Profetia 53

Uusin PääsiäisProfetia

”MINÄ OLEN ANTANUT TEILLE VOITON!”

PÄÄSIÄISPROFETIA 28/3/02

Todella MINUN Lapseni, te kohtaatte Punaisen Meren. Todella, MINUN Lapseni, paha Faarao ja joukot ovat teidän takananne, mutta MINUN Lapseni, aivan kuten Minä toimitin paon tien Moosekselle ja Israelin lapsille, niin myös Minä teen sen jälleen. MINUN lapseni, päivinä edessäpäin, te tulette näkemään asioita tulevan tämän maailman päälle, jotka tulevat saamaan teidät ravistamaan teidän päätänne ja te tulette ihmettelemään ja te tulette sanomaan, ”Missä on meidän YAHUVEH ja YAHUSHUA tänään?”

Mutta pitäkää teidän uskonne, ja pitäkää teidän silmänne MINUSSA, ja te tulette näkemään Punaisen Meren halkeavan jälleen kerran ja te tulette menemään ylitse turvassa ja viholliset tulevat olemaan tuhottuja. Kaikki ne, jotka ajavat takaa teitä, kaikki ne, jotka jahtaavat teitä, he tulevat olemaan tuhottuja. Sillä Minä olen YAHUVEH ja Minä en muutu. Minä olen YAHUVEH, ja Minä olen sama eilen, tänään ja ikuisesti. Ja MINUN Poikani YAHUSHUAn Veren kautta te tulette rohkeasti Valtaistuimen eteen ja te kerrotte MINULLE rohkeasti, mitä se on, mitä te tarvitsette.

Minä kerron teille tänä päivänä, Minä olen antanut Nikomialle voiton. Minä kerron teille tänä päivänä, vaikka Elisabeth oli tarkoitettu olemaan kuollut, Minä kerron teille tänä päivänä että mitään, mitä vihollinen aikoi tehdä, en Minä sallisi olevan tehty. Minä kerron teille, Minä olen antanut teille voiton, joskin MINUN Poikani täytyi taistella tuntien ajan Minun Henkeni miekalla hänen kädessään, kun hän piti hänen kättään Elisabethin selkää vasten kun tuo ovi oli jälleen kerran avattu.

Jälleen kerran, MINUN Lapseni, te näette voiton. Se ei ollut helppo voitto. Minä en koskaan luvannut teille, että se olisi helppo voitto. Kun Minä kerron teille, että se tulee olemaan voitto, muistakaa vain, että kukaan ei koskaan kertonut teille, että se olisi helppoa. On totta, että MINUN ikeeni on helppo ja MINUN kantamukseni on kevyt, mutta MINUN Lapseni, on olemassa hinta maksettavana voitelusta, jonka Minä olen asettanut kaikkien teidän elämienne päälle.

Joten te syötte tämän Pääsiäisjuhla-aterian, te ette nurise tai mumise, koska sen sijaan te teette sen kiitollisella sydämellä ja muistatte mitä tapahtui Israelin lasten kanssa. Muistakaa Israelin lapset, jotka vaelsivat 40 vuoden ajan. Se ei olisi ollut niin, jos he eivät olisi nurisseet, valittaneet ja mumisseet. Mutta Minä laitoin heidät kävelemään sinne tänne ja sinne tänne, niin kuin joku sanoisi, ympyröissä. Minä laitoin heidät kävelemään ympäri ja ympäri ja koettelin heitä uudestaan ja uudestaan.

Minä kerron teille MINUN Lapseni, Minä kerron teille tämän totuudenmukaisesti, älkää nurisko, älkää valittako, älkää mumisko, ei väliä mitä Minä sallin tapahtua teille. Sen sijaan kohottakaa teidän silmänne MINULLE. Sen sijaan antakaa YAHUVEHille ja YAHUSHUAlle kunnia. Ja tietäkää, että Minä yksin olen teidän vapauttajanne. Ja tietäkää, että yksin MINUN Poikani YAHUSHUAn vuodattaman Veren kautta teillä on voitto. YAHUSHUAn pyhän NIMEN kautta teillä yksin on voitto. Minä olen luvannut teille tämän, jos te tulette vain tottelemaan. Jos te tulette kallistamaan teidän korvanne kaikelle, mitä Minä sanon, Minä kerron teille MINUN lapseni tämän, te tulette saamaan voiton. Muistakaa, voiton mukana tulee hinta. Muistakaa, ei ole olemassa sotilasta joka menee taisteluun, joka ei tunne itseänsä uupuneeksi. Ei ole olemassa sotilasta, joka yhtenä aikana ei halua juosta.

Mutta muistakaa MINUN Lapseni, muistakaa tämä, että Minä olen luvannut teille voiton jos te tulette vain tottelemaan, jos te tulette vain kallistamaan teidän korvanne jokaiselle sanalle, jonka Minä sanon, jos te tulette vain pysymään pyhyydessä ja elämään esimerkkinä kaikille nähtäväksi. Minä kerron teille tämän, MINUN Lapseni, te ja tämä ministeriö tulette näkemään täydellisen voiton. Te tulette näkemään teidän vihollisten kuolevan yksin MINUN kädestäni. Te tulette näkemään teidän vihollisten pakenevan yksin MINUN kädestäni. Te tulette näkemään teidän vihollistenne kumartavan ja polvistuvan ja tunnustavan YAHUSHUAn Herrana ja Pelastajana. Ja se tulee olemaan ainoastaan koska Minä olen säätänyt voiton MINUN Poikani YAHUSHUAn NIMESSÄ. Ja te tulette tietämään, että minkä tahansa hinnan te maksatte, tulee olemaan sen arvoista, sillä Minä olen antanut teille etuoikeuden tuoda MINULLE Loistoa teidän kärsimystenne kautta. Aivan kuten entisaikojen profeetat, kun ihmiset näkevät teidän seisovan, he tulevat tietämään, että se on MINUN Kädelläni ainoastaan, joka suojelee teitä ja opastaa teitä kaikilla tavoilla.

MINUN Lapseni, nauttikaa tämä Pääsiäisjuhla-ateria, jonka Minä olen toimittanut teille tänä päivänä. Minun Poikani, Chuck, kiitos MINUN tottelemisen johdosta, kiitos kuuntelemisen johdosta. Sillä tämän Pääsiäisprofetian siunaus oli tarkoitettu muille eikä ainoastaan sinulle. Kerro heille, jos he olivat tekemättä PääsiäisSederin, edes nöyrällä tavalla, kunhan vain he tunnustavat MINUT, että Minä olen sama YAHUVEH, joka vapautti Israelin lapset egyptiläisiltä ja kirouksilta ja vitsauksilta, jotka tulivat. Kerro heille, jos ainoastaan MINUN lapseni tekisivät sen nöyrällä tavalla ja tunnustavat MINUT, ei väliä mikä kalenteripäivä, missä heidän rajan ylitse siirtyminen on, on missä heidän uskonsa tulee olemaan ja missä heidän uskonsa on, heidän rajan ylitse siirtyminen tulee olemaan.

PROFETIAN LOPPU

*******

Meidän anteeksipyyntömme, varsinkin sivuston ylläpitäjältä tästä viestistä aikaisemmin pois jätettyjen osien johdosta, jotka ovat nyt laitettu takaisin tähän viestiin. Sivuston ylläpitäjää on kurittanut YAHUSHUA tämän tekemisen johdosta, ja hän on katunut ja on anteeksiannettu. Hän pyytää teidän anteeksiantoanne myös.