Profetia 20

Varokaa Tulevaa Uutta Kiehuvaa Mustan Veriruton Kauhua!

25/5/98 Pastori Apostoli Elisabeth Elijah Nikomia

YAHU'SHUA puhui minulle, niin kuin minä puhun teille kaikki samat sanat nyt. Mitään Hän ei salli meidän elämissämme enää, joka tuo esiin häpeää siihen mitä Hän on kutsunut meidät kaikki tekemään ja suorittamaan Hänen Nimessään. YAHU'SHUA Messias itse ei ole ainoastaan lammas, vaan Juudaan Leijona, joka repii sen häpeällisen asian tai henkilön suoraan pois meidän elämistämme pitääkseen meidät pyhänä ja hyväksyttävänä Hänen edessään!

Sillä kuinka monet ministeriöt kaatuvat häpeän ja synnin takia ja epätasa-arvoinen sidos on astunut sisään? Ja niin tulee monet muutkin! Minä en ole kadottanut mitään, sinä et ole kadottanut mitään, sillä meillä ei koskaan ollut sitä aluksikaan, se oli saatanan valhe, jos me olemme sidoksissa uskottomiin ja heidän nimensä ei löydy Karitsan elämän kirjasta ja sinä olet antanut sinun elämäsi YAHU'SHUA Messiaalle ja palvelet häntä ja laitat hänet ensimmäiseksi ja puhut Hänen suutorvenaan, ole varma että sama Elohim ketä sinä palvelet on kateellinen Elohim ja hän ei jaa meitä saatanan kanssa millään tavalla, hahmossa tai muodossa! Isä YAHU'VAH itse sinun omaksi parhaaksesi erottaa sinut siitä, mikä ei ole pyhää ja hyväksyttävää Pyhän Hengen edessä!

Hän tekee tämän nyt nopeasti, sillä Terrah sinä olet nostattanut voitelun minun sisälläni sinun profetiasi kautta ja haavat, joita minä olen kohdannut, ovat jälleen kerran tehneet minut vahvemmaksi niin kuin ne teekee kaikista meistä, meidän lihassamme me tunnemme maahan isketyiltä ja päälle poljetuilta ja päälle syljetyiltä, mutta meidän täytyy jatkaa nousta ylös YAHU'SHUA Messiaan nimessä, eikä meidän lihamme nouse vaan henki meidän sisällämme, niin silloin se tulee olemaan saatana, joka on isketty maahan, poljettu meidän jalkojemme alle YAHU'SHUA Messiaan nimessä!

Näin sanoo YAHU'VAH…

Aikoina menneisyydessä Minä otin käsiteltäväksi Minun epätasa-arvoisesti sidotut lapseni, Minun palvelijani, ne Minun nimelläni kutsutut, jotka sitoivat itsensä saatanan lasten kanssa! Epätasa-arvoisesti sidottujen avioliittojen ja ystävyyssuhteiden, kumppanuuksien, instituutioiden, kirkkojen, kaikkien muotojen lävitse, teidän vuoksenne Minä olen ollut tekemisissä teidän kanssanne, kärsivällisesti ja pitkämielisesti Minä odotin Minun lasteni ymmärtävän, missä Minun Pyhä Henkeni ei ole kunnioitettu eikä rakastettu, eikä tervetullut olipa se avioliitto, perhe, tai ystävät, tai instituutio, tai mikä tahansa muu joka ei ole Minusta, te ette ole todella osa heitä, ja he eivät ole koskaan olleet yhtä teidän kanssanne! Niin monet ovat tehneet vääriä valintoja, sitten Minä saan syytteet sen takia, kun he ovat haavoittuneet ja tulevat Isän luokse ja sanovat, Isä katso minun verisiä haavoja, katso mitä nämä, joita minä rakastin tekivät minulle, nuo joihin minä luotin, nuo joihin minä sidoin itseni! Isä, miksi sinä sallit tämän tapahtua? Etkö Sinä välitä? Voi Minun pikkuiseni kyllä, kyllä jälleen Minä sanon teille, Minä välitän! Ja Minä sanon teille, kun Minä avaan käsivarteni teille juostavaksi niihin, ja te kiipeätte teidän Isänne YAHU'VAHin syliin ja Minä tuuditan teitä käsivarrellani antaen teidän itkeä katkeria kyyneleitä, sillä te olette varastoineet niitä ajan myötä ja kun ne vapautetaan, kun te viimein ymmärrätte, että Minä en ole se joka sitoi teidät, joka liitti teidät jumalattomuuden kanssa, se olette te itse, jotka kytkeydyitte tämän maailman syntiin, sillä te tulitte yhteen synnin kanssa kun te valitsitte mennä naimisiin kysymättä Minulta, oliko tämä oikea puoliso teille? Oliko tämä se, jonka Minä määräsin ennen maapallon luomista teille? Kun te sidoitte itsenne synnin kanssa, kun te tulitte johtajiksi pakanoiden ylle, jotka valitsivat pysyä pakanoina! Te suljitte teidän silmänne, joten teidän Isänne YAHU'VAHin on täytynyt repiä teidän silmänne auki, pakottaen teidät näkemään mitä te ette nähneet aikaisemmin!

Te sidoitte itsenne saatanaan, sillä kun teidän lapset kulkevat harhaan ja he kieltävät Minut vaikka heidät kasvatettiin tavalla, jolla heidän pitäisi kulkea. Minä sanoin, kun he olisivat vanhempia he eivät luopuisi siitä ja silti sinä näet lapsesi, jotka sinä kasvatit jumalallisesti, ja sinä ihmettelet mitä oikein tapahtuu? Se on koska sinä sallit lastesi olevan sidottuina jumalattomiin Tv:n kautta jota he katsovat, musiikin kautta jota he myös kuuntelevat, pelejen kautta jota he pelaavat, ystävien kautta joita he kutsuvat kumppaneiksi, koulujen kautta joissa he käyvät, sinä sallit pakanoiden opettaa sinun lapsiasi vastikkeeksi vapaasta maallisesta opetuksesta , sitten sinä tulet Minun luokseni ja mainitset tämän kirjoituksen, ”Kasvata lapsi tavalla, jolla hänen pitää kulkea ja kun he ovat vanhoja he eivät luovu siitä,” ja mutta kuitenkin, kun sinä olet sallinut edellä mainitut, sinä epäonnistuit koulutuksessa! Kun sinä lopetit Raamattu opinnot, ja sinä luotit heidän sanovan heidän omat rukouksensa, kun sinä menet naimisiin ja et kysy MINULTA neuvoa siihen, kenen tulee olla sinun lastesi isä tai äiti (tarkoittaen, kenen kanssa sinun pitäisi mennä naimisiin), se mihin olet sitoutunut, on tullut sinuun itseesi (sen henkilön sisällä olevat demonit). Kun sinä kuulet Minun ääneni sanovan irrottaudu, Minun armoni on heitetty takaisin Minun kasvoilleni, silloin sinun täytyy erottautua siitä mikä pyrkii varastamaan sinun sielusi! Jos tätä ei tehdä halukkaasti puolustuksena Pyhyydelle, sitten Minä teen mitä Minä olen esitellyt täällä ja monilla eri tavoilla, se tulee olemaan YAHU'VAH Kaikkivaltiaan käsi, joka repii sinut irti vihollisten epätasa-arvoisesti sidotuista siteistä!

Minä en enää jaa Minun palvelijoitani ja lapsiani, Minun Morsiantani saatanan kanssa! Sillä jos te olette kuulleet Minun ääneni sanovan, erottaudu tästä epäoikeudenmukaisuuden työntekijästä, ja te kovetatte teidän sydämenne ja sanotte, mutta tämä on minun ystäväni, tämä on minun aviomieheni, tämä on minun vaimoni, tämä on minun lapseni, tämä on minun kirkkoni, tämä on minun työpaikkani, tämä on tapa jolla U.S.A tekee asiat, tämä on laki joka sanoo, että abortti on laillista, erittäin pian, ja se on jo tehty kun ihmiset nälkiintyvät kuoliaaksi ja tulee kalliimmaksi hoitaa sairaita, eutanasia tulee olemaan yleisempää kuin koskaan! Lakeja hyväksytään vaatien lääkäreitä tappamaan tai heidän oikeus harjoittaa otetaan pois! Lääkärit, on paljon parempi teille kieltäytyä kuin saada Minun vihani kaatuvan teidän päällenne elämän lopettamisesta, jota teillä ei ollut oikeutta lopettaa. Minulla yksin on tuo oikeus, sillä Minä profetoin teille nyt, tänä aikana se on kuolevat sairaat tai vakavasti vammaiset, tai vanhukset, mutta tämän astian kautta Minä sanon, että erittäin pian se tulee olemaan ne, jotka he sanovat olevan jälkeenjääneitä tai henkisesti sairaita, jotka surmataan.

Tohtori Kevorkian ei ole ihminen, hän näyttää ihmiseltä, mutta ne joilla on silmät nähdä ja korvat kuulla voivat nähdä demonin, joka pilkkaa hänen silmistään, ja hänen päänsä muoto jopa muistuttaa pääkalloa. Todella hänet on nimetty Tohtori Kuolemaksi, ja tämä murhan ja itsemurhan henki, jonka hän on tuonut U.S.A:an ja maailmaan ja niille, jotka Minä olen voidellut pelastamaan elämiä lääkärien käsien kautta, ja ne joilla on tieto pelastaa elämiä, pakotetaan ottamaan elämiä! Kenelläkään ei ole oikeutta lopettaa elämää muuta kuin yhdellä, joka antaa elämän ja Minä, YAHU'VAH, olen ainoa joka antaa elämän ja jolla on auktoriteetti lopettaa elämä. Ellei Minun lait säädä sitä, älkää ottako tätä syntiä itsenne päälle, sillä se ei ole ainoastaan ruumis, joka on kuollut, vaan sielu, joka on lähetetty Taivaaseen tai Helvettiin. Niille jotka sanovat, ”No jaa, ainakin he menivät Taivaaseen”, mutta saivatko he valmiiksi sen mihin Minä heidät loin? Oliko heidän tehtävänsä maan päällä tehty, kuinka te tietäisitte?

Vauvat, Minun suloiset vauvani, onko olemassa ketään suloisempaa kuin vauva, olipa se sitten ihminen tai eläin? Minä käytin aikaa vuodattamaan kauneutta ja viattomuutta vauvoihin. Ja silti heitä murhataan, Minun suloisia Vauvojani murhataan sillä aikaa kun kääriytyneinä turvallisesti heidän äitiensä kohduissa! Nyt, jos tuntematon tekee näin, maailma haukkoo henkeään kauhussa, kun murhia tehdään ja vauva leikataan äidistä saatanallisissa toimenpiteissä! Ja kuitenkin Minun vauvojani ei murhata saatanallisten tuntemattomien toimesta, ei, jotakin jopa paljon pahempaa, Minun vauvojani murhataan heidän omien äitiensä toimesta! Niiden, joille Minä käytän aikaa laittamaan maitoa heidän rintoihinsa, jotta he voivat ruokkia ja ravita pikkuisia… Niiden, joihin Minä laitan äidin rakkauden sisälle suojellakseen hänen syntymätöntä, ja silti kuinka moni näistä, joita viaton vauva kutsuisi Äidiksi, petetään itse niiden toimesta, joita Minä käskin, ”olkaa hedelmällisiä ja lisääntykää”. Kukaan ei pakota näitä murhaamaan heidän pikkuisiaan, he tekevät sen ilkeyttään ja harkiten, he tekevät sen siitä faktasta huolimatta, että Minä olen asettanut Minun soturini aborttiklinikoiden eteen, todistaen Minun rakkaudestani, että on olemassa toinen tie, he tekevät sen kapinallisena tekona kaiken Luomakunnan Elohimia vastaan, ja jälleen Minä annan toisen värisevän profetian yhden kautta, josta Minä puhun eteenpäin, maailma kutsuu häntä hölmöksi, kunnes mitä Minä puhun tapahtuu, ja te, jotka murhaatte Minun vauvojani teidän aborttilaitoksissa, te jotka myytte heidän abortoituja ruumiin osia ja teette kosmetiikkaa ja käytätte niitä muihin inhottaviin tarkoituksiin!

Te äidit, jotka sallitte vauvojen ruumiiden jopa olla olematta haudattuja, mutta heitettyjä roskiin! Te jotka kuljette katujen poikki tai piiloudutte Minun lapsiltani, jotka puhuvat Minun sanojani anoen, että te ette tee tätä inhottavaa tekoa, saatana pelkää rukouksen voimaa niin paljon, että hän käyttää hänen omia ihmisiä uhraamaan, pommittamaan klinikoita ja murhaamaan lääkäreitä, jotta tehtäisiin laki, että Minun palvelijoillani ei ole lupaa olla lähellä niitä, jotka ovat valmiita tekemään tämän murhan toimenpiteen vauvoille, jotka luottivat heidän äiteihinsä! Jotka luottavat Minun suojelevan heitä tältä pahuudelta... Voi kuinka monta kertaa Minä olen katunut antamasta teille vapaata valintaa, mutta sitten Minä tiesin mitä tapahtuisi, sillä Elohim jota te palvelette on kaikki tieto, enkö Minä ole? Minä profetoin tämän nyt tämän palvelijar Sherrie Elijahin kautta. Siellä tulee olemaan valtavia viemäriaukkoja, jotka avautuvat jokaisen aborttiklinikan alla maapallolla, ja kun se tapahtuu te tulette tietämään, että se on Luomakunnan Elohim eikä ihmisen käsi, joka on tehnyt tämän. Kaikki ihmiset klinikoissa, jotka osallistuvat tähän pahaan murhan hedelmään kuolevat, ja maa tulee avautumaan ja mahtava maanjäristys tulee jyrisemään ja aborttiklinikat tulevat putoamaan maan sisälle, syvälle maan sisään, ja sitten maa tulee sulkeutumaan heidän päälle! Kaikki ne klinikan sisällä tulevat laskeutumaan helvetin sisuksiin tavalla, jolla Minä en ole tehnyt sitten vanhojen aikojen! Maailma tulee ravistelemaan heidän päitänsä, sillä heidän täytyy myöntää, että tämä ei ollut pommi maailmasta, vaan pommi Taivaasta ja kaiken Luomakunnan Elohim, Mahtava YAHU'VAH tekee nämä asiat ja enemmän, sillä tämä on maa täynnä pahuutta, ja teidän pornografia ja teidän prostituutio ja kaikenlainen pahuus, Minä teen merkkejä ja ihmeitä näyttääkseni eteenpäin vihan kenen tahansa päälle, joka uskaltaa pöyhistellä tätä Sodoman ja Gomorran henkeä Minun kasvoilleni! TV asemat, jotka ovat tehneet voittoa pornosta ja kaikenlaisesta Minun pilkkaamisesta, ja radioasemat varokaa, sillä te olette rakentaneet Baabelin tornin ja luulette, että kukaan ei voi iskeä sitä maahan, mutta Minä aion! Kaiken Luomakunnan Elohim, joka näyttää kuinka heiveröisiä teidän torninne ja vastaanottimenne ovat! Homoseksuaalisuus, joka oli ollut vähemmistössä, nyt te näette esiteltävän Minun pyhien lapsieni edessä ja heidän lastensa ja jopa pakanoiden lasten, jotka sanovat, että se on vain toinen elämäntyyli, niin kauan kuin se on rakkautta, ketä me satutamme? Minä kerron teille ketä te olette satuttaneet, te olette koonneet Minun vihaani teidän päällenne, Elohim joka sääti ja antoi kymmenen käskyä Moosekselle ja kielsi sellaiset asiat ja jopa määräsi, että nainen joka makaa toisen naisen kanssa, tai mies joka makaa toisen miehen kanssa, olla laitettavaksi kuoliaaksi! Jotta tämä pahuus ei voisi levitä! Ne, jotka harrastavat seksiä eläinten kanssa olivat määrättyjä surmattaviksi! Voi, mutta nyt tämä paha maa pöyhistelee kaikkea mikä on epäpyhää minun kasvoilleni! Tehkää mitä te voitte tehdä niin kauan kuin se tuntuu hyvältä, on heidän mottonsa, pornografia, homoseksuaalisuus, aviorikos ovat saatanan ansoja, sillä niillä on sammumaton ruokahalu enemmälle irstailulle ja huoruudelle ja yrittävät päihittää edellisen teon! Saatana pyrkii saastuttamaan ihmistä enemmän jokaisella kerralla näiden henkien kautta! Saatana EI rakasta ketään, ei edes niitä, jotka palvovat häntä! Hän houkuttelee heitä näiden syntien kautta, ja kyllä jopa palkitsee heidät syntisellä mielihyvällä, mutta lopulta se tulee maksamaan teille teidän sielunne! Jos se jää katumattomaksi, ja jos te ette käänny pois näistä synneistä, se tulee päättymään kadotukseen ikuisuudeksi, ja teitä on varoitettu!

Nyt jälleen Minä profetoin Minun palvelijattareni kautta, se tekisi hyvää teille rukoilla korvia kuulla Minun ääneni ja silmiä nähdä mitä on tulossa erittäin pian, sillä te tulette näkemään uuden taudin ja sairauden, joka tulee olemaan paljon pahempi kuin AIDS, sillä Minä olen puhunut sen aikaisemmin, mutta en tarpeeksi Äänekkäästi, nyt teidän täytyy myös varoittaa kaikkia niitä, jotka kuulevat tämän viestin. Niille, joilla on hopealusikka ja jotka syöttävät lusikalla Minun lapsiani, että ei ole mitään väärää edellä mainituissa asioissa, on tulossa uusi vitsaus joka ei koske kehenkään, joka on pyhä ja ei tee näitä asioita, joten teidän ei tarvitse pelätä... se tulee olemaan sukupuolisesti levitetty ja nyt tämä syntinen maailma on ottanut syötin, jonka Minä asetin tietäen, että heidän pahoja seksuaalisia ruokahaluja ei voi tyydyttää, joten kaiken Luomakunnan Elohim, YAHU'VAH, salli tämän lääkkeen olevan keksitty, sillä tämä uusi seksilääke, josta miehet maksavat minkä tahansa hinnan, sillä nyt heillä on seksuaalista energiaa valloittaa enemmän sukupuolikumppaneita, ja himo joka heillä on toisille, olivatpa he samaa sukupuolta tai ei, olivatpa he naimisissa tai ei, maksoipa tämä pilleri tai ruiske heille viikkojen palkan, sillä nyt se lähtee yhdestä hinnasta, mutta kun he tulevat riippuvaisiksi ja he eivät enää voi seksuaalisesti toimia, kun tämä riippuvaisuus on syötetty, he tulevat maksamaan heidän koko palkan tästä pilleristä! Sillä saatana aikoo ja on nostattanut sellaisen himon näissä miehissä, että se on kuin helvetin tuli! Se on sammumaton, he eivät voi saada tarpeeksi seksuaalista mielihyvää! Aviomiehet tulevat hylkäämään heidän vaimonsa, vaimot tulevat hylkäämään heidän aviomiehensä, lapset tulevat sitten kääntymään tähän, erityisesti teinit, jos te luulette, että lapset ovat kapinallisia nyt, odottakaa kunnes täysi pahuus siitä, mitä huudetaan ihmelääkkeenä todistaa, että se oli kirous saatanalta, jonka Minä sallin tulla tämän kansan päälle, ja kyllä maailman! Suuri velka tulee, sillä jopa luottokortit näyttävät tämän lääkkeen riippuvuuden! Kun lääke lakkaa mistä tahansa syystä, seksuaaliselle mielihyvälle tulee olemaan himo ja ei tapaa toimia ilman sitä, joten suuria rikoksia tullaan tekemään tämän lääkkeen johdosta, jotta ihmiset voivat ostaa sitä! Nyt jälleen Minun lapsillani ei ole mitään pelättävää, sillä Minä määrään teitä nyt ottamasta osaa tähän ollenkaan!

Minä olen säätänyt, että seksi on pyhää kun se on jonkun kanssa, joka on tasa-arvoisesti liitetty sinuun avioliitossa, tämä on missä sinun siunauksesi ovat. Mutta juoskaa kiusauksesta, sillä mainoksia tulee olemaan kertoen teille kuinka turvallinen tämä lääke on, Minä olen jo profetoinut, millainen riippuvuus tulee olemaan, kuinka koteja menetetään, avioliittoja tuhoutuu, sillä kyllä, jotkut Minun omista lapsistani tulevat hylkäämään minut huoruuden hengen takia tässä lääkkeessä! Mutta sitten, enkö Minä tiedä, keitä Minun lampaani todella ovat? Kyllä Minä tiedän… mutta varoittakaa, puhukaa, on vielä aikaa, tämä palvelijatar on ensimmäinen, jonka Minä olen valinnut puhumaan eteenpäin rohkeudessa ja ilman jälkiseurausten Pelkoa! Sherrie Elijahilla ei ole tietoa tästä lääkkeestä muuta kuin, mitä Minä puhun nyt. Minä annoin tämän pahuuden tulla, jotta Minun lapseni jälleen kerran näkisi, että Minä en ole Elohim, jota helposti pilkataan! Minä annan syntiselle maailmalle valinnan valita, mutta se tulee hinnan kanssa. Nyt yksi kirous lisää tulee tämän ihme- seksilääkkeen päälle, tämän syntisen maailman uuden Jumalan. Sillä tästä lääkkeestä tulee puute, niin he tulevat sanomaan ja sitä on vaikeampi saada lopulta, sitten te näette murhia tämän seksilääkkeen takia! Mutta viimeinen ja kaikista suurin kirous, kun se pääsee homoseksuaalien käsiin ja he menevät enemmän bi-seksuaalisiin kohtaamisiin, Minä profetoin teille nyt vitsauksen, josta Minä puhuin aikaisemmin, joka tulee olemaan paljon pahempi oireissa kuin AIDS, paljon tappavampi ja kivuliaampi… ja ketään, joka ottaa tätä lääkettä Minun varoitukseni jälkeen ei säästetä! Musta kiehuva verirutto, koska siinä tulee olemaan kirous vereen ja raivoava kuume, nälkiintyminen koska ei pysty syömään, verta virtaa ulos suusta ja tulee olemaan ikään kuin veri olisi muuttunut mustaksi! Verta on vuotava esiin ruumiin aukinaisista osista! Miehet ja naiset saavat tämän, ja yksi seksuaalinen kohtaaminen kenenkä tahansa kanssa, jolla on se, Minä sanoin jälleen ja jos tämä tapahtuu Minun profeettalleni, joka puhuu eteenpäin, ja sinun henkesi on jo todistanut tämän faktan tähän mennessä, yksi, kuuletko sinä minua, yksi, Minä toistan jälleen, seksuaalinen kohtaaminen on kaikki, jonka se vaatii ja tämä vitsaus tulee heidän päällensä samalla tavalla, jolla tämä ihme-seksilääke on tullut maailmaan.

Odottamattomasti ja kiireessä! Ja tulee olemaan ei, Minä toistan, jopa sen jälkeen kun he katuvat heidän kuolinvuoteillaan. Minä olen parantanut AIDSin, sillä jopa viattomat ovat saaneet saastuneen veritäydennyksen ja Minä paransin jotkut heistä, vaikka tämä tauti sai alkunsa seksisynnistä eläinten kanssa! Apinoista! Ihminen pilkkaamassa, minkä Minä tarkoitin olla pyhää, harrastaen seksiä apinoiden kanssa, onko se yhtään ihme, miksi mies harrastamassa seksiä miehen kanssa, toinen perverssi toiminta, kammotus Minun silmissäni, toimitti sen edelleen homoseksuaalisuuden kautta! Mutta sitten tauti matkaa veressä, samoin tulee tämä uusi vitsaus, koska YAHU'SHUA Messiaan Veri torjuttiin ja pelastus on tuossa veressä, joten miksi Minä en kiroaisi niiden verta, jotka pilkkaavat Minua, sillä Minä annoin Minun Poikani YAHU'SHUA Messiaan olemaan heidän VeriUhrinsa, tietäen kuinka harva olisi kiitollinen. Minä olen parantanut AIDSin, mutta tästä lopunajan vitsauksesta kukaan ei tule parantumaan, vaikka he katuvat ja hyväksyvät YAHU'SHUA Messiaan pelastavan veren, he ovat pelastettuja, mutta kuitenkin kuolevat, sillä he tulevat niittämään mitä he ovat kylväneet, vaikka ruumis kuolee, sieluu menee Taivaaseen, jos he todella ovat kääntyneet pois synnistä, ja rakastavat ja palvelevat YAHU'SHUA Messiasta tietäen, että hän maksoi hinnan heidän syntiensä puolesta ja pesi heidät puhtaaksi tuolla pelastavalla verellä, ne jotka tekevät tämän, jälleen, kuolevat, kuitenkin heidän sielunsa pelastetaan ja tiedoksi, jos he todella ovat pahoillaan, te näette ne tämän mustan kiehuvan veriruton kanssa todistamassa Minusta ja varoittamassa kääntymään pois seksuaalisesta synnistä ja elämisestä epäpyhästi. Mutta kukaan, Minä toistan ja tämä on uutta jälleen, koska Minä en tavallisesti toista itseäni profetioissa niin kuin tässä, mutta kiinnitä huomiota kun Minä toistan, sillä tämä on myös uusi tapa, jolla Minä profetoin tänä päivänä! Kukaan ei tule parantumaan! Tämä on lopunajan vitsaus, josta sinä olet kuullut! Tämä on milloin miehet ja naiset haluavat kuolla, ja jopa yrittävät tappaa itsensä, eutanasia tulee olemaan normaalia ja hautausmaat eivät halua haudata ruumiita, sen sijaan polttohautaus määrätään. Tämän tuomion kirous kannetaan heidän veressänsä! Sillä kun he torjuivat pyhyyden ja kääntyivät epäpyhyyteen, hyväksyvät lakeja missä saman sukupuolen seksi on laillista, edistävät sitä mikä oli vähemmistössä ja nyt homoseksuaalisuuden henki on liikkeellä rehottaen!

Tämä tauti ei tule olemaan pakanoiden kunnioittaja, olivatpa he sitten rikkaita tai köyhiä, jopa Valkoiseen taloon kosketaan tällä vitsauksella! Kun te näette nämä oireet, muistakaa tänä päivänä, se profetoitiin 4-5-98, ja suru keiden tahansa Minun lasteni vuoksi, jotka luulevat, että he voivat ottaa tätä seksilääkettä ja Minä ymmärrän, ei, te tulette niittämään mitä te olette kylväneet, sillä tämä ei ole tähän maailmaan lähetetty siunaus vaan kirous! Nyt puhukaa eteenpäin, mitä Minä olen sanonut. Ne, jotka pilkkaavat saavat sen ensimmäiseksi, ne jotka parjaavat Minun palvelijattarelleni, koska hän puhuu ja varoittaa Minun viesteistäni, tulevat saamaan sen Ensimmäiseksi! Sillä Minä määräsin seksin olla pyhää! Ministeriöt ja ministerit, jotka kerran puhuivat Minun sanojani ovat kaatumassa ja ovat kaatuneet ja jatkavat Kaatumaan! Seksi on ainoastaan niille, jotka ovat liittyneet yhteen pyhässä avioliittossa, sillä kaksi henkeä ovat tulleet yhdeksi. Minä siunaan, mitä Minä laitan yhteen. Ne teistä avioliitoissa, jotka eivät ole pyhiä, joista Minä en ole antanut tietä pois vielä ja te olette pakotettuja pysymään näissä avioliitoissa vielä jonkin aikaa, kun Minä sanoin, että te olette suojeltuja tältä vitsaukselta, se on mitä Minä tarkoitin! Sillä saatana saisi teidät tekemään teidän vaimolle kuuluvat tai aviomiehelle kuuluvat velvollisuudet, ja koska kumppanista jonka kanssa te olette, Minä en ole vapauttanut teitä fyysisesti vielä, hän yrittäisi kaataa tämän vitsauksen teidän päällenne, sillä Minä olen sanonut, että ei ole olemassa parannusta ja se vaatii vain yhden kerran, ja kuinka te tiedätte ottaako teidän kumppani tätä seksilääkettä?

Mutta Minä puhun nyt teille, jotka olette avioliitoissa pakanoihin, älä vaivaa itseäsi, sillä Minä suojelen sinua, tämä on ainoa poikkeus yläpuolella esitettyihin kirouksiin, sillä enkö Minä sanonut, että Minä suojelen sitä mikä on Minun, ja sinulla ei ole kontrollia siitä mitä sinun pakana aviomiehesi tai vaimosi tekee. Tai jos sinut raiskataan jonkun tämän kirouksen alaisena olevan toimesta, Minä suojelen sinua, tämä vitsaus ei tule lähelle sinua. Sillä lue Minun sanaani, seiso siinä ja tiedä myös kuinka paljon Minä rakastan sinua, tämä kirous ei ole tarkoitettu Minun lapsilleni! Seksistä tulee pakanoiden jumala ja on jo, mutta ei teidän! Ja tietäkää tämä, te ette tule olemaan näissä avioliitoissa paljoa kauempaa, Minä toimitan tavan paeta! Monista tulee leskiä ja aviomies tulee näkemään vaimon kuolevan hänen silmiensä edessä! Avioero ainoastaan laittaa Minun lapseni lisään orjuuteen, kuitenkin jos he valitsevat ottaa avioeron, päästäkää heidät menemään, Minä huolehdin teistä tavoilla, joilla te ette tiedä. Jos Minä niin valitsen, Minä tuon teille jumalallisen kumppanin, riippuen mikä Minun tahtoni on teidän elämillenne, jokainen on erilainen. Sillä aika on niin kovin lyhyt! Lopuksi, tietäkää tämä ja muistakaa, että tämä vitsaus ei ole tarkoitettu Minun lapsilleni, te olette suojeltuja niin kauan kuin te kuljette Minun vierelläni, älkää hylätkö Minua tämän maailman jumalan takia!

Älkää koskeko tähän niin sanottuun Ihme-Seksilääkkeeseen! Se tulee olemaan ihmetyö, mutta ihme tulee rakastavan Pelastajan muodossa, joka suojelee kaikkea mikä on Minun, kun tämä vitsaus ja riippuvuus tuhoaa tätä maailmaa! Vitsaus on rangaistus tottelemattomuudesta, Leviticus 26:25, Numeri 14:12, Deuteronomium 28:21, Jeremian kirja 14:12, Jeremian kirja 27:13, Hesekielin kirja 5:12, Hesekielin kirja 6:11, Hesekielin kirja 7:15, Evankeliumi Matteuksen mukaan 24:7, Evankeliumi Luukkaan mukaan 21:11, Lukekaa tämä: Pelastuksen Elohim, YAHU'SHUA Messias, teidän YAHU'SHUA, on puhunut eteenpäin tänä päivänä tämän palvelijattaren kautta, ei hänen sanojaan, sillä hänen sanansa ilman Minun nimeäni ja Pyhän Hengen voitelua eivät voi pelottaa koiraakaan! Mutta sanat, jotka puhuivat tämän maailman olemassaoloon ja sama Kaikkivaltias YAHU'VAH, joka puhuu niille, jotka kuulevat Minun ääneni, on puhunut eteenpäin tänä päivänä, raivossa Minä sanon eteenpäin nämä kiroukset! On siunauksia niille, jotka tottelevat ja kirouksia niiden päälle, jotka ovat tottelemattomia! Varoittakaa heitä Minun profeettani! Puhukaa kovaa, jotta he eivät voi sanoa, että Minä en varoittanut heitä! Evankeliumi Luukkaan mukaan 21: 25-36, Evankeliumi Luukkaan mukaan 21:26. Tietäkää, että Minun sanani ei palaa Minulle tyhjänä! Lukekaa nämä kirjoitukset ja mietiskelkää niitä kaikkia. Viimeiseksi, Minä laitoin palvelijani muistuttamaan teitä, että ihmisten sydämet pettävät heidät pelon takia ja niiden asioiden perään katsomisen takia, jotka ovat tulossa maailman päälle, sillä Taivaan voimat järkkyvät; Evankeliumi Luukkaan mukaan 21:27, ja he näkevät Ihmisen Pojan tulevan pilvessä suuressa loistossa. Ja kun nämä asiat alkavat tapahtumaan, Katsokaa, kohottakaa ylös päänne ja tietäkää, teidän lunastuksenne lähestyy. Jeremian kirja 14:10, Näin sanoo YAHU'VAH näille ihmisille. He ovat rakastaneet harhailla, he eivät ole hillinneet jalkojansa, sen vuoksi YAHU'VAH ei hyväksy heitä, hän nyt muistaa heidän pahuutensa ja rankaisee heitä heidän synneistänsä. Älkää pyytäkö Minua enää siunaamaan näitä ihmisiä, älkää rukoilko heidän puolestaan enää. Kun he paastoavat, Minä en kiinnitä mitään huomiota, kun he ojentavat heidän lahjoituksensa Minulle ja uhrilahjansa, Minä en hyväksy niitä. Mitä Minä annan heille vastineeksi on sodan, nälänhädän ja ruton! Sitten minä sanoin ah! Kaikkivaltias YAHU'VAH, katso profeettoja, jotka sanovat heille, te ette tule näkemään miekkaa ettekä myöskään te tule näkemään nälänhätää, mutta minä annan teille varman rauhan tässä paikassa. Sitten YAHU'VAH sanoi minulle, profeetat profetoivat valheita Minun nimessäni, Minä en heitä lähettänyt, enkä myöskään Minä ole antanut käskyjä heille, enkä myöskään Minä ole puhunut heille, sen tähden näin sanoo YAHU'VAH, mitä tulee profeettoihin, jotka profetoivat asioita Minun nimessäni, jotka sanovat, että sotaa ei tule tai nälänhätää. Sodalla ja nälänhädällä he itse tulevat kuolemaan! Ja ihmiset, joille he profetoivat karkotetaan Jerusalemin kaduille, nälänhädän ja sodan uhreja, siellä ei ole ketään hautaamaan heitä, aviomiesten vaimot, pojat, tyttäret ovat kaikki poissa. Sillä Minä syöksen kauheita rangaistuksia heidän syntiensä takia. Sen vuoksi kerro heille, tänä yönä ja päivänä Minun silmäni ovat tulvillaan kyyneleitä, Minä en voi lopettaa Minun itkuani, koska Minun kansani on lävistetty miekalla ja valheella, kuolettavasti haavoittuneina maan päällä. Jos Minä menen ulos taistelukentille, siellä lojuu heidän ruumiita, jotka miekka on tappanut. Ja jos Minä menen ulos kaduille, siellä lojuu heidän ruumiita kuolleena nälkäkuolemasta ja rutosta. Ja silti sekä profeetat että papit ovat ottaneet heidän tehtäväkseen matkata läpi koko maan, vakuuttaen kaikille, että kaikki on hyvin, puhuen asioista joista he eivät tiedä mitään.  

Näin sanoo YAHU'VAH, nämä ovat Minun sanojani, jotka eivät voi palata Minulle tyhjänä! Ne tulevat suorittamaan faktan, että Minä en ole ainoastaan armon ja rakkauden Elohim, vaan valtavan vihan ja koston Elohim. Kosto on Minun, sanoo YAHU'VAH! Sillä Minä olen kaikkivaltias pyhyydessä ja annoin tien paeta Minun Poikani YAHU'SHUA Messiaan kautta, mutta Hän on halveksittu ja pilkattu. Hänen nimensä on kirottu ja herjattu, tai Hän on kielletty! Ainoastaan Hänen Verensä voi pestä synnin pois! Kuinka harva on hyväksynyt tämän veren, ja jopa ne, jotka hyväksyvät sen, kuinka moni polkee sen ja heittää sen maahan pilkaten ja sanoen, että nyt minä voin tehdä mitä tahansa mitä minä haluan, minä voin elää yksi jalka Taivaassa sanomalla rukouksen ja yksi jalka Helvetissä ottamalla osaa synteihin tässä maailmassa. Minä sanon teille ministereille, jotka luulette, että te voitte elää epäpyhiä elämiä suljettujen ovien ja suljettujen pankkitilien takana! Ne, jotka Minä korotan, Minä myös alennan! Ja Minä nostan muita ja annan heille siunaukset, jotka olivat varattuja teidän nimellenne! Sillä teillä on jumalallisuuden muoto ja ei jumalallisuutta sisällä! Aika on tulossa loppuun, sillä teidän elämiänne ei säästetä ja ihmiset tulevat huomaamaan salaisuudet, jotka te olette piilottaneet, luurangot teidän kaapeissanne, jotka te tuotte henkiin päivittäin. Te, jotka kutsutte itseänne Ministereiksi, kuitenkaan olematta ministeri Minulle, sillä Minä en välitä mitä opetuksia te pidätte tai mistä raamattukoulusta te valmistutte, tai ketkä kunnioittaa teitä, jos te ette puolusta Pyhyyttä, te ette ministeröi Minulle, te ette ole YAHU'SHUA Messiaan asettamia, te olette saatanan määräämiä ja pidätte saatanan opetuksia, ja te ette puhu asioista, jotka saattavat loukata, niinpä te ette puhu syntisiä elämäntyylejä vastaan, ettekä homoseksuaalisuutta, tai pornografiaa, tai aborttia, tai ( ette puhu ) avioliiton pyhyydestä ja varoituksista haureudesta, te ette puhu elämisestä pyhästi, se on vain hyvältä tuntuu uskonto ja te ette ole tehneet Minuun vaikutusta ollenkaan! Helvetti tulee olemaan teidän ainoa palkintonne! Ja suosionosoitukset, jotka te saatte tämän maan päällä! Te tulette kärsimään Helvetin ikuisessa kärsimyksessä, sillä teidän valheenne eivät ainoastaan johtaneet teitä harhaan, vaan johtivat muita Helvettiin yhdessä teidän kanssanne! Jeremian kirja 15. Sitten YAHU'VAH sanoi minulle, että vaikka Mooses ja Samuel seisoisivat Minun edessäni anoen näiden ihmisten puolesta, jopa silloin Minä en auttaisi heitä! Menköön menojaan! Viekää heidät pois Minun näkyvistä! Mutta jos he sanovat teille, mutta minne me menemme?

Kerro heille, että YAHU'VAH sanoo: Ne, jotka ovat määrätty kuolemaan, menevät kuolemaan: ne joiden täytyy kuolla miekasta, miekkaan: ne jotka ovat tuomitut nälkäkuolemaan, nälänhätään: ja ne vankeutta varten, vankeuteen, ne jotka tautiin, kuolevat heidän tauteihinsa ja kaikki tulevat tietämään, kun nämä asiat tapahtuvat, Minun todellinen profeettani on puhunut, jos nämä asiat menevät myttyyn, sitten te tiedätte, että hän profetoi valheellisesti, kuitenkin Minä kerron teille, että asiat jotka hän puhuu, tulevat tapahtumaan ja te tulette elämään nähdäksenne tämän kauhun tapahtuvan, kuitenkin ne jotka ovat Minun, jotka eivät kiellä Minua, puolustavat Pyhyyttä, ei väliä kuinka epäsuosittua se voi olla, tai minkä hinnan teidän täytyy maksaa, Minä sanon teille, uskokaa profeettaa ja niin te tulette menestymään, ja nyt jälleen Minä sanon teille, uskokaa tätä Minun palvelijatartani, että se olen Minä, Pyhä Henki, joka annan hänelle nämä sanat kuulla, että Minä puhun, ja koska te olette uskoneet tämän, teidät säästetään kauhulta, joka on vielä tulossa. Minä rakastan niitä, joita kutsutaan Minun nimelläni, noudattavat Minun määräyksiäni, elävät pyhästi niin kuin Minä olen Pyhä, pestyjä Minun Rakastetun Poikani pelastavassa Veressä, auttavat levittämään profetioita kaikkialle, tukevat niitä jotka puhuvat eteenpäin näitä asioita rahoillanne yhtä hyvin kuin teidän rukouksissa. Sillä he eivät pysty työskentelemään niin kuin maailma työskentelee, sillä heidän täytyy viettää aikaa Minun kanssani, kuullakseen Minun ääneni, heidän työnsä on tehdä mitä tämä palvelijatar ja niin monet muut tekevät, maailma ei ajattele, että he ovat sopivia maalliseen työhön, eikä heillä myöskään olisi aikaa tehdä sellaista, joten Minä nostan toisia, jotka voivat työskennellä ja antaa kymmenyksiä ja lahjoituksia varmistaakseen, että Minun profeettani ovat syötettyjä ja suojattuja ja omaavat pääomaa matkustaa ja puhua nämä viestit itse Minun voiteluni johdolla, sillä aika on niin lyhyt.

Nähkääs, Minä kerroin teille, te olette yhtä minuuttia vaille keskiyötä tämän profeetan kautta, mutta mitä te ette ymmärrä on, mitä tapahtuu 59 sekunnilla, 58, lähtölaskennalla… vainon tulet nousevat kuumemmaksi, te tarvitsette toinen toisianne, jälleen Minä sanon, ei enää yksinäisiä vaeltajia! Silti niin moni teistä luulette, että ette tarvitse ihmishenkilöä suojelemaan teidän selkäänne, kun te astutte alueisiin, jotka saatana on vaatinut hänen omakseen! Kootkaa itsenne yhteen erityisesti näinä lopun aikoina! Sillä Minä kerron teille tämän, te ette tiedä minä keskiyön tuntina Minä tulen, onko se todella 12:00am vai onko se 1:00am, ja on olemassa monta tuntia ennen kuin aamunkoitto tulee, joten minä tuntina Minä tulen? Tarkkailkaa ja rukoilkaa ja antakaa Minun nähdä teidän tekevän teidän Taivaallisen Isänne työtä, elävän pyhästi niin kuin teidän YAHU'VAH on Pyhä, muuten Minä tulen ja löydän teidät nukkumassa työssänne! Muuten Minä tulen ja te, jotka ette halua minun tulevan takaisin liian pian, teillä on teidän omat suunnitelmanne ja työjärjestyksenne, älkää huolehtiko, Minä en ole tulossa teidän vuoksenne!

Minä olen antanut tämän varoituksen, sillä jälleen Minä sanon, keskiyön tunti lähestyy, älkää antako Minun tulla niin kuin varas yöllä ja yllättää teitä ei valppaana. Pahat tulevat ainoastaan kasvamaan pahemmiksi, hurskaat hurskaammiksi, Minä erottelen niitä nyt, tarkoitettuja Taivaaseen, tarkoitettuja Helvettiin, sillä tästä eteenpäin siellä on jakava miekka, ja te tulette näkemään Minun erottavan suhteita, jotka Minä olen aikaisemmin sallinut, mutta en enää! Joten älkää ajatelko sitä outona, kun nämä asiat tapahtuvat. Koska Minä rakastan teitä Minä olen varoittanut teitä, Minä olen rohkaissut teitä, ja kyllä tänä päivänä, voitelu kaikkien niiden päällä, jotka uskovat ja vastaanottavat tämän, teidän Taivaallisen Isänne puhuessa eteenpäin ulos tästä palvelijattaresta, tunnette Pyhän Hengen voitelun heräävän teidän sisällänne, ja te tulette profetoimaan voimakkaammin ja äänekkäämmin ja rohkeammin kuin aikaisemmin!

Niille, jotka lukevat tätä ja sanovat, että tosiaankin tämä nainen on typerys, mikään tästä ei tapahdu, te tulette olemaan ensimmäisiä tuntemaan Minun vihani ja kostoni kuumuuden ja vahvistuksen!

Puhuttu Pyhän Hengen voitelun kautta tälle saviastialle, Sherrie Elijahille, ei muun syyn takia kuin todistamaan, että Minä lähetän Minun profeettani eteenpäin katumuksen sanojen kanssa ja kääntymisen pois pahasta, ettei Kaikkivaltias YAHU'VAHin viha hävitä teitä.

Niin on puhuttu, niin on kirjoitettu tänä päivänä 4-5-98, päätetty 5:49PM. Niin on puhuttu, niin on kirjoitettu YAHU'SHUA Messiaan nimessä.

Apostoli Elisabeth Elijah Nikomia.