Profetia 52

HERÄTYSHUUTO KÄTKETYILLE.

MINÄ ISÄ YAHUVEH VAPAUTAN TEIDÄT JÄLLEEN KERRAN!

MINUN Kultaseni, Rakastetut Lapseni, kuinka monet teistä huudatte MINULLE valitusten ja kyyneleiden kanssa ja yritätte piilottaa teidän pelkonne maailmalta ja teidän ystäviltänne, kuitenkin luotatte teidän Isäänne YAHUVEHiin ja MESSIAS YAHUSHUAan. Te tulette meidän luoksemme kyyneleiden tahraamien kasvojen kanssa MINUN Poikani YAHUSHUAn NIMESSÄ sanoen, ”Mitä me teemme nyt? Minne me menemme?” MINUN Kultaseni, Voi, Minä en ole vihainen teille tällä kertaa, se on pahat, joille Minä olen vimmastunut suuttumuksesta. Minä näen pahojen juonet ja salahankkeet, ja se on aivan kuten vanhana aikana, käärmeen kanssa Eedenin Puutarhassa, pyrkimässä puijaamaan teitä, ja saa teidät luulemaan, että te ette voi voittaa ilman maallista tietoa. Teidän ISÄNNE, MINÄ YAHUVEH, on kaikki tieto, ja kun te etsitte Minua, YAHUVEHia ja YAHUSHUAa ja RUACH ha KODESHia, te etsitte totuutta ja tietoa.

Olkaa vakuuttuneita, kunhan vain te olette etsimässä, te tulette löytämään vastaukset, kun aika tulee. Jos te ette tiedä mitä tehdä, sitten olkaa vakuuttuneita, ei ole vielä aika teidän tietää minne mennä, eikä mitä tehdä. Minä, YAHUVEH, en anna teille lippua matkata ennen kuin on aika lähteä. Minä, YAHUVEH, en ole koskaan liian aikaisessa tai liian myöhässä, vaan Minä olen aina siellä juuri ajallaan. Ei sekuntiakaan ylimääräistä ajoittain. Mutta Minä, YAHUVEH, en tule koskaan jättämään teitä, enkä hylkäämään teitä. Minä, YAHUVEH, olen koko ihmiskunnan Luoja. Teidän ei tarvitse pelätä, mitä pahat tulevat tekemään, sillä Minä, YAHUVEH, käytän yksinkertaisia asioita kuten teidän rukouksianne, saattamaan hämilleen niin kutsutut, tämän maailman viisaat.

Minä, YAHUVEH, olen jopa kykenevä muuttamaan teidän DNA:ta. Tiesittekö te sitä? Kyllä, jos Minä niin valitsen. Minä, YAHUVEH, voin jopa muuttaa teidän ihonne ja teidän silmienne väriä. Älkää ihmetelkö. Minä, YAHUVEH, olen Luoja, muistatteko? Minä, YAHUVEH, olen kykenevä tekemään teidät näkymättömiksi, jos Minä, YAHUVEH, niin valitsen. Teillä ei ole aavistustakaan millaisen standardin Minä tulen nostamaan ylös pahoja vastaan. Silkat orjuudet, taudit ja vitsaukset joita pahat, joita kutsutaan saatanan lapsiksi, pyrkivät päästämään irti teidän päällenne, tulevat saattamaan häpeään heidät. Lukuisat MINUN lapsistani eivät tule olemaan vahingoitettuja. Sen sijaan, pahojen omat perheet tulevat alas tautien ja vitsauksien kanssa, ja heillä ei tule olemaan vastausta mitä tulee syyhyn miksi. Kaikki, mitä heidän täytyy myöntää, on että Minä, YAHUVEH, tein sen.

Pahat yrittävät kovasti suojella itseään, ja he pitävät itseään viisaina siinä määrin että jopa rokottavat heidän omat perheensä, ja rakastettunsa, ja ystävänsä, ja silti Minä, YAHUVEH, teen tyhjäksi tuon suojeluksen. Siinä määrin, jolla pahat, teeskentelijät, pyrkivät vahingoittamaan MINUN lapsiani, se on määrä, jolla vahinko tulee takaisin heidän itsensä päälle. Alkakaa rukoilla tämän puolesta nyt. On olemassa mahtava voima rukouksissa, jotka ovat sanottu Minulle, YAHUVEHille, teidän MESSIAANNE, MINUN Ainosyntyisen Poikani YAHUSHUAn NIMESSÄ. Rukoilkaa että Minä, YAHUVEH, annan teille mahtavampia henkisiä aseita käyttääksenne lihallisia vastaan, jotka nousevat ylös MINUN rakastettujani vastaan, jotka etsivät MINUN kasvojani ja tulevat päivittäin.

Rukoilkaa, että niin kuin Elisa näki viitan putoavan entisaikojen Elialta, niin että te tulette näkemään sen jälleen, ja te tulette olemaan varustettuja jopa enemmällä RUACH ha KODESHin voiteluvoimalla. Kun tämä tapahtuu, teidän ei tarvitse olla huolissanne, kuinka te tulette pääsemään tietyn kansan luokse. Kun Minä, YAHUVEH, lähetän teidät, te tulette vain ilmestymään. Luuletteko te, että tämä on outoa? Lukekaa teidän Kirjoituksianne ja nähkää kuinka monilla jo oli paikasta toiseen siirtymisen voima ja tietäkää, että pahat jo käyttävät sellaisia voimia pahoihin tarkoituksiin.

Pahat säilyttävät pimeitä salaisuuksia, ja kuitenkin Minä, YAHUVEH, kerron MINUN salaisuuteni niille, jotka seuraavat opastavaa valoa, joka on YAHUSHUA. Minä, YAHUVEH, suojelen MINUN pikkuisiani, Morsiantani, valittujani ja valikoitujani! YAHUSHUA on lamppuna teidän jaloillenne. Kun pahat ottavat teidän valonne pois, katsokaa Minuun, YAHUVEHiin, ja Minä lähetän MINUN enkelini valaisemaan teidän tietänne. Pahat pyrkivät ottamaan teidän itseluottamuksen, uskon, luottamuksen, totuuden, yksityisyyden, vapaudet, onnellisuuden, sanainkuvailemattoman ilon ja täynnä loistoa, ja teidän finanssinne pois teiltä. Tämä on helppoa heille tehdä jos te kuuntelette pelon henkeä, ja kaikkia huonoja raportteja uutisissa. Enemmän kuin te kuuntelette; lukekaa hyviä raportteja, ne ovat kaikki kirjoitettu Kirjoituksiin. Vähintäänkin MINUN lapseni, pääskää tasapainoon. Kuinka te voitte toivoa voittavanne pelon, kun kaikki mitä te teette on ruokitte mieletöntä pelkoa?

MINUN kätketyilläni on tieto ja tie vihollisen jokaisen aseen ympäri, joka tavoittelee MINUN lasteni tuhoa ja tämän maailman tuhoa. Älä nojaudu sinun omaan ymmärrykseesi, vaan kaikissa sinun teissäsi tunnusta Minut, YAHUVEH, ja Minä, YAHUVEH, ohjaan sinun teitäsi. Sinun oma ymmärryksesi tulee aiheuttamaan sinut pelkäämään tuntematonta. Minä, YAHUVEH, en nuku. Minä, YAHUVEH, en uinu. MINUN silmäni ovat kansojen päällä, missä MINUN ihmiseni huutavat MINULLE rukouksessa pelastamaan heidät. Älä kuuntele tuomion ja pimeyden ennustajia. He puhuvat ja kirjoittavat, että Minä, YAHUVEH, en toimita paon paikkaa MINUN rakastetuilleni, jotka seuraavat YAHUSHUA ha MASHIACHia ja tekevät parhaansa totellakseen MINUN lakejani. Miksi MINUN Lapseni pyrkivät tottelemaan Minua, YAHUVEHia? Koska he rakastavat heidän Taivaallista Isäänsä.

Ennustajat ovat livahtaneet viisinkertaisten virastojen, kirkkojen, ja poliitikkojen ja uutistoimittajien riveihin. He puhuvat pelottavia asioita MINUN lapsilleni. He puhuvat tappiosta eivätkä voitosta. He istuttavat epäilyksiä teidän mieliinne, että pelastanko Minä, YAHUVEH, MINUN lapseni. He varoittavat, että kaikkien täytyy olla valmistautuneita olemaan hyökättyjä, jokainen tulee kuolemaan tai kärsimään raskaita tappioita, ilman Minua, YAHUVEHia, ja YAHUSHUA ha MASHIACHia teidän rinnallanne, tämä on totta. Minkä uutistoimittajat ja monet poliitikot ja ennustajat unohtavat on, että Minä, YAHUVEH, en ole hylännyt MINUN Lapsiani. Kuinka se toisi MINULLE Loistoa? Kyllä, MINUN Lapseni tulevat yhtenä päivänä liittymään MINUN seuraani Taivaaseen, tämä on totta, mutta jos Minä en olisi tahtonut toimittaa paon tietä, miksi Minä sanoisin niin MINUN Kirjoituksissani? MINUN Sanani ei palaa takaisin MINULLE tyhjänä, se tulee suorittamaan sen minkä Minä tarkoitin. Minä olen YAHUVEH ja Minä en ole muuttunut.

Mitä Minä, YAHUVEH, tein Israelille Mooseksen aikana; Minä tulen tekemään sen jälleen. Mitä Minä tein Lootille; Minä, YAHUVEH, tulen tekemään sen jälleen. Mitä Minä tein Joosefille ja Marialle; Minä, YAHUVEH, tulen tekemään sen jälleen. Mitä Minä tein Nooalle; Minä, YAHUVEH, tulen tekemään sen jälleen. Mitä Minä tein kolmelle heprealaiselle lapselle; Minä, YAHUVEH, tulen tekemään sen jälleen. Mitä Minä tein entisaikojen Elialle; Minä, YAHUVEH, tulen tekemään sen jälleen. Mitä Minä tein Eenokille; Minä, YAHUVEH, tulen tekemään sen jälleen. Mitä Minä tein Elisalle; Minä, YAHUVEH, tulen tekemään sen jälleen. Hirsipuu, jonka Haman rakentaa; Minä, YAHUVEH, tulen hirttämään heidät siihen. Minulla on Esteri ja aivan kuten vanhoina aikoina, Minä, YAHUVEH, tulen vapauttamaan MINUN kansani jälleen. Minulla on Kuningas Daavid ja tulen käyttämään musiikkia ja ylistyksiä voittamaan viholliset, kun Psalmit ovat jälleen kerran nostettuja MINULLE uskossa, että Minä, YAHUVEH, tulen vapauttamaan jälleen.

Näyttäkää MINULLE teidän Kirjoituksissanne, missä Minä en vapauttanut MINUN kansaani, jotka seurasivat MINUN määräyksiäni ja rakastivat ja laittoivat Minut, YAHUVEHin, ensimmäiseksi heidän elämissään? Minä, YAHUVEH, vapautan MINUN lapseni linnustajan ansasta. Kaikki mitä teidän täytyy tehdä, on rukoilla ja omata uskoa ja luottaa, että Minä olen suurempi kuin kaikki nämä pelottavat asiat, jotka yrittävät tulla MINUN lasteni päälle! Minä, YAHUVEH, vastaan teidän rukouksiinne kun te kutsutte MINUA YAHUSHUA ha MASHIACHin pyhässä NIMESSÄ. Tulkaa rohkeasti MINUN valtaistuimeni eteen ja antakaa MINULLE teidän anomukset. Minä, YAHUVEH, en ole vihainen MINUN rakastetuille lapsilleni. Toisinaan te kuljette harhaan, rikotte, ja susi on valmiina nielemään teidät, kaikki koska te ette tottele. Joten niin kuin lampaan, Minä olen pakotettu murtamaan teidän jalkanne, mutta sitten Minä rakastavasti kannan teitä MINUN käsivarsillani kunnes te parannutte ja olette kykeneviä kävelemään jälleen. Missä Hyvä Paimen koskaan jättää hänen lampaansa vartioimatta? Missä Hyvä Paimen pieksee lampaita ja karitsoja? Ei koskaan! Mutta Minä toki lupaan, että Minä saan ne, jotka pyrkivät nielemään teidät, katumaan päivää jona he syntyivät.

Enkö Minä, YAHUVEH, varoittanut Lootia ja estänyt häntä MINUN enkelieni kanssa, jotta hän ei pystynyt astumaan takaisin synnin kaupunkiin? Minä suojelin häntä, ja hänen perhettään, paitsi hänen vaimoaan, joka valitsi olla tottelematon MINULLE, tulelta ja tulikiveltä, mikä oli ahdingon muoto Lootille ja hänen perheellensä myös. Enkö Minä, YAHUVEH, varoittanut Joosefia ja Mariaa pakenemaan YAHUSHUAn kanssa vauvana? Vanhoina aikoina, tuo oli suuren ahdingon muoto äideille, joilla oli lapsia, sillä kaikki vauvat olivat määrätty surmattaviksi, koska pahat pyrkivät löytämään todellisen Messiaan tappaakseen HÄNET! Minä, YAHUVEH, lähetin enkelin varoittamaan Joosefia unessa, ja kerroin hänelle minne paeta ja kerroin hänelle milloin tulla takaisin. Luuletteko te, etten Minä, YAHUVEH, tee samaa teille?

Enkö Minä, YAHUVEH, järjestänyt arkkia Nooalle ja hänen perheellensä ennen sitä veden suurta ahdinkoa, joka tulvi maan yli? Entäs Ester? Luuletteko te, ettei se ollut ahdingon muoto ennalta nähdä Juutalainen kansa surmattuna kaikkialla hänen ympärillään, ja kuitenkin, enkö Minä, YAHUVEH, toimittanut ulospääsyn tien Juutalaiselle kansalle, tai siellä ei olisi yhtään tänään? Enkö Minä, YAHUVEH, käyttänyt silkkaa asetta, jonka oli määrä tappaa Mordokai ja Ester, hirsipuuta jonka Haman rakensi, ajatellen, että hän oli saanut ansaan Mordokain ja Esterin, ja kaikki Juutalainen kansa surmattaisiin, ja kuitenkin Minä, YAHUVEH, sain Hamanin hirtetyksi samaan hirsipuuhun.

Kuinka voivat itse ne, jotka sanovat että he kuulevat profetioita, kieltää, että Minulla, YAHUVEHilla, on aina ollut tapa suojella MINUN kansaani. Varokaa niitä, jotka profetoivat näitä asioita, jotka jättävät teidät tuntemaan toivottamalta. Ei väliä mikä ahdinko, Minä, YAHUVEH, toimitan ulospääsyn tien niille, jotka luottavat ja nojautuvat MINUUN kaikissa heidän teissään. Luottakaa enemmän YAHUVEHiin, ja teidän YAHUSHUAan, kuin teidän vaimoonne, aviomieheenne, ystäviinne, viisinkertaisiin virastoihin tai hallitukseenne.

Minä, YAHUVEH, en lupaa teille, että se tulee olemaan helppo tie kaikille. Minä en lupaa teille, että ei tule olemaan marttyyreja, jotka tulevat uhraamaan heidän elämänsä YAHUVEHille ja YAHUSHUAlle. Minä lupaan teille, että nämä marttyyrit ovat Taivaassa MINUN kanssani juuri nyt ja eivät kärsi koskaan enää. Minä en lupaa teille, että kaikki MINUN lapseni pidetään turvassa, mutta Minä, YAHUVEH, suojelen heitä niin kuin Minä suojelin Israelin lapsia vanhana aikana, kun vitsaukset ja pimeys ja kuolema tulivat heidän päälleen. Minä säästin ne, joilla oli MINUN liittoni veri vanhoina aikoina, kuinka paljon enemmän Minä tulen tekemään nyt YAHUSHUA ha MASHIACHin uuden liiton veren kanssa.

Olkaa varoitettuja sudet, teidät paljastetaan. Minun lampaani tulevat tietämään teidän nimenne ja teidän suunnitelmanne. Minä, YAHUVEH, näen ja tiedän jokaisen henkilön, jolla on saaliinhimoinen suden sydän. Minä, YAHUVEH ja YAHUSHUA yksin olemme Hyvä Paimen. Minä, YAHUVEH, yksin tulen saattamaan häpeään teidät sudet teidän omilla luomuksillanne ja sodan aseilla. Minä, YAHUVEH ja YAHUSHUA olemme vihan Sauva, joka tulee pieksemään teidät pois MINUN Lampaideni ja karitsoideni luota. Älkää antako pettää itseänne, Minä tulen surmaamaan sudet MINUN ajoituksellani ja heittämään heidät ei ainoastaan helvettiin, vaan tuliseen järveen! Kaikille niille, jotka etsivät Amerikan, Israelin ja kaikkien Kristittyjen ja Juutalaisten tuhoa, mikä on sinun sielusi hinta? Jos sinä jatkat tekemään tätä, sitten sinun sielusi tulee olemaan ikuisesti kadotettu! Jos sinä käännyt pois tästä ja käännyt YAHUSHUA ha MASHIACHille, sitten sinä tulet olemaan ikuisesti pelastettu. Se on sinun valintasi.

*******

Loukkaa joitakin, valaisee muita rakkauden, tottelevaisuuden tähden, ja YAHUVEHin ja YAHUSHUAn loistoksi.

YAHUVEHin ja YAHUSHUAn Profeetallinen Palvelijatar, Apostoli Elisabeth Sherrie Elijah Nikomia. Perjantai 2/11/01, 1:50 am.

Rukoile, että sinä saat selville, missä tässä maailmassa sinun arkkisi on ja milloin sinun on määrä astua siihen paetaksesi pahaa, joka on tuleva. Rukoile YAHUSHUAn Pyhässä NIMESSÄ. Miriam ( Maria ) ei antanut hänen heprealaiselle vauvalleen kreikkalaista nimeä ”Jeesus”. On olemassa voiteluvoimaa NIMESSÄ, joka tarkoittaa YAHUVEH pelastaa.

Postiosoite:

Apostle Elisabeth Sherrie Elijah