Meidän anteeksipyyntömme, varsinkin sivuston ylläpitäjältä tästä viestistä aikaisemmin pois jätettyjen osien johdosta, jotka ovat nyt laitettu takaisin tähän viestiin. Sivuston ylläpitäjää on kurittanut YAHUSHUA tämän tekemisen johdosta, ja hän on katunut ja on anteeksiannettu. Hän pyytää teidän anteeksiantoanne myös.

 

Profetia 54

NYT ON AIKA!

”Pysykää Keskittyneinä, Totelkaa Teidän Kenraalianne

Ja Noudattakaa Minun Määräyksiäni NYT!”

Viesti Vastaanotettu 5/4/02

Tämä on oppi, MINUN lapseni, joka teidän on määrä oppia. Tämä on oppi, joka teidän olisi parasta oppia hyvin. Kun Minä käsken MINUN poikaani Nikoa tekemään jotakin, hän tekee sen, ja hän tekee sen välittömästi. Hän ei katso vasemmalle; hän ei katso oikealle. Hän pysyy keskittyneenä käsillä olevaan tehtävään. Tämä MINUN tyttäreni [ Elisabeth ] ja tämä MINUN poikani Chuck, tämä on mitä teidän täytyy oppia häneltä. Kun Minä käsken teidän tehdä jotakin, nyt on aika. Se ei ole teidän tunnillanne, se ei ole teidän minuutillanne, se ei ole teidän sekunnillanne, se on MINUN ajankohdallani. Kuinka kauan kesti saada Pääsiäisprofetia esiin? Kuinka kauan kestää saada puhuttu sana esiin? Nyt tänään Minä annan toisen viestin ja kuinka kauan se tulee kestämään saada se esiin?

Minä kerron teille tämän, Minä luotan teihin, Minä luotan sanoihin, jotka Minä puhun sinun kauttasi, saavuttamaan MINUN kansani, rohkaisemaan MINUN kansaani. Joten te kysytte MINULTA, mitä se on, mitä teidän täytyy oppia. Teidän täytyy oppia tekemään asioita MINUN ajoituksellani eikä teidän ajoituksellanne. Teidän täytyy oppia olemaan häiriintymättä. Minä olen laittanut tämän MINUN poikani Nikon sisälle. Tämän takia hän on tämän ministeriön johtaja. Koska hän tietää käsillä olevan tehtävän ja hän pysyy keskittyneenä yhteen. Ja kun häiritseviä tekijöitä tulee vasemmalle tai oikealle, hän tietää nuhdella sitä, hän tietää, että se en ole MINÄ, joka lähettää sen. Joten tämä on oppi, MINUN lapseni, joka teidän täytyy oppia. Pysykää anomassa MINUA, totta, mutta teidän täytyy oppia tottelemaan. Ja mies, jonka Minä lähetin teidän suuntaanne, hän on Muslimi, joka kääntyi Kristityksi. Hän oli yksi, joka on etsimässä. Minä kysyn teiltä tämän kysymyksen: Kuinka te lunastatte huonon siemenen? Kuinka te lunastatte huonon teon? Se on kylvää se hyvään maahan. Älkää ajako tiehensä niitä, jotka Minä lähetän, vaikka te ajattelette, että he ovat huiputus. On olemassa opetus oppia tässä, MINUN pojat. Seuraavan kerran te viette sen kolmelle eikä yhdelle.

Minä kerron sinulle tämän, MINUN poikani Niko; sinun täytyy antaa muille tilaisuus siunata sinua. Kuinka monet eivät tiedä, että sinä olet puutteessa? Kuinka sinä et tiedä, etten Minä nosta heitä ylös? On olemassa niitä, joita Minä olen käyttänyt menneisyydessä. Kuinka Sarpatin leski tietäisi, että Entisaikojen Elia oli nälkäinen, jos Minä en olisi lähettänyt häntä hänen luokseen kertomaan hänelle. Ja Sarpatin leski ei olisi ollut siunattu. Sarpatin leski ja hänen poikansa eivät olisi eläneet. Jos Minä en olisi lähettänyt MINUN profeettaani tarpeen kanssa, jotta hänellä voisi olla mahdollisuus täydentää se, jotta Minulla voisi olla mahdollisuus todistaa, että MINÄ OLEN YAHUVEH, sama JUMALA, eilen, tänään ja ikuisesti. Se ei ole, että sinä menet heidän luokseen ja kerjäät. Se on siunaus heille olla kykeneviä vastaanottamaan palkkiot, jotka tulevat niille, jotka auttavat tätä ministeriötä. Se on kirous heidän päidensä päälle, kun Minä lähetän sinut heille sinun anomustesi ja tarpeidesi kanssa ja he kääntävät kuuron korvan. Se ovat he, jotka yhtenä päivänä tulevat pelkäämään kun he näkevät, että kukaan ei ole siellä heidän tarpeensa tunnilla. Minä olen laittanut sen MINUN Tyttäreni sydämelle ja tänään sinä et halunnut kuulla. Mutta tänään nyt Minä puhun sen esiin. Ne, joille Minä käsken sinua kertomaan. Jopa teidän sisarenne Olga olisi auttanut. Kukaan heistä ei antaisi teidän olla ilman kotia. Minä kysyn teiltä tämän, MINUN Lapseni, kun YAHUSHUA ruokki 5000, eikö HÄN sanonut, ”Mitä on saatavilla?” Ja siellä oli se pieni kalastajapoika. Eikö opetuslasten täytynyt mennä ja pyytää tuota nuorukaista jakamaan hänen lounaansa? Ja eikö Hän käyttänyt sitä moninkertaistamaan ruokkiakseen 5000, jopa enemmän? Joten kuinka paljon tähteitä oli jäänyt jäljelle?

Älkää olko liian ylpeitä ilmoittamaan teidän tarvettanne. Eikö MINUN Sanani sano, ”Antakaa, niin teille annetaan. Hyvä mitta, sullottu, pudistettu ja kukkurainen, annetaan teidän helmaanne?” Mutta kuinka he voivat tehdä tämän, MINUN Lapseni, jos te ette kerro heille teidän tarvettanne? Te tulette tietämään kenelle sen luottaa. Ja jos he eivät vastaa, tämä ei ole teidän vastuu. He ovat ainoastaan koonneet kirouksen heidän päidensä päälle. Enkö Minä kertonut teille, MINUN Lapseni, että tämä ministeriö on ainutlaatuinen? Tapa, jolla he kohtelevat teitä, on tapa, jolla he kohtelevat MINUA. Se ei ole ihmiset, jotka täydentävät teidän tarpeenne. Mutta se olen Minä, joka puhun ihmisten kautta. Minä puhun ihmisille ja saatana puhuu ihmisille.

Tämä on testi. Mitä he tulevat tekemään kun Minä lähetän teidät? Eikö MINUN Sanani sano, ”Jos sinä niin paljon kuin annat lasillisen vettä profeetalle, silloin siinä on siunaus.” Joten Minä lähetän teidät kolme näiden ministeriötarpeiden kanssa. Minä lähetän teidät kolme koettelemaan heitä. Tulevatko he kuulemaan MINUN ääneni? Jos he eivät kuule, puutteenalaisuuden aikana, Minä kuuroutan MINUN korvani heidän äänelleen. Minä lähetän teidät Sarpatin leskille, vaikka he tietävät, että he eivät ole leski. Minä lähetän teidät niiden luokse, jotka näkevät nälkää, vaikka he tietävät, että he eivät näe nälkää. Minä lähetän teidät niiden luokse, jotka ovat janoisia, vaikka he eivät tiedä, että he janoavat. Jos he eivät välitä, että te olette nälissänne, sitten Minä en välitä kun he ovat nälissään. Jos he eivät välitä tuletteko te olemaan kodittomia, sitten Minä en välitä kun he ovat kodittomia.

Minä nostan ylös tavan, mutta Minä kerron teille tämän, MINUN lapseni, teidän täytyy tehdä itsenne nöyriksi ja tehdä tämä MINUN tavallani eikä teidän tavallanne. Kun Minä käsken teitä tekemään tehtävän, teidän on määrä tehdä se välittömästi. Teidän ei tule odottaa ja sanoa, minun minuutillani, minun sekunnillani, minun ajoituksellani. Teille ei sallita enempää häiritseviä tekijöitä. Mutta nähkääs, Minä olen koetellut teitä nähdäkseni kuinka keskittyneitä te olette. MINUN Niko, Nikomia, pysyy käsillä olevassa tehtävässä. Minun Niko ei anna hänen mielensä vaellella edestakaisin niin kuin MINUN tyttäreni ja MINUN [ toinen ] poikani. Jälleen Minä kerron teille, oppikaa häneltä, sillä tämä ei ole mitään, josta hän edes kerskuu. Hän tietää, että tämä on MINUN lahjani, jonka Minä olen antanut hänelle.

Mutta se on hänen valintansa totellako, ja tänään hän tuntee MINUN sydämeni suremisen ja niin tuntee MINUN tyttärenikin ja niin tunnet sinä myös, MINUN [ toinen ] poikani. Se ei ole matalaa moraalia, se on MINUN Henkeni suremista. Totelkaa ja totelkaa nyt. Minä kerroin teille aikaisemmin; voima on puhutussa sanassa, ei ainoastaan kirjoitetussa sanassa. Kuinka monta kertaa Minun täytyy sanoa sama asia? Minä tulen vihaiseksi kun Minun täytyy toistaa. Minä annan teille anteeksi, MINUN lapseni, kun te erehdytte. Mutta vain katukaa ja tehkää se MINUN tavallani eikä teidän tavallanne. Muistakaa, kukaan ei tule tämän ministeriön luokse ellen Minä lähetä heitä. Mies, josta Chuck puhui, Minä lähetin. On olemassa opetus opittavaksi ja te olette oppineet tänä päivänä. Nyt rukoilkaa, että Minä lunastan sen ja sitten tehkää se MINUN tavallani.

MINUN Poikani Niko jopa tietää milloin Elisabeth on vaarassa ennen kuin hän on. Ajoittain hän (Elisabeth) touhuaa ja kiukuttelee. Hän ei halua kuunnella kun Minä kerroin Nikolle, että siellä on vaara. Mutta hän oppii ymmärtämään, että hän voi luottaa yhteen, jonka Minä lähetin. Kunnes paha Faarao on hukutettu ja te kuulette tuon uutisen, hänen täytyy pysyä suojelemassa häntä hyökkäyksiltä, jotka tulevat uudelleen. He ovat tulossa erittäin vihaiseksi, sillä kaikki mitä he tekevät epäonnistuu, ja teidän ei tule tuntea itseänne voimattomaksi. Sillä teidän voimanne ei voi vapauttaa, mutta YAHUVEHin ja YAHUSHUAn käsi vapauttaa. Jälleen, tänä päivänä Minä voitelen MINUN Poikani Nikomian suuremmalla voitelulla johtajana. Minä annan hänelle suuremman auktoriteetin ja suuremman rohkeuden, ei ainoastaan tämän ministeriön johtajana, ei ainoastaan aviomiehenä, ei ainoastaan isänä, vaan MINUN Apostolinani. Ja hänen olisi parasta lakata välttämästä sanaa ”Apostoli”, sillä hän on yksi lähetetty.

Chuck, sinun on määrä merkitä tuo muistiin, jotta kaikki voivat nähdä, hän on Apostoli Nikomia. Minä annoin hänelle tuon tittelin, ei yksikään nainen tai mies. Minä annoin hänelle tuon tittelin ja tuossa tittelissä, MINUN NIMESSÄNI, hän tulee seisomaan. Minä aion antaa hänelle sanan ja Minä en välitä kuinka myöhään se kestää, nämä sanat ovat määrä postittaa. Sillä hän teki lupauksen hänen isälleen ja hänen veljillensä ja Minä en välitä kuinka paljon Elisabeth sulkee ja tärisee, hän tulee puhumaan sanat, jotka Minä laitan hänen suuhunsa, eikä sanoja, jotka hän (Elisabeth) laittaa hänen suuhunsa. Sillä MINUN poikani kuulee MINUN ääneni. Hän laittaa MINUT ensimmäiseksi hänen elämässään. Hän haluaa miellyttää hänen Isäänsä jopa enemmän kuin hän miellyttää hänen vaimoaan. Tämän takia Minä sanon, että Minä olen ylpeä MINUN Nikomiastani, sillä hän tekee asiat MINUN tavallani, ja sillä välin lapset, sen jälkeen kun te tottelette, tuokaa nämä anomukset takaisin tänä samana päivänä. Sillä en yhtään hyvää asiaa Minä tule pidättämään teiltä. Luuletteko te, että Minä en tiedä teidän tarpeitanne? Ja kuitenkin teidän täytyy olla niin kuin se nainen, joka tuli tuomarin eteen, ja joskus anokaa MINUA enemmän kuin kerran. Jatkakaa te koputtamaan kunnes Minä vastaan. Jatkakaa te etsimään kunnes te löydätte. Syy miksi? Minä en ole teille selitystä velkaa.

Muistakaa kuka JUMALA on. Minä olen Savenvalaja, te olette savea. Minä muovaan teitä, Minä murran teidät, Minä palautan teidät, Minä muovaan teitä MINUN tavallani. Minä tiedän kuinka kuuma lämpötila on, jonka se vaatii. Minä en kuumenna tulista uunia ylös liian kuumaksi, silti Minä tiedän lämpötilan, joka sen täytyy olla, jotta teillä voi olla uskoa luottaa MINUUN. Sillä Mitä te olette käyneet läpi nyt, on tekemistä tulevien päivien kanssa. Jos te ette voi luottaa MINUUN nyt, kuinka te luotatte MINUUN silloin? Kuinka te tulette opettamaan muita luottamaan MINUUN? Joten niin kuin MINUN Niko on sanonut, on olemassa syy asioille, jotka ovat tapahtuneet.

Pitäkää tiukasti kiinni teidän uskostanne, MINUN Lapseni, ja ei väliä, mitä tapahtuu, älkää päästäkö irti, sillä Minä en koskaan jätä teitä ja Minä en koskaan hylkää teitä. Pitäkää kiinni MINUN Sanastani, se ei tule pettämään teitä. Laittakaa teidän muistonne MINUN Sanaani, se ei tule pettämään teitä. Piilottakaa MINUN Sanani, se ei tule pettämään teitä. Rakastakaa Minun Sanaani, se ei tule pettämään teitä. Uskokaa MINUN Sana, se ei tule pettämään teitä. Puhukaa velan vuoristolle ja sanokaa, ”Ole poistettu MINUN Poikani YAHUSHUAn NIMESSÄ.” Uskokaa ja älkää epäilkö. Oppikaa oppi hyvin.

Niin että Minun ei täydy toistaa sitä, sillä teitä myös koetellaan, MINUN Lapseni. Minä en kutsu päteviä, Minä pätevöitsen kutsutut ja te kolme olette kutsuttuja. Viekää teidän tarpeenne Jeffille. Viekää teidän tarpeenne Wendylle. Viekää teidän tarpeenne Olgalle. Antakaa heille mahdollisuus olla siunaus. Minä kerron teille muita. Chuck, kun Minä käsken sinua soittamaan sinun pomollesi ja lopettamaan maksu shekillä, se ei tarkoita, että teet sen sinun ajankohdallasi, se tarkoittaa, tee se MINUN ajankohdallani.

Tästä lähtien teidän kolmen täytyy kuulla nämä sanat, nyt on Aika. Kun Minä annan käskyn, se on kuin kenraali antamassa käskyn sotilaalle. Kun sotilaat sanovat, ”Minä teen sen minun ajankohdallani, minun tavallani,” teidän olisi viisainta olla sanomatta. Joten kuinka paljon enemmän teidän olisi parasta katua uskaltamalla sanoa Universumin JUMALALLE, ”Odota, Herra, kunnes Minulla on aikaa.” Jälleen Minä sanon, sotilaat ottavat käskyjä; sotilaat eivät anna käskyjä. Te olette MINUN lapsiani, mutta te olette MINUN sotilaitani. Te olette MINUN astioitani, joita Minä käytän saavuttamaan muita. Nyt on Aika! Nyt on Aika! Pysykää keskittyneinä käsillä olevaan tehtävään, yksi askel kerrallaan. Nyt on Aika! Ei sekuntiakaan tästä! Nyt on Aika!

Apostoli Elisabeth Elijah Nikomia