MINÄ, YAHUSHUA, Vien Teidät Uskonne Uudelle Korkeudelle!


Kadonnut Profetia, joka löytyi! Puhuttu RUACH HA KODESHin
voitelun johdolla Apostoli Elisabeth (Elisheva) Elijahin
kautta, Hanukkan aikaan 11. joulukuuta 2008.


Nyt MINUN lapseni, MINÄ vien teidän uskonne uudelle tasolle. Näe itsesi hississä. Näe itsesi siinä, mistä sinä ensiksi aloitit, ja mitä lähemmäksi Taivasta sinä pääset, MINÄ vien sinut uuteen kerrokseen, uuteen uskosi korkeuteen. MINÄ opetan teitä jokaista. MINÄ olen teidän henkilökohtainen Opettajanne. Jokaisella teistä on MINUN korvani, MINUN silmäni. Kaikki, mitä teidän on tehtävä, on luovuttaa teidän elämänne MINULLE ja sanoa, "Minä en tahdo tehdä tätä minun tavallani."

MINÄ tunnen teidän kaikkien pelot. Te ette voi piilottaa niitä MINULTA, joten te voisitte yhtä hyvin tunnustaa ne, jotta MINÄ voin lievittää niitä pelkoja. Pelossa ei ole häpeää, ellei se estä teitä tekemästä, mitä MINÄ olen käskenyt teidän tehdä. Surussa ei ole häpeää, ellei se estä teitä tekemästä, mitä MINÄ olen käskenyt teidän tehdä.

MINÄ olen antanut teille kaikille teidän työnne. Te kutsutte sitä "työksi". MINÄ kutsun sitä "kutsumukseksi". Mutta MINÄ olen asetellut suunnitelmat sinikopiona teidän elämäänne. Jotkut teistä ette pysty näkemään sinikopiota vielä selvästi. Tarvitaan asiantuntija lukemaan sinikopio. Mutta uskonne kautta te tulette lukemaan tuon sinikopion. Uskonne kautta te tulette kuulemaan MINUN ääneni. Uskonne kautta te tulette näkemään MINUN silmieni kautta. Sillä ei ole yhtäkään uhrausta, jonka te teette MINUN Kunniakseni, kun se havaitaan miellyttäväksi MINULLE niin kuin suloinen tuoksu MINUN sieraimilleni. Teidät tullaan palkitsemaan. Tämä palkinto tulee seuraamaan teitä Taivaaseen.

Siellä on niitä, jotka tulevat ainoastaan pääsemään Taivaaseen viimeisellä kuolevalla henkäyksellään. Mutta MINUN Morsiameni, sinua ei lasketa heidän joukkoon. Sinulla on palkintoja, jotka seuraavat sinua, sillä sinä palvelet MINUA niin uskollisesti.

Sinä iloitset tänä Hanukkana, niin kuin sinua on opetettu, että se on MINUN hedelmöitykseni. Enkö MINÄ ole sinun YAHUSHUA, sinun MASHIACH, sinun OPASTAVA VALOSI?

Ortodoksiset Juutalaiset juhlivat Valon Juhlaa, eivätkä edes ymmärrä että he juhlivat sitä, kuka MINÄ Olen. Kerro sinä heille Elisabeth. Anna tämän Palvelutyön huutaa se hyvin selvästi! Se oli enemmän kuin öljylamppu, joka ei sammunut. MINÄ Olen tuo elävä öljylamppu! MINÄ Olen se elävä öljy! Ja ei yksikään ihminen voi riistää MINUN elämääni! MINÄ halukkaasti luovuin siitä, ja MINÄ poimin sen takaisin ylös ja elin jälleen.

MINÄ olen antanut sinulle paljastuksen, tämä palvelutyö on puhunut sen esiin ja tulee jatkamaan puhumaan sen esiin. MINÄ olen otettu, että sinä haluat juhlia MINUN syntymääni tämän maan päälle, ja MINÄ sanoin sinulle, että se oli Sukkotin aikaan. Opeta heille.

MINÄ herätin YDS:t, he jotka kantavat MINUN Nimeäni, YAHUSHUA'n Demon Stompers. Sen vuoksi että se on internet, sinä et voi sanoa syytä miksi, mutta sinun tulee kutsua heidät rukouksen kokoontumiseen, erityisesti suojaamaan sinua, Profeettaa, suojelevilla rukouksilla.

Voi MINUN rakkaani! Asettakaa uskonne MINUUN. Sallikaa MINUN venyttää teitä tavoilla, joilla teitä ei ole vielä venytetty.

Voi kuinka paljon MINÄ rakastan teitä! Voi kuinka paljon MINÄ kaipaan MINUN Morsiantani! MINÄ voisin tarjota teille miljardin dollarin palatsin tämän maailman päällä, ja jos te saisitte valita, te sanoisitte, "SINÄ voit pitää sen YAHUSHUA! Minä vain haluan minun Taivaallisen palatsini katsellakseni SINUN kasvojasi, kävelläkseni kultaisilla kaduilla, ollakseni Pyhyyden ympäröimänä."

Kestäkää MINUN lapseni! Kestäkää MINUN lapseni vain vähän aikaa! Kestäkää MINUN pikkuiseni! Kestä MINUN Morsiameni! Ei ole pitkä aika, kunnes te tulette olemaan MINUN rinnallani! Tehkää vain, mitä MINÄ olen kutsunut teidät tekemään, sillä aika on lyhyempi kuin lyhyt! Jatkakaa ruokkimasta MINUN lampaitani ja karitsojani, jotta he eivät eksy.

Te kaikki, MINÄ sanon teille tämän, älkää langetko olettamuksen syntiin ja olettamaan, että te tiedätte, mitä MINÄ olen tekemässä.

On yksi asia, jonka te tulette tietämään, suunnitelmat, jotka MINÄ olen tehnyt teille, ovat ainoastaan teidän hyväksi, ja MINÄ en tule antamaan pahan koskettaa teitä.

MINÄ olen jo sanonut teille, voidelkaa talo, ei ainoastaan sisäpuoli vaan ulkopuoli, ja voidelkaa ajotie. Ottakaa tämä vakavasti; älkää ottako itsestäänselvyytenä talon voitelua. Tätä ei tule koskaan lopettaa! Tämä on ase, joka on annettu teille. Tämä sulkee vihollisen pois. Kaatakaa pikkuisen öljyä ajotielle. Tämä on uusi opetus, jonka MINÄ annan teille, ja pyytäkää MINUN legioonia Pyhiä enkeleitä ympäröimään ja vartioimaan taloa.

Adam, jatka ruokkimaan MINUN lampaitani ja karitsojani, sillä Puola on kulovalkea, joka ei ole koskaan sammunut. Vasta sitten kun sinä pääset Taivaaseen Adam, tulet sinä näkemään, kuinka paljon sinun kova työsi on tuottanut tuloksia, kun yksi puolalainen henkilö toisensa jälkeen tulee henkilökohtaisesti ja kertoo sinulle. Adam, voi Adam, sinä olet niin mieluinen MINULLE. Ja MINÄ vartioitsen sinun rakkauttasi, Adam, voi niin mustasukkaisesti. Kathrynyah, voi Kathrynyah, sinä olet niin mieluinen MINULLE, ja MINÄ vartioitsen meidän aikaamme yhdessä niin mustasukkaisesti.

Niin on puhuttu ja kirjoitettu YAHUSHUA'n lapsen, soturin, Morsiamen kautta, Hanukka 2008.

Elisabeth {Elisheva} Elijah {Eliyahu}

Sana loppui.

Elisabeth: Kiitos. Tuo on kaikki, mitä kuulen! Ylistys YAHUSHUA'lle, ABBA YAHUVEH'lle! Hallelujah kallisarvoinen RUACH HA KODESH! Kiitos. Kiitos. Kiitos.