Profetia 16
Älä tuki profeettojeni suita!

Apostle Elisabeth (Elisheva) Elijahlle annettu profetia.

Kun he hyökkäävät profeettojani vastaan, he hyökkäävät minua vastaan! He työntävät sormen MINUN silmääni! He hyökkäävät ja julistavat sodan Suurelle JAHVE MINÄ OLEN!

Jehova, Jahve kaikki tarkoittaa samaa nimeä! On vain yksi Isä JAHVE! Kun he hyökkäävät profeettojani vastaan he hyökkäävät Häntä vastaan joka lähettää ja voitelee heidät! Varo! Sillä tiedän mitä henkeäni tosi profeettani ovat ja Pyhä Henki olen laittanut Pyhän Hengen teihin: nostan tarkkanäköisyyden lahjoja ja teitä käytetään paljastamaan sudet lampaiden vaatteissa jotka yrittävät lannistaa, hiljentää profeettoja! He sanovat älkää kuunnelko pahaa, älkää puhuko pahaa, älkää katsoko pahaa! Mutta olette ääneni! Moittikaa 3:n apinan kirousta. Nähkää sudet sellaisina kuin ne ovat!

Olen lähettänyt sisaresi sitomaan haavoja joita en aiheuttanut! Sillä rakastan sinua rakastettuni Etsit vain läheisyyttäni, mutta varo keneltä opit. Tarkkaa henkeä. Sisaresi Sherrie Elijah joka puhuu sinulle tuntee minut, ja Minä tunnen hänet ja olen näyttänyt sinulle hänen henkensä ja hedelmänsä. Ole hedelmäntarkastaja tästä lähtien. Mene väliin ja varoita heitä joita vihollinen vahingoittaa niin kuin sinua vahingoitettiin. Sallin sen jotta voisit samastua tuskan kanssa! Moiti susia jotka moittivat sinua1 Etsi minua ja vahvistan sen mitä kirjoitetaan nyt. Etsi minua ja annan sanat joilla tehdä niin. Olen johtanut sinut tähän paikkaan kertomaan heille joilla on silmät nähdä ja korvat kuulla! Kaikki muut pysyvät kuuroina. Olen antanut monta viestiä jaettavaksi jaa minkä olen antanut jaettavaksi sillä tämä sisar tietää onko se minulta.

Saatana pelkää profeetallisia lahjojasi! Mutta rukoile niin puhun julki sanat jotka hän huutaa talonkatoilta! Ja internetistä! Yhdessä otatte takaisin profeettani jotka johdetaan harhaan, vaiennetaan, sokaistaan, sidotaan ja lannistetaan, jotka ovat lopettaneet! Lähetän tämän profeetan puhumaan sanojani ja rohkaisemaan sinua ja tuomaan sinut takaisin siihen mihin sinut on kutsuttu. Suuret joukot kuulevat ääneni ja olen antanut vahvistuksen heidän hengissään kun puhun nämä sanat. Puhu mitä olen antanut sinulle! Älä hiljenne enää! Loistokseni puhu ja soita kelloa. Kuuntelevatpa he tai eivät. Kutsun sinut takaisin profeetan tehtävään! Avaa korvasi, ota suomusi pois, ja ota kapula pois suustasi! Vapauttakaa itsenne. Tehkää saman muille! Hoivatkaa heitä niin kuin teitä hoivataan! Lohduttakaa heitä, rohkaiskaa heitä! Sillä 3 apinan kirous paljastuu ja he jotka laittavat tämän kirouksen profeettoihini, sanoen heille älä puhu kostosta, tai JAHVEn tuomiosta! Älä puhu katumuksesta! JAHVE Vain rohkaisee hän ei moiti! Valheita, valheita j alisää valheita1

puhun profeettojeni kautta ennen kuin lähetän siunaukseni, tai Kaikkivaltiaan Jahven vihan! Olen puhunut tämän teille rohkaistakseni teitä ja kertoakseni teille mene takaisin ja tee mihin olen sinut kutsunut. On vielä vähän aikaa joten varoita ihmisiä! Huuda rohkeudessa jota he eivät voi sanoa ettei heitä varoitettu! Varoita profeetoista jotka aloittavat profeettakoulut opettaen sitä mitä he eivät voi opettaa. Vain pyhä Henkeni voi voidella miehen tai naisen, kyllä jopa lapsen! Profeettojani hiljennetään JAHVE ei puhu näin!! Heitä käsketään olemaan sokeita, sillä JAHVE ei anna tällaisia visioita! Heitä käsketään olemaan hiljaa sillä JAHVE ei puhu vihasta tai katumuksesta tai tuomiosta! Profeettojani käsketään puhumaan vain hyvistä asioista ei mistään mikä loukkaisi ihmisiä! Valheita ja lisää valheita! Sanotaan että heidän on tarkoitus opettaa ja kuitenkin MINÄ OLEN on ainoa joka voitelee ja opettaa pyhällä Hengelläni! Ottaen rahaa kirjojen kirjoittamisesta, myyden tietoa jonka olen antanut heille! Varokaa profeettani! Valehtelijaa joka yrittää profeettojeni suun! Tänä lopun aikana profeettojeni suita ei voida tukkia kuin koiraa! Heidän täytyy olla vapaita puhumaan rohkeasti ja mitä säädän, tapahtuu! Varo heitä jotka tukkivat profeettojeni, apostolieni, pastoreitteni, opettajieni, evankelistojeni suita! Varo Kaikkivaltias JAHVEn vihaa se saavuttaa sinut ja JAHVEN ENKELIT JAHTAAVAT SINUA! Jätä arvokkaat profeettani rauhaan! Heidän työnsä ei ole heistä Minä lähetän heidät lahjana tälle maailmalle! Jos puhuisin kuuluvalla äänellä edes kuiskaten, sellainen voima olisi kuiskauksessa ettei mikään voisi olla tuon tuulen tiellä! Vihani syttyy heitä kohtaan jotka tuttavat harmia profeetoilleni! Voi, voi, voi, voi, vastaat minulle henkilökohtaisesti ja korjaat mitä kylvät!

älä tuki profeettojeni suita enää! He eivät ole koiria jotka vaiennetaan! Palava puraisu jonka he ovat aiheuttanet puhumalla sanojani eivät omia sanojaan ja heidän puraisunsa ei ole heidän vaan minun! Vaan minun! Viha ei ole heidän, kiukku ei ole heidän, tuomio ei ole heidän vaan minun! Älä kuuntele ketään joka sanoo ettei ole sellaista asiaa kuin ”Näin sanoo Herra!”. He opettavat että lihakin on aina olemassa. Jos sana tulee Pyhältä Hengeltäni niin siihen ei sisälly muuta! Pyhän Hengen voitelun sanelema ja se on vain henkeä eikä lihaa sisälly! Liha on väärä profeetta!

Olen voidellut tämän profeetan jonka kautta kutsun pois jahdatut profeettani takaisin! Vakuuttuneina että he olivat vääriä mutta tänä päivänä ketä uskotte ihmistä vai Kaikkivaltias JAHVEa? Olen voidellut hänet sitomaan haavasi, anna hänen kertoa sinulle rakkauteni ja huolenpitoni. Totuuteni. Tule takaisin! Voi soturit jotka olen voidellut puhumaan kovalla äänellä ja rohkeudessa! Salli tämän jonka olen voidellut olemaan kuin äiti nuorille profeetoille! Pahoinpidellyille profeetoille! Olen kutsunut Sherrien hoivaamaan, rohkaisemaan, sitomaan haavasi, opettamaan, rakastamaan, ja sotimaan puolestasi kuin emoleijonan sotimaan vaarassa olevien poikastensa puolesta! Laitan karjunnan hänen suuhunsa ja vihollinen pakenee 7 eri suuntaan! Häntä vastaan on hyökätty ja on profetoitu että 500,000 äänitorvea nousee ja kaikki huutavat yhdessä! Profeettani kerääntyvät yhteen ja huutavat yhdessä kuten vanhoina päivinä minun Ylistyksekseni ja Loistokseni todistaen olen sama enkä muutu! Kuten Jerikon muurit ovat sortuneet tomuun! Kuin Daavid joka löi goljatin! Älä yritä ymmärtää vain usko mitä olen puhunut tapahtuu! Olette asemissa seinillä kuin Neimiah mutta asemanne ovat ympäri maailman! Ettekä lopeta rakentamista ennen kuin sanon työ on tehty. Työsi on tehty kun tulen uudelleen! Ei minkään vuoksi mitä hän tekee vaan koska hän puhuu Juudaksen leijonan karjuntaani! Valmistautukaa juoksemaan viholliset, sudet lampaiden vaatteissa1 Mutta sen sijaan ahmitte lampaitani! Mutta ei enää! Olen nostanut yhden joka paljastaa teidät ja kaikki piilotetut motiivinne! Ei hänen vahvuudessaan vaan yksin Kaikkivaltiaan Jumalan vahvuudessa he juoksevat! Hän hoivaa teitä ja rohkaisee teitä taas kerran jotta teillä jälleen kerran olisi rohkeutta uskoa että sinut kutsuttu soturiksi seinälle! Lähettäen eteenpäin viestejäni jotka ovat kuin trumpetin puhallus kaikille! Asettukaa asemiin seinille ja puhukaa mitä käsken teidän puhua! älä tule alas seinältä yhdenkään naisen miehen tai paholaisen takia! Älä pelkää heidän kasvojaan! Älä pelkää heidän vihaansa! Sillä et tiedä mihin sinut komennan silloin Kapinoit palvelemasi JAHVEa vastaan! Sillä tarvitsen sinut puhumaan! Kuin sisaresi puhuu nyt toista viestiä joka on kaikkialla kuultu karjunta! Sillä taas kerran käytän häntä puhumaan mistä muut kieltäytyivät. He sanovat että se on väärin eikä heidän huolenaiheensa. Anna jonkin toisen puhua! Vihollinen ja lapseni kuuleva tämän trumpetin puhalluksen halusivatpa tai eivät. He kuulevat! Älä estä profeettojani puhumasta!

Kirkot lakatkaa vaientamasta heitä! Lakatkaa potkimasta heitä ulos! Myöntäkää ettette halua syntienne paljastuvan! Ja katukaa! Älä hiljennä tai luule että päätät kuka puhuu ja kuka ei! Pastorit olette tuottaneet murhetta Pyhälle Hengelleni! Keitä olette sensuroimaan heitä jotka lähetän? Sanot että siksi koska et halua sallia ketä tahansa puhumaan kuin profeettani. Kuitenkin jos he ovat minusta paljastan heidät! Näytän teille merkit jos he puhuvat Pyhän Tulen sanojani! Vai onko se outoa tulta! Okkulttitulta! Anna heidän puhua! Ei sinun ei tarvitse koelukea mitä on ensin sanottu! Pastorit olette astuneet rajojenne yli! Kadu tänään! Eikö Pyhä. Henki voi antaa tarkkanäköisyyttä siitä mikä on minun ja mikä ei ole! Varo sillä tuotat murhetta Pyhälle hengelle! Olet tilivelvollinen! Tiedät ovatko he vääriä profeettoja!

Väärän profeetan merkit ovat hänen hedelmänsä ovat mätiä ja korruptoituneita myös JAHVEn sanaa vääristellään mukautumaan heidän kuvaansa ei minun kuvaani! He ovat täynnä ylpeyttä! He myyvät Pyhän hengen lahjat suurimpaan hintaan! Heidät johdetaan eri Jeesukselle Messiaalle; jopa pahat käyttävät nimeäni! Monet pahat ovat nimessäni yrittäneet tuhota profeettojani! Mutta heidät tuhoan! Viholliseni vaikka näytätte niin hyvältä yksin minä tunnen sydämenne! Kadu tänä päivänä sillä sinua on varoitettu! Puhuttu tänään profeettani Sherrie Elijahin välityksellä 4:00pm 6.2.1998

Tiedä nyt olet tilivelvollinen siitä mitä tiedät! Mitä teet sen kanssa? Tiedän jo!

Henkilökohtainen huomautus:

Joka kerta kun minulle annetaan profetia viime aikoina JAHVE varmistaa mitä on puhuttu. Tämä loppui 4:00 pm ja klo5:25 pm minua vastaan hyökättiin kahdesti sanallisesti. Eräs lähetti jota olin kutsunut ystäväkseni jonka nimen poistan piakkoin. Sillä hän on surettanut Pyhää Henkeä hän kirjoitti minulle ja sanoin ota hänen nimensä pois mail-listastani kun lähetän profetioita. Hän luulee minua töykeäksi kun teen näin ilman hänen lupaansa. Anteeksi pastori Steve C. Luulin ja minua petettiin luulin olevamme samaa henkeä. Ilmenee olin väärässä. JAHVE on tuomarisi. Hän tiettä mitä aioit tehdä, saattaa minut häpeään muiden YAHUSHUAn sotureiden edessä. Luulin että tulisit siunatuksi ja haluaisit tietää mitä JAHVE PUHUU. Poistan nimesi täysin osoitekirjasta et kuule minusta enää. Mutta olen varma että jonain päivänä JAHVE muistuttaa sinua siitä mitä olet tehnyt tänään.! Tästä tunnet heidät rakkaudesta veljiin. Hedelmäsi näyttää rukoilen että kadut. Ja muuten, kun yritit moittia minua en huomannut sinun saavan kenenkään toisen lupaa lähettää niitä sähköpostilla. Saarnaa mitä opetat! Muuten Raamatussa milloin profeetta tarvitsi Kaikkivaltias JAHVEn lupaa puhua profetioita? Suurinta osaa Raamatusta ei olisi kirjoitettu! Tämä profeetta kieltäytyy vaikenemasta, tulemasta sidotuksi, hiljennetyksi naisen tai miehen toimesta. Tai paholaisen joka heidät lähettää! Tämä profeetta haluaa vain nähdä ja kuulla selvästi mitä Pyhä Henki puhuu. Ole hyvä YAHUSHUA älä ikinä anna minkään olla puhuttu tai kirjoitettu tämän työkalun kautta joka ei ole todella näin sanoo JAHVE!

Loukaten joitakin jotka eivät halua kuulla, valaisten toisia jotka haluavat Pastori Apostle Elisabeth (Elisheva) Elijah

Alpha&Omega Almightywind Pyhä Henki Tuli Kirkko

Terveisin, sisarenne murtunut saviastia mutta mahtava soturi Jeesuksessa Messiaassa

Annettu lapselle, soturille, Jeesuksen Messiaan morsiamelle, pastori Apostle Elisabeth (Elisheva) Elijahlle 6.2.1998