Profetia 17
Olet tilivelvollinen siitä mitä tiedätPuhun tämän Pyhän hengen voitelun alla Jeesuksen Messiaan nimeen! Näin sanoo JAHVE! ”Olet tilivelvollinen siitä mitä tiedät!” Varo! Ole tilivelvollinen siitä mitä tiedät!

Olen kertonut tosi profeetoilleni kuten tälle sisarelle joka puhuu näitä sanoja nyt, kello on minuuttia vaille keskiyön! Tulen keskiyöllä! Miksi paimenet johtavat lampaita harhaan? Miksi paimenet johtavat heidät susille jotka ahmivat heidät? Miksi paimenet ovat kiinnostuneita vain itsensä lihavoittamisesta eikä lampaitteni? Miksi paimenet välittävät vain kodeistaan, ja onko heillä ruokaa, onko heillä vaatteita, ja parasta elämässä? Kuitenkin he näkevät laumat kirkoissaan ja he ovat kodittomia, ja nälkäisiä, ja alastomia ja köyhiä! Kuinka nämä paimenet voivat tuhlata pyhät kymmenykset koristellakseen tai rakentaakseen miljoonien dollarien arvoiset talot ja kuitenkin lampaani kulkevat ilman kattoa päänsä päällä! Suojaa lampaiden sielua varten! Niin moni menee Helvettiin, sillä tämän maailman paimenet ovat enemmän tekemisissä valtakuntien rakentamisen kanssa omaksi ylistyksekseen, loistokseen kuin Hänen joka maksoi hinnan jotta sielut pelastuisivat! Olet varoitettu olet tilivelvollinen siitä mitä nyt tiedät! Paimenten on tarkoitus varustaa lampaat! Kenenkään ei tulisi kulkea puutteessa! Nämä ovat lampaitani jotka jätät huomioitta!

Näin sanoo JAHVE kaiken luoja…….Olet ottanut JAHVEsi, Poikani, Yahushuan ja tuonut häpeää hänelle koko Taivaan ja Helvetin edessä! Saatana pilkkaa paimeniani jotka jätin huolehtimaan laumasta puolestani! Taivas suree kun joukko todistajia tarkkailee lihavia paimenia lihomassa ja minun laumaani laihtumassa! Kenenkään ei pitäisi mennä kirkkoon ja lähteä henkisesti nääntyneenä, ja kuitenkin he niin tekevät! Kenenkään ei pitäisi fyysisesti nääntyä. Jaa se mitä sinulla on heidän kanssaan joilla ei ole. Tämä on käskyni! Kuinka voit seistä vierellä ja sanoa rukoilen puolestasi tietäen että sisaresi tai veljesi on nälkäinen ? Sinulla on ruokaa! Sinulla on suoja! Lasteni ei pitäisi olla kodittomia! Missä ovat paimenet jotka kutsuin huolehtimaan lampaistani? ÄLä kutsu itseäsi pastoriksi jos et ruoki lampaitani sekä henkisesti että fyysisesti! Lakkaa käyttämästä pyhiä kymmenyksiä ja lahjoituksia lihavoittaaksesi itseäsi sen sijaan käytä niitä lihavoittaaksesi lampaitani ja vauvalampaita! Olet tilivelvollinen -sinulle on kerrottu! Eikö sanani sano älä kerää aarteitasi hopeasta ja kullasta tässä maassa missä varkaat varastavat, koit syövät , home ja ruoste pilaavat, vaan varastoi aarteitasi taivaaseen!

Kuinka moni teistä paimenista joille olen sallinut kuuluisuuden jotta nimenne on joka lampaan huulilla, tottelee Jeesuksen messiaan tosi evankeliumia? Kuinka moni teistä näyttää esimerkkiä lampailleni? Käskinkö todella rakentaa 7 miljoonan dollarin rakennuksen? En! Ylpeyden henki on johtanut teidät harhaan! Katso tarkkaavaisesti, hyvät lampaani, tuntekaa ääneni! Jättäkää nämä paimenet jotka keritsevät teitä. En ole heidän kirkoissaan! Olen portailla varoittamassa teitä äänillä kuten tämän neidon ääni nyt! Juoskaa takaisin siihen suhteeseen joka teillä kerran oli kanssani! Juoskaa pois uskonnon hengestä! Tuo kirkkorakennus, niin kaunis ja velkainen, ei voi pelastaa sielujanne! Tuo tilustyönä tehtyyn takkiin pukeutuva pastori ei voi pelastaa sinua! Kirkot eivät ole pukeutuneet vanhurskauden pukuihini, vaan omiin likaisiin muotivaatteisiinsa! Kuorikaa itsestänne tämä ylpeyden henki, vaikutuksen tekeminen toisiinne!

Lampaat joilla on korvat nähdä ja kuunnella ja silmät nähdä muistakaa nämä kirkot eivät voi vastata rukouksiinne! En voi kunnioittaa kymmenyksiänne kun on kyse siitä minkä olen siunannut pyhäksi! Minä, JeesusMessias Pelastajasi, seison portailla ja sanon varokaa kaikki jotka menette kirkkoihin joissa paimenet ovat tehneet rahasta jumalansa, kultaiset idolit! Varo rakennuksia joissa paimenet eivät puhu sanojani vaan omia sanojaan! Missä paimenet pitävät kokouksia eikä yhtäkään katumuksen, pelastuksen tai tuomion varoitusta mainita! Voi profeettoja, paimenet jotka johdatte lampaani harhaan valheilla jotka tyynnyttävät kutiavia korvia ja vahingoittavat ihmisteni sieluja! Te, pahat paimenet, jotka käytätte nimeni omananne! Käytätte Jeesuksen Messiaan nimeä lisäämään maallista mammonaanne! Pelkäätte loukkaamista joten käytätte yhteisöllisyyttä lampaiden kustannuksella jotka uhrataan saatanan alttarilla! Te, pahat paimenet ja väärät profeetat, te, jotka opetatte ihmisille mukautumaan omaan jumalan kuvaanne ettekä minun sanaani joka ei voi valehdella! Jeesuksen Messiaan kuva on JAHVEn sanaksi tullut liha! Te, pahat vauraat lampaat, jotka olette ottaneet köyhiltä ja antaneet rikkaille! Olette tilivelvollisia siitä mitä tiedätte! Luuletteko kuulevanne jonain päivänä ”hyvin tehty hyvä palvelija tule sisään ja lepää”? uhrauksenne on tehty turhaan! Tosiaan tämä maallinen mammona, kuuluisuus on ainoa palkkanne! Katukaa! Antakaa takaisin pyhät kymmenykseni, lahjoitukseni ministeriöille jotka saarnaavat sanaani kompromissitta, pelotta! Katukaa loukkaamanne JAHVEn edessä ! Katukaa keritsimienne laumojen edessä! Katukaa hänen edessään, jolle annan nämä viestit sillä ne joutuvat vainon kohteeksi koska tottelevat minua! Katukaa! Olet tilivelvollinen siitä mitä tiedät! Kuuntele pyhää profeettaani joka puhuu vihaani itsepäisyydellenne ja koville sydämillenne ja päällenne! Hyväksy moite ja kaadu naamallesi Jeesuksen messiaan edessä ja annan sinulle anteeksi!

Te, pahat jotka sanotte meidät ei täydy varoittaa lampaita susista sillä jos niin teemme loukkaamme heitä! Kaikkivaltias JAHVE sanoo tämän.

Voimakkalta lampailta riistetään maallinen maine ja mammona! Minä, JAHVE, YLENNÄN YHDEN JA ALENNAN TOISEN! Ylennys tulee yksin Minun kädestäni! Valmistaudu tähän vuoteen ja näet kun he jotka opettivat väärää lampaille ja leikkasivat heidän villansa ja jättivät heidät alasti omaksi voitokseen ja ruokkivat heille lientä joka ei kelpaa edes sioille! Tänä vuonna tulette näkemään minun ravistelevan heidän puitaan jotka seisovat omassa vanhurskaudessaan eivät minun! Seisovat omassa voimassaan ja omassa kuvassaan, he kaatuvat kuten Daavid löi Goljatin; Goljatit jotka kutsuvat itseään paimeniksi mutteivät ole, olen antanut auktoriteetin ja käskyn varoittaa teitä koska en halua teidän kaatuvan mutta se on teidän valintanne! Katukaa Taivaan valtakunnan edessä ja tämän maailman! Katukaa sillä monet sielut ovat menneet helvettiin jätettyään niin kutsutut kirkkopalvelunne sillä ette ole tehneet mitään suojellaksenne lampaita!

Te, pahat, jotka yritätte hiljentää profeettojani tietäkää tämä, kun yksi kaatuu, nostan kansanjoukot jotka puhuvat kovempaa kuin se jonka johditte harhaan, tai sidoitte, veditte nenästä. Nostan profeettoja jotka eivät hiljene kuten tämä Tyttäreni joka seisoo ei omassa rohkeudessaan, omassa vahvuudessaan, tai vanhurskaudessaan! Sillä hän ei seiso omassa Voimassaan , hän tietää että kakki nämä asiat tulevat minulta, Suurelta JAHVE minä olen joka lähettää hänet varoittamaan susia teidän naamionne revitään kasvoiltanne! Ette ole lampaitani olette kääntyneet pois tosi JAHVElta ja alkaneet palvella toista jumalaa joka en ole minä. Kasvoni eivät ole rahassanne! Kasvoni eivät ole painettuina kultakolikkoihinne! Kasvoni ovat JAHVEn sanassa! Etsitte minua, lukekaa raamattua! Langetkaa kasvoillenne edessäni ja etsikää kuka pelastuksen JAHVE todella on! Pahat paimenet, väärät profeetat, ette elä puoliakaan elämänne päivistä pahan vuoksi, mitä olette tehneet! Teitä on varoitettu1 Puhun tämän varoituksen taas! Lakatkaa rakentamasta tämän maan valtakuntaa!Alkakaa rakentaa Taivaan valtakuntaa jälleen kerran!

Te profeetat jotka ositatte suosiota toisillenne ja liitytte Profeettojen Kerhoon jotta voitte vertailla profetioitanne ja katsoa kuka pääsee TV.seen. valokeilaan nopeimmin! Profetoin tämän nyt näette profetian tulevan kun tunnette vihani puhuvan sanat joita en ole puhunut. Sillä ette ole tehneet niin kuin tämän neito on tehnyt, ette ole varoittaneet lihavia paimenia lopettamaan pahoja tapojaan! Olette sensuroineet tosi varoitukseni tuomiosta koska haluatte olla suosittuja! Olette tilivelvollisia Jos tiedätte missä paha on, teidän tulisi paljastaa se! Enkö varoittanut pahoista profeetoista Jeremiaan, Elijahin ja Johnin kautta, lista jatkuu! Sanoinko shh älä mainitse nimiä haluamme pysyä yhteisymmärryksessä? Tai sanoinko pahaa jota on tehty salassa huudetaan katoilta? Tässä tapauksessa internetistä? Joka on suurin katto jonka löydän tässä maailmassa! He jotka yrittävät hiljentää sanansaattajiani jotka kertovat viestini varokaa vihani on suunnattu teitä kohti! Mitä enemmän yritätte hiljentää , erottaa ja luokitella heidät vääriksi profeetoiksi! Teitä on varoitettu tämä on JAHVEn vuosi jota olette pelänneet! Vapauttakaa profeettani puhumaan viestejä jotka Pyhän Hengen Tuli tuo! Ottakaa kapulat heidän suustaan, ottakaa siteet silmiltä! olette kutsuneet itseänne kokoukseksi, liitoksi, ja tuominneet toisten profetiat! Kuka tahansa joka yrittää saattaa toisen profetian ihmisen tuomitsemaksi eikä Kaikkivaltias JAHVEn joka on oikeiden profetioiden kirjoittaja eikä tarvitse miehen tai naisen tuomiota!

Ihmiseni tietäkää tämä –profeetta ei ole suosituimmuuskilpailu! Varo ja vältä heitä jotka luulevat että näin on. Oikeat profeettani ovat heitä jotka torjutaan totuuden puhumisesta , kovan totuuden! Tosi profeettani tärisevät palosta sen suhteen vaihtavatko sanaakaan edes kieliopista jota tämän maailma pitäisi sopimattomana! Tosi profeettani sanovat ”Yahushua, Messias, onko minun pakko puhua näin?” Sillä en halua loukata ketään. Haluan olla rakastettu ja pysyä yhteisössä!” Kuitenkaan ei voi olla liittoa epäpyhyyden ja pyhyyden välillä. Kuitenkin sanon heille ei voi olla liittoa heidän välillään jotka ovat saatana hengen täyttämiä ja heidän välillään jotka ovat Pyhän Hengen täyttämiä! Teitä olette olleet profeetan keskellä lukiessanne tätä ja lampaani huomaavat äänen joka on heidän ainoan hyvän paimenensa, Jeesuksen messiaan! Minä, YAHUSHUA olen puhunut nämä sanat, en syyttääkseni vaan vakuuttaakseni he jotka olen nimennyt. Heitä on varoitettu aiemmin, henkilökohtaisesti sillä olen lähettänyt monta profeettaa puhumaan samat sanat, kuitenkin he sulkevat korvansa!

Nyt olen voidellut ja asettanut tämän ministeriön jossa maailma kuulee sanojani eikä kukaan pysty pelottamaan tai hiljentämään apostoliani ja profeetallista neitoani Elijahia sillä hän kärsinyt vainosta heiltä jotka olen lähettänyt suojelemaan ja rakastamaan häntä! Kuitenkin hän on totellut Kaikkivaltias JAHVEa ja YAHUSHUAa ja tehnyt sen Pyhän Hengen voitelun alla! Ei palkan tai voiton takia sillä hän ei todellakaan saa maallista palkkaa sanoista jotka käsken hänen puhua. Hänen palkkansa on tietää että hän on totellut Häntä joka voitelee ja lähettää hänet puhumaan kansoille Jeesuksen messiaan nimessä! Kun voitelen muita profeettoja astumaan esiin ja tekemään samoin! Varo kuka tahansa joka loukkaat häntä loukkaat Häntä joka hänet lähetti ja voiteli. Jos siunaat häntä ja rohkaiset häntä se on kuin elinvoimaa hänen luilleen! Ja olet siunannut Jeesusta Messiasta pelastajaasi! Jos kiroat häntä olet asettanut kirouksen itsellesi sillä ette ole kironnut häntä vaan Häntä joka hänet lähetti.

Sinua on varoitettu! Sinulla on äiti profeetoille keskelläsi hän ei edes ymmärrä miksi olen kunnio ttanut häntä sellaisella tittelillä mutta yhtenä päivänä hän ymmärtää. Olen valinnut hänet työkaluksi joka ei ole ihmisen vaan Kaikkivaltiaan JAHVEn valinta. Omista syistäni enkä tämän maailman viisaudesta tai ilmestyksestä! Olen puhunut nämä sanat tästä profeetasta ja hän on teidän keskellänne muiden profeettojen joukkojen kanssa jotka lähetän! Mitä teet pojilleni ja tyttärilleni jotka haluavat vain siunata sinua julistamalla siunauksiani tai varoituksiani se on sinun valintasi! Sillä tosi profeettani ovat keskellänne mitä teet heille? Heille jotka tuntevat olevansa loukkaantuneita luettuaan tämän menkää takaisin profeettanne luo joka vaimentaa kutiavia korvianne ja sokaisee silmänne ja kuurouttavat korvanne, ja tukkikaa suunne!

Mene takaisin ja istu 3 apinan kirouksen alla! Sillä suurin osa ei kadu! Sydämet kovenevat ja kuitenkin jotkut pahat paimenet myöntävät syntinsä ja katuvat- Ja he tajuavat että tulen ja on keskiyö- valmistakaa laumat tahrattomiksi ja rypyttömiksi! Rakenna nyt Taivaan valtakunnalle! Ei tämän maailman rakennuksia! Jopa teltta on parempi ja voidellumpi kuin he jotka rakentavat miljoonien dollareiden taloja sillä Pyhää Henkeäni ei löydy niistä. Eivätkä tosi profeettani, ja paimeneni ole tervetulleita siellä! Lampaat varoittakaa paimenia jotta he voivat katua! Vain minä tiedän kenellä on sydäntä kuulla ääneni ja sanoa samat sanat pastoreille jotka ovat niin kiireisiä koristellessaan villaa lampaistani, jättäen heidät alasti! Vääristäen jopa Pyhää Sanaani tehdäkseen tämän voitokseen! Varoit heitä sillä jahtaan heitä vihani sauvalla ja tuomiolla tänä vuonna! Näin sanoo Kaikkivaltias JAHVE!

Puhuttu tästä murtuneesta saviastiasta, mutta mahatavasta soturista Jeesuksessa Messiaassa Apostle Elisabeth (Elisheva) Elijah4.3.1998, 5:35 Pm