Profetia 30

Varokaa, Minä Teen Mitä Te Ette Oleta,

Aikana, Jona Te Ette Odota,

Tavalla, Jota Te Ette Odota!

Ihmisten sydämet tulevat pettämään heidät pelolla, kun he näkevät, mitä on tulossa tämän maailman päälle vuonna 2000 ja siitä myöhemmin. Koska ne, jotka pilkkaavat heitä, jotka varoittavat, te tulette maistamaan mitä on tulossa. Varokaa, sillä älkää ottako Minun armoani itsestään selvänä, älkää polkeko Minun Poikani Verta teidän jalkojenne alle, tehden siitä epäpyhää, tehden syntiä ja sanoen, ”Olkoon menneeksi, Minä olen anteeksiannettu.” Sillä Minä sanon teille, ei ole anteeksiantoa näin tekemisen johdosta. Varoitus niille, jotka luulevat, että Minä olen Jumala jota voi pilkata!

Varokaa niitä, jotka ottavat Minun rakkauteni ja armoni ja kärsivällisyyteni itsestään selvänä. Varokaa niitä, jotka sanovat, ”Kosto EI ole Minun, sanoo tasapainon Jumala, molempien Rakkauden ja Sodan.” Tämä maailma tulee niittämään, mitä se on kylvänyt. Minun Pikkuiseni, Morsiameni, Valittuni ja Valikoituni, jotka elävät Pyhästi ikään kuin tämä on viimeiset päivät ja kunnioittavat Minua todellisena Sapattina ja pitävät sen Pyhänä, odottakaa Minua, Minä palaan ja havaitsen, että Minun Morsiamella on öljyä hänen lampussaan, ja on odottamassa hänen Sulhastaan, hänen Pelastajaansa. Minä vien hänet pois Minun Morsiamena.

Mutta ne, joilla on ainoastaan lamppu ja ei öljyä, saavat selville, että heillä on Jumalallisuuden muoto ja ei Jumalallisuutta sisällä. He menevät pois ja etsivät Minua ja Minua ei löydy.

Kukaan ei voi sanoa, että heitä ei ole varoitettu tänä päivänä.

Niin on puhuttu,

Niin on kirjoitettu tänä päivänä, annettu Pastori Apostoli Elisabeth (Elisheva) Elijahlle

8/2/99