Profetia 60

”Piilottakaa Itsenne, Minun Lapseni, Vain Hetkeksi Aikaa Pidempään!”

31/8/02

Annettu Apostoli Elisabeth Elijah Nikomialle.

Voi, kuinka monta kertaa Minä olen katunut, että Minä olen tehnyt ihmisen. Kyllä, Minä tiedän mitä on aikeissa tapahtua. Se on koska Minä olen kaikki tietäväinen. Minä olen kaikkialla läsnäoleva. Minä olen kaikkitietävä. Se ei tee siitä helpompaa. Voiiii, kuinka monta kertaa Minä olen katunut, että Minä olen tehnyt ihmisen. Minä katson tämän maailman päälle, joka on MINUN jakkarani. Minä katson jokaisen olennon sydämiin ja sieluihin maan päällä. Minä katson heidän sydämiensä salaisiin paikkoihin. Minä näen pahan sisällä, jopa niiden, jotka täyttävät kirkot, jopa niiden, jotka täyttävät temppelit. Ja Minä katson heidän sydämiinsä. Ja voiiii, kuinka monet ovat niin kaukana Minusta. Kuinka monella ainoastaan on tieto YAHUSHUA Ha MASHIACHista, mutta heidän sydämensä ovat kaukana HÄNESTÄ. Kuinka monet ainoastaan tietävät kertomuksen Ristiinnaulitsemisesta, ja kuinka harvat ovat ristiinnaulinneet heidän oman lihansa. Kuinka harvat ovat ottaneet heidän ristinsä ja seuranneet MINUN Poikani YAHUSHUAn perässä. Uudestaan ja uudestaan Minä lähetän MINUN apostolini ja profeettani varoittamaan. Voi, te paatunut sukupolvi. Te peitätte teidän korvanne. Teidän korvanne ovat täynnä vahaa; teidän sydämenne ovat tulleet kylmiksi. Te peitätte teidän silmänne. Ja sitten te uskallatte peittää teidän suunne, joten te ette edes varoita ketään.

Tuomio on tullut, pois teidän tekopyhine rukouksineen ja ylistyksineen. Kuinka harvat teistä ovat kumartaneet teidän polvenne MINUN suuntaani katuaksenne tämän takia, syntien takia, maiden syntien, joissa te asutte. Minä puhun maailmalle, en vain Amerikalle, mutta tämän maailman kaukaisimpiin kulmiin ja uumeniin. Synti ei ole henkilön kunnioittaja. Synti on kaikissa kansoissa, pienimmästä maasta, provinsseista, suurkaupungeista ja kaupungeista. Jotkut niin pieniä, että niillä ei ole edes nimiä ja kuitenkin synti pysyy samana.

Minä olen yksi, joka kuulen MINUN vauvojeni hiljaiset huudot, niiden, joilla ei koskaan ollut mahdollisuutta hengittää heidän ensimmäistä henkäystään. Te ette vain tapa heitä, te murhaavat teurastajat, te kidutatte heitä. Minä laitan viemäriaukkoja aborttiklinikoiden alle. Murtumalinjat ovat jo siellä. Se on näkymätön silmälle, mutta MINUN ajoituksellani se tulee olemaan ikään kuin jättiläiskäsi kurottautuu ylös maasta ja todella, niin kuin MINUN palvelijani on sanonut, ne vedetään alas itse helvetin sisuksiin ja maa tulee peittämään ne päältä ja kaikki pahat tulevat olemaan niissä. Teidän rakennuksenne, jotka kannattavat pahaa elämäntyyliä, jota te tiedätte, että Minä inhoan. Te haluatte tietää mikä se on. Sitten lukekaa MINUN Kirjoituksiani. Minä teen saman asian teille.

Maanjäristys murtumalinjat ovat jo siellä, mutta älkää luulko kun tämä tapahtuu alueelle, että kukaan pahoista pakenee, sillä he tulevat menemään alas, ja se olen Minä, Mahtava Jumala ”MINÄ OLEN”, joka polkee heidät maan alle. Mutta oikeamieliset, jotka seisovat esiin MINUN NIMESSÄNI, ne jotka eivät häpeä YAHUVEHin ja YAHUSHUAn NIMIÄ, ne jotka kunnioittavat MINUN Sapattipäiviäni ja pitävät ne pyhinä, ne jotka tietävät, että rakastaa MINUA on totella MINUA, ne jotka rakastavat MINUN Kirjoituksiani ja piilottavat sanan heidän sydämeensä. Nämä ovat niitä, jotka ovat rakentaneet heidän kotinsa kiinteälle kalliolle ja he eivät vajoa syvälle hiekkaan. Sillä Minä ravistan tätä maailmaa MINUN raivossani, ja tulevina päivinä, te tulette näkemään ennen näkemättömiä maanjäristyksiä, kuin minään aikana aikaisemmin, sillä ne tulevat ravistelemaan suuremmassa suuruusluokassa niin kuin vanhempi, joka on kadottanut malttinsa ja ravistaa tuota lasta. Tämä on, kuinka Minä ravistan tätä maailmaa ja sanon, ”Herää, herää, herää!”

Kuinka kauan, kuinka kauan, kuinka kauan teidän täytyy koetella Luojan kärsivällisyyttä? Kuinka kauan teidän täytyy koetella Lunastajan kärsivällisyyttä? Minä tömistän MINUN jalkaani maan päälle ja kaikki, jota voi ravistaa, tulee olemaan ravistettu; kaikki, joka voidaan kiskoa juurineen, kiskotaan juurineen. Minä ravistan teidän poliitikkojanne ja Minä en välitä missä maassa te olette, te ette enää tule katsomaan hallitukseen, huolehtimaan. MINUN Lapseni tulevat tietämään, että on olemassa vain Yksi elättäjä. Se on sama Yksi, joka syöksi vettä kalliosta, joka laittoi mannaa maan päälle. Se on sama Yksi, joka sanoo, että Minä täytän kaikki teidän tarpeenne MINUN rikkauksieni Loistossa mukaan [ Kirje Filippiläisille 4:19 ]. Ja Minulla ei ole puutetta Loistossa. MINUN raivossani Minä puhalsin, en ainoastaan Yhdysvaltojen päälle, vaan maailman useisiin osiin MINUN kuumaa henkäystäni. Lämpötilat nousivat MINUN malttini noustessa. Kuivuuksia tuli kun MINUN Elämän Veteni oli torjuttu.

Kuunteliko kukaan? Ihmettelikö kukaan miksi? Minä katselen sivusta ja Minä katson ihmisen epäinhimillisyyttä ihmistä kohtaan. Tietäkää tämä MINUN lapseni; te ette tule menemään suuren ahdingon läpi, ne jotka voivat luottaa MINUUN. Mutta tämä ei tarkoita, että te ette tule maistamaan ihmisen ahdinkoa, ihmisen epäinhimillisyyttä ihmistä kohtaan. Ihminen, joka on vallan nälkäinen ja ahne ja läpikotaisin paha, joka haluaa pyyhkiä oikeamielisyyden pois maan pinnalta, joka haluaa pyyhkiä MINUN Poikani YAHUSHUAn NIMEN pois maan pinnalta.

Aikojen alusta asti on ollut sota, ja se on saatana, joka sotii kaikkea vastaan, mikä on Pyhää. Hänen aikansa on tulossa. Mutta tuohon aikaan saakka, kaikki liha koetellaan. Teitä on jo koeteltu. Kuinka monet teistä olette olleet tulisessa uunissa monilla erilaisilla tavoilla ja todistajien joukon edessä te silti piditte teidän rakkautenne ja uskonne. Kun paha kasvaa pahemmaksi ja naiset lisääntyvät demonien kanssa, ja sieluttomat tulevat esiin täynnä pahuutta. Te ette edes voi alkaa käsittämään, sillä heillä ei ole omia tuntoja, ei konseptia oikeasta tai väärästä, ei rakkautta millekään tai kenellekään. Te kutsutte tätä klooniksi, mutta se ei ole klooni, sillä kloonin täytyisi olla duplikaatti MINUSTA ja te ette pysty duplikoimaan, sillä te ette ole Luoja. Se on saatana, joka on imitaattori näiden kloonien kautta.

Te luulette, kun te syötte kloonattuja lihoja, te ravitsette teidän ruumistanne, mutta kuinka tuo voi olla, kun elämää ei ollut tuossa lihassa? Te syötte kirousta teidän omille ruumiillenne. Minä profetoin tämän palvelijattaren kautta vuosia sitten, että vesi säännösteltäisiin ja nyt te näette sen tapahtuvan paikoissa, joissa sitä ei ole koskaan aikaisemmin säännöstelty. Lämpötilat kohoavat korkeuksiin maissa, joissa se ei ole koskaan noussut korkeuksiin aikaisemmin. Maa tärisee paikoissa, joissa se ei ole koskaan tärissyt aikaisemmin.

MINÄ OLEN Vihainen, mutta en niitä kohtaan, jotka voivat kuulla MINUN ääneni. MINÄ OLEN Vihainen niitä kohtaan, jotka kieltäytyvät kuulemasta. Sillä helvettiä ei luotu ihmiselle. Ei edes Tulista Järveä luotu ihmiselle. Minä lähetin lunastajan, MINUN oman Poikani, pitämään teidät ulkona näistä paikoista. Minä annoin MINUN Poikani, sillä Minä rakastan teitä niin paljon. Minä sovitin, mitä ensimmäinen Aatami oli tehnyt, ja silti kuinka monet teistä ovat Helvettiin taipuneita! Kuinka monet teistä pelkäätte todistaa teidän perheellenne? Kuinka monet teistä elävät taloissa, eri-arvoisesti sidottuina puolison kanssa, joka vihaa MINUN silkkaa NIMEÄNI? Puolison kanssa, joka vihaa kaikkea, mikä on Pyhää? Ja kuitenkin he sanovat, ”Minä teen tämän YAHUVEHin ja YAHUSHUAn NIMEN vuoksi.”

Te ette kunnioita MINUA. Itse asiassa te häpäisette MINUA. Sillä Jaakobia Minä rakastin ja Esauta Minä vihasin. Voiii, kuinka Minä tahdon huutaa tämän, eikö Minun pitäisi vihata niitä, jotka vihaavat ja halveksivat kaikkea, mikä on pyhää? Eikö Minun pitäisi vihata niitä, jotka pilkkaavat MINUN RUACH ha KODESHIA? Mitä kumppanuutta YAHUSHUAlla on valehtelijoiden kanssa, Beelsebubien kanssa? Mitä kumppanuutta voi kirkkaudella olla pimeyden kanssa, silti te pidätte kiinni pysymisestä näissä avioliitoissa, jotka eivät ole avioliitto MINUN silmissäni. Se on kahle, jota Minä halveksin, sillä Minä en koskaan liittänyt heitä yhteen ja silti te luulette, että te olette tehneet MINULLE palveluksen, ja kaikki mitä te olette tehneet, olette surettaneet MINUN sieluani. Kun lapset ovat kasvatettu pakanoiden kodeissa, ja Minä olen kertonut teille, että jaettu talo ei voi pysyä pystyssä ja puoliso huutaa MINULLE, ”Vapauta MINUT!” Voi, jos he ainoastaan olisivat kuunnelleet koko ajan. Jos ainoastaan he olisivat käsittäneet, että Minä jaoin kauan sitten.

Joten nyt, MINUN lapseni, valmistautukaa. Minä muistutan teitä, te olette teidän veljenne vartija. Niille teistä, jotka olette välittäneet kun te olette nähneet teidän veljenne tai sisarenne joutuvan puutteeseen, muistakaa vain, että Minä olen ottanut merkintöjä ja joku nostetaan kun te olette puutteessa. Niille teistä, jotka suljitte teidän silmänne ja korvanne veljen tai sisaren huudolle, muistakaa vain tämä, teidän pelkkiä huutojanne yhtenä päivänä ja rukouksia Minä halveksin. Teitä on koeteltu, ja Minä tiedän ne, jotka ovat läpäisseet testin. Voiiii, mutta kuinka Minä suren niiden teistä puolesta, jotka väittävät, että he kuuluvat MINULLE kun Minä koettelin teidän rakkauttanne ja myötätuntoanne. Ja Minä olen käyttänyt sekä tätä ministeriötä kerta toisensa jälkeen, että muita tekemään niin, ja kuitenkin teidät havaittiin köykäisiksi, ahneiksi ja itsekkäiksi, ainoastaan välittämässä teidän omista tarpeistanne. Ja nyt te tulette huomaamaan mitä tapahtuu kun te rukoilette, ja Taivas ei kuuntele teitä kun te anelette.

Valmistautukaa MINUN Lapseni, mutta älkää pelätkö. Kallistakaa teidän korvanne, MINUN Lapseni, jokaiselle sanalle, jotka Minä sanon. Erottakaa henget, jotka puhuvat, sillä monia vääriä profeettoja on noussut, ja vakuuttavat teitä vaurauden valheellisista sanoista, joka tulee kansalle, maalle tai osavaltiolle, joka halveksii ja on heittänyt pois, kouluista hallitukseen, lakeihin, kaiken jonka Minä olen osoittanut Pyhäksi. Te tulette näkemään tämän kansan, tämän maan, kaupungit, osavaltiot, provinssit, ei väliä missä ne ovat tämän maailman pinnalla, tulevan MINUN tuomioni alle, ja tulevan MINUN säädösteni alle. Kosto on MINUN, Minä maksan takaisin.

MINUN vauvani, Morsian, valittuni ja valikoituni, menkää ja piilottakaa itsenne teidän koteihinne. Menkää ja salvatkaa teidän ovenne. Sillä aika on tulossa, Minun Lapseni, milloin teidän täytyy piiloutua hetkeksi aikaa. Te olette jo voidelleet teidän kotinne. Seisokaa ja uskokaa Psalmiin 91, että te olette suojattuja Minun siipieni alla, pahojen jatkaessa epäinhimillisyyttä ihmistä kohtaan, heidän jatkaessaan hyväksyä lakeja, jotka tekevät sen vaikeaksi MINUN lapsilleni seistä. Piilottakaa itsenne MINUN Lapseni, Minun siipieni suojan alle. Se on teidän rukouksenne MINUN Lapseni, jotka MINUN korvani kuulee. Se on MINUN käteni MINUN Lapseni, joka pyyhkii pois teidän jokaisen kyyneleen. Mutta hetkeksi aikaa MINUN Lapseni, vain hetkeksi aikaa pidempään.

Minä tiedän jokaisen nimet, jotka itkevät ja vaikeroivat kun he [ huutavat ], ”Tule, YAHUSHUA, tule!” Mutta älkää tehkö sitä pelosta, MINUN Lapseni. Tehkää se rakkaudesta, sillä Minä olen yhä erottamassa ja Minä olen yhä jakamassa lampaita vuohista maailmanlaajuisesti. Ja vuohet menevät ikuiseen tuleen ja MINUN lampaitani Minä jatkan paimentamaan. Kyllä, MINUN Lapseni, pitäkää tiukasti kiinni YAHUSHUAn vaatteen helmasta ja älkää päästäkö irti kun te seisotte tulisissa uuneissa. Muistakaa, Minä olen teidän kanssanne aina jopa maan ääriin saakka. Muistakaa, MINUN Lapseni, jopa ne teistä, jotka kuolevat MINUN Poikani nimen tähden, he voivat ainoastaan tappaa ruumiin, he eivät pysty tappamaan sielua. Ja te tulette olemaan MINUN kanssani Taivaassa teidän ikuisessa kodissanne. Ja kun te kuulette sanat, ”Maailman Sota III,” te tulette näkemään suurimman pahuuden tason.

Rukoilkaa Israelin puolesta, älkää hylätkö Israelia. Sillä Minä rakastan Israelia niin paljon. Minä lähetin MINUN Poikani YAHUSHUAn sinne. HÄNEN Verensä vuodatettiin maahan. Älkää luovuttako Israelin suhteen, sillä Minullahan on jäännös siellä.

Piilottakaa itsenne, MINUN Lapseni. Kyllä, jopa piilottakaa itsenne Mahtavan JUMALAN ”MINÄ OLEN” vihalta. Sillä vaikka Minä en ole vihainen teitä kohtaan, te tulette kuulemaan MINUN huutavan, te tulette kuulemaan MINUN tömistävän, te tulette näkemään MINUN ravistavan, missä jopa itse maa tulee olemaan pelossa ja järisemään. Te tulette näkemään MINUN kyyneleideni tulvan ja te olette jo alkaneet, sillä kun tulvat tulivat, se oli MINUN kyyneleeni.

Voiiii, kuinka monta kertaa Minä olen katunut, että Minä tein miehen, ja kyllä, naisen. Mutta te unohdatte, että Minä tiedän alun lopusta, ja kaikki tulee olemaan lunastettu. Kaikki tulee olemaan palautettu. Se tulee jälleen kerran menemään takaisin Aatamin aikaan ja kaikki, joka kadotettiin, Minä lunastan. Se saatiin valmiiksi Ristillä. Mutta älkää ajatelko, että taistelua ei täydy käydä. Mutta älkää tehkö sitä teidän nimessänne, tehkää se YAHUSHUAn NIMESSÄ, sillä taistelu on Herran. Ja MINUN Lapseni, muistakaa tämä, te saatatte hävitä joitakin taisteluita, teillä varmasti on haavat, mutta MINUN NIMESSÄNI ja MINUN Poikani NIMESSÄ, YAHUSHUAn teidän MESSIAANNE, te tulette voittamaan tämän lopunajan sodan.

Niin on puhuttu, niin on kirjoitettu RUACH ha KODESHin voitelun johdolla YAHUVEHin ja YAHUSHUAn Ylistykseksi, Kunniaksi ja Loistoksi. Minä käännän sanat niin kuin minä kuulin ne käännetyn sillä aikaa kun puhuin tuossa Taivaallisessa kielessä.

Apostoli Elisabeth Elijah Nikomia, 31/8/02, 8:00 pm.