Profetia 19
Nosta pimeää tuskan harsoasi…….lapseni…..aarteeni

Maaliskuu 1998Näin sanoo JAHVE…rakkaani, joita pidän aarteenani tavalla jota yhtäkään aarretta ei pidetä maan päällä! Näen tuskanne! Se on syvälle ulottuva tuska sillä olette niin väärinymmärrettyjä! Kuinka ihmiset jotka eivät ole hengestäni voisivat tuntea tuskanne tai nähdä mitä olen näyttänyt teille tai kertonut teille? Eikö Johannes Kastajaa olisi kutsuttu mielipuoleksi? Eivätkö olisi yrittäneet rauhoittaa häntä käytöksestään? Ja Elijahia ja Jeremiaa ja kaikki profeettani ajattelevat mitä tämä moderni maailma joka sulkee Kaikkivaltiaan JAHVEn äänen tekee näillä vanhanajan profeetoilla? Olet kuin Joona joka lähetettiin Ninevahiin ja kuinka harva kuunteli tai otti vaarin varoituksistani!

Mutta he tulevat näkemään mitä olen puhunut tapahtuu! Älä pidä sitä kummallisena heille jotka luulevat olevansa pelastettuja ovatko he todella? Tunnetko todella heidän sydämensä jotka aiheuttavat syviä viiltäviä haavoja sieluusi? En ole lähettänyt heitä kiduttamaan sinua olet rakastettu aarteeni!

Älä nojaa omaan ymmärrykseesi vaan tiedosta minut ja ohjaan polkuasi! Älä luota kehenkään vain heihin joiden tiedät kuulevan ääneni. Älä tee mitään ellen ole antanut sinulle täydellisen rauhan joka ylittää kaiken ymmärryksen! En ole pettänyt sinua enkä ikinä petä! Olen ensimmäinen rakkautesi kaikki muut ovat toissijaisia palvelemaasi Kaikkivaltias JAHVEen nähden. Jatka armostani ja rakkaudestani kertomista mutta varoita vihastani ja kostosta ja tulevasta tuomiosta jos he eivät käänny pois pahoilta teiltään ja lisää Golgatalla heitä varten vuodatettua verta joka pesee joka synnin pois. Näitä paheita olen käyttänyt tukisauvoina mutta nyt pelastan teidät kaikelta minkä tunnette tuovan teille rauhaa ja mukavuutta sillä olen kaikki mitä tarvitsette. Olen JAHVE riittoisa kaikissa asioissa! Mutta kaikella on määräaika ja paikka enkä laita sinulle enempää kuin voit kantaa! Kyllä rakastettuni olette kärsineet nimeni tähden! Teitä on kutsuttu henkisesti sairaita! Mutta he jotka kutsuvat teitä tällä nimellä ovat hengeltään sairaita ! itket mutta ne ovat minun kyyneliäni! Huokaat mutta se on Minun huokaukseni! Suret mutta se on Minun suruani! He jotka sanovat että rakastavat minua eivät tiedä todellista rakkauden merkitystä tai he ymmärtäisivät tämän. Älä tuomitse heitä ankarasti sillä he tekevät parhaansa niillä hengillä mikä heissä on!

Tämä myös annetaan eteenpä in vaikka tuntuu että epätoivon joet virtaavat yli rakastettuni tämä myös menee eteenpäin! Iloitset taas! Elämäsi ei ole ohitse se on vasta alkanut! Ihmeet ovat aivan nurkan takana miksi luulet että saatana käskee sinua lopettamaan! Olet taistellut näin kauan älä luovuta nyt!

Annettu JAHVEn Pastori Apostle Elisabeth (Elisheva) Elijahlle, 10.4., 1998