Profetia 51

144,000:N HERÄTYSHUUTO

ÄLKÄÄ PELÄTKÖ MINUN RAKASTETUT PIKKUISENI,

MINÄ OLEN NOSTAMASSA YLÖS STANDARDIN PAHOJA VASTAAN!

 

YAHUVEHin ja YAHUSHUAn kunnioittavassa pelossa, minä toimitan tämän profeetallisen sanan RUACH Voitelun alaisena. Minä kysyn nyt, jos mikä tahansa ei linjaa Pyhien Kirjoitusten kanssa, pyydän, anna minun tietää. Minä koettelen jokaisen hengen, joka puhuu, varsinkin profeetallisessa viestissä. Koska niin moni e-mailaa minulle ja ovat täynnä pelkoa, minä rukoilin rohkaisun sanaa, jopa itselleni. Sillä aikaa kun e-mailasin takaisin toiselle sisarelle, joka on profeetta, joka tarvitsi rohkaisua, kun minä vähiten odotin sitä, tämä profeetallinen viesti tuli esiin. Minä rukoilen, että nämä sanat tulevat olemaan siunaus teille ja auttavat teitä, kun pelottavia uutisia tulee meille päin. Minä tiedän, että se auttaa minua. Se on pelottava asia olla suukappale YAHUVEHille ja minä rukoilen, että jokainen sana on niin kuin hän halusi sen sanottavan.

 

Kopioi ja lähetä vapaasti rohkaisemaan muita aikana, jolloin pelko on kaikkien aikojen korkeimmalla.

 

Apostoli Elisabeth Elijah Nikomia

 

Psalmi 2

Miksi pakanat pauhaavat ja kansat turhia ajattelevat? Maan kuninkaat nousevat, ruhtinaat yhdessä neuvottelevat YAHUVEHia ja hänen voideltuansa vastaan: "Katkaiskaamme heidän kahleensa, heittäkäämme päältämme heidän köytensä". Hän, joka taivaassa asuu, nauraa; YAHUVEH pilkkaa heitä. Kerran hän on puhuva heille vihassansa, peljättävä heitä hirmuisuudessaan: "Minä olen asettanut kuninkaani Siioniin, pyhälle vuorelleni". Minä ilmoitan, mitä YAHUVEH on säätänyt. Hän lausui minulle: "Sinä olet minun Poikani, tänä päivänä minä sinut synnytin. Ano minulta, niin minä annan pakanakansat sinun perinnöksesi ja maan ääret sinun omiksesi. Rautaisella valtikalla sinä heidät muserrat, niinkuin saviastian sinä särjet heidät." Tulkaa siis järkiinne, kuninkaat, maan tuomarit, ottakaa nuhteesta vaari. Palvelkaa YAHUVEHia pelolla ja iloitkaa vavistuksella. Antakaa suuta Pojalle, ettei hän vihastuisi ettekä te hukkuisi tiellänne. Sillä hänen vihansa syttyy äkisti. Autuaat ovat kaikki, jotka häneen turvaavat.

 

*******

 

144,000:N HERÄTYSHUUTO

ÄLKÄÄ PELÄTKÖ MINUN RAKASTETUT PIKKUISENI,

MINÄ OLEN NOSTAMASSA YLÖS STANDARDIN PAHOJA VASTAAN!

 

Kun vihollinen tulee sisään, kuin tulva, Minä nostan ylös standardin häntä vastaan. Koska te ette ole vielä nähneet sitä, älkää pelätkö, että Minä olen unohtanut MINUN lupaukseni tehdä niin. MINUN rakastetut älkää pelätkö, jälleen Minä, YAHUVEH, sanon, älkää pelätkö MINUN Rakastetut pikkuiseni. Minä en ole nostanut teitä ylös tätä tuntia varten ja varustanut teitä tiedolla, jota Minä, YAHUVEH, olen antanut teille, hylätäkseni teidät nyt. Sinä olet yksi MINUN voidelluista kätketyistä. Nyt on aika nousta ja tulla esiin auttamaan sinun veljiäsi ja sisariasi YAHUSHUAssa. Minä olen antanut teille maita, kiinteistöjä, laivoja, saaria, taloja ja finansseja. Minulla on salamiljonäärejä; kyllä jopa monimiljonäärejä ja te ette ole olleet paljoa hyötyä MINUN Valtakunnalleni, sillä te olette pysyneet maailman silmissä ja kuitenkin yrittäneet kävellä MINUN hienoa linjaa. Sinä olet rakastanut ja palvellut MINUA salassa, sillä sinä sanoit itsellesi, ”Mitä minä voin tehdä YAHUVEHin Valtakunnan vuoksi? Kuinka minä voin tukea YAHUSHUAn Evankeliumia?” Niin sinä pysyt hiljaa ja kätkettynä, kuitenkin rukoilet jonkun toisen tekevän, mitä sinä tunnet, että sinä et voi tehdä. Pian, se tulee olemaan liian myöhäistä auttaa MINUN apostoleja ja profeettoja. Etkö sinä vielä ymmärrä hintaa, jonka jopa yhden jonka kautta Minä puhun, täytyy maksaa, hyökkäyksiä, jotka täytyy torjua, ei ainoastaan fyysisessä maailmassa, vaan henkisessä maailmassa? Autatko sinä vai oletko sinä este?

 

Minä, YAHUVEH, kaadan monia lahjoja teihin. MINUN kätketyilläni on paljon Jumalallista viisautta. En ainoastaan tässä maailmassa, vaan myös RUACH ha KODESH henkisessä maailmassa olen Minä siunannut teitä. Te olette työskennelleet maailman rinnalla ja kuitenkin te pysyitte kätkettyinä. Monet teistä ovat neroja. Minä olen kätkenyt teidät lääkäreinä, lakimiehinä, opettajina, filantrooppeina, pankkiireina, keksijöinä, sijoittajina, taiteilijoina, tietokoneälykköinä, sähköteknikkoina, poliisivoimiin, kaikkiin hallituksien muotoon, senaattoreina, kongressin jäseninä, valtiomiehinä, myyjinä, kauppojen omistajana, toimiluvan antajina, kiinteistönvälittäjänä, kapteeneina, laivojen omistajina, ravintoloihin, kaikkiin kuljetuksen lajeihin, näyttelijöinä, elokuvateollisuuksiin, laulajina, sijoittajina, meklareina, kirjoittajina, kokkeina, suunnittelijoina, urakoitsijoina, ei ole olemassa uraa, jossa Minulla ei ole MINUN Rakastettuja lapsiani kätkettyinä. Nämä ovat MINUN oppilaitani, jotka seuraavat MINUN Poikaani YAHUSHUAa, ja haluavat totella YAHUVEHin lakeja, ja nämä kätketyt ovat levittäytyneet kaikkialle maailmaa. Mallia, jota he käyttävät mittaamaan ihmisen lakeja on tämä: Linjaako se Pyhien Kirjoitusten kanssa? Tämä on malli, jolla he mittaavat kaiken; jos se on totuus, Toora ja Pyhät Kirjoitukset vahvistavat sen.

 

Minä, YAHUVEH, olen kätkenyt teidät sellaista aikaa varten niin kuin tämä. Rukoilkaa kuinka käyttää teidän lahjakkuuksia, lahjoja, viisautta, koteja, kiinteää omaisuutta, finansseja ja henkisiä lahjoja. Kaikkea viisautta, joka ei mene MINUN Pyhiä Kirjoituksiani vastaan, teidän on määrä käyttää auttamaan ja käymään vaihtokauppaa, aikana jolloin ei tule olemaan toista tapaa ostaa tai myydä tai auttaa muita. Teidän viisaus, ilmoitukset, parannustieto ja koulutus, jotka ovat annettu teille tulevat hyödyttämään muita sellaista aikaa varten, ja te tulette tietämään milloin käyttää sitä, ja missä auttaa, ja ketä auttaa. MINUN apostolini ja profeettani tarvitsevat teitä piilottamaan heidät sellaista aikaa varten niin kuin tämä, pahoilta jotka etsivät heidän tuhoa, jotta kukaan ei voi sanoa, että he eivät olleet varoitettuja ennen kuin tuomio kaatuu.

 

Minä, YAHUVEH, aina lähetän profeetat ja apostolit puhumaan, ei ainoastaan katumaan, mutta myös ennalta varoittamaan tulevista vaaroista ja kuinka paeta vihollisen kynsistä. MINUN kätkettyjen on määrä olla rohkeita, kun te jaatte teidän kätkettyä tietoa ja ilmoituksia, joita Minä, YAHUVEH, annan teille päivittäin. Minä varoitan teitä, älkää luottako teidän omaan voimaanne, vaan luottakaa YAHUSHUAn voimaan, sillä se on tarpeeksi riittävä teille, ei väliä, mitä te kohtaatte. Onko mikään liian vaikeata YAHUVEHille valloittaa? Te kohtaatte, mitä te havaitsette ylipääsemättöminä muureina, joita te ette voi kiivetä ettekä mennä ympäri. MINUN RUACH ha KODESH voitelun kanssa, te ette tule epäonnistumaan. Minä YAHUVEH murran muurit, jotka pitävät teitä kahleessa vankiloissa, missä teidät on asetettu syrjään muista.

 

Minä, YAHUVEH, olen nyt liittämässä teitä yhteen muiden kanssa, sillä nämä myös tulevat olemaan MINUN kätkettyjäni, jotka Minä olen piilottanut MINUN siipieni suojan alle. Odottakaa kunnes te näette ihmeet, jotka Minä, YAHUVEH, tulen tekemään. Te tulette näkemään, se tulee olemaan teidän hienoimpia tunteja, kun jälleen kerran te näette YAHUVEHin vapauttavan ne, joita muut pyrkivät tuhoamaan, kaikki MINUN NIMENI johdosta. Minä, YAHUVEH, olen valinnut tämän profeetan kutsumaan esiin 144,000:n HerätysHuudon. Oppikaa Mooseksen laulu. Siinä on voitto YAHUVEHin NIMESSÄ! MINUN uusi mandaatti tälle MINUN apostoli tyttärelleni on: nyt on aika sinun etsiä YAHUVEHin kasvoja ja YAHUVEHin tahtoa ja YAHUVEHin marssikäskyjä. Kävele, kun YAHUVEH sanoo kävele, juokse, kun YAHUVEH sanoo juokse, puhu, kun YAHUVEH sanoo puhu, ja älä tee mitään, kun sinulle kerrotaan vain seistä ja odottaa. Ei väliä, kuinka pieni päätös, opettele rukoilemaan MINULLE paljastaaksesi MINUN tahtoni, ei sinun tahtoasi.

 

Minä, YAHUVEH, voitelen MINUN valittuni suuremmalla tavalla kuin Minä olen koskaan tehnyt aikaisemmin. Opiskele ja osoita itsesi hyväksytyksi, jotta kukaan ei voi johtaa sinua harjaan Pyhien Kirjoitusten kanssa. Minä, YAHUVEH, kokoan MINUN joukkoni seinälle voittamaan saatanan ja demonit, jotka ympäröivät teitä. Aseet jotka teillä ovat, eivät ole lihallisia, vaan henkisiä. Ei yksikään ase voi vetää vertoja epätavallisille voiteluille, joita Minä olen antanut jokaiseen teistä, vaikka te ette tiedä sitä. MINUN ajoituksellani te tulette näkemään standardin, jonka Minä, YAHUVEH, nostan ylös niitä vastaan, jotka pyrkivät vahingoittamaan Kristittyjä ja Juutalaisia. Kaikki israelilaiset, jotka kääntyvät YAHUVEHin NIMEN puoleen, ne, jotka eivät pelkää käyttää Pyhiä NIMIÄ, he ymmärtävät, että heidät on petetty, ja siten väärin opetettuja. On olemassa voitelevaa, pelastavaa, vapauttavaa ja parantavaa voimaa YAHUVEHin ja YAHUSHUAn nimissä.

 

Minä, YAHUVEH, kysyn teiltä tämän, tuletteko te hylkäämään lupaukset, jotka Minä olen antanut teille? Siunatun toivon, jonka Minä olen antanut teille? Miksi Minä sanoisin, että te ette ole MINUN vihani alla, vaan armoni, ja te opetatte toisille, että Minä, YAHUVEH, en salli pakotietä Kristityille, jotka huutavat MINULLE YAHUSHUAn NIMESSÄ? Minulla, YAHUVEHilla, toki on arkki teille. Kaikki MINUN lapseni, jotka luottavat MINUUN, kuulevat MINUN ääneni selvästi, vain uskokaa, ja jatkuvasti kyselkää MINULTA. Luuletteko te, että Minä, YAHUVEH, olen tuonut teidät tähän saakka laiminlyödäkseni teidät nyt? Minä, YAHUVEH, en säästä Israelia, koska hänen ihmiset ovat enemmän pyhiä. Tosiaan hänen synti juoksee aivan yhtä raivoavana, löyhkä nousee Taivaaseen, kuin se juoksee kansakunnissa ympäri maailmaa! Ei yksi kansakunta tai ihmiset ole parempia kuin toinen. Minä, YAHUVEH, en salli Israelin olevan tuhottu täysin, sillä Minä, YAHUVEH, olen tehnyt liiton Abrahamin kanssa, ja hänen siemenen.

 

MINUN lapseni, jotka ovat liitetyt yhteen MINUN Poikani YAHUSHUAn Verellä, eivät pelkää. Minä, YAHUVEH, kunnioitan VeriLiittoa, joka Minulla on teidän kanssanne myös. YAHUSHUAn henkisen sukupuun kautta, te olette Juutalaisia myös. Ne, jotka kieltäytyvät YAHUSHUAn VeriLiitosta ja sanovat, se on koska he ovat Juutalaisia, ne jotka torjuvat YAHUSHUAn MINUN Poikanani ja teidän MESSIAANANNE, olkaa varoitettuja. Kun kerran te olette kieltäytyneet MINUN lahjastani, jonka Minä, YAHUVEH, annoin teille Golgatalla, sitten ne jotka ainoastaan luottavat ja omaavat uskon, että Tooran, Sapatin ja juhlien noudattaminen tulee pelastamaan heidät; Minä, YAHUVEH, muistutan teitä, että ilman syntiuhria, kun te teette syntiä, ei ole pyhää synnitöntä uhrilahjaa ja YAHUSHUA ei tule tuomitsemaan teitä, vaan Mooses, ja Mooseksen lait. Voi teitä kun tämä tapahtuu.

 

Ei ole suopeutta tai armoa kun Mooses tulee tuomitsemaan Tuomion Päivänä. Jos se olisi noin helppoa, luuletteko te, että Minä olisin lähettänyt MINUN Rakastetun Poikani YAHUSHUAn kärsimään ja kuolemaan teidän paikkaanne? Kaikki ovat tehneet syntiä ja pudonneet vajavaisiksi täydellisestä Luojasta. Kuinka paljon parempi MINUN lapsilleni, jotka tietävät, että he ovat syntisiä ja kuitenkin tekevät parhaansa, jonka he voivat totellaksensa ja katuaksensa, pyytäen anteeksiantoa YAHUSHUAn NIMESSÄ ja tietävät, että YAHUSHUA on heidän VeriLiittonsa, joka myös oli uhrattu heidän syntiensä johdosta. YAHUSHUA tulee tuomitsemaan ne, jotka ovat hyväksyneet Hänet sellaisena, ei Mooseksen laki, eikä Mooses. YAHUSHUA tulee tuomitsemaan pakanat, jotka kieltäytyvät elämästä pyhiä elämiä MINUN edessäni ja torjuvat ainoan pyhän synnittömän verisovituksen synneille.

 

Olenko Minä kykenemätön vapauttamaan ja suojelemaan teitä? Suunnitelmat jotka Minulla, YAHUVEHilla, on teille, ovat hyväksi eikä pahaksi. Luottakaa MINUUN ja lakatkaa nojautumasta teidän omaan ymmärrykseenne. MINUN lapseni tunnustavat, että Minulla, YAHUVEHilla, yksin on vastaukset ja Minä, YAHUVEH, lupaan ohjata teidän teitänne kun te kävelette MINUN jalanjälkiäni. Teidän askeleenne kävelemässä yksin tulevat johtamaan teidät harhaan, mutta MINUN askeleeni ovat varmoja vankkoja askeleita, jotka johtavat voittoon. Uskokaa ja vastaanottakaa voitto. Taistelkaa sen puolesta minkä te tiedätte olevan oikein. On olemassa ihmisiä, joiden kanssa te olette olleet tekemisissä, jotka Minä korjaan pois teidän elämästänne tuodakseni muita rohkaisemaan ja auttamaan tukemaan teitä kaikilla tavoin.

 

Älkää sanoko, että ei ole vielä aikaa tehdä tätä tai tuota. Sen sijaan ymmärtäkää, enkö Minä ole kaiken ajan Isä? Ajan pitäjä, Minä YAHUVEH olen itse aika. Kuka muu voi pysäyttää ajan, nopeuttaa sitä, tai peruuttaa sitä? Rakastettu lapsi ja kaikki MINUN lapseni, jotka kutsuvat YAHUSHUAa NIMELLÄ ja tietävät, että he eivät voi tehdä mitään ilman tuota Pyhää NIMEÄ, Minä olen nostanut teidät ylös sellaista aikaa varten kuin tämä. Te olette osa MINUN kätketyistä voidelluista. Vaikka viholliset tulevat kiristelemään heidän hampaitaan yrittäen vahingoittaa teitä ja he ovat kirjoittaneet muistiin teidän nimet, Minä myös olen kirjoittanut muistiin heidän nimet kadotuksen kirjaan ja nämä pahat tulevat viettämään ikuisuuden tulisessa järvessä, niittäen sitä mitä he nyt kylvävät!

 

Minä todistan MINUN lapsilleni jälleen kerran, jos te kuuntelette MINUN ääntäni ja kävelette MINUN jalanjälkiäni, te tulette olemaan viisaampia kuin viholliset, jotka pyrkivät tuhoamaan teidät ja kaikki MINUN lapset, jotka tavoittelevat kuulla MINUN jokaisen sanan ja jotka tottelevat MINUA, tai vähintäänkin yrittävät kovasti ja tietäen, että kun he tekevät syntiä, heillä on YAHUSHUAn veri syntien anteeksiantamiseksi. Minä, teidän Isänne, YAHUVEH, saatan heidät häpeään pahojen oman teknologian kanssa. Minä saatan heidät häpeään heidän omien keksintöjensä kanssa. Sillä ei maallisella tai tieteellisellä syyllä ansat, jotka ovat asetettu MINUN lapsilleni, sen sijaan ainoastaan saavat ansaan ja ponnahtavat takaisin pahojen päälle, jotka tavoittelevat YAHUSHUAn seuraajien tuhoa. Mitä Minä tein kerran aikaisemmin pahan faaraon kanssa, Minä teen jälleen. Yksin YAHUVEHin kädellä tämän maailman Goljatit tulevat ikuisesti kaatumaan.

 

Yhdet, joita Minä kutsun pahoiksi salaisuuden pitäjiksi, jotka pyrkivät käyttämään okkultismin, demonismin salaisuuksia, tieteellistä, poliittista tietoa ja ihmisen tekemiä lakeja tuhoamaan MINUN lapseni, ja ottavat vapaudet, jotka Minä olen antanut MINUN lapsilleni, pois. Minulla, YAHUVEHilla, tulee olemaan yllätys varastossa heille; se tulee saattamaan häpeään nämä pahat, jotka pitävät itseään viisaina. He pyrkivät vahingoittamaan MINUN lapsiani. Minä, YAHUVEH, ja MINUN Poikani YAHUSHUA, vannomme suojella niitä, jotka ovat kutsuttu esiin, ja voideltu tätä tuntia varten.

 

Ne, jotka pyrkivät kuulla MINUN ääneni kirkkaammin kuin mitään muuta ääntä, nämä ovat MINUN todellisia aarteita maan päällä. Kaikki, jotka huutavat YAHUVEHille ja YAHUSHUAlle, ja luottavat MINUN RUACH ha KODESHiin opastamaan heidät läpi kaikista epätavallisimmasta voitelusta, erilaisesta kuin mitään vielä nähdystä, täytyy ymmärtää, että Minä karsin heitä nyt, ja korjaan pois kaiken heidän elämissään, joka täytyy poistaa. Kyllä, jopa teidän rakastetut täytyy karsia, tai korjata pois YAHUVEHin kädellä, sillä Minun täytyy suojella MINUN Rakastettujani. Jos he eivät ole apu teille, ja sen sijaan ovat este, sitten tietäkää, että Minä korjaan heidät pois, sillä he tulevat pettämään teidät jopa kuolemaan, jos YAHUVEH ei jaa mitä ei koskaan ollut tarkoitettu olemaan yhdistetty yhdeksi.

 

Rukoilkaa ja välittäkää teidän rakastettujenne puolesta, mutta kun Minä käsken teitä lähtemään, ja kuitenkin en käske teitä ottamaan teidän ei-pelastettuja rakkaitanne teidän mukaanne, se tulee olemaan teidän rakkautenne testi YAHUVEHille. Tuletteko te hylkäämään kaiken MINUN vuokseni, kuten kun Lootia käskettiin pakenemaan? Hänellä ei ollut vaihtoehtoa erota hänen vaimostaan; Minä käännytin hänet(vaimon) suolapatsaaksi. Minun täytyi näyttää hänelle ja hänen tyttärilleen kovalla tavalla. Minä vaadin tottelevaisuutta, varsinkin kun Minä lähetän enkelin varoittamaan ”Lähde pois, pakene, tämä paikka on aikomaisillaan oleva tuhottu.” Lootin vaimo pakeni, mutta käänsi hänen päänsä katsoakseen taaksepäin, ja suri kaikkien hänen omaisuuksien, kodin, ja ystävien vuoksi kaupungissa. Tämä on läksy; kun Minä käsken teitä pakenemaan, ei väliä mitä, totelkaa tai Lootin vaimon kohtalo tulee olemaan jopa MINUN lapsieni kohtalo.

 

Luottakaa MINUUN ja tietäkää, että suunnitelmat, jotka Minulla on teitä varten, ovat hyväksi eivätkä pahaksi. Minä nauran kun Minä kuulen vihollisten juonet, sanoen, että kaikki Kristityt ja Juutalaiset tulevat kuolemaan. Eivätkö viholliset vielä ymmärrä, vaikka he yrittävät kovasti tuhota MINUN kansani kuten esimerkiksi Rooman Imperiumi ja Hitler yrittivät, mitä enemmän he uhrasivat, sitä enemmän nostettiin ylös? Pyhimysten veri, jotka ovat uhrattu, ainoastaan tuo enemmän pyhimyksiä Taivaan Valtakuntaan. Sauleista tulee Paavaleita. Viholliset ovat niin typeriä. Eivätkö he ajattele, että itse Taivas tulee soimaamaan näitä demonisia vihollisia vastaan ja taivaat itse vuodattavat MINUN vihani MINUN vihollisteni päälle, jotka pyrkivät käyttämään konetta, joka leikkii Jumalaa? Minä jopa nyt saatan häpeään vihollisia tavoilla, joita te ette tiedä. Varokaa voi MINUN viholliseni, sillä Minä tulen kääntämään teidän omat luomukset teitä ja teidän rakastettuja vastaan. MINUN lapseni tulevat olemaan säästetyt.

 

Kuinka monta kertaa jo, ei ainoastaan Amerikassa, vaan Israelissa, Minä olen säästänyt nämä kansakunnat yksin tänä viimeisenä kuukautena. Mutta kyllä, ei ainoastaan tuo, mutta Minä sanon, jopa maailma olisi tuhonnut itsensä, kun yksi kansakunta leikkii tappavia sotaleikkejä toista kansakuntaa vastaan, ja minkä vuoksi, koston, ahneuden, voiman, nälän enemmälle kontrollille ja voimalle. Yksin Minä, YAHUVEH, korotan ja sijoitan. Kun MINUN kansani huutaa MINUN Poikani YAHUSHUAn NIMESSÄ ja huutavat armoa kansakunnalle, jossa he asuvat, yhtä hyvin kuin ne, jotka eivät asu siinä. Kuinka Minä voisin kuurouttaa MINUN korvani, vaikka Minä tahtoisin. Te luette tätä nyt, koska Minä olen pidentänyt aikaa yhden syyn vuoksi, esirukousten takia, jotka ovat lähteneet eteenpäin suojellen tätä maailmaa MINUN Poikani YAHUSHUAn NIMESSÄ. Teidän turvan arkki tähän saakka on vanhurskaiden hartaat rukoukset.

 

Minä olen YAHUVEH ja ei ole olemassa toista MINUN kaltaistani. Standardin, jonka Minä nostan pahoja vastaan jotka käyttävät heidän aseitaan manipuloidakseen MINUN lasteni aivoja, tulevat huomaamaan, että ei ainoastaan tule heidän aseensa olemaan toimimatta, mutta sen sijaan Minä käännän jokaisen keksinnön, jokaisen koneen, jokaisen aseen, jokaisen taudin, kaikki biologiset aseet ja koko mikrobisodankäynnin heitä itseään vastaan. Jopa heidän omat rakkaansa tulevat häpeämään heitä ja pahojen omat ruumiit tulevat kieltäytymään elämästä koko heidän vuodet. Tämä on MINUN kostoni niitä vastaan, jotka tavoittelevat YAHUVEHin uskovien ja YAHUSHUAn seuraajien tuhoa. Minä rakastan teitä. Kyllä, jopa niitä, jotka vihaavat YAHUVEHia. Minä yksin loin teidät ja se tulee olemaan Taivaasta lähetetty YAHUVEHin käsi yksin, joka tulee tuhoamaan molemmat teidän ruumiinne ja teidän sielunne, lähettäen sen Tuliseen Järveen, jos te ette kadu rukouksessa, pyytäen anteeksiantoa YAHUSHUAn NIMESSÄ.

 

Jättäkää Amerikka Rauhaan, Jättäkää Israel Rauhaan, Jättäkää MINUN lapsilleni vapaus palvoa ja palvella MINUA totuudessa ja voidellussa voimassa. Minä asetin Amerikan sivuun olemaan vapaiden maa ja siunasin häntä yhdenkään sodan tulematta hänen rannikoilleen siitä lähtien kun vuodet ovat kuluneet. Amerikka, älkää niin vapaasti antako pois, millä Minä olen siunannut teitä, ainoastaan pelon johdosta. Puhukaa kuuluvasti ja älkää enää pysykö hiljaisena enemmistönä. Antakaa teidän äänienne olla kuultu. Muistakaa, kun yksi menettää uskonnon vapauden ja jopa väärät ovat sensuroitu; sitten kaikki ovat vaarassa menettää heidän uskonnon vapautensa. Sitten kaikki ovat vaarassa menettää heidän uskonnon vapautensa. Minun lapseni tietävät, tämä ei koske uskonnon ottamista pois; tämä koskee kumppanuuden YAHUVEHin ja YAHUSHUAn kanssa muuttamisesta uskonnon muotoon jumalallisuuden muodon kanssa, mutta omaten yhtään jumalallisuutta sisällä.

 

Varokaa YAHUVEHin ja YAHUSHUAn viholliset; teidän silkat massatuhojen aseet tulevat takaisin itsenne päälle. Te tulette lähettämään sen yhtä tietä ja enkelit taivaassa tulevat kääntämään sen toiseen suuntaan. Minä tulen suojelemaan MINUN lapsiani niin kuin äitileijona suojelee hänen pentujaan. Varokaa YAHUVEHin ja YAHUSHUAn viholliset, sillä nähkääs, Minä kuulen MINUN lasteni huutavan pelossa ja ihmeissään, sillä Minä olen opettanut heidät olemaan rauhantekijöitä eikä sodanlietsojia, ja tämä ihmisen epäinhimillisyyden pahuuden taso miehiä, naisia, poikia ja tyttöjä kohtaan aiheuttaa heille hämmästystä. Minä kuulen MINUN lasteni pelon huudot, sillä he ymmärtävät, että luonnollisessa maailmassa he eivät voi suojella itseään, nyt te näette, miksi Minä kutsun heitä MINUN lampaikseni ja karitsoikseni. Mikä karitsa tai lammas voi suojella itseään? Onko karitsalla tai lampaalla teräviä kynsiä, tai teräviä hampaita, niin kuin Minä olen antanut muille eläimille? Ei! Lammas ainoastaan luottaa Hyvään Paimeneen johdattamaan heidät vihreille laitumille ja puhtaalle vedelle. MINUN todellisilla lampailla ja karitsoilla ei ole mannan, tai Elämän Veden puutetta. MINUN Todellinen Lammas luottaa Minuun, YAHUVEHiin, ja YAHUSHUAan Hyvänä Paimenena. MINUN NIMENI on YAHUVEH. MINUN Lammas tulee ainoastaan ”MINÄ OLEN” äänen luokse, ja MINUN Rakastetun Poikani YAHUSHUAn, ja tulee ainoastaan kuulemaan meidän RUACH ha KODESHin ( Pyhä Henki ) hiljaisen pienen äänen.

 

Minä olen tuo Hyvä Paimen! Minä suojelen MINUN Lampaitani ja karitsoitani tämän maailman susilta. On totta, sudet tappavat jotkut MINUN lampaistani, ja jotkut tulevat kärsimään suurta vainoa; mutta tämä on aina ollut. Heidän palkkioita ei näe täällä maan päällä vaan Taivaassa, ikuisuuden. Minä nauran, kun Minä kuulen kuinka viholliset ajattelevat, että Minä, YAHUVEH, olen sokea, tai kuuro ja mykkä, ja en toista mitä Minä olen kuullut, MINUN apostoleilleni ja profeetoilleni. Minä varoitan MINUN lapsiani puhumalla heidän hengille. Onko MINUN käsivarteni liian lyhyt vapauttamaan teidät MINUN lapseni? Uskotteko te, että MINÄ OLEN teidän Luojanne, YAHUVEH, joka loi kaiken Taivaassa ja Maassa? Eikö YAHUVEH ole yksi, joka loi teidän silmänne ja korvanne? Luuletteko te, että Minulla nyt on samea näkökyky, tai kuurot korvat, olemaan kuulematta teidän rukouksianne, ja huutojanne, ja näe, ja kuule mitä viholliset tekevät? Luuletteko te MINUN Lapseni, että Minä en nosta ylös, ja ole jo nostanut ylös, standardia pahoja vastaan? Heillä on heidän kaukonäkönsä, mutta Minulla on MINUN enkelit, jotka seisovat vartiossa 24 tuntia päivässä, tarkkaillen ja raportoiden, kaiken mitä pahat tekevät!

 

Jotkut jopa käyttävät MINUN Poikani YAHUSHUAn NIMEÄ yrittääkseen pettää MINUN lapseni; livahtaen MINUN lampaideni ja karitsoideni laumoihin, uskoen että he ovat huomaamattomia, ja kuitenkin Minä näen heidän sydämet. Minä tiedän mitä heidät on lähetetty tekemään. Minä tunnen suden, kun Minä näen yhden. Minä näen saatanan tulevan kuin karjuva leijona, etsien kenet hän voi niellä.

 

MINUN lapseni, te voitte olla petettyjä lyhyen aikaa, mutta ainoastaan niin kauan kuin Minä sallin sen! Voi sitä sutta, joka laittaa päälleen lampaan naamion vakoillakseen MINUN lapsiani, ja saadakseen ansaan heidät. Mikä on sinun sielusi hinta? Sillä se on, mitä se tulee maksamaan sinulle. Sinun sielusi tulee olemaan heitetty Tuliseen Järveen. Kadu tänään, ennen kuin se on liian myöhäistä! Juokse pahasta, jota sinä olet tehnyt, ja paljasta se paha, mikä se on. Auta MINUN lapsiani. Tule yhdeksi MINUN kätketyistäni, jotka suojelevat eivätkä vahingoita MINUN pikkuisiani, Morsiantani, valittujani ja valikoitujani. Kadu kaikille niille, joille sinä olet tehnyt vääryyttä. On vielä aikaa susille tulla vauvakaritsoiksi. Ainoastaan MINUN Poikani YAHUSHUAn Veriliiton kautta on tämä mahdollista. Juokse, susi, juokse, sillä Minä, YAHUVEH, näen sinut. Sinä ainoastaan luulet, että sinä olet näkymätön ja sulaudut.

 

Minä olen seurannut lustien, ja vehnän kasvavan vieri vieressä, ja nyt aika on tämän maailman päällä, missä MINUN enkelini tulevat pian kiskomaan pois lusteet, ja polttamaan heidät, missä he tulevat palamaan ikuisuuden, ensiksi helvetissä ja sitten Tulisessa Järvessä. MINUN silmäni aina ovat vartiossa, sillä Minä kateellisesti rakastan, ja suojelen MINUN lampaitani ja karitsoitani. Varokaa te, jotka olette epätasa-arvoisesti sidottu, sillä teidän omat puolisonne ovat susia valepuvussa. Avioliitto, joka ei ole YAHUVEHin määräämä, ei tule pysymään pystyssä näinä pahoina päivinä edessä, pahoina päivinä pahoille. Sillä jälleen Minä olen nähnyt pahan kirkoissa, ja ministeriöissä, missä Minä olen seurannut kun saatanalliset istutukset kasvoivat voimassa, suosiossa, ja opettivat paholaisten opetuksia. Ovelasti, sudet ryömivät sisään, ja leikkivät teeskentelijöiden peliä, pastoreina, apostoleina, profeettoina, ja opettajina, ja kyllä jopa evankelistoina. Sinä voit puijata ihmisiä, mutta varo, sinä et voi puijata YAHUVEHia. Sinä käytät MINUN Poikani nimeä, YAHUSHUAa, ja sinä nimeät ministeriöitä itsesi mukaan, antamaan loistoa itsellesi, mutta sinä olet pitänyt pahan salaisuuden.

 

Tuo salaisuus on, te ette ole antaneet teidän syntejänne, sydämiänne, elämiänne, ja sielujanne YAHUSHUAlle. Te sen sijaan käytätte okkultismivoimia, ja käytätte MINUN Poikani NIMEÄ manipuloidaksenne MINUN ihmisiä, rakentaaksenne teidän tornejanne, ja herraskartanoita, joita te kutsutte kirkoiksi. Minä katson näitä monen miljoonan dollarin herraskartanoita, joita te kutsutte kirkoiksi, ja Minä kutsun niitä mausoleumeiksi. MINUN RUACH ha KODESH ei ole niissä. Minun todelliset apostolit ja profeetat, jotka varoittavat teitä, ovat loukattuja, huonosti kohdeltuja, ja tiehensä ajettuja. Tiehenne teidän palvonnan teeskentely, Minä ainoastaan kuuntelen niitä, jotka tulevat Minun luokseni puhtaiden sydänten kanssa, pois MINUSTA teidän ylistyksen teeskentelyn kanssa. Useimmat nuotin vierestä laulajat, joilla on sydämet sijoitettuna tekemään MINUN Tahtoni, ja elävät heidän elämiään pyhyydessä, laittaen kaiken mitä YAHUSHUA on, heidän omien puutteiden, ja halujen, ja tarpeiden edelle. Tämä on ylistysmusiikin korkein muoto MINUN korvissani. Ei teidän koreografivoidut ylistystanssijat. Todellinen tanssiminen RUACH ha KODESHissa ei ole opetettu, eikä koreografivoitu kenenkään toimesta, muuta kuin RUACH ha KODESHin. Se ei ole tehty pelkästään koska te haluatte tanssia YAHUVEHin ja YAHUSHUAn edessä; teidän jalkojanne voidellaan tekemään niin. Kukaan ei voi opettaa tätä. Minä käännyn pois kun Minä näen maallisuutta temppeleissä ja kirkoissa.

 

Todelliset apostolit ja profeetat eivät ole opetettuja olemaan sellaisia pelkän opettajan toimesta tässä maailmassa. Jopa teidän niin kutsutut profeetalliset koulut ovat irvikuva. Kuinka te voitte opettaa mitä ihminen ei koskaan opettanut teille? Ainoastaan RUACH ha KODESH puhuu ja virtaa MINUN apostoleista, ja profeetoista. Ne, jotka ovat sellaisissa kouluissa, olisi parasta katua ja ymmärtää, että ihminen ei voi tehdä profeettaa, tai apostolia, tai edes evankelistan virkaa. Se on RUACHan voitelu, joka vetää puoleensa ihmisiä. Se ei ole mitään opittua, eikä opetettua. Ollakseen hyvä pastori, esimerkki on Hyvä Paimen. Pastorit ja evankelistat, lakatkaa yrittämästä rakentaa teidän herraskartanoitanne tänne Maan päälle. Lakatkaa varastoimasta teidän rikkauksianne maan päälle. Te sanotte MINUN kansalleni olla valmistautumatta katastrofien takia, silti kuinka monet teistä varastoivat parhaan kaikesta? Kuinka monilla teistä rikkaista pastoreista on salainen piilopaikka, ja olette tehneet teidän suunnitelmanne välittämättä teidän omista seurakunnistanne? Miksi te luulette, että Minä haluan rahan joka on annettu teille kymmenyksissä, rakentamaan teille kristallikatedraaleja, tai rakentamaan suurimman kirkon Amerikassa, tai maailmassa? Eikö raha olisi parempi käyttää auttaen MINUN kansaani valmistautumaan katastrofien takia? Te omistatte teidän omat timanttikaivoksenne ja kuitenkin te heitätte pois todelliset jalokivet, MINUN Rakastetut lapset.

 

Tässä maailmassa teillä on heidät puijattuina, voi pahat, mutta teidän päivänne ovat luetut tässä maailmassa. Mitä te tulette tekemään sitten? Lakifirman, jonka on tarkoitus puolustaa MINUN kansaani rahalla, joka on lähetetty heille auttamaan puolustamaan niitä, joita kutsutaan MINUN lapsikseni, nyt te kynitte laumoja. Sen sijaan te autatte niitä, jotka tavoittelevat ottaa yksityisyyden pois MINUN lapsiltani. Te olette myyneet itsenne eniten tarjoavalle, ja hänen nimi on saatana. Minä en osta MINUN ihmisiäni, enkä heidän helliä tunteitaan, uskollisuuttaan, tai luottamustaan. Minä en käy vaihtokauppaa pahojen kanssa. Minä ainoastaan varoitan heitä. Katukaa YAHUSHUAn NIMESSÄ.

 

Te väärät pastorit, evankelistat, apostolit, profeetat ja opettajat, te inhotatte Minua, YAHUVEHia. Lakatkaa kynimästä MINUN laumojani. Lapset, kun te näette ministerin, joka on miljonääri pöyhistelemässä heidän rikkauksiaan teidän kasvoillenne, miksi te ainoastaan annatte heille enemmän, vihastuttaen MINUA enempi? Kun te näette pastorin kerskailemassa hänen Rolex kellostaan tai Mercedes Benzistä, Rolls Roycesta, tai muusta loistoautosta, tai esittelemässä hänen herraskartanoaan, ettekö te vielä näe, susi on ryöminyt sisään teidän joukkoon? Älkää ainoastaan kuunnelko hänen(miehestä), tai hänen(naisesta) saarnoja, sen sijaan, tuomitkaa heidän hedelmä. Ymmärtäkää, että jos tuo oli todella MINUN ministerini, hän(miehestä), tai hän(naisesta) antaisi enemmän kuin ottaisi. Onko sinulla kirkkoa, johon sinä otat osaa, jolla on ihmisiä työttömänä, sosiaaliavustuksessa, tai puutteessa? Sitten kuinka te voitte laittaa sen rahan kolehtilautaselle ruokkimaan rikasta pastoria, ja ruokkimaan maallisuuden ja ahneuden henkeä? Ettekö te ajattele, että Minä pidän sekä heitä, että teitä tilivelvollisina? Rikkaat pastorit, joilla on puutetta heidän kirkoissaan samalla kun he elävät yltäkylläisyydessä, ruokkivat itseään, ja pitävät nälässä MINUN Lampaitani. Nämä pahat pastorit, jotka kynivät MINUN laumojani, ottaen kaiken mitä heillä on, ja kuitenkin pilkaten heidän alastomuutta. Pastoreiden, jotka vapaasti vastaanottavat, pitää vapaasti antaa, ja kuitenkin te näette apostolien ja profeettojen myyvän, mitä Minä vapaasti annoin heille RUACH ha KODESHin voitelun kautta.

 

Yksi ministeri surettaa Minua niin, hän kerran oli YAHUSHUAn rakkauden symboli, ja nyt hän vuotaa timantteineen, ja pitää yllään kalleimpia räätälin tekemiä pukuja, sillä hän omistaa miesten kaupan. Silti mitä hän antaa takaisin niille, joilla ei ole räätälin tekemiä vaatteita? Lakatkaa sanomasta MINUN kansalleni, että YAHUVEH käski teitä rakentamaan tämän 10 miljoonan tai 7 miljoonan dollarin rakennuksen. Suurempi ei ole aina parempi. Kuka hoivaa lampaita ja karitsoja, kun teillä on satojatuhansia teidän seurakunnissa? Kuinka te voitte edes teeskennellä tuntevanne teidän seurakunnat sellaisten lukujen kanssa? Eikö se ole pastorin työ tuntea MINUN Lampaani? Useimmat eivät voi edes saada puhelinsoittoa teille, tai edes kirjettä.

 

Useimmat MINUN lampaistani ja karitsoistani kirkoissa, minne he pakenevat ainoastaan näkemään isot kauniit rakennukset, pastori, olipa se sitten mies tai nainen, seisoo kaukana ja on saavuttamaton ihmisjoukoille. Keitä he luulevat olevansa? Eikö MINUN Poikani, YAHUSHUA, ottanut aikaa jopa ruokkiakseen ihmisjoukot ja koskettaakseen ihmisiä, parantaen ja vapauttaen, rukoillen ja siunaten heitä?

 

Hävetkää pastorit, joilla on niin suuret luvut lampaita ja karitsoja; te ette edes tunne ihmisten nimiä, jotka tukevat teitä! Jos, ja kun te näette heidän kasvot, tai kuulette heidän nimet, te ette edes tunne heitä. Nämä ihmiset eivät voi edes saada teidän huomiotanne tapaamiselle. Rikkaat seurakunnassa saavat teidän huomionne nopeasti, ja mitä tahansa he tarvitsevat, jopa kotivierailu ei ole liian vaikeata pastorille ja evankelistalle sovittaa heidän aikatauluihin. Tekopyhät, häpeä niille, jotka tuette sellaisia ministeriöitä, ja pastoreita.

 

Kysy itseltäsi, toimittaisiko yksi enemmän hyvin tunnetuista megakirkkojen pastoreista sellaisen sanan kuin Minä käytän tätä apostolia toimittamaan sinulle? Ei, he eivät toimittaisi. Kysy itseltäsi, olisiko tämä MINUN apostolini tervetullut sinun kirkkoon toimittamaan MINUN ankarat tuomion sanat, ja mandaatit katumukselle? Jos vastaus on Ei, ja sinä tuet heitä sinun kymmenyksillä ja lahjoituksilla, sitten sinä olet synnissä. Kyllä, järkyttääkö tuo sinua? Kun te autatte jotakuta jatkamaan tekemään syntiä, sitten te olette osallisena tuohon syntiin. Katukaa tänään!

 

Älkää tukeko ministeriötä ainoastaan koska se on nimetty jonkun hyvin tunnetun mukaan tässä maailmassa, tai omaa suurimman, tai enemmän hyvin tunnetun kirkon. Mitä MINUN Sanani sanoo, jos kaikki ihmiset rakastavat sinua ja rakastavat asioita maailmassa, tekeekö tämä sinusta MINUN? Rakastaako ja vastaanottaako koko ihmiskunta YAHUSHUAn? Ei! Sillä kun sinä puhut YAHUVEHin nimessä, niin kuin tämä apostoli tekee, siinä ei ole kyse suosiokilpailusta. MINUN todelliset apostolit ja profeetat menettävät maailman silmissä; he joutuvat puutteeseen monta kertaa, kun saatana valehtelee ihmisille, jotka Minä olen nostanut ylös helpottamaan rahallisia, tunnepohjaisia ja fyysisiä taakkoja. MINUN omat lapseni sulkevat pois MINUN ääneni, joka käskee heitä auttamaan, rakastamaan ja tukemaan harvoja urhoollisia ja rohkeita, jotka Minulla toki on palvelemassa MINUA ja MINUN kansaani.

 

Oletko sinä yksi näistä, jotka kuulevat YAHUVEHin äänen puhumassa esiin ja jotka tulevat rakastamaan ja haluavat auttaa, ja tukevat MINUN todellisia apostoleja ja profeettoja; avaamaan teidän kodit heille ja auttamaan helpottamaan taakkaa saavuttaa MINUN kansani viestien kanssa taivaasta? MINUN todelliset apostolit ja profeetat maksavat hinnan voitelun vuoksi ja ovat tottuneita suruun, kärsimykseen, hylkimiseen ja vainoon. Lasketko sinä koskaan hintaa, jonka se vaatii toimittaa sellaisen viestin kuin tämä? Miksi sinun pitäisi niin kauan kuin se et ole sinä, jonka täytyy maksaa hinta, eikö niin? Minä tiedän kuka on lukemassa ja kuulemassa tämän, ja Minä tulen yhtenä päivänä kysymään sinulta, mitä sinä teit helpottaaksesi tämän ministerin taakkoja. Rohkaisitko sinä edes häntä? Nostatko sinä edes hänen nimeänsä rukouksessa? Ymmärrätkö sinä kuinka harvat pastorit kutsuvat hänet ministeriöimään heidän kirkkoihinsa sen jälkeen kun tämä profeetallinen viesti on annettu? Mutta Minä, YAHUVEH, puhun tämän esiin, ei tämä palvelijatar. Joten Minulla on tämä teitä vastaan niin kutsutut pastorit, jotka eivät ole pastori ollenkaan. Se olisi parempi erota kuin kohdata YAHUVEHin viha MINUN Lampaideni ja karitsoideni vahingoittamisen johdosta.

 

Hävetkää pastorit; te ette ole pastori kun MINUN lapseni eivät voi saada teidän neuvoja olematta ensiksi kirkon jäsen, ja läpäisemästä teidän kymmenysten maksutestejä. Yksi testi on: jäsen on ainoastaan tunnustettu jos he suorittavat kymmenykset tietyn dollarimäärän lahjoituksina ja ottavat osaa kirkkoon tietyn lukumäärän kertaa. Lakatkaa kynimästä MINUN laumojani! Muistakaa mitä pastorin on edustettava. Muistakaa te ette ole Hyvä Paimen. Jos Minä olen asettanut teidät olemaan pastori, sitten teidän on määrä olla siunaus MINUN lampailleni. Teidän pitää olla siellä fyysisenä osana rohkaisemassa heitä MINUN sanoillani. Rakastamassa ja rukoilemassa heidän puolesta, ja heidän vapautuksena, ja rukoilemassa heidän sielunsa pelastuksen puolesta, opettamassa heitä tottelemaan.

MINUN Toorani, MINUN käskyni, teidän kanssanne asettamassa esimerkin. Jos teillä ei ole MINUN voiteluani, sitten te ette ole apostoli, profeetta, evankelista, opettaja tai pastori. Minä en ole vaikuttunut sen suhteen mistä seminaarista te valmistuitte, enemmän sopivammin nykypäivinä sen pitäisi olla kutsuttu hautausmaaksi. Kirjain tappaa ja RUACH ha KODESH antaa elämää. Jos tieto, joka teillä on, on teidän omaanne ja te luotatte siihen tietoon ministeriöidäksenne, sitten te ette ministeriöi täysinäisyydessä RUACH ha KODESHin lahjojen johdolla.

Pois MINUSTA te, jotka olette teeskentelijöitä, te jotka olette ryömineet sisään MINUN lampaideni joukkoon, opettaneet heitä, kynineet heitä, ja kuitenkin te ette ole edes MINUN. Te ette kuulu lampaiden ja karitsojen luokse. Te olette susi etsimässä niellä. Karjuva leijona on lähettänyt teidät, joka ei ole MINUN Poikani YAHUSHUA. YAHUSHUA on Juudan Leijonan heimosta.

*******

Loukaten joitakin, valaisten toisia rakkaudeksi, kuuliaisuudeksi, YAHUVEHin ja YAHUSHUAn loistoksi, 02/11/01, 1:50 am. YAHUVEHin ja YAHUSHUAn Profeetallinen Palvelijatar, Apostoli Elisabeth Elijah Nikomia.

Encarta Maailman sanakirja määrittelee herätyshuudon kutsuna toimintaan: kiireellinen tai innoittava vetoomus ihmisille tehdä jotakin. [ Trumpetin käytöstä signaalina sodassa ]