Profetia 14
Kadu Amerikka, veri on käsissäsi!

Apostle Elisabeth (Elisheva) Elijahlle annettu profetiaVeronmaksajat tietäkää, syntymättömien vauvojen veri on kristittyjen ja ei-kristittyjen käsissä, jos Clinton onnistuu laillistamaan kunnallisesti maksetut abortit1 kakki he joilla on korvat kuulla-kuulevat, kaikki muut pysyvät kuuroina! Te jotka ette koskaan murhaisi vauvojanne tulette syyllistymään murhaaviin abortteihin, sallimalla Hallituksen käyttää verodollareitanne maksaa tämä inhottava rikos JAHVEa ja ihmistä vastaan! Ette maksa vain yhdestä abortista, yhdestä murhasta, miljoonat vauvat kuolevat, ja rahalla jonka annoin teille! Tämä viaton veri on kaikkien teidän käsissänne! Viha tulee tämän kansan ja maailman osaksi laimentamattomana ja te ihmiseni olette vihastuttaneet minut pysymällä hiljaa! Varo, ole vain rakkauden JAHVE, vaan olen suuren vihan JAHVE suututettuna! Ala protestoida nyt! Anna äänesi kuulua! Seiso sen puolesta minkä tiedät oikeaksi! Ennen kuin on liian myöhäistä! Clinton suvaitsee homoseksuaalisuutta armeijassa. Hän haluaa sinun tukevan tätä syntistä elämäntyyliä, te lapseni, te veronmaksajat tuette sitä maksamalla heidän palkkansa, ja tekemällä näin en enää siunaa Amerikkaa. Amerikka ei koskaan enää voita yhtäkään sotaa, on johtunut vain armostani, ettette ole menettäneet tätä maata tähän mennessä! Kaikki he, joilla on korvat, kuulevat, muut pysyvät kuuroina!

Te, jotka kutsutte itseänne nimelläni (kristityt) olette tehneet vähän tai ette mitään, lopettaaksenne tämän syntymättömien holokaustin. Rukoilette JAHVEanne lopettamaan tämän, mutta ette tee mitään! On vähemmistö joka laittavat maineensa, vapautensa, rahansa ja elämänsä alttarille. He ovat lapsiani joista olen ylpeä, ja suuret ovat heidän siunauksensa Taivaassa. Eikö sanani sano, -suurempaa rakkautta ei ole kuin hänellä joka asettaa luopuu elämästään toisen vuoksi. Nämä ovat heitä, joilla ei ole aborttiverta käsissään! Sillä he tekivät enemmän kuin puhuivat. He laittoivat tekoja protestien tueksi! ”Usko ilman tekoja on kuollut!” kun te lapset, tulette kotiin taivaaseen, haluatteko kaikkien syntymättömien vauvojen tulevan luoksenne ja kysyvän miksi teidän rahanne maksoivat kuolemastamme? Miksi ette yrittäneet kovempaan estää abortteja, sanoa hallitukselle ei! JAHVEn ihmisillä on enemmän valtaa Jeesuksessa Messiaassa kuin pakanoilla ja heidän tekoJAHVEilllaan. Todistakaa se! Nousemalla nimessäni! kerro hallitukselle jo riittää! Lapseni, nähkää tämä visio puhtaista käsistä, nyt nähkää veren tahraamat kädet, nyt nähkää käsien heilauttavan veren pois! Jos kätesi ovat Pyhän Hengen voitelun kastamat, ja laitat tekoja, rahaa näiden rukousten tueksi ja varoitat ihmisiä, protestoit hallitukselle, kieltäydyt antamasta rahasi mennä viattomien lasten teloittamiseen, sitten sinulla ei ole viattomien vauvojen verta käsissäsi! Mitä enemmän protestoit ja rukoilet, sitä vähemmän veri on käsissäsi! He, joilla on korvat, kuulevat, muut pysyvät kuuroina!

Kertokaa Valkoiselle talolle, minun ihmiseni eivät hyväksy viattomien vauvojen verta käsissään, etkä sinä hyväksy homoseksuaalien syntien löyhkää, ja kieltäydyt maksamasta armeijalle joka tukee homoseksuaaleja ja heidän elämäntyyliään. Älä anna julkisten koulujen opettaa tätä valhetta joka korruptoi tämän maan nuorison! Lähettäen miljoonat Helvettiin! Homoseksuaalisuus on vähemmistössä mutta ei jatka siellä olemista jos tätä opetetaan hyväksyttävänä elämäntyylinä kouluissanne –varokaa taas! Veronmaksajat maksatte näistä kouluista –tämä synti on taas käsissänne jos ette nouse nyt ja laita tekoja rukoustenne tueksi. Amerikka annettiin ihmisilleni, ottakaa takaisin mitä pakanat ovat varastaneet! Ennen kuin on liian myöhäistä (Genesis 19:1-28) ”Suurempi on hän jokaon sinussa kuin hän joka on maailmassa!

Nouse, puhu, todista se nyt! Sanani sanoo ”Palauta keisarille mikä on keisarin!” Mutta tosiaan sanon keisari ei tehnyt niitä sanomattomia asioita joita Clinton yrittää. Tosiaan sanon että Sodom ja Gomorrah olisivat olleet selvemmillä vesillä kuin Amerikka. Tämä kansakunta Amerikka erotettiin minun kädestäni, joten teidän olisi pitänyt olla vapaita palvomaan ja kunnioittamaan JAHVEanne. Kuinka voitte pyytää minua siunaamaan Amerikkaa? Milloin Amerikka taas siunaa minua? Te lapseni, pysymällä hiljaa suvaitsitte pakanoiden toimen, kun hallitus kourallisen ihmisiä takia määräsi –säätivät ei JAHVEa kouluissa, ei Raamattuja, ei rukousta, sallitte sen ja nyt ihmettelette miksi julkinen koulusysteemi ja nuoriso tuntuu olevan kirottu –kuinka voitte pyytää minua siunaamaan, mitä ihmiset ovat sanoneet ei ole minun. Ottakaa takasini koulunne minun nimessäni –tai ottakaa lapsenne pois näistä pahuuden pesistä! Sillä ilman valoani, läsnäoloani, totuuttani, nämä pesät vain pimenevät, ja lapset myös. Niistä (julkiset koulut) on nopeasti tulossa antikristuksen pesiä ja hiljaisuutenne ja verodollarinne tukevat heitä! joilla on korvat kuulla, kuunnella, he, jotka ette ole hiljaa! Kristityt heitettiin kerran leijonille, murhattiin, kidutettiin, kuitenkin he seisoivat JAHVEnsa rinnalla! Suuri on heidän palkintonsa Taivaassa. Nyt lapseni, he jotka kutsuvat itseään nimelläni (kristitty) kieltäytykää nousemasta, nouskaa ja käskekää paholaisen olla hiljaa nimessäni!

He pelkäävät menettävänsä työnsä, maineensa, unohtaen heidän JAHVEnsa antoi nämä työt ja ylennyksensä heille, ja voin helposti ottaa ne pois. Kristityt pelkäävät loukkaavansa pakanoita, heidän valejumaliaan –sen sijaan he mieluummin kohtaavat vihaisen Isä JAHVEn! Voi kapinallisia lapsiani, kun sanon, nouse, puhu, käske paholaisen olla hiljaa nimessäni ja hänen pakanalapsensa, ja minun lapseni sanovat mutta Herra minua pelottaa –tosiaan sanon kuritan heitä joita rakastan kääntymykseen asti, antaen heille jonkun joka pelkää minua! Te lapseni olette olleet hiljainen enemmistö liian kauan. Teissä on taivaallisen Isän voima, käytä sitä voittaaksesi vihollisen! Sinun täytyy aloittaa jostain , joten allekirjoita vetoomuksia, ota ne minne menetkin, kirkkoon, ostoskeskukseen, työttömyys, mene ovelta ovelle, suurissa lukumäärissä on voima, protestoi, protestoi, protestoi! Kunnes vihollinen pelkää tuloasi, sillä se tapahdu voimastasi, sinun vallastasi, vaan minun Hengessä, olet voitokas –ottaen takaisin mitä vihollinen on varastanut- käytä voimaani, valtaani, viisauttani ja voitat, anna Clintonin ja pakanoiden kuulla Juudaksen Leijonan ärjyntä! Ja kuulla Juudaksen Leijonan lasten ärjyntä! Ärjykää äänekkäästi kunnes Clinton ja pakanat Valkoisessa Talossa huomaavat, teillä ihmiseni on enemmän kuin jumaluuden muoto, teillä on sisäistä jumaluutta. ”Paholainen varo, jos ihmiseni jotka kutsuvat itseään nimelläni nöyrtyvät, kaatuvat kasvoilleen Isä JAHVEn edessä, parannan heidän maansa! Lantakasat eivät haise kun ne ovat naapurin pihalla. Katsot sitä, ravistat päätäsi, ja sanot se on naapurini ongelma, se on kauheaa, mutta se ei ole minun vastuullani!

Mutta nyt sanon sinulle, lantakasat ovat nyt pihallasi, etupihalla kaikkien nähtävillä –on sinun vastuullasi siivota ne! Koska te olette veronmaksajia, lapseni teidän täytyy protestoida! Viattomilla syntymättömillä ei ole ääntä tai protestin huutoja paitsi teidän, kukaan ei kuule heidän huutavan paitsi minä! Anna Clintonin ja pakanoiden kuulla närkästyksen äänesi! Luuletko jos Jeesus Messias kävelisi vielä maassa hän protestoisi! Missä ovat lapseni joille on annettu Johannes Kastajan, ja Jeremiaan henget?

Astukaa eteen lapseni joilla on Elävän JAHVEn Henki itsessänne, kaikki jotka tiedätte, joilla on Pyhän hengen voima. Tulkaa esiin kaikki jotka tiedätte ”olette enemmän kuin valloittajia Jeesuksen nimessä”. Tulkaa esiin te jotka tiedätte mikä on oikein ja mikä väärin! Astukaa esiin te jotka ymmärrätte, hallitus yrittää antaa ilmaisia abortteja köyhille joista suurin osa on espanjalaisia tai mustia, yrittää toteuttaa kansanmurhaa, ja he jotka eivät voi pelastaa itseään, loin kaiken elämän, kaikki elämä on arvokasta silmissäni, nouse, puhu, näytä pakanoille kaikki elämä on arvokasta silmissäsi! Köyhät eivät ymmärrä että hallitus yrittää tehdä kansanmurhaa on halvempaa maksaa jotta lapsi revittäisiin äitinsä kohdusta, teeskennellen että se on äidin ja vauvan parhaaksi, sen sijaan oikea syy on hallitus ei halua maksaa18 vuotta tuon köyhän lapsen ja äidin kuluja. Köyhien täytyy herätä ja tajuta heitä käytetään hyväksi. Kuinka kauan köyhät pakotetaan abortteihin? Herätkää! Kuinka kauan ennen kuin hallitus pakottaa kristityt aborttiin? Ei voisi koskaan tapahtua? Niin tehtiin jo juutalaisille ihmisille. Hitler melkein pyyhki pois kokonaisen rodun ihmisiä. Kuka on seuraava? Mikä ikä? Nyt he sanovat tappakaa vanhukset, he ovat eläneet hyötykautensa. Syntymättömät eivät koskaan eläneet joten mitä sillä on merkitystä Minulle, suurelle JAHVElle kaiken luodun Luojalle ja Minä JAHVE annan teille tehtäväksi, älkää pysykö hiljaisena enemmistönä enää!

Herätkää ihmiseni! Olette uinuneet liian kauan! Tämä painajainen on vasta alkanut! Jätevuoret ovat nyt pihoillanne –yhdessä voimme siivota ne! Yhtä ääntä on vaikea kuulla, mutta miljoonat äänet yhdistettynä, yhdessä Hengessä , yhdessä Nimessä, Jeesuksen Messiaan nimessä, ei tule vain kuulluksi vaan koko Helvetti kuulee myös! Tulkaa esiin lapseni, nouskaa, puhukaa käskekää pakanoiden ja paholaisten olla hiljaa Jeesuksen nimessä ja teillä on voima, käyttäkää sitä viisaasti Loistokseni ja koko ihmiskunnan vuoksi. On heitä, jotka kutsuvat itseään nimelläni ketkä eivät ole olleet minusta eivätkä koskaan olleet, he eivät ole Pyhästä Hengestäni, vaikka nämä väärät profeetat istuvat kirkoissa naamioituina lampaikseni, tunnistat heidät miksi he ovat, paholaisen kutua, he vaalivat paholaisen valhetta –että abortti ei ole murha- homoseksuaalisuus ei ole värin! Näe heidät siksi mitä he ovat –sillä he sanovat näitä asioita Jeesuksen nimessä, kuitenkaan Jeesus ei ole heissä. Varo heitä, -he joilla on korvat kuulevat, kaikki muut pysyvät kuuroina!

Näin sanoo JAHVE 4.10.1993, annettu tälle murtuneelle saviastialle ja mahtavalle soturille Jeesuksessa Messiaassa, Apostle Elisabeth (Elisheva) Elijahlle. He joilla no korvat kuulla ”Kuuntele!”, kaikki muut pysyvät kuuroina

Annettu lapsi , soturi, Jeesuksen Messiaan morsiamelle
Pastori Apostle Elisabeth (Elisheva) Elijah