Profetia 59
"En tule tottelemattomalle morsiamelle!"

18.8.2002

Annettu Apostoli Apostle Elisabeth (Elisheva) Elijahlle yksityisen rukouksen aikana aviomiehen kanssa.

Me olimme aiemmin kuunnelleet toisen profeetan nauhan Profetia Klubilla joka sanoi että Amerikalla olisi pensasaidan suojelu ympärillään. Kun kuulin hänen sanovan tämän, näin oudon vision, en kerran vaan kaksi. ja kerroin rakastetulle aviomiehelleni mitä näin. Tiedän, että vain esirukouksen, paaston ja katumisen avulla , Jahshuan nimeen voimme viivästyttää tätä tapahtumasta tai pysäyttää sen.

Haluaisin uskoa että JAHVElla olisi armoa, sillä myös me asumme Amerikassa. Tässä on visio, RUKOILE ettei niin tapahdu. Näin Amerikan lipun ja se paloi oikeasta alanurkasta vasempaan yläkulmaan. En tiedä mitä tämä symboloi, ehkä toinen profeetta voi arvioida ja mailata minulle osoitteeseen….

Contact Us

Ole hyvä äläkä kivitä viestintuojaa, tiedän että myös Profeettojen Klubi on varoittanut tulevasta vihasta….ja muut sanovat vain sitä mikä saa heidät tuntemaan olonsa hyväksi. Olen tilivelvollinen siitä mitä sanon ja mitä en sano JAHSHUAn nimeen.

Tämän nauhan alussa on aviomieheni, minä ja verkkomestari yrittämässä saada järjestystä sivuihimme. Ymmärrämme että on ollut vaikeaa navigoida. Hiljattain postitimme “Pelastakaa Kuuliaisuuden lupaus?” pyynnön pyytäen teitä allekirjoittamaan sen, mutta laitoimme sen Jahshuan kuvan, jossa hän suojelee tätä ministeriötä, yläpuolelle. Näin JAHVE viittasi myös kun kuuntelette viestin. Muuten, rakastettu aviomieheni on niin kiireinen ministeriön työn kanssa ettei hän voidellut taloa vaikka kaikki joiden kanssa puhuin tuomittiin tekemään niin viimeisessä profeetallisessa sanassa. Hän tajuaa sanan voidella kotinne jotta kuoleman enkeli ohittaisi sen ja tietää että se on voideltu sana ja teki sen välittömästi viestin jälkeen, ja katui ja haluaa minun tietävän ettei tottelemattomuudelle ole tekosyytä, vain anteeksianto JAHSHUAn veren kautta. JAHVE nöyrrytti tämän ministeriön johtajan toiseen tarkoitukseen ja se oli “Oletteko olleet tottelevaisia ja voidelleet kotinne?”

“En tule hakemaan tottelematonta morsianta”

Rakastetut Lapseni, älkää huolehtiko siitä että tällä kertaa lippu on sivun yläkulmassa. Sillä näette lapseni että se toimii Minun kunniakseni kuten näytin Elisabethille. Sillä juuri siellä olen sanonut, missä Amerikka on opetettu panttaamaan liittolipulle ?, samalla sivulla puhun Voimani, Voiteluni, Vastaukseni. Käytän sitä tuomaan muita ja lukemaan mitä siellä on. Älkää surko tällä kertaa, se on kuvan yläpuolella sillä MINÄ EN OLE tuo kuva, tuo kuva on symboli, sanat yläpuolella ovat SE MIKÄ OLEN. OLEN ALPHA &OMEGA. Tässä ministeriössä on Ruach ha Kodeshin (Pyhän Hengen) voiteluni. Tämä on MINUN ministeriö, jota minä suojelen ja suojaan.

Teidän täytyy pikaisesti saada nämä viestit ulos. Älkää olko huolissanne järjestyksestä nyt. Vaan olkaa huolissanne pikaisuudesta. Sillä tosiaan annoin Elisabethille vision yhdestä joka puhuu muille joilla on kutiavat korvat ja tekee lupauksia joita en ole sanonut. Näytin tuon vision Amerikan lipusta, ja kun nimeni pyyhitään pois ja Minun nimeni poistetaan valuutasta, vaikka se on vertauskuvallista, sillä vaikka olen JUMALA, tunnette nimeni. Ja kun se otetaan pois valuutastanne, niin otetaan myös Amerikan suojelus. Ja niinkuin näytin hänelle lipun, se palaa alhaalta nurkasta ylänurkkaan. Kunnes tämä lippu on MINUN vihani ja Minun raivoni polttama.

Kuinka New York USKALTAA, sen jälkeen kun kaadoin armoani ja rakkauttani. Säästin lukemattomat laskemattomat sielut 11.Syyskuuta 2001 pommi-iskuilta. Kun he hautasivat heitä joita luulivat kuolleiksi. Kun enkelini jahtasi heidät ulos rakennuksista ennen kuin ne sortuivat ja nyt kuinka he KEHTAAVAT uhmata sitä mikä on pyhää, he uskaltavat ivata sanaa “avioliitto” jonka annoin symbolina morsiamelle ja sulhaselle. Se ei ole mies-mies. Se ei ole Aatami ja Seppo. Se on Aatami ja Eeva. Minun vihani minun raivoni polttaa New Yorkia jos he jatkavat. Olen varoittanut heitä ja olen varoittanut että 11.9.2001 oli vain näyte! Kuinka he uskaltavat ja jokainen osavaltio Kanada mukaan lukien ja maakunnat jotka seuraavat perässä. Muistutan teitä siitä, mitä tapahtui Sodomalle ja Gomorralle! Niiden kohtalo on sama.

Uskaltakaakin sanoa että suojeluksen pensasaita on Amerikan ympärillä! Sillä tämä on valhe suoraan saatanan profeettojen suista. Suojeluksen pensasaita on ihmisteni ympärillä! Heidän jotka kutsuvat Minua nimeltäni. Heidän jotka palvovat JAHSHUAa, heidän jotka kunnioittavat Minun tosi sapatteja (lauantai). Heidän jotka nöyrtyvät ja katuvat, heidän jotka katsovat ylöspäin ja tietävät että pelastus on koittava. Lapseni, morsiameni, valittuni , nämä ovat heitä joiden ympärillä suojeluksen aita on! Olen repinyt suojeluksen aidan Amerikan ympäriltä ja tulette näkemään palavan lipun. Älä ole vihainen Minun apostoleilleni ja profeetoilleni jotka lähetän varoittamaan että tuomio tulee. Sen sijaan, kiitä Minua koska välitän niin paljon että varoitan.

Varoitin tätä neitoa uudestaan ja uudestaan, annoin hänelle sanan, kuuluvan sanan ja käskin häntä varoittamaan ihmisiä “Teen kaiken mitä lupaan tehdä”. Se ei tarkoita vain vihaa joka tulee, se tarkoittaa myös suojelemistanne! Varoitin häntä vuonna 1999, ihmiset huomasivat päivämäärän, ilman sotureiden esirukouksia ja paastoa 11.9.1999, se olisi ollut sama kohtalo kuin 11.9.2001. Koska pidätän Minun vihaani, koska hurskaiden ihmisten rukoukset merkitsevät paljon. Sitten apostoleita ja profeettoja sanotaan vääriksi.

Mitä sanoisitte JOS en pidättelisi sitä enää? Uskotteko sitten apostoleitani ja profeettojani? Tätäkö todella haluatte? Olen pidätellyt sitä heidän vuokseen, jotka värisevät pelossa ja kyynelissä. Pikkuiseni, lapseni joita keinutan käsivarsillani. Pidättelen sitä vielä, EN ylistetyn Amerikan vuoksi joka on tehnyt jumalan itsestään omissa silmissään! Vaan olen pidätellyt raivoani pienteni vuoksi, jotka, kuten pieni lapsi, katsovat luottamuksella ja rakkaudella Isäänsä. Mutta Amerikka, sinä palat! Tiedän että tämä profeetta puhuu , hänen ääntään ei haluta kuulla. Se on vastoin Profetoiden Klubin viestejä, heidän jotka puhuvat yltäkylläisyydestä ja omaisuuksista, heidän jotka puhuvat suojeluksesta, vaikkei sitä ole ansaittu.

On ollut paljon profeettoja jotka uhkuvat vain sanoja joita muut haluavat kuulla. Mutta käytän tätä apostolista neitoa puhumaan totuuden jotta ihmiset katuisivat ja kaatuisivat naamalleen ja nöyrtyisivät edessäni. Kääntyisivät pahoilta teiltään eivätkä joutuisi yllätetyiksi. Poikani tulee kuin varas yöllä, mutta morsiameni tietää tämän jo ja alkaa valmistella itseään. Mikä morsian ei valmistaudu kun sulhanen tulee viemään häntä sivulaivaan? Hän varmistaa, että leningissä ei ole ryppyjä eikä tahroja, hän varmistaa että hän tuoksuu voitelultani! Hän varmistaa, että valo loistaa hänen silmissään jotta kaikki näkevät kunniani.

Enkö sanonut teille lapseni, ettette voisi katua Amerikan puolesta? Enkö sen sijaan varoittanut teitä lapseni, jälleen tämän neidon välityksellä, ja sanonut “Katukaa omia syntejänne”. Katukaa talojenne tähden, voidelkaa talonne!” Älkää ottako tätä kevyesti. Jopa tämän neidon aviomiehen täytyy katua! Sillä hän ei ole tehnyt näin. Kun sanon, “voidelkaa talonne”, älkää sanoko että “Mutta Herra, suojelet minua joka tapauksessa!” Voidelkaa talonne, sama se kuuletko tämän viestin yöllä, jos tahdot Kuoleman Enkelin ohittavan sinut, jos tahdot suojeluksen aidan talosi, laitoksenne, yritystenne ympärille….niin tehkää kuten sanon! Sillä JAHSHUA ei tule tottelemattomalle morsiamelle!

Pyhistä on tullut pyhempiä! pahoista on tullut pahempia! Kylmästä on tullut kylmempää! Ja Minun vihani on kasvanut sellaisiin mittoihin että ilman Minun Lapsiani, morsiantani, valittujani, kaikki olisi jo ohitse! Mikseivät kirkot sure ja itke asioita joita tehdään? Mikseivät ne protestoi tehtäviä asioita vastaan? Miksi ne ovat hiljaa? Kerron teille miksi, koska ne ovat ottaneet mammonan lahjuksen peittämään silmänsä ja suunsa ja antaneet ihmisten kuvitella, että kaikki on hyvin. Mikseivät ne sure? Mikseivät rukoukset joka päivä nouse aborttien ja murhien tähden, jotka herjaavat nimeäni?

Kerron tämän nyt, sillä joka ministeri joka seisoo saarnastuolin takana, sillä joka henkinen johtaja joka ei opeta Minun ihmisiäni kunnioittamaan oikeaa Sapattia (lauantai) ja pitämään sitä pyhänä, vaikka nimenne olisi kirjoitettu LAMPAAN ELÄMÄN KIRJAAN, olette vähäisimpiä Taivaan valtakunnassa! Ette tunne palkkaanne. Kerron tämän te henkiset johtajat, sillä ette johtaneet ihmisiänne rukoilemaan ja paastoamaan epäjumalallisten lakien vuoksi joita on asetettu ja muita on tulossa. JOS nimenne on kirjoitettuna Lampaan Elämän Kirjaan, olette vähäisimpiä Taivaassa! Työnne on yhtä parransänkeä ja heinää jos ette ole asettaneet kaikkea uhrialttarille.

Haluatte tietää keitä arvostan eniten, ihmisiä kuten tämä neito ja hänen taloutensa. He eivät omista mitään maallista, he eivät edes tiedä mistä seuraava ateria tulee. He ovat asettaneet kaiken uhrialttarille. He ovat kävelleet tiehensä maallisista omaisuuksistaan. Jopa heidän perheensä ja ystävänsä pitävät heitä hulluna, sillä he seuraavat Minua, he seuraavat Minun sanaani, he seuraavat Minun jalanjälkiäni. He eivät rakenna maallisia rikkauksiaan tähän maailmaan. Sen sijaan he varastoivat taivaallisia aarteitaan, sillä he eivät ole tästä maailmasta, vaikka he juuri nyt ovat tässä maailmassa. Heitä Minä kunnioitan! He ovat niitä jotka saavat palkkansa! He ovat rikkaista rikkaimmat! Sillä heidän aarteitaan ei näe, heidän palkintojaan ei näe koska ne ovat varastoituina minun aarrearkussani Taivaassa. Et näe heidän herraskartanoitaan. Et näe heidän kauniita vaatteitaan! Sillä katsot heitä tämän maailman silmin mutta Minä katson heitä Taivaan Valtakunnan silmin!

Olen antanut tosi apostolieni ja profeettojeni kulkea puutteessa testatakseni ihmisiä. Sillä eikö sanani sano “Anna profeetalle vesilasi, JAHSHUAn nimeen, ja olet tehnyt näin Minulle?” Enkö komentanut ruokkimaan ja vaatettamaan köyhät? Enkö sanonut “Kun teette näin Minun lapsilleni, Minun nimessäni”? En käske tehdä näin pakanoille, käsken tehdä näin profeetoilleni, sisarillenne ja veljillenne. Kuinka voitte sanoa että rakastatte Minua ja annatte heidän janota? Kuinka voitte sanoa että rakastatte Minua ja annatte heidän pitää yllään lumppuja? Kuinka voitte sanoa että rakastatte Minua ja jätätte heidät kodittomiksi? Kuinka voitte sanoa että rakastatte Minua ja jätätte heidät ilman? Vastaatte tuomiopäivänä!

Sillä joka kerta kun asetan sen sydämellenne vastaukseksi rukoukseen. Eikö sanani sano ”Heidän jotka saarnaavat sanaa, tulisi voida elää sanasta?” Mutta kuinka voitte sanoa että rakastatte Minua kun olette itsekkäitä, ahneita, ja ajattelette vain omia tarpeitanne! Tämä neito maksaa hinnan hänen aviomiehensä maksaa hinnan, kaikki lapseni jotka ovat voideltuja, mitä suurempi voitelu, sitä suurempi kärsimys tässä maailmassa. Sitä suuremmat vihollisen hyökkäykset, ja jos ette suojele heitä, haluan tietää miksi ja kysyn teiltä nyt ”kuinka voit sanoa rakastavasi Minua?”

En tule tottelemattomalle morsiamelle. Olet kuin viisi, viisi typerää neitsyttä joilla oli öljyä lampuissaan vain hetkeksi. Et opiskele, et esirukoile, et edes ystävysty, tai kehitä suhdetta Minun kanssani. Et etsi korkeampia voiteluita, kiellät lahjani ja yhtenä päivänä kuulet kun sanon “Eroa Minusta, sillä en koskaan tuntenut sinua!”

Joten tämä on viestini tänään, kun näet nimen “JUMALA” pyyhityn pois kuuliaisuuden lupauksesta. Kun näet nimen ”JUMALA” poistetun valuutastanne. Visio jonka olen antanut tyttärelleni tänään, näet Amerikan lipun palavan ja kauppiaat itkevät ja maailma itkee ja valittaa mutta oppivatko he häneltä? Voi, kuinka harva kuuntelee! Heidän korvansa ovat täynnä vahaa! Heidän silmänsä ovat sokeat, he haluavat vain nähdä omilla silmillään ja he eivät halua nähdä Minun silmilläni.

Amerikka, korjaat mitä kylvät! Taas toistan, suojeluksen aita ei ole Amerikan ympärillä. Suojeluksen aita on lasteni, rakastettuni, morsiameni ja valittuni ympärillä. Kohottakaa katseenne lapset, älkää kieltäkö uskoanne, älkää kieltäkö JAHSHUAn Messiaan nimeä! Älkää kieltäkö JAHVEn nimeä! Älkää kieltäkö Ruach ha kodeshin voitelua! Älkää kieltäkö 10 käskyäni ja lakejani ja patsaitani, ja Sanaa joka tuli lihaksi! Katsokaa lapseni pelastus koittaa teille!

Niin on puhuttu, niin on kirjoitettu Ruach ha Kodeshin (Pyhä Henki) voitelun alla JAHVEN ja JAHSHUAn ylistykseksi, kunniaksi ja loistoksi.

Apostoli Apostle Elisabeth (Elisheva) Elijah 18.8.2002