Profetia 15
Kello on minuuttia vailla keskiyön! Jeesus tulee keskiyöllä!

Apostle Elisabeth (Elisheva) Elijahlle annettu profetia.

Näin sano JAHVE, ellei tämä kansakunta nöyrry edessäni ja kaiken Taivaan ja maan tämä kansa Amerikka, jonka erotin tuodakseni itselleni ylistystä, kunniaa ja loistoa ei enää koskaan voita yhtäkään sotaa! Vain Minun armostani tähän saakka, tämä kansa on pysynyt vapaana! Mutta nyt te johtajat olette menneet huoraamaan muita jumalia, he jotka olette kutsuneet itseänne nimelläni, kuitenkin pilkkaatte sitä mikä on pyhää! He eivät edes valehtele kuten paha faarao teki!

Teidän valtionjohtajanne, presidenttinne liehakoi kaikkea mikä on pyhää jopa avioliiton puhtautta kasvoissani! Ja johtaa maan sotaan jota en ole määrännyt, mutta sallin, sillä johtajat eivät kysy viisauttani, neuvoani ja opastustani! He pilkkaavat minua Ylimmällä oikeudellaan! Tämä valtio sanoo ”Jumala siunatkoon Amerikka” Siunaan, jos Amerikka siunaa minua!

Olet piikki lihassani, Amerikka! Olen suuresti vihoittunut, kun olen nähnyt mitä opetetaan kouluissanne! Kun lapsenne istuvat antikristuksen luolissa! Kun evoluutiota opetetaan eikä luomista! Kun vale toisensa jälkeen pyyhkii hyvän vanhemmat jotka kasvattivat lapsensa tavalla jolla jumaluus raiskataan heistä! Lapsenne makaavat alasti ja raiskattuina! Kuitenkin teette vähän suojellaksenne heitä! Kyllä, puhun ihmisilleni, en pakanoille jotka eivät ymmärrä! Lapsillenne syötetään sanastoa josta nimeni on poistettu ja vain käytetään kirosanana! Heille opetetaan epäpyhyyttä ja kapinaa kaikkea pyhää vastaan!

Miksi ihmiseni ovat olleet seissee ja olleet hiljaa ? Musiikkia joka luotiin sielun kauneudeksi ja parannukseksi ja ylistyksekseni ja palvomaan Minua, käyttää nyt helvetti ja saatana johtamaan lapseni harhaan pois pyhyydestä ja sen sijaan laittaa heihin epäpyhyyden henkiä!

Kuunteletteko lastenne musiikkia? Luuletteko todella että se on harmitonta? Heidät on riivattu musiikin kautta! Ette ole suojelleet lapsianne, väkivaltaa ja kapinaa kaadetaan lapsiinne päivittäin! Kiinnitättekö huomiota videopeleihin? Ne ovat keksintöjä Helvetistä! Kiinnitättekö huomiota televisio-ohjelmiin joita he katsovat? Kauhuelokuvat vain koventavat heidän sydämensä murhalle ja väkivallalle! Kunnes lopulta saatana näyttää heille oikean murhan ja he sanovat mitä sitten? Ei väliä! Kapina vanhempia vastaan ja tämän maan lait sanovat että on väärin antaa selkään lapsille!

Saatana säätää sen nyt ottamalla lasten pahoinpitelyn joka on vähemmistössä ja sanomalla ”Varokaa, se luo lasten pahoinpitelijöitä jos läimäytätte lapsianne!” Lukekaa sanaani joka ei voi valehdella! Lapsenne eivät kapinoi kurista vaan kurin puutteesta! Loin takaneljänneksen paitsi istumista, myös läimäytystä varten! Hallitus yrittää kasvattaa lapsenne! He tekevät niin jo ettekä edes ymmärrä mitä tapahtuu! Jopa koulut opetetaan tottelemaan heidän sääntöjään, ei JAHVEN sääntöjä! Kunnioita hallitusta ja tämän maan lait kuullaan vain Amerikassa! Tai teitä rankaistaan! Kuitenkin sama ääni, se puhuu: kapinoi pyhää vastaan! Nuorilla tytöillä on oikeus saada abortti ilman vanhempien tietämistä! Osavaltiot ovat ottaneet oikeutenne pois!

Lapsille ojennetaan kondomeita ja käsketään harrastamaan seksiä ilman seurauksia! Emme kerro vanhemmillenne! Lakeja säädetään rohkaisemaan kapinaa opettamaani vastaan! Jopa presidenttinne pilkkaa kymmentä käskyäni! Kuitenkin välittävätkö ihmiset? He välittävät vain kuinka se vaikuttaa heihin! Pastorini pelkäävät puhua sillä heillä ei ole varaa menettää verovapauttaan! Näytän teille ketä pelätä, sillä menetätte verovapautenne!

Katsotte pastoreita jotka olen kutsunut , kuten tämä jolle nyt annan profetiaa. Pilkkaat häntä, sillä hän käyttää omaa rahaansa ja lahjoituksia mutta ei ole koskaan saanut palkkaa! Mutta hän saa palkan, ja muut ministerini jotka tukevat ministeriöitä omasta pussistaan. Ei koskaan ottaen, vain antaen muille, he saavat siunauksia, sillä sanani sanoo: Pahojen rikkaudet on varastoitu oikeamielisille! Otan rikkautenne ja annan heille jotka käyttävät sitä loistokseni! Eivät omaansa! Siunaan heitä jotka uskaltavat seistä nimessäni ja moittia susia lampaiden vaatteissa! Vaikka heidän lihansa valittaa, Pyhä Henki iloitsee, sillä he tottelevat minua eivätkä ihmistä!

Te pastorit jotka ajatte kalliilla autoillanne seurakunnan rahoilla ostetuilla joka oli tarkoitettu pyhiin kymmenyksiin! Te pastorit jotka elätte hienoissa palatseissa , kuninkaille tarkoitetuissa, joihin kymmenykseni käytettiin! Sinä pastori jota hallitus taputtaa selkään, joka myit totuuden valheista! Etkö näe että sinut on lahjottu pysymään hiljaa tai menetät verovapautesi!

Menetät verovapautesi, ja tosiaan rahalliset siunaukset loppuvat myös! Sinua on varoitettu! He joita pilkkaatte näette maailman nöyryyttäminä jos ette kadu tänään! Anna minulle takaisin kymmenykset ja lahjoitukset jotka on varastettu, kasoitettu pahan päivän varalle! Kun kuulet tämän tiedät vakaumukseni ja kelle tämä on! Seisot edessäni ja viisarin osoittimet ovat minuuttia vaille keskiyön! Sairastun kun pyhyyttä pilkataan televisio-ohjelmissanne! Lasillenne opetetaan että homoseksuaalisuus on vain yksi elämäntyyli! Clinton aikoo laillistaa tämän sillä että homoseksuaaleja vastaan ei noustaisi oli kyseessä pastori tai opettajia Valmistautukaa! Pahoista hengistä lähtöisin olevat lait hyökkävät ankarasti! Mutta he jotka olette minun, tiedätte mitä sanoa teette sen tällä kertaa! Presidentti ja tämän maan johtajat tulevat tuntemaan kokokuluttavan vihani tämän maan johtamisesta harhaan! Älä tule petetyksi, olen mustasukkainen JAHVE! Kosto on minun sanoo JAHVE! Kadu, kello on minuuttia vaille keskiyön, kuten oli Exoduksen aikaan11:4 niin on taas! Koska lähetin Poikani pelastamaan teidät, kuten lähetin Mooseksen varoittamaan Faaraota, niin myös lähetän tämän profeetan varoittamaan sinua, rohkaisemaan Morsianta! Kello on minuuttia vaille keskiyön! Mitä aiot tehdä? Olen puhunut tämän tämän neidon kautta, profeetta Elisabeth Sherrie Elijahin, varoittaakseni sinua!

Puhun tämän varoituksen heille jotka väittävät olevansa tämän maan johtajia! Antakaa ihmisteni mennä! Jättäkää lapseni rauhaan! He elävät pyhinä edessäni! Anna heidän palvoa minua ja kaikkea minkä puolesta seison! Jättäkää lapseni rauhaan! Lakatkaa vainoamasta heitä! Deuteronomy 28 kiroukset on varattuina tottelemattomille! Exodus 11:4 on tuomiosi jälleen! Käänny takaisin esi-isiesi JAHVEn puoleen jälleen kerran! Kääntykää takaisin tämän maan johtajat ja tulkaa Pyhän hengen täyttämiksi johtajiksi! Moittikaa syntiä! Ja rankaiskaa syntiä epäpyhyyttä tai Faaraon kohtalo on sinun! Antakaa ihmisteni mennä!

Näin sanoo JAHVE! 2.21998

Todistan jälleen kerran etten ole Jumala jota pilkataan tai jätetään huomiotta! Amerikka, valmistaudu! Maailma valmistaudu! Jeesuksen Messiaan evankeliumin vastustajat valmistautukaa! He jotka ette ole minun näette eron heidän välillä , jotka palvovat minua ja heidän jotka vihaavat minua, ja kaikkea mikä on pyhää! Näette kuinka rankaisen pakanoita ja näette silmillänne kuinka suojelen pyhiä ja rankaisen synnintekijöitä!

Kaikki rikkautenne eivät kykene pysäyttämään mitä kaikkivaltias JAHVE aikoo tehdä! Muista rottien rutto joka laskeutui Valkoiseen taloon? Koska lähetin profeettani ja ette kuunnelleet! Lähetän profetiani ja poltitte ne! Pilkaten! Siitä tulee suurempi kuin ennen! Kadu ennen kuin on liian myöhäistä! Kello on minuuttia vaille keskiyön! Vielä on aikaa ennen kuin vien lapseni kotiin kanssani ja tämä kansakunta kiristelee hampaitaan tuskassa sillä he uskalsivat pilkata suurta JAHVEa ja Jeesusta! Keskiyöllä vihani purkautuu! Et tiedä mikä keskiyö lähetän Jeesuksen Messiaan, rakastetun Poikani! Valmistaudu Morsian, siunauksesi ovat tulossa!

Annettu lapselle, soturille, Jeesuksen Messiaan morsiamelle, kunnianarvoisalle Apostle Elisabeth (Elisheva) Elijahlle 2.2.1998