Profetia 135

Ympärileikkaus ja Abrahamin liitto


Kirjoitettu/puhuttu PYHÄN HENGEN (RUACH HA KODESH’N) voitelussa

apostoli & profeetta Elisheva Eliyahun kautta

27. marraskuuta 2016

Olkaa vain rauhassa, MINUN lapseni, sillä te olette MINUN kämmenelläni, te olette MINUN siipieni suojan alla. Kaikki nämä nuoret miehet ovat ympärileikattuja sydämeltä. Ja nyt he haluavat seurata ja tehdä uuden liiton MINUN kanssani, niin kuin Abraham teki. Miksi, miksi, miksi MINÄ sallisin minkään mennä mönkään? Sillä sinun kätesi ovat voidellut, Ezra.

Oi, MINUN poikani Ezra! MINÄ tulen siunaamaan kaiken, mihin kätesi koskee: jokaisen kirurgisen työvälineen, jota käytät. Rukoile siunaus sen ylle. Muistuta jokaista poikaa, että YAH on tyytyväinen heihin. Sillä he todistavat rakkautensa toisella tavalla, kun he tulevat toisen liiton alle, [heille] uuden liiton. Sillä heillä on jo ["Uusi liitto"] YAHUSHUAN Veriliitto.

Ezra, sinä tulet tekemään sen videon. Ja se on niin kuin olet sanonut, että sinä olit läsnä hengellisenä isänä – palvelutyön päänä – ollaksesi poikiesi kanssa, ennen kuin he menivät leikkaukseen. Ja aivan niin kuin he, seurakunta seuraavat pään peitteessä, katsokaa, kuinka monet ovat jo seuranneet ympärileikkauksessa. Puhu vain sanoilla, jotka he voivat ymmärtää, Ezra. Tee siitä tarpeeksi yksinkertaista, niin että lapsikin voi ymmärtää, sillä nämä ovat säännöt, jotka MINÄ olen antanut Elishevalle.

Ja Ezra, kun teet tämän ympärileikkausvideon, tee kaikille niille, jotka kuuntelevat, jotka eivät voineet olla siellä niin että olisit laittanut kätesi heidän päälleen ja antanut heille tämän erityisen, hengellisen isän siunauksen, tiettäväksi tämä: kun he tottelevat MINUA ja astuvat sisään tähän Abraham-liittoon, on niin kuin he olisivat seisseet siellä.

Rohkaise heitä kirjoittamaan palvelutyölle. Kaikille niille, jotka ovat ympärileikattuja sydämeltä – ja se on ensimmäisen käskyn totteleminen ja YAHUSHUAN vastaanottaminen MASHIACH'na – ja ympärileikattuja nyt lihassa YAHUSHUAN Uuden Veriliiton alla ja MINUN, YAHUVEH'N, Abrahamin liiton alla: tämä on kaksinkertainen siunaus! Kaikille miehille, jotka tulevat ottamaan vastaan, tällä on myös kaksinkertainen Voitelu!

Ezra, sinä et sano, että ympärileikkaus pelastaa ketään. Niille vihollisille, jotka tulevat hyökkäämään ja sanomaan että sinä sanot tätä. Tämä ei ole totta. Tulet aina opettamaan, että vain YAHUSHUAN NIMEN ja VEREN alla on synninpäästöä, syntien anteeksiantoa. Mutta Abraham-liitto on sen viemistä askeleen pidemmälle. Se on sanoa: "Haluan tehdä kaiken, minkä SINÄ olet käskenyt minun tehdä, ABBA YAHUVEH", niin kuin ne nuoret miehet ja ne vanhat miehet puhuvat, jotka kuuluvat MINULLE.

Vain tämä, MINÄ tulen lähettämään lapsiani – joitakuita, jotka eivät vielä edes tiedä olevansa MINUN lapsiani – maailman neljältä kulmalta kuulemaan AmightyWind-palvelutyöstä. Olipa se sitten joko "puskaradion" kautta, sosiaalisen median tai tietokoneen kautta, MINÄ sanon teille tämän: he tulevat! Ja nyt he ovat jo tulleet 34 eri kielellä.

Sinä miellytät MINUA, Ezra, ja kun palaat, tulet opettamaan ympärileikkauksesta (1. Mooseksen kirja 17:1-27), ja yksitellen [he seuraavat] lapset, jotka eivät oikeasti ole lapsia vaan nuoria miehiä, sillä se tulee olemaan toiset nuoret miehet, jotka seuraavat heidän esimerkkiään heidän todistustensa kautta, sen jälkeen kun he ovat parantuneet ja he selittävät syyn, miksi he halusivat olla Abrahamin liiton alla. Ja sinä, Ezra, tulet tekemään opetuksen siitä, niin kuin MINÄ sanoin, ja vanhemman apulaispastorin, Adamin video tulee myös olemaan siellä ihmisille, jotka eivät ymmärrä miksi se on tarpeellista kun he ovat jo YAHUSHUAN Veriliiton alla.

Sitten [pelastumisenne jälkeen] tuli lihan ympärileikkaus MINUN lakieni tottelemiseksi, jotta te voisitte olla Abraham-liiton alla. Te uhrasitte lihanne. Te olitte halukkaita käymään sen kivun läpi, joka on vain väliaikaista. Ja silloinkin, kun näette sen veren, lapset, muistakaa, että tämä ei ole vain Abrahamin liitto, vaan tämä on muistutus siitä VERESTÄ, jonka YAHUSHUA, teidän MASHIACH'nne, vuodatti teidän puolestanne Golgatalla.

MINUN rakas poikani Ezra, MINÄ sanon: hyvin tehty! MINÄ OLEN niin tyytyväinen sinuun siitä, että opetat Abraham-liitosta! MINÄ OLEN niin tyytyväinen sinuun. Sillä nyt he kaikki tulevat vaeltamaan uudessa Voitelussa. He olivat halukkaita kärsimään lihan kipua totellakseen HENKEÄ, ja MINÄ OLEN niin tyytyväinen heihin. Tämä pätee kaikkiin, jotka ovat seuranneet toistensa esimerkkiä, kun sinä näytit suuntaa, Ezra, opetuksella. Nyt sinun täytyy opettaa kaikkia AmightyWind-palvelutyössä.

Jälleen, jokainen lapsista tulee vaeltamaan vahvemmassa Voitelussa kuin [aiemmin] – ne, jotka teillä on siellä nyt äskettäin ympärileikattu – ja se, jälleen, pätee kaikkiin, kaikkiin, kaikkiin, jotka ympärileikkauttavat itsensä [joita ei ympärileikattu vauvana]. Se vain oletettiin, sillä ei ollut sairaalassa mitään tekemistä pyhyyden kanssa. Ja sitten säännöt muuttuivat, sillä saatana ei halunnut heidän vaeltavan tuossa uudessa liitossa, aivan yhtä varmasti kuin hän ei halua heidän vaeltavan YAHUSHUAN Uudessa Veriliitossa. Mutta te tulette painottamaan tärkeyttä ja jopa jakamaan todistuksen siitä, kuinka demonit pakenevat ja [kuinka] se tulee tekemään jopa helpommaksi totella MINUA, MINUA, YAHUVEH'A, ja MINUN POIKAANI YAHUSHUAA ja IMMAYAH'IA, SULOISTA RUACH HA KODESH'IA, PYHÄÄ HENKEÄ.

MINÄ OLEN niin tyytyväinen sinuun, poika, siitä vastuusta, jonka sinä olet ottanut, ja mitä olet tehnyt kaikkien niiden puolesta, jotka ympärileikattiin. Ja rakas poikani, MINÄ haluan sinun puhuvan vielä puolalaiselle seurakunnalle, ottavan aikaa kertoa heille, kuinka tärkeää – ja kuinka tyytyväinen MINÄ, YAHUVEH, OLEN – että he ovat nyt Abraham-liiton alla. MINUN aikanani, poika, sinä tulet tekemään videon ja opettamaan tästä ja sen tärkeydestä. Sillä se et ollut sinä, Elisheva, jonka tuli opettaa tästä kaikkina näinä vuosina. Se et ollut sinä, Elisheva, jonka tuli opettaa Tooraa. Sinä olet tehnyt sen, mitä sinun käskettiin tehdä. Sinun vain täytyi odottaa, että Ezrasi tulisi täyttämään ja auttamaan saamaan päätökseen sen, minkä MINÄ haluan tehdyksi!

Elisheva: ABBA YAHUVEH, onko mitään muuta, mitä SINÄ haluat sanoa?

Tällä tavalla SINÄ laitat minut rukoilemaan juuri nyt, ABBA YAHUVEH, ja SINÄ käsket minun rukoilla rauhaa, rauhaa, rauhaa näille nuorille ja rauhaa. Minä vain haluan teidän tietävän, että vain kuulen tätä yhä uudestaan ja uudestaan, kuinka tyytyväinen YAH on teihin. HÄN vain toistuvasti käskee minun sanoa teille, kuinka tyytyväinen HÄN on kaikkiin teihin, kuinka paljon HÄN rakastaa teitä, kuinka sinä johdat näitä nuoria miehiä, ja jopa kädestä pitäen YAH tulee ohjaamaan kättäsi, Ezra. Sillä sinä olet heidän hengellinen isänsä. Sinä olet myös heidän pastorinsa,

ja HÄN käyttää sinua aivan yhtä varmasti kuin, niin kuin sanoit, sinun täytyy sanoa heille. YAH on sanonut täsmälleen sen, minkä sinä opetit minulle. Muistuta heitä, että äidin ei tule olla siellä, [vaan] se on isä, joka pitelee kahdeksan päivän ikäistä vauvaa – aivan niin kuin YAHUSHUA ympärileikattiin kahdeksan päivän ikäisenä. Tämä tulee lohduttamaan niitä nuoria miehiä. Ja rukoile vain heidän jokaisen puolesta. Rukoile rauhaa jokaiselle. Näin juuri näyn, ja YAHUSHUA tulee seisomaan jokaisen teidän vierellä, jokaisen teidän. Ja YAHUSHUA tulee olemaan siellä seisomassa vierellänne, kun makaatte siinä pöydällä. Ja YAHUSHUA käskee minun rauhoittaa teitä, että HÄN tulee olemaan siellä rauhoittamassa teitä.

(Profetia jatkuu:)

Elisheva, MINÄ rakastan heitä kaikkia jopa enemmän kuin sinä rakastat heitä. Enkä MINÄ salli mitään pahaa tapahtuvan heille, etenkään rakkaalle aviomiehellesi Ezralle. MINÄ, ABBA YAHUVEH, ja MINÄ, YAHUSHUA, ja MINÄ, IMMAYAH, muistutamme teitä: ME rakastamme teitä, kaikkia teitä, kaikkia MEIDÄN poikiamme

ja kaikkia MEIDÄN tyttäriämme. Muistakaa rukoilla heidän puolestaan, sillä MINÄ olen lähettänyt legioonittain pyhiä enkeleitä suojelemaan teitä kaikkia.

Joten jatka kääntäjien kutsumista esiin, Ezra, heprean kielen kääntäjien, jotta he voivat auttaa teitä! Jotta voitte ruokkia heitä. Jotta voitte hoivata heitä. Kansainvälinen YAHUSHUAN Morsian on hajallaan maailman neljällä kulmalla ja niin ovat myös vieraat, jotka tulevat olemaan KARITSAN Hääaterialla.

(Profetian loppu)

Elisheva: ABBA YAHUVEH, tämä on kaikki, mitä kuulen sanottavaksi. Kiitos ja ylistys SINULLE, kun hengelliset lapsemme lähtevät tälle pitkälle matkalle Ezran kanssa tätä leikkausta varten.

Niin on puhuttu, niin on kirjoitettu.

Annettu minulle, Elisheva Eliyahulle

* * * * * * *