lahjan. Ja Israel, tänä Korkeana Pyhänä päivänä, Minä, YAHUVEH, puhun tämän Juutalaisen palvelijattaren kautta… Voi Israel, sinä joka kivitit, kidutit, murhasit apostolit ja profeetat, sinä joka tapoit Minun lapseni, jotka Minä lähetin todistamaan sinulle. Voi Israel, jopa marttyyreiden veri kastelee läpimäräksi teidän maaperänne. Ainoastaan Minä tiedän, Voi Israel, kuinka paljon teidän omaa vertanne täytyy virrata ennen kuin te hyväksytte ainoan Messiaan, joka voi pelastaa teidät. YAHUSHUA yhä itkee teidän puolestanne niin kuin Hän teki Getsemanen puutarhassa.

Maailman silmät ovat kohdistettu teihin, Voi Israel. Minun silmäni eivät koskaan jätä teitä. Pelastava voima on nimessä, jonka te torjutte, temppelin kulmakivessä, jonka te torjutte. Mutta teidän täytyy hyväksyä YAHUSHUA Messiaana. Se on YAHUSHUAn nimen, sanan ja veren kautta. YAHUSHUA pelastaa Israelin. Voi Israel, YAHUSHUA paastosi teidän vuoksenne neljäkymmentä päivää ja neljäkymmentä yötä. Luuletteko te todella, että yksi päivä paastoamista on riittävästi peittämään teidän syntinne? Minun lapseni, jotka ovat hyväksyneet YAHUSHUAn Herrana, Jumalana ja Messiaana iloitsevat, että heidän syntinsä maksettiin kokonaan Golgatalla.

Minä, YAHUVEH, odotan teitä, Voi Israel. Voi Israel, te jotka noudatatte ja muistatte Juutalaiset juhlat ja pyhät päivät, ettekö te vielä näe, että YAHUSHUA on niissä KAIKISSA? Voi Israel, palatkaa Minun luokseni pyhyydessä. Kääntykää pois teidän synneistänne todellisessa katumuksessa Minun Poikani YAHUSHUAn nimessä. Voi Israel, Minä itken teidän tuskanne takia. Mutta muistakaa, niin kuin MINÄ OLEN Pyhä, niin myös teidän täytyy olla asetettuja sivuun ja olla pyhiä.

Haluatteko te todella olla tuomittuja laeilla, jotka Minä annoin Moosekselle, yhtä hyvin kuin Mooses tuomitsee teidät ilman mitään armoa. Kun kerran te torjutte ainoan välittäjän, ainoan Täydellisen YAHUVEHin Karitsan, YAHUSHUA sanoo niille, jotka luottavat vanhaan veriliittoon pelastamaan teidät. Ne jotka luottavat tähän veriliittoon, varokaa! Hän sanoo, ”Sinä valitset olla tuomittuna vanhalla veriliitolla, Mooses tuomitsee sinut.” Kun kerran ei ketkään ole täydellisiä, suru niiden vuoksi, jotka Mooses tuomitsee. Ketään ei säästetä. Helvetti ja Tulinen Järvi tulee olemaan teidän ikuinen koti. Jokainen on tekemässä heidän varauksensa ikuisiksi ajoiksi.

Kenellekään ei ole taattu toista sekuntia elämää. Kaikki jotka ovat Minun, YAHUVEHin armoilla, tänään on teidän pelastuksenne päivä.

Huominen voi olla liian myöhäistä.

*******

Niin on puhuttu, niin on kirjoitettu, tänä Jom Kippurin ensimmäisenä päivänä, 16 syyskuuta, 2002.

Annettu tälle palvelijalle, Apostoli Elisabeth (Elisheva) Elijahlle.

*******

Evankeliumi Matteuksen mukaan 10:18-42

18. ja teidät viedään maaherrain ja kuningasten eteen minun tähteni, todistukseksi heille ja pakanoille.
19. Mutta kun he vetävät teitä oikeuteen, älkää huolehtiko siitä, miten tahi mitä puhuisitte, sillä teille annetaan sillä hetkellä, mitä teidän on puhuminen.
20. Sillä ette te itse puhu, vaan teidän Isänne Henki puhuu teissä.
21. Ja veli antaa veljensä kuolemaan ja isä lapsensa, ja lapset nousevat vanhempiansa vastaan ja tappavat heidät.
22. Ja te joudutte kaikkien vihattaviksi minun nimeni tähden; mutta joka vahvana pysyy loppuun asti, se pelastuu.
23. Ja kun teitä vainotaan yhdessä kaupungissa, paetkaa toiseen; sillä totisesti minä sanon teille: te ette ehdi loppuun käydä Israelin kaupunkeja, ennen kuin Ihmisen Poika tulee.
24. Ei ole opetuslapsi opettajaansa parempi, eikä palvelija parempi isäntäänsä.
25. Opetuslapselle riittää, että hänelle käy niin kuin hänen opettajalleen, ja palvelijalle, että hänelle käy niin kuin hänen isännälleen. Jos he perheenisäntää ovat sanoneet Beelsebuliksi, kuinka paljoa enemmän hänen perheväkeään!
26. Älkää siis peljätkö heitä. Sillä ei ole mitään peitettyä, mitä ei tule paljastetuksi, eikä mitään salattua, mikä ei tule tunnetuksi.
27. Minkä minä sanon teille pimeässä, se puhukaa päivän valossa. Ja minkä kuulette kuiskattavan korvaanne, se julistakaa katoilta.
28. Älkääkä peljätkö niitä, jotka tappavat ruumiin, mutta eivät voi tappaa sielua; vaan ennemmin peljätkää häntä, joka voi sekä sielun että ruumiin hukuttaa helvettiin.
29. Eikö kahta varpusta myydä yhteen ropoon? Eikä yksikään niistä putoa maahan teidän Isänne sallimatta.
30. Ovatpa teidän päänne hiuksetkin kaikki luetut.
31. Älkää siis peljätkö; te olette suurempiarvoiset kuin monta varpusta.
32. Sen tähden, jokaisen, joka tunnustaa minut ihmisten edessä, minäkin tunnustan Isäni edessä, joka on taivaissa.
33. Mutta joka kieltää minut ihmisten edessä, sen minäkin kiellän Isäni edessä, joka on taivaissa.
34. Älkää luulko, että minä olen tullut tuomaan rauhaa maan päälle; en ole tullut tuomaan rauhaa, vaan miekan.
35. Sillä minä olen tullut 'nostamaan pojan riitaan isäänsä vastaan ja tyttären äitiänsä vastaan ja miniän anoppiansa vastaan;
36. ja ihmisen vihamiehiksi tulevat hänen omat perhekuntalaisensa'.
37. Joka rakastaa isäänsä taikka äitiänsä enemmän kuin minua, se ei ole minulle sovelias; ja joka rakastaa poikaansa taikka tytärtänsä enemmän kuin minua, se ei ole minulle sovelias;
38. ja joka ei ota ristiänsä ja seuraa minua, se ei ole minulle sovelias.
39. Joka löytää elämänsä, kadottaa sen; ja joka kadottaa elämänsä minun tähteni, hän löytää sen.
40. Joka ottaa tykönsä teidät, se ottaa tykönsä minut; ja joka ottaa minut tykönsä, ottaa tykönsä hänet, joka on minut lähettänyt.
41. Joka profeetan ottaa tykönsä profeetan nimen tähden, saa profeetan palkan; ja joka vanhurskaan ottaa tykönsä vanhurskaan nimen tähden, saa vanhurskaan palkan.
42. Ja kuka hyvänsä antaa yhdelle näistä pienistä maljallisen kylmää vettä, hänen juodaksensa, opetuslapsen nimen tähden, totisesti minä sanon teille: hän ei jää palkkaansa vaille.

Evankeliumi Matteuksen mukaan 12:50

Sillä jokainen, joka tekee minun taivaallisen Isäni tahdon, on minun veljeni ja sisareni ja äitini.

Evankeliumi Matteuksen mukaan 21:42-46

42. YAHUSHUA sanoi heille: "Ettekö ole koskaan lukeneet kirjoituksista: 'Se kivi, jonka rakentajat hylkäsivät, on tullut kulmakiveksi; YAHUVEHilta tämä on tullut ja on ihmeellinen meidän silmissämme'?
43. Sen tähden minä sanon teille: Jumalan valtakunta otetaan teiltä pois ja annetaan kansalle, joka tekee sen hedelmiä.
44. Ja joka tähän kiveen kaatuu, se ruhjoutuu, mutta jonka päälle se kaatuu, sen se murskaa."
45. Kun ylipapit ja fariseukset kuulivat nämä hänen vertauksensa, ymmärsivät he, että hän puhui heistä.
46. Ja he olisivat tahtoneet ottaa hänet kiinni, mutta pelkäsivät kansaa, koska se piti häntä profeettana.


Evankeliumi Matteuksen mukaan 23:29-39

29. Voi teitä, kirjanoppineet ja fariseukset, te ulkokullatut, kun te rakennatte profeettain hautoja ja kaunistatte vanhurskasten hautakammioita,
30. ja sanotte: 'Jos me olisimme eläneet isäimme päivinä, emme olisi olleet osallisia heidän kanssaan profeettain vereen'!
31. Niin te siis todistatte itsestänne, että olette niiden lapsia, jotka tappoivat profeetat.
32. Täyttäkää siis te isäinne mitta.
33. Te käärmeet, te kyykäärmeitten sikiöt, kuinka te pääsisitte helvetin tuomiota pakoon?
34. Sen tähden, katso, minä lähetän teidän tykönne profeettoja ja viisaita ja kirjanoppineita. Muutamat heistä te tapatte ja ristiinnaulitsette, ja toisia heistä te ruoskitte synagogissanne ja vainoatte kaupungista kaupunkiin;
35. että teidän päällenne tulisi kaikki se vanhurskas veri, joka maan päällä on vuodatettu vanhurskaan Aabelin verestä Sakariaan, Barakiaan pojan, vereen asti, jonka te tapoitte temppelin ja alttarin välillä.
36. Totisesti minä sanon teille: tämä kaikki on tuleva tämän sukupolven päälle.
37. Jerusalem, Jerusalem, sinä, joka tapat profeetat ja kivität ne, jotka ovat sinun tykösi lähetetyt, kuinka usein minä olenkaan tahtonut koota sinun lapsesi, niin kuin kana kokoaa poikansa siipiensä alle! Mutta te ette ole tahtoneet.
38. Katso, 'teidän huoneenne on jäävä hyljätyksi'.
39. Sillä minä sanon teille: tästedes te ette näe minua, ennen kuin sanotte: 'Siunattu olkoon hän, joka tulee YAHUVEHin nimeen'.

Evankeliumi Matteuksen mukaan 26:26-29

26. Ja heidän syödessään YAHUSHUA otti leivän, siunasi, mursi ja antoi opetuslapsillensa ja sanoi: "Ottakaa ja syökää; tämä on minun ruumiini".
27. Ja hän otti maljan, kiitti ja antoi heille ja sanoi: "Juokaa tästä kaikki;
28. sillä tämä on minun vereni, liiton veri, joka monen edestä vuodatetaan syntien anteeksiantamiseksi.
29. Ja minä sanon teille: tästedes minä en juo tätä viinipuun antia, ennen kuin sinä päivänä, jona juon sitä uutena teidän kanssanne Isäni valtakunnassa.

Evankeliumi Luukkaan mukaan 12:49-53

49. Tulta minä olen tullut heittämään maan päälle; ja kuinka minä tahtoisinkaan, että se jo olisi syttynyt!
50. Mutta minä olen kasteella kastettava, ja kuinka minä olenkaan ahdistettu, kunnes se on täytetty!
51. Luuletteko, että minä olen tullut tuomaan maan päälle rauhaa? Ei, sanon minä teille, vaan eripuraisuutta.
52. Sillä tästedes riitautuu viisi samassa talossa keskenään, kolme joutuu riitaan kahta vastaan ja kaksi kolmea vastaan,
53. isä poikaansa vastaan ja poika isäänsä vastaan, äiti tytärtänsä vastaan ja tytär äitiänsä vastaan, anoppi miniäänsä vastaan ja miniä anoppiansa vastaan.

Kirje heprealaisille 9:11-22

11. Mutta kun Kristus tuli tulevaisen hyvän ylimmäiseksi papiksi, niin hän suuremman ja täydellisemmän majan kautta, joka ei ole käsillä tehty, se on: joka ei ole tätä luomakuntaa,
12. meni, ei kauristen ja vasikkain veren kautta, vaan oman verensä kautta kerta kaikkiaan kaikkein pyhimpään ja sai aikaan iankaikkisen lunastuksen.
13. Sillä jos kauristen ja härkäin veri ja hiehon tuhka, saastaisten päälle vihmottuna, pyhittää lihanpuhtauteen,
14. kuinka paljoa enemmän on Kristuksen veri, hänen, joka iankaikkisen Hengen kautta uhrasi itsensä viattomana Jumalalle, puhdistava meidän omantuntomme kuolleista teoista palvelemaan elävää Jumalaa!
15. Ja sen tähden hän on uuden liiton välimies, että, koska hänen kuolemansa on tapahtunut lunastukseksi ensimmäisen liiton aikuisista rikkomuksista, ne, jotka ovat kutsutut, saisivat luvatun iankaikkisen perinnön.
16. Sillä missä on testamentti, siinä on sen tekijän kuolema toteennäytettävä;
17. sillä vasta kuoleman jälkeen testamentti on pitävä, koska se ei milloinkaan ole voimassa tekijänsä eläessä.
18. Sen tähden ei myöskään ensimmäistä liittoa verettä vihitty.
19. Sillä kun Mooses oli kaikelle kansalle julkilukenut kaikki käskyt, niinkuin ne laissa kuuluvat, otti hän vasikkain ja kauristen veren ynnä vettä ja purppuravillaa ja isopin ja vihmoi sekä itse kirjan että kaiken kansan,
20. sanoen: "Tämä on sen liiton veri, jonka Jumala on teille säätänyt".
21. Ja samoin hän verellä vihmoi myös majan ja kaikki palvelukseen kuuluvat esineet.
22. Niin puhdistetaan lain mukaan miltei kaikki verellä, ja ilman verenvuodatusta ei tapahdu anteeksiantamista.

Niin kuin YAHUSHUA ennusti viimeisistä päivistä, ”Ihmisten sydämet pettävät heidät pelon takia.” Evankeliumi Luukkaan mukaan 21:26

Oletko sinä henkisesti valmiina? Onko sinun perheesi? Tämä on syy tälle ministeriölle, sekä varoittamaan profetaalisten viestien kanssa, että rohkaisemaan ja johtamaan eksyneitä sieluja YAHUSHUAlle, ainoalle Messiaalle.

Jos sinä olet hyväksynyt YAHUSHUAn sinun henkilökohtaisena Pelastajana, mutta olet ollut erittäin haalea sinun rakkaudessasi, tottelevaisuudessa ja henkisessä kulkemisessa Hänen kanssaan, sinun tarvitsee välittömästi pyytää Häneltä anteeksiantoa ja Ruach Ha Kodeshin uudelleen täyttämistä ( Pyhä Henki ). Sinun ei pidä ainoastaan katua vaan kääntyä pois sinun synneistäsi ja kysyä YAHUSHUAa pesemään sinun syntisi pois Hänen Golgatalla vuodattamassaan veressä. Hän antaa sinulle välittömästi anteeksi ja täyttää sinun sydämesi Ruach Ha Kodeshin ilolla.

Jos sinä et ole koskaan hyväksynyt YAHUSHUAa Pelastajana, mutta Pyhän Raamatun ja näiden profetaalisten viestien kautta olet tullut ymmärtämään Hänen todellisuutensa ja Hänen piakkoin tulemisensa, ja sinä haluat hyväksyä Hänen vapaan ikuisen elämän lahjan Taivaassa, sano tämä pelastusrukous alapuolella ja tarkoita sitä kaikella sinun sydämelläsi… ja YAHUSHUA on uskollinen antamaan sinulle anteeksi kun sinä tunnustat, kadut ja käännyt pois sinun synneistäsi, YAHUSHUAn nimessä. Ja pyydä Häntä tulemaan sinun sydämeesi ja elämään Hänen ( YAHUSHUAn ) elämäänsä sinuun, käyttämään sinua YAHUVEHin ja YAHUSHUAn Loistoksi.

Pelastusrukous

Rakas YAHUSHUA, Minä hyväksyn sinut nyt minun Herranani ja Pelastajanani, Sinä olet Jumala, jota minä rakastan. Minä uskon, että sinä maksoit hinnan minun synneistäni Golgatalla, sinä kuolit ja nousit kuolleista kolmantena päivänä. Minä pyydän Sinua tulemaan minun sydämeeni, antamaan minulle anteeksi minun syntini, pesemään minut puhtaaksi kaikesta jumalattomuudesta. Minä olen pahoillani, että olen tehnyt syntiä, ja minä käännyn pois niistä synneistä. Kiitos, että täytät minut Sinun Pyhällä Hengelläsi, ja annat minulle halun palvella sinua kaikki minun elämäni päivät, ja elät Sinun elämääsi minussa, YAHUSHUA, jotta sinä olet Kirkastettu! Kiitos, että annat minulle halun lukea sinun Raamattuasi, ja annat minulle viisautta ymmärtää sitä, Kiitos että Rakastat minua ja Pelastat minun sieluni, aiheutat minun Uskoni kasvavan, jotta yhtenä päivänä Minä tulen olemaan Sinun kanssasi Taivaassa. Täytä minut Sinun Pyhällä Hengelläsi Nyt ja vapauta minut pahasta Sinun nimessäsi YAHUSHUA minä rukoilen! Auta minua YAHUSHUA muistamaan, että Kaikki ovat tehneet syntiä ja pudonneet vajavaisiksi YAHUVEHin Loistosta, ja sinä tulit pelastamaan MEIDÄT syntiset, sen tähden sinua kutsutaan meidän Pelastajaksemme. Aamen.

Lue tämä rukous ja sitten lue se uudestaan, tällä kertaa EI pään tiedolla vaan sydämen tiedolla, usko se USKOSSA, ja muista, YAHUSHUA EI ole ainoastaan Jumala, vaan Hän on sinun paras ystäväsi! Hän välittää niin paljon sinusta, Hän rakastaa sinua niin paljon, juuri sellaisena kuin sinä olet. Hän vihaa syntiä, mutta Hän rakastaa SINUA, syntistä!

YAHUSHUA maksoi hinnan sinun synneistäsi, nyt sinun ei tarvitse tuntea syylliseltä tai tuomitulta enää! Tunnusta sinun syntisi YAHUSHUAlle. Nimeä ne, sitten kerro Hänelle, että sinä olet pahoillasi, pyydä Häntä antamaan sinulle anteeksi! Kaikki sinun menneisyytesi ja nykyiset syntisi. Synti on mitä tahansa, mitä sinä olet tehnyt tai teet, joka pahastuttaa Pyhää YAHUVEHia. Kukaan ei ole täydellinen! Muista se!

Lue Uusi Testamentti ja opi tuntemaan kuka YAHUSHUA on. 1 Johanneksen kirje 3:16. Raamattu sanoo, että sinun täytyy tunnustaa Hänet Herrana ja Pelastajana, niin Hän tunnustaa sinut Isän edessä. Älä häpeä YAHUSHUAa, Hän EI häpeä SINUA. Kerro jollekin, että sinä olet hyväksynyt Golgatan ja Nasaretin YAHUSHUAn, tänä päivänä! Kaikki enkelit taivaassa iloitsevat, sillä uusi nimi on lisätty Karitsan Elämän Kirjaan!

Anna meidän iloita sinun kanssasi. Jos sinä tarvitset pastoria, meillä on enemmän kuin yksi. Tervetuloa YAHUSHUAn Perheeseen! ME ODOTAMME SINUN TAPAAMISTASI TAIVAASSA, JOS EI MAAN PÄÄLLÄ!

E-mailaa Elisabethille ja anna hänen tietää ikuisen elämän lahjasta, jonka sinä olet juuri perinyt meidän kallisarvoiselta YAHUSHUA Messiaalta!

Me odotamme kuulla sinulta!