Profetia 56

”VAROITTAKAA HEITÄ! KUINKA HARVAT TULEVAT KUUNTELEMAAN!”

Kesäkuu 5, 2002

VIIDEN OSAVALTION VAROITUS:

Kalifornia, Nevada, Texas, Arkansas, Missouri

Elisabeth kuuli nämä kuuluvat sanat Herralta ennen kuin Hän puhui hänen kauttaan tämän varoituksen kanssa!

*******

Minä lähetän MINUN profeettani eteenpäin varoittamaan MINUN tuomioistani. Minä lähetän MINUN apostolini ja profeettani eteenpäin varoittamaan ennen kuin tuomio tulee. Minä varoitan niitä nyt, Amerikassa, tämän MINUN palvelijattareni kautta jälleen kerran. Minä annoin hänelle unen. Nyt! Tärkeää! Esirukoussoturit unessa mainituissa viidessä osavaltiossa [ Kalifornia, Nevada, Texas, Arkansas, Missouri ] täytyy nostattaa. Minä sanoin hänelle aikana, jolloin hän oli haavoittuvin, kun hänen korva oli aukaistu, kallistettu kuulemaan MINUN sanani. Kaksi sanaa: Varoita Heitä! Varoita heitä kun Amerikka on haavoittuvin. Niin kuin lentokone lensi matalalla, niin kuin unessa, joka kuvaillaan tuonnempana. Nämä viisi osavaltiota ovat kaikista haavoittuvimpia. Jos tarpeeksi rukoussotureita ei nouse ja välitä, hyökkäys tulee. Minä en sano kuinka, Minä en sano milloin. Minä varoitan MINUN profeettojeni kautta. Kuinka harvat tulevat kuuntelemaan.

Ihmiset eivät ota hallituksen varoituksia nyt, kun kerran on ollut niin monta, enää vakavasti. Mutta Missouri, Arkansas, Texas, Kalifornia ja Nevada, ”Jos MINUN ihmiseni, joita kutsutaan MINUN NIMELLÄNI, eivät tee itseään nöyräksi, kaadu kasvoillensa ja kadu syntien takia tässä maassa,” nämä viisi osavaltiota tulevat tuntemaan Kaikkivaltias JUMALA YAHUVEHin käden vihan.

Mutta MINUN Lapseni, jotka ovat arkeissa, arkki on missä tahansa, mihin Minä olen laittanut teidät pysymään kun tämä paha kulkee ohi. Minä kerron teille tämän: voidelkaa teidän talot, voidelkaa teidän ovet, sillä aivan kuten vanhoina päivinä, aivan kuten milloin vitsaukset tulivat, Israelin lapset olivat turvassa. Ne, jotka palvoivat muita jumalia, eivät olleet. Kuoleman enkeli kulki ohi ja ei koskenut Israelin lapsiin. Mutta ne, jotka palvoivat muita jumalia, ne, jotka eivät palvelleet mitään jumalaa, tunsivat Kaikkivaltias JUMALA YAHUVEHin vihan käden. Minä sallin tämän. Minä annan Minun Tyttäreni olla yksi varoittamaan teitä. Kuinka harvat tulevat kuuntelemaan. Teitä on koeteltu niin kuin Minä olen toistuvasti sanonut, niin kuin Entisaikojen Elia koetteli Sarpatin leskeä ja muita. Baalin profeetat tulevat kaatumaan. Minä lähetän tuomion alas niiden päälle, jotka eivät ota MINUN varoitustani vakavasti. Älkää syyttäkö ketään ihmistä, sillä tämän tulee sallimaan Luojan, Pelastajan, käsi. Sillä te ette kuuntele meitä millään muulla tavoin. Katukaa, kaatukaa teidän polvillenne ja rukoilkaa, että tuomio ei tule alas teidän päällenne jo tänä päivänä, teidän sydämienne kovettamisesta, teidän korvienne kuurouttamisesta, teidän silmienne sokaisemisesta.

Teidän kirkkonne saavat MINUT oksentamaan. Teidän palvonta saa MINUT kuurouttamaan MINUN korvani. Teidän olisi parasta kutsua MINUA nyt sillä aikaa kun Minut voi löytää. Tiehenne teidän teeskentelyt, tiehenne kirjanoppineet ja Fariseukset, te, jotka tunnette lain kirjaimen, mutta joilla ei ole rakkautta sisällä, pois MINUN luotani. Minä en kutsu teitä MINUN lapsikseni, Minä kutsun teitä MINUN vihollisiksi. Älkää ajatelko, että YAHUSHUA ei puhuisi tällä tavalla, sillä Minä kutsun heitä käärmeiksi ja kyiksi. Te pistätte teidän myrkyllistä myrkkyä niiden sisälle, jotka palvelevat MINUA. Te yritätte tappaa heidät lain kirjaimen kanssa. Te heitätte pois MINUN suopeuteni ja armoni; sen tähden te ette saa yhtään MINUN.

Nimitä tämä, Elisabeth, Varoittakaa Heitä! Ne, jotka pilkkaavat sinua ja sanovat, ”Voi, sinä olet ollut varoittamassa tuomiosta joka päivä. Varoita Heitä! Aivan kuten Nooan päivinä, kuinka harvat kiinnittivät huomiota kunnes tulva tuli. Aivan kuten Sodoman ja Gomorran päivinä. Kukaan ei kiinnittänyt huomiota ennen kuin se oli liian myöhäistä. Varoita Heitä! Amerikka, sinä luulet, että sinä lennät niin korkealla. Mutta sinä et ymmärrä, ainoastaan yhden tarkoituksen vuoksi Minä olen suojellut sinua, Amerikka, ja se on niiden vuoksi, jotka kutsuvat MINUN NIMESSÄNI ja rukoilevat, ”Säästä Amerikka, anna Amerikalle enemmän aikaa!” Mutta missä on katumus, Amerikka? Missä on sinun kasvosi peittäminen häpeässä? Sillä kauhuteot yhä jatkuvat ja MINUN Poikani NIMI on kirottu.

Varoita Heitä, MINUN Tyttäreni. Älä ole yllättynyt kuinka harvat tulevat kuuntelemaan, älä ole yllättynyt kuinka monet tulevat pilkkaamaan. He näkevät todelliset ministerit niin kuin sinun, niin kuin sinä ja muut ministerit. Ja he näkevät ministeriöiden joutuvan puutteeseen. He ruokkivat heidän omia kasvojaan. He eivät välitä niistä, jotka ovat MINUN. Nyt aika on tullut ja nälkä tulee olemaan heidän vatsoissaan, ei kattoa tule olemaan heidän päittensä päällä. Ehkä ei tänään, mutta se tulee olemaan kun he vähiten odottavat. Minä teen kuuroiksi MINUN korvani heidän huudoillensa. Niiden, jotka MINUN Sapattipäivääni halveksivat. Varoita Heitä, MINUN Tyttäreni.

Minä olen käyttänyt tätä ministeriötä koettelemaan ihmisten ainesta. Ihmiset, te olette epäonnistuneet, Minä kutsun ne, jotka palvovat MINUA, jotka palvelevat MINUA uskollisesti päivä päivältä, jotka rukoilevat niin paljon, että he eivät voi laskea tunteja päivässä, koettelemaan ihmisten ainesta. Ihmiset ovat köykäisiksi havaittu, ihmiset ovat havaittu ilman myötätuntoa. Joten varoita heitä, MINUN Tyttäreni. He tulevat pilkkaamaan ja he tulevat nauramaan. He sanovat, että mitä sinä profetoit, ei ole tapahtunut vielä. He unohtavat, eikä myöskään ole profeetalliset varoitukset Ilmestyskirjassa, ei siinä määrin, että te olette nähneet.

Kun Minulla on armoa, he heittävät armon takaisin MINUN kasvoilleni. Kun Minulla on armoa, koska profeetat rukoilevat, ”Ole kiltti, älä tee sitä nyt,” koska kun Minulla on armoa ja ihmiset nousevat ja rukoilevat, sitten MINUN apostolini ja profeettani leimataan vääriksi, koska Minä en päästänyt irti tuomiota tuona päivänä. Varoita Heitä, MINUN Tyttäreni. Älä ole yllättynyt kuinka harvat tulevat kuuntelemaan. Varoita Heitä, MINUN Tyttäreni, jotta veri ei tule olemaan sinun käsilläsi. Kerro heille uni tuonnempana, mutta he eivät ymmärrä, sillä heidän korvansa ovat kuurot. Saatana täyttää ne vahalla. Heidän silmänsä ovat sumeat, saatana peittää heidän silmänsä. Heidän suunsa voi ainoastaan puhua herjausta ja tuhoa niille, joita Minä pidän OMINANI. Mutta ne, jotka ovat MINUN, ovat sinetöidyt; ne, jotka ovat MINUN, ovat suojeltuja. Mutta varoita heitä, MINUN tyttäreni, jotta he eivät sano, että Minä en varoittanut heitä, että Minä en lähettänyt apostolia ja profeettaa varoittamaan heitä katumaan ja rukoilemaan.

Miksi Amerikka ajattelee, että se on parempi kuin mikään kansa maan päällä? Minä sanon teille tämän, Rukous Välittäjät. Niiden, jotka hartaasti rukoilevat, olisi parasta ottaa yhteyttä sinuun näistä viidestä osavaltiosta [ Kalifornia, Nevada, Texas, Arkansas, Missouri ], niille, jotka nostetaan ylös muista paikoista ympäri maailmaa, te tiedätte teidän kutsumuksenne. Se on Rukous Välittämiseen. Tulkaa esiin nyt! Ottakaa yhteyttä tähän Apostoliin ennen kuin se on liian myöhäistä. Sillä Amerikka, sinä olet valmistautumassa juhlimaan toista syntymäpäivää ja MINUN armoni ja rakkauteni johdosta, Minä olen näyttänyt sinulle myötätuntoa, ja Minä nyt lähetän jälleen Apostolin varoittamaan heitä. Rukoilkaa jälleen kerran, että MINUN tuomioni Amerikan päälle lykkääntyy.

*******

Niin on puhuttu, niin on kirjoitettu, RUACH Ha KODESHin voitelun johdolla, annettu Apostoli Elisabeth Elijah Nikomialle.