Profetia 22, Rakkaat, Älkää Tulko Itsenne Pahimmiksi Vihollisiksi!
Profetia 22

Rakkaat, Älkää Tulko Itsenne Pahimmiksi Vihollisiksi!


Kirjoitettu/Puhuttu Pyhän Hengen voitelun johdolla
Apostoli Elisabeth Sherrie Elijahin kautta
7. elokuuta 1998YAHUVEH käski laittamaan tämän otteen Profetiasta 105 jokaisen Profetian yhteyteen tästä lähtien: "Varoitin sinua kauan aikaa sitten, Elisabeth, nimeämästä tätä palvelutyötä miehen tai naisen mukaan, jopa ennen kuin tätä palvelutyötä olikaan. Asetin sen sinun henkeesi, sillä mitään tästä ei ole tehty sinun kädelläsi, mitään tästä ei ole tullut sinun suustasi. Se on YAHUVEH'N suusta, mikä on synnyttänyt. Se on YAHUSHUAN sinun MASHIACH'si suusta, mikä on synnyttänyt. Se on RUACH ha KODESH'N sinun IMMAYAH'si suusta, mikä on synnyttänyt. Jos se olisi tehty vain sinun kädelläsi, se olisi epäonnistunut kauan aikaa sitten. Sen on tehnyt SHKHINYAH KIRKKAUDEN tuuli, joka puhaltaa tämän maailman yli, Pyhä herätyksen tuuli. Se ei ole tehty sinun henkäykselläsi tai se olisi epäonnistunut." (Jesaja 42:8)

Heinäkuussa 2010 YAHUVEH käski laittamaan seuraavan Raamatun paikan 2. Aikakirjasta jokaisen Profetian eteen:

2 Aik. 36:16: "Mutta he pilkkasivat JUMALAN sanansaattajia ja halveksivat HÄNEN sanaansa ja häpäisivät HÄNEN profeettojansa, kunnes YAHUVEH'N viha HÄNEN kansaansa kohtaan oli kasvanut niin, ettei apua enää ollut."

* * * * * * *
(Elisabeth) Me kaikki olemme armon ja sulouden pelastamia syntisiä, ja jos näin ei olisi, miksi me tarvitsisimme Pelastajaa? Se on uskonveljien syyttäjä, joka syyttää teitä ja laittaa tämän syyllisyyden teihin. Minä kuulen Herran sanovan teille:

MINUN Poikani ja Tyttäreni, teistä on tullut itsenne pahin vihollisenne! Itsenne tuomitseminen ei ole teidän työnne, vaan teidän Taivaallisen Isänne työ! Lakkaa sanomasta MINULLE, mitä MINÄ olen antanut anteeksi ja mitä MINÄ en voi antaa anteeksi, kadu menneisyyttä, kuitenkin nuo synnit ovat heitetty unohduksen mereen. MINUN Vereni pesi nuo synnit pois kauan sitten. Ne ovat yhtä kaukana kuin itä on lännestä.

Mitä tulee sinun viimeaikaisiin ajatuksiin ja rikkomuksiin, suurin on ollut hakkaaminen, jonka sinä olet antanut jollekin, jota MINÄ rakastan paljon enemmän kuin sinä voit rohjeta uneksia tai ymmärtää. Jollekin, jonka vuoksi MINÄ vuodatin Vereni ja annoin MINUN Elämäni, ja olisin, jos tuo joku olisi ainoastaan ollut sinä yksin. Jollekin, jonka vuoksi MINUT hakattiin tunnistamattomaksi. Tuo joku olet sinä. Nyt lakkaa yrittämästä sanoa MINULLE, että MINÄ tein virheen kun MINÄ valitsin sinut. Yritätkö sinä sanoa MINULLE MINUN asiani? Yritätkö sinä sanoa MINULLE, että MINÄ teen roskaa?

Yritätkö sinä sanoa MINULLE, että sinä tiedät enemmän kuin KAIKKIVALTIAS Jumala, sinun Herrasi ja Pelastajasi? Yritätkö sinä sanoa MINULLE, että MINÄ teen virheitä? Yritätkö sinä sanoa MINULLE, että Veri, jonka MINÄ vuodatin, ei ole riittävä pesemään sinua täysin puhtaaksi. Miksi ottaisit elämäsi, kun se ei ole sinun ottaa? Miksi sinä edes harkitsisit ryöväämästä MINULTA iloa todistaa, että MINÄ en valinnut ylpeitä puhumaan MINUN puolestani tässä maailmassa, vaan nöyrät. Se ovat ne, jotka tuntevat olevansa arvottomia, jotka tekevät itsestänsä arvokkaita tietämällä tämän. Sinä tiedät tämän; MINÄ ainoastaan muistutan sinua siitä, mitä tiedät. MINÄ en valitse niitä, jotka ovat oman vahvuutensa täyttämiä, vaan heikoimmat, sillä sitten heikoista tehdään vahvoja yksin YAHUSHUA ha MASHIACH'in kautta. Sinä pystyt mihin vain YAHUSHUA'n Nimessä. MINÄ en tehnyt virhettä, kun MINÄ valitsin sinut puhumaan MINUN Nimessäni, MINÄ olen KAIKKIVALTIAS Jumala ja MINÄ en tee virheitä.

Kuinka kauan MINUN täytyy sanoa tätä sinulle? Koska sinä kuuntelet MINUA? MINÄ valitsin sinut ja MINÄ tiesin, mistä materiaalista sinut oli tehty, ja kyllä, mitkä synnit houkuttelisivat sinua ennen kuin sinä olit edes syntynyt. MINÄ tiesin millaisten demoneiden kanssa sinä painisit, jopa ennen kuin saatana lähetti ne. MINÄ myös tiedän, että MINUN armoni on riittävä kaikissa asioissa. MINÄ tiedän myös, niin kuin Paavali sanoi, "Mitä kovemmin MINUN poikani sinä yrität miellyttää MINUA, sitä enemmän saatana lähettää demoneitaan hyökkäämään." Mutta ole varuillasi näitä hyökkäyksiä vastaan. Älä laita itseäsi asemaan, jossa annat periksi näille hyökkäyksille. Käytä Herran Viisautta, jota MINÄ olen antanut sinulle. Sinä tiedät, mistä MINÄ puhun, jos et, kysy MINULTA, sillä tämä profeetta, joka puhuu sinulle, on tuntenut kaikki nämä asiat eri tavoilla. Kaikki MINUN todelliset profeettani, jopa raamatun aikoina, tunsivat olevansa arvottomia. Jos sinä et tuntenut, sitten MINÄ pitäisin sinua käyttökelvottomana, jos sinä luulet, että olet riittävä ilman MINUA.

Kuulkaa MINUA, MINUN rakkaat Poikani ja Tyttäreni. Lakkaa yrittämästä tappaa, mille MINÄ olen antanut elämän ja elämän yltäkylläisemmin. Lakkaa ottamasta vastaan järjettömyyden henkeä. Ne, jotka tuomitsevat sinut hulluksi, eivät ymmärrä, mitä MINÄ olen puhunut ja näyttänyt sinulle. MINUN tarkoitukseeni MINÄ valitsin sinut. Tämä ei ole köydenveto. MINÄ VOITAN ja sinä häviät, jos sinä jatkat epäillä sitä, minkä sinä tiedät olevan totta. Sinua on varoitettu, koska MINÄ RAKASTAN SINUA! MINÄ olen kutsunut sinut, ja on niitä, jotka ajattelevat että sinä olet hullu uskomasta, että MINÄ puhun sinulle ja näytän sinulle asioita, joita muut eivät näe. Ainoa asia, joka sinussa on hullua, on uskoa, että MINÄ rankaisen sinua synneistä, jotka on kauan sitten unohdettu ja annettu anteeksi. Ainoastaan saatana ja sinä käyt kalastelemassa siellä, ei sinun Pelastajasi. Lakkaa yrittämästä pestä vaatteita, jotka ovat jo puhtaat. Etkö usko, että MINUN Vereni riittää? Sinä saarnaat sitä, nyt USKO SE!

MINULLA on monta lisää asiaa sanottavana sinulle ja MINÄ sanon, mutta toistaiseksi omaksu, mitä MINÄ olen puhunut, sillä se on totuus. MINÄ olen antanut sinulle MINUN haarniskani, jossa seistä, MINUN Sanani jossa seistä, MINUN Vereni puhdistamaan ja MINUN Nimeni ja Vereni parantamaan ja ajamaan demonit pois, jotka piinaavat sinun mieltäsi ja kehoasi ja Henkeäsi. Nyt saatana pelkää tätä voimaa, sillä MINÄ olen antanut sinulle voitelun rukoilla. Miksi sinä et usko siihen, mitä sinä rukoilet? Luuletko sinä, että MINÄ olen kuuro? Luuletko sinä, että MINUN käteni ovat liian lyhyet vapauttamaan sinut? Luuletko sinä, että MINUN Vereni, Nimeni, Sanani ja haarniskani eivät ole riittävät? Sinä, MINUN kultaseni rakkaani olet suututtanut MINUA, sillä et ole uskonut, mitä MINÄ olen puhunut.

Nyt sinä tiedät näiden olevan totuuksia, joten pidä tiukasti kiinni ja lakkaa seuraamasta levottomien merien aaltoja elämässäsi, sillä tämän vuoksi sinä hukut masennukseen ja syntisiin ajatuksiin ajoittain. Sen sijaan pidä sinun silmäsi MINUSSA, sinun Herrassasi ja Pelastajassasi YAHUSHUA ha MASHIACH'ssa, ja tule ja kävelkäämme vetten päällä yhdessä. Sinä olet tarpeeksi fiksu tietääksesi, että MINÄ en tarkoita fyysisesti, vaan henkisesti. Tule, ota MINUN kädestäni kiinni ja usko, äläkä epäile. Jätä menneisyytesi taaksesi lopullisesti. Laita kätesi auralle ja tee työtä MINUN elonkorjuupellollani, ja älä katso taaksesi. Yksi viimeinen asia, sinä etsit tukea joiltakin, joita sinä olet etsinyt, ja kuinka he voivat auttaa sinua?

Poistaakseen tikun sinun silmästäsi, heidän täytyy ensiksi poistaa hirsi heidän omista elämistään. Tässä maailmassa sinulla tulee olemaan kärsimystä. KYLLÄ, mutta MINÄ olen voittanut tämän maailman. NYT USKO SE! Kuten MINÄ puhuin nämä sanat MINUN palvelijattarelleni Sherrie Elijahille, MINÄ sanon sinulle nyt, jälleen, saarnaa sitä, opeta sitä ja usko se. Tarvitseeko MINUN sanoa enempää? Lakkaa ympäröimästä itseäsi Jobin lohduttajilla, sillä niin kuin Jobia, he eivät auttaneet häntä, he ainoastaan olivat hänen esteenä ja saivat hänet taistelemaan uskon puolesta, johon hän uskoi ja saivat hänet puolustamaan Jumalaansa. Tämä on tapahtumassa myös sinulle. Minä annan yhden varoituksen lisää ja ota se kirjaimellisesti, jos sinä kuolet sinun oman kätesi kautta, sinä ilmestyt vihaisen JEHOVAH'n (YAHUVEH'n) eteen! Joten lakkaa yrittämästä tappaa ja tuhota, mitä MINÄ olen siunannut. Sinua on varoitettu; lakkaa olemasta itsesi pahin vihollinen.

Sillä sinä olet tehnyt saatanan työtä ja hän istuskelee ja nauraa. Nyt on sinun vuorosi nauraa jälleen saatanalle. Ei sinun vahvuudessasi, ei sinun voimassasi, ei sinun voitelussasi tai nimessäsi, vaan kaikkien nimien yläpuolella olevassa Nimessä, Golgatan ja Nasaretin YAHUSHUA ha MASHIACH'in ja Kaikkivaltiaan Jumala YAHUVEH'n, jolla on maailma jalkapenkkinä. Te olette MINUN rakkaita lapsiani, joita MINÄ vaalin molempia, poikina ja tyttärinä, sotureina ja Morsiameni. MINÄ saavun jälleen. Uskotteko te sen jälleen? Uskotko sinä, että MINÄ olen palkitsija niille, jotka ovat antaneet kaikkensa MINULLE? MINULLA on palkkioni mukanani ja niissä on sinun nimesi päällä. Valitsetko sinä todella, että MINÄ annan ne toiselle? MINÄ olen valinnut sinut, mutta aika on niin lyhyt, ei enää aikaa itsesäälille. Sääli niitä, jotka eivät ole valmiita MINUN saapumiselleni.

Sääli niitä, jotka eivät usko, että MINÄ huolehdin heistä Suuressa Ahdingossa ja pelastan heidät suuresta vihasta, joka on tuleva. Sääli niitä, jotka luulevat, että he ovat pelastettuja uskonnon takia, eikä suhteen MINUN kanssani. Itsesääli on yksi sinun suurimmista vihollisista; Nuhtele sitä tänään MINUN Nimessäni. Tule takaisin ruokkimaan MINUN lampaitani, niin kuin MINÄ olen määrännyt sinua tekemään. Tänä päivänä sinä olet kuullut MINUN ääneni, nyt ota siitä vaarin. Puhuttu tänä päivänä toisen profeetan, Sherrie Elijahin (Elisabeth) kautta, joka on tuntenut kaikki nämä asiat itse. Mutta hän tietää, että usko on fakta, ei tunne. Kaikki te, ryhtykää hommiin ja ruokkikaa MINUN lampaitani. VALMISTAKAA MINUN MORSIAMENI! Auttakaa häntä olemaan ilman tahraa tai virhettä, julistamalla sitä, mikä saa saatanan tärisemään pelosta.

Sillä totuus on, että YAHUSHUA ha MASHIACH'in Nimi ON VOITTO, ja MINÄ olen tulossa jälleen todistamaan sen! HUUTAKAA SE INTERNETISTÄ; HUUTAKAA SE TALOJEN KATOILTA! Julistakaa sitä kaduilla ja kirkoissa, radiossa ja televisiossa, YAHUSHUA ha MASHIACH ON MATKALLA! Gabriel on PUHALTANUT TORVEENSA! Ääniaallot ovat tukittu raivoavalla taistelulla, joka on meneillään Taivaallisissa nyt. Mikael ja saatana ja enkelijoukot taistelevat, hyvä vastaan paha, mutta hyvä aina voittaa. On niitä, jotka ovat kuulleet shofar torven ja niitä, jotka eivät ole.

Kuitenkin MINÄ sanon teille, että MINÄ olen antanut varoituksen niille, jotka ovat kuulleet torven, vaikka ainoastaan harvat ovat kuulleet Gabrielin torven tähän mennessä, se oli ainoastaan valmistamaan MINUN Morsiameni, sillä hänen SULHANEN SAAPUU! Älkää huolestuko, että ette ole kuulleet Gabrielin shofar torvea vielä, sillä se on vielä määrättyä ajankohtaa varten. Jopa ääniaaltoja voidaan tukita vain määrätyn ajan. Enkö MINÄ ole se, joka tietää kuinka kaukana Taivas on maasta? Jopa tämän laskelmat MINÄ olen ennalta määrännyt. Nopeasti tehkää, mitä MINÄ olen määrännyt ja kutsunut teidät tekemään.

Paljon rakkautta YAHUSHUA'ssa, palvelijatar, lapsi, soturi, Morsian,
Profeetta Sherrie Elijah, 7. elokuuta 1998.