Profetia 18
Varo Helvetistä tullutta pimeyden huntuaRakas Jeesuksen Messiaan perhe, otin tämän vastaan tänään kun itkin nuoria lapsia jotka murhattiin syyttä ja muita lapsia jotka oli vallannut silpomisen ja murhan henki näit lapsia hallitsi paha henki. Tämä 11- vuotias ja 13-vuotias eivät edes ymmärrä mikä pakotti heidät ampumaan viattomia ikäisiään lapsia, heitä joiden kanssa he olivat leikkineet ja nauraneet ja nyt he murhasivat heitä kuin kauriita metsässä mutta jopa kauriilla on mahdollisuus juosta! Piiloutua! Saatana itse toi itsensä julki näissä lapsissa tavalla jota emme käsitä! Kyllä rukoile mutta rukoile että tämä hallitus joka ajoi pois tämän maailman ainoan suojan hänen nimensä on Jeesus messias ja Pyhä Raamattu laitetaan nopeasti takaisin kouluihin. Taas kerran kymmenen käskyä roikkuvat julkisissa kouluissa! Älä murhaa! Me sanomme sitä ja tätä ja sitten hallitus käskee lapsiamme mutta voitte murhata viattomia vauvoja niin kauan kuin silmä ei näe heitä niin kauan kuin vauva on turvassa äitinsä kohdussa! On laillista murhata tuo avuton pieni vauva! Se on äidin valinta!

Varo helvetistä tullutta pimeyden huntua!

Näin sanoo JAHVE!

Kuinka kehtaatte? Kuinka kehtaatte? KUINKA KEHTAATTE? Kysytte minulta kuinka voisin sallia sellaisen asian! Sanotte missä on JAHVE KUN NÄMÄ MURHAT tapahtuivat? Mutta minut on häädetty julkisesta koulusysteemistänne! Minun nimeni mainitaan vain kirosanoissa! Miksi suojeluani halutaan kun läsnäoloani ei haluta! Miksi pidät tätä yhtään pahempana kuin viattoman lapsen itkua äitinsä kohdussa jota kidutetaan abortilla! Siksikö koska vain minä voin kuulla heidän hiljaiset huutonsa! Kun koulupihalla kaikki kuulivat lasten huudot ja kirkumiset! Etkö näe että kyse on samasta asiasta? Murhan henki tuli näihin lapsiin jotka leikkivät saatanan alueella! Enkö sanonut että mitä tahansa on sydämessäsi, tulee julki? Lapsille pakkosyötetään verta ja hyytynyttä verta televisiossa ja elokuvien ja pelien kautta joita he pelaavat! Lapsille pakkosyötetään väkivaltaa, kuolemaa, tuhoa, homoseksuaalisuutta, pornoa, vihaa, kapinaa nimetäkseni muutaman! Heille opetetaan pyhyyttä ei tarvita tänä päivänä! Sanotte minulle miksi sallin tämän? Se ei olisi tapahtunut jos lapset olisi opetettu huutamaan nimeäni! He jotka todistitte tätä kauhua, todistavat kun he kutsuvat minua, olin siellä! Enkelini taistelivat heidän puolestaan ja peittivät heidät siivillään! Nämä vauvat ovat kaikki Taivaassa, kyllä he jotka abortoitiin ja he jotka kuolivat koulun pihalla! Mutta sallin tämän osoittaakseni että mitä on tapahtumassa julkisille koulusysteemille, kun antikristuksen henki tunkee ulos kaiken mikä on pyhää.

MAKSAT HINTAA AMERIKKA ja kaikki kansakunnat jotka seuraavat sen esimerkkiä! Tämä jatkuu! Kunnes järjettömät abortit loppuvat sallin saatanan käyttää musiikkia, ja mediaa korruptoimaan lapsenne ottamalla heidät pois minulta ja heidän sallitaan julistaa sota vanhemmilleen ja aikuisille ja auktoriteettihahmoille! Sillä kun opetitte heitä olemaan kunnioittamatta sitä mikä on pyhää, ja mitkä ovat lakini olette antaneet saatanana täyttää heidät pahoilla hengillään jotka sekoittavat heidät ja hämmentävät heitä ja julkisen koulusysteemin! Pelit jotka alkoivat viattomina ja hauskana, ja jotka opettivat lapset tulemaan toimeen toistensa kanssa! Nyt pelit asettavat lapset toisiaan vasten katsomalla kuka voi murhata toisen! Eikö sanani sano kun teet syntiä sydämessäsi olet tehnyt syntiä minua vastaa! Mielikuvituksenne ei ole tiedän! Jokainen kuvitelma, jokainen ajatus on tarkasteluni alainen. Jos se tekee syntiä veljeäsi vastaan se on synti! Suurin kaikista käskyistä on rakasta naapuriasi kuten itseäsi! Se sisältää myös älä tapa! Kuitenkin lapsenne tappavat ja tappavat niin hyvän kuin pahan! Peleissä.

Varo sillä olen sanonut aiemmin tästä neidosta, mitä saatana ruokkii lapsillenne tänä iltana? Median kautta? Ikätoveriensa välityksellä? Kirjojen ja pelien kautta? Varo saatana tietää tulin tähän maailmaan viattomana lapsena ja nyt hän yrittää rankaista viattomia lapsia! Korruptoi heidän sielunsa ja lopulta viedä ne helvettiin mukanaan! Lapsesi tulevat raskaaksi ja heille kerrotaan ei siinä mitään hanki abortti! Ei yhtäkään ajatusta viattomalle lapselle jolle ei opetettu seksuaalinen holtittomuus on SYNTI ja johtaa sielun korruptioon! Ei yhtäkään ajatusta viattoman lapsen kidutuksesta joka on äitinsä kohdussa vaikka äiti voi olla nuori itsekin, hän tekee syntiä minua vastaan, Kaikkivaltiasta JAHVEA, ja hän tekee syntiä syntymäntä lastaan vastaan joka vain halusi syntyä, kun hän teloituttaa hänet! Ei ole eroa aseen käytöllä murhaan ja lääkärin käytöllä murhaan! Se on kakki murhaa silmissäni! Äiti tekee myös syntiä ruumistaan vastaan, henkeään ja sieluaan vastaan! Hänen mielensä ei koskaan unohda vaikka voin antaa anteeksi jos hän pyytää minulta ja kääntyy pois tästä pahasta!

Profetoin nyt jotain niin kamalaa pohtia mutta murhat tulevat yleisemmäksi! Vanhemmat pelkäävät lapsiaan! Lapset hallitsevat vanhempiaan kun tämän kapinan on sallittu jatkua! Osavaltiot sanovat he omistavat lapsenne! Osavaltiot laativat lakeja pitämään lapsenne vanhempien kuritukselta! Vanhempainoikeuksia on riistetty vähä vähältä kunnes pian lapsillanne ei ole oikeuksia! Älä anna tämän jatkua! Saatana ei voi ottaa mitä ette anna hänelle! Ottakaa takaisin lapsenne nimessäni! Ottakaa lapsenne näistä pahuuden pesäkkeitä koulutatte heitä heidän sielujensa kustannuksella!

Etsi minua kun minut vielä helposti löytää ja näytän toisen tavan kouluttaa lapsenne sekä henkisessä valtakunnassa että fyysisessä valtakunnassa! Annan heille takaisin pyhyyden halun! Ja moraalin! Julkisiin kouluihin on laskeutunut pimeyden huntu ja pimeyden huppu on tullut helvetin ytimestä! Ja se peittää monta tämän maan nuorta! Ketkä ette palvo minua pelastajananne ja Herrananne, lapset jotka kärsivät vanhempiensa synnistä jättää opettamatta kuka Jeesus messias on! Olen heidän ainoa suojansa! Saatana on toivotettu tervetulleeksi kouluihinne ja epäpyhyys tulvii heissä! Seiskää vanhemmat, ottakaa lapsenne kouluista jotka eivät salli pyhyyttäni osaksi lastenne pystyttämistä! Seiskää vanhemmat kertokaa hallitukselle näitä lapsia teillä ei ole oikeutta kurittaa! Kuritan heitä joita rakastan! Heidän täytyy tuntea Kaikkivaltiaan JAHVEn pelko jälleen kerran ja vanhempien pelko! Jumalalliset, kunnioittavat, pelko joka rakentaa luonnetta ja ravitsee sielua tietäen on sääntöjä ja jos rikot sääntöjä maksat!

Koulut maksavat nyt! Hallitus maksaa nyt! Vanhemmat maksavat nyt! He laativat lakeja ja ne tulevat voimaan vain jos sallitte että teitä kielletään piiskaamasta lapsianne! Suurin osa tämän maan nuorisosta ja maailmasta maksaa nyt! He tarvitsevat minua ja kuitenkin niin harvat vanhemmat opettavat olen ainut tie, totuus ja elämä! Pyhyys on tarpeen ja sitä täytyy korostaa näinä lopun aikoina. Pelätkää tätä lakia! Taistelkaa tätä lakia vastaan! Sillä jos luulette että lapsenne ovat kapinallisia nyt olette nähneet vain silmäyksen tästä kapinasta! Veri on paitsi näiden lasten käsissä jotka murhasivat, myös opetushallituksen, veri on vanhempien käsissä jotka eivät opettaneet lapsia pyhyyteen, veri on hallituksen käsissä, veri on Amerikassa ja se ei ole Poikani Jeesuksen Messiaan veri joka nyt peittää tätä kansakuntaa, vaan Miljoonien viattomien veri joita murhataan päivittäin, kellon ympäri!

Kun sanoit näiden lasten murhaaminen on laillista niin kauna kuin he ovat äitiensä kohduissa emmekä kuule heidän hiljaisia huutojaan ja valitustaan jotka kuulen! Pakanoiden lapset! Lapset jotka näette! Lapset jotka ovat niin viattomia mutta eivät erilaisia kuin lapset kohduissa joita murhataan! Yksi murha on sama, yksi kapina on sama,, epäpyhyyden Henki on sama! Näen kaiken! Kuulen kaiken! Ellei tämä kansakunta kadu tapettuja lapsia näette lisää tapettuja lapsia! Älä luule että olen JAHVE jota vielä pilkataan! Te kirkot opetatte rakkauttani ja kuitenkaan he eivät opeta lapsilleni olen myös Kaikkivaltiaan rakkauden ja Kaikkivaltiaan vihan JAHVE. Vanhoina aikoina minulla oli lapsikiviä kaupunginaukioilla. Kapinallisia lapsia joita vanhemmat eivät voineet kontrolloida ja johtivat vain enempään kapinaan! Annoin vanhempien heittää ensimmäisen kiven! Nyt on lakeja jotka suojelevat lasta saamasta edes piiskaa pyllylle jonka loin sitä tarkoitusta varten! Nyt on lakeja jotka haluavat vapauttaa lapsen läpsäytyksellä ranteelle pienen vangitsemisen ajan jälkeen. Ymmärrä tämä… kerron sinulle nuo lapset murhaavat uudestaan ja seuraavalla kerralla suuremman joukon jos tätä pahaa henkeä ei manata pois! Nuoret kotinne tarvitsevat Jeesusta Messiasta ajamaan demonit tiehensä näistä lapsista! He eivät edes ymmärrä he eivät vetäneet liipasinta, tai suunnitelleet, he olivat nappuloita sakissa ja tunsivat vain siirrot.

Amerikka, kadu pimeyden huntua joka tulee helvetistä joka saa teidät luulemaan se mitä teette salassa ei paljastu! Homoseksuaalisuus on yksi elämäntapa jota haluatte opettaa, mutta helvetin pimeys on pitänyt teitä näkemästä totuuden valoa! Tämä on kammo minulle! Lähetin teille AIDSin herätyssoittona ja te olitte välittämättä minusta ja yritätte löytää parannuskeinoja! Lähetän paljon pahemman vitsauksen kuin se! Mustan keittoveren ruton! Tämä kohtaa heitä jotka pakkosyöttävät lapsillenne homoseksuaalisuuden henkeä hopealusikoilla. Se alkaa Ellen Degeneratesta (degeneres)! Ja se on mennyt Valkoiseen Taloon! Pilkkaatte minua! Luulette että koska olen näkymätön, en kuule tai näe mitä olette puhuneet, ja tehneet! Luulette että avioliiton pyhyyttä voi pilkata! Luulette ettei kymmenellä käskylläni ole arvoa tälle ajalle ja iälle! Olen vihainen ja sanon kaikille jotka liehittelevät epäpyhyyttään vasten kasvojani! Tulette näkemään etten ole JAHVE jota pilkataan! Tulette kärsimään! Mutta eivät he jotka kuuluvat minulle! Suojelen, turvaan, siunaan ja opastan kaikkia lapsiani jotka ovat antaneet sydämensä, elämänsä, henkensä ja sielunsa kaiken luodun Luojalle ja Pelastuksen Jumalalle! Te pakanat jotka teette iljettävyyksiä silmissäni, ja laitatte sen mediaan ja jopa lauluissanne te jotka haluatte kaikilla olevan mahdollisuus aborttiin, eutanasiaan ja homoseksuaalisuuteen! Te jotka otatte pois vanhempien oikeudet antaa selkään lapsille jumalallisessa pelossa ja kunnioituksessa! Tulette huomaamaan että olen JAHVE ja olen viha tasapainossa rakkauteen ja tulette näkemään mitä tapahtuu kun tämä rangaistus tulee osaksenne mistäpä muualta kuin Minun kädestäni! Ei paikkaa paeta paitsi luokseni! Tämä uusi rutto on jo alkanut…suuri väsymys, korkea kuume, verenne näyttää mustalta, ei immuunisuojaa, verenne tulvii ulos suistanne! Sillä pilkkasitte Pyhää Verta joka vuodatettiin vuoksenne Golgatalla nyt pilkkaan takaisin verellä joka näyttää verenne epäpyhyyden! Rukoilette kuolemaa mutta kuolema ei tule helposti! Kadu nyt! Lakkaa tappamasta syntymättömiä vauvojani! Lakkaa korruptoimasta tämän maan nuorisoa epäpyhyytenne löyhkällä! Kadu nyt Amerikka! Katso kun he joita pidät johtajanasi eivät ole enää johtajiasi! Kadu nyt! Puhallukset kuin Helvetti puhaltaisi joka kiroaa kaiken pyhän mediassanne jota nuoret toistavat ja eivät edes ymmärrä kuinka he suututtavat minua! Hakkaan teitä vihani sauvalla kunnes te kadutte!

He jotka olette minun ja tiedätte keitä olette! Teillä on suhde Pelastajaanne, rakastatte ja asetatte minut ensimmäiseksi kaikessa mitä teette! Tunnistatte valheen kun saatana pilkkaa minua Garlandissa, Texasissa! Ette ole petettyjä, tiedätte että Jeesus Messiaanne tulee takaisin nopeasti, ja kun pilkkaamista ja jäljittelyä tapahtuu te ette tule petetyiksi! Te rakastetut aarteeni arvokkaammat kuin sanat voivat ilmaista, tiedätte mihin nimeen turvata pelastamaan teidät ja sielunne. Lapsenne ovat turvassa ja huomassa kämmenelläni ja toinen käteni suojaa heitä kuin he olisivat juuri syntyneitä kananpoikia. Suojelen heitä jotka kuuluvat minulle… he jotka haluavat kuulua minulle odotan teitä, minulla ei ole mitään halua hakata tietä suruni sauvalla! Sauvani ja henkilökuntani lohduttaa sinua ja suojelee ja ohjaa sinua.

Sauvani suojelee lapsiani kun kaadan kostoa heidän vihollisiinsa ja minun! Sauvani toimii myös rangaistuksena kuten sinun täytyy piiskata lapsiasi niin minunkin on pakko piiskata lapsiani ajoittain kun tarvitaan! Vihan sauva on varattu vain heille jotka ovat täydessä kapinassa! Varo sauva tulee Amerikkaan! Varo sauva tulee tämän maailman muihin maihin jota olen säätänyt he tulevat palvelemaan toista jumalaa! Tahtoni on haluan johtaa teitä paimenen sauvallani joka suojelee teitä, ja ohjaa teitä ja hakkaa vain vihollisen tietä joka tulee sudet naamioituneina hyviksi ja sen sijaan on pahaa. Rakkaat lapseni tietäkää uskonto ei pelasta heitä! Vain rakastava suhde Jeesukseen Messiaaseen! Ja JAHVEen ja Pyhään Henkeen pelastaa heidät! Vain totuus ei ole pelastusta paitsi Jeesuksen Messiaan Nimen kautta, Veri jonka vuodatin puolestanne Golgatalla ja Pyhä Sana voi pelastaa teidät kun se puhutaan Jeesuksen Messiaan nimessä! Vain katuminen ja kääntyminen pois synnistä, taistelu elää pyhää elämää, minun totteleminen voi pelastaa sinut! Tietäen ettet ole täydellinen mutta päivittäin työskentelet miellyttääksesi minua ja teet mitä tiedät minun haluavan sinun tekevän. Kaikki muut sanon teille, KUINKA USKALLATTE! Kuinka uskallatte syyttää minua!! Sillä paha jonka olette tuoneet itsellenne ja lapsillenne. Olette niittäneet helvetin pimeyttä ja ei ole pelastusta paitsi Golgatan Jeesuksen Messiaan nimen kautta! Olen ainoa valonlähteenne mutta kuinka moni kutsuu minua jotta pelastuu! Taas kerran puhun tämän varoituksen profeetallisen neitoni pastori Sherrie Elijahin kautta enkä siksi mitä hän on vaan siksi mitä minä olen! Minä, Suuri Kaikkivaltias JAHVE, olen puhunut! He, joilla on korvat kuunnelkaa ja oppikaa! He jotka ovat kuuroja ja sokeita tulevat vain kuuroutumaan ja sokeutumaan lisää henkisesti! 26.3.1998 3:54 pm annettu tälle nöyrälle saviastialle Pastori Sherrie Elijahille.

Kun luin tätä managerilleni tunsin kun kylmä väre kulki lävitseni kun puhuimme puhelimessa kun pääsi osaan jossa kerrotaan uudesta rutosta joka iskee maailmaan! Paljon pahempi kuin AIDS! Kun kielet alkoivat, sotaisat kielet! Sitten kun silmäni sulkeutuivat näin mustimman myrskypilven! Tajusin se oli Hänen vihansa Myrskypilvi ja Hän on juuri myrskynnyt suustani ulos vihaisia sanojaan! Seuraavaksi tulee salamointi! Hän osuu johteisiinsa! Voi kapinallisia jotka eivät tunnista tätä varoitusta! Jeesus Messias lähettää minut eteenpäin äänitorvenaan puhumaan tämän varoituksen armonsa vuoksi jotta he katuisivat! Sitten tuomio tulee! Varo kaikkivaltiaan JAHVEn sauvaa! Käänny takaisin esi-isiemme Jumalalle! Käännyt takaisin, Amerikka, Jeesukselle Messiaalle! Ennen kuin on liian myöhäistä!

Toinen profetia vahvistamaan mitä JAHVE on puhunut uusimmassa profetiassa jonka hän antoi minulle, ”Varo pimeyden huntu on tullut!” Sain alla olevan sanan toiselta, Pimeyden huntu kouluihimme :JAHVE on näyttänyt minulle pimeyden huntu on heitetty pimeydestä koulujemme ylle. Meidän täytyy rukoilla ja paastota ja rukoilla ja paastota tämän hunnun liikuttamiseksi JAHVE sanoo…..kuulen ihmisteni rukoukset kun he rukoilevat kaikesta sydämestään!

Lisää tuhoa on tulossa jos emme rukoile ja taistele tätä vastaan henkisessä valtakunnassa, ei fyysisessä valtakunnassa. Mitä vihollinen tekee tuhotakseen meidät`?

Hän työskentelee sisältä käsin, meidän täytyy olla enemmän huolissamme omista kun ulkoa tulevista uhkauksista. Rukoile ja puutu tämän sukupolven puolesta. On hyvä laittaa päivä rukousta varten, kuitenkin esirukoilijoideni ei tarvitse odottaa sillä aika on käsillä hengen miekalle joka on sanani tulla vedetyksi ja rukoukset hengessä alkavat näiden pienten puolesta. Enkö ole sanonut että ihmisen on parempi saada myllynkivi kaulaansa ja tulla viskatuksi mereen kuin tuottaa harmia yhdellekään näistä vähäisimmistä ?

Sotilaat, laittakaa ylle varustukseni ja menkää taisteluun sillä tämä on JAHVEn taistelu ja JAHVE käyttää niitä työkaluja jotka ovat valmiita-niitä työkaluja jotka ovat avoimia vastaanottamaan henkeni mitalla joka vahvistaa sinut taistelemaan henkisessä valtakunnassa! Älä pelkää äläkä tyrmisty sillä JAHVE sinun Jumalasi on mennyt edelläsi ja lähetän edelläsi massoittain enkeleitä joita et voi laskea, suojelemaan näitä pieniä! Katsokaa lapseni. Näin sanoo JAHVE. Näin unta 3.9..92 joka postitetaan toiselle sivulle uskon YAHUSHUA kertoi jo minulle tästä rutosta joka on tullut kuitenkaan en ymmärtänyt sitä ja paljastan unen kun kopioin sen muistiinpanoistani. En väitä että minulla on koko ilmestys jos Pyhä Henki näyttää jollekin teistä koko merkityksen e-mailatkaa ja postitan merkityksen kuten Pyhä Henki sanelee.