Profetia 24
Osa 1

Varokaa Arkin ovi ja pakanoiden kirja sulkeutuu!

Menkää nyt sisään, Arkin ovi ja pakanoitten kirja SULKEUTUU! Tulkaa arkkiin! Tulkaa käsiini joissa on turva! Heille jotka kutsuvat minua Rakastetuksi kutsun heitä Rakastetuksi Morsiamekseni, lapsikseni! Tulkaa uskokaa taas kerran TEIDÄN siunattuun toivoonne Kaikkivaltiaaseen Jumalaan, Pelastajaanne ja Sulhaseenne! Usko Siunattuun Toivoon pelastan sinut tulevalta vihalta! Heille jotka kieltäytyvät siunatusta Toivosta siitä että tulen Rakastetulle Morsiamelleni, karaten hänen kanssaan keskiyön tunnilla! Te loukkaatte minua kun sanotte että jätän hänet kärsimään Kaikkivaltiaan Jumalan Vihasta! Hän on rakastettuni miksi hakkaisin rakasta morsiantani? EN ole vaimonhakkaaja.

Sinua on jo koeteltu ja todettu arvokkaaksi olemaan kutsuttu Minun Morsiamekseni, tai Minä en keräisi sinua pois Minun kanssani. Joten lakkaa loukkaamasta minua ja USKO olen palkitsija heille jotka ahkerasti etsivät minua , ja odottavat tulemistani, ja kaipaavat tulemistani. Kuten Nooan päivinä, varotin Nooa että sade tulisi. Vaikka Nooa EI tiennyt mikä tulva oli hän uskoi minua. Käskin Nooaa rakentamaan arkin vaikka työ oli kovaa ja pilkkaaminen ja vaino suurta! Vaikka työ kesti monta vuotta. Sen vuoksi mitä Nooa saavutti tottelevaisuutensa vuoksi, sinä olet täällä tänään. Eläimet, jotka hän pelasti, paisti ne jotka olette saattaneet sukupuuttoon ovat lisääntyneet maassa. Tiesin etukäteen luoduistani kenellä olisi rohkeus puhua viestejäni, Pyhän Hengen voimalla ja voitelulla joka vakuuttaa heidän sydämensä, joilla on henkiset korvat kuulla ja silmät nähdä.

Nooa EI EPÄILLYT EIKÄ PITÄISI PROFEETTOJENI TÄNÄÄNKÄÄN. Kuitenkin niin monet epäilevät vaikka puhun tulisanani ja käytän heidän suitaan puhumaan ja käsiä kirjoittamaan ja kuitenkin he uskaltavat epäillä kuulevatko he Taivaasta! Nooa ei epäillyt! Jeremia ei epäillyt!, Joona ei epäillyt, Elijah ei epäillyt, Hesekiel ei epäillyt, Daniel ei epäillyt, sitten miksi profeettani epäilevät tänään? Sanani ei valu tyhjyyteen! Älä kuuntele PILKKAJIA JA IRVILEUKOJA! Kuten Nooan päivinä, Lotin ja Mooseksen päivinä tulee taas olemaan! Sade on tulossa mutta se on Suuren JUMALAN MINÄ OLEN vihan ja Tuomion PYHÄN KAUHUN hallitusaika.

On tulossa tulva, mutta ei vain veden tulva, vaan kirousastioitten tulva jotka kaadetaan ja joilla YLITULVITAN tämän maailman. Vihani TULVA sitten ajan jolloin Aatami ja Eeva tekivät syntiä vastaani. Kuten Nooa varoitti tulvasta, Mooses varoitti KIROUKSISTA, Lot varoitti että TULI TAIVAASTA putoaisi! Niin teen uudestaan! Varoitan nyt Neitoni kautta! Sinulle tekisi hyvää opiskelle joka sana jonka puhun ja kirjoitan hänen kauttaan nyt. Minulla on aina on jäännös joka kuuntelee ja kuulee ääntäni. Aina on enemmistö joka pilkkaa ja kiusaa. Yhtä varmasti kuin Pakanat pilkkasivat Nooaa, Moosesta ja Lotia. Yhtä varmasti Viha tulee kuin Tulva, Kiroukset ja Tuli Suuren Jumalan MINÄ OLEN vihalta ja Tuomiolta! Niin on taas!

Joten sinulle tekisi hyvää opiskella Neitoni Elijahin sanat. Ne EIVÄT OLE HÄNEN SANOJAAN VAAN SANOJA Luojasi suusta! Anoit viestiä minulta! Puhun nyt! Nämä sanat suututtavat viholliseni ja aiheuttavat Lasteni ja Morsiameni ilon ja saavan sanoinkuvaamattoman Ilon ja täynnä Loistoa! Koko Helvetti yritti estää Sherrie Elijahia kuulemasta sanojani jotka nyt puhun mutta vain haittasivat eivät estäneet minua puhumasta ja häntä kuulemasta! Nämä sanat saavat saatanan vapisemaan sillä suuret kansanjoukot KYLLÄ sanon MILJOONAT kuulevat ääneni ja juoksevat poikani Yahushuan PELASTAVAAN syliin VAIN Jeesuksen veren kautta kukaan pelastuu siltä mikä on tuleva! Kaadan vihani te jotka kuulette tai luette joko säästytte tulemistani , tai elätte kokemaan VIHANI.

Mitä teet nyt Loistokseni ja mitä olet tehnyt Loistokseni yksin saa poikani pelastamaan sinut Vihaltani ja tulevalta Tuomiolta!. Arkkini ovi sulkeutuu! Tule NOPEASTI SIÄÄN KUN VIELÄ VOIT! Nooan aikana pakanat koputtivat Arkin oveen päästäkseen turvaan ja silti oli liian myöhäistä kun viha alkoi pudota! Ensimmäisiä sateen pisaroita pakanat eivät huomanneet kuten eivät NYTKÄÄN huomaa mutta avaa silmäsi niin näet viha on putoillut ympäri maailmaa jo laimeammassa mittakaavassa kuin mitä tulee olemaan! Tue nopeasti Yahushualle! Hyväksy hänet herranasi ja Pelastajanasi ja Jumalanasi, tiedät pelastustien! Mitä odotat! Arkkini on kuin Liiton Arkkini ARKKINI on PELASTUKSEN LUPAUKSENI! Vain Poikani Yahushua on PELASTUKSENARKKINI!

Vastaan vai rukouksiin Jeesuksen nimessä! Et voi rukoilla omassa nimessäsi omassa voimassasi ja vahvuudessasi. USKALLAKIN koskea valtaistuimeeni omassa nimessäsi1 Sillä EI OLE muita nimiä välittäjänä teille kuin Rakastettu Poikani Yahushua.! Uskaltaakin pukea omat vanhurskauden vaatteenne! Sillä tiedän kenessä on PELASTUS merkkini! He jotka ovat todella pelastuneet Poikani Golgatan Yahushuan kautta. Tulkaa luokseni Yahushuan nimessä, hänen vuodatetun verensä kautta, seiskää Hänen vanhurskautensa vaatteissa! Joten kun teette tämän sanon tulkaa ROHKEASTI Suuren Jumalan MINÄ OLEN Jumalanne YAHUVEHin eteen! Jos yritätte tulla missään muussa nimessä HEITÄN TEIDÄT ULOS! Et sääty Vihani tulvalta, Tulelta joka kaatuu, kirouksilta, rutoilta millään muulla tavalla kuin hyväksymällä Yahushuan nyt!

Pelastajanasi ja Messiaanasi! Jumalanasi! Ennen kuin on liian myöhäistä! Buddha ei voi pelastaa sinua1 hän ei pystynyt pelastamaan itseään! Allah ei voi pelastaa sinua, mohammed, Gandhi, eivät voi pelastaa sinua1 He eivät voineet pelastaa itseään KAIKKI KUOLIVAT1 Kaikki ovat tuomiossa koska saivat muut palvomaan itseään! AURINKO KUU ei voi PELASTAA SINUA! Hän ei voi pelastaa itseään Tuomiolta joka on tuleva! MAITREYA ei voi pelastaa sinua! On vain yksi nimi joka voi pelastaa sinut ja se on Jeesuksen Messiaan nimi. Kutsutpa häntä sitten Jeesukseksi Kristukseksi tai Yahushuaksi ei merkitse! Vain kutsukaa hänen nimeään1 Te jotka kutsutte itseänne JUUTALAISIKSI kuunnelkaa tarkkaan. Ette pääse Taivaaseen vain palvomalla ja uskomalla Jeesuksen nimeen!

Vaikka se on nimeni. Jeesus on ainoa Messias. Hinta jonka Poikani maksoi Golgatalla oli pelastuksenne, sekä Juutalaisten että pakanoiden. Yahushua ristiinnaulittiin ja kidutettiin ja kuoli kolmantena päivän pelastukseksenne, puolestanne! Hän maksoi lunnaat synneistänne! Sekä juutalaiset että pakanat kuulkaa minua! Ei ole muuta pelastajaa paitsi Yahushua hän on PELASTAJANNE AINOA TIE pelastua VIHALTANI JOKA ON TULEVA! Lapseni jotka loin jotka olette Juutalaisia, kuulkaa minua! Odotatte toista Pelastajaa kuitenkin odotatte turhaan! EI OLE muita kuin Poikani Yahushua. Hän jota teitä on opetettu vihaamaan on ainut PELASTUKSEN ARKKI! Et voi rakastaa minua ja kuitenkin Vihata Rakastettua Poikaani. Yahushua on Hän jonka lähetin maahan maksamaan lunnaan synneistänne!

Tämän vuoksi Israelissa ja Jerusalemissa EI OLE RAUHAA! JOKAINEN KANSA JOKA TORJUU YAHUSHUAN MESSIAANA EI TUNNE RUHAA! KUULKAA MINUA TAAS! TUNNE YAHUSHUA JA SINÄ!! TUNNET RAUHAN! Yahushua tuo rauhan joka ylittää kaiken ymmärryksen! Yahushua on Rauhan Prinssi! Kuinka voitte saada rauhan ja hylätä ainoan Rauhan Prinssin! Kuten Nooan päivinä , arkin rakentaminen oli työlästä! Kesti kauan rakentaa ja kerätä eläimet! Juuri niin kuin VANHAN ajan profeetoilleni ja tämän päivän profeetoilleni on työlästä EI ole helppoa puhua SANOJANI! Vaatii rohkeutta ja loukkaat enemmän kuin siunaat! Yahushua loukkasi monia! Niin monet profeetoistani jotka EIVÄT puhu sanoja jotka ovat kutiaville korville, vaan sanoja jotka vakuuttavat, ja puhuvat salaisia katumuksen varoituksiani, kuitenkin myös aina tarjoten Armoa ja Toivoa.

Profeettojen ja Apostolien työ ei ole helppo eikä suosittu. Profeettani turhautuvat yrittäessään saada ihmisiä kuuntelemaan! Tietäen nämä eivät ole heidän sanojaan! He antavat omista rahoistaan saarnatakseen profeetallista sanomaa kuten aina minulla on jäännös joka kuulee ääneni ja tottelee. Minulla on aina jäännös joka haluaa kuulla mitä profeetat puhuvat. Kuitenkin voi kuinka suren. Kuinka harva haluaa tehdä työtä profeettojeni kanssa, jakaen heidän taakkansa! Eikö sanani sano ”Usko profeettaa ja vaurastut!” Nyt sanon teille PALKITKAA PROFEETTAA JA SAATTE SAMAT PALKINNOT KUN HE TAIVAAN VALTAKUNNASSA! JA MAASSA1 kun paperirahasta tule arvotonta EIKÄ sillä ole enää arvoa. Muistan autoitko profeettojani vai annoitko heidän olla puutteessa.

Muista Zaraphatin Leski! Jos epäilet tätä. Enkö jo tiennyt kuka olisi halukas jakamaan Vanhan ajan Elijahin taakan? Enkö nostanut rikkaan naisen ylläpitämään Elijahia? Ei nostin jonkun joka oli puutteessa kuten hän. He olivat kumpikin nälkäisiä eikö vain? Heillä kummallakaan ei ollut fyysistä rikkautta eikö vain? Ja kuitenkin valitsin pienen Zaraphatin Lesken sillä tunsin hänen sydämensä. Hän ei ollut itsekäs ja vaikka hän oli huolissaan se oli hänen ja hänen poikansa viimeinen ateria, ja sitten hän kuolisi poikansa kanssa. Kuitenkin hän luotti profeettaan! Ja uskoi tätä profeettaa ja niin hän EI ollut enää puutteessa! Hän laittoi Profeetan tarpeet omiensa edelle! Muista kuinka lisäsin hänen Cruzin öljyä ja se ei kuivunut. Muista kuinka moninkertaistin hänen eväskoriaan että se ei ollut tyhjä.

Muista kuinka pyysin häntä käyttämään uskoaan antaakseen viimeisen siitä mitä hänellä oli. Muista tämä lapseni hänen täytyi lainata kulhoja ja kannuja naapureilta ja kun he kysyivät mitä hän aikoo tehdä, hänen täytyi sanoa hänen Jumalansa aikoo täyttää tyhjät astiat. kuten tein silloin, teen taas! Vain usko! Usko ilman tekoja on kuollutta! Haluat että siunaan sinua kun paperirahanne ja korttinne ovat arvottomia! Pidän aarteeni Taivaassa missä koit eivät voi syödä eivätkä varkaat varastaa. Eikö sanani sano ” Varastoi Siunauksiasi tavalla jolla varastoisit aarteitasi. Missä sydämesi on, mihin laitat luottamuksesi, on Jumalasi.

Kerron sinulle tämän, kuka tahansa joka auttoi Nooaa, säästyi! mutta kuka teki työtä Nooan kanssa? Vain HÄNEN perheensä! Niin on taas. Vain tosi lapseni haluavat auttaa profeettoja jotka puhuvat eivätkä estää kun he tarttuvat auraan! Rukoile että nämä profeetat varsinkin tämä Neito puhumassa saatana yrittää hiljentää ääntäni tässä maassa sillä profeetat aina varoittavat ennen kuin lähetän vihani tai saatana hyökkää! Profeettojeni kanssa jaan salaisuuteni! En koskaan lähetä vihaani tai tuomiota ennen kuin lähetän profeetat puhumaan ja varoittamaan KATUKAA! Saatana varsinkin vihaa profeettoja! Profeetan virka ei ole helppo! Kukaan ei ole profeetta ellei ole tuttu kärsimyksen kanssa. He ovat kärsineet voitelusta profetoida.

Joten sano nyt Siunatkaa profeettojani! Ja siunaan teitä! Suojelkaa profeettojani! Ja suojelen TEITÄ! Tehkää työtä profeettojeni kanssa ja SUURET ovat siunauksenne! Varsinkin kun olette puutteessa!TARJOUDU PIILOTTAMAAN PROFEETTANI ja Minä PIILOTAN SINUT! Jaa profeettojeni kanssa ja lupaan ET KOSKAAN näe nälkää tai ole koditon! On aika jolloin on vaarallista kutsua itseään profeetaksi! Siitä tulee yhä vaarallisempaa kun Yahushua hakemaan HÄNEN morsiamensa! Minun ei pitäisi kertoa mitä olen puhunut tiedätte valmiiksi. Hävetkää kun ette ole tehneet mitä olen käskenyt Henkenne tehdä! Monta kertaa olen sanonut auttakaa heitä ja kuitenkin olette kieltäytyneet. Kuinka voitte sanoa rakastatte minua jos ette tottele minua? Menkää poikani Yahushuan ARKKIIN!

Usko että olen Jumala joka palkitsee heidät jotka ahkerasti etsivät häntä! Jos USKOT että KKÄRSIT VIHAN joka on TULVIMAISILLAAN TÄHÄN maahan niin kärsit vihan ja Tuomion! Jos uskot että olen Jumala joka palkitsee heidät jotka etsivät minua, ahkerasti etsivät ääntäni, tekevät tahtoni ja EIVÄT omaa tahtoaan! Kävele kun sanon kävele, juokse kun sanon juokse, seiso paikallasi kun sanon seiso paikallasi, ole hiljaa kun sanon EI MITÄÄN! Älä tee MITÄÄN KUNNES kuulet TAIVAASTA! Sotilas ei vain tottele määräyksiään, hän odottaa pääkomentajan.

Puhuvan käskyjä. Joten odota vaikka vastaukseni tuntuu viipyvän se tulee! Sota taivaassa jatkuu! Äänet on tähän saakka estetty! Kuinka profeettani voisivat puhua kuten tämä Neito jos ääniä ei olisi estetty he olisivat mennyttä! Teidän takianne olen antanut sodan Taivaassa raivota! Pelastettujen merkitty. Kun saatana on merkinnyt omansa.

Niin olen minäkin Isä JAHVE merkinnyt kuka on MINUN! Jumalalliset ovat tulleet pyhemmiksi! Pahat ovat tulleet epäpyhemmiksi. Voi maata joka tärisee ja vapisee! Ei vain Taivas kouristele kun Yahushua lähestyy Maata! Vaan maa vapisee pelossa! JÄRISEE PELOSSA! Sillä se tietää pahan jonka se on tehnyt. Maanjäristykset ovat maa vapisemassa pelossa ja ne lisääntyvät ja myrskyjen tulee kovempia ja vuorien laava syöksee eteenpäin sillä laavaa kuumentaa MINUN VIHANI! Se keittyy kuumasti tämän maailman pakanoita vastaan! Jotka kieltäytyvät käskyistä, jotka kieltäytyvät Yahushuan lahjasta Golgatalla! Jotka vihaavat kaikkea mikä on Pyhää! Tämä maa vapisee lujasti kun Ihmisen Poika lähestyy! Taivas vapisee saatanan vihasta, ja Taivaallinen sota! Taivas tekee työtä kuin synnyttävä nainen! On kuin tähdet putoaisivat Taivaalta. Ilman ja voiman prinssi vapisee sillä saatana tietää!

Yahushua TULEE HAKEMAAN MORSIAMENSA! Yahushua tulee UUDESTAAN! Saatanan täytyy tehdä paha työnsä nopeasti sillä hän tietää että hänen aikansa on lyhyt nyt! Hän haluaa ottaa niin monta sielua kuin mahdollista Helvettiin mukanaan! Sillä hän tietää tämä on AINOAkeino jolla hän voi vahingoittaa Yahushuaa. Sillä Poikani maksoi hinnan Golgatalla jotta saatana ei voisi ottaa sinua Helvettiin mukanaan. Amerikka KYLLÄ RANNOILLENNE TULEE SOTA! Ja MAALLE! Mutta olen suojellut teitä tähän saakka! Olen odottanut Amerikkaa katumaan ja kuitenkin tämä kansa vain surettaa minua! Vihastuttaa minua! Poliittiset johtajat EIVÄT HÄPEÄ tai kadu ovat tulleet vain PAATUNEEMMIKSI! Ihmiset jotka äänestävät näitä häpeällisiä poliittisia johtajia vastaan eivät häpeä tai kadu! He sen sijaan eivät puhu Pyhyyden puolesta vaan äänestävät virkoihin jopa ENMMÄN EPÄPYHIÄ PAKANOITA!

Amerikka saa mitä äänestit! Muutamat jumalalliset jotka minulla oli viroissa on laitettu häpeään. Kuorittu alastomiksi ja ryövätty töistään! Vain koska he uskalsivat puhua tämän maan väärää profeettaa vastaan! Ja koska he seisovat MORAALIN puolesta! Ja PYHYYDEN! Voi ihmisiä joilla oli varaa äänestää jumalallisia ja kuitenkin he valitsivat pakanat joissa on antikristuksen henki! Säästin ihmiseni jotka äänestettiin pois virasta vanhurskauden vuoksi valkoisessa talossa kun Helvetti pääsee valloilleen siinä paikassa! Ja näytän vihani avoimesti PAATUNEITA POLIITIKKOJA kohtaan! Harlot, Sodom ja Gomorrah! Se on valkoisessa Talossa! Siunaan heitä jotka äänestivät pahaa vastaan Washington DC:ssä ja KIROAN heidät jotka äänestivät PAHAN MORAALITTOMUUDEN JA EPÄPYHYYDEN puolesta.

Laitan Amerikan AVOIMEEN HÄPEÄÄN koko maailman edessä! Johtajanne itkevät avoimesti sitä minkä olen tekevä! Mutta en lapsilleni! Tiedätte mitä tehdä kun on sen aika! Anut syy miksi ette tiedä vielä EI ole AIKA vielä. En ole KOSKAAN liian AJOISSA enkä MYÖHÄSSÄ olen sinun HERRA JUMALA on aina AJOISSA! Luulet vain että olen myöhässä. Ajoitukseni on TÄYDELLINEN! Et voi mennä edelleni! Tai taakseni! Vaan sinun täytyy seistä rinnallani! kaikki lapseni jotka kuuluvat Yahushualle kaipaavat HÄNEN tuloaan! Ympäri maailman kuulkaa minua! LUOJANNE ÄÄNI! SUURI JUMALA MINÄ OLEN! Vuoksenne lähetän ihmeitä jonkalaisia ette ole ennen nähneet! Sillä näette poikani Jeesuksen messiaan! Lähestyy tätä maailmaa kuten tämä Neito Sherrie Elijah on kertonut aiemmin toistan vielä kerran!

ON TOTTA ETTÄ GABRIEL ON PUHALTANUT TORVEENSA! ÄÄNI ON ESTETTY KOSKA TAIVAASSA ON SOTA! MUTTA GABRIELIN TORVI KUULLAAN ! RUUMIINNE MUUTTUVAT SILMÄNRÄPÄYKSESSÄ! KUOLLEET KRISTUKSESSA NOUSEVAT ENSIN! TE JOTKA OLETTE ELÄVIÄ OTETAAN YLÖS TAPAAMAAN HERRA ILMASSA! Mutta tulette kävelemään loistavissa ruumiissanne varoittaen ottamasta pedon merkkiä! 4o päivää! Sitten olette suurin todistus Sanastani! Kuitenkin he jotka eivät muuttuneet surevat sillä he tietävät heidän täytyy mennä Suuren Ahdingon lävitse!

Sitten tulette tapaamaan minua ilmassa ja yhdessä tapaamme ilmassa! Morsiameni ei ole tarkoitettu vihalleni! Saatana heitetään maahan suuressa raivossa! Demoniensa kanssa! Putoaa Ilmasta! Voi maan asukkaita! MORSIAMENI ILOITSEE KUN ILMESTYN! He jotka uskojat jotka ovat puhuneet ja uskoneet että YAHUSHUA ei pelasta morsiantaan ennen ahdinkoa! Yllättyvät kun Yahushua tulee kun he viimeksi odottavat Sulhasen tulevan morsiamen luo! He jotka ovat päättäneet heidän on PAKKO mennä suurena ahdingon lävitse nukkuvat kun Poikani Yahushua tulee ja KARKAA MORSIAMENSA kanssa keskiyön tunteina! Vaihtaen kuolevaiset ruumiinsa KUOLEMATTOMIIN!

Sitten nämä, jotka nukkuivat ja olivat niin varmoja olleensa oikeassa näkevät olleensa väärässä! He itkevät ja nyyhkyttävät sillä he missasivat pakotien tulevalta vihalta! Heidän täytyy odottaa loistavia ruumiitaan! Pakanat raivoavat ja KIROAVAT kaikkivaltiaan Jumalan! Ja suuri sota nousee YAHUSHUAAN uskojia vastaan. Sillä 40 päivän jälkeen loistavat Pyhät todistavat ja näyttävät mistä he jäivät paitsi! Suuri suru ja suuri raivo nousee! Rukoile Nyt että sinut lasketaan MINUN Poikani Yahushuan Morsiameksi! Rukoile että sinut lasketaan arvoiseksi paeta houkutuksen tuntia ottaa pedon merkki!

Kutsu minua nyt YAHUSHUAn nimessä! Olen Taivaallinen Isä joka EI heitä ulos heitä jotka kuuntelevat näitä sanoja ja ottavat ne vastaan ja tottelevat niitä. Yksin MINUN loistokseni olen puhunut teille ette voi sanoa JAHVE ei varoittanut sinua! On vain yksi välittäjä luokseni vihan Vesieni yläpuolella ja niin sinäkin olet vihani YLÄPUOLELLA! Katsoen taivaasta turvassa Ahdingolta! He jotka välttämättä haluavat testata minua ja uskovat etten pelasta morsiantani, ENNEN SUURTA AHDINKOA, USKOENETTEN LASKE KETÄÄN ARVOKKAAKSI PAETA KIUSAUSKEN TUNTIA! Teilläkin on toivoa, sillä USKO että suojelen sinua kuten suojelin Lotia ja TOTTELE minua ja näet myös Taivaan!

Varoitan sinua siinä ajassa KÄVELET USKOLLAETKÄ NÄÖLLÄ ENMMÄN KUIN MINÄÄN MUUNA AIKANA HISTORIASSA! Kukaan joka on haaleanlämpöinen uskossaan ei selviä vihastani! Jos sinulla on vaikeaa nyt kuinka paljon vaikeampaa sinun on uskoa että pelastan sinut !

Puhuttu Pyhän Hengen voitelun alla Uskottuina tälle Yahushuan lapselle, soturille, Morsiamelle, pastori Sherrie Elijahille 15.11.1998 12:000 pm Sunnuntai VAROKAA FARISEUSTEN HAPATETTA! PROFETIA 24 (OSA2 ) Puhuttu Pyhän Hengen voitelun alla pastori Sherrie Elijahille 15.11.1998 12:00 pm

Varokaa fariseusten hapatetta! Se on suurimassa osassa kirkkoja! Hapate tekee fariseuksista Käärmeitä! Julistamaan uskonnon henkeä! Minä HERRA vihaan Fariseusten hapatetta! He puhuvat pyhästi kun se on mukavaa ja kun se EI loukkaa heitä kuitenkaan he eivät elä kuten opettavat! Hapate saa fariseukset nousemaan ja puhumaan totuuden sanoja Raamatusta kuitenkin he heittävät mukaan prosentteja VALHEITA helvetistä! Pahan opetuksia!

On kahdenlaisia fariseuksia varo kumpiakin näistä varoitan nyt heitä joilla on henkiset korvat kuulla ja kuunnella. En halua lampaitteni joutuvan harhaan! Fariseusten hapate yrittää tuhota profeettani jotka puhuvat tämä Neitoni puhuen taistelusta heidän kanssaan jotka tulevat hänen luokseen vihollisina täynnä fariseusten hapatetta!! Häntä on monta kertaa vahingoitettu fariseusten hapatteella!

Sanottu koska hän on nainen, hän ei voi olla pastori ulkonäkönä vuoksi hän ei voi olla pastori, koska hän paljastaa sudet lampaiden vaatteissa jotka pettävät ja nielevät lampaani, häntä syytetään heidän Tuomitsemisestaan! Kuitenkaan hän EI tuomitse heitä sanani tuomitsee heidät! Pyhä henki ei tuomitse ja he joilla on fariseusten hapate EIVÄT halua joutua tuomituksi tai paljastetuksi! Tämä aiheuttaa Fariseusten Hapatteen nousemisen ja yrittävän tuhota tämän ministeriön ja monta muuta. Kuitenkin nämä fariseukset puhuvat turhia sanoja! Heidän sanansa eivät petä Yahushuaa joka tuntee heidän sydämensä ja aikeensa! Ei ole armoa fariseuksille jos he eivät kadu!

Joten teitä on varoitettu tänään! Varokaa fariseusten hapate saastuttaa koko seurakunnan jos sen annetaan jatkaa nousuaan! Valitut petetään jos mahdollista! Varokaa Uskonnon hengen pahoja henkiä! EN ole uskonto olen rakastava suhde! Fariseusten henki sanoo vain tietty lahko pelastuu! Taivaassa ei ole luokkia! Vain Yahushuan pelastamat pääsevät taivaaseen! Uskonnon henki tulee fariseusten hapatteesta! He lainaavat sanojani eivätkä edes tunne minua! Fariseukset yrittävät tuhota ja lannistaa tosi profeettani!

Älkää kuunnelko profeettani kuten olen kouluttanut tämän Neitoni puhumassa sanojani nähkää saatanan ase joka satuttaa EIVÄT he jotka tulevat saatanan nimessä! Vanan he jotka tulevat Yahushuan nimessä aiheuttavat suurimmat haavat! En lähettänyt heitä tälle Neidolle joka puhuu, sillä sanoin nämä fariseusten henget ovat pahoja henkiä jotka lyöttäytyvät heihin jotka inhoavat tuota lähettiä ilman syytä! Varo kloonattuja Henkiä myös nimeltään kävelevät henget! Sillä varoitan teitä lapseni tämä on saatanan uusin ase joka on jäänyt huomaamatta! On sieluja jotka ovat antaneet itsensä saatanalle! Pyytäen saatanaa siunaamaan tai suojaamaan! Mutta siunausta tai suojelusta ei tule! Sen sijaan demonit alkavat hallita heidän persooniaan ja sielujaan! Kyllä jopa kirkoissani monet pastoreistani ja läheteistäni on kloonattu!

Kerran he olivat Pyhiä edessäni! Kerran he saarnasivat totuutta ja nyt he saarnaavat Pahojen Opetuksia! Varo fariseusten hapatetta! Älä anna sen saastuttaa sinua! Heidän jotka ovat näissä kirkoissa, täyttyy paeta! Varo saatana lähettää valon enkelinsä johtaakseen laumani pois totuudesta! Nämä pastorit jotka kerran saarnasivat totuuttani ja luottivat Pyhään Henkeen vahvistamaan heitä Kääntyvät nyt HELVETIN opetuksiin! Pettäen valittuja! Varo kun näet SYNNIN SAARNATUOLIN takana, pastorin sielun tähde, älä pysy hiljaa! Kuka moittii heitä jos sinä et? Mutta puhu vasta kun olet rukoillut minua! Ja kysynyt kuinka lähestyä tätä pastoria!

Rukoile ihmisten puolesta jotta seurakunta ei tule petetyksi fariseusten hapatteella tai petetyksi kloonaushengillä! Mikä olisi parempi tapa saatanalle pettää valittuni kuin käydä sisään johonkin joka kerran saarnasi evankeliumiani, ja toi kansanjoukkoja HERRALLE sinun Jumalallesi! VARO NÄITÄ LÄHETTEJÄ jotka ylpeilevät Rolex kelloillaan. Tilaustyönä tehdyt puvut päällään, ottavat pyhiä kymmenyksiä ja Lahjoituksia ja käyttävät ne henkilökohtaiseen palkkaansa ja leuhkivat sillä! Kymmenykset ja lahjoitukset kuuluvat HERRALLE ja sinun tulee antaa almujasi sinne minne Pyhä Henki johtaa sinut! Ei aina sinne missä käyt kirkkoa! Kylvä minne käsken sinun kylvää! Kuule ääneni ja avaa korvasi ja hämmästyt en KÄSKE SINUN MAKSAA ISOMPIA JA PAREMPIA RAKENNUSKIA, koristella, luksuslahjoja pastorille!

En käske sinua rohkaisemaan HÄNEN maallisuuttaan! Olet tilivelvollinen siitä mihin kylvet siementä kun se sinulla on. Tämän siemenen ei pitäisi tehdä pastoria rikkaaksi! Kyllä heillä pitäisi olla palkka mutta Lapseni miksi ette des kyseenalaista kun näette pastorin ajavan luksusautoilla! Asuen kuninkaita varten tehdyissä taloissa ! Miksi ette edes välitä että jotkut pastorit ovat miljonäärejä? Kuitenkin he ovat äänessä televisiossa ja radiossa pitäen konferensseja kerjäten! LISÄÄ! He ovat tilivelvollisia yhtenä päivänä pian varastamasta sitä mikä on tarkoitettu Pyhille kymmenyksille ja lahjoituksille ja sen sijaan he ruokkivat AHNEUDEN ruokahaluaan!

Kymmenysten ja lahjoitusten tarkoitus on saarnata Evankeliumia ympäri maailman, ja puhua Profeetallisia sanojani! Tuoden sieluja rakastaviin käsiini! Minä HERRA SINUN JUMALASI olen HYVIN vihainen sillä istutte näissä Kirkoissanne jotka saarnaavat vain YHTÄ puolta Kaikkivaltiaasta Jumalasta puolta joka on rakkaus ja kuitenkin kieltäydytte puhumaan mitään mikä voisi loukata muita! He eivät sure kadotettuja sieluja! Fariseusten hapate haluaa vain nousta ja puhua Kirkon koristelemisesta! Rakentaen suurempia ja parempia kirkkoja! Maksaen läheteilleni tulemaan ja pitämään seminaareja, tai muusikkoja laulamaan! Ja kaiken aikaa ihmiseni seurakunnassani ovat nälkäisiä, kodittomia, tai alasti!

Nämä samat pastorit EIVÄT KOSKAAN kutsuisi näitä ihmisiä kotiinsa! Monilla on niin suuret seurakunnat etteivät he edes yritä muistaa heidän nimiään tai tunnistaa heidän kasvojaan! Tämä EI OLE pastori! Heidän täytyisi olla saatavilla kun tarvitaan huolimatta päivän- tai kellonajasta! Fariseusten hapate sanoo etteivät he voi rukoilla kenen puolesta tahansa! He UNOHTAVAT pastori on PALVELIJA! Heidän tulee itkeä ihmisteni kanssa, iloita ihmisteni kanssa, he eivät ole ihmisteni yläpuolella! Heidän pitäisi kantaa toistensa taakkoja, rohkaisten seurakuntaa kutsumaan heitä kun rukousta tarvitaan! Kotinumeroita pitäisi antaa vapaasti!

Tämä kehotus EI ole KAIKILLE pastoreille minulla on jäännös myös joka rakastaa lapsiani ja heidän tule palvella seurakuntaa kaikin tavoin! Nämä pastorit ovat puutteessa. Sillä näillä on heikommat seurakunnat. Mutta suuret ovat näiden pastoreiden palkinnot Taivaassa! Nämä pastorit ovat RIKKAITA USKOSSA ja PYHÄN HENGEN LAHJOISSA! Palkitsen heidät AVOIMESTI yhtenä päivänä pian! Mutta tämä viesti on heille jotka istuvat kirkoissa joissa pastorit tekevät syntiä ja kuitenkin uhittelevat ketään puhumasta siitä! Kuinka moni teistä jotka luette tätä olette näyttäneet pahan virheen kirkoissanne omissa pastoreissanne! Kuitenkin istutte siellä ettekä sano MITÄÄN pelaten kuka hän on! He eivät ole parempia kuin sinä! Kuulet kuka minä olen korjaamaan pastoria! Ainakin se on kirkko! Mutta kun näytän olet väärässä sinun täytyy puhua niin!

Pidät siunausta siltä henkiseltä johtajalta mitä jos he katuisivat? Mitä jos he eivät todella tiedä he ovat loukannet minua? Sen sijaan huolehdit koska ystäväsi ja perheesi käyvät tuossa kirkossa. Et halua aiheuttaa huomiota! Sinua EI EHKÄ ENÄÄ hyväksytä! Varo fariseusten hapate on jo saastuttanut sinut! Kylvet siementä HEDELMÄTTÖMÄÄN maahan jota EN siunaa Pyhällä Hengelläni! Et näe merkkejä tai ihmeitä jotka seuraavat heitä jotka uskovat! Joten sen sijaan näiden fariseusten täytyy ottaa KARNEVAALITUNNELMA viihdyttääkseen seurakuntaa! Varo fariseusten hapatetta! Ei ihme että lasket sekunteja kunnes Kirkko on ohi! Etkö näe että Pyhä Henkeni EI LIIKU SIELLÄ?

Etkö näe että todellista profetoimisen lahjaa halveksutaan? Etkö näe että jos lähettäisin tämän Neidon Elijahin näihin Kirkkoihin hän EI olisi tervetullut! Jos hän puhuisi tämän profeetallisen viestin hänelle näytettäisiin ovea! Testaa tämä ja kopioi ja näytä pastorillesi mitä tähän on kirjoitettu! Ja muut profetiat jotka olen puhunut Sherrie Elijahin kautta! Hämmästyt sillä näet onko pastorillasi fariseuksen hapatetta ja henkeä! Suurin osa teistä jotka luette tämän tunnistaen Taivaallisen isänne äänen olette shokissa nähtyänne mitä pastorit tekevät profetioilla kuten tämä jonka olen antanut tälle profeetalle! He saattavat sanoa ei heillä ole aikaa! Tai kertoa he eivät ole kiinnostuneita profetoimisesta!

Etkä näe saatana lähettää Kloonaavat Henkensä ihmiseen joka kerran oli Pyhä! Mutta he kääntyivät pois minusta Ahneuden, Ylpeyden, synnin , tai uskonpuutteen vuoksi! Kuitenkin nyt tuo Kloonaava Henki puhuu sanojani joissa ei kuitenkaan ole Pyhää Henkeä sisällä! Vain Klooni Helvetistä naamioituneena Valon Enkeliksi! Olet vastuussa siitä että kylvät ministeriöön jotka opettaa ihmisilleni vääriä opetuksia! Nämä kirkot kasvavat yltäkylläisyydessä kuin ahmatti ne kuluttavat rikkautta! vain koska ne ovat suurimpia ministeriötä ei tarkoita että ne ovat parhaita! Vain koska ne ovat televisiossa EI tee niitä paremmaksi kuin pieni seurakunta!

Nämä lähetit jotka rakentavat Mediakeskuksia tavoittaakseen maailman ja silti anovat minulta lisää maksaakseen multimiljoonaiset kirkkonsa ja studionsa! He ovat yltäkylläisiä Rikkaudessa, maallisuudessa, mutta EIVÄT Pyhyydessä! Te jotka autoitte heitä johtamaan ihmiset harhaan olemalla puhumatta olette tilivelvollisia! Poistan siunauksenne jos jatkatte korvienne kuurouttamista! Tämä on viimeinen mahdollisuutenne! Lakkaa tukemasta ministeriöitä ja kirkkoja joissa on fariseusten hapate! Minä Herrasi sinun Jumalasi poistan siunauksenne jos jatkatte tätä fariseusten VALHEIDEN tukemista!

Siunaan heitä jotka tottelevat minua! Lue nämä profetiat pastorillesi ja pyydä lupaa jakaa ne. Niin jaat siunaukseni muiden kanssa! Jos tunnet olosi pelokkaaksi kun teet näin kysy itseltäsi miksi? Varoita seurakuntaa ja pastoria siitä mitä puhun! Sanani EIVÄT ole vain muutamalle harvalle vaan enemmistölle kuultavaksi! Kerro heille tämä! Niin kuin Nooan päivinä on taas! Kirousteni Astia joka TULVII YLI TÄMÄN MAAN ja kaikkien joita se koskee eikä KUKAAN pakene paitsi he jotka olen jo merkinnyt! Tuli taivaasta, Tuli joka kuluttaa KAIKKIA joita se koskee! Kolmannes maailmasta tuhoutuu! MAA TÄRISEE PELOSSA KUN Minä Jumalan Poika lähestyn! Viha polttaa MAATA!

Tätä maailmaa on palvottu ja EI tämän maailman Luojaa! Tästä maailma maksaa ja jatkaa maksamista! Olentoja on palvottu tästä olentojen on pakko maksaa! Ihmistä on palvottu eikä Ihmiskunnan Luojaa! Tästä Ihmiskunta maksaa! Jezebelin ja Ahabin pahoja henkiä on syleilty kirkoissa, tämän vuoksi tuomio alkaa HERRAN huoneesta ja Maasta! Pakene sellaisista paikoista! Sen sijaan kuuntele Pyhää Henkeä! Kuuntele henkisiä johtajia kuten Nooa, Mooses, Elijah, Jeremia, Hesekiel, Daniel , Johannes Kastaja!

Opi näiltä profeetoilta Hedelmää , mutta ennen kaikkea opi Herralta sinun Jumalaltasi kutsu nimeäni YAHUSHUA ja opetan sinut kaikkeen totuuteen! Opi kuuntelemaan Pyhää Henkeäni! On tulossa aika Amerikkaan jolloin kokoontuminen julkisesti aiheuttaa suurta pelkoa! Muut maat tietäkää tämä nyt! Mutta olen ollut armollinen tähän saakka! Olette luottaneet rakennukseen johon kokoonnutte ja palvotte minua kerran tai kaksi viikossa. Unohtaen minut lopun ajasta! Eivät kaikki mutta monet teistä jotka luette! Luotatte pastoriin, rakennukseen, tai seurakuntaan mutta ette ole koskaan oppineet kuulemaan itse ääntäni! Mitä teette kun olemme kahden?

Opi NYT ja kuuntele ja tottele ääntäni! Pastorinne tulisi rohkaista teitä tekemään näin! Rohkaista teitä Pyhän Hengen lahjoissa! Tarkkaa mitä toi profeettani sanovat , tee työtä profeettojen kanssa, opi heidän rohkeasta esimerkistään! Saatana yrittää varastaa Siunatun Toivonne! Täyttäen sydämenne pelolla ja sanoen että lasteni ja morsiameni on mentävä Vihan Ajan läpi. Varasten ilonne, varasten siunatun toivonne! Nämä saatanan palvelijat tulevat valon enkelinä! Kun ajattelet saatanan enkeleitä jotka lähetetään sekoittamaan palvelijoitani, ajattele heitä neonvaloin! Se on jäljitelmä, ruma ja kuolettava, Neonvalo tuntuu kuin se imisi kaiken energian sinusta ! Enkö ole opettanut rukoilemaan jotta sinut laskettaisin pakenemaan kiusausta ottaa pedon merkki tässä maailmassa? Olen kirjoittanut sanassani lohduttamaan ja helpottaan korviasi!

Lapseni ette ole vihani kohde! Sen sijaan olen antanut teille siunatun toivon! Kuitenkin sallitte väärien profeettojen ryöstää teidät siunatusta TOIVOSTANNE! Jotkut pelastuvat vaikka he kieltäytyvät tästä siunatusta toivosta NYT! Tullen HYVIN PIAN he surevat kuin5 viisasta neitsyttä joilla on öljyä lampuissaan! Sillä heidät jätetään pimeyteen ilman valoa! He katsovat kun tuho tulee kenelle tahansa jonka kanssa jonka kanssa he matkustavat ja heidän jotka eivät ole lapsiani! Olkoon se aviomiehesi, vaimosi, perheesi tai ystäväsi! Opi Lotilta! He jotka kieltäytyvät uskomasta että Herra tulee hakemaan morsiantaan! Ja olen NYT MATKALLA! Heidät löydetään kuin 5 typerää neitsyttä ilman öljyä lampuissaan! EIKÄ MITÄÄN MILLÄ OSTAA SITÄ! Viisi viisasta neitsyttä uskovat nyt että tulen minä tahansa päivänä tai tuntina! He katsovat ja kaipaavat Sulhastaan tulevaksi nopeasti!

Surevat joka päivä etten ole tullut hakemaan heitä pois kanssani! 5 viisasta pitävät öljyä lampuissaan! Täytettynä tuoreella voitelulla päivittäin! Tiedä tämä Siunattu Toivoni on todellinen olen SIUNATTU TOIVO! Kieltäydy Arkin ovien sallittavan suljetun ilman että olet turvallisesti käsissäni! Olen arkin OVI! Kerron teille pakanoiden kirja sulkeutuu! Kuten Dimitri Dudeman profetoi Amerikalle! Hän katsoo nyt taivaasta ja tietää tehneensä parhaansa varoittaakseen Amerikkaa. Mutta VOI kuinka harva kuunteli! Hän varoitti tulevasta Vihasta joka kohtaa Amerikan. Sillä enkö profetoinut Amerikalle tämän Neidon kautta joka puhuu , että Amerikan täytyy KATUA ENNEN KUNI ON LIIAN MYÖHÄISTÄ olen säästänyt pahimman viimeiseksi! Mutta sanon lapsilleni jotka asuvat Amerikassa. Älkää luopuko SIUNATUSTA TOIVOSTANNE! SAATANA TULEE VARASTAMAAN uskonne että suojelen heitä jotka ovat minun! Tarjoan ulospääsyn Morsiamelleni! Vain usko! Että pakanoiden murheet eivät ole Lasteni murheita! Usko vain että ole Jumala joka PALKITSEE heidät jotka ahkerasti etsivät MINUA! PALKINTONI ovat KANSSANI!

Juuri kuten Nooan aikoina katsot tuhoa Vihani YLÄPUOLELTA. Oli liian myöhäistä kun Arkin ovi sulkeutuu ja vaikka pakanat jyskyttivät kuinka Arkin oveen he eivät päässeet sisään! Kun vien morsiameni kotiin, kaikki jätetyt joutuvat käymään Ahdingon läpi.

Riippuen heidän uskosta jotka kutsuvat nimeäni pelastaakseen heidät, päätän kuolevatko he vai pääsevätkö pakoon pedon merkkiä. Vain ääneni kuuleminen ja minun totteleminen päättää tämän. He jotka uskovat että suojelen teitä yllä Vihani Tulvan! Usko etten ole vaimonhakkaaja! Loukkaannun kun ajattelen kuinka kukaan voi ajatella kun sanon että tulen hakemaan Morsiameni ja olkaa valmiit ja odottakaa minua. Kun sanon sanassani rukoile että voit paeta kiusauksen tuntia joka kohtaa tämän maailman! Kun sanon Morsiameni ET ole nimitetty Vihalleni! Ja kuitenkin kuinka moni vaatii testata minua! Joten sen mitä puhutte sallin tapahtua.

Uskotko että tarjoan ulospääsykeinon? Heille jotka uskovat ja elävä Pyhästi niin kuin tulisin millä hetkellä hyvänsä, EN YLLÄTÄ HEITÄ, HE ODOTTAVAT minua NYT. Tämä Neito josta puhun suree joka päivä kun en tule. Tästä tiedät oletko morsiameni! Suretko sinäkin joka päivä kun en tule? Vai elätkö niin kuin en tulisi vuosiin? Väitätkö että olet ilmeinen Jumalan Poika joka on se joka tuo rauhan tähän maailmaan! Mutta ei Kunnes Helvetti pääsee valloilleen tässä maailmassa! Kun näyttää siltä kuin kukaan ei selviäisi tulen uudestaan Pyhät takanani! Ja näet kuinka helposti lyös Yahushuan viholliset! Tein avoimen shown aiemmin! Niin teen uudestaan!

Varro sillä nyt kerron salaisuuden Neitoni kautta. Tulen KARKAAMAAN morsiameni kanssa keskiyöllä kun he jotka EIVÄT odota minua, vähiten odottavat! Tulen ja todistan ETTEN ole VAIMONHAKKAAJA. RAKASTAN MORSIANTANI JA kaipaan hänen olevan pukeutunut Kuolemattomaan ruumiiseensa! Puhdas ja tahraton säteilevän valkoinen!

Heille jotka eivät odota minua ja usko, teidän täytyy kärsiä Ahdingosta tulen luoksenne kuin varas yöllä! ODOTTAMATTA mutta en tule TEILLE sillä ETTE odottaneet! Teidän täytyy katsoa morsiameni saavan Kuolemattoman Loistavan ruumiinsa palkinnon! Odottakaa palkintoni ovat mukanani. Te jotka rakastatte minua ja kieltäydytte uskomasta tätä,. Loistavan ruumiinne täytyy odottaa, ja tulette kärsimään Ahdingon sillä suunne puhuu mitä uskotte.

He jotka odottavat Sulhastaan siepataan pois kanssani! YLLÄ kaiken Kauhun joka no tuleva tähän maahan! Heille teistä jotka luette ettekä usko tätä, ottakaa oppia Maasta sillä jopa Maa tärisee ja järkkyy kun Minä Jeesuksenne Messiaanne Lähestyn Maata jälleen kerran!

Tulen KARKAAMAAN MORSIAMENI kanssa! Kuinka moni teistä on valmis? Tiedätte että aika on lähellä ! Kuitenkaan ette tiedä päivää tai hetkeä! Joten elä kuin se olisi TÄNÄÄN! Jotta en löydä sinua elämästä kuin tämä syntinen maailma! Taas sanon Arkin Ovi ja Pakanoiden Kirja sulkenee Nopeasti! Olen Arkin Ovi, tule nopeasti rakastaviin käsivarsiini sillä heille jotka EIVÄT tunne minua! Odotan teitä odotatteko te minua? KATSOKAA PELASTUKSENNE SAAPUVAN heille jotka katsovat ja odottavat Jeesusta Messiasta varoita muita ja pidä pukusi tahrattomana ja Valkoisena! Pestynä Golgatalla vuodatetussa veressäni! Kaipaan olla Morsiameni kanssa kuten hän kaipaa olla kanssani! Kun näet näiden asioiden tapahtuvan tiedät että olen matkalla!

Puhuttu Pyhän Hengen voitelun alla tälle Lapselle, Soturille, pastori Elisabet Sherrie Elijah Nikomialle 15.11.1998 12:00 pm Jeesus on Pian Tuleva Kuninkaiden Kuninkaani, Herrojen Herra, Sulhanen ja Pelastaja, Kaikkivaltias Jumala! Henki ja Morsian sanovat TULE HERRA JEESUS TULE! NOPEASTI!