Profetia 25
Osa 1

Amerikka, käteni on punnittu SINUA vastaan!

Puhuttu tälle saviastialle, Pyhän Hengen voitelun alla, Kunnianarvoisalle Apostle Elisabeth (Elisheva) Elijahlle 2.12.1998

2..12 1998, rukoili toisen Profeettasisaren kanssa, hän soitti puhelimella ja Pyhän Hengen voitelu tuli kumpaankin MEISTÄ. Tunsimme kumpikin Herra Jumala YAHUSHUAn surun ja vihan. Tätä kesti tunteja. Sitten aloin rukoilla kielillä. Tulkkaus tuli syvän itkun kera (nyyhkeitä syvältä sisältä) Tämä on ensimmäinen kerta kuin kumpikaan meistä osasi tulkata toistemme kielillä. UUSI lahja. Yleensä voin tulkata vain Pyhän Hengen antamilla kielillä, ja vain kun Jumala sen sallii. Tänä iltana UUSI lahja sain syntynsä.

Sanat jotka hän puhui, jotka kirjoitin, ovat tässä viestissä ovat kaikki ne jotka ymmärsin. Sillä vaikka hän puhu muilla kielillä, pyhän Hengen tulkitsemisen lahjalla, kuulin tiettyjä sanoja englanniksi. Uskomme että muut profeetat voivat koota tämän viestin ihmisille. Profeetat, olkaa hyvät ja lukekaa ja rukoilkaa ymmärtääksenne hänen sanansa, jotkut eivät ole kokonaisia lauseita. Puhuin voitelun alla ja nämä sanat tulivat joita en osannut tulkita. Katsoimme sanoja joita emme tunteneet ja löysimme 5 kieltä! Raamattu sanoo puhumme ihmisten ja enkelten kielellä! En koskaan tiennyt samassa profetiassa Pyhä Henki puhuu monella eri kielellä! Nämä ovat kieliä joita molemmat puhuimme: ranska, portugali, espanja, kreikka, intia, VAU! Mitä kunnioitusta herättävää JUMALAA palvelemme! Sanoin sanan HORENDA usein kolme kertaa peräkkäin.

Tuho ja murhe tulee. Kuitenkaan MINUN MORSIAMEENI joka odottaa minua, Yahushua ei anna saatanan koskea! Pitäkää kiinni uskostanne, Minä, Jumala, suojelen teitä uskostanne riippuen.

Kuulkaa huudot! Katsokaa yli maan ja näette tuhon niin pitkälle kuin näette1 Mutta ei lapsilleni, ei vauvoilleni, ei Morsiamelleni!

Piilotan teidät siipieni alle. Teidän täytyy kävellä uskossa, ei näön varassa. Jos mielestänne on vaikeaa nyt kävellä uskossa EIKÄ näön varassa, kuinka paljon vaikeampaa se on heille joiden on pakko maistaa vihaani!

Voi vauvani, voi morsiameni! Tulen hakemaan teidät kotiin rinnalleni. Ette tule kävelemään tuhossa, vauvani ja minun Morsiameni. Te jotka olette valmiita, odottaen ja eläen pyhästi, tuon teidät kotiin!

He jotka eivät ole valmiita, odottaen ja eläen pyhästi, te näette tuhon tänä päivänä. Lähetän tämän neidon tuoreen mannan kanssa taivaasta tänään. On muita jotka sulattavat tämän mannan, sillä he ovat valmiita, odottaen ja eläen minulle. Heillä on rauhani kanssaan.

Varokaa he teistä jotka pilkkaatte ja sanotte EN tule. On heitä jotka luulevat Amerikka voittaa aina! Tämä maa Amerikka EI miellytä minua. Voittoa teille ei tulla näkemään! Maanne ja johtajuutenne, pidän nenästäni! Löyhkä nousee taivaaseen! Moraalittomuutenne löyhkä! Politiikkanne löyhkä! Ahneutenne löyhkä! Tekopyhyyden löyhkä! Uskonnollisen systeemin löyhkä!

Amerikka, sanotte ”Jumalaan luotamme” mutta ette palvele Jumalaa! Ainakin , pakanat palvelevat jumalaa vaikka se on VÄÄRÄ he tietävät heillä täytyy olla JUMALA! Vaikka alkuasukkaat veistävät puuta ja kutsuvat sitä JUMALAKSI, ainakin he tietävät heidän täytyy kunnioittaa Luojaa, vaikka se on väärä, he tietävät vain heillä tulee olla Jumala vastaamaan siihen mikä on oikein ja mikä väärin! Tiedostaakseen Luomisen teillä on oltava Luoja!

Oli se sitten Muhammed, Buddha, Allah, lista jatkuu, ainakin pakanamaat tiedostavat ja palvelevat Jumalaa, vaikka se on väärä! Minulla on ENEMMÄN ARMOA heille kuin Amerikalle!

Amerikka, kiroat nimeäni! Asetat sen pannaan kouluistasi ja Hallituskistasi! Poliittiset johtajanne käyttävät sitä sympatiaan, mutta EIVÄT valtaan! Poliittiset johtajanne käyttävät sitä manipulaatioon mutta eivät palvomiseen ja he eivät opeta TOTTELEMAAN Kaiken Luodun Jumalaa!

Te kutsutte minua vain kun se palvelee TEIDÄN Tarkoituksianne! Epäkunnioitatte Pyhiä Päiviä ja teette inhottavuuksia näinä päivinä!

Teidän löyhkänne Amerikka, saavuttaa Taivaan ja pidän nenääni ja saatte minut häpeämään, sillä kerran olitte minun nyt kuulutte saatanalle ja pelaatte hänen Helvetillisiä pelejään. Olette myyneet syntymäoikeutenne, joka oli olla pyhä ja esi-isänne tiedostivat minut, ja jopa he tekivät syntiä minua vastaan. Kuitenkin, minulla ole armoa tätä maata kohtaan joka erotettiin loistokseni, ja kuinka kauan sitten Tähtilippu toi minulle kunniaa? Amerikka, olet löyhkä sieraimissani! Olet pettänyt Luojasi, Minä JAHVE KATSON SINUA ja irvailen sillä luulet olevasi Jumala! Luulet ettet tarvitse toista Jumalaa! Olet ruvennut palvomaan ITSEÄSI!

Politiikkanne huippujohtajat, ja kyllä sanon jopa henkiset huippujohtajanne, sanovat ETTEI heidän tarvitse totella käskyjäni! Presidenttinne kirjoittaa käskyni uudestaan! Poliittiset johtajanne ovat kuin Sodom ja Gomorrah Valkoisessa Talossa! Paikka jonka on tarkoitus edustaa Johtajuutta tässä maassa!

Amerikka, luulet olevasi Jumala! Mutta ei lapsilleni, ei morsiamilleni, olette lapsiani, vauvani, kihlattuni. Nämä sanani lämmittävät sydäntänne, kun vihollisen sydän on kylmä! Amerikka, otan sinut kuin paperitukon ja sytytän sinut palamaan kaikkien nähden! Kauppiaat tulevat itkemään ympäri maailman kaikkia pahoja töitäsi.

Olet uskaltanut puida nyrkkiäsi Kaikkivaltiaalle Jumalalle ja puserran sinut tukoksi ja heidät jotka eivät ole valmiita tulooni! Kävelette polkua jota mieluimmin ette kävelisi! Teitä on varoitettu! Jos olette sitä mieltä että on vaikea kulkea uskossa nyt, kuinka paljon vaikeampaa se on kun näette kauhun joka on tuleva? VOI Amerikka, Vihani Liekit ylittävät sinut.

Heille jotka sanovat etteivät voi luottaa minuun nyt pelastamaan heitä, sillä teiltä puuttuu uskoa, teidän täytyy kävellä uskossa tai KUOLETTE. Te tulette kävelemään polkua jota en soisi teidän kävelevän. Kävelette minne morsiameni ei kävele. Kysytte minne kävelette? Kävelette Ahdingon polkua, ja vain kävelemällä uskossa ettekä näön varassa tulette selviämään!

Kutsun teidät tänään, tule nopeasti enne kuin sen liian myöhäistä! Haluan sinulla olevan uskoa tänään. Haluan sinulla olevan uskoa. Tule Arkkiin. Tule käsivarsilleni. Miksi odotat? Miksi eroat? Te jotka ette edes tunne minua, tulette maksamaan. Onko teillä käsitystä kärsimyksistä? Valmistaudu tulemaan luokseni tänään, auta levittämään sanaa, rukoile! Varoita maan neljää nurkkaa! Lakkaa rakentamasta aarrettasi maahan ja ala rakentaa aarrettasi taivaaseen.

Morsiameni kiljuu minun tulevan! Kuinka kauna pidempään minun täytyy odottaa? Pahan tulva on tulossa. Käskin heidän valmistautua, puhun sen nyt.

Kuinka moni uskoo että pelastan sinut? Rukoile että sinut lasketaan arvokkaaksi pakenemaan tulevaa vihaani. Kyllä, YAHUSHUA ON nimeni. Kyllä, voitto on sinun. Valmistaudu tulevaan sotaan. Teille jotka sanotte teidän on tarkoitus jäädä ja kävellä vihassani. Tulen hakemaan morsiamine pois. Hän on Neitsyeni ja on siistinyt kynttilän sydämensä, hänellä on öljyä lampussaan, ja extra öljyä. Heille jotka vaativat ehdottomasti nähdä tulevan kauhun, tulevat kävelemään uskossa ja eivät näön varassa. Kansanjoukot kuolevat ja moni ei ota Pedon merkkiä. He oppivat kantapään kautta sillä he kieltäytyvät kuuntelemasta nyt. He jotka EIVÄT kävele uskossa kuolevat! Älä pelkää sillä on heitä jotka eivät epäile minua kun ei ole ruokaa tai vettä onko teillä uskoa rukoilla kiveä ja uskoa veden tulevan? Onko teillä luottamusta uskoa että muta on ruokaa?

Ettekö näe rakastettuni, siksi haluna tuoda tiedät vierelleni, olemaan morsiameni, Miksi odotat? Luuletko että valehtelin? Sinun ei tarvitse huolestua tai hermostua. He teistä jotka olette valmiita, otan kotiin, he jotka ovat valmiita ja joilla on uskoa että pidän heidät Tuomion ja Vihan YLLÄ joka on tuleva. Pidin Lotin Vihalta. Pidin Nooan vihalta. Miksi en pitäisi Morsiantani Vihani YLLÄ? Heille jotka luottavat, teen niin. Missä uskosi on, vastaan. Onko sinulla luottamusta uskoa että suojelen sinua tuleva Vihan ja Tuomion aikana tässä maassa? Onko sinulla luottamusta uskoa että tulen ja pelastan sinut Kaikkivaltiaan Jumalan vihalta? Pelastus riippuu uskostasi. Miksi luulet että tämä on yhtään erilainen?

Kaikki ovat NYT merkittyjä. Se päätettiin ennen maailman perustamista. Ja tiesin minkä valinnan tekisit ennen kuin edes teit sitä. Olen KaikkiViisas ja –tietävä, enkö olekin? Olen ALKU ja LOPPU, enkö ole? Mikään mitä teet ei voi yllättää minua sillä se on jo päätetty! Yllättääkö tämä sinut?

Tiedän kenet on merkitty PELASTUKSEN merkillä ja KADOTUKSEN MERKILLÄ. Se päätettiin jo kauna sitten. On kirja joka on elämän kirja. Kaksi kirjaa yhdessä. On PELASTUKSEN kirja ja KADOTUKSEN kirja.

Olen SANA joka tuli lihaksi. Palvo MINUA, ÄLÄ SANAA sisältävää kirjaa. Nimeni on YAHUSHUA. Kirja on kirja! En ole Toora. En ole Raamattu. En ole Koraani! OLEN sana! VOIN SUOJELLA MAAILMAA! Rakasta sanaani älä kirjaa. Kuinka monella on Raamatut ja Toorat, ja EIVÄT OEDES OPISKELE NIITÄ!

Olen suuri Jumala, MINÄ OLEN! OLEN SANA joka tuli lihaksi! OLEN SANA! OLEN KUKA OLEN! Taas sanon olen SANA joka tuli LIHAKSI. Älä palvo raamattua! Älä palvo Tooraa! Älä palvo Tooraa! Jumalasi on Kaikkivaltias Jumala! Usko, ja luota sanaani! Palvo Kaikkivaltias Jumalaa suurta MINÄ OLEN! Sillä olen SANA! EN VO IVEHDELLA! En ole Raamattu, Toora, tai Koraani! OLEN KUKA OLEN!

Olen kirjoittanut sanassani henkeesi ja sieluusi. Sinussa on henkeni. Tiedät mitä on meneillään Amerikassa juuri nyt. Valkoinen talo palaa ja kaikki poliittiset johtajat, he jotka taistelevat Kaikkivaltiasta Jumalaa JAHVEa ja Jeesusta vastaa, palaavat liekkeihin joista tulivat!

On poliittisia johtajia JOTKA NÄYTTÄVÄT OLEVAN LIHAA MUTTEIVÄT OLE . Heitä ohjaa ja hallitsee demonit. Olen antanut tälle neidolle rohkeuden puhua sanani ja muut profetiat vahvistamaan samaa, ei koska he haluavat puhua ne, heidän lihansa vapisee, kuitenkin he tottelevat ja kirjoittavat ja sanovat mitä sanon heille. Eikö sanani sana ”lähetän profeetat ennen kuin lähetän tuomion?”

Anna näiden sanojen tuoda lohdutusta heille joilla on henkiset korvat kuulla. He joissa on Pyhä Henkeni elävät eivätkä pelkää. He jotka eivät pelkää ja Kuole. Erotan lampaani vuohista ja vehnä virnasta! Niin kuin erotin Abelin Cainista, Daavidin Saulista, ja egyptiläiset israelilaisista. Tein sen aiemmin ja teen sen taas

Pidä uskosi Jeesuksessa. Älä anna KENENKÄÄN ryöstää Siunattua Toivoasi . Ole valmis milloin tahansa tulenkin. Älä anna minun löytää sinua nukkumasta ja tekemästä syntiä, elämästä kuten fariseukset. Sillä morsiameni pitää olla Puhdas ja Pyhä edessäni. Morsiameni pitää olla Neitsyt! Morsiamelleni on vaatimuksia. Puhun Neitsyestä tarkoittaen ihmisten opetusten ja säädöksien saastuttamatonta Neitsyttä! Morsiamellani EI SAA olla muuta RAKKAUTTA minua ennen!

Morsiameni ei saa asettaa uskoaan mihinkään muuhun Jumalaan, paitsi Sulhaseensa. Morsiameni täytyy uskoa että suojelen häntä ja tulen karkaamaan morsiameni kanssa. Karkaaminen on salaisuus. Vain MORSIAMELLE annetaan kutsu tulla tälle Lampaan avioliittoaterialle. Juhla-ateria on valmistettu, kaikki on valmista. Enkelit seisovat Todistajina! Nyt kaikki mitä on jäljellä on tulla ja hakea Morsiameni joka itkee ja suree ja kaipaa tuloani päivittäin. Kuulen teitä rakastettuni! Älkää pelätkö pelastajanne on Tässä!

Otan hänen pois tästä maailmasta ilman että kukaan huomaa sitten kun puhu profeettojeni välityksellä. Varo, te jotka luulitte että teillä oli vuosia katua! Kadu! Juokse Arkin ovelle! Sanoin on kirjaa, ja joka sielu on joko PELASTUKSEN tai KADOTUKSEN kirjassa. Mitä nyt kerron on nimiä myös Pyyhitty Pois! On sinun valintasi onko nimesi pyyhitty pois. He jotka antoivat elämänsä minulle, sitten ottivat sen takasin, ja kuolivat tuossa tilassa, joiden sielut lakkasivat luottamasta Jeesukseen pelastamaan heidät. Kielsivät lahjani Golgatalla! He jotka luette sanojani ja kuitenkaan ETTE elä niiden mukaan! Minua ei huijata! Tiedän kuka tunnustaa minut ihmisille vain shown vuoksi. Tiedän ketkä tunnustavat minut ihmisille koska aidosti rakastavat MINUA! Teeskentelijöiden kirkko ja fariseukset! Heillä on jumalallisuuden muoto ja EI jumalallisuutta sisällään. Tämä EI ole morsiameni, Tiedän kuka on rakastettuni! Älä petä itseäsi enää! KADU TÄNÄÄN! ENNEN KUIN ON LIIAN MYÖHÄISTÄ!

On sieluja joiden nimet oli pelastettujen listalla mutta uskon puutteestaan, ja uskollisuudestaan Jumalaansa ja pelastajaansa, heidän nimensä pyyhittiin yli! Älä anna tämän tapahtua sinulle! Mustasukkaisesti vahdi sydäntäsi ja sieluasi! Te jotka olette antaneet sen minulle, älä anna KENENKÄÄN johtaa sinua harhaan rakastamasta ENSIRAKKAUTTASI! Palvelemasta ENSIRAKKAUTTASI, pysymästä USKOLLISENA ensiRAKKAUDELLESI tai kiellän sinut omanani! Älä anna kenenkään varastaa siunattua toivoasi! Sanani eivät valehtele! Mitä tahansa puhutkin uskossa saat Jeesuksen nimeen!

Kuinka paljon rakastat minua? Luotatko sitten minuun? Kaipaatko ja huohotatko Kaikkivaltias Jumalaasi Herraasi ja Pelastajaasi Pian Tulevaa Kuninkaiden Kuningasta ja Herrojen Herraa pitämään sinut tulevan Vihan YLLÄ? Kuuntele tarkasti ja ota vaari sanoistani, puhun teille jokaiselle oikeaan aikaan, siitä mitä tehdä ja mitä sanoa. Lopeta vain epäilemästä minua millään tavalla Puhuttu voitelun alla tälle Neidolle Jeesuksessa, Sherrie Elijahille, 2 12.1998 4.46 ja julkaistu vasta 18 12. Irakin toisen pommittamisen päivänä. 6. Hanukan päivä. Hän puhuu inhottavuuksien tekemisestä Pyhinä päivinä.

Sanoja me tulkitsimme emme koko lauseita. Profeetat, olkaa hyvät ja rukoilkaa sillä tämä on monella kielellä. Ymmärsin nämä sanat jotka Elecia puhui kielillä. Nyt laittakaa ne yhteen tarviten profeettojen apua. Ole hyvä ja mailaa minulle mitä luulet viestin tarkoittavan. Katsoimme sanoja jälkeenpäin ja löysimme merkityksiä muilla kielillä. Horror tai Horrendous voisi olla Horenda se on kauhu portugaliksi mutta sellainen paikka on.

Mene eteenpäin, mene eteenpäin Venäjä. Omistautunut, varo kontrollia. Yksinkertainen maa tila sota, on idässä Venäjä. Maa (basilika) (kuninkaallinen pyhimys) maa. Brasilia? Kolme maata, tai kolme kuningasta, moraali vain maamme kontrollin loppu. Moraalit tulevat ongelmaisessa maassa Israel. Loppu, näen nicomen (voitto) moni parantaja ja nicome (voitto) loppu yli näe etelä-Kiinan alue (Maco) päivittäin liikkeessä tule maassa täällä oliiviöljy venäläinen sota olen moraalinen maa Lähi-idän sota moraalin aika (more), moraalit edetkää Venäjä tule voitossa Voi Herra voitto kuulen morsianta joka päivä.

Pareta nokatea holrenda pocasa hoya micatina micatina pocashoya.

Minulla ei ole käsitystä mitä kieltä nämä kaksi lausetta ovat, onko kellään?