Profetia 27

YAHU'SHUA Palaa Sapattina!

Nouskaa Naisapostolit ja Profeetat!Minä, YAHU'SHUA, OLEN Palaamassa Sapattina, te ette tiedä minä niistä. TULKAA ESIIN Minun Naisapostolini! Ja Profeetat! Nouskaa NYT! Älkää enää antako kenenkään kertoa teille, että Minä EN ole kutsunut teitä olemaan Profeettoja ja Apostoleita, Opettajia, Evankelistoja tai Pastoreita! Minä olen Savenvalaja, te olette Savea!

Miksi te kuuntelette Miestä tai niitä, joilla on Fariseuksen Henki? Puhukaa tämä viesti eteenpäin,  jonka Minä annan tämän APOSTOLIN puhua. Liittykää hänen ääneen, Naiset ja Miehet, jotka tunnistatte Minun Ääneni puhuvan eteenpäin siitä, mitä Minä kirjoitan hänen kauttaan. Rohkaiskaa toinen toisianne. Saatana on hiljentänyt teidät aivan liian kauan! Apostoliset Profetaaliset Soturit, te tiedätte KEITÄ te olette! Kirjoittakaa Minun palvelijattarelleni ja rohkaiskaa toinen toisianne, oppikaa toinen toisiltanne. Minä olen tulossa takaisin erittäin pian. Liittäkää kätenne yhteen toinen toistenne kanssa! Te ETTE ole YKSIN! Minä olen sirotellut teidät ympäri maailmaa, mutta te tulette tuntemaan toinen toisenne aikanaan.

Te tarvitsette toinen toisianne. Te tulette liittymään yhteen miesten kanssa, joilla on sama kutsumus. Silti, ne jotka kieltäytyvät tunnustamasta teitä, jättäkää heidät Minulle. ÄLKÄÄ kiistelkö niiden kanssa, joilla on kuurot korvat, jotka tarkoittavat hyvää, ja kuitenkin ovat tehneet PALJON vahinkoa niille naisille joille kerrotaan, että heillä ei voi olla APOSTOLIN kutsumusta, jopa sitä, joka kirjoittaa lannistettiin ja kerrottiin tämä. Hän sanoi, OLKOON MENNEEKSI, minä jatkan tekemään mitä Minut on kutsuttu tekemään, millä tahansa nimellä te kutsutte sitä. Kuitenkin miehen, joka sanoo hänelle näin, petti toinen Ääni, ei Minun ääneni. Niin tekemisen johdosta hänen täytyy KATUA.

Oletteko te valmiina? YAHU'SHUA on tulossa takaisin Sapattina! Kertokaa kaikille, jotka kuulevat, älkää odottako heidän KAIKKIEN uskovan. Tämä EI ole teidän ongelmanne, vaan HEIDÄN ongelma! Teidän tulee vain TOTELLA!

Yhdessä, ne jotka Minä laitan yhteen teidän kanssanne, tulevat olemaan kuin palapeli, ja muut palat eivät tule sopimaan täydellisesti. Pitäkää teidän silmänne auki muita varten. Minä olen tuomassa joukon Profeettoja, Apostoleita, Evankelistoja, Opettajia, Pastoreita, ja vielä he tulevat työskentelemään YHTENÄ yksikkönä! Koskaan ajattelematta itsestään ENEMPÄÄ kuin mitä he ovat. Tietäen, seisoen YHDESSÄ he suorittavat tehden minkä Minä määräsin tehtäväksi, mahtava sielujen korjuu saavutetaan ja tämä tulee olemaan yksi mahtavimmista sielujennoutamis-ministeriöistä kävelemään tämän maailman pinnalla! Minun, Isä Jumala YAHU'VAHin, YAHU'SHUAn, ja Pyhän Hengen Loistoksi! Monet Eivät olisi olleet pelastettuja, jos Minä EN olisi nostanut tätä ministeriötä.

Minun Apostolini, jonka miehet torjuvat Apostolina, tuntee Minun ääneni ja kirjoittaa mitä hän kuulee. Muut Naiset, joita Minä olen kutsunut Apostoleiksi ja heille on sanottu, että HEITÄ EI VOI KÄYTTÄÄ TÄSSÄ VIRASSA, mutta Minä sanon teille niin kuin Minä SANOIN tälle apostolille, tämä EI ole miesten päätettävissä, kuinka Minä käytän Minun Palvelijattareitani on MINUN asiani ainoastaan. He ovat MINUN Saveani ja Minä yksin MUOVAAN heitä ja koettelen heitä heidän koettelemusten Tulen läpi tavalla, jolla Minä niin valitsen.

Kuka on mies sanomaan, mitä Minä HERRA JUMALA KAIKKIVALTIAS voin tehdä ja en voi tehdä. Monet miehet ovat olleet petettyjä, kun he aliarvioivat henget niin kuin Daavidin, jotka Minä olen laittanut Minun Palvelijattareideni sisälle!

Mitä ENEMMÄN miehet taistelevat tätä vastaan, sitä ENEMMÄN Minä nostan Minun Daavidin Henkiä Minun Palvelijattareissani! Ylpeys YKSIN aiheuttaa Miehen puhumaan sellaisia asioita. KATUKAA TÄNÄÄN! Minä olen määrännyt hänet rohkaisemaan molempia Naisprofeettoja ja Naisaposteleita, opettajia, evankelistoja ja pastoreita. Hän tietää vainon kuumuuden korkean kutsumuksen takia, jonka Minä olen asettanut hänen elämälleen ja kaikkien niiden, jotka ovat kutsuttu olemaan Minun Apostolisia Profetaalisia Sotureitani näinä lopun aikoina. LUKUISAT ovat naisia! ÄLKÄÄ antako Miesten tai Fariseusten PIDÄTELLÄ TEITÄ!

Tämä on mitä Minä, HERRA olen tehnyt, ja olen tekemässä. Kuka uskaltaa sanoa Jumalalle, että Hän on väärässä?

Minä olen tuonut teidät miehet ja naiset kaikki yhteen olemaan YHTÄ Pyhässä Hengessä, te tulette LIIKKUMAAN YHTENÄ PYHÄSSÄ HENGESSÄ ja te tulette PUHUMAAN YHTENÄ Pyhässä Hengessä, te tulette kurottautumaan SAAVUTTAMATTOMIIN ja monien ihmisten luokse, jotka ovat olleet torjuttuja ja heitetty pois pelastamattomina, ja KUITENKIN Minä lähetän teidät eteenpäin voitelun ja sanojen ja RAKKAUDEN kanssa, joka ei ole teidän OMAANNE, saavuttamaan nämä ihmiset, kyllä, Minä sanon, saavuttamaan ihmiset, joita te pelkäätte loukkaamasta heitä, mutta olemalla puhumatta tulee olemaan suurin LOUKKAUS Kaikista!

Minä luotan työläisiini, jotka Minä lähetän eteenpäin, sillä Minä olen Savenvalaja ja TE olette Savea. Minä tiedän mitä Minä laitan jokaiseen Työntekijään liittymään hänen ( Elisabeth ) kanssaan. Minä tiedän mistä hänet on tehty ja hänen heikkoutensa, missä hän on heikko, muut Minä olen tehnyt voimakkaiksi! Missä muut jotka liittyvät ovat heikkoja, hänet on tehty voimakkaaksi, kuin metalli joka on kovetettu TULELLA, niin Minä olen tehnyt KAIKKIEN niiden kanssa, joiden tulee liittyä sinun kanssasi! Sinun EI tarvitse pelätä, ketkä tulevat liittymään sinuun, sillä Minä kerron sinulle, se EI ole sinun valintasi vaan MINUN!

Ketkä tahansa Juudakset, jotka pyrkivät Liittymään tähän ministeriöön tulevat saamaan saman kohtalon kuin Juudas! Minä EN salli kenenkään tuhota, mitä Minä itse olen rakentanut ja jatkan rakentamaan. Tämä Ministeriö tulee ympäröimään maailman. ÄLKÄÄ väheksykö pieniä alkuja! Sillä Minä aloitin Vauvana seimessä, enkö? Maan päällä alussa, tämä on kaikki mitä maailma pystyi näkemään. Ja kuitenkin kolmessa vuodessa, katsokaa kuinka montaa Minä kosketin, ja pelastin! Kaikki kirjat maailmassa eivät pystyneet sisällyttämään, mitä Minä tein tuona lyhyenä aikana! Älkää aliarvioiko Minun Voiteluni Voimaa! Minä olen voidellut teidät KAIKKI ja jatkan vuodattamaan Minun voiteluani mahtavammalla tavalla! Sinä tiedät, itsenäsi sinä et voi tehdä MITÄÄN, mutta sinun Jumalasi kanssa kaikki asiat ovat Mahdollisia, jos sinä voit uskoa.

Nyt te olette erillään eri valtioissa, mutta tämä on ainoastaan väliaikaista, sillä tänä vuonna te tulette olemaan YHDESSÄ, tarpeeksi lähellä koskettaaksenne! Te tulette matkustamaan ja ministeröimään yhdessä. Älkää yrittäkö saada tätä tapahtumaan, seuratkaa kun Minä laitan tämän tapahtumaan. Älkää yrittäkö sanoa minä aikana ja kautena, ainoastaan tietäkää, se tulee olemaan Minun aikana ja kautena. Rukoilkaa ja suojelkaa toinen toisianne. Työskentelkää yhdessä, jakakaa mitä te olette oppineet yhdessä! Kun Minä valitsin Kumppanit liittymään Minun tyttäreni kanssa, Minä valitsin erittäin huolellisesti ja Minä koettelin läpikotaisin. Minä Rakastan teitä niin paljon. Minä luotan teihin niin paljon. Minä tiedän, että te ETTE vahingoita Minun palvelijaani vaan sen sijaan suojelette häntä, ja hän ei vahingoita teitä vaan suojelee teitä. Kaikki ne, jotka liittyvät ovat ERITTÄIN erityisiä niin kuin kiinteästä Kullasta tehty Ketju. Minä EN laita mitään metallia niin kuin Tinaa, tai Hopeaa, tai Lyijyä yhteen Minun Kultaisen Ketjuni kanssa, vaan AINOASTAAN PARASTA Metallia, jota Minä voin löytää, joka on kovetettu tulisessa uunissa! Ja tuli esiin Puhtaana Kultana, seitsemän kertaa puhdistettuna!

Älkää koskaan ajatelko itsestänne enempää kuin mitä te olette. Sinä olet rakastettu Saviastia, Minä olen vuodattanut Minun suopeuttani ja armoani ja Pyhän Hengen Lahjoja. Sinä olet halukas astia, joka EI taistele Savenvalajan käsiä vastaan. Sinä olet sallinut Minun ja jatkat sallimaan Minun Muovata sinua tavalla, Minä tahdon sinun olla. EI tavalla, jollainen sinä valitset olla. Kaikki mitä sinulla on, sinun täytyy laittaa alttarin päälle ja sallia Minun poistaa, mitä Minä EN tahdo sinulla olevan, ja antaa takaisin mitä Minä tahdon sinulla olevan. Älä pidättele MITÄÄN ja luota Minuun, Minä annan sen takaisin ja EN ainoastaan mitä sinä uhraat, vaan annan takaisin ENEMMÄN kuin mitä Minulle tarjotaan. Testaa Minua ja näe, ENKÖ Minä tee niin kuin Minä sanon.

Minun apostolini, anna Minulle Nikomia, sano Minulle jos sinä aiot tuoda hänet, laita KAIKKI mitä sinulla on tämän alttarin päälle, mukaan lukien tämä ministeriö, katso mitä Minä teen. Olkaa halukkaita Minun poistaa MITÄ TAHANSA tai KENET TAHANSA teidän elämissänne, joka EI auta teitä, vaan sen sijaan estää teitä olemasta ja tekemästä KAIKEN, jonka Minä määrään tehdyksi MINUN nimessäni. Tehkää tämä kaiken kanssa! Jopa teidän lastenne! Niin kuin Abraham, teidän täytyy uskoa, että Minä olen HYVÄ Jumala ja Minä annan takaisin KAIKEN, joka on tarkoitettu olemaan siunaus, ja OTAN pois mitä tahansa Saatana laittaa teidän eteenne olemaan kompastuskivi! Uskallatteko te tehdä tämän Minun Lapseni?

Finanssit mukaan lukien. ÄLKÄÄ pidätelkö mitään, sillä se on MINUN joka tapauksessa! ”Mikä on sinun, on minun, mikä on minun, on sinun!” Antakaa Minulle, jotta Minä voin antaa sen takaisin mahtavammalla tavalla. Kerro Minun Kansalleni. Kirjoita tämä, EI ainoastaan sinun kumppaneillesi, jotka liittyvät sinuun, mutta myös Minun Kansalleni, sillä sama määräys pätee näinä lopun aikoina, kerro heille, ”ASETTAKAA KAIKKI MITÄ TEILLÄ ON MINUN UHRIALTTARILLE”. Sano, ”USKALTAKAA LUOTTAA TEIDÄN YAHU'VAHiin, YAHU'SHUAan ja PYHÄÄN HENKEEN!” Uskaltakaa olla halukkaita Minun karsia mitä EI pitäisi olla teidän elämissänne! Uskaltakaa LUOTTAA, että Minä MONINKERTAISTAN siunaukset, jotka Minä annan TAKAISIN! TEHKÄÄ tämä NYT ennen kuin Minun täytyy ottaa se ILMAN TEIDÄN LUPAANNE! Tehkää tämä, olipa se aviomies, vaimo, lapset, finanssit, koti, auto, ministeriöt, lista jatkuu. Tehkää tämä minkä tahansa kanssa mitä te arvostatte! Liikeasiat, Kumppanuus, Kirkot. Te tulette TIETÄMÄÄN mikä se on.

Mikä tahansa, jonka te tiedätte, että Minä EN hyväksy, teidän savukkeenne, tai mikä muu tahansa pahe, jota te käytätte tuomaan teille rauhan, kun sen sijaan se on vain jäljitelmä, sillä Minä olen Rauhan Prinssi! Te ette tarvitse mitään MUUTA! Antakaa se Minulle, uhratkaa Minulle, ja jos se on tarkoitettu SIUNAAMAAN teitä, Minä palautan sen. Jos se EI ole tarkoitettu SIUNAAMAAN teitä, Minä OTAN SEN POIS! Koska te, jotka kutsutte itsenne olevan MINUN, Minulla on oikeus ottaa pois mitä Minä olen antanut teille, yhtä hyvin kuin mitä saatana on antanut teille tai te itse, minkä tahansa joka estää teidän kulkuanne Minun kanssani. Haluatteko te Minun pelastavan teidät edessäpäin tulevina päivinä? Sitten TOTELKAA Minua ja tehkää tämä. Rukoilkaa, jos te ette tiedä merkitystä tälle. Jopa Asettakaa teidän AVIOLIITTONNE tälle Uhrialttarille! Jumalalliset pysyvät pystyssä! Itse asiassa Minä SIUNAAN teitä tavalla, jota te ETTE ole rohjenneet uskoa!

Te Minun Lapseni sanotte, että te haluatte Minun TÄYDELLISEN TAHTONI? Haluatteko te todella? Annatteko te todella Minulle YHDEN päivän viikossa? Sapatti, perjantai auringonlaskusta lauantai auringonlaskuun, teidän tulee LEVÄTÄ Minussa, iloita MINUSSA, oppia Minusta. Asettakaa sivuun teidän TYÖNNE ja sen sijaan tehkää AINOASTAAN Minun TYÖTÄNI, jos mitään työtä on tehtävänä. RUKOILKAA ja Minä näytän teille mitä tehdä ja mitä EI tehdä. Minä olen TÄYDELLISEN TASAPAINON JUMALA. Minä KAMMOAN mitä tahansa TASAPAINOTONTA. Jopa Sapatti täytyy pitää TASAPAINOSSA! Tämä on iloitsemisen päivä MINUSSA, ei KIROUS, tämä on päivä oleva SIUNAUS TEILLE! Päivä jota EI pidä kammota vaan olla ennakolta odotettu! Sapatti EI ole VANKEUDEN päivä vaan Vapauden PÄIVÄ HERRASSA! Minun opetuslapseni ja Minä olemme esimerkki mitä tehdä Sapattina. ÄLKÄÄ opetelko tätä Fariseuksilta jotka sanovat, että tämä on PÄIVÄ olla Vankeudessa! Jotka sanovat, että tämä on päivä KÄRSIÄ! Kyllä Minä sanon, MAHTAVAT tulevat olemaan teidän siunauksenne seuraamasta Minun SAPATTI PÄIVÄÄNI ja Pitämästä sen Pyhänä!

Tämä on päivä, jona Minä tulen jälleen! Kyllä, Minä sanoin, PITÄKÄÄ SAPATTI tästä päivästä eteenpäin, niille jotka väittävät olevansa Minun MORSIAMENI! Valmistautukaa, sillä teidän Sulhasenne Tulee, ja saapuu Sapattina! Te ETTE tiedä minä niistä. Mutta ne jotka EIVÄT odota Minua SAPATTINA JÄÄVÄT VAILLE MINUA! Kyllä Minä sanon uudestaan, kun Minun tulemiseni maahan Lähestyy, tänä päivänä anna Minun olla teidän ajatuksissanne, sanoissanne ja teoissanne. Nauttikaa tästä Päivästä MINUN kanssani! ETTEKÖ te voi luopua teidän maailman nautinnoista Minun vuokseni YHTENÄ päivänä viikossa? Harjoittakaa tätä NYT! Aika on tulossa milloin pahat panevat MERKILLE kuka on TODELLA Minun ja kuka EI ole todella Minun! He tietävät merkistä NOUDATATTEKO te ja PIDÄTTEKÖ Minun LAKINI! He tulevat kieltämään teitä kokoontumasta Sapattina tai tunnustamasta, että tämä päivä on Sapatti. Muistakaa Perjantai Auringonlaskusta Lauantai Auringonlaskuun. Tämä on SAPATTI! Pitäkää se PYHÄNÄ ja päivänä teidän ja Minun syleillä ja tulla tuntemaan toinen toisemme. TE olette Minun RAKASTETTUJANI! Ne jotka tekevät tämän tulevat tietämään SIUNAUKSIA, erilaisia kuin mitkään, mitä te olette tietäneet aikaisemmin!

Nyt Minä olen puhunut nämä asiat Minun palvelijoilleni ja Minä olen toimittanut tämän viestin teille ihmisille henkilökohtaisen profetian keskellä, annettu niille tässä ministeriössä. Kuitenkin Minä jätän teidät näiden sanojen kanssa, niille jotka sanovat olevansa Minun, ja niille jotka johdattavat sieluja Minulle, opettavat Minun pikkuisiani, morsiantani, valittujani ja valikoitujani olemaan SAPATIN NOUDATTAJIA, EI SAPATIN RIKKOJIA! Tästä tulevat KAIKKI ihmiset tuntemaan sinut! Tästä tulette te olemaan VALMIITA Minun toista tulemista varten! Niillä joilla on korvat kuulla, kuulevat, kaikki muut pysyvät kuuroina. Jättäkää heidät kuuroiksi, sillä se on kapinan henki, joka astuu heidän sydämiinsä ja sieluihinsa. JÄTTÄKÄÄ heidät! Jälleen Minä sanon, ÄLKÄÄ yrittäkö muuttaa heidän mieltänsä. Minun Kirjoitukseni puhuvat totuuden, se EI muutu!

YAHU'SHUA tuli Täyttämään Lain, EI Mitätöimään YAHU'VAHin Lakeja! KERTOKAA heille ja jos he kieltäytyvät kuulemasta, ÄLKÄÄ puhuko heidän kuuroille korville. Muistakaa kun MENNEISYYDEN aikoina monet saivat SURMANSA Minun SAPATTINI noudattamisen jättämisen takia. Aika on tulossa milloin te tulette näkemään SUURIA tragedioita ja ne tapahtuvat SAPATTINA.

Ihmiset tulevat ravistelemaan heidän päitänsä ja ihmettelemään miksi? Te tiedätte syyn miksi. Minä olen juuri nyt kertonut teille. Mutta kuinka tulevat muut tietämään, että he loukkaavat Minua jos te ette kerro heille? Kaikki jotka lukevat tätä, ja tunnistavat Minun ääneni, teitä pidetään tilivelvollisina KERTOMAAN niille, jotka EIVÄT tiedä. He luulevat, että käymällä Kirkossa sunnuntaina, he kunnioittavat Minun Sapattiani. Mutta MINUN todellinen Sapattini jää huomiotta näiden samojen toimesta. Minä en välitä, että te kokoonnutte yhteen joka päivä ja palvotte Minua! Mutta silti SAPATTINA, tämä on MINUN päiväni ja TEIDÄN päivänne, jonka me asetamme sivuun olemaan ERITYINEN niin kuin ei mikään muu. Kun te syötte, muistakaa, teillä on NÄKYMÄTÖN vieras. Muistakaa, mitä tahansa te teette tuona päivänä, Minä olen tekemässä sitä teidän kanssanne.

Jos te teette syntiä, Minä erityisesti otan HUOMIOON tänä päivänä. Teitä on varoitettu jälleen kerran, joten Minun ihmiseni eivät voi sanoa, että he EIVÄT vastaanottaneet varoitusta ennen kuin Minä lähetän tuomiot niille, jotka tahallisesti ovat tottelemattomia. Minä olen Rakkauden JUMALA ja Vihan Minun vihollisilleni. Te olette ainoastaan Minun vihollisia jos te valitsette olla. Minä kuolin kaikkien puolesta, Minun vereni vuodatettiin Kaikkien puolesta; Minä EN ole yksilöiden kunnioittaja, kuitenkin Minä TIEDÄN kuka on todella MINUN ja kuka on TEESKENTELIJÖIDEN Kirkosta. VAROKAA!

Yrittäen PILKATA Minua sanomalla sanoja, joita muut haluavat teidän sanoa, ja silti KUULEMATTA Minun ääntäni. Varokaa puhumasta ja JÄTTÄMÄLLÄ tekemättä. Minä olen puhunut eteenpäin tästä Palvelijattaresta, kun hän vähiten odotti Minun profetoivan ihmisille jälleen kerran. Joten te ette voi sanoa, ne jotka pilkkaavat minua edellisistä varoituksen sanoista, jotka Minä annoin, Kuulkaa Minua, Pelätkää Minua, Uskokaa Minua! ENKÖ se ollut Minä HERRA, teidän JUMALANNE YAHU'VAH, joka puhuin ne hänen kauttaan. VAROKAA tekemästä hänestä teidän vihollistanne, sillä häntä EI pidetä vastuussa SANOJEN takia, jotka MINÄ PUHUN. Hän on ainoastaan pidetty vastuussa, jos hän PELKÄÄ PUHUA ne ROHKEUDESSA! Hän on TOTELLUT Minua TÄHÄN SAAKKA!

Tuletko sinä olemaan Sapatin rikkoja vai Sapatin noudattaja? Älä odota olevasi osa Minun morsiantani, jos sinä ET ole valmis tänä päivänä Minun vuokseni. Valmistautukaa NYT Minun Morsiameni, sillä Minä olen tulossa Pian! Suuria tragedioita tulee tapahtumaan Minun Sapattinani merkkinä, että tämä on LAKI, joka EI ole muuttunut. Te tulette tietämään kun te kuulette ne. Minä EN muutu kenenkään miehen enkä naisen, ajan tai kauden vuoksi, Minä olen sama Jumala eilen, tänään ja IKUISESTI. Minun käskyni on kirjoitettu Kiveen Minun, MAHTAVAN JUMALAN, MINÄ OLEN, sormella, ja Minä EN pyydä anteeksi KENELTÄKÄÄN! Minä annan anteeksi helposti kaikille niille, jotka EIVÄT tienneet paremmasta. Tämä Palvelijatar, josta Minä puhun eteenpäin, vasta NYT oppii Minun tarkoitukseni TODELLISESTA SAPATISTA. Se oli ajankohtaa ja kautta varten.

Hän EI ole parempi eikä huonompi kuin kaikki te muut, joita Minä nyt opetan. Muistakaa, NYT teitä pidetään vastuussa siitä mitä te tiedätte! Mitä te teette tämän tiedon kanssa, Minä jo tiedän.

Kysy Minulta tänä päivänä mikä loukkaa Minua ja mikä EI. Rukoile tänä päivänä ja tarjoa KAIKKI ylös Minulle uhrauksena, Minä siunaan ja moninkertaistan sen mikä on siunaus sinulle ja Minulle. Kiroan sen mikä on kirous sinulle ja Minulle. Kuinka moni lukemassa tätä uskaltaa luottaa teidän Jumalaanne? Minä tiedän jo valinnan minkä te teette.

Niin on Puhuttu, niin on Kirjoitettu, Minun voiteluni johdolla Minun Apostoli Elisabeth (Elisheva) Elijahn kautta, tammikuu 4, 1999, 9:49 PM.