Profetia 137

IMMAYAH'N Tuutulaulu


Puhuttu RUACH ha KODESH'in voitelun johdolla

Apostoli Elisheva Eliyahun kautta

29. elokuuta 2016.


* * * * * * *

Profetioiden eteen lisättävät YAHUVEH’N Sanat Elishevalle:

"Varoitin sinua kauan aikaa sitten, Elisabeth (Elisheva), nimeämästä tätä palvelutyötä miehen tai naisen mukaan. Jopa ennen kuin tätä palvelutyötä olikaan, asetin sen sinun henkeesi, sillä mitään tästä ei ole tehty sinun kädelläsi, mitään tästä ei ole tullut sinun suustasi. Se on YAHUVEH'N suusta, mikä on synnyttänyt. Se on YAHUSHUAN sinun MASHIACH'si suusta, että se on synnytetty. Se on RUACH ha KODESH'N sinun IMMAYAH'si suusta, että se on synnytetty. Jos se olisi tehty vain sinun kädelläsi, se olisi epäonnistunut kauan aikaa sitten. Sen on tehnyt SHKHINYAH KIRKKAUDEN tuuli, joka puhaltaa tämän maailman yli, Pyhä herätyksen tuuli. Se ei ole tehty sinun henkäykselläsi tai se olisi epäonnistunut." (Profetiasta 105)

MINÄ OLEN YAHUVEH, se on MINUN nimeni. MINÄ en anna kunniaani toiselle enkä ylistystäni epäjumalille.” (Jesaja 42:8)

Heinäkuussa 2010 YAHUVEH JUMALA käski myös lisätä seuraavan varoitukseksi niille, jotka pilkkaavat:

2 Aik. 36:16: "Mutta he pilkkasivat JUMALAN sanansaattajia ja halveksivat HÄNEN sanaansa ja häpäisivät HÄNEN profeettojansa, kunnes YAHUVEH'N viha HÄNEN kansaansa kohtaan oli kasvanut niin, ettei apua enää ollut."

* * * * * * *

Sana Alkaa:

Ei se mitään lapset! Iloitkaa vain! Tämä näyttää teille, kuinka paljon saatana vihaa rakkautta, jonka MINÄ olen antanut teille molemmille! Hän pelkää sanoja, jotka te olette puhuneet!

Ezra, hän tietää, että MINÄ olen antanut verrattoman aseen, ja MINÄ olen sanonut teille, että kaiken aikaa se oli rakkaus! Mutta kun te yhdistitte sen sanoilla aviomies ja vaimo, EI YKSIKÄÄN ASE HELVETISSÄ VOI TULLA SITÄ VASTAAN! Sillä tänä päivänä tämä on lunastettu! Sillä ei ole väliä, onko teillä internetiä! MINÄ vain haluan sinun näkevän, kuinka Ezra MINÄ voitelin sinut, jopa silloin edes soittamaan laulut siinä järjestyksessä, jossa MINÄ sinua käskin, ja sen rakkauden Ezra, kun sinä istuit siellä niin avuttomana, sinä vain halusit pidellä häntä (Elishevaa) käsivarsillasi ja lohduttaa häntä, ja jos sinä pystyt näkemään tämän videon, sinä näkisit sen kasvoillasi, ja sen sijaan MINÄ vain sanoin jatkuvasti sinulle, ensimmäiseksi on sen tuutulaulun laulaminen, se on tuutulaulu suoraan Taivaasta.

Tiedättekö te, että IMMAYAH antaa teille jokaiselle teidän omat tuutulaulut? Te ette voi aina kuulla sitä. Harvoin te voitte kuulla sen ja harvoin te tiedätte toistenne tuutulaulut, mutta Ezra MINÄ tartun tähän tilaisuuteen, koska paholainen on ottanut internetin, puhuakseni tämän Sanan teille molemmille. Ezra, MINÄ annoin sinulle Elishevan tuutulaulun. On aikoja, milloin te rukoilette ja olette niin suunniltanne ja te saatatte itkeä, ja yhtäkkiä rauha tulee teidän yllenne ja te ette edes tiedä, mistä se tulee - se on aivan kuten "Hys MINUN lapseni" ja rakastava rauha tulee teidän yllenne. Tuo on teidän IMMAYAH ja HÄN laulaa teille tuutulaulun ja HÄN tuudittaa teitä käsivarsillaan.

Nähkääs, näinä lopun aikoina paholainen yrittää jäljitellä kuinka tahansa, miten hän pystyy. Sillä pahoilla on heidän oma "taivaan kuningatar", mutta MINÄ sanon teille, että on olemassa vain YKSI ja HÄN on teidän Taivaallinen ÄITINNE. Tämän vuoksi MINÄ paljastan nämä salaisuudet nyt teille, jotta muut tulevat ymmärtämään. Tämän vuoksi MINÄ lisään jopa nyt, 89 ja 90, lisää paljastuksia siitä, kuka RUACH HA KODESH on, heille, jotka tulevat vastaanottamaan HÄNET, suloisen PYHÄN HENGEN ÄITINÄ, tämä tulee olemaan siunaus, ja nyt MINÄ tartun tähän tilaisuuteen, MINÄ YAHUVEH, antaakseni uuden Profetian, uuden Paljastuksen Taivaasta, sillä Ezra sinä tulet jakamaan tuon tuutulaulun, ja tämä on, mitä saatana pelkää. Kukaan ei voi jäljentää sitä. Tämä on ainoastaan enempi todistetta, kun MINÄ kutsun sielunkumppania sielunkumppaniksi, hän joka on Pyhä, ja MINÄ tarkoitan Pyhä, tottelevainen, jolla on prioriteettinsa kunnossa, MINÄ, YAHUVEH ja YAHUSHUA ja IMMAYAH. MINÄ jaan salaisuuksia erityisesti heidän kanssaan, joita MINÄ kutsun MINUN parhaiksi ystävikseni, sinä ja Elisheva tiedätte asioita, jotka tulevat suoraan Taivaasta.

Ja niin Ezra, kun hän tarvitsi rauhoittumista aikana, jolloin hän ajatteli, että se oli pahinta hänen elämässään, mutta 7. maaliskuuta osoittautui olemaan paras hänen elämässään, ja tämän MINÄ annoin sinulle toukokuussa, kun sinä olit käynyt kaiken tämän läpi hänen kanssaan, kun MINÄ potkin ulos pahimman hänen elämässään, ja tuon parhaimman hänen elämässään. Se olet sinä Ezra, ja MINÄ näytin sinulle jotakin, mitä kukaan ei ole koskaan tietänyt, ja sinä vain aloit laulaan sitä ja se oli Elishevan Tuutulaulu. Siinä missä hän oli itkenyt, sinä rauhoitit hänet.

Ja kaikilla, jotka kuuluvat YAHUSHUA'lle, seuraavat YAHUSHUA'a, joilla on PYHÄ HENKI sisällä, teidän IMMAYAH, on heidän oma tuutulaulu. Tämä on, mitä MINÄ haluan jakaa teidän kanssanne, jotta te voitte rohkaista muita. Tämä on, kuinka paljon teidän ÄITINNE rakastaa teitä. Tämä on, kuinka paljon teidän Taivaallinen ISÄ rakastaa teitä. Eikö maallinen äiti jaa tuutulauluja? Laula tuutulauluja? Rakastava äiti? Sitten miksi te luulette, että teidän Taivaallisella ÄIDILLÄNNE ei olisi tuutulaulua teille?

Voi mutta Ezra, sinä olet erityinen, sillä se on niin kuin sinä sanoit, sinä et edes tiedä, mistä sanat tulivat. MINÄ iloitsen salaisuuksien jakamisesta MINUN ystävieni kanssa! Enkö minä sano, että MINÄ en tee mitään jakamatta MINUN salaisuuksiani profeetoille? (Aamos 3:7)

Mutta siellä on joitakin, jotka ovat ylempänä kuin ainoastaan profeetta. Siellä on joitakin, jotka ovat ylempänä kuin apostoli, ja MINÄ kutsun teitä kahta MINUN parhaiksi ystävikseni, sillä MINUN parhaimpiin ystäviini voi luottaa. MINUN parhaita ystäviäni on jo koeteltu, ja kun koettelemus yhä tulee, MINUN parhaat ystäväni tulevat läpäisemään heidän koettelemuksensa.

Joten tämä on, tämä on Sanat, jotka MINÄ aioin sanoa, ennen kuin Elisheva sinun internet otettiin pois, kaikki koska, Ezra sinä sanoit kuinka paljon sinä rakastit häntä! Ja sinä kutsuit häntä sinun vaimoksesi! Ja tuo oli hänen internetinsä loppu! Mutta MINUA ei pysäytetä! MINÄ haluan teidän ymmärtävän, jotta te voitte vieläkin rohkaista muita. Ja kaiken, mitä MINÄ olen profetoinut siinä yksityisessä Profetiassa, joka annettiin maaliskuussa, te olette nähneet tapahtuvan, sillä teidän rakkautenne on rakennettu kulmakivelle, luottamukselle ja rakkaudelle, ja siitä tulee ainoastaan vahvempaa, ja MINÄ haluan jokaisen tietävän, että mitä tulee tapahtumaan tässä maailmassa voi niin kovin, kovin pian, sillä Yhdysvallat ihan kerjää sotaa. Satanistinen eliitti, mitä tahansa pysäyttääkseen nämä vaalit ja aiheuttaakseen Donald Trumpin kukistamisen. Te tulette tarvitsemaan tuutulaulun. Teidän tarvitsee tietää, kuka YAHUSHUA on. Teidän tarvitsee huutaa HÄNEN Nimeään! Tehkää se nyt, ennen kuin se on liian myöhäistä!

Kuinka monet ihmiset tekevät itsensä nöyriksi? Kuinka monet ihmiset kaatuvat kasvoilleen? Kuinka monet ihmiset pyytävät, "Paranna tämä maa, pese synti pois"? Kuinka monet ihmiset puolustavat moraalia? Kuinka monet ihmiset pyytävät MINUA, YAHUVEH'a, kääntämään MINUN vihani kasvot pois! Kuinka monet ihmiset? MINÄ sanon teille tämän! Ei tarpeeksi!

He, jotka kuuluvat MINULLE - he, jotka ovat pestyt YAHUSHUA'n vuodatetussa Veressä - he, jotka seuraavat ja tottelevat YAHUSHUA'a - he, jotka palvovat YAHUSHUA'a - he, jotka tottelevat MINUN Lakejani, sillä he tietävät tämän, Lait eivät pelastaneet heitä! YAHUSHUA'n Nimi ja Veri pelasti heidät, mutta he edelleen haluavat olla Käskyn Pitäjiä! Olla ympärileikattuja sydämeltään ja totella ensimmäistä Lakia; rakastaa MINUA kaikella mielellään, sielullaan, ruumiillaan, olemuksellaan! Tämä on ensimmäinen Laki, "Rakasta HERRAA, sinun JUMALAASI!" Se olen MINÄ, YAHUVEH! Se on YAHUSHUA! Ja se on IMMAYAH! Enemmän kuin mitään tai ketään tässä maailmassa!

Se on sydämen ympärileikkaus, missä te haluatte seurata muita Lakeja, ei ainoastaan Kymmentä Käskyä, vaan Tooran Lakeja, niitä, jotka ovat tarkoitus pitää tänä aikana. Ja MINÄ lupaan teille tämän, kun te tottelette jokaista Sanaa, jotka MINÄ sanon, kun nälänhädän aika tulee, siellä tulee jälleen olemaan mannaa maassa. MINÄ tulen lähettämään MINUN Pyhät enkelini ruokkimaan ne, jotka pitää ruokkia.

MINÄ sanon teille kaiken tämän, antaakseni teille erityyppisen tuutulaulun, sillä ei ole enää kauaa. Itse asiassa siellä on taistelu, kuka tulee painamaan sitä punaista nappia ensimmäisenä! MINÄ varoitan nyt teitä.

Elisheva, MINÄ annoin sinulle unen! Sinä kutsuit sitä 'Nälissään Oleva Vauva' - uneksi. Laita se jälleen esiin, etuosaan! Saa joku tekemään siitä video, sillä te olette erittäin lähellä sitä, ja sinä olit kirkastetussa kehossa, ja säteily, jonka sinä näit sulattavan ihmisten kasvot pois, ja MINÄ sanon teille tämän, siellä on nyt kilpailu, kuka tulee olemaan ensimmäinen, joka painaa sitä punaista nappia? Kuka tulee julistamaan sotien sodan? Tuleeko se olemaan Yhdysvallat? Tuleeko se olemaan Venäjä? Tuleeko se olemaan Pohjois-Korea? Tuleeko se olemaan Kiina? Kuka se tulee olemaan?

Siellä on asioita tapahtumassa kulissien takana, ja MINÄ en mainitse mitään muuta tai video sensuroitaisiin, mutta se kaikki alkoi tuutulaululla, ja Ezra MINÄ todistan, että tuutulaulut ovat todellisia, kun sinä lauloit sen Elishevalle. Kun hän oli kaikista murtunein ja sinä olit siellä MINUN poikani, ja sinä olet ollut siellä kaiken aikaa, sillä sinä tulet saamaan kirkastetun kehon aivan kuten Elisheva, ja MINÄ tulen käyttämään teitä! Teitä molempia tavalla, jolla tämä maailma ei luule. Menkää ja lukekaa 'Nälissään Oleva Vauva' - uni, ja pitäkää huoli, että video tehdään niin pian kuin mahdollista, ja rukoilkaa Donald Trumpin puolesta niin kuin ette ole koskaan aikaisemmin rukoilleet, koska hän todella ei halua sotaa. Sodanlietsojat Valkoisessa Talossa juuri nyt tekevät suunnitelmia, muut kansakunnat, muut maat ovat juuri nyt tekemässä suunnitelmia.

Nämä ovat Sanat, jotka MINUN täytyy sanoa. MINÄ puhun toki rauhaa (shalom). MINÄ rukoilen toki nyt siunauksia, MINÄ sanon teille tämän! MINÄ, YAHUVEH, rukoilen siunauksia lasten ylle, jotka kuuluvat YAHUSHUA'lle, jotka ovat täynnä IMMAYAH'ia, suloista RUACH HA KODESH'ia! Pitäkää tiukasti kiinni YAHUSHUA'n vaatteen liepeestä, sillä nyt erittäin pian te tulette kokemaan sen, mitä te ette ole koskaan kokeneet.

Sinetöity Profetia (78) paljastetaan pian! Se, jota MINÄ kielsin Elishevan edes muistaa, sillä se kesti 24 tuntia, kaikki unessa. Hän heräisi ja hän palaisi siihen uudestaan ja uudestaan, ja MINÄ varoitin häntä, ettei yritä muistaa, mutta MINÄ sanon tämän. Ei tule olemaan yhtäkään henkilöä tämän maan päällä, joka ei pysty sanomaan, että tunsi jonkun, joka kuoli. Tämä on, kuinka lähellä se on ydinsotaa.

Te olette kiusanneet MINUA ja kiusanneet MINUA, voi MINUN viholliset! Te olette heittäneet moraalin takaisin MINUN, YAHUVEH'n kasvoille! Te olette jopa yrittäneet imitoida elämää ja tehdä eläväksi elämää! Te ette ole JUMALA! MINÄ tulen näyttämään teille, kuka on JUMALA KAIKKIVALTIAS! ON OLEMASSA VAIN YKSI YAH! ON OLEMASSA VAIN YKSI YAHUSHUA! JA ON OLEMASSA VAIN YKSI IMMAYAH, PYHÄ HENKI!

Te laaditte suunnitelmanne ja te luulette, että ihmiset ovat pökerryksissä! He ovat tajuttomia. He hengittävät ilmaa, jossa on teidän myrkkyänne siinä, keskittyvät katseellansa typeryyteen, niin kuin tämä Pokemon Go. Se avaa portaaleja helvettiin, kutsuen demoneita sisään! Teitä on varoitettu! Nyt, mitä te tulette tekemään sen kanssa?!

Aivan kuten MINÄ varoitin Harry Potter kirjoista, että teidän lapset demonisoituisivat ja MINÄ kysyin teiltä, mitä te tulette tekemään? Aiotteko te totella? Vai tuletteko te sallimaan koulujen opettaa sitä? Älkää tulko YAHUSHUA'n tykö ja pyytäkö, että teidän lapsenne vapautetaan, kun te tarkoituksella sallitte sen!

MINÄ OLEN YAHUVEH! Ja MINÄ en muutu! Ja MINÄ OLEN YAHUSHUA! Ja MINÄ en muutu! Sillä ei ole merkitystä, mikä vuosi on! MEIDÄN Sanat seisovat lujina, ja ME tulemme tekemään kaiken, mitä ME sanomme ja planeetta maa, MINÄ kieltäydyn pyytämästä anteeksi Sodomalta ja Gomorralta ja Seitsemältä Kaupungilta!

Te pilkkaatte jopa luomakuntaa! Joten nyt LUOMAKUNNAN JUMALA tulee pilkkaamaan teitä, kun te huudatte armoa! He, jotka eivät kuulu YAHUSHUA'lle, yhtään armoa te ette tule löytämään.

Joten tässä on uusi Profetia, kaikki, koska saatana halusi mennä ennen MINUA ja estää tämän seuraavan Profetian. Tehkää parannus synneistänne! Kaatukaa kasvoillenne! Ainoastaan YAHUSHUA'n Nimessä on Pelastus! On olemassa vain YKSI VÄLITTÄJÄ, joka tulee MINUN Valtaistuimeni eteen, ja se on ainoastaan YAHUSHUA'n Nimessä, ja ainoastaan HÄNEN vuodatetun Verensä kautta.

Profetia loppui.

Ezra: Kyllä. Kiitos Taivaallinen ISÄ. Kiitos YAHUSHUA. Kiitos IMMAYAH tästä ihmeellisestä Sanasta, rohkaisevasta Sanasta, ja niin paljon ilmoitusta. Me kiitämme SINUA ABBA YAHUVEH ja me annamme SINULLE Kunnian YAHUSHUA'n Nimessä. Aamen.


* * * * * * *