Profetia 21
Oletko valmis shokkiin? Gabriel on puhaltanut torveensa!

Puhuttu/kirjoitettu voitelun Pyhän Hengen voitelun alaisena
Apostoli Apostle Elisabeth (Elisheva) Elijahn kauttaHUUTAKAA INTERNETISÄT! HUUTAKAA TALONKATOILTA! JULISTAKAA KADUILLA, JA KIRKOISSA! RADIOSSA, TELEVISIOSSA! YAHUSHUA Ha Mashiach (Jeesus Messias) ON MATKALLA! Gabriel on puhaltanut trumpettiinsa! Ääniaallot on tukittu raivoavalla taistelulla joka on meneillään Taivaissa nyt! Mikael ja saatana ja enkelijoukot taistelevat, hyvä pahaa vastaan mutta hyvä aina voittaa! On heitä jotka ovat kuulleet torven ja heitä jotka eivät ole. Kuitenkin kerron teille olen antanut varoituksen heille jotka ovat kuulleet torven, vaikka Gabrielin torven on kuullut MUUTAMA, tähän mennessä, se oli vain valmistaakseni Morsiantani Sulhaselle joka tulee! Älä huolestu jos et ole kuullut Gabrielin torvea vielä, sillä vielä ei ole määrätty hetki! Jopa ääniaaltoja voidaan tukkia vain määrätty aika! Sillä enkö ole se joka tietää kuinka kaukana Taivas on maasta? Jopa nämä laskut olen määrännyt ennalta!

Nopeasti tee mitä olen määrännyt ja kutsunut sinut tekemään. He joita olen siunannut rahallisesti , kun tulen takaisin ja näen olette varastoineet rahaanne pahan päivän varalle, ja antaneet profeettojen ja apostolien olla ilman, jotka tulevat puhumaan näitä profeetallisia sanoja ympäri maailman ja kertomaan tulemisestani, ja tarpeesta valmistautua! Voi heitä jotka ovat tehneet näin! Voi heitä jotka ovat vaientaneet tai yrittäneet vaientaa, tai lannistaneet, estäneet apostoleitani ja profeettojani puhumasta! Voi heitä jotka ovat pilkanneet, pahoinpidelleet apostoleitani puhumasta. Teitä on varoitettu, nyt kertokaa muille! Kerroin neidolleni Sherrielle ensin, ja käskin hänen testata henkeä joka puhuu ja kertoa muille asteittain . Hänellä olisi vakaumus jota hän etsi, heiltä joita hän ei tuntenut mutta tiesin heillä oli korvat kuulla! Tämä meni vastoin hänen opetustaan ja uskomuksia hän oppi kun Gabriel puhalsi trumpettiinsa sitten te jotka elätte otetaan tapaamaan minut Ilmassa!

Tämä on totta mutta mitä ette tiedä on ilmestykset jotka nyt paljastan tämän neidon kautta menevät vastoin uskontoanne, kyllä, opinkappaleita! Mutta sanani ovat ukollisia ja tosia! Näiden tapahtumien välillä on aikaa, ensin Gabriel puhaltaa torveensa, sitten suuri sota Taivaassa jota tämä maa jota tämä maa jo näkee salamointia ja myrskyni karjuntaa! Tämä maa tuntee jo synnytystuskia! Taivaat synnyttävät JAHVEn Pojan uudestaan! Taivaat kouristelevat kuin synnyttävä nainen!

Maa näkee ja tuntee nämä tuskat kuin synnyttävä nainen! On hurrikaaneja, tornadoja, tulivuoria, maanjäristyksiä ja ne lisääntyvät kun tuloni lähestyy! Teillä on aina ollut näitä asioista totta mutta nyt näette muutoksen ilmakehässä sillä vain minä olen Kaikkivaltias JAHVE ja todistan kuinka et voiluottaa kalenteriin tulemiseni suhteen! Huomaa planeetat kun muutan mitä olet uskonut ja näytän mitä et ole vielä nähnyt!

Huomaa aurinko ja kuu ja tähdet sillä taas minulla on yllätyksiä varastossa tälle maalle! Todistan että yksin minä olen Kaikkivaltias JAHVE! Eikä minua enää pilkata! Se minkä pakanat ovat sanoneet olevan mahdotonta näytän Kaikkivaltiaan JAHVEn kanssa kaikki on mahdollista! Pakanoiden jumalat kaatuvat maahan! Maa avautuu ja nielee Buddhan! Näytän mihin heiveröisiin jumaliin pakanat ovat laittaneet uskonsa! Minua ennen ei laiteta jumalia! He jotka palvovat muita jumalia kuolevat jumalineen jos eivät kadu tänään! Huomenna voi olla liian myöhäistä! Sinua on varoitettu! Mitä tahansa mitä laita YAHUSHUAa ennen on jumala. Oli se sitten henkilö, paikka, tai asia. Mikä tahansa mitä rakastat enemmän kuin Minua, sen poistan! Nahum 1 selvästi sanoo olen mustasukkainen jumala!

Näet minun taistelevan ja tuhoavan viholliseni! Erotan heidät jotka kuuluvat minulle, mielessään, sydämessään, hengessään ja sielussaan! Tiedän ketkä todella palvovat Jeesusta Messiasta ja kenellä todella on Pyhä Henki asumassa maallisissa astioissa. Minua ei petetä sanan toistamisella, tai toimilla tai uskonnolla! Minua on pilkattu ja KAIKKEA mikä on pyhää on pilkattu, kirottu jatkuvasti ! lauluissa, televisiossa, kodeissa ja jopa siellä missä lapseni vaeltavat! Maassa joka erotettiin Loistokseni!

Piskuinen kakara kuitenkin niin rohkea ja ylimielinen sanoo Luojalle ”JAHVEen me luotamme” ja kuitenkin pilkkaa minua sillä ettei salli Pyhän Henkeni olla heidän kouluissaan, oikeudessaan tai hallituksessaan! Näytän korkeimman oikeuden kuka ainoastaan on Korkein! Näytän Amerikalle mitä tapahtuu lapselle joka sanoo mene pois, en tarvitse tätä Isä JAHVEa enää. Näytän Amerikalle ja käytän häntä esimerkkinä sillä olen säästänyt pahimman viimeiseksi! Rangaistuksenne odottaa! Kotka tuhoaa maan jota sen piti suojella! Voi! Voi! Mutta kuulen lapseni, tosi vauvani, lapseni, sekä vauvat että vanhat, sekä te jotka syötte lihaa että te jotka syötte maitoa rinnaltani. Ja he sanovat en minä! Varmasti en minä! Asu Amerikassa! Mitä minusta tulee? Kyyneleet joidenkin teistä kasvoistanne pelossa, jotkut pyyhkivät ne.

Tässä on mitä sanon heille joilla on Pyhä Henkeni, ja jotka laittavat minut ensimmäiseksi elämissään eivät häpeä Jeesuksen Messiaan nimeä tai uudestisyntyneen nimeä, Pyhän Hengen täyttämä kristitty! Kuuntele tarkasti ja he jotka tuntevat ääneni tuntevat rauhan joka ylittää kaiken ymmärryksen ja tietävät että se olen minä, Mestarinne YAHUSHUA Ha Mashiach (Jeesus Messias), puhumassa tästä neidosta tälle maailmalle! Tämän pelastajasi YAHUSHUA Ha Mashiach (Jeesus Messias) sanoo lapsilleen, joita täyttää Pyhä Henkeni, kuuntele tarkasti ja kerro kaikille jotka kuuntelevat! Erotan israelilaiset ja Egyptiläiset!

Siunaukseni ja kiroukseni! Siunauksia heille jotka tottelevat minua, kirouksia heille jotka eivät tottele! Enkö varustanut paikka heille, kun paha faarao teki mahdottomaksi elää heidän pakanamaassaan? Eikö näin tapahdu myös Amerikassa? Ettekö myös näe pahojen faaraoiden nousevan hallituksen muodossa ottaen pois kristilliset oikeutenne? Laatien lakeja jotka sanovat et voi puhua sitä vastaan mitä kutsun iljettävyydeksi! Pakottaen sinut maksamaan näitä iljettävyyksistä verorahoilla jota en määrännyt maksettavaksenne! Elämäntyylit joista sanon selvästi ovat iljettävyys kaikkivaltias JAHVElle.

Elät maassa jossa nimeäni jatkuvasti pilkataan ja kirotaan! Kirous lankeaa takaisin heille jotka kiroavat nimeäni omaksi voitokseen! En anna anteeksi tätä sillä jos nämä näyttelijät eivät vuodata tunnonvaivojen kyyneliä ja tunnusta ihmisten edessä että he ovat tehneet syntiä! Enkö varustanut paikka Lotille joka pakeni? Vain Lotin vaimo joka katsoi taakseen tuhoutui! Sillä hän halusi elämäntyyliä jota hän pakeni! Joten annoin hänelle saman palkan! Tuhon! Enkö varustanut paikkaa Nooalle? Miksi en varustaisi paikkaa Lapsilleni jotka ovat Pyhän Henkeni täyttämiä? Miksi epäilisit rakkauttani kun he eivät!

Voi , kuinka suretatte minua kun teette näin! Enkö voisi huolehtia kaikista heistä tässä maassa jotka kuuluvat minulle ja Isälleni? Lakkaa epäilemästä minua! Mooseksen aikana enkö jopa pakottanut Pakanat antamaan hopeansa ja kultansa jotta jotka olivat pyhiä eivät jääneet tyhjin käsin ja köyhiksi? Rikkaiden kulta on varastoitu köyhille! Älä kuuntele talousennusteita. Nämä ovat pakanoiden ennusteita, eivät minun lasteni huolia. YAHUSHUAn ja JAHVEn loistoksi ja Pyhän Hengen , siunaan ihmisiäni tavoilla joista he eivät ole uneksineet, eivät itsekkyydestään. Annan tämän apostoleilleni/profeetoilleni jotta he voivat huutaa maailmalle, Gabriel on puhaltanut torveensa!

Lapset jotka kuulette ääneni käsken teitä tukemaan apostolejani ja profeettojani jotka uskaltavat puhua rohkeudessa! Luuletteko että tämä ei ole kirjoitus? Enkö määrännyt pienen leskinaisen jolla oli vain leivänkannikka itselleen ja pojalleen yhdeksi viimeiseksi ateriaksi, rukkimaan vanhan profeettani Elijahin? Mutta hän uskoi että kun siunaat profeettaa vaurastut! Monella tavoin siunasin häntä! Vanha Elijahini jopa pelasti lesken pojan elämän, tuoden hänet takaisin kuolleista!

Profeettani eivät voi työskennellä kuten sinä työskentelet, sillä kuka haluaa palkata henkilön joka kuulee Kaikkivaltias JAHVEn äänen? He pelkäävät elämänsä puolesta, kuten myös syntiensä paljastumista! Joten ruoki apostolejani/profeettojani kuten olet ruokkinut muita lähettejänikin. Kun suljet apostolien/profeettojen suun, sanoen he eivät ole tarpeeksi tärkeitä tuettaviksi hiljennät minun ääneni tulla kuulluksi tässä maassa kovalla, rohkealla ja selvällä äänellä! On totta että apostolit/profeetat asettavat elämänsä alttarille joka päivä, joita torjutaan ja vihataan nimeni tähden! Kuitenkin kuinka harva edes tukee apostolejani/profeettojani! He ovat puutteessa kun syydät niille joita pidät arvokkaina ministeriöinä!

GABRIEL ON PUHALTANUT TORVEENSA! ÄÄNI ON TUKITTU TÄHÄN MENNESSÄ, TAIVAASSA RAIVOAVAN SODAN VUOKSI, MUTTA VOI NIIN LYHYEN AIKAA JA HÄN JOTA ODOTAT ILMESTYY MORSIAMELLEEN! OLETKO VALMIS? PUHU SLAISUUDET JOITA PUHUN ROHKEUDESSA!

TUE MINISTERIÖITÄ, VAIKKA NE TUNTUVAT VÄHÄISILTÄ VERRATUINA SUURIIN JOILLA ON RAHALLISTA TUKEA, LUULETKO ETTÄ SIUNAAN SINUA ANTAMASTA MINISTERIÖILLE JOKTA EIVÄT TARVITSE RAHAASI? RAHASI VAIN TEKEVÄT AHNEEMMIKSI JA VOIMAKKAIMMIKSI OMISSA NIMISSÄÄN! OMAKSI KUULUISUUDEKSEEN! Käsken sinua nyt antamaan apostoleille ja profeetoille jotka luottavat että tuen heitä lähettämällä siementä ihmisteni välityksellä , hän jonka kautta puhun ei edes tiedä mistä seuraava dollari tulee, mutta hän luottaa minuun ja ruokin! Uskaltamasta puhua mitä en ole puhunut julki YHDESTÄKÄÄN profeetasta tähän mennessä, tyttäreni Sherrie Elijahia vainotaan puhumasta ja jopa hänen omat ikätoverinsa pilkkaavat häntä! Suuri on viha koska hän tottelee, ja suuri on hänen palkintonsa puhumasta mistä hän EI ENÄÄ voi vaieta! Mooseksen aikoina, enkö varustanut Israelin lapset? Kuitenkin Israelin lapset he käyttäytyivät epäkiitollisesti. Kuitenkin kaikki lapseni käyttäytyvät ajoittain samalla tavalla! Kuinka moni teistä pitää itsestään selvänä siunauksia joita annan päivittäin? Mutta kuten sinun tulee antaa anteeksi lapsillesi jotka eivät kiitä sinua joka päivä välittämisestä, niin anna sinullekin anteeksi.

Mooseksen aikoina enkö varustanut Vettä janoon? KIVESTÄ, KOVASTA KUIVASTA KIVESTÄ! Kuitenkin siitä virtasi elävää vettäni ylläpiti heitä Lapseni olivat niin janoisia että annoin heille vettä KIVESTÄ ja voin tehdä sen uudestaan sillä EN ole henkilöiden kunnioittaja!

Vain usko ja USKO olen nostanut apostoleja ja profeettoja jotka tekevät näitä asioita ja ENEMMÄN! teen sen taas! He jotka eivät ota vastaan elävää vettäni ovat janoisia, kuolevat ja menevät helvettiin! Sillä yksin loistokseni tuon elävää vettä kivestä! Enkö antanut lasteni olla nälkäisiä autiomaassa? Ymmärrätkö kuinka monta minun piti ruokkia? Oliko minulla ongelmaa EI! Sytyttämättä nuolta etsimättä lintuja, linnut uhrasivat elämänsä jotta lapseni saisivat LIHAA! Kun he kyllästyivät MANNAAn, Enkelien leipään Taivaasta RUOKIN HEIDÄT RUOALLA TAIVAASTA JOSTA HE VALITTIVAT ja johon he KYLLÄSTYIVÄT! Ja niin ruokin heitä taas! Sitten kun he valittivat koska he kyllästyivät RUOKAAN TAIVAASTA annoin heille LIHAA tästä MAASTA jolla he MÄSSÄILIVÄT ja tuhannet kuolivat! Olin vihainen heidän EPÄKIITOLLISUUDESTAAN! joten varo sillä taas olen JUMALA joka ei MUUTU! Nyt sinulle on opetettu tänä päivänä annoin Moosekselle ja lapsilleni Paon PUNAISEN MEREN läpi kun he olivat selkä seinää vasten, ja niin teen taas!

VAIN USKO MINUUN! OLEN VALMISTANUT PAIKAN LAPSILLENI! En ole paljastanut tätä paikkaa vielä edes apostoleilleni/profeetoilleni vielä! Sillä aika ei ole oikea lapsilleni paeta! Et voi mennä LOISTON pilven edelle et voi mennä sen taakse! Sinun täytyy pysyä juuri sen alla ja liikkua kun se liikkuu, ja pysyä paikallaan kun se pysyy paikallaan! Annan sinulle LOISTON pilven uudelleen jota seurata ja TULIPILARIN valaisemaan matkaasi yössä! Älä välitä sähköyhtiöistä jos tarvitaan lähetän enkeleitä ohjaamaan sinua! Minulla on vielä ihmisiä! Suojelen vielä sitä mikä on minun! KYLLÄ, jotkut teistä antavat elämänsä minulle, mutta annan vain elämänne takaisin. Jotkut heräävät Taivaassa tietäen tällä verellä nostin enemmän Stepheneitä! Sillä muista Shaulilla oli Stephenin takki kun Stephen kivitettiin ja Shaulista tuli PAAVALI! Tämä marttyyri Stephen näki MINUT kun Taivas aukesi ja Jumalan loisto säteili hänen kasvoiltaan joten älä luule etteivätkö samanlaiset marttyyrit jotka nostan näkisi samaa! Jotkut apostoleistani/profeetoistani TAPETAAN ja silti he elävät! JA paholainen ei voi pysäyttää sitä! Eikä ihmiskunta! Näytän enemmän ihmeitä näinä lopun aikoina kuin koko Raamatussa yhteensä! Oletko valmis? Oletko sillä puolella joka kieltää minut vai sillä joka tunnustaa minut HERRANA ja Pelastajana?

Surullista sanoa, jopa omani kuten Pietari joka käveli veden päällä, kun oli kyse HÄNEN elämänsä pelkäämisestä, KIELSI ja TORJUI minut, niin on ollut ja on uudelleen. Ole kiitollinen minulle nyt siitä mitä sinulla on tai tulen ja otan senkin pois.!

Niin teen KAIKKIA näitä asioita ELÄMÄSI AIKANA vaikka et kuulisi siitä. TIEDÄ ETTÄ NIIN TAPAHTUU! Olen sama Jumala eilen tänään, ja ikuisesti! Olen HERRA SINUN JUMALASI JAHVE, ja YAHUSHUA, PYHÄ HENKI EIVÄT MUUTU! Varo maan hedelmien suosimista TAIVAAN MANNAN sijaan. Teen tämän kaiken ja JOPA ENEMMÄN! LOISTONI TÄHDEN! TODISTAAKSENI KIAKKIVALTIAS JUMALALLA IN VIIMEINEN SANA! Ei SAATANALLA! Ei ANTIKRISTUKSELLA! Ei VÄÄRÄLLÄ PROFEETALLA! Ei HALLITUKSELLA! Todistan JEESUS KRISTUS HUOLEHTII LAMPAISTA JOTKA KUULUVAT HÄNELLE! EDES MOOSEKSEN KENGÄT EIVÄT KULUNEET! NIIN ON TAAS! OTA VAARI SANOISTANI! TIEDÄ ETTÄ OLEN KAIKKIVALTIAS JUMALA JA MINUN KANSSANI KAIKKI ASIAT OVAT MAHDOLLISIA! SILLÄ LAPSENIKUULEVAT GABRIELIN TORVEN ! JOTKUT VAIN ALKISOITON KERTOAKSEEN PROFEETOILLENI ! PUHUKAA ROHKAISTAKSENNE TOISIA SILLÄ SEURAAVAN KERRAN KUN HE KUULEVAT KAIKK ILAPSENI KUULEVAT SAMAAN AIKAAN!

Rakkautta YAHUSHUAn nimessä Neito, lapsi, soturi, morsian, profeetta, Sherrie Elijah 7.8.1998. 10:00 alkoi loppui 10:13.OLETKO VALMIS SHOKKIIN? Gabriel on puhaltanut torveensa!

Osa 2”Kuolleet heräävät”

TÄSSÄ ON YKSI ILMESTYS LISÄÄ JONKA OLEN JAKANUT TÄMÄN PROFEETAN KANSSA VALMISTAUDU SHOKKIIN VASTOIN MITÄ OLET OPPINUT JA KUULE TOTUUS JOTA SUURIN OSA EI OLE YMMÄRTÄNYT JA MINUN TÄYTYI ANTAA TÄLLE PROFEETALLE VAROITUS VOITLUNI ALLA UNISSA vahvistaakseni tämän, kuten myös puhuen sen, ja jopa puhuin sen hänen nuoren poikansa kautta kuitenkaan hän ei kuunnellut sillä se puhui sitä vastaan mitä hänelle oli opetettu Kristuksen vauvana. Valmistaudu shokkiin uskontoasi vastaan ja varo älä pilkkaa mitä et ymmärrä, tämä profeetta kirjoittaa voiteluni alla hän ei voi valehdella sinulle EIKÄ hänellä ole syytä saattaa itseään naurunalaiseksi muuten kuin puhumalla totuuden. Olen juuri näyttänyt Sherrielle nämä asiat Heinäkuussa ja vahvistanut ne muiden kautta hän puhui ne rohkeasti ja mietti ja testasi joka henkeä joka puhui. Voi totta tosiaan sanon sanassani ja kuolleet nousevat ensin ja Te jotka olette elossa OTETAAN YLÖS TAPAAMAAN HERRA ILMASSA! Mutta on osa jota ette ole ymmärtäneet. Kuuntele tarkasti! Saatana pilkkaa PYHIEN NOUSUA! Kun heidän Henkiruumiinsa tulevat ja liittyvät maallisiin ruumiisiin he todellakin KÄVELEVÄT MAASSA kuten minä kun minut ristiinnaulittiin! Pyhät NOUSIVAT eivätkö nousseet? Saatana JÄLJITTELEE kaikkea mitä teen ja niin hän tekee uudestaan.

Kerron teille nyt joten kun näette näiden asioiden tapahtuvan ette pelkää hänen ZOMBIEARMEIJAANSA joka lyödään JEESUKSEN KRISTUKSEN RISTIN VOIMALLA! MUISTA lyö niitä laudalla tai puulla joka edustaa RISTIÄ! Kuolleet KRISTUKSESSA jotka kävelevät ja todistava kunniastani kävelevät kuten vanhoina aikoina ja todistavat TAIVAASTA VAROITTAEN OTTAMASTA PEDON MERKKIÄ! He todistavat elämää on kuoleman jälkeen. Pyhiäni kuulette ja näette! Loistavissa ruumiissa joita EI VOI TAPPAA! Saatana sanoo eivät vain kristityt ole nousseet haudasta, vaan he jotka eivät ole kristittyjä ja hän TODISTAA sen aiheuttamalla SUURTA PELKOA jokaiselle joka ei ole kuullut sanojani tänään! He katsovat hänen pahoja lihaa syöviä demoneitaan jotka ovat liittyneet pakanoiden ruumiisiin haudoissa, tullen ulos pohjattomasta kuilusta, aiheuttamaan kaaosta jotta tämä ihme jäisi huomaamatta, mutta saatanan kuolleiden armeija ei todella koostu pakanoiden äideistä , isistä, sisarista, veljistä, aviomiehistä ja vaimoista vaan DEMONEISTA jotka purevat ja nämä demonit siirretään ELÄVIIN mutta jälleen kerran tämä vaikuttaa vain pakanoihin.

Joten lyö niitä puupalalla Jeesuksen Kristuksen nimeen! Moiti niitä! Ja sido ne! Heitä demonit ulos, sano Jeesuksen Kristuksen veri on sinua vastaan saatana! Ja demoneiden täytyy paeta minusta! Ja niin ne tekevät! Pakanoiden kuolleet kaatuvat maahan! UFOJEN säteily ei aiheuttanut tätä kaaosta, se on SUUNITELMA HELVETISTÄ JA SINUA ON VAROITETTU TÄNÄÄN TÄMÄN PROFEETAN VÄLITYKSELLA! Joka pyysi minua olemaan puhumatta kunne olisi minun ajoitukseni! NYT ON MINU AJOITUKSENI! Nyt toinen shokki oletko valmis? KYLLÄ sinut OTETAAN TAPAAMAAN MINUT ILMASSA PÄÄSET HURMIOTILAAN PELASTAJASI KÄSIVARSILLE! Mutta ENSIN muistutan sinua enkö kävellyt maassa 40 päivää ristiinaulitsemiseni jälkeen? Loistavassa RUUMIISSANI? OLET JEESUKSEN KRISTUKSEN RUUMIS ja niin sinä teet saman uudelleen! TODISTAT MINULLE! Varoittaen pakanoille ottamasta pedon merkkiä ! Todistaen helvetti on todellinen! Jeesus on todellinen! Kuolema ei ole loppu vaan joko Pelastuksen tai Kadotuksen alku

Sitten 40 päivän jälkeen kun kävelette loistavissa ruumiissanne, joissa lukot eivät voi pidellä teitä. Et tarvitse vettä etkä ruokaa mutta voit ottaa jos haluat. Enkö syönyt kalaa? Eikö minullakin ollut ruumis jossa Thomas löi minua kylkeen? Niin on sinullakin. Enkö kävellyt seinien lävitse? Ovi oli lukittu kun ensin menin opetuslapsieni luo muistatko? Niin sinäkin kävelet seinien lävitse! 40 päivän ajan! Mikään ei ole mahdotonta sinulle! 40 päivän ajan! He joilla ei ole loistavia ruumiita surevat sillä he tietävät että Jeesus puhui totuuden kun hän sanoi kuten näette minun menevän pilveen niin menette tekin. Puhuin nuo Pyhän Hengen sanani opetuslapsilleni. Nyt puhun heille taas opetuslapseni Sherrie Elijahin kautta! Iloitse heistä jotka kuuluvat minulle! Kuinka paljon suuremman palkka tälle maailmalle nähdä teidät loistavissa ruumissanne ja vihollisille tietää etteivät he voi tappaa teitä IKINÄ enää! He joita itken (kuvattu maalauksessa ” minuuttia vaille keskiyön”) ovat TEESKENTELIJÖIDEN KIRKKO! USKONTO ESTÄÄ SINUA OLEMASTA MORSIAMENI! RAKASTAVA, TOTTELEVA SUHDE KANSSANI ON AINUT MIKÄ TEHDÄ SINUT OSALLISEKSI TÄSTÄ SIUNAUKSESTA!

Voi surua ja kyyneleitä ja nyyhkeitä ja valitusta kun viisi neitsyttä ilman öljyä lampuissaan säntäävät hakemaan sitä sulhastaan odottavilla neitsyillä , tuoretta öljyä lampuissaan, he haluavat sen mitä SINULLA on eivätkä voi ostaa sitä, OTTAA SITÄ VASTAAN antamatta elämiään minulle1 He jotka eivät odota minua, jotka eivät usko että tulen pelastamaan morsiameni, täytyy odottaa ja mennä Suuren Ahdingon lävitse, ja Suuren Vihan, surullista sanoa, saat mitä uskot! Mutta tämä ei tarkoita ettet pelastuisi! Se tarkoittaa vain että halusin säästää sinut muttet ollut valmis! 40 päivän jälkeen vien morsiameni kotiin ja juhlimme Lampaan Avioliittoaterialla

Loistava Morsiameni taistelee Pahaa Kuolleiden Armeijaa vastaan kun he ovat Maassa. Sillä he tuntevat Ristin voiman. Siksi heitä sanotaan MORSIAMEKSENI! Siksi olen heidän PELASTAJANSA! Heidän morsiusleninkinsä on Hohtavan Valkoinen ja siinä ei ole tämän maailman vihaa tai verta! Vain MINUN vereni pesee Valkoista Puhtaammaksi! Rukoile tämän neidon puolesta jonka kautta olen puhunut, sillä vihollinen yrittää sulkea hänen suunsa jatkuvasti uskaltamasta puhua niin rohkeasti!

Rukoile Sherrie Elijahin puolesta jotta hän jatkaisi puhumaan jota maailma väittää mahdottomaksi! Et ole kuullut häneltä paljon, sillä hänen ääntään on yritetty hiljentää jatkan lapsieni kautta puhumista, kansoille, rikkaille ja köyhille, mitä ENEMMÄN HE YRITTÄVÄT HILJENTÄÄ, SI KOVEMPAA HUUDAN HÄNNE KAUTTAAN! Sitä suurempi viha suuntautuu häntä kohti joka pilkkaa mikä vaati suuren uskalluksen puhua! Sitä suurempi siunaus kaikille jotka ovat ottaneet vastaan mitä on puhuttu tänään tämän Profeetan Sherrie Elijahin kautta!. Niin on kirjoitettu 7.8.1998 10:00 Niin on puhuttu ja niin tapahtuu!. Olen sanonut nämä asiat varoittaakseni sinua joten lapseni eivät pelkää , ja Jeesuksen Kristuksen evankeliumin viholliset tietävät ketä pelätä! Ja mitä pelätä! Jeesus Kristus on RAKKAUDEN ja ARMON JUMALA ja sodan Jumala! En sodi lapsiani vastaan vain vihollisiani vastaa jotka toista HERRAA ja MESTARIA sinua on varoitettu!

Rakkautta Jeesuksessa Neito, lapsi, soturi, morsian, Apostoli Elisabeth (Elisheva) Sherrie Elijah, 7.8.1998, 10:00 alkoi loppui 10:13am