Profetia 133

Profetaalinen ’Nälissään oleva vauva’ -uni!

(Prophetic Starving Baby Dream!)


Kirjoitettu/puhuttu PYHÄN HENGEN (RUACH HA KODESH’N) voitelussa

apostoli & profeetta Elisheva Eliyahun kautta


Profeetta näkee asioita etukäteen. YAH varoittaa aina aitojen profeettojensa kautta. Ja minä näin tämän unen, todella yksityiskohtaisen unen, jolla YAH käskee minun varoittaa, ja syy, jonka takia minä jaan tämän, ei ole aiheuttaa pelkoa, vaan pikemminkin pyytää teidän rukouksianne, että tämä uni EI toteudu! Silloin kun tämä uni annettiin [2001]… se oli KIIREELLINEN ja näytti siltä, että se tulisi tapahtumaan Amerikassa. Meillä, jotka uskomme YAHUSHUAAN, meillä on voimakas ’armeijan’ suoja, joka tulee suoraan Taivaasta, ja se on enkelijoukko, sotivat enkelit. Ja vain ABBA YAHUVEH pystyy myöntämään meille lisää armoa, koska kun tämä tapahtuu, se, mitä tämä uni tulee kuvaamaan, on ydinisku! Ja viimeisimmässä Profetiassa, joka minulle annettiin… joka julkaistaan pian, varoitettiin [tästä]. Ja Donald Trump #Profetiassakin varoitettiin [tästä]. Donald Trump on kuin popcorn poksahteleva [ts. Profetia 131 – ”Donald Trump poksahtelee kuin popcorn!”].

On käynnissä kisa siitä, kuka tulee painamaan sitä ”painiketta”, sitä ”punaista painiketta”. Koska kuka tahansa sitä painaa… vau… tapahtuu ydinisku ja siitä seuraa kostoa! No niin, minä kutsun tätä unta ”Nälissään oleva vauva” -uneksi. Seisoin ulkona katselemassa kaunista, sinistä taivasta. Kaikki oli rauhallista. Katsoessani ylös näin neljä ympyrää piirrettävän taivaalle, ikään kuin JUMALA YAHUVEH’N sormi olisi piirtänyt niitä hyvin hitaasti. Kun neljäs ympyrä oli piirretty, kuulin kovan, pauhaavan äänen. Menin talon sisälle, ja VALTAVA tuuli tuli tuhoten ja tappaen. Se oli ydinräjähdys ydinpommin vaikutuksesta! Katselin kauhuissani sitä kuolemaa ja tuhoa.

Taloni sisällä näin naisen, jolla oli pienenpieni vauva sylissään. Katsoin vauvaa. Ja vauva näytti olevan kuollut ja niin aliravittu. Ja minä sanoin sille naiselle, äidille: ”Miksi sinä et syöttänyt vauvaa?” Ja hän katsoi minua kylmästi ja sanoi: ”Koska vauva paastoaa.” Sitten, ennen kuin kykenin ottamaan vauvan häneltä, hän avasi ikkunan ja heitti sen ulos 2. kerroksen ikkunasta. Juoksin ulos säteilyyn ja tuhoavaan tuuleen ja otin vauvan kiinni syliini, ja vauva alkoi hengittää jälleen! Seisoessani siinä eräs mies tuli luokseni – ja hän vain käveli ohitseni – hänen kasvonsa olivat niin palaneet ydinräjähdyksen säteilystä, ja ne olivat punaiset, kolmannen asteen palovamman tai pahemman saaneet. Hän ei koskaan sanonut sanaakaan. Hän vain jatkoi kävelemistä ohitseni.

Menin takaisin talooni täysin suojeltuna säteilyltä, koska tiesin, ettei mikään voinut vahingoittaa minua ja vauvaa. Ja syötin vauvalle maitoa pullosta. Hetken kuluttua tuhoavat tuulet loppuivat. Ja kaikki näytti rauhalliselta. Sitten katsoin taivasta uudelleen ja näin ensimmäisen ympyrän alkavan. Aloin huutaa: ”TEHKÄÄ PARANNUS ja kääntäkää sydämenne YAHUSHUAN puoleen! Sillä jälleen tuomio on tullut!” Niin harvat kuuntelivat. Näin ne kolme muuta ympyrää kaikki rivissä, neljä kaiken kaikkiaan.

Sitten se pauhinan ääni, jota en pysty kuvailemaan. Sitten ne tuhoavat tuulet tulivat jälleen. Ja se oli toinen ydinräjähdys, joka räjähti! [Unen loppu] Tässä me olemme. Ja me vain rukoilemme, että meillä on lisää aikaa tavoittaa lisää sieluja. Ja tässä unessa minulla oli jonkinlainen kirkastettu ruumis, koska säteilyä minä en pelännyt – räjähdyksiä, tuulta. Olin kirkastetussa ruumiissa. On myös… Kun YAH antaa näyn, unia, profetioita, siinä voi olla enemmän kuin yksi merkitys. Joten minä näen myös, että tällä voisi olla myös kaksoismerkitys.

Sillä me tiedämme, että se ydinisku tulee tapahtumaan. Se on vain ajan kysymys! Se nainen on uskonto. Ja se vauva on seurakunta. Järjestäytynyt uskonto ja järjestäytyneet kirkot pitävät ihmisiä nälässä pakottaen heidät paastoamaan enemmästä hengellisestä tiedosta ja profetaalisista totuuksista ja ilmestyksistä. Enemmistö kirkoista ei edes salli profeetan profetoida.

Pastori tulee kysymään henkilöltä etukäteen – ennen kuin voi profetoida – [hän sanoo]: ”Haluan saada selville.” Hän sanoo tälle henkilölle: ”Haluan saada selville, mitä aiot sanoa.” Se on mahdotonta aidolle profeetalle! Aito profeetta vain avaa suunsa ja ABBA YAH, YAHUSHUA puhuvat ulos! Vain jäljitelmät voivat tehdä sitä [tietää etukäteen, mitä tulevat sanomaan]. Ja minua on käytetty syöttämään ihmisiä, jotka ovat nälissään – ja kuitenkin yhä käyvät kirkoissaan – 22 vuoden ajan Internetissä, kun tulee 4. huhtikuuta 2017.

Ja pastorit uhraavat ihmisiä syöttääkseen itselleen varallisuutta ja hallintaa, ja he luulevat OMISTAVANSA LAMPAAT, ne ihmiset, sen seurakunnan! Ja he asuvat kartanoissa ja ajavat Mercedesejä [Benz], Rolls-Royceja – omistavat suihkulentokoneita! Omia yksityisiä suihkulentokoneitaan! Eivätkä koskaan vain omista vain yhtä kartanoa – vaan yleensä monta. Ja he unohtavat, että on vain yksi HYVÄ PAIMEN. Ja se on YAHUSHUA HA MASHIACH, jota jotkut nyt kutsuvat JEESUKSEKSI KRISTUKSEKSI! Pyydän, että varoitat kaikkia! YAHUVEH puhui minulle siinä unessa ja varoitti minua, miksi HÄN nostaisi suojeluksen aidan pois jälleen, ja se on siksi, että jopa pakanat palvovat pakanajumalaa, mutta ketä oikeasti Amerikka palvoo? Mitä jumalaa mikä tahansa maa tässä maailmassa palvoo? Juutalaiset palvovat ABBA YAH’IA, YAHUVEH’A. Heillä on monia ”nimiä” [HÄNELLE]: HaShem, Adonai. Mutta minä kutsun HÄNTÄ HÄNEN NIMELLÄÄN YAHUVEH!

Marraskuussa – jälleen vuoden 2001 – näin samankaltaisen unen. Kävelin pitkin tietä, ja eräs lehmä, joka oli täynnä maitoa, seurasi minua minne tahansa meninkin. Eikä se ollut edes minun lehmäni. Maanviljelijä syytti minua hänen lehmänsä varastamisesta! Sanoin, etten pystynyt estämään lehmää seuraamasta minua. Se oli lehmän oma valinta! Näin YAHUVEH’N sormen piirtävän taivaalle kolme neliötä riviin. Kuulin äänen, niin kuin pauhaavan melun, jota en osaa selittää. Se, se oli… Se on niin kovaääninen!

Sitten näin – olin vuorilla ja valtavia kivilohkareita oli tulossa minua kohti. Juoksin valtamerelle päin, missä kotini oli siinä unessa. Pääsin talon sisälle ja sitten näin ne kolme neliötä jälleen piirrettävän taivaalle. Katselin kauhuissani ja yritin ajatella, mikä olisi vähiten tuskallinen tapa kuolla.

Sillä ajattelin, että valtameri tulisi peittämään talon ja kaikki sen sisällä hukkuisi, jos jäisin [mukaan lukien minä]. Joten päätin mennä vuorille jälleen. Ja kuulin sen pauhaavan äänen. Ja sitten heti sen jälkeen, kun kolmas neliö oli piirretty, näin – ennen kuin kykenin edes liikkumaan – ILOTULITUKSEN taivaalla. Ja ensimmäinen, vaaleanvärinen oli sellainen tylsä, kun ilotulitus ensin alkaa. Sitten oli kirkkaanväristä ilotulitusta! Ja se oli kaunis ilotulitus. En juossut, katselin vain ilotulitusta. [Unen loppu]

Olen kiinnostunut näiden unien tulkinnasta. Tiedän, että ne lehmät ovat ne ihmiset, jotka ovat täynnä maitoa. Heillä on Sanan maitoa. Mutta he tarvitsevat enemmän. He tarvitsevat hengellistä lihaa! Vain vanhurskaiden hartaat rukoukset, mikä voi paljon (Jaakob 5:16). ”Jos MINUN kansani” kaatuu kasvoilleen ja ”nöyrtyy […] MINÄ kuulen [heidän rukouksensa] […] ja teen heidän maansa terveeksi.” (2. Aikakirja 7:14)! Pyydän, että otat nämä unet vakavasti.

Yksi hyvä asia on se, että jos kuulut ABBA YAHUVEH’LLE ja YAHUSHUALLE, voit seistä Psalmi 91:n Kirjoituksissa, että HÄN tulee kätkemään sinut siipiensä alle, KORKEIMMAN JUMALAN salaiseen paikkaan – niin kuin Psalmissa 91 sanotaan!

Onko mikään liian vaikeaa YAH’LLE? Ne kolme heprealaista lasta (Daniel 3) heitettiin tuliseen pätsiin, joka oli kuumennettu seitsemän kertaa kuumemmaksi, eikä mikään palanut, paitsi ne köydet, joita käytettiin sitomaan heidän kätensä ja jalkansa. YAHUVEH kykenee suojelemaan meidät vahingoittumiselta tänäkin aikana! Eivät edes heidän kehonsa haisseet savulta! Joten se, mitä minulla on sanottavana, on että me tiedämme tämän tulevan tapahtumaan. Ja niille, jotka ovat YAHUSHUAN Morsian, he tulevat olemaan joko kirkastetuissa ruumiissa tai he tulevat olemaan Taivaassa.

Rukoilen YAHUSHUAN NIMESSÄ, että otat nämä unet vakavasti. Donald Trump julistettiin juuri seuraavaksi presidentiksi. Hän ei ole sodanlietsoja. Putin haluaa tehdä rauhan Amerikan kanssa. Minulle annettiin Profetia Donald Trumpista (Profetia 131 – ”Donald Trump poksahtelee kuin popcorn!”) Ja tätä [AmightyWind] palvelutyötä – tätä messiaanis-juutalaista palvelutyötä – meitä käskettiin rukoilemaan, että Donald Trumpista tulisi presidentti. Ja, YLISTYS YAHUSHUALLE, hän on!


* * * * * * *