Profetia 13
Kerro heille lapseni, kerro heille!

Tänään rukoillessani, 23.1.1998 rukoilin ystäväni Sharonin kanssa. Kerroin hänelle Gabrielista ja kuinka näen vieläkin kuvan trumpetista joka on painettu hänen huuliaan vasten, odottaen JAHVEn Käskyä valtaistuimelta puhaltaa. Hän sanoi ”Voi Sherrie näitkö tuon?” Ja kun yritin vastata, sensijaan kielet puhkesivat puhumaan minusta! Mutta ne olivat erilaisia, kiireellisiä kieliä: kuumat kyyneleet valuivat pitkin kasvojani! Sitten Pyhä Henki näytti minulle YAHUSHUAn(Jeesuksen) hän oli polvistunut maahan hän kohtaa Gabrielin hän on peittänyt kasvonsa hän itkee! Nyyhkyttää niin rajusti! Hän puhui ja voin kuulla nämä sanat. Nyyhkytykset puhkesivat minusta kuin hän olisi itkenyt kauttani. Annoin kyyneleiden kuivua kasvoilleni, niin kuumia ne olivat! Tietäen jotenkin, että nämä eivät olleet lihallisia kyyneleitä vaan kyyneleitä jotka tulivat Yahushualta. Tunnen ne vieläkin kasvoillani kuin ne olisivat kuivuneet sinne ja jääneet. Nämä ovat sanat jotka pyhä Henki laittaa takaisin henkeeni sillä minut vihitään kertomaan heille, lapseni, kertomaan heille puolestani.

24.1.1998 annettu tälle lapselle, soturille, Jeesuksen Messiaan morsiamelle

Vaikka iloitsen ottaessani lapseni pois tästä pahasta maailmasta! Kantaakseni morsiameni kotiin käsivarsillani, itken ja nyyhkytän sillä olen jakautunut kahtia! Niin monet jätetään niin moni jotka kutsuvat itseään nimelläni, ja kuitenkaan henkeäni ei ole heissä! Heidät jätetään kärsimään Kaikkivaltiaan JAHVEn vihasta! Kerro heille tyttäreni kerro puolestani! Varoita että moni kuuntelee ja tottelee tätä profetiaa! Itken kirkkoja jotka ovat tulvillaan ja ihmiset seisovat jonossa päästäkseen näihin kirkkoihin! Kuitenkaan Pyhä Henkeni ei ole näissä kirkoissa! Nämä ihmiset kutsuvat itseään omikseni ja he eivät tunne minua! He ovat teeskentelijöiden kirkko! Kerro heille lapseni, kerro heille puolestani! Heidät jätetään kärsimään Kaikkivaltiaan JAHVEn vihasta jos he eivät kadu! Mikä tragedia! Kerro heille lapseni , kerro heille puolestani! Jeesus Messias tulee nopeasti1 Itken aviomiehiä jotka jättävät pakanavaimonsa, itken vaimoja jotka jättävät pakana-aviomiehensä itken sillä he yrittivät mutta pakanapuolisot eivät kuunnelleet.

Kerro heille lapseni kerro puolestani. Sillä tulen niin nopeasti! Itken heitä jotka luulevat että vihaan heitä. Kuitenkin kuolin heidät syntiensä edestä ja nousin heille. Kerro heille lapseni, kerro heille, sillä olen tulossa nyt voi niin nopeasti! Tiedän, että tuntuu kuin niin harva kuuntelisi ja useampi peittäisi korvansa, sitten kuulisi. Mutta mikään ei ole muuttunut, eivätkö he tehneet myös saman minulle? Eivätkö he katsoneet kun kuolin ristillä Golgatalla? Eivätkö samat, jotka näkivät ihmeet jotka tein, huutaneet ristiinnaulitse hänet tuohon puuhun! Kun halusin vain olla siunaus heille ja sinulle, ja kuolin kaikkien puolesta saatanan otteesta vapauttaakseni teidät koko ikuisuudeksi! Ja kuinka monet huulet vielä kiroavat, kieltävät, pilkkaavat ja herjaavat minua. Olet kuin ääni autiomaassa ja tyttäreni tuntuu kuin kuulisit vain oman kaikusi tulevan korviisi. Se ei ole sinun kaikusi, vaan minun kaikuni jonka maailma kuulee tulevan huuliltasi joka olen vihkinyt ja voidellut puhumaan sanojani, ei sinun sanojasi!

Suuri on ollut hinta jonka sinä ja muut jotka olen vihkinyt ja voidellut puhumaan sanojani suuri uhraus jonka olette maksaneet! Mutta suuret ovat palkintonne! Sillä mikään, mistä luovutte tähteni, ei jää palkitsematta! E yksikään tuska tai kipu jonka olette kärsineet jää palkitsematta! Mitä tahansa mitä olette kärsineet vuokseni palkitsen teille paitsi tässä maassa myös ikuisuudessa Taivaassa! Kerro heille lapseni, kerro puolestani! Sillä tulen voi! Niin nopeasti! Suuret! Ovat siunaukset jotka olen varannut kaikille jotka tottelevat, antavat kymmenykset, ovat pyhiä ja palvelevat minua! Kerro heille lapseni, kerro puolestani! Sillä tulen voi niin nopeasti! Kerron sinulle muut kuulevat tämän profeetallisen viestin kaiun ympäri maailmaa! Ja he eivät kuule naisen äänen puhuvan, vaan kuulevat Kaikkivaltiaan JAHVEn äänen puhuvan! He eivät kuule vain yhtä ääntä vaan monet kaikuvat äänessäni!

Jopa pakanoiden on pakko kuulla ääneni ! Etkö kuule kaikua kaukaa vaikka he sulkevat korvansa he kuulevat ääneni puhuvan on heidän valintansa tottelevatko he, mutta pakotan heidät kuuntelemaan! Älä pelkää vihollisen vihaa, kiukkua, tai torjuntaa ja uhkauksia. Niinkuin maailma vihasi minua niin se vihaa teitä! Ja kaikkia jotka todella kuuluvat minulle! Kerro heille lapseni kerro puolestani! Sieluja voidaan vielä nimessäni ja veressäni vapauttaa Kaikkivaltiaan JAHVEn vihalta! Joka kohtaa maailman nopeasti! Ensin tulen hakemaan Lapseni Kotiin VOI niin rakastavasti! Tiedän ketkä ovat minun; heillä joissa on henkeni, on jo näkymättömät siivet! Kerro heille lapseni kerro heille sillä tulen VOI! Niin nopeasti! He joita kutsun lapsikseni tunnistavat ääneni. He jotka eivät ole lapsiani vaan Teeskentelijöiden kirkkoa, peittävät korvansa ja sanovat mene pois! Emme halua kuulla mitä sanot! Jopa kun se mitä profetoin, toteutuu viimein. He syyttävät sinua1 Aiheuttamasta sitä sillä se mitä puhuit ja mitä profetoit muille tapahtuu hyvin nopeasti.

Tämä maailma ei KOSKAAN syleile lapsiani, tämä on syntinen maailma ja löyhkä sieraimissani! Synnin löyhkä Amerikassa ja näissä kansanjohtajissa, ja tässä maailmassa kuvottaa minua! Ja tästä löyhkästä olen vapaa! Siksi tulen hakemaan lapseni pois kotiin nopeasti! Sitten tuomio JAHVEn tuomio lankeaa tavalla josta ei ole koskaan uneksittu eikä koskaan tapahdu uudestaan! Ja se tapahtuu tälle pakanamaalle! Mutta jos maailma syleilee lapsiani kun tulen sitten tiedä tämä ja varo sillä et ole lapseni! Kuulut saatanalle ja nimesi ei ole kirjoitettuna Lampaan Elämän Kirjaan pelastettujen otsikon alla! Olen ansainnut Kaikkivaltias JAHVEn vihan ja tuomion! Näet helvetin! On lampaan elämän kirja joka luotiin ennen maailman perustamista ja tiesin etukäteen, kenen nimi olisi kirjoitettu ja minkä otsikon alle. Siellä on vain kolme otsikkoa. Pelastetut…..pyyhityt……kadotetut. nimesi on jo yhden otsikon alla. Jopa he jotka ovat pelastettuja, voidaan pyyhkiä pois, ja jo se pyyhitään pois, se on siksi että tunsit Isän JAHVEn hyvyyden ja kuitenkin valitsit palvella tänä maailman jumalaa, lihan haluja! Ja käänsit selkäsi minulle! Ja vain teeskentelit antavasi sydämesi ja elämäsi minulle! Tiesin tämän kaiken etukäteen mitkä valinnat tekisitte, sillä olen kaiken tiedon JAHVE ENKÄ OLE KOSKAAN yllättynyt mistään mikä tapahtuu.

Muista, mitä tahansa, ketä tahansa rakastat eniten on Jumala jota palvelet. Mick Jaggeria maailma syleilee ja antaa aplodeja kuitenkin hän palvelee toista jumalaa. Pahan jumalaa ja vaikka olen sallinut maineen ja mammona, tässä on kaikki mitä hän tietää sillä hän myi sielunsa helvetille kauan sitten! Nyt hän yrittää vain saada mukaansa muita! Niin monet rokkitähdet kun heidät kutsutaan, jopa tätä nimeä saatana pilkkaa sillä hän tietä että on vain yksi Elävä Kivi ja se olen Minä Herrasi Jeesus Messias. Tiedä tämä, rock musiikki ei ole Elävä Kivi. Rocktähdillä ei ole Elävän Kiven henkeä! He ovat myyneet sielunsa maineesta ja mammonasta. Tehneet sopimuksen paholaisen kanssa, jonka voisin helposti murtaa ja usein niin teenkin. Kuitenkin he voivat silti katua, kääntyä pois ja pestä syntinsä Golgatalla vuodatetussa veressäni.

Viihdetaiteilijat, olette myyneet sielunne! Teille maksetaan siitä että kiroatte kaikkea mikä on pyhää ja nimeäni pelkästä maallisesta maineesta ja mammonasta! Kuitenkaan ette voi ostaa tietänne Taivaaseen! Tämän maailman rikkaat ja kuuluisat, eivät ole rikkaita ja kuuluisia Kaikkivaltiaan JAHVEn silmissä. Olette kerjäläisiä! Kuitenkaan ette tiedä sitä. Näette elämän leivän nälkää! Kuitenkaan ette tiedä sitä kuolette elävän veden janoon! Kuitenkaan ette tiedä sitä, olette alasti! Eikä teillä ole suojaa! Kuitenkaan ette tiedä sitä! Olette matkalla helvettiin! Ja ette tiedä sitä! Olette rikkaita maallisessa omistuksessa, kuitenkin kerjäläisiä henkisissä lahjoissa. Rahanne eivät voi ostaa mitä olen antanut lapsilleni ilmaiseksi. Lapseni palvelevat minua, asettavat minut ensimmäiseksi elämissään, elävät pyhinä vuokseni, todistavat minulle, kärsivät nimeni tähden. Lapseni antavat kymmenyksiä, lahjoituksia joita olen käskenyt antamaan tukemaan muiden lähettiläiden työtä, käyttäen pyhiä kymmenyksiä ja lahjoituksia. Tästä syystä säästän heidät tuomiopäivänä! Lapseni eivät pelkää seistä pyhyyden puolesta! He puhuvat homoseksuaalisuutta, aborttia, pornografiaa ja kaikenlaista syntiä vastaan! Enkö rakastanut tarpeeksi varoittaakseni jopa Fariseuksia? Kuinka paljon enemmän sinun pitäisi? Enkö lähettänyt Mooseksen varoittamaan pahasta Faaraosta? Kuinka paljon enemmän sinun pitäisi?

Lapseni tietäkää mitä olen luvannut, samat palkinnot jotka lähettini saavat Taivaassa ihmisille saarnaamisesta, sielujen saattamisesta minulle, rukoilemisesta, opettamisesta, vankien päästämisestä vapaaksi nimessäni! Epäpyhyyyttä vastaan puhumisesta! Profeetallisten viestieni puhumisesta. Sama aarre odottaa ketä tahansa joka tukee, rohkaisee, rukoilee näiden Apostolien , profeettojen, evankelistojen, pastoreiden, opettajien puolesta, heidän jotka päästävät vangit vapaiksi Loistokseni! He myös saavat samat palkinnot varastoituina Taivaassa!

Varoitan sinua, kylve siementä vain ministeriöön joka opettaa ja saarnaa koko totuutta! Vaikka se loukkaa! Rukoile näiden lähettien puolesta, tue heitä! En puhu ihmisten tekemistä luvista joita tämä maailma kutsuu henkisiksi suosituskirjeiksi. Monilla on näitä ja on suuret kirkot myös, kuitenkin he käyttävät niitä johtaakseen ihmisiä harhaan! Vain Kaikkivaltias JAHVE vihkii ei ihminen! Sillä tunnen ihmisen hengen, tiedän onko heistä henkiseksi johtajaksi. Taas kerran ihminen leikkii jumalaa! Kutsun Monet mutta valitsen harvat. Joten älä anna saatanan pettää. Olet tilivelvollinen siitä annatko kymmenyksiä, lahjoituksia kirkolle joka ei saarnaa Jeesuksen Messiaan todellista evankeliumia. Jos tuo pastori opettaa väärin ja johtaa muita harhaan ja sinä autat häntä kymmenyksilläsi ja lahjoituksillasi tunnet olevasi syyllinen kun luet tätä, ja tiedät etten ole mielissäni! Sillä tehdessäsi niin olet auttanut vihollista aiheuttamaan lapsilleni tappiota. Olen mielissäni kun annat kymmenyksiä ja lahjoituksia heille jotka päivittäin antaa elämänsä minulle. Päivittäin on palvelija ihmisille ja minulle. Suurimman osan aikaa heitä pahoinpidellään, torjutaan, vihataan pyhyyden puolesta seisomisesta, ja viestieni puhumisesta!

Niin monet läheteistä kantavat rahallista taakkaa yksin. Missä ovat lapseni joita olen siunannut? Miksi kylvette siementä kovaan hedelmättömään maahan? Kyllä olen paljastanut Saatanan vastavoiman joka ryöstää minua varastamalla pyhiä kymmenyksiä ja lahjoituksia ja käyttävät niitä vain omiin tarkoituksiinsa. Sudet lampaiden vaatteissa paljastetaan, ja seisovat Kaikkivaltias JAHVEn edessä joita he ryöstivät tuomiopäivänä! Voi näitä lähettejä! Rukoile että näytän aidon saatanan väärennökselle. Minulla oli ahne helvetin poika, kuitenkaan se ei tarkoita kaikki lähettiläät olivat pettureita vai mitä? Joten niin on taas. Olet kysynyt miksi en ole siunaantunut antamastani kymmenestä prosentista? Kerron sinulle, koska olet kylvänyt siementä kovaan kuivaan maahan joka opettaa väärää ja johtaa muita harhaan helvetin pimentoihin! Kadu tänään! Jos olet lapseni etkä anna kymmenykiä ja lahjoituksia sitten et tottele minua. Sitten miksi sanot rakastat minua kun et tottele minua? Kadu tänään! Jotta voin siunata sinua kuin leipä ja kalaihme. Niin rukouksesi saavat nopeita vastauksia.

Joidenkin lapsistani kuulen nyt sanovan. Voi ei! En aio antaa yhtään rahaa ministeriölle, en usko kymmenyksiin. Ja muut sanovat annan ministeriölle, en pidä siitä ja myönnän annan niukasti ja en anna paljon mutta annan.”

Tässä on vastaukseni ensimmäiselle ryhmälle jotka kutsuvat itseään omikseni. Tarkistakaa itsenne sillä jos ette tottele JAHVEn sanaa, kuinka voitte sanoa että Pyhä Henki on teissä? Kuinka voitte sanoa rakastatte minua ja ette tottele minua? Sillä heille jotka antavat säästäen ja niukasti, kerron tämän , annan myös takaisin säästäen ja niukasti! Sillä samalla mitalla, ja samalla asenteella, jolla annatte, teille annetaan. Joten nyt teillä on vastauksenne. Kun en vastaa rukoukseen nopeasti, tiedät nyt miksi. Kun tuntuu kuin taskuissasi olisi reikiä ja nielaisija tulee ja syö siemenesi eikä ole tarpeeksi maksaaksesi velkojillesi, tiedät nyt miksi. kaikissa rahoissa on kirous, jotka eivät muista antaa 10% kymmenyksenä. Lahjoitus on siitä eteenpäin. Kun tuntuu kuin kaikki mikä voi mennä pieleen, elämässäsi menee pieleen. Tiedät nyt miksi.

Olet ryövännyt JAHVEa! Malachi 3 ei muutu! Tämän maailman kuuluisat lähetit evät aina puhu totuutta vaan sen sijaan tutki mitä he puhuvat, onko se yhdenmukaista JAHVEn Sanan kanssa. Vai mukauttaakseen ihmisen kuvaan? Kymmenyksesi ja lahjoituksesi olivat ne kuinka suuria tahansa eivät ole pyhiä minulle, jos kylvät saatanan kuningaskuntaan! Ja niin teet jos tuet jotain joka opettaa väärin ja ihmisen tekemää opetusta. Ei Pyhää JAHVEn sanaa joka ei voi valehdella! Olen Sana joka tuli lihaksi! Ole nyt tilivelvollinen siitä mitä et tiennyt , tai ole opetettu.

Kadu tänään! Voisin laittaa rahan satamaan Taivaasta tukemaan lähettien tarpeita, kuitenkin valitsen olla tekemättä näin sillä sen sijaan haluan sinun jakavan siunauksesi antamalla 10% tukeaksesi Jeesuksen Messiaan työtä. Moni teistä ajattelee kymmenys on nettotuloista, mutta lue Malachi 3 ja näet että se on bruttotuloista. Kadu ennen et tiennyt paremmin nyt olet tilivelvollinen. Tiedät olet todella minun kun haluta antaa kymmenyksiä ja olet innoissasi tämän ollessa hengessäsi. Kun annat kymmenyksiä varastoit vain Taivaaseen annettavaksi kun tarve vaatii. Nopeita vastauskisa rukouksiisi. Testaa minua ja katso olenko JAHVE joka valehtelee. Lue Malachi 3sitten laita minut kokeeseen.

Koska tiedän ettei suurin osa teistä lue, palvelijani pysähtyy tähän ja kirjoittaa sen sinulle. Muista paholainen on pettänyt sinua käyttämällä palvelijoitaan saaden sinut luulemaan kaikki pastorit ajavat Rolls Roycea, heillä on yksityislentokoneet, ja täyttävät taskunsa hopealla ja kullalla! He jotka tekevät näitä asioita ryöstävät kymmenyksiä, lahjoituksia läheteiltä jotka tarvitsevat niitä ja joille olen käskenyt ihmisteni antaa kymmenyksiä ja lahjoituksia. Miksi puhun tästä tässä profeetallisessa viestissä? Siksi koska et kuule näitä totuuksia rikkaissa ministeriöissä he pelkäävät liikaa loukkaavansa ihmistä. He eivät kerro missä sudet ovat. He eivät kerro että synti on synti, JAHVE ei ole muuttunut, ihminen on! Rikkaat ministeriöt ottavat pakanoiden rahat ja eivät edes välitä kertoa heidän täytyy katua, sillä he ovat matkalla Helvettiin!

Lähetit jotka nostan puhuvat sanojani, heillä ei ole tämän maailman rikkautta jonka häviämistä pelätä. Mutta näinä lopun aikoina heillä täytyy myös olla tukesi. Nämä lähetit rohkeudessaan ovat kuin Johannes Kastaja! Moni lapsistani ajattelee koska rikkailla ja kuuluisilla läheteillä kirkot tulvivat yli, jonot sisään pääsemiseksi, he ovat TV:ssä ja radiossa kuuluisine nimineen, tai on ylläluetellut materiaaliset omistukset. Uskolliset lähettini tukevat ministeriöitä omista rahoistaan. He luottavat minuun liikuttamaan tuon ihmisen sydäntä kylvää siementä nöyriin ministeriöihin. Olen puhunut tälle palvelijalleni jota nyt käytän tämän viestin tuomiseen kun hän on kysynyt minulta miksi en ole lähettänyt heidän luokseen kalaa kultaa suussaan? Näin sanoo Kaikkivaltias JAHVE kaikille palvelijoilleni, läheteille jotka ovat kysyneet saman kysymyksen. Olen lähettänyt heidät, käskenyt heidän antaa, mutta he eivät totelleet!

Joten nostan tottelevaisia palvelijoita jotka kylvävät siementä hedelmällisiin sieluja voittaviin ministeriöihin. Kyllä jopa tämä ministeriö- Sillä työmies on palkkansa ansainnut. Miksi sitten kun henkilöllä on maallinen työ, kaikki ovat sitä mieltä että kyllä heille täytyy maksaa kovasta työstään. Mutta kun he työskentelevät minulle, ja jopa kovemmin ministeriölle sillä lähetti työskentelee joka valveillaolo hetkensä, ja jokaisena elämänsä päivänä! Kuitenkin kuinka harva ymmärtää hekin ovat palkan ansainneita. Eivätkö ole? Tätä varten on kymmenys. Enkö käskenyt ensimmäistä kymmenystä pappi Aaronille? Lue koko Malachi 3 ja pyydä minua opettamaan miksi tähän sisältyy siunaus, ei vain maalle johon kylvetään vaan myös siemenen kylväjälle. Sinä joka luet tämän Pyhä Henkeni vakuuttaa ja näyttää oletko tottelevainen vai et. Malachi 3:6-18 6. Minä JAHVE en muutu. Joten te voi Jaakobin jälkeläiset, ette tuhoudu.

Esi-isienne ajoita saakka olette kääntyneet pois käskyistäni ettekä ole pitäneet niitä. Palatkaa luokseni ja minä palaan luoksenne, sanoo Kaikkivaltias JAHVE. Mutta te kysytte kuinka palaamme? Ryöstääkö ihminen JAHVEa? Kuitenkin ryöstätte minua. Mutta te kysytte, kuinka me ryöstämme sinua? Kymmenyksillä ja lahjoituksilla. Olette kirouksen alla, koko kansakunta koska ryöstätte minua. Tuokaa koko kymmenys varastoon, jotta talossani on ruokaa. Testaa minua tässä, sanoo Kaikkivaltias JAHVE ja katso enkö aukaise taivaan ikkunoita ja kaada niin paljon siunauksia että sinulla ei ole niille tilaa. Estän tuholaisia syömästä satoasi, ja köynnöskasvit pelloillasi eivät heitä hedelmiään sanoo Kaikkivaltias JAHVE. Sitten olet siunattu, sillä maasi on ilahduttava, sanoo Kaikkivaltias JAHVE ja olet sanonut karkeita asioita minua vastaan, anoo JAHVE.

Kuitenkin kysyt, mitä olemme sanoneet sinua vastaan? Olet sanonut, on turhaa palvella JAHVEa. Mitä hyödyimme toteuttamalla hänen vaatimuksensa ja olemalla surijoita Kaikkivaltiaan JAHVEn edessä? Mutta nyt kutsumme ylimielisiä siunatuiksi. Varmasti pahantekijät vaurastuvat, ja jopa he jotka haastavat JAHVEn pakenevat. Sitten he jotka pelkäsivät JAHVEa puhuivat toistensa kanssa , ja JAHVE kuunteli ja kuuli, muistamisen kirjakäärö kirjoitettiin hänen läsnäollessaan koskien heitä jotka pelkäsivät JAHVEa ja kunnioittivat hänen nimeään. He ovat minun, sanoo Kaikkivaltias JAHVE, päivänä jona hyvitän talteen pannut omaisuuteni säästän heidät, juuri niin kuin vertauksessa mies säästää poikansa joka palvelee häntä ja näet taas eron vanhurskaiden ja pahojen välillä, heidän jotka palvelevat JAHVEa ja heidän jotka eivät. He jotka tukevat ministeriötäni joka puhuu sanaani! Eivät tee sitä omaksi Ylistyksekseen, kunniakseen ja loistokseen, vaan Minun Ylistyksekseni, Kunniakseni ja Loistokseni! Joten heidän hyvyytensä on heijastus JAHVEsta jota he palvelevat! Mikä ilo olette minulle! Voi!

Häpeä joka minulla on heille teistä jotka vain tukevat lähettejäni ja kuitenkin tekevät sen vain veronvähennyksen vuoksi! Tosiaan ei ole muuta siunausta kuin tämä! Varo heitä jotka antavat hyväntekeväisyysjärjestöille jotta he saavat rahaa takaisin veroissaan! Tunnen heidän sydämensä! Ne ovat kaukana minusta1 Tämä on uhrauksen löyhkä ei mieluinen sieraimilleni! Kadu nyt! Minulla on monta miljonääriä kuitenkin niin harva tukee heitä jotka uskaltavat olla sanansaattajiani! He ovat tilivelvollisia tuomiopäivänä.

Kadu tänään! Investoi sieluihin! Et voi ottaa rahaa ja omaisuuksia mukaasi kun jätät tämän maan! Kysyn heiltä joita on siunattu ylitsevuotavasti, kuinka käytitte rahanne Loistokseni? Lapsilleni? Mitä sanotte? Saatanalla on ihmisiä jotka kylvävät rahaa pahoihin töihin, pahat paimenet jotka vääristelevät sanojani, puhuvat viestejä jotka eivät loukkaa, jotteivät he menetä verovapauttaan! Tai kuka pelkää pakanoiden loukkaamista! Eivätkä pelkää Kaikkivaltiaan JAHVEn loukkaamista! Voit eitä! Olen nostanut lähettejä joilla ei ole maallista omaisuutta. Mutta jotka rohkeudessa puhuvat sanojani, siunaten ihmisiäni ja minua.

Puhun ihmisteni sydämille, ja sanon antakaa kymmenyksiä, antakaa rakkauslahjoituksia ja he käyttäytyvät kuin kuurot! Ja sokeat lähettien tarpeille. Voi teitä kapinallisia lapsia! Otan teiltä pois mitä olen antanut ja annan yhdelle lapsistani joka ei ole ahne! Työ joka sinulla on, on minun antamani, älä varastoi siltä varalta että tarvitset sitä jonain päivänä, vaan käytä sitä julistamaan evankeliumia ympäri maailman! Puhun heidän sydämilleen, jotka ovat palvoneet materiaalisia omistuksia enemmän kuin minua! Jotka olette palvoneet rahaa enemmän kuin minua. Nämä asiat eivät pelasta teitä kun tulen uudelleen! Rakentakaa aarteenne taivaaseen, missä tuholaiset eivät tuhoa ja koit syö. Missä varkaat eivät voi varastaa niitä. Kuinka moni teistä tekee näin? Vaatetatteko alastomat? Ruokitte köyhät? Ei teidän nimessänne vaan Minun nimessäni! Ei teidän loistoksenne vaan minun loistokseni!

Viihdetaitelijat ja rikkaat antavat kaikenlaisille järjestöille luullen että tämä lieventää vihaani kuitenkaan se ei niin tee! Sillä moni tekee näitä asioita, antavat hiukan ylitsevuotavaisuudestaan omaksi ylistyksekseen, kunniakseen ja loistokseen ei minun! Omissa nimissään ei minun! Todella tämä on heidän ainoa palkintonsa! Raha ei voi täyttää tyhjiötä joka minun oli tarkoitus täyttää. Jokaisessa joka tehtiin kuvakseni on tyhjiö joka tehtiin minun rakastamiseksi. Haluta rakastaa luojaansa. Kuitenkin ihmiskunta täyttää tuon tyhjiön niin monilla maallisilla asioilla, materiaalisilla asioilla jotka etsivät muita jumalia kuitenkin minä olen ainut joka voin täyttää tuon tyhjiön! Suren koska maailma luulee kun joku kuolee joka on rikas ja kuuluisa ja kaikki tietävät tuon henkilön nimen, että tämä henkilö rikkaudestaan ja kuuluisuudestaan johtuen perii Taivaan valtakunnan! Kuitenkin se on vale Helvetistä! Jos maailmaa rakastaa rikkaita ja kuuluisia, eikä heitä hylätä minulle kuulumisesta, sitten taas sanon heissä ei ole Elävän JAHVEn Henkeä!

Kerro heille lapseni, kerro heille onko tämä todella Helvetin hinnan arvoista koko ikuisuudeksi? Kerro heille vain palvelemalla ja palvomalla ja rakastamalla. Jeesusta Messiasta, asettamalla minut ensimmäiseksi elämissään, tottelemalla minua, elämällä pyhästi, puolustamalla pyhyyttä, rakastamalla muita varoittaakseen heitä pääsee taivaaseen. Kerro heille lapseni, kerro heille puolestani. He ovat varastaneet rakkauden ja palvonnan joka oli minulle tarkoitettu! Kerro heille lapseni, kerro heille, jos he haluavat pelastuksen se tulee veren kautta jonka vuodatin Golgatalla.

Viihdetaiteilijat tekevät niin monia hyviä töitä, kuitenkaan he eivät tee niitä vuokseni! Ylistyksekseni, Kunniakseni ja Loistokseni! Kerro heille lapseni, kerro heille puolestani!

Käske heidän katua, kääntyä pois synneistään, Golgatalla vuodatetussa veressä on anteeksianto. Kuolin myös heidän puolestaan vapauttaakseni heidät! Kerro heille lapseni kerro heille, sillä sinua ei lähetetä vain köyhille ja pahoinpidellyille lampaille sinut lähetetään heille jotka asettavat itsensä keskitason yläpuolelle jotka uskovat omaan ostettuun julkisuuteensa. Sinut lähetetään tämän maan johtajille, ja monen maan! Kerro heille lapseni kerro heille puolestani! Sillä rikkaat ja köyhät ovat yhtä vuodatin vereni heille Golgatalla, jotta he säästyisivät Helvetiltä! Kerro heille lapseni kerro puolestani! Sillä tulen nopeasti! Usko ilman tekoja on kuollut! Moni rikkaista ja kuuluisista ei ole laittanut uskoaan minuun vaan tämän maailman suosioon! Sen voimaan jolla on eniten rahaa!

Jopa rakastettu talkshow -juontajan jonka maailma tuntee, kerran oli minun mutta nyt on eksynyt. Maailma syleilee häntä sillä hän edustaa maailmaa . Hän ei enää edusta pyhyyttä vaan sen sijaan nälvii sitä minkä tietää pyhäksi. Hän pilkkaa JAHVEn Sanaa johon hän kerran uskoi. Etsien muita jumalia kutiaville korvilleen. Hän on mennyt huoraamaan muille jumalille, kuitenkin käske hänen katua ja tulla takaisin luokseni! Sillä minä annoin hänelle suosion ja erikoisaseman, jotta hän johtaisi muita Golgatan pelastavalle verelleni! Kerro tämä Oprah Winfreylle! Kerro hänelle lapseni, kerro puolestani! Sillä Prinsessa Dianan kohtalo on hänen koko ikuisuuden jos hän ei nopeasti kadu ja tule takaisin Jeesuksen Messiaan luo, joka maksoi hinnan, jotta hänet vapautettaisiin saatanan otteesta! Kerro Oprah Winfreylle, tule takaisin Golgatalle! Tule takaisin esi-isiesi juurille minne hän kuuluu! Kerro hänelle kukaan ei voi rakastaa häntä niin kuin minä!

Kerro hänelle olen siunannut häntä jokaisella sydämensä halulla, ja mikään ei voi täyttää tätä JAHVEn tekemää tyhjiötä paitsi minä. Odotan hänen palaavan ja kuitenkin hän sanoo olevansa minun, ja minun Henkeni on kaukana hänestä! Kerro hänelle tyttäreni, itken hänen takiaan. Itken tätä maailmaa jonka hän johtaa harhaan! Kerro Oprahille, kerro hänelle vaikka hän pilkkaa, hän tietää hengessään JAHVEn profeetta on varoittanut häntä ja se jonka lähetän on sinun. Kerro, lapseni, kerro puolestani! Palaa Pyhyyden JAHVEn luo jota hän kerran palvoi, Jeesuksen Messiaan joka maksoi hinnan Golgatalla! Kerro hänelle hänen täytyy elää JAHVEn pyhän sanan mukaan. Tai hän ei koskaan näe perhettään joka m odottaa häntä Taivaassa. Kerro hänelle. Kerro hänelle, tyttäreni, puolestani. Sillä ole kutsunut sinut puhumaan maailman talkshow -juontajalle Oprah Winfreylle.

Kerro hänet tarkoitettiin minulle, kuitenkin hän on juossut luotani kerran toisensa jälkeen! Kerro hänelle, kerro tyttäreni puolestani!. Kaikki lapseni jotka katsovat hänen showtaan päivittäin, ja saavat rikkaat lainaamaan sanoja jotka hän sanoo, vakuutan teidät piinallisesti tällaisella viestillä. Kutsutte itseänne nimelläni, kuitenkin katsotte hänen showtaan päivittäin ja näette Pyhyyden ottavan maallisen merkityksen! Nouse ja sano hänelle puolestani, sillä sinä olette ääneni jonka täytyy tuoda hänet takaisin katumuksen henkeen Golgatalla vuodatetun vereni kautta1 Kerro hänelle lapseni kerro hänelle puolestani teitä hän yrittää miellyttää, ei minua.

Iloitsen teistä, lapseni jotka olette rikkaat uskossa! Ette laita uskoanne tämän maailman rikkauteen. Et voi palvella kahta isäntää, toista vihaat ja toista rakastat. Et voi palvella kahta maailmaa, lihan maailmaa ja Taivaan valtakunnan maailmaa. Vain he, jotka kieltävät lihan, elävät ja kävelevät Pyhässä Hengessä säästän! Kerro heille lapseni, kerro puolestani! Kerro heille lapseni, ole ääneni ja kerro heille! Se jolle Jeesus Messias on antanut henkiset silmät ja korvat, vapautetaan tämän viestin johdosta! Kerro heille lapseni, kerro puolestani! Mustat lampaani kuinka kauas tahansa olette vaeltaneet, tulkaa takaisin ainoan Hyvän Paimenen luo, tulkaa takaisin luokseni!

Moiti saatanaa ja pakene näistä epäpyhyyden hengistä! Ja Taivaan tulet kuitenkin näkemään! Kerro heille lapseni kerro puolestani, Kaikkivaltias Jeesus Messias maksoi hinnan Golgatalla! Olen tehnyt kaiken minkä voin nyt; jätän valinnat teille. Kerro heille joilla on korvat kuulla, ja silmät nähdä, anna eteenpäin nämä viestit jotka olen puhunut sinulle, jotta tulevana päivänä olette arvoisia, kun kokoan valittuni ja vien heidät kotiin, tiedät sanojesi vuoksi et mene yksin. Kerro heille lapseni, kerro puolestani, Jeesus Messias tulee nopeasti! Sillä Gabrielin silmät ovat pyhässä JAHVEssamme, torvi on hänen huulillaan., hän vain odottaa Isä JAHVEn merkkiä, ja sitten JAHVE kääntyy ja sanoo mene! Hetki on käsillä! Mene ja hae morsiamesi! Siihen asti odotan, katson ja kuuntelen tietäen kuka tottelee, ja antaa eteenpäin tämän varoituksen tulevasta tuomiopäivästä!

Kerro heille lapseni kerro heille puolestani yhdessä antakaa ääntenne kaikua tämän profeetan kanssa kun vielä on aikaa! Kerro heille lapseni, kerro heille puolestani! Kerro heille lapseni, kerro heille puolestani! Heidän uskonsa minuun on avain heidän kohtaloonsa. Mutta ei riitä vain uskoa kuka olen, lasteni täytyy totella, rakastaa, palvella suurta JAHVE MINÄ OLEN! Kerro heille lapseni, kerro heille puolestani! Helvetti tai Taivas on ikuisuus! Kerro heille lapseni, kerro heille puolestani teitä on varoitettu tänä päivänä, mikä se tulee olemaan? Sanonko hyvin tehty uskollinen ja hyvä palvelija tule sisään vai sanonko erkane minusta, pahan ja synnin tekijä JAHVEn Pyhää Henkeä sinussa ei koskaan ollut! Olet palvellut tämän maailman JAHVEa ja syntiä! Nyt te jotka olette palvelleet saatanaa saatte kärsitte ikuisesti hänen kanssaan! Kerro heille lapseni, kerro heille puolestani. Jeesus Messias on tulossa nopeasti! Kerro heille lapseni, kerro heille puolestani!

Annettu lapselle, soturille, Jeesuksen Messiaan morsiamelle Pastori Apostle Elisabeth (Elisheva) Elijahlle 12:46 , 24.. 1998