Profetia 26

Kuulkaa Minua, Pelätkää Minua, Uskokaa Minua

Sana vuodelle 1999.

Tammikuu 1, 1999 @ 9:00 PM

*******

Tärkeä Huomautus Tästä Profetiasta!

YAHU'VAH pidätteli, mitä on ollut tapahtumassa tänä vuonna! Aivan niin kuin Joonan kirja,

Tuomio lykättiin, ja nyt 2001 se on alkanut!

Rukoilkaa, että se viivästyy jälleen!

*******

Minun Rakastettuni, Kuulkaa Minun sanani ja ohjeeni tuleville päiville 1999 ja eteenpäin. Minä kuulen Minun lapseni itkevät. Minä en ole kuuro, enkä sokea, Minun käteni ei ole liian lyhyt vapauttamaan teitä tulevilta koettelemuksilta. Ainoastaan kulkekaa uskon varassa eikä näön varassa. Teidän luonnolliset korvanne ja silmänne epäonnistuvat tai pettävät teidät. Älkää kuunnelko tuomion ennustajia, jotka sanovat, että Minä hylkään Minun pikkuiseni, morsiameni, valittuni tai valikoituni. Seisokaa Minun sanassani, uskokaa se, sanokaa sydämissänne, ”YAHU'VAH sanoi sen, MINÄ USKON SEN, SILLÄ SELVÄ!”

 

Vuonna 1999, sanat ”lentämisen pelko” tulevat saamaan uuden tarkoituksen. Minun pikkuiseni ja morsiameni eivät pelkää. Sodan huhut eivät tule enää olemaan huhuja ja tulee koskemaan useampaa kuin yhtä maata kerrallaan. Minä näen ja kuulen Minun pikkuisiani, Minun lapsiani, Minä tunnen teidän tuskanne kun te kuuntelette ja juoksette kauhuissaan jokaiseen suuntaan tai te olette lannistettuja. Lamaantuneita, ikään kuin shokissa. Uskon tyhjentyen päivittäin maailman uutisraporttejen syystä. Monet Minun pikkuisistani ovat paniikissa, sillä he sanovat, ”Minä en voi kuulla Jumalan ääntä.” He itkevät ja valittavat pelossa ja rukoilevat, ”Pyydän Jumala, kerro minulle minne mennä ja mitä tehdä.” Minun lapseni, kuulkaa Minua, te ette ole kuulleet mitä tehdä tai minne mennä, sillä ei ole vielä aika. Odottakaa hetki kauemmin, Minä puhun ja vahvistan teidän hengellenne monin eri tavoin. Minä en ole jättänyt Minun rakastettuja pikkuisiani, morsiantani, valittujani tai valikoitujani! Enkä Minä aio! Teidän nimenne ovat kaiverrettuja Minun kämmenilleni.

 

Monet Minun lapsistani yrittävät laskea Minun seuraavan liikkeeni. Ettekö te ole oivaltanut, että Minun tapani ovat yläpuolella tapaa, jolla te teette asioita? Sen takia Minä olen mahtava Jumala, MINÄ OLEN ja Minä en pyydä anteeksi keneltäkään minkään vuoksi, mitä Minä teen. 1999 te tulette todella hyvin oppimaan, niin kuin teidän olisi pitänyt kauan sitten, olla nojaamatta teidän omaan ymmärrykseenne, vaan kaikissa teidän tavoissanne tunnustaa Minut, kysyä Minulta, ja teidän taivaallinen Isänne, Kaikkivaltias Jumala YAHU'VAH ohjaa teidän tietänne. Lakatkaa yrittämästä ymmärtää teidän Jumalaanne, ei ole teidän asianne ymmärtää Minua, mieluummin se olen Minä, joka ymmärrän teidän kaikki ajatuksenne, liikkeenne, motiivinne, sydämenne aikomukset. Te vain ajattelette ajatusta ja ennen kuin te puhutte, Minä tiedän mitä te tulette sanomaan. Minä olen savenvalaja, te olette savea, lakatkaa kiistelemästä Minun kanssani!

 

Monet teistä tekevät päätöksiä perustuen pelkoon. Minä en ole antanut teille pelkoa teidän taivaallisesta Isästänne hylkäämässä tai unohtamassa Minun lapsiani. Saatana on antanut teille tämän pelon, yhdessä masennuksen ja toivottomuuden henkien kanssa. Pitäkää teidän toivonne elossa, pitäkää teidän uskonne elossa uudistaen teidän mieltänne. Lukekaa Minun sanaani. Kaikkea, mitä Minä olen tehnyt vanhoina aikoina. Vanhoista ajoista lähtien Minä olen huolehtinut Minun lapsistani, jotka palvelevat ja palvovat, yrittävät totella Minua, enkö Minä ole? Monet henkiset johtajat säikyttelevät teitä faktoilla, kuinka Minun lapsiani kidutetaan ja murhataan Minun takiani. Mutta Minä sanon teille nyt, kyllä, on olemassa marttyyreita, Minulla on aina ollut rakastettuja lapsia, jotka ovat halukkaita laittamaan alttiiksi heidän elämänsä Minun vuokseni. Minulla tulee aina olemaan marttyyreita, heidän verensä on niin arvokasta Minulle, niin kuin Minun Poikani halukkaasti antoi Hänen elämänsä Golgatalla, niin myös nämä vuodattavat heidän verensä Minun loistokseni. MINÄ OLEN kuka MINÄ OLEN ja Minä en muutu. En miehen takia, enkä naisen tai teidän kausien enkä aikojen.

 

Minä siunaan niitä, jotka ovat siunaus Minulle, kiroan niitä jotka ovat kirous Minulle. Ne, jotka tuovat Minulle häpeää, tulevat elämään ikuisesti eristettynä heidän luojastaan, sanoin kuvaamattomassa tuskassa ja ahdistuksessa. Jälleen vuonna 1999 ja eteenpäin, uusi tarkoitus edellä mainituille sanoille, ”Minä siunaan niitä, jotka ovat siunaus Minulle, ja kiroan niitä jotka ovat kirous Minulle.” Kaikki tulevat tuntemaan nämä sanat. Kuulkaa Minua! Pelätkää Minua! Uskokaa Minua! Minä en valehtele! Mitä Minä profetoin, tulee tapahtumaan vuonna 1999. MINÄ OLEN kuka MINÄ OLEN, Kaikkivaltias Jumala, Alpha ja Omega, joka on Pyhä Kolminaisuus. Minä palkitsen Minun todelliset lapseni, jotka ahkerasti pyrkivät miellyttämään Minua kaikin tavoin. Minä suojelen Minun lapsiani vuonna 1999 tulevissa koettelemuksissa ja ahdingoissa, Minun ylistysteni vuoksi. Ei heidän ylistysten vuoksi. Minä suojelen kaikkia niitä, jotka pitävät kiinni Pyhänä olemisesta niin kuin Minä olen Pyhä. Eläen Pyhästi, ajatellen Pyhästi, puhuen Pyhästi, elävä todiste pakanoille. Minun morsiameni, Minun lapseni, teidät on asetettu sivuun YAHU'VAHille, yksin YAHU'SHUAn loistoksi. Minä iloitsen siunaamisessa niitä, jotka tekevät näitä asioita.

 

Minun todellisilla lampaillani ja karitsoillani ei tule koskaan olemaan mitään muuta Jumalaa ennen Minua. Minun morsiameni ei tee kompromissia millään tavoin siitä, minkä Minä olen säätänyt Pyhäksi. Minun morsiameni kunnioittaa Minun määräyksiäni, mukaan lukien yhtä, jota on katsottu läpi sormien lukuisten toimesta. Se on ollut väärinymmärretty, pilkattu, tai kapinan henki joka on tullut ja kovettanut sydämet. Kuitenkin Minun morsiantani nyt pidetään tilivelvollisena kun jotkut teistä verhoatte teidän päänne häpeässä, tietämättä kuinka te suretitte Minun Pyhää Henkeäni olemalla pitämättä Minun Sapatti Päivääni Pyhänä. Voi, mutta Minä voin nähdä sinut ravistamassa päätäsi ja sanomassa, ”En minä, varmasti Sinä puhut toiselle, sillä Minä käyn kirkon jumalanpalveluksissa sunnuntaina. Joka sunnuntai, jotkut jopa kerskailevat.” Voi mutta Minun rakkaat pikkuiseni, SE OLETTE TE, JOTKA OLETTE SURETTANEET MINUN PYHÄÄ HENKEÄNI. Sillä ettekö te lukeneet Minun sanaani, Exodus 31:12-18: ”Ja HERRA puhui Moosekselle sanoen, puhu sinä myös Israelin lapsille, sanoen, totisesti Minun Sapatit teidän tulee pitää: sillä se on merkki Minun ja teidän välillä koko teidän sukupolvienne ajan; että te voitte tietää, että Minä olen HERRA, joka pyhittää teidät. Teidän tulee pitää Sapatti sen vuoksi; sillä se on pyhä teille; jokainen joka tahraa sen varmasti laitetaan kuoliaaksi, sillä kuka tahansa, joka tekee mitään työtä sinä aikana, se sielu eristetään hänen kansansa joukosta. Kuutena päivänä tehtäköön työtä: mutta seitsemäntenä on levon Sapatti, pyhä HERRALLE; kuka tahansa joka tekee mitään työtä Sapattipäivänä, hänet varmasti laitetaan kuoliaaksi. Jonka takia Israelin lapset tulevat pitämään Sapatin, noudattamaan Sapattia koko heidän sukupolviensa ajan, iankaikkiseksi liitoksi. Se on merkki Minun ja Israelin lasten välillä ikuisesti: sillä kuutena päivänä HERRA teki taivaan ja maan, ja seitsemäntenä päivänä Hän lepäsi, ja virkistyi. Ja Hän antoi Moosekselle, kun Hän oli suorittanut loppuun puhelemisen hänen kanssaan Siinain Vuorella, kaksi todistuksen taulua, kivitaulua, kirjoitettuna Jumalan sormella.”

 

Teidän työtänne on tehtävä kuutena päivänä, mutta seitsemäntenä teidän tulee levätä. Perjantai auringonlaskusta lauantai auringonlaskuun asti. Rukoilkaa ja Minä näytän teille kuinka asettaa nämä päivät sivuun ja opetan teille lepäämään Minussa, ja te kuulette Minun ääneni, olette rohkaistuneita, virkistäytyneitä uudella tavalla, siunattuja ja suojeltuja teidän vihollisianne vastaan.

 

Enkö Minä sanonut, että Minä olen mahtava JUMALA, MINÄ OLEN? Ja Minä ja Minun sanani eivät muutu, ei miehen eikä naisen, tai ajan eikä kauden vuoksi. Teidän henkisten johtajienne, jotka eivät ole opettaneet tätä täytyy katua. Kääntykää pois tästä pahuudesta tekemästä asioita ihmisten tavoilla, ihmisten tekemillä opetuksilla.

 

Jälleen Minä sanon, Minun tieni ovat korkeampia kuin teidän tienne. Paetkaa keistä tahansa henkisistä johtajista, jotka kieltäytyvät opettamasta Minun pyhää sanaani ilman kompromissin tekemistä. Jälleen Minä sanon, paetkaa. On paljon parempi oppia totuus tältä palvelijattarelta kuin kuolla siihen valheeseen. Harjoitelkaa nyt pitämään Minun Sapattipäiväni pyhänä. Vaikeat ajat lähestyvät ja teidät pidetään vastuussa siitä mitä te nyt tiedätte. Teillä ei enää ole mitään tekosyitä.

 

Jälleen kerran, te jotka olette Minun todellisia pikkuisiani ja morsian, ei tule koskaan olemaan muita Jumalia ennen Minua. Minun morsiameni kunnioittaa Minua pitämällä Minun Sapattini pyhänä. Älkää sanoko mikä Sapattipäivä, sillä Minä olen selvästi sanonut teille, että se ei ole sunnuntai. Minun valikoituni ovat tienneet sen kaiken aikaa. Joka päivä teidän tulee palvoa ja tunnustaa Minut, mutta Sapattipäivänä, perjantai auringonlaskusta lauantai auringonlaskuun, teidän tulee levätä, oppia Minusta, sillä Minä mustasukkaisesti haluan teidän tuona päivänä ainoastaan olemaan Minun. Päivänä, jota Minä kutsun Minun Sapatiksi, maailma pitää sitä typeränä ja ajattelee, että se on heidän päivänsä tehdä syntiä ja juhlia tai työskennellä, sen sijaan Minun ihmiseni kieltäytyvät työskentelemästä ja juhlimasta. Todistavat, että ihmisten päivät ovat typeryyttä ja kertovat Minun ihmisilleni, että olemalla Sapatin noudattaja on typerää. Ja kuitenkin tämä on Minun pyhä päiväni. Ja Saatana on käyttänyt teidän uskonnollista järjestelmää pilkkaamaan Minua tuona päivänä. Minä tahdon rohkaista teitä, ne joita kutsutaan Sapatin pitäjiksi, te olette Minun todellinen morsian. Teidän aromi on miellyttävä Minun sieraimilleni, mutta olemalla ainoastaan Sapatin pitäjä ei tule pelastamaan teitä. Sen täytyy olla yhdistettynä YAHU'SHUAn Messiaana hyväksymisen kanssa. Kun syntinen maailma, jossa te asutte, jatkaa opettamaan kapinaa, heittää menemään tai muokkaa Minun kymmentä käskyäni, niin kuin Mooseksen päivinä, Minä näytän mitä Minä teen kyllä ihmisille, joilla on kapinallinen sydän.

 

Lukuisat vakuuttaen olevansa uskojia YAHU'SHUAssa ja YAHU'VAHissa rikkovat kahta kivitaulua jälleen kerran niin kuin Mooses teki, mutta tällä kertaa toisella tavalla. Sillä kapinalliset lapset särkevät Minun sydämeni, kun he rikkovat Minun käskyjäni ja sanovat, että Sapatin pitäminen pyhänä ei ole enää tärkeää. Kivitaulut ovat kiviset kylmät sydämet kaukana Minusta, välinpitämättömiä Minun käskyistäni. Henkiset johtajat uudelleen kirjoittavat Minun käskyjäni, jotka Minä annoin Moosekselle, pilkkaavat niitä, rikkovat niitä niin kuin he tahtovat. Leikkien  JUMALAA mitä tulee siihen, mitä oli kirjoitettu ja mikä heidän käsitys Minun käskyjeni tarkoitusten takana ovat. Mikä on käsky? Se on vain se, käsky, laki, JUMALALTA taivaasta säädettyjä käskyjä. Samoja käskyjä maan päällä seurataan taivaassa. Sotilaat ottavat käskyjä ylipäälliköltä, silti Minun sotilaani kyseenalaistavat Minut, kun Minä annan käskyjä.

 

Miksi tämä on niin? Enkö Minä ole sama mahtava JUMALA, MINÄ OLEN, joka halkaisi Punaisen Meren? Enkö Minä ole sama mahtava JUMALA, MINÄ OLEN, joka huolehti Nooasta ja Mooseksesta? Enkö Minä lähettänyt enkeliä sulkemaan leijonan suun Danielin vuoksi? Enkö Minä suojellut Sadrakia, Mesakia ja Abed-Negoa tulisessa uunissa? Voitteko te uskoa, että Minä teen sen uudestaan? Se on Minun tuoksuvan voitelun aromi, joka piti heidät haisemasta kuin savu. Rukoilkaa ja luottakaa uskoon, että Minä pidän teidät erossa kumartamasta alas muita vääriä Jumalia. Laittakaa Minut ensimmäiseksi kaikissa teidän teissänne niin kuin nämä kolme heprealaista lasta tekivät. Enkö Minä ole sama mahtava Jumala, MINÄ OLEN, joka käytti naista nimeltään Debora tuomarina lyömään tuhansia, viemään Minun viholliseni hautaan ja Helvetin kuiluihin? Enkö Minä ole sama mahtava JUMALA, MINÄ OLEN, joka käytti paimenpoikaa ja yhtä pientä kiveä aiheuttamaan Goliatin ikuisesti kaatumaan? Enkö Minä ole sama mahtava JUMALA, MINÄ OLEN, joka kirosi pahan Faaraon? Minä loin hänet tuhottavaksi todistaakseni, että MINÄ OLEN kuka MINÄ OLEN?

Kukaan ei lannista tai yritä saada valtaansa Minun valittujani, Minun valikoitujani jotka palvovat ja palvelevat Minua, laittaen YAHU'VAHin ja YAHU'SHUAn kaiken muun yläpuolelle. Ne, jotka kiroavat Minun valikoitujani, Minä tulen kiroamaan. Ne, jotka uskaltavat tappaa, kiduttaa, lannistaa, hallita, yrittävät hiljentää Minun pikkuiseni, morsiameni, valittuni tai valikoituni. Minä maksan heille takaisin niin kuin Daavidin ja Goliatin päivinä, niin kuin pahan Faaraon päivinä. Tänä tulevana vuonna 1999, mitä te olette lukeneet menneisyydestä, Minä teen sen uudestaan. Te tulette näkemään Minun mahtavan vihan tai armon käteni, kaikki tulevat näkemään todellisuuden, mitä Jumalaa he ovat palvelleet. Nämä henkiset johtajat, jotka ovat apostoleja, profeettoja, opettajia, saarnaajia ja evankelistoja, jotka sanovat, että sillä ei ole väliä mitä päivää kutsutaan Sapatiksi, opettavat Minun kansalleni valhetta. Ne, jotka sanovat, että YAHU'SHUA on Sapatti, mutta seuraavalla hengenvedolla tuomitsevat itsensä sanomalla, että joka päivä meidän tulee palvoa YAHU'VAHia, YAHU'SHUAa, tämä on totta, ahh, mutta kuunnelkaa seuraavaa sanaa koetellaksenne hengen, joka puhuu niille, jotka väittävät tuntevansa Minut ja kuitenkaan eivät tunne Minua, nyt on heidän mahdollisuutensa katua ja opettaa totuus. Sillä he sanovat, että mikä tahansa päivä voi olla Sapatti.

Minä sanon teille nyt, Saatana on varastanut Minun palvomisen ja levon päiväni, laittoi tilalle päivän ihmiskunnan mukavuussyistä! Päivän, jonka ihminen sääti ja nyt jälleen kirjoittaa määräyksiä palvomaan ja lepäämään minä nyt kutsutaan sunnuntaiksi. Mutta Minä säädin, ja Minun valittuni ja valikoituni tietävät levon päivän. Se ei ole tarkoitettu olemaan etu ihmiskunnalle, vaan siunaus ihmiskunnalle ja JUMALALLE. Se on nyt päivä, jonka te ainoastaan sovitatte teidän kiireiseen työ- ja toiminta-aikatauluun. He ovat jopa muuttaneet viikon alun ja lopun soveltumaan heidän aikatauluun. Jopa ne, jotka eivät hyväksy Minun poikaani, YAHU'SHUAa heidän Messiaanaan, hyväksyvät ja kunnioittavat Minun Sapattipäivääni lepona ja pitävät sen pyhänä. Ja heillä on enemmän suosiota Minun silmissäni kuin teillä, jotka nimitätte itsenne olevan Minun, vielä hyväksytte Minun Poikani Messiaana, mutta uskallatte uudelleen kirjoittaa Minun käskyni. Kuulkaa Minua! Pelätkää Minua! Uskokaa Minua! Kosto on Minun, sanoo HERRA.

Te, jotka olette henkisen johtajiston alaisena, jotka kieltäydytte opettamasta Minun sanaani ilman sävytystä tai diakriittisen merkin pois jättämistä, varokaa. Paetkaa, näistä kirkoista, tästä päivästä eteenpäin te kylvätte siementä pinnalliseen kovaan maahan. Minun Pyhä Henkeni otetaan näistä paikoista. Mitä te teitte tietämättömyydessänne, Minä annan anteeksi. Minä annan anteeksi teidän henkisille johtajillenne jos te kadutte ja opetatte ja teette mikä on oikein. Tänä tulevana vuonna 1999, monet kirkot tulevat lojumaan autioina, sillä tuomio on tullut HERRAN huoneeseen. Kuulkaa Minua! Pelätkää Minua! Uskokaa Minua! Minä en ole JUMALA jota voi pilkata!

Kun Minä olin lopettanut puhumisen Moosekselle Siinain Vuorella, Minä annoin hänelle kaksi Minun sormellani kaiverrettua kivitaulua, Kaikkivaltiaan JUMALAN lait. Silti, miksi niin moni on uskonut valheen, että YAHU'SHUA mitätöi kymmenen käskyä? Monet opettavat, että kymmenen käskyn rikkominen ei ole enää syntiä. Joka tapauksessa, YAHU'SHUA maksoi hinnan, he sanovat. Nämä pahat henkiset johtajat vääristelevät Minun sanaani, opettavat Minun kansalleni, että kymmenen käskyn pitäminen on mahdotonta. Älkää unohtako, että Minä olen laittanut Minun Pyhän Henkeni teidän sisällenne, joka toimittaa pakenemisen tavan jokaisesta kiusauksesta, joka ahdistaa teitä. Toiset pahat opettajat sanovat, että käskyistä pienimmän rikkominen ei ole syntiä. He unohtavat, että yhden rikkominen on rikkoa kaikkia. Ihminen numeroi käskyt, 1-10, Minä sanon, ”Miksi te sanotte, että te rakastatte Minua ja ette tottele Minua? Antaisinko Minä teille käskyjä, jotka ovat mahdotonta pitää?” Pitäkää Minun käskyni, laittakaa ne käytäntöön, älkää eksykö oikealle älkääkä vasemmalle. Todella rakastaa teidän luojaanne ja teidän Messiastanne, YAHU'SHUAa, on lain ydin.

Minun pikkuiseni ja morsian, kaikki ovat rikkoneet Minun lakejani ja yksikään ei voi sanoa toisin, tai he valehtelevat. Tuo on ennen kuin te hyväksyitte YAHU'SHUAn Messiaana, nyt teillä on Pyhä Henki, joka todistaa, muistuttaa teitä kun teidän jalkanne eksyvät vasemmalle tai oikealle.

Tänä vuonna, 1999, Jumalalliset säteilevät Minun läsnäoloani heidän puheessaan, toiminnassaan, jopa heidän kasvonsa säteilevät esiin Minun Pyhää Henkeäni. Myös vuonna 1999, tästä ajasta eteenpäin, jumalattomat tulevat jumalattomammiksi. Näistä tulee kuin kadotuksen poika, ja tuovat julki säteilyä samoin kuin myös valon enkeli, kerran Luciferiksi kutsuttu, tai jumalattomien kasvot tulevat kuin tummaksi sumuksi. Minun Poikani lähestyessä Maata, Minun lampaideni ja Saatanan vuohien erottelu tulee selvemmäksi.

Maa tärisee suuressa pelossa tulevasta tuomiosta! Helvetti sylkee esiin sulaa laavaa! Tulinen järvi on Minun vihani, joka tulvii yli! Helvetti on sytytetty Minun vihallani! Elämän joki virtaa eteenpäin Minun valtaistuimeltani suuren rakkauden ja armon kanssa.

Minun pikkuisilleni, morsiamelleni, valituilleni ja valikoiduilleni 1999 tulee olemaan vuosi täynnä vapautusta niille, jotka laittavat Minut ensimmäiseksi. Minun lapseni tulevat tuntemaan mahtavia siunauksia Minun Sapattini rohkeasti pyhänä pitämisen takia, ja jotka tietävät Minun käskyjeni pitämisen tärkeyden.

Minun lapseni myös tietävät, kun he tekevät syntiä Minua vastaan ja katuvat, kääntyen pois siitä synnistä, YAHU'SHUAn Pyhä Veri, vuodatettu Golgatalla, pesee heidät puhtaaksi jälleen.

1999, Minun pikkuiseni, morsiameni, valittuni ja valikoituni tulevat näkemään Minun rakastavan vapautuksen käden ojentumassa eteenpäin Taivaasta ja näkevät, että YAHU'VAH, YAHU'SHUA ja Pyhä Henki vapauttavat Minun pikkuiseni, morsiameni, valittuni ja valikoituni, tehden mitä oli muutoin luultu mahdottomaksi. Kuunnelkaa ja opetelkaa kuinka vuonna 1999, älkää opetelko luottamaan luonnolliseen, vaan sen sijaan luottakaa, että YAHU'VAH ja YAHU'SHUA huolehtii teistä yliluonnollisesti! MINÄ, HERRA, teidän JUMALANNE, en ole rajoitettu tekemään asioita ihmisten tapaan huolehtia teistä. Sillä Minulla on koko Taivas Minun käytössäni. Niille teistä, jotka olette uskon puutteessa, voitteko te selittää miksi aurinko on kuuma? Kuka aiheuttaa jään olevan kylmää? Minä todistan, mitä Minä olen puhunut, tapahtuu. Minä puhun sen Minun todellisten Profeettojeni ja Apostolieni kautta, ja tämä on ainoastaan alkua.

Alkaen 1999, Minä puhun eteenpäin rohkeammin, äänekkäämmin, tiheämmin, Minun Poikani YAHU'SHUAn lähestyessä. Kukaan ei voi sanoa, että Minä en ole varoittanut. Merkkejä taivaalla ja peljäten mitä kukaan ei ajatellut pelkäävänsä. Jopa Ateistit tulevat vapisemaan sitä kohtaan, mitä Minä aion tehdä vuonna 1999 ja 2000. Mutta muistakaa, ei kaikki viha jota te tulette näkemään ole tulossa Minulta. Saatana on erittäin vihainen, hänen aikansa on lyhyt.

Saatana lähettää hänen palvelijansa eteenpäin ja varastamaan, tappamaan ja tuhoamaan mahtavammalla tavalla. Mitä Saatana ei pysty suorittamaan, Saatanan nimessä, hän tulee pettämään ja suorittamaan käyttäen Minun Poikani, YAHU'SHUAn nimeä. Saatana tulee jopa pettämään käyttäen Minun nimeäni YAHU'VAHia. Te Minun pikkuiseni, morsiameni, valittuni ja valikoituni, tunnistatte pahan tehtynä tieteen, hallituksen, ja kyllä, uskonnon nimessä.

Kuulkaa ja pelätkää, te YAHU'SHUAn evankeliumin viholliset, Minulla tulee aina olemaan kansa! Minun pikkuiseni, morsiameni, valittuni, valikoituni, kun Minä sanon PAETKAA, se tulee olemaan kuin, kun Minä avaan Punaisen Meren ja Minä näytän teille tien. ÄLKÄÄ PELÄTKÖ, AINOASTAAN PAETKAA! Niin kuin Loot pakeni, ÄLKÄÄ ÄLKÄÄ KATSOKO TAKAISIN! 1998 lopulla, monet luulivat, että tämä oli vaikea vuosi, te, jotka joitte maljan toinen toisillenne, juhlitte vuoden 1998 loppua, laskien minutteja kunnes se oli mennyt, ette tiedä, että Minä laskin myös, pidätellen Minun raivoani sielujen vuoksi.

Yhtenä päivänä, te kaipaatte nähdä 1998 uudestaan, te tulette olemaan pahoillanne, että te heititte Minun siunaukseni pois. Te tulette katumaan, että te ette totelleet. Te tulette katumaan, että te ette kylväneet siementä edessäpäin oleville vaikeille päiville. Minun todellinen kirkkoni tulee nousemaan voitossa, sillä he ovat antaneet heidän kaikkensa, he eivät pidättele mitään. Jopa jos on tarpeen, he antavat Minulle heidän elämänsä. Sillä vihdoinkin Minun pikkuiseni, morsiameni, valittuni ja valikoituni tulevat näkemään, että YAHU'VAHin ja YAHU'SHUAn käsi vapauttaa ja surmaa tämän maailman Goljatit, aiheuttaen heidän viholliset pakenemaan seitsemään eri suuntaan.

Minun lapseni, jotka voivat luottaa Minuun tänä uutena vuotena 1999, maailmassa nähtävästi täynnä kaaosta, ja kuitenkin tuossa kaaoksessa, Minun lapseni vaistoavat rauhan, joka ylittää kaiken ymmärryksen. Minun pikkuisillani, morsiamellani, valituillani ja valikoiduillani tulee olemaan enemmän siunauksia, viisautta, tietoa, paljastuksia tietämään kuinka väistää vihollisten ansat. Minun lapseni tulevat olemaan kuin Joosua, ja katsovat vihollisten ja heidän pahuuden seinänsä tulevan romahtaen alas näiden pahojen päälle. Tänä vuonna 1999, puolivälissä erityisesti, te tulette näkemään ja muistamaan, mitä on puhuttu tänä päivänä tämän palvelijattaren kautta 31/12/98. Yksi asia lisää, vaikka tämä palvelijatar on Juutalaisesta syntyperästä, molemmista äidistä ja isästä, ja Minä en puhu tätä hänen edukseen, vaan muiden. Se ei ole, olitpa sinä Juutalainen tai Ei-juutalainen, joka tulee pelastamaan sinut, vaan pikemmin, oletko sinä hyväksynyt Minun Poikani YAHU'SHUAn Kaikkivaltiaana JUMALANA ja Messiaana? Oletko sinä saanut verensiirron YAHU'SHUAn Golgatalla vuodattamasta verestä?

Älkää olko niin kuin Saatanan synagogat, jotka sanovat olevansa Minun ja silti eivät pidä Minun lakejani ja Sapattejani, ja eivät ole todella vastaanottaneet YAHU'SHUAn lahjaa Golgatalla. Minun Juutalainen kansani pitävät Minun lakini ja Sapattini, ja kuitenkin he torjuvat YAHU'SHUAn Messiaana. Ei tule olemaan toista Messiasta! Te odotatte turhaan teidän sielujenne hinnalla! Minä puhun tämän rohkeasti tämän palvelijattaren kautta, kenet Minä lähetän toimittamaan tämän viestin henkilökohtaisesti Israeliin ja Jerusalemiin ja maailman muihin osiin, Minun rakkaudessani, ei ainoastaan hänen, niin kuin Minä olen lähettänyt Minun toisia palvelijoitani eteenpäin sanomaan Juutalaiselle kansalle, ”Te rakastatte ja palvotte ja palvelette YAHU'VAHia, te jopa yritätte pitää Minun lakini, juhlani ja Sapattipäiväni, kuitenkaan tämä yksin ei voi pelastaa ketään, olivatpa he Juutalainen tai Ei-juutalainen. Olkaa varoitettuja, te ainoastaan rakastatte puolta Minusta, jos te ette ole tunnustamassa, hyväksymässä, Minun Poikaani YAHU'SHUAa ainoana Messiaana, molemmille Juutalaisille ja Ei-juutalaisille. Ainoata ovea taivaaseen! Ainoata välittäjää MINUN, JUMALA Isän edessä. Kaikki teidän uhrauksenne ovat tehty turhaan, kaikille niille, jotka eivät ole hyväksyneet Minun lahjaani Golgatalla, YAHU'SHUA on Hänen nimensä!

Älkää vihatko Minun sanansaattajia, jotka Minä lähetän eteenpäin tämän viestin kanssa, pikemminkin rakastakaa Minun sanansaattajia, rakastamasta teitä tarpeeksi teidän sielujenne tähden, ovat puhuneet totuuden rohkeudessa huolimatta hinnasta tai vainosta. Se olisi ollut helpompaa heille pysyä hiljaa, mutta Minä en sallisi heidän huultensa olevan hiljennetyt, sillä Minä rakastan Minun Juutalaista kansaani. Mitä se vaatii, jotta te näette teidän JUMALANNE YAHU'VAHin lahjan, jonka Minä annoin Golgatalla.

Saatana pyrkii saamaan lainsäätäjät hiljentämään tämän viestin kanssa lähetetyt Minun sanansaattajani. Heidän elämänsä ovat vaarassa, mutta aina on ollut suuri hinta puhua Minun sanojani ilman kompromissia.

1999 tulee olemaan vuosi, jolloin Minun todelliset palvelijani seisovat ja sanovat maailmalle, ”Minä olen päättynyt seurata YAHU'VAHia, YAHU'SHUAa ja Pyhää Henkeä.” Saarnaten sanaa mihin aikaan tahansa, puutteessa tai runsaudessa, totuudessa ILMAN PELKOA JA ILMAN KOMPROMISSIA!

On olemassa henkinen johtaja, toisen henkisen johtajan kanssa ei vielä tulleen, joka istuu mahtavalla valtaistuimella, hänellä on päässään jalokivikruunu, pitää valtikkaa kädessään, ihmiset kumartavat syvään hänelle, palvovat, kunnioittavat häntä, lakeja hyväksytään tämän epäpyhän ihmisten tekemän kuninkaan toimesta, jonka Rooman Imperiumi loi. Ja rohkeudessa Minun palvelijattaren kautta Minä sanon, vuonna 1999 te tulette näkemään tämän niin sanotun epäpyhän kuninkaan uudelleen kirjoittavan Minun määräykseni, laittaen toisen Jumalan ihmisten eteen. Tällä kertaa naisen, jonka tulee olla Jumalatar. Hänen sanotaan olevan osa Jumaluutta, mutta EI ole!

VAROKAA kun he liittävät nimen Maria Isään, Poikaan ja Pyhään Henkeen. VAROKAA ihmisten opetuksia! On olemassa vain yksi Jumaluus, Mahtava JUMALA, MINÄ OLEN, YAHU'VAH, joka on teidän Luojanne ja taivaallinen Isänne, ja YAHU'SHUA, Minun Poikani, joka on teidän Messiaanne, ja Pyhä Henki! EI KETÄÄN MUITA! EI ole muita välittäjiä Taivaassa! Ainoastaan tullen Minun luokseni YAHU'SHUAn nimessä, Minä kuulen teitä! Niille, jotka kieltäytyvät uskomasta tätä, mitä te aiotte tehdä, kun te huomaatte, että kaikki teidän uhrauksenne, rukouksenne muiden Pyhimysten nimissä ovat olleet turhia! Se on Saatana, joka on pettänyt teidät! Sillä te olette laittaneet muita Jumalia MINUN eteeni, jotka eivät ole Jumalia ollenkaan!

Mitä te sanotte, kun te seisotte YAHU'VAHin ja YAHU'SHUAn edessä, kun te saatte selville, että ei ole Kiirastulta, ainoastaan Taivas tai Helvetti, ja te ette voi rukoilla ketään ulos Helvetistä, ei väliä kuinka monta kynttilää te sytytätte! Te ette voi olla anteeksiannettuja, ei väliä kuinka monta Ave Mariaa te sanotte. Teidän kuolemanne tunnilla, lakatkaa kutsumasta minun poikani äidin nimeä, Mariaa, hän ei voi auttaa teitä, ainoastaan YAHU'SHUAn nimi voi! Se ei ollut hänen ( Marian ) veri, joka vuodatettiin Golgatalla, vaan Minun Poikani, YAHU'SHUAn veri, joka vuodatettiin Golgatalla, joka on ainoa sovitus synnistä!

Minun rakastetut lapseni, jotka ovat Minun pikkuisiani, morsian, valittujani ja valikoituni, Pakanat kutsuvat teitä ahdasmielisiksi, sillä sanotte, että on olemassa ainoastaan yksi tie JUMALAN, Isän valtaistuimelle, yhdessä nimessä, YAHU'SHUAn nimessä, Minä vastaan rukouksiin. Kertokaa te heille, ”Kyllä, Minä olen ahdasmielinen, sillä JUMALAN sana ei voi valehdella ja JUMALA sanoo, ainoastaan YAHU'SHUAn nimessä Minä kuulen teidän rukouksenne ja kulkutie Taivaaseen on kapea. Tie Helvettiin on leveä!” Kertokaa te heille, ”Se on avarakatseiset, jotka päätyvät kärsimään kärsimykseen, ensiksi Helvetissä, sitten Tulisessa Järvessä!”

Koska te rakastatte YAHU'VAHia ja YAHU'SHUAa ja heitä, varoittakaa heitä Minun lapseni! Rakastakaa heitä tarpeeksi saattaaksenne itsenne heidän vihansa kohteeksi! Rakastakaa heitä tarpeeksi olemalla loukkaus! Minä, YAHU'VAH ja YAHU'SHUA ja Pyhä Henki puhumme totuuden, enemmistö ei halua kuulla ja me olemme loukkaus monille!

1999 ei ole ainoastaan vuosi mahtavalle vapautukselle, sillä se kyllä tulee Minun kansalleni, muistakaa 9 on numero, joka symbolisoi vapautusta ja teillä on se 3 kertaa. 3 kertaa on Minun Kolminaisuuden numero, siksi teillä on täydellinen harmonia, Isä, Poika ja Pyhä Henki.

Varokaa, Saatana ottaa 1999:n ja vaihtaa suunnan, kääntäen sen ylösalaisin ja se on 6661. Kun hän ottaa kaiken Pyhän ja jäljittelee sen tekemällä asiat takaperin, turmellen jopa Minun Pyhiä rukouksiani hänen saatanallisissa toimituksissaan. Joten tämä vuosi, 1999 tulee olemaan täynnä saatanallista voimaa. Te tulette näkemään selvänä saatanan, anti-kristuksen ja väärän profeetan voiman, epäpyhän kolminaisuuden. Käyttäen tiedettä, hallitusta ja uskontoa ja ihmisten tekemiä opetuksia pettämään monet.

Saatana käyttää tiedettä ja sanoo, että sitä käytetään hyvään, sen sijaan varokaa, sitä käytetään pahaan! Olkaa varoitettuja jälleen, tämä on myös hallitukselle, uskonnolle ja hyväntekeväisyyksille! Pahaa tullaan tekemään Jumalan nimessä ja pahiten!

Minun rakastetut, te ette voi sanoa, että Minä en lähettänyt Minun Profeettojani ja Apostolejani varoittamaan teitä, jotta te ette lankeaisi vihollisten ansoihin. Sillä ihmiset, jotka elävät nähdäkseen 1999 lopun, jopa Ateistien ja Pakanoiden täytyy myöntää, merkkejä, ihmeitä ja ihme-tekoja, vapauttava voima, seuraa kaikkia niitä, jotka uskovat, palvelevat, pitävät kiinni heidän uskostaan, totellen Minua, ja tämän johdosta lukuisat ovat pelastettuja, sillä he pitivät heidän uskonsa YAHU'VAHissa ja YAHU'SHUAssa ja rohkeasti puhuivat kuuluvasti, että heidän JUMALANSA pelastaisi heidät. Heidän rohkeutensa johdosta, lukuisat kuulevat ja ovat pelastettuja.

Tämän johdosta lukuisat kuulevat ja ovat tuhoon tuomittuja. Sillä Pakanat tulevat vieläkin kieltämään YAHU'SHUAn Messiaana ja ovat pidettyjä tilivelvollisina, jopa sen jälkeen kun YAHU'SHUA todistaa Hänen vapauttavan voimansa kaikkien silmille nähtäväksi. Älkää sanoko niin kuin Pakanat tekevät, ”Onnellista Uutta Vuotta!” Sillä Pakanat eivät tiedä mitä on tulossa! Mutta voi, Minun pikkuisilleni, morsiamelle, valituille ja valikoiduille, teillä ei ole mitään pelättävää! Pakanoiden murheet eivät ole Minun lasteni murheita. Minä olen menneisyyden, nykyisyyden ja tulevaisuuden JUMALA, ja kaikkien Minun lasteni täytyy tehdä, on olla niin kuin pieni karitsa tai lammas, luottaa paimeneen, he eivät huolehdi tai ole levottomia, heillä on uskoa hyvään paimeneen huolehtimaan heistä.

Se on kaikki, mitä Minä pyydän teiltä, pitäkää lujasti kiinni teidän uskostanne vuonna 1999 ja älkää päästäkö irti! Minä vapautan teidät!

Puhuttu Pyhän Hengen voitelulla tämän saviastian kautta, mutta mahtavan soturin YAHU'SHUAn nimessä, Kunnianarvoisa Apostoli Elisabeth (Elisheva) Elijah, 1/1/99.